Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld bolygó (Csillagflotta parancsnokság stb....)
Föld bolygó
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2016-08-25, 20.23.16 | Üzenet # 201
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
James kis idő után felegyenesedett s az éppen beszélgető Hutchinsonhoz s Relsonhoz lépett: mert amit talált azt a kapitánynak tudnia kellett.. 
A bomba egy olyan bomba volt ami nem egyszerűen robban: hanem kitöröl az időből személyeket. 
A két alak árnya James adatai szerint (belső adatai szerint ) Jack Nels és Tamara Telin nagykövetek voltak. Hutchinson viszont már nem emlékezett rájuk. Mivel a két nagykövet fontos bolygóközi szerepet töltött be a Romulán, és Klingon bolygókkal, ezért Relson úgy sejtette hogy valakik akik tudnak mozogni az időben, kihasználva ezt manipulálni akarják az idősíkot. 
Jenek ezredes és a többiek is visszatértek közben a kapitányhoz, s Niko azt tanácsolta hogy menjenek vissza a hajóra az összegyűjtött. további roncsok elemzése végett. 
Miután Hutchinson parancsba adta hogy érjenek a végére  a dolgoknak, Relson és a tisztjei vissza transzportáltak a Beloianniszra. 

( Hutchinson -Relson-  Jenek - Niko - Rone - James - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Szombat, 2016-08-27, 21.46.34 | Üzenet # 202
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hutchison nem értett semmit sem. Az öreg admirális csak állt és gondolkodott a szavakon amiket James mondott.. Nem értette mi van, hogy kerülhetett oda egy olyan bomba ami kötörölhetett két embert pusztán az időből. Bár Hutchinson soha nem is értett az ilyen ügyekhez ezért nem volt ő az időparadoxonokért felelős részleg szakértője vagy vezetője. Ha felkérték volna akkor sem vállalta volna el mert túl öregnek érezte magát ehhez. "Kapitány" - Gondolkodott el hangosan Relson felé fordulva. - " Az  androidoja azt mondta hogy valami időből kitörlő bomba okozta valami két nagykövet halálát akiről nem tudtam hogy léteznek. Ez elég aggasztó. Ha valakinek, bárkinek is van ilyen bombája az már okot adhat arra hogy rettegjenek is akár az emberek. Ezért titokba kell tartanunk mindneképpen ezt. Induljon el fiam, és derítsék ki hogy kinél lehet ilyen bomba. Bármi áron. " - ütögette meg Relson vállát.

 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Hétfő, 2016-08-29, 18.08.12 | Üzenet # 203
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Hiába is érkeztünk meg a  Földre hiszen ebben az idősíkban,több olyan manipulatív dolog is történt ami miatt Hutchinson admirális semmire sem emlékezett ami egy valószínüsíthető bomba támadás után történt...a  bombáról azt tudtuk hogy valószínüleg ki tud törölni,személyeket az idősíkból  a robbanás után.*

-Jenek menjenek vissza  a hajóra elemezni a roncsokat..én nem érek erre rá..*Utalt Hutchinsora *

-Niko vigye az admirális és  a másik személyt a hajóra és próbálják a dokis segítségével  a teljes temporális ideg visszaállítást végezni amíg csak tudják..

*fordult hátra  Relson majd  vette elő  a temporális idő mérőjét amivel érzékelte hogy  a terembe nagyobb sugárzás is volt amit érzékelt a hajó*

-C osztályú lesz az idő fenyegetetség...*Mondta Rone-nak aki mellette állt *

-Úgy tűnik hogy  egy teljes ,frissítés kell a szenzoroknak is ..állítsa át ahogy visszaérünk a hajóra  a szenzorokat temporális érzékenység 5 szintre...nekem angyon úgy tűnik hogy megint egy idő ügynökkel van dolgunk vagy rosszabbal..

*Sutogta bajlósan majd le hajolt a földre és  nyomokat nézte illetve  a bomba maradékát *

-Csillagflotta szabvány..nem is más fajé..egyértelmű hogy belső emberről lehet szó..Jenek..*Szólt oda neki mielőtt el ment vissza a hajóra *

-Vigyék a maradékot és  próbálják rekonstruálni mielőbb kioldó szerkezett nélkül ,érdekelne hogy  milyen volt a fegyver  amiko működött csináljanak szimulációkat csináljanak teljes diagnosztikát ...mindent tudni akarok..


 (HU)
 
JenekLaronn
Dátum: Kedd, 2016-08-30, 18.46.51 | Üzenet # 204
Ezredes / Beloiannisz katonai csapat vezető
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 1
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hutcinson és az ezredes sem tűntek boldognak. 
A hamarosan oda érkező doktor közölte az " öröm hírt" hogy mi a nagy helyzet...
" Idő-bomba mi? Már ilyen is van? " - Eszméltem fel a dologra. Alig tudtam elhinni hogy ez a nagy helyzet. - " Ezzel az erővel miért nem törölte ki az illető az egész Flotta parancsnokságot. Jó persze csak spekuálok, nem biztos hogy ez volt az alap terve. De ez nagyon nagy taktikai előny. És veszélyes is. Honnan szerezhet valaki ilyet? " - Olyan volt mintha magamba beszéltem volna. Háború. Terrorizmus. Ezek mindig váltogatva jöttek elő a történelem folyamán. Belegondolva hogy már túl voltunk egy háborún most érkezett volna el a terrorizmus? Ha valaki terrorizál az félelemet vagy káoszt akart. 
De úgy hogy mégcsak nem is emlékszünk majd arra akit kitörölnek? Elgondolkodtam azon hogy mennyi értelme lehet egy ilyen akciónak. Milyen motivációs faktorok mozgathatják az illetőt vagy illetőket vajon? 
A kapitány parancsára biccentettem. 
- Máris, ezredes. - Megfordultam és pár roncsra transzporter- jeladókat szereltem. 
Az elemzéshez nekem nem volt elég a bomba. Ez az egész túl komplex volt nekem ahhoz. 
" Itt Jenek! Sugározzák fel a tárgyakat és romokat amikre rátettem a transzporter-jeladókat, egyenesen a raktérbe. Energiát!" - Majd a kapitány mellém, lépett s én biccentettem: 
" Uram.. ha belső emberről van szó, a helyzet valóban kínos." - Válaszoltam nagyon nagyon halkan. - " Bárki lehet aki előfordult itt az utóbbi két órában, vagy napokban. Részletes elemzést fogok csinálni, ballisztikai szempontból is... " - Biccentettem.


 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Szerda, 2016-08-31, 14.21.55 | Üzenet # 205
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
A dolgok bonyolódtak. 
Megfordult a fejembe hogy nehéz dolgunk lesz, de aztán rá kellett jönnöm hogy ezt is meg fogjuk majd oldani. 
Valahogyan biztosan. Odamentem a kapitányhoz és hallgattam. Mindennel egyet értettem, mert más ötletem nekem sem. 
Azt is hallottam hogy a kapitány biztosra állította azt, hogy flotta-techel állunk szemben. Csak reméltem hogy nincsen igaza. De ilyen eshetőségre is fel kellett készülnünk. 
ha belső ember állt mindemögött akkor nagyobb lehetett a gond. Azért két hónapban mér a mésodik időügynökkel összefutni az még nekünk is szokatlan lett volna. 
Bár azt is elképzelhetőnek tartottam hogy ez a két ügynök igazából egy és ugyanaz. Gondosan karba tettem a kezem és bólintottam. 
- Uram, miután felvittem a hajóra az admirálist, hagy segítsek az ezredesnek! Mindketten értünk a robbanó anyagokhoz és a fegyverekhez is. Úgy érzem Jenek ezerdes nagy segítségemet venné most. - Jason szemeibe néztem kérlelően. 
Soha nem akartam bevetni ezt a ráható képességemet, pedig néha nem ártott volna. 
- Köszönöm. - Rávágtam. Lehet megbánom, de nem érdekelt 
- Jöjjön uram. - Léptem Hutchinson mellé, és gyengéden megfogtam a karját. Tudtam hogy a férfi sem nem hülye, de még béna sem, csak öreg. De valahogy ő meg ezt kényszerítette ki belőlem. A doktorra pillantottam aki mellettünk állt meg. 
- Throvson a Beloiannisznak. Három fő. Felsugárzás. Energiát!




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 23.22.04 | Üzenet # 206
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hutchinsont hallgatva inkább hátra vonultam.
~ Nem fogok megszólalni amikor ilyen marhaságokat mond mert a végén még levált. ~ Sóhajtoztam nagyokat. Alig bírtam magam visszafogni hogy ne szóljak oda valamit az öregnek.

Karba tett kezekkel néztem a baromi nagy árkot, a romokat és a sürgés-forgást. Végre egyszer Jenek is tett valamit, nem csak én, aminek különös módon örültem is. 
Kedveltem az öreg ezredest, de néha olyan felesleges volt a jelenléte mint annak a rendje... vagyis ha beszélni kezdett nah az nem vezetett semmire. De most nyomot fogott és nem is akármilyet: temporális bombát. 
- Kapitány ilyet még soha nem láttam. - Pillantottam Relsonra amikor kijelentette hogy hányas szintű fenyegetettséggel van dolgunk. 
- Felrobbantani valakit az egy dolog, de kitörölni az időből! Ez olyan mintha valaki félig csukott szemmel Dabózna... Nem tudja mi történhet ezek után. Az illető magasról tojhat a temporális szabályzatra és akkor még szépen fogalmaztam. - Kis hallgatás után megint megszólaltam:
- Temporális ügynökök?! Kapitány már bocsásson meg de aki temporális ügynök létére csinál az kiskorában biztos tömeggyilkosnak készült! - Magam mögé mutattam kicsit indulatosabban. 
- Nézze már meg! Ezek nem kicsiben játszhattak! Még az is lehet hogy az illető magát is kitörölte innen mint a mesében, és akkor már tényleg a szellemét kutatgatjuk! - Szememet forgattam mert alig akartam elhinni hogy már ilyen is létezhet. Leengedtem a kezemet, és nyugtáztam ezek után a parancsot, amúgy sem volt mit tenni. Különben is, még mindig jobb volt a szenzor érzékenységet kalibrálni, mint Viol nyafogását.  
- Igen is!


 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Kedd, 2016-09-13, 21.28.14 | Üzenet # 207
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vettem egy mély lélegzetet az admirális szavaira aki nem sokat értett s agyamon keresztülviharzott közben az a gondolat hogy még az is lehet hogy nem csak Hutchinson de senki más nem fog hamarosan emlékezni az eltűnt tisztekre. Éppen ezért egyre feszültebben Relson kapitányhoz fordultam és megszólaltam egy kicsivel halkabban:
- Kapitány. Ha Hutchinson admirális nem emlékezik  Jack Nels és Tamara Telin nagykövetekre, akkor az is lehet hogy eme két nagykövet közvetlen rokonai sem emlékeznek rájuk.  - Kezdtem bele a gyors de annál inkább lényegretörő okfejtésembe. - Vagyis ha kitörölték őket az időből, akkor előbb utóbb mindenki el fogja felejteni őket, kivéve minket mert minket megvédett a hajó mesterséges burka. - Reagáltam le, de láttam hogy most nagyon nincs türelme a kapitánynak, így inkább Hutchinsonra néztem.
Tudtam mennyire értékes lehet a memóriája amit tudhat vagy amit láthatott esetleg az esemény előtt vagy után.
- De megpróbálok megtenni mindent ennek ellenére természetesen az admirálisért. - Biccentettem.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-10-25, 08.36.43 | Üzenet # 208
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatások:

Relson & Niko folytatása olvasható: " Parancsnoki iroda"  c. topicban

Hutchinson & James folytatása olvasható:  " Orvosi részleg"  c. topicban

Rone & Jenek folytatása olvasható: " Komphangár"  c. topicban

Hozzáadva (2016-10-25, 08.36.43)
---------------------------------------------

"Szolgálati változók"
 

Idő: A" Hidegháború" c. küldetés előtt pár órával. 

Cloris Flameys, Alan Cromwell és még pár új tiszt a Földről a Beloianniszra indult hogy megismerhesse az új szolgálati helyet, a Uss Beloianniszt. *

* Rövid küldetés 

== 

Az idő gyönyörű volt. 
Napsütés és kellemes szél kapott a diákok hajába a Csillagflotta akadémia öblébe.
A Golden gate híd most tisztán kivehető volt, s Cloris éppen ezt figyelte. Elmélyülve figyelte az ékező és távoldó kompokat, s a béke és szabadság illatát. Habár mind tudták hogy az Akadémia egy kellemes burok, azért ide mindig jó volt visszatérni. 
Cloris nemrégiben fogadta el az Idő-specialista megbizatását a Beloianniszra, s kétes érzelmei voltak az egésszel kapcsolatban. 
Egyrészről örült a küldetésnek mely új ismerettségekhez és kalandokhoz vezetett mert nagy megtiszteltetés volt hogy Jason Relson, aki egy idő hajó kapitánya éppen rá gondolt... másrészről mivel Cloris visszahúzódó volt, még fogalma sem volt róla hogyan fog majd az új társakkal szembesülni. 
Ekkor azonban valaki a háta mögé lépett: egy magas, barna hajú nő aki nem épp a szokványos csillagflotta egyenruhát viselte. Legalább is a 2803-as években biztos hogy nem ilyen egyenruhát viselt a legtöbb tiszt. E miatt páran meg is nézték de nem szóltak többet. 
Rone Ave azért érkezett oda hogy elvigye a nőt a Beloianniszra, az egyik kompjukkal. 
Gyors bemutatkozás után, így az öböl mentén a komp fele indultak ami a közelben szállt le, s közben beszélgetni kezdtek. 

( Rone - Cloris - Rone - Cloris - Szingularitás ) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Rone
Dátum: Kedd, 2016-10-25, 18.41.43 | Üzenet # 209
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az a kis megálló amit tettünk az új tisztjeinkért olyan volt mint egy Szombati nosztalgia kirándulás. szívesen visszamentem volna az akadémiára tanítani gépészetet és mechanikát, de úgy gondoltam majd maximumk ha olyan öreg leszek mint az országút. 
Nem tudni miért a sok marha gyerek engem nézett de ezt be tudtam annak hogy biztos tetszem nekik. A fiatalabb srácoknak bejöttem mindig is. Vigyorogva kaccsintottam az egyiknek aki zavarában elvörösödött és elment. Legszívesebben megálltam volna fagyizgatni és úgy figyeltem volna a pasikat. Még jó hogy Viol nem volt velem mert tuti hogy játszani akart volna a bokrok között valami ostoba fogócskát. Nem vonzott a gondolat. A Marson soha nem csináltunk ilyet, ott csakúgy voltunk. - Gondoltam. 
Sajna a pasikat nem sokáig figyelhettem mert nekem a saját embereinket kellett beszereznem akik ott csellenghettek a sok között. Volt egy csaj meg egy pasi is, bár egyiket sem ismertem és fogalmam nem volt hol lehetnek. 
Mint egy átkozott túrista figyeltem az embereket hátha valamelyik cíber beültetéses. Ott is volt! Hamar kiszúrtam. Egy nő, látszódtak is rajta a dolgok. 
Odaálltam a háta mögé és köhhintettem egyet. 
- Üdvözlöm maga Cloris Flameys ugye? Én Rone Ave vagyok. - Közben kezet ráztam vele. - Együtt fogunk dolgozni a Beloianniszon. Remélem élvezni fogja az együtt töltött melót. - Hadartam el. - Apám... jó erős a kézfogása! Nah jöjjön, megkeressük a kompunkat meg a másik tisztünket. Ő is valahol itt csellenghet. Sokat kellett a fuvarra várnia?


 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Kedd, 2016-10-25, 19.09.22 | Üzenet # 210
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hűvösnek éreztem a levegőt, pedig nem volt hideg. Ugyan majd kiugrottam a bőrömből, mikor megtudtam, hogy elfogadták a jelentkezésemet. Igaz, nem pont időspecialistának voltam képezve, de minden követ megmozgattam, mivel tisztában voltam a tudattal, hogy időspecialista elég kevés van, így jó esélyekkel indultam, főképp, hogy jó magam múltját is kerestem. Ki vagyok én? Miért csinálták ezt velem? Miért vagyok félig ember... És félig robot? A sok megválaszolatlan kérdés, pedig az emlékek valahol bennem nyugszanak... Tudtam, csak én magam nyomtam el jó mélyre. Egyszer már kifordult lábam alól a talaj, nem pont a Beloianniszon kéne, hogy újra megtörténjen velem. 

Golden Gate... Akadémia... Ezeket most mind itt fogom hagyni, hogy új lappal indíthassak, hogy valakivé váljak, per pillanat egy időspecialistává... De vajon mindenek ellenére tudok újra normális lenni? Vagy megtalálják bennem a félig robotot, aki mindent igyekszik megcsinálni? 
A mélyenszántó gondolatok szinte kiültek arcára. Megrezzent, mikor az ismeretlen megjelent mögötte. 
- Eh... Igen. Cloris Flameys, szolgálatára! - húztam ki magamat, úgy mértem fel egy pillanat alatt a nőt. Az információ sokaságot azonnal elnyeltem, feldolgoztam. Más egyenruha... - Oh, bocsánat, néha figyelmetlen vagyok és előfordul - kaptam el a kezemet, megropogtattam fémízületeimet, melyek tökéletesen illeszkedtek ujj perceimhez. - Nem sokat, nekem szinte fel sem tűnt. Még valaki? - vontam fel szemöldökömet, de csak örültem, hogy nem én leszek egyedül zöldfülű.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2016-11-05, 20.37.41 | Üzenet # 211
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Ühüm, még valaki. - Biccentettem. Kissé szétszórtnak tűnt a csaj de ez egyátalán nem volt baj mert mindenki ilyen először. Visszagondolva milyen lehettem én is amikor először hajóra kerültem, hát.. sajnáltam a feletteseimet. 
- Nyugodjon meg, ha Relson kapitány felvesz valakit az nem egymaga lesz a nagy legénység özönbe. De a hajóra most ráfér a vérfrissítés. Azok után ahhol jártunk... járt már Klingon hajón? .. Rohadt büdösek! - Vágtam egy fejet mert visszagondoltam az előző küldetésünkre. 
- Nah még egy olyat soha.. de nem akarom elijeszteni... más küldetések is lesznek biztosan. És higyje el... néha egész vicces a múltban rohangálni. Azok a ruhák olykor. - Elmosolyodva közben a rakpart részen folytattam az utunkat. 
- Nem baj ha a hosszabbik részen megyünk, ugye?.. Ez a kedvencem... Tudja a Mars kolónián nőttem fel. Ott nem voltak ilyen szép, nyitott terek... maga hol nőtt fel? - Közben zsebre tettem a kezem s feléje pillantottam.


 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Szerda, 2016-11-09, 21.51.53 | Üzenet # 212
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Figyelmesen hallgattam. Aranyos nőnek tűnt, ámbár ennyiből nem tudtam képet alkotni.
- Nem... - ráztam fejet. - Nem jártam Klingon hajón. Sok hajót megjártam, sok féle tagja voltam én már legénységnek, de a Klingon kimaradt, most már kicsit örülök is neki... - mosolyodtam el haloványan. 
- Persze, nyugodtan... - biccentettem bágyadtan, mert nekem aztán mindegy is volt, hogy merre megyünk, míg a hajóig megyünk. De a kérdésére lefagytam. Hol nőttem fel? Egy pillanatra lehunytam a szemem, előttem egy kép villant fel: kis ház, kis szoba, a falai sárgák, és holoképek villogtak, majd képzavar... Szívem dörömbölni kezdett, légzésem felgyorsult. Fülemben hallottam: "Te ide tartozol, hozzánk! A mi szemünk és szánk leszel. Te leszel mi!" Ökölbe szorult a kezem, és csak mikor fejet ráztam, akkor vettem észre, hogy megtorpantam. - Elnézést, öhmm... Nem tudom - kerültem ki ennyivel a kérdést. - Nem emlékszem. Sajnálom.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-11-13, 19.45.34 | Üzenet # 213
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A komp egy kis területen szállt le, egy tisztás szerű leszálló pályán.
Az akadémia területére nem sok komp fért be, így ez egyike volt a kemény négy darabnak. Rone előre ment, s üdvözölte a már régóta várakozó férfit, Alan Cromwell hajópszichológust. A férfi a bal kezében fogta a Francia buldogját is, de amikor bemutatkozott azt letette a földre. Jenek ezeredes a kompból kiszállva fogott kezet Cloris-szal s közölte utána Rone-al hogy hamarosan indulniuk kellene.
A tisztek rövid bemutatkozása utána, azonban valóban indulniuk kellett, mert a kapitány már indult volna a Beloiannisszal,  így beszálltak a kompba amit az ezredes vezetett.

( Rone -Alan - Cloris - Alan - Cloris - Jenek - Cloris -  Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Rone
Dátum: Hétfő, 2016-11-14, 18.18.40 | Üzenet # 214
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sajnálom ha tapintatlan voltam. - Vágtam egy arcot. 
Valahogy mindig a rossz topikba nyúltam bele mostanában. Hülye vagyok - gondoltam magamban. Sok ember szerint bunkó is voltam, ami lehet igaz volt de megpróbáltam kedvesebbé válni. 
E közben egy kisebb füves területhez érkeztünk ahhol a külsőleg mindneben a többivel egyező komphoz érkeztünk. 
- Hát itt is lennénk. Nem épp egy kapitányi jacht de megteszi. - Mondtam és biccentettem Cromwellnek. - Mr Cromwell, én Rone Ave vagyok, üdv a körünkbe. - Fogtam kezet vele ha lehet minél férfiasabban. Jól átolvastam az aktájukat így tudtam hogy ki kicsoda. 
- Ahhoz képest hogy gépész vagyok, megállok én toborzó tisztnek is, nem gondolják? - Mosolyogtam kissé beképzelten. 
Mit is mondjak? Szerintem jól csináltam. Vártam a kis plusz pontot a kapitánytól. Aztán Cromwell elfuserált kutyájára néztem. 
- Ugye nem kell ezt elviselnünk majd a hajón? Magával akarja hozni... szent ég. - A szemeimet forgattam. 
Jó ég! A pasinak még kutyája is van és magányos is.. ráférne hogy valaki megpuhítsa, bár nem volt az esetem a műanyag... vagy igen?? 
Huh.. Kissé megbámultam talán, szóval a lehető leggyorsabban Jenek felé pillantottam aki épp akkor mászott ki a nem túl kényelmes kompból. 
- Hát jól van. Mennünk kell hölgyek. Le ne maradjanak. - Mosolyogtam s azzal be is szálltam a kompba, talán megzavarva egy bájcsevegést de nem nagyon érdekelt az utóbbi. 
Vártam hogy felszálljunk és hogy az ezeredes is felkászálódjon, és elindíts a ladikot míg lehetséges.


 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Hétfő, 2016-11-14, 19.03.24 | Üzenet # 215
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már egy jó fél órája vártam hogy megérkezzen a többi tiszt és eltűnhessek "Csodaországból".
Ez a Flotta Akadémia kis rózsaszín légköre nem nekem való volt. Úgy éreztem már meghalok unalmamban egy ideje, se egy jó esetem nem volt, se egy izgalmas vészhelyzetem. Éltem és kész... holott engem a munkám éltetett... nem, nem akartam semmilyen sérülést vagy ilyesmi csak egy olyan pácienst akinek mondjuk meg tudom mutatni a jóga vagy az indiai relaxációs módszereket.
Aztán végre megérkeztek... azt hittem ez már soha az életben nem fog bekövetkezni, de ott voltak. Megsimgattam Dugó kutyámat a kezemben, majd kezet ráztam a parancsnok-helyettessel.
- Üdv! Igen, Alan Cromwell vagyok. Jah, én is örülök. - Utáltam a formalitásokat. Utáltam hogy Rone meg a többi ilyen elég nagy hírnevű tisztek nem veszik tudomásul hogy az új tisztek sem szeretnek várakozni. Csodáltam hogy ezek után finoman meg tudtam szorítani a kezét. Mosolyogtam egy bájosat csakúgy hogy azért lássa, hogy kedves is tudok lenni, majd a másik nővel is kezet fogtam de előbb letettem a kutyám a földre.
- Üdv. - Biccentettem a nő szemeibe nézve egy pillanatra. - Alan Cromwell vagyok... - Mondtam el neki is a nevem. A kézfogásunkban benne volt hogy egyikünk sem olyan éppenséggel mint egy "normális" ember.
Csak éppen neki látszódik ez, nekem meg el van takarva műanyag szövettel... egyik jobb mint a másik...
- Igen, Dúgó velünk fog jönni, az már biztos! - csattantam fel Avere aki kritizánskodott a kutyámmal. - Ha nem tetszik, akkor keressenek más pszichológust maguknak!  - Folytattam egyetlen egy fokkal magasabb hangon, s vissza siklott tekintetem Cloris-ra.
- Bocs.. amúgy szerintem kedveli magát a kutyám. ... nyugodtan simogassa meg, nem bánt... És nem szoktam mindig így kiabálni, csak pár dologra allergiás vagyok...például erre. - Utaltam az előbbi esetre.
- Még nem láttam még egy magamhoz hasonlót. - Pillanottam a nő karjára s hunyorogva néztem őt. Egyszerre ijesztett meg s tekintettem rá vegyes csodálkozással.  - Hol szerezte...?- Tettem fel tétován a kérdést de Rone közbe szólt hogy menjünk a kompra.
- Persze persze.. indulunk.. - Motyogtam elgondolkodva.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "

Az üzenetet módosította AlanCromwell - Hétfő, 2016-11-14, 19.06.35
 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Kedd, 2016-11-15, 21.13.59 | Üzenet # 216
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Végig mértem Cromwellt tetőtől talpig. Először semmi furcsát nem láttam, ahogy elbeszélgetett Rone-nal, de ahogy mozdult, ahogy nézte a férfi a környezetét, azonnal ki lehetett venni a bal szemét, mely biztosan nem az eredeti volt. Kicsit meglepett, talán mert ritkán futok össze olyannal, aki hasonló, mint én, még ha csak ennyiben is, ámbár most már megkérdőjeleztem, hogy vajon csak a szeme, vagy sem... Bármennyire is élesebb látásom volt, mint az átlagnak, a műanyag bőrt eléggé jól meg tudták oldani annyira, hogy ne vegyem észre. 
- Üdv, Cloris Flameys, az időspecialista - mutatkoztam be készségesen, miközben Rone-ra pillantottam újra, majd az érkező nőre, aki hátul jelent meg. 
Mosolyogva néztem le Dúgóra, miközben bátorkodtam megsimogatni, mikor engedélyt kaptam Alantől rá. - Aranyos jószág - jegyeztem meg, miközben talán a mai napon ez volt az első lazább pillanatom. Az izgalom eléggé felemésztett már, így talán kissé túl merevnek is tűnhettem első látásra, ami nem biztos, hogy plusz pontnak bizonyul. Leguggoltam az állathoz és megvakartam füle tövét. - Értve, majd észben tartom, mielőtt kiakasztanám, bár jó magam is elég nehéz eset tudok lenni néha, de bocsásson meg, remélem mint munkájában, nem fogunk találkozni. Nem szeretem a pszichológusokat... - vallottam be őszintén, de egyáltalán nem rossz szándék miatt. Olyanokat tudtak diagnosztikálni már rólam a rég múltban, hogy elegem lett, nem tettek semmi pluszt az életemhez, mikor segítségre lett volna szükségem...
- Magabeli? - vontam fel a szemöldökömet. Már biztos, hogy a férfi is jó pár implantátummal rendelkezett akkor, való igazam volt. De ahogy figyelt akarva-akaratlanul is karomhoz nyúltam, hogy rejtegessem a kibukkanó cyber beültetéseket. - Öhm... - a nyílt kérdésre nehezemre esett volna bármit is mondani. Nem mintha akartam volna. Réges régen elnyomtam magamban a programot, amin átestem... Senkinek sem meséltem, mióta emlékeztem a foszlányokra... Beleborzongtam. - Nem tudom - feleltem révetegen és Rone után indultam. Nem mintha bajom lett volna Alannel, lehet még a hasonlóságok miatt jól ki is jönnénk, de mesélni a múltamról... Képtelen voltam. 
Kényelmesen helyet foglaltam.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Vasárnap, 2016-11-20, 20.58.04 | Üzenet # 217
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Ahha persze... én sem. " - Válaszoltam halkabban.
Talán nem kellett volna feltennem a kérdést. Mekkora hülye is vagyok! 
Hiszen ez a nő lelki traumákon mehetett keresztül, olyan dolgokon amiket senki nem élt valószínűleg meg. Biztos voltam benne hogy a "nem tudom" című válasz csak egy elterelés, vagy a borongós igazság elleni egyetlen kiút. Egyszerűbb olykor kimondunk hogy "nem tudom"... úgy tereljük a lelkünket ért rongálódásról a témát. Elfojtott érzelmeket, meg bujkálást jelentett számomra a "nem tudom", de egyenlőre elfogadtam. És felfogtam hogy ennek nem most van az ideje... dehát kíváncsi voltam. Áh, majd később! - Úgyis lesz még idő a beszédre. Gondoltam magamban. 
Megigazítottam a táskámat ami féloldalosan lógott rajtam, s a Csillagflotta ezüst-arany logója díszelgett rajta, közben felkaptam Dugó kutyám és elindultam a nők után akiket előre engedtem. 
Valahova hátulra, a sarokba beültem és szótlanul az ölembe vettem a kutyámat. Nem akartam kinézni az ablakon. Az emelkedéstől folytonos émelygés fogott el. Pedig hát már ezerszer csináltam ilyet, éltem meg emelkedést, és landolást de valahogy az emelkedés mindennek a legrosszabbja volt. 
Liftezett a gyomrom.. 
Hallgattam Jenek meg Rone párbeszédét, ,s kényelmesen hátradőltem. Pár pillanatig csöndben is maradtam, hisz bőven volt időm gondolkodni, vagy éppen eldöntenem hogy miről válasszak témát...
Utáltam a csöndes utakat. Mindig az volt hogy feldobtam ilyenkor egy témát és hagytam hogy mindenki hozzászóljon.. dehát valahogy aztán ezt mégsem tettem meg. Valószínűleg azért mert tudatosult bennem hogy senki nem szereti a pszichológusokat, és azt meg nem akartam sohase hogy utáljanak. 

Úgyhogy inkább elöszedtem a táskámból a naplómat. 
Hagyományos, régi módi napló volt amikbe még kézzel kellett írnia az embereknek. Fogtam egy ezer évesnek tűnő tollat, és elkezdtem bele írni a személyes naplómat. 
E közben persze szinte éreztem a döbbent tekinteteket amik pár tiszt reakciói voltak... feltételezem volt olyan aki még soha életében nem látott ekkora "csodát".


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Hétfő, 2016-11-21, 20.40.16 | Üzenet # 218
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mit is mondhatnék? Nem akartam erről beszélni, főképp nem egy pszichológusnak. Azonnal ingatag lelkületűnek vall, vagy rosszabb és a végén még instabil lelkivilágom miatt el sem mehetek... Na azt nem! Ha már idáig feltornáztam magamat. Végre a Beloianniszra jutottam, meg is akartam maradni. Talán az időspecialista lesz az, amiben megtalálom önmagamat. 
Az egész úton csöndben elüldögéltem, nem volt szükségem szavakra, vagy beszélgetésre. Ámbár nem minden esetben szerettem a némaságot, de most megnyugtatott, izgalmam alább hagyott és gondolataim lelassultak, akár egy csörgedező patakocska, nem pedig egy áramló folyó. 
Elég volt csak körbenéznem, hallgatnom, tapintanom és mindenből csak az információ áradat hullámai csaptak meg. Én magam is hallottam Rone beszélgetését Jenekkel, bár nem szóltam közben, ahogy Alanre is vetettem egy-egy pillantást, bár Dugó talán jobban érdekelt. Az állatokban van egyfajta igaz hűség, ami az emberből hiányzik... Barbárok vagyunk intelligenciával, melyet néha tudunk jóra használni... Mélyenszántó gondolatok, nem de bár? Néha elkap a filozófálhatnék... Talán, mert volt idő, mikor nem is gondolkodtam, mikor bármi akadály nélkül tudtam volna megtennei akármit. Ha sikerült volna a program... Már rég nem vonnék kétségbe semmi parancsot, csöndben, üresen ellennék az éterben... A gondolataim pedig régen meghalnának már. 
Majd az előbukkanó könyvre pillantottam, amit mikor Alan kinyitott, a kacifántos betűkből azonnal egy naplóra asszociáltam, milyen igazam is lett. 
Ki az isten írna naplót, ha fel lehet venni? Egyáltalán a parancsnokon kívül, ki? Furcsa volt látni, hogy valaki tollal, ceruzával görnyed éppen, mikor megyünk felfelé. Nagyon, nagyon rég láttam ilyet valaha is, annyira kikopott az emberek életéből. 
- Elnézést, Mr. Cromwell - köszörültem meg a torkomat, majd a tollra pillantottam. - A tollat szabad? Nem teszek benne kárt, esküszöm, csak érdekel. Fél pillanat.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
JenekLaronn
Dátum: Hétfő, 2016-11-21, 21.19.58 | Üzenet # 219
Ezredes / Beloiannisz katonai csapat vezető
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 1
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hátamat nekivetve álltam. Ronet távolról megpillantottam, mert olyan hangosan beszélt hogy tudtam hogy ő az és a körvonalai is olyanok voltak. Lassna mindenki odaért. A két új emberrel azonnal kezet fogtam, és gyorsan be is mutatkoztam nekik:
- Jenek Laronn ezredes vagyok. - Biccentettem.
Hamarosan pedig indultunk is. Nem szerettem kompokat vezetni mert arra emlékeztettek amikor kiszabadítottak a Kardassziaiaktól. Azok kemény idők voltak.. 
Egy arcot vágtam de máris emelkedtünk a rövid bemutatkozás után. 
- És milyen volt a Földön egy kis ideig? - Kedves arccal figyeltem Ronet meg a fedélzeti navigációs pultot. Arra számítottam hogy megint kiabálni fog, vagy valamilyen kellemetlen megjegyzéssel illet de most kedvesebb volt. 
- Parancsnok-helyettes ön szerintem megérdemelne pár napot a Földön. Tudom hogy mennyire hiányozhat magának.. nekem is hiányzik a Bajor. - Halovány mosoly jelent meg az arcomon. - Tegnap mondtam is a feleségemnek hogy a gyerekekkel vissza kellene menni, és meg kellene látogatni a Kiválasztott szentélyét. Az a kedvenc helyünk. Olyankor mindig imádkozunk a Prófétáknak hogy legyen jó szerencsénk. És higyjen nekem, ilyenkor a Próféták meg is hallgatnak minket.- Folytattam. 
Feljebb emelkedett a komp, az auto navigáció sikeresen kompenzálta a véletlen elirányításaimat. Látszódott a vezetési stílusomon hogy nem vagyok épp egy komp pilóta. A milíciában soha nem tanították ezt. 
Aztán Cromwell elővett egy naplót, ami még papírból állt. .Hátra sandítottam, mert egy csapat meglepődött ember volt körülöttem és el is mosolyodtam. 
- Nálunk még mindig ilyennel írnak a vedekek, és kay-ok. Csodálkozom hogy önöknél már nem használnak ilyet. Szerintem éppolyan fontos bizonyíték saját magunkról a régi koroknak, mint monjuk a hangfelvételek vagy az esetleges szerkesztéseik.


 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Csütörtök, 2016-11-24, 20.17.19 | Üzenet # 220
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jenek is normálisnak tűnt, ahogy hallgattam, bár számomra talán kissé furcsa volt, hogy az egyik legnagyobb rangot képviseltem a csapatban. Ugyan voltam már többször is vezető, sokszor próbálkoztam vele, de valahogy zsigeri szinten idegennek éreztem. A régi önmagam képtelen lett volna valaha is vezető szerepben pompázni, de a program óta... Voltak pozítivumai is annak a fránya programnak, valljuk be! Sok mindenre megtanítottak. Fegyver használat, harc, írányítás, hírszerzés stb... 
Majd felpillantottam, mikor hozzánk szólt. - De csak a helyet foglalja, most már egy kis képernyőn is lehet írni, nem kell ahhoz füzet és könyv - feleltem mint a modern kor "teremtménye" és hogy hajón csak súly- és helyfelesleg. Bár... Őszintén szólva még jó magam is papíron rajzoltam, van annak sajátos varázsa. Végül csak vállat vontam, hogy Jenek mondandójában is van igazság. - Ritkán látni ilyet, vagy legalábbis jó magam régen láttam, hogy valaha valaki papír alapú füzetbe írt volna tintás tollal.... Jó pár éve... - gondolkodtam el, majd csöndben is maradtam, az én részemről a téma le is volt zárva, pedig még páran sugdostak.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2016-12-02, 19.12.59 | Üzenet # 221
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
E közben a komp feljebb emelkedett s kiértek a sztratoszférából. 
A Föld a hátsó ablakból is jól kivehető volt, a nagyvárosok fényeivel valami eszméletlenül szép látványt nyújthatott mindannyiuknak, már aki hátra tudott pillantani. A Hold mellett navigálta el őket Jenek, el a Földi űrbázis mellett, a Mars felé melyhez közel volt az Utópia planitia hajógyár. Bordás szerkezete árnyékot vetett a kompra s az abban lévő emberekre. Alant a látvány látszólag nem kötötte le, mert most kívételesen csendben volt s írogatott. Rone mindennek ellentéteképp mint valami rossz idegen vezető úgy mondogatta a személyes megjegyzéseit szinte mindenhez.
Aztán hirtelen előbukkant a Mars mögül a Beloiannisz. Jenek dokkolási engedélyt kért s lassanként be is dokkoltak a hangárba.

( Rone - Jenek - Cloris - Alan - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Rone
Dátum: Kedd, 2016-12-06, 20.46.38 | Üzenet # 222
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jah kösz.. jó lenne kivenni pár napot a Földre, de tudja Jenek én nem a templomok miatt szeretek hazamenni hanem a steak miatt. Ah, egy jó kaja, egy sült csülök a Marson mindig jól esne. Még ha Viol hisztirohamot csapna akkor is. - elkalandozott a pillantásom a Földön. Csodaszép volt mi meg csak emelkedtünk. 
- Hé ezredes, azért remélem nem kell imádkoznunk a kompvezetési taktikád miatt. - Mosolyogtam egy jót a szegény szerencsétlen reakcióján. Kedveltem Jeneket, de néha túlzásba ment ezekkel a Bajori hókusz pókuszokkal. 
Aztán szép lassan hátra néztem mert észleltem hogy van aki még mindig azon van kiakadva hogy Cromwell tintával ír. 
- Hé.. Anonímus! - Löktem oda neki hogy térjen vissza a való világba pár pillanatig. - Jól elvan?... Remélem azért sasol is mert ilyen szépséget nem minden nap láthat! - Majd megint előre fordultam. Ott volt, a Beloiannisz. 
Gyönyörű volt, minden egyes kis villogója csak kiemelte a kecses alakját. 
- Egyszer kapitány leszek.. és az én hajóm is ilyen szép lesz mint ez. Majd meglátják!- Áhitozva előre néztem egy drabig.
- Amúgy az a vörös bolygó! Nah ott születtem. Az a nagy bordás meg az Utopia planiia. Dolgoztam egy darabig... de a gyagyásoknak túl vadak voltak az elképzeléseim...nem bírtak elvonatkoztatni a gondolás hajóktól. - Kuncogtam fel, míg Jenek nem kezdte el a komphangár felé terelni a hozzá képest parányi kis kompot. 
- Óvatosan.. hé! Ha lekarcolja a festéket megint melózhatok sisakban. - Mondtam oda hunyorogva. Még jó hogy volt gyakorlata a pasasnak, és nem csak a szent misék előadásához értett.


 (HU)
 
JenekLaronn
Dátum: Szerda, 2016-12-07, 21.05.44 | Üzenet # 223
Ezredes / Beloiannisz katonai csapat vezető
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 1
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben hallgattam Mis Ave-t miközben kinavigáltam a hajót egyenesen a hajógyár mellé, majd tovább a Beloianniszhoz. Mivel szerettem kompot vezetni ezért ki is kapcsolt a dolog. Kizártam mindenkit magam körül, mintha meg sem hallottam volna ahogyan a főgépészünk turisztikai vállalatosdit játszik. Csak akkor eszméltem csak fel arra hogy mit mond, mikor a hatalmas Beloiannisz egyre közelebb és közelebb került hozzánk. 
- Jól van, nyugalom! Bedokkolunk, és pontosan úgy ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. - sóhajtoztam és nyitottam egy csatornát még mielőtt elfelejteném, és Mis Ave ideges lenne a kellemetlen szabálytalanságomra. ...Már csak az hiányzott volna. 
- Jenek ezredes a Beloiannisznak. Dokkolási engedélyt kérek! - Nem sokkal érkezett válasz hogy az engedélyt megadják. 
- Látja parancsnok-helyettes. Nem lesz itt semmi gond. - Lassan be is dokkoltam.


 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Vasárnap, 2016-12-18, 19.04.30 | Üzenet # 224
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
A beloniszra pillantottam, amint megláttam. Egy nehézkes sóhaj bukott ki belőlem, ugyanis eléggé kétes érzésekkel közeledtem a hajó felé. Valahol vártam, hiszen új lehetőség, új munka, új környezet, de valahol pedig rémesen izgultam, mi van, ha nem fogok megfelelni. NOha rengeteget kutakodtam az idővel kapcsolatban, hiszen egyik rejtélye is akár lehetnék. A saját időm titka, melynek fedelét nem merem felemelni... EZ egy nagyszerű lehetőségnek kínálkozott, de meg is kellett felelnem. Kihúztam magam ültömbe és azonnal pattantam a székből, amint Jenek bedokkolt. Egy fajta könnyű izgalom járt át, de igyekeztem nem kimutatni, rangomhoz méltóan kellene már viselkednem, nem mint egy idióta debil... Hátranéztem a többiekre, miközben a nyíló ajtón elsők között léptem ki. 
- Beloiannisz - mosolyodtam el magamban


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld bolygó (Csillagflotta parancsnokság stb....)
Keresés: