Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás, Storyteller, Daniels, Mozgató  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Jelenlegi küldetés » -Rész kritikák-
-Rész kritikák-
Nubet
Dátum: Szombat, 2011-05-21, 14.53.44 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kritikák ahova csak Szingularitás írhatja a "fő kritikát"-de ti is írhatok kritikákat,a kritika lehet pozítív és negatív jellegű is.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 12.02.03 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Cím: A Bermuda nebula
Hajó: Uss Vortex
Kritika:
A Vortex egy nagyon szép hajó jó félben kialakulóban lévő legénységgel.
Meg kell mondjam őszintén amikor leadtam az alapszituációt másra gondoltam. Mit értek ezen? Lássuk csak: A Vortex elindul a csillagködbe megmenteni a Regelt. Az alapküldetés az lett volna hogy megmentitek a hajót és visszahozzátok. És pont. Ennyi lett volna a küldetés. Igaz még csak most barátkoztok itt a hogyan megy a szerepjátékkal úgyhogy nem hibáztatok senkit sem hogy átírtátok a történetet. És én is hibás vagyok mert nem írtam oda hogy zárt-e vagy nyílt-e a szituáció.
És hogy ez mit jelent?
Zárt szituáció: A mesélő irányítja teljesen a történetet egy megfelelő struktúra alapján. Magyarán szólva én adom meg hogy mikor ír hova és ki egy bizonyos sorrendben. Ez azért is fontos és szerintem jobb mint egy nyilt szituáció mert egy nyilt szituációban sokat lehet tévedni. vegyük mondjuk hogyha majd egyszer remélem többen lesztek a hajón akkor meglehet hogy egyszerre akartok majd írni egy topikba és ráadásul két ellentétes kommentot. Tapasztalataim során volt erre már példa.
A nyílt szituáció: A nyilt szituáció sokkal könyebb mint a zárt mert nincsen beszabályozva. A nyilt szituáció pontosan az volt amit most csináltatok. Pozitívuma az amit most is tapasztaltam: A nyiltság és hogy gyorsan meg tudjátok oldani a szituációt, gyorsan pörögnek az események és hogy lehetőséget ad a fantáziadússágra. Viszont hogyha ilyen gyorsan írtok egy idő után követhetetlenné válik. AZért is csaptam ennyire le a végét a küldetésnek mert őszintén szólva nem tudtam hova kapni a fejemet ennyi mindenre.
Pozitívumok:
Nagy pozitívumnak tartottam a kapitány-parancsnok viszonyát. csak így tovább fiúk! Kedvelem Destrin hadnagy talpraesettségét hogy majdnem mindenhez ért ahogy elnézem. Pozitívum a fantázia robbanása. tetszett a képzelő erőtök de leggözelebb ha odaírom hogy zárt akkor próbáljatok meg majd úgy írni légyszives.
A kapitány tényleg parancsolásra termett mivel én úgy vettem észre hogy elég nyugodt lélek.
Szóval a végére:
Kaptunk egy jó történetet és egy jó legénységet egy szép hajóval. Csak így tovább! Csak arra figyeljetek amit én írtam!
És külön köszönet mindenkinek a jelentések készítéséért.
Ügyesek vagytok srácok! Live long and prosper all! bolian

Hozzáadva (2011-05-29, 17.27.02)
---------------------------------------------
Cím: A potyautasok

Hajó/ Bázis: Horizon 6 csillagbázis

kritika:

A Horizon 6 egy nagyon fontos bázis a Star Trek in Future életében hisz -jelenleg- ez az egyetlen olyan történet ami egy csillagbázis minden napjairól szól és itt tapasztalható az is hogy a fórumon igenis létezik karakter fejlődés (Lásd Nubet). A legénységi tagok stabil személyiség modellel rendelkeznek ami egy alapvető pozitívum volt számomra. Érzem hogy kezdenek kialakulni kapcsolatok egyes tagok között . ( Lásd Nubet-Lily vagy Matt-Alice )
Ha adhatok azonban tanácsokat azokat most írom ide le:
Alice: Kérlek hanyagold a kevés karakterszámú hozzászólásokat ugyanis nem hogy csúnyák, de a karakteredről így nem sok minden derül ki.
Robin: Te csatlakoztál be legutoljára a csapatba és még sokak számára (úgy számomra is) teljesen ismeretlen vagy. Dolgozz a karakatereden hogy megismerhessünk!
A történet lebonyolítása nagyon jól sikerült, és különösen tteszett ahogyan Nubet az utolsó hosszászólásban mindent a helyére rakott.
Végezetül annyit:
Örülök hogy létrejött egy teljesen stabil baráti társaság! csak így tovább srácok! bolian

Hozzáadva (2011-05-30, 13.39.08)
---------------------------------------------
Cím: Állóháború

Hajó/Bázis: Uss Enterprise-J

Kritika:

Az Enterprise- J a Flotta megmodernebb hajója. Diplomáciai fokozata 10/ 10 csakúgy mint a fegyvereinek ütési ereje....
Ugyan ez mondható el a kapitány vs első tisztről. A kapitány maga a megtestesült béke és ész. Mindig diplomatikus, logikus ugyanakkor igazságos. Az első tisztjének esze a helyén van, de ő a háború embere. Eme örök vita előbb vagy utóbb konfliktushelyzetekhez vezethet aminek én személy szerint nem örülnék.
A helyzet:
A küldetés egy bolygóról szólt. Szimpla diplomáciai küldetés egy csöppnyi feszültséggel megoldva. Az eleje - habár lassan és kissé döcögősen is de elkezdődött. Elindultunk a bolygón.
Tetszett ahogyan Rock színt vitt azzal hogy egy altiszt elkezd sikitgatni. Nem tetszik hogy nő volt az. Miért mindig a nők sikítgatnak? Amikor tovább indultatok megtaláltátok a bennszülőtt fajt akik békés voltak. Csak Smithnek tűnt fel hogy lehet hogy igazából ők kezdték el odalennt a háborúskodást, a modern fegyvereik miatt. Ez tetszett ugyanakkor kontra a negatívum:
Nem derült fény arra hogyan kaptak kicsit modernebb fegyvert... De már mindegy ez a homályba vész.
Xaliv:
Nagyon tetszik a karaktered de nem sértésként: hogyan jön a kereskedelem egy kialakuló front közepén?... Mind1...
Megjegyzés:
-Figyeljetek a sorrendre.
- Jó volt az átvezető történet a két küldetés között.
stroggos:
Vigyél kis színt a karakteredbe. Az oké hogy szereted a fegyvereket de... érted..
Tanulság:
Az Enterprise mivel diplomáciai zászlós hajó nem keveredhet mindig háborús helyzetekbe, tehát nem is fog.

Hozzáadva (2011-05-31, 20.56.32)
---------------------------------------------


Cím: Belső kór

Hajó: Uss Vortex

Elérkeztünk a Vortex második epizódjához. A felállás csak annyiban változott hogy csatlakozott egy nagyon értékes tag: Arika alias Amy. Így hát kezdem rögtön vele és azzal hogy:
A küldetésünk a Dernán játszódott (és a Vortexen persze). A Dernán kitört egy rejtélyes megbetegedés és itt jön a képbe főorvosunk. Nagyon megörültem neki mikor becsatlakoztál, hisz pont egy ilyen vészhelyzetben jön kapóra egy orvos. Épp időben!
Szóval a szituáció: a csapat megvan a szituáció (mint általában mindenhol) lassan bontakozik ki. A doktor felállítja a diagnózist: gyors lefolyású halál, kevés szenvedés, meglepetés szerűen és szív robbanás. Én fantázia robbanásnak hívnám aminek nagyon örülök hisz alig attam instrukciókat a kór diagnózisával kapcsolatban. Szóval a kutatás folyik közben a hajón van valami felettébb érdekes.... vagyis inkább a bolygón. A Cardassiaiak keze van a dolgoban és még a kommunikáció is blokkolva van.
A Dernán zajlik az élet miközben a doktor küzd a betegei életéért, és itt térnék ki Freddyre:
Freddy elkapta a vírust. Nem sértésnek akarom írni de elkaptad a vírust, és nagyon jól tetted hogy szóltál Amynek de legközelebb egy kicsit többet kérnék bele adni. Nem azt mondtam hogy szenvedj csak egy kicsit írj többet. bolian
Nagyon tetszett már itt is Amy és Freddy kialakulóban lévő kapcsolata. Amy:
Jól felépített a karaktered! Meg vagyok elégedve!
Grauder:
Szeretem a higgadtságod de ... egy bolygóra antianyag bombát dobni? Ha valami, bármi is berobban a bolygó légkörével akkor az egész láncreakcióba kerül vele: felég az atnoszféra- meghal mindenki. Rossz döntés....
De a helyzet másképp lett végül megoldva! bolian
Whild:
Több mondatot! denagyon szeretem a hosszú jelentéseidet. Csak így tovább neked is.

Megjegyzés:
A mai napig nem tudom hogy néz ki a Derna mert senkitől sem kaptam tájleírást....

De a csapat nagyon jól összeverbuválódott és tetszik ahogy segítség nélkül képesek vagytok megoldani szituációkat! csak így tovább! bolian

Hozzáadva (2011-06-03, 22.49.45)
---------------------------------------------


Cím: A mentőakció

Hajó: Uss Thor

A hajó legelső küldetése egy forulatokkal teli történetnek ígérkezik. A legénység a küldetés elején egy, majd két számomra ismeretlen tagból állt és egy régi tagunkból.
A feladat az lett volna hogy keressétek meg, és hozzátok is vissza a Földre egy elveszett Csillagflotta nagykövetet a bolarus kettőn. És akkor most mondom hogy elnézést kérek mindenkitől hisz nagyon sokszor írtam Bolarust és a Topic amit nyitottam az Egyébb helyeknél szintén Bolarus lett amikor az Bolarus 2. Ez senkinek nem tűnt fel, vagy nem akartatok szólni? Nah, nem bántásból -mert ez különben most nagyon is az én hibám.. - de ha legközelebb észreveszitek hogy hibázom, nyugodtan rám lehet szólni. Nagyon tetszett ahogy mindenre odafigyeltetek a küldetés folyamán egyébként különösen a kapitányt dícsérném meg. Az ő viselkedése, hozzászólásainek minősége és milyensége, kapcsolat tartása velem egész végig példás volt. Nagyon tetszik ahogyan mindenről téjákoztatsz, köszönöm és azt kívánom hogy bárcsak minden kapitány kiértesítene, nagyban megkönnyíti a munkámat. A küldetés persze sikerrel zárult a fergeteges csavar miatt amihez szintén gratulálok fiúk! bolian
És most kitérnék egy-két egyébb dologra is ha nem bánjátok:
Shepard:
Örülök hogy itt vagy közöttünk de!
- nagyon szépen megkérnélek rá hogy figyelj oda hogy mit/miket ír/írnak az előző/ek mert nagyon sokszor rontottál de nem szóltam. A következő körtől kezdve minden hszt pontozni fogok minusszal és plusszal egyaránt.....
- Építsd a karakteredet nyugodtan.
De más nincsen. :)

James:
Próbáld kerülni a kis hossz számú hozzászólásokat légyszi. Bár tudom hogy gyakran nem tudtál mit/miket írni, sajnos ez így alakult most...

Megjegyzés:
Kár hogy nincs köztetek női tag.. nem baj, reménykedek benne hogy később majd lesz.

Összehang:
Egy nagyon szimpatikus kapitány, egy visszahúzódó de bájos orvos, és egy taktikai főtiszt.

Hozzáadva (2011-06-06, 20.00.09)
---------------------------------------------


Cím: A Fény szekta

Hajó/Bázis: Horizon hat

A küldetés eseménydúsan startol: robbanás! A tagok jól reagálnak és kezdetét veszi a nyomozás. A leírások egész végig jók voltak, a hozzászólások a helyükön voltak a sorrendbetartással olykor bajok vannak. A küldetés gyorsan végigment és a végén nagyon tetszett a lövöldözés. Ha egy rész lenne akkor azon a részen a közönség végleg felébredt bolna. Most ez után jöhetnének a háttér sztorik amiket kitalálhatnátok a hozzászólások után, de azt majd máskor mert jön a közös küldetés.

Nubet:
tetszenek a hosszú hszk amik mögöttes tartalommal dúsak. Nagyon tetszik hogy te vagy a tipikus minden helyzetben nyugodt kapitány. Gratulálok ehhez! Figyelj arra azonban amiket előtted én írok.

Matt:
Tetszenek a hozzászólásaid de néha túl bunkóskodod. icon_woot Ne haragudj de nem tudom másképp kimondani! szóval csak annyit ehhez hogy óvatosan.

Lily:
A karaktered nagyot fejlődött a hozzászólásaid is javzlnak! Gratulálok! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz a kialakulóban lévő szerelmi szállal.

Alice:
kérlek írj többet! És kerüld a csillagot! Ez nem egy sg fórum... -.-

Robin:
Jók a hozászólásaid de még több kiaraktert szeretnék látni ha nem baj. És bocsánat hogy most nem kaptál nagyobb szerepet, de ami késik nem múlik.

Megjegyzés:
A csapat nagyon jól össze tud játszani ami zseniális!

Hozzáadva (2011-06-17, 19.18.29)
---------------------------------------------


Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet

Hajó/ bázis: Uss Enterprise-J

Stabil és rövid (túl rövid! ) játékmenet jellemezte a cselekményt. Smith kapitány kommentjei és személyisége teljesen a helyét állta a csatában. Amikor horus ellopta a kompot tetszett a csalódottságod.
Stroggos!
Az szép hogy lövöldözöl és lövöldözöl de ennek se eleje se vége, ráadásul rövid is, a személyiségedről nem is beszélve hogy teljesen eltűnik a süllyesztőbe. Kérlek írj többet és próbáld jobban beleélni magadat a helyzetbe!!
A küldetés utolsó kommentjei:
Smith: A kommented teljesen odaillett. Jellemzőek voltak a fél Vulkáni mivoltodra.
Stroggos:
... ... Amit mondtam neked azokat tartsd be.

Tanulság:
Nem minden a fegyver. Néha be kell látnunk hogy az ésszel többet érünk mint az erővel...

Ha a küldetésen tanusított hszket lehetne jellemeznem ezek a hszk voltak tőletek a legjobbak és a legrosszabbak is....




uss Enterprise-F

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: uss Enterprise-F

A hajón a küldetés menete nem a leg gyorsabb de hála a rövid hsz-éknek (amiket jelen esetben abszuld negatívumként könyvelek el) az események folyása jelentősen begyorsult.

Chris:
Azt látom hogy jó stratégosz vagy, és szeretem a karakteredet, de kérlek kicsivel több karakter számot kérek a betűk terén. (írj többet) Út közben is töbet figyelmeztettelek ezzel kapcsolatban. Még egyszer-kétszer biztosan hallani fogod ezeket a mondatokat.

Des:
Te többet írsz, de te is elég nyers vagy... Több beleélést kérnék.

A küldetés végén a hajó (csakúgy mint a legtöbb) visszavonult.

Összegzés:
Szóval voltak itt jó és rossz perceim de összességében ugyan azt tudnám mondani mint amit az Enterprise-J-re:: 50%. helyzetszituáció tökéletes, a hsz betűszámai gyengék. Egy kis javítás és máris jobb lesz! Hajrá fiúk!

Hozzáadva (2011-06-17, 21.55.26)
---------------------------------------------


Horizon 6

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: Horizon 6

A küldetés arról szólt hogy ezt a bázist akarták elfoglalni a Romulánok és a küldetés végén ezt meg is tették.
A karakterek a bázison jól felépítettek, mikor Nubet kapitány visszatért a megbeszélésről el is csattant egy csók közte és Lily Xiiyon a bázis biztonsági főnöke között aminek én személy szerinte nagyon örültem. A Star Trekben, egy olyan műfaj ahol a humoros elemek, a dramaikus szálak keverednek a romantikával és az akcióval mindez science fiction köntösben. Ezért is szeretjük annyira ezt a sorozatot, és kiemelném hogy a Horizon hat hozza mindazt ami star Trek. A küldetés eleje kicsit döcögőssé sikeredett: mikor a kitelepítés zajlott. Ez nem csoda, hisz egy kitelepítés állatlában lassú, pánikkal teli és unalmas. Szerencsére besegített a Vortex és a L'espoir így az emberek hamar el tudtak menekülni- és a mesélő is megkímélődött a helyzetek további leírásával- ami felettébb bonyodalmas lett volna.

Nubet:
A kommentjeid remkek, a szituációkat kítűnően értelmezed, a karakteredre nagyon is építesz amit nagyon kedvelek. Meglepődtem mikor nem viszonyoztad Lily romatikus közeldését, de ezt rád bízom. :) (Biztosan ez is a karaktered egy része)

Lily:
int mesélő azt kell hogy mondjam sokat fejlődtél, mostmár nem csak azt írod le hogy mit teszel hanem a gondolataidat is. És ez nagyon tetszik, mivel életszerűbbé hozza ez a karakteredet.

Robin:
A vívódásod amit a kezdődőben lévő szerelmi szállal csinálsz számomra érthető, de azért remélem hogy a kezdődőből hamarosan lesz is valami. Mondjuk az számomra kicsit érthetetlen volt hogy rondának tartod őt, aztán meg mégis beleszeretsz. De hát ez már csak ilyen.. furcsa. :P Egy valamit azért mégiscsak hiányolok - már ha lehetek kukacoskodó, Mert hogy minden jóban van valami rossz jelige! XD - Szóval a hozzászólásaidban a tájleírás. Legköezelbb azt is kérnék!

Matt:
Most megtudtam hogy remekül le tudod írni a szenvedés határait. Huh, még bűntudatom is lett miattad... ígérem legközelebb nem foglak így kikészíteni ezért én kérek elnézést.

Alice:
Hiányoltalak a küldetésből, remélem még látlak a Horizon sorai közt.

Összhang:
* A bázis főtisztjei nyomás alatt jól dolgoznak, kivéve a parancsnok. (Több bátorságot)
* Nagyon tetszenek a romantikus és vívódó dramatikai elemek. Csak így tovább!!
* Pontskálán 10/1
0 bolian

Hozzáadva (2011-06-17, 22.17.09)
---------------------------------------------


Uss Vortex

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: uss Vortex

A parancs ki volt adva és a Vortex elindult a Horizon felé maximális sebességgel. Azt hiszem másodiknak értetek oda, és a hozzászólások gyorsan pörögtek. Miután segítettetek kitelepíteni az embereket a bázisról azonban elkezdődtek a galibák de rendesen!
Az első a Romulán hajók száma volt amire Blanckhard kapitány hsz-je világított rá: Igen, sokkal többen voltak mint ahogyan a hírszerzés ígérte, igen sokkal erősebbek voltak mint ahogyan azt a hírszerzés ígérte. A Vortex egy igazi csatahajó így jó volt hogy benne volt az első zászlósrajba tekintve azt hogy (ha jól emlékszem) a küldetés elején két hajóval kevesebben voltunk, így az eséjek még kevesebbnek bizonyultak a csata megnyerésével kapcsolatban. MOndjuk a gondom az hogy én személy szerint még mindig nehezen kombinálok ezzel a 3-as szétválási dologgal és nehezen képzelem is el, jó láttam azt a részt ami a voyagerben volt ezzel kapcsolatban, de így leírva kicsit más. A lényeg hogy a továbbiakban valahogy egyesüljetek majd kérlek! :)
A küldetés vége nagyon fel volt gyorsítva. Nagyon sajnáltam hogy Freddy kimaradt, hiányoltam és azt hogy Amy nem írt a végére és csak úgy eltűnt annak meg nagyon nem örülök. Mert lehet hogy a gyengélkedőre kevset és unalmasat írtam de a végén nagyon kellett volna a segítsége amikor szegény destrin megégett és akkor meg eltűnik....

Grauder:
Nagyon jó amiket írsz de nem lehetne egy kicsivel többet?.... LÉgyszi.... nagyon örülnék neki...

Whild:
Most hogy nem volt Freddy, olyan volt mintha te lettél volna a helyettese. Jó! De neked is ennyit tudok írni: Légyszives írj többet.

Amy:
Jó volt amit a küldetés elején írtál, feldobtad a hangulatot és megneveetttél. De hova lettél a végéről??? teljesen eltűntél.. :( Szomorú vagyok!

Destry:
A visszatérő lény nem véletlen, a fórumon semmi sincs véletlen. :') A hozzászólásaid karakterszáma épp elég, de amit írsz az nagyon jó. Csak így tovább! :)

Freddy:
I missed u.

Összhang:
* A csapat nyomás alatt összehangoltan viselkedik.

Tanulság: Írj többet kérlek! :)

Hozzáadva (2011-06-18, 11.01.16)
---------------------------------------------


Uss Thor

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/Bázis: Uss Thor

A Uss Thor legénysége még mindig kiforróban van, de ezzel a küldetéssel úgy érzem ennek a fázisnak a tendenciái alaposan emelkedni kezdtek.
A küldetés elején Gonsailes kapitánynak a tárgyalóban már kitűnő ötletei, és hozzászólásai voltak. Mikor a küldetés ténylegesen elkezdődött úgy éreztem azonban hogy a Thorron belassultak az események és (ne haragudj hogy ezt írom) ez lényegesen Wright parancsnok miatt alakult így. Ugyanis nagyon sokszor váltogattam a sorrendet. Más hajókon nagyon hamar ki tudtam tapasztalni hogy ki-hogy-és mikor- és mennyit ír de a Thor- jelenség nekem mindig is egyedi és -kissé- kiismerhetetlen marad. Ugyanis mikor Wright elkezd írni írni akkor nagyon jókat ír, és sokat de mikor nem ír teljesen belassul minden. A küldetés végén nagyon tetszett ahogyan megoldottuk közösen a szegény kapitány sajnálatos kiírását, de nyugalom, visszajön. :)

Gonsailes:
Remek kapitány vagy, és jó stratégosz. Nem nagyon lehet felhúzni, felidegesíteni és a hozzászólásaid is példásak. Erre csak annyit tudok mondani hogy szeretem olvasni amit írsz. Csak így tovább! :=)

Wright:
Örültem amikor beregisztráltál, és most is örülök neki. A hozzászólásaid (amikor írsz) teljesen a helyén vannak, és a külalak is megfelel de! Gyakran eltűnsz sok időre amikor szükségem lenne rád.... Ezét kérlek egyeztesd velem...

James:
A hozzászólásaid jók, helytállóak de a kommunikáció veled egyszerűen 0. Olvasd a privát üzeneteidet kérlek mert ezzel lehet engem a legjobban kihozni a sodromból....

Shepard:
A hozzászólásaid remekek, és a kapitányod is büszke lehet rád. :=) Csak így tovább!

Hope:
Tartsd be amiket írtam privátban és akkor nem lesz gond... tudod hogy miről beszélek.

Összhang:
*A legénység nyomás alatt jól össze tud dolgozni
* A legénységnek jó a fantáziája. ( Lásd: Rögtönzött szituáció a másik mesélőtől: Álcázott hajó

Tanulság:
* Néma gyereknek senki sem érti a szavát.
*A kapitányok mindig példásak.

Hozzáadva (2011-06-18, 11.16.36)
---------------------------------------------


Uss Arcadia

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis uss Arcaida

Az Arcadia egy nemrég felújított és útnak engedett hajó tagjai tapasztalt fórumozókból állnak akik egy Tos korszakban játszódó fórumról érkeztek közénk. Ez meg is látszódik.

Az Arcadia volt az a hajó amit a Romulánok megtámadtak, és elég kemény támadásba is vettek. A hajó egész légköre nagyon hasonlít egy Tos korszakban játszódó Star trek sorozatéhoz ezzel együtt, és amikor olvastam a hsz-kat úgy éreztem hogy tényleg a régi Enterpriseon járok. Az is tetszik a hajóban hogy a szokásos 5 férfi 2 nő aránya itt most gyökeresen, és látványosan felcserélődött.
A hajón azért durvult el a háborús helyzet mert az Arcadia az első zászlórajhoz sajnos túl gyenge, és régi. Valószínűleg a következőkben a hajót a második zászlórajba fogom áthelyezni, csak a küldetés elején erre még nem gondoltam. Szerencse hogy a sokkal erősebb és jóval nagyobb L'espoir időben érkezett a helyszínre.

Kommunikáció:
A két hajó közt a kommunikáció helytálló volt. A közvetítésen sokat agyaltam, hogy hogy legyen ( Hogy én illesszem-e be a hsz kat vs. ti illesztitek majd be. Atívkodás vs. lustaság. ) De a végül is én közvetítettem, és szerintem egész jól sikerültek.

Willow:
A barátságod mely T'pellenhez köt jól lett kihasználva. A hsz-id nagyon tetszenek, igényesek és novella szerűek. Látszik hogy tapasztalt fórumozó vagy, csak így tovább!

T'pellen:
Ha még egy kis sidőt belefeccelsz a hszidbe teljesen jók lesznek azok. :)

Dorothy:
Nem rossz amit írsz de egy kicsivel lehetne több is.

Lara:
Sajnos keveset jársz fel így kezeset tudunk meg rólad.

Összhang:
* A legénység nyomásban jól tud összedolgozni mivel egy elég kemény és stabil kapitányotok van! :)
* 10/6 mégis sajnos, mivel Willow ugyan jól ír de a többiek keveset.

Tanulság:
* Szép hajó az Arcadia de nem csatára termett.

Hozzáadva (2011-06-18, 11.29.07)
---------------------------------------------


Uss Archer-C

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: Uss Archer-C

Az Archer-C egy kis hajó, ami a háborúban- csodálatos módon - csupán csak egy kicsit sérült meg, a bal gondola. A hajó kapitánya, Trustro kapitány számomra ösztönös bizalmat kelt, jól irányítja a hajót és megfelelő parancsokat is ad legénységének. Ez a fajta parancs adás azonban veszélybe sodorhatja a hajót mivel az Archer-C nem a legmodernebb gyártmánya a Bolygók egyesült Föderációjának. A kapitány személyisége a történések végén arra ösztönözték a mesélőt, vagyis engem hogy engedélyezek egy kis "Űrlázadást" a történet végére.

Trustro:
Jól kijössz az új tagokkal, és hsz ide is csodálatosak. Megértő vagy és kedves ugyanakkor ha csatáról van szó sohasem akarod feladni, és benned van a lázadó gén. :) Csak így tovább! Ui: A jövőre nézve óvatosan a hajóddal mert még érhetnek meglepetések.

Vali:
A hszid karakterszáma a helyén van, a karaktered is kiforrásban van ami teljesen megállja a helyét a jelenlegi szituációban.

Dhalia:
Eddig egy hszt írtál ami nem volt rossz. :) Kíváncsian várom a továbbiakat!

Összhang:
* A hajó legénysége nyomás alatt verhetetlen
* Az új tagok jól beszoknak, jó csapatot képeznek

Tanulság:
* Egy kis hajó, jó legénységgel feljavíthatja a Vulkáni százalék adatokat.

Hozzáadva (2011-06-18, 11.40.20)
---------------------------------------------


U.S.S. L'espoir

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: Uss L'espoir

A L'espoir a Csillagflotta egyik elit hajója, a legújabb gyártmányból van. Számomra teljesen ujdonság volt ez a a hajótípus. Nagyon régóta nézek star Treket és ismerek különféle hajótípusokat de ilyet még sohasem láttam. Megörültem neki mikor ideérkezett a hajó, hiszen egy csata előtt mi sem dobogtatja meg a mesélő szívét mint egy új, és nagyon modern hajó ami már-már hadihajónak felel meg. Sajnos -jelenleg- csupán egyetlen kapitány tartózkodik a legénységi listában de ez a kapitány - a körülményekhez képest- jól megállta a helyét. A L'espoir név nagyon hangzatos Francia és szép de nekem - full angolos lévén- nehéz leírni ezért bocsánat ah néha rosszul írom le. :)

Adam:
Jó amit írsz, és a karaktered is kezd teljesen kiforrni de kérlek írj egy kicsit többet. Nem azt mondom hogy írj egy litániát, csak egy kicsivel többet. Amúgy meg csak így tovább! :)

Összhang:
* Nagyon sajnálom hogy csak egyetlen egy tiszt szolgál egyenlőre a hajón. Nem baj, remélem lesz több is! :)
* A kapitány jó stratégosz

Tanulság:
* Mindig jól jön egy modern hajó a csatában aki kihúz a bajból. (Lásd Arcadia esete.)

Hozzáadva (2011-06-18, 11.51.27)
---------------------------------------------


Uss Atlantika

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: uss Atlantika

Az Atlnatika egy kicsi és mozgékony hajó, amely egy nagyon régi hajótípusnak a tagja. Örültem hogy felújításra került, régóta terveztem már. A küldetés elején még nem terveztem semmilyen ember rablást megmondom őszintén mivel a kapitány egyes egyedül volt a hajón. Ekkor - egyetlen varázs ütésere- érkezett meg az új tag, és az Atlantikán máris totális Nx-01 érzés lett rajtam úrrá ami nem csak az (eddig) 2 fős főtiszti kar nevei miatt volt. És ekkor jött az ötletem. Kapva kaptam azon hogy a L'shren, a vadonás új Romulán hajónk elrabolhasson valakit. Szóval Archer kapitány így került a Romulánok karmai között. Ez egyfajta bepillantás a kulisszák mögé volt. :)

Archer:
Penge éles a nyelved! Nagyon jól vissza tudsz válaszolni vallatáskor az ellenségnek. Még szerencse hogy ebből eddig nem lett komolyabb bajod! :')
Gratulálok a cellában zajló párbeszédhez, mesteri lett, a hsz-id nagyon a helyükön vannak! csak így tovább!

Reed:
A karakteredről eddig keveset tudtunk meg és még nem indult fejlődésnek de hsz-id igényesek, és odafigyelsz a külalakra is. csak így tovább :)

Összhang:
* A legénység jól össze tud dolgozni
* A player vs player csata 10/10-es lett.
* A kommunikáció jól megoldott volt (De ez főleg engem dícsér)
*A hsz kíválóak

Tanulság:
* Soha ne rabolj Flotta kapitányt! :')

Hozzáadva (2011-06-18, 12.02.03)
---------------------------------------------


L'Shren

Cím: Az árnyak homályában/ Első fejezet
Hajó/ Bázis: L'Shren

Megmondom őszintén először nagyon meglepődtem amikor Serlan egy árulási ötlettel állt elő. Tetszett csak annyira új és szokatlan volt hogy nem tudtam hova tenni. Utólag belátva nagyon jó storyt kreáltál ezzel! Neked és Dvaronak köszönhető az első player vs player "szópárbaj" és közvetetten de a ti döntéseitek alapján csatázott egymással a L'Shren és az Atlantika, L'espoir. Nagyon tetszettek a történések, eseménydúsak és pörgősek voltak. Nagyon kíváncsi leszek a közeljövő eseményeivel kapcsolatban- mert van egy-két terv a tarsolyomban. Csak így tovább srácok!

Horus:
Jó a fantáziád és remek parancsnok vagy! Dvaroval ketten jó csapatot alkottok! :)

Dvaro:
Erős hszket írsz, könnyedén belejöttél a döcögős kezdetekből. A player vs player nagyon tetszett, alig vártam hogy olvashassam a következő lépést. A Jelentést is alig várom hogy olvashassam. :) Csak így tovább!

Összhang:
* Erős hajó
* Jó legénység, jó összhang
* Kemény irányítás
* Remek Játékos vs játékos szócsata

Tanulság:
* A csata kimenetele gyakran változhat




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
WHild
Dátum: Hétfő, 2011-07-25, 17.04.04 | Üzenet # 3
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az árnyak homályában/ 2 fejezet
U.S.S Vortex
Az én kritikám:
Szerintem jól volt megoldva a harc ,kissé zavart a visszavonulás de mindent összevetve tetszett.Hiányoltam a tagokat a Vortexről.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)


Az üzenetet módosította WHild - Hétfő, 2011-07-25, 17.04.21
 (HU)
 
Chris
Dátum: Hétfő, 2011-07-25, 17.08.56 | Üzenet # 4
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
....U.S.S Enterprise-F....
Az árnyak homályában második epizód...

Amikor neki lendültünk a támadásnak ,kissé meglepett a harc lendülete de később felül kerekedtem rajta és gazdagabb lettem egy nagyszerű tisztel is a fedélezetén a hajómnak ,nem volt okom az egész misszióbeli nyomás gyakorolására nagyszerű rendezés és nagyszerű kivitelezés .
 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2011-07-25, 17.32.42 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Árnyak homályában /2. fejezet

U.S.S. L'espoir / U.S.S. Vortex

Mivel helyettesítenem kellett a testvérem így mondhatom, engem viselt meg talán a legjobban a Kapitányok közül ez a küldetés, de azért tudtam fordítani idő a Fan Fictionokra is.

Jól megrendezett, lendületes küldetés volt. Helyenként kissé sajnáltam szegény hajóm. Főleg amikor kamikaze eső esett. Ami nem tetszett az az elején a rajban történő menetelés. Jó ötlet volt csak pont hogy a L'espoir 2 erősségét szorította hátrányba, a Mozgékonyságát-Sebességét (lásd Transztér meghajtás) és azt hogy minden irányba vagy 20db Phaser irányul így olyan mint egy tank, lényegében csak egyenesen kell mennie és akármire tud lőni.

Ami viszont tetszett az a sokféle ellenséges taktika és a hajó ami tulajdon képpen megvédett ;)

L'espoir szemszögéből nagyon jó volt a küldetés. Csak kicsit egyedül voltam azon a hajón.

A Vortexet illetően:

Lehetőségem volt (és valószínüleg lesz is) Whild-et jobban megismerni, jobban mint üzenetekből.
Nagyon jó tiszt. Jó ötletei vannak, és ha valamit elhibáz vagy félreérthetően mond az ember akkor röktön rá tud világítani. A végén a visszavonulásra
adott reagálása kicsit megdöbbentett, mivel a Logikus döntés ez volt, de érthető volt a reakciója.
Destrin is nagyon jó tiszt, jókat ír. Ügyesen bánik a nemvalódi személyzettel és nagyon jól tud reagálni a hírtelen jött problémákra.

Vortex szemszögéből is nagyon jó volt a küldetés. Kár hogy a többiekkel nem találkozhattam.

Összességében nagyon élveztem a küldit, de azért nem ártana valami békésebb küldetés, tekintve hogy mióta itt vagyok színte csak harcolok XD Kivéve az Omar diplomáciát, de az már más téma.

(remélem nem baj hogy helyenként eltértem a küldetés jellemzésétől)


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2011-07-25, 18.52.52 | Üzenet # 6
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Horizon 6
Az árnyak homályában/ Második fejezet

Először is szögezzük le hogy szerintem ez egy igazán nagy vonalú küldetés volt sok rétegből állt és sok ember szükséges volt hozzá,a sok ember összehangolása volt a fő feladata a Mesélőknek és ezt jól megcsinálták sőt néha csodállom a mesélőt/mesélőket hogy bírják a szuszt,minden esetre jól bírták meglehetősen és nagyon szépen hangolták össze az embereket ez egy fajta "feat",leaglábbis jó volt látni ahogy mindenki bele ad amit csak tud.Sokat fejlődött mindenkinek ahogy láttam az írása is a csata folyamán,Hugh írásán főleg meglátszódik,az egy soros hsz-k utánni nagy lendületű több soros hsz-k menete,Adam épített még jobban a karakterre és mind kiderült még neki kellet Grauder-t is játszani és nagyon jól hangolta össze az írást teljesen fergetesen csinálta a srác le a kalappal.

A Horizontról:Igen a Horizont amiért minden hajó ebbe a szektorba jött,igen...hát csak annyit tudok mondani hogy kitűnő,perfect volt midnenkinek az alakítása nálam,Matt Larsen az elsőtisztem példás hozzászólásai csak a csúcs a hegyen főleg ahogy Leon is becsatlakozott már felért egy álommal,régi fórum társam újra ott volt az élen ,Lily és Robin hsz-jai jók voltak csak építhettek volna még egy kicsit a karakterükre.
Lényegében a csata nekem belsőleg folyt így nehezebb is volt olykor a fogalmazás ,de meglehetősen tetszett a csata és az abból adódó lehetőségek amiket ki is használtam a legénységemel együtt.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-03-13, 18.09.32 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
kritikák 2012



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Jelenlegi küldetés » -Rész kritikák-
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: