Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Föld/San Fransisco
Adam
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 21.34.17 | Üzenet # 1
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
A meglepetés



West Bluff Park



Kedd reggel... San Francisco... Hülyeséget csináltam és jelentettem az esetet a feletteseimnek.. nem tudom mi juthatott eszembe, mert magán ügyeimet mindig is megtartottam magamnak ám ez most más. Olyan hirtelen jött s nem tudom mit tegyek. Egy fickó csak úgy küld egy üzenetet, amiből megtudom, hogy van egy lányom, kiről nem is tudtam, majd elhív egy Isten háta mögötti helyre... Agyrém...
A parancsnokságnál, van pár barátom, így mikor beszéltem nekik erről, nem engedtek sehová, kíséret nélkül. Mivel küldetésünk lenne, így Mr. McKenzie viszi a hajót, ami azt jelenti, hogy külön csapattal megyek.

Már vagy egy 10 perce állok a parkban, miközben az amfiteátrumot mászom, majd leülök az egyik közeli padra. Napsütésben, elég lehangoltam várom a többieket, mikor az első alak feltűnik a távolban....


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Szombat, 2012-11-03, 21.35.37
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 21.47.12 | Üzenet # 2
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp az a helyzet állt elő hogy lesérültem.. asszem Kedd délelőtt lehetett hogy végre kisétálhattam a kórházból.. Azt mondták szedelőzködjek és aztán induljak haza..
De a csúnya igazság az volt hogy a Destryten kívül nem igazán volt más otthonom..
~ Néha olyan vagyok mint egy hajléktalan ~ Gondoltam magamban miközben kedvtelenül sétáltam végig a fás-füves parkban azon a kellemes napon...
Úgy Istenigazából nem volt kedvem semmihez sem.. hátra csaptam a sálamat majd felvettem a napszemüvegemet és most az egyszer megpróbáltam elvegyülni a tömegbe.. majd kábé egy pár percen belül észrevettem hogy amig bőrkabátba rohangálok egyenruhás alakok között ez nem fog bejönni olyan nagyon..
~ No mindegy ~ Tettem hozzá a gondolataimhoz. ~ Legalább egy évben egyszer ez is megvolt ugye.. ~

- Na mármost igazán pozitív lenne ha valamit tennék is magammal.. - Motyogtam magamnak félhangosan amitől lehet bogarasnak nézhettek egyesek...
Abban a pillanatban pillantottam meg egy igencsak ismerős embert! Akarom mondani Agrosit; Adam Crosst.
Megfordultam, majd elindultam feléje, vigyorogva ültem le a kapitány úrral szemben.
- Jó hogy látom Cross kapitány! Végre egy ismerős alak! Mi járatban? - Kérdeztem tőle remélhetőleg kevéssé idegesítő vigyorral az arcomon.



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Vasárnap, 2012-11-04, 16.24.44 | Üzenet # 3
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Cross kapitány jelzésére miszerint segítségre lenne szüksége természetesen azonnal válaszoltam.
Az Arcadia amúgy is egy komplett rekonstrukció alatt állt, így időm annyi volt mint a tenger.
A megbeszélt hely pedig ismerős volt, apám egyik kedvenc helye található volt ugyanis ott. Természetesen egyenruhában sugároztam le, és gyors iramban közeledtem a kijelölt helyre.

Már messziről tisztán lehetett látni a kapitányt, és még egy furcsa alakot aki úgy volt öltözködve mintha egy rock koncertről szalajtották volna egyenesen...
Megálltam és egy különös félmosoly jelent meg az arcomon.
- Szép jó napot az uraknak! - Köszöntöttem A kapitányt, no meg az érdekes egyedet. - Becsatlakozhatok a beszélgetésbe esetleg? - Kérdeztem, majd azzal a lendülettel le is ültem Cross kapitány mellé.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Vasárnap, 2012-11-04, 19.29.26 | Üzenet # 4
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azokban a napokban úgy éreztem hogy csak tengődtem... az admirális kijelentette hogy még nem vagyok tagja a Recon legénységének, de már nem vagyok tagja a Rising-énak sem.. szóval így egybefüggően nem tartoztam még sehova sem... Hiányzott Jon és a többiek is, a régi szép idők a Risinggel.. de hiába.. azok a napok a hátam mögött voltak és visszahozni nem tudtam őket...
Így mondanom sem kell hogy mennyire meglepődtem amikor Cross kapitány megkeresett.
Ami azt illeti a kapitány úrral már régóta jó barátok voltunk, így kérdések és aggályok nélkül indultam el aznap a találka pontra.
Mivel elég jó idő volt akkortájt, nem viseltem mást csak egy egyszerű fehér ruhát ás egy fehér kalapot.
Daveit sétáltatva indultam neki a kis távnak és mikor megpillantottam az összegyült kis csapatot.
Azonnal leültem, majd mosolyogva simogattam meg a kutyusomat.
" Üdv! remélem nem késtem." - Köszöntem röviden.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2012-11-05, 19.11.51 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pár perc múlva, meg is érkeznek. Leülnek szép sorban, s látszik hogy még nem tudnak az esetről. Akkor tehát, mesélnem kell, no nembaj, bár sietnünk kéne.

-Hát... -kezdek bele, nem épp szabályos mondat nyitással- az a helyzet állt elő, hogy közel 8 év után tudom meg, hogy van egy lányom. -fejezem be az első mondatot, mint egy bevezetőt, s majd egy légvételt követően folytatásnak ered a nyelvem.
-Tudják, én egy hajón nevelkedtem fel, a U.S.S. Legacy-n, ami arra a sorsra jutott, mint pár száz évvel ezelőtt a Voyager is. Itt sok barátra leltem, és hát a szerelmet is megtaláltam, egy Karen nevű lány személyében. Mivel, miután hazaértünk, elváltunk így azóta se találkoztam vele. -egy újabb légvétel következett, majd egy sóhaj után ismét folytatni kezdtem.
-Tegnap tudtam meg, hogy Karen-t meggyilkolták, és neki volt egy lánya. De nem is ez a legmegdöbbentőbb... Hanem az, hogy állítása szerint, Ő az én lányom.
-Most kábé 7-8 éves lehet. Így lehet benne igazság, de ennek kiderítésére, egy távoli helyre kel utaznom, s ezért volna szükségem pár kísérőre, mivel nem egy könnyű út ez. Főleg 1 személynek. -fejeztem be a mesét, s mindjárt rátértem a mellékes információkra.

-Egy Numrek'Tan nevű, Agros bázisra kell elutaznunk, a Rein csillagrendszerbe, az Agros térség közepén.
-Nem kérhetem, hogy tartsanak velem, hisz csak egy szinte ismeretlen szavaira támaszkodom és a megérzéseimre, de negyon örülnék neki.

-Ha velem tartanak, egy Agros hajó, holnap ér a Föld orbitájára, ami elvisz minket a állomásra. -miután a kis monológom végére értem, elhallgattam, majd figyeltem a reakciókat.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Hétfő, 2012-11-05, 20.27.38 | Üzenet # 6
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Biccentéssel köszöntöttem a két hölgyet, majd hátra csusszantam a kényelmetlen padban, és kitettem a kezeimet arra. Miközben a kapitányt hallgattam azon kezdtem el agyalni hogy mennyire szerencsés.. nekem is volt egy gyerekem de őt már soha többé nem láthatom..
Egy pillanatra ezért le is néztem a földre; nem lett volna kedvem arra hogy esetleg Cross kapitány valamely nem Földi eredetű képessége kihallja az érzelmi hullámzásaimat.. mindig is szerettem a gyerekeket és amikor a sajátomra gondoltam az olyan volt mintha magamban csalódtam volna.. Mert végül is igazam volt, nem ő hagyott itt engem hanem én hagytam el őt.. az én hibámból nem lehet velem..
Pár perc múlva persze vissza is néztem a férfire és óvatosan ráütöttem a padra, csak hogy kibillenthessem magamat a pillanatnyilag beállt letargiából.
- Mivel nekem semmi dolgon, úgy hiszem magával tartok. Na persze, ha nem zavarja a jelenlétem. - Tettem hozzá gyorsan és ezzel el is halkultam, mert megfogadtam hogy most az egyszer megpróbálok valahogy "beleivódni" a "normális" emberek palletájába; és ezt elég nehéz volt bizony teljesíteni..



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 18.56.58 | Üzenet # 7
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Magamban azon kezdtem el gondolkodni hogy vajon ez az Agros hajó mennyire lesz kényelmes vagy épp kényelmetlen, hisz nem gyakran találkozik az ember még csak hasonlóval sem.
~ Nem kellene kihagyni. ~ Gondoltam magamban majd át tettem az egyik lábamat a másikra, miközben megpróbáltam minél távolabb kerülni a parancsnoktól meg Belmore kutyájától.
Kedveltem az állatokat de pont a kutya szőrre allergiás voltam, csak épp soha nem fogadtam el a felírt gyógyszert rá mert gyengeségnek találtam bevenni azt.
- Nincs más kérdésem. - Szólaltam meg Cross kapitányra nézve. - Ön is jól tudja hogy rám bármikor és bárhol számíthat. - Mosolyodtam el.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 20.37.52 | Üzenet # 8
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nos, mindenki benne van így én se maradhatok ki és nem is akarok. - Mosolyodtam el miközben kutyusomat simogattam a jobb kezemmel és Cross kapitány arcát néztem. - Tudja kapitány, amikor a Tükör univerzumban voltam, láttam egy kisfiút aki a tükör énemé volt.. és bár senki nem hiszi el én már most úgy érzem hogy ez a kisfiú meg fog születni és hogy van egy gyerekem így teljesen meg tudom érteni az érzelmeit. - Vallottam be egy rövid mosollyal, majd felálltam és a többiekre néztem.
- Felőlem már most is indulhatunk.. feltéve ha nem bánja, bánják ha magammal hozom Daveit. - Tettem hozzá az egyetlen kikötésemet az egészhez.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 16.38.13 | Üzenet # 9
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amint meghallottam, hogy mindenki benne van, rögtön felderültem kicsit, hogy van remény az akció sikerére és hogy nem kell egyedül mennem.
-Köszönöm. -mondtam már nyugodtabb hangon, majd elgondolkoztam egy pillanatra s újból bele kezdtem.
-Akkor tehát.. Hogyan is jutunk oda...
-Hamarosan érkezik egy Agros hajó, név szerint a Thalassa (θάλασσα). Ez egy hadi hajó ami majd elvisz minket a célunkhoz, a Numrek'Tan állomásra, ahol majd találkozunk a kapcsolatommal...

-Tudják, a rokonaim egy része, elég... nagyképű, szóval kérem ne azok alapján alkossanak véleményt...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 19.34.51 | Üzenet # 10
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan Cross kapitányt hallgattam egész végig hol a melettem ülőkön, hol rajta járattam a szememet miközben Belmore kutyusát simogattam.
Kedves kis jószág volt, meg kell hagyjam...
- Szal' akkor Agrosi hajóval megyünk. Király. - Mosolyodtam el, miközben egy másodpercre az asztalon kezdtem el dobolni a bal kezemmel. - Tudja nem áll tőlem távol a hadi hajós dolog.. voltam már páron. De azért ez mégis csak egy olyan lesz amin még soha az életemben nem jártam. - Vallottam be egy félmosollyal.
Igazából tűkön ültem, már legszívesebben mentem volna; ráadásul a pad is nyomott így inkább felugrottam, és a farzsebembe tűrtem a kezemet.
- Mikor mehetünk? - Kérdeztem türelmetlenkedve.



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 20.12.39 | Üzenet # 11
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendesen bólintottam majd felálltam és a parancsnokra néztem.
A férfi úgy tűnt nem bír a fenekén maradni, így csak vettem egy mély lélegzetet és megpróbáltam nem szólni semmit sem.
- Először is engedje meg hogy összepakoljak kapitány. - Szóltam Cross-hoz. - Van egy-két dolog amit magammal szeretnék hozni egy ilyen utazásra bár gondolom a parancsnoknak is... - Tettem hozzá kissé vonakodva az irritáló MCcoyra nézve.
- És ne aggódjon, nekem is vannak furcsa rokonaim. Bár nem sokat találkozom velük úgy érzem ők sem hasonlítanak rám. - Vallottam be.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2012-11-17, 23.17.41 | Üzenet # 12
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány szabadkozása valamint tájékoztatása után egy kis mosollyal biccentettem feléje.
- Ahogy a többiek mondják. Kell egy kis idő. - Tettem hozzá, majd hátra simítottam a hajamat és folytattam. - Ha megengedi előbb összecuccolok, és viszem a kutyusomat is. Tudja ő maradt nekem... míg elő nem kerül Jon.. és nem akarom hogy magára maradjon. Remélem megérti. - Vallottam be, és habár egy kicsit feszengtem úgy gondoltam hogy jobb ha bevallok egy cseppnyit is az érzelmeimből.. nem nagyon volt szokásom de egy idő után úgy is kitört volna belőlem..

Kihúztam magamat tehát, megköszörültem a torkomat, majd felálltam.
- És nagyon remélem hogy nem egyenruhában kell majd mennem mert kezd tényleg elegem lenni abból, ezért ha tehetem nem az van rajtam. - Mosolyodtam el haloványan.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2012-11-18, 20.31.37 | Üzenet # 13
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy nézett ki, hogy minden rendben van.
-Rendben... Nem azonnal indulunk. Pakoljanak össze... és este 7-kor találkozzunk az Earth Space Dock 5-ös zsilipjénél. -mondtam, reménykedve, hogy nem mondtam se túl késői, se túl korai időpontot.
Hírtelen azonban Ruby-ra terelődött figyelmem.
-Igen, Jöhet Ő is... Legalább ismerkednek az itteni állatokkal. -mondtam vigyorogva, miközben eszembe jutottak az állatok amiket a Meros-on láttam.. Na azok nem semmik.
-Az egyen ruha pedig.. mivel nem hivatalos "akció" így én se megyek egyenruhában, így önöknek sem kell... De nem haragszom ha valaki abban jön. -fejeztem be, vigyorogva...

-Ha nincs több kérdés, akkor még nekem is lenne, egy kis elintézni valóm az indulásig. -mondtam miközben felálltam..
-Akkor este 7-kor az ötösben... -tettem hozzá és a gondolataimba merülve elindultam a fejem után a semmibe...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Vasárnap, 2012-11-18, 21.42.28 | Üzenet # 14
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még meghallgattam amit a kapitány mondott majd biccentettem feléje egy amolyan flúgos szaluttal.
- Jól van ahogyan akarja kapitány úr. Találkozunk hétkor. Hölgyeim. - Még kacsintottam egyet Belmore és Hedgettre, majd megsimogattam a kutyus fejét és sarkon fordultam.
Szerencsére nem sok holmim volt mint ahogy mondtam Cross kapitánynak így jóformán csak arra koncentráltam rá, hogy hogyan üthetném el a megmaradt időmet... talán szerezhetnék magamnak egy új tornacipőt. - Gondoltam magamban.



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Vasárnap, 2012-11-18, 22.07.26 | Üzenet # 15
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
felálltam, kezet fogtam a kapitánnyal majd biccentettem és a szemeibe néztem.
- Ne aggódjon, mindig számíthat rám. Találkozunk hétkor. - Tettem hozzá, majd biccentettem a többiek és a pojáca Chaz felé.
elkerülve a kutyát gondolataimban azon töprengtem hogy vajon mi lesz ennek a vége. Hogy vajon milyen helyeket, dolgokat fogok látni amiket eddig még soha.
Alig vártam már hogy indulhassunk.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2012-11-19, 21.58.37 | Üzenet # 16
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány egy darabig még beszélt arról hogy hol lesz a találkozó, majd megjegyezte hogy természetes hogy vihetem magammal a kutyusomat is.
- Köszönöm kapitány. Remélem nem nagyon allergiás az állatszőrre. - Tettem hozzá mosolyogva, majd kezet ráztam a kolegákkal. - Alig várom a közös kalandunkat Cross kapitány. - Majd megfordultam a kutyámmal együtt majd eldobtam egy játékot.
- Davei! - Mosolyodtam rá. - Ott a labda!



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 22.05.50 | Üzenet # 17
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatás: -> Earth Space Dock

"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2013-03-13, 22.26.27 | Üzenet # 18
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az akadémia rejtélye  


Doktor Murdock épp előre indult.  
Iris követte. Iris Rendelson a legjobb tanulója a Csillagflotta akadémiának. A lány épp kérdezni szeretett volna valamit.  
Előre indult, de hirtelen ekkor megállt... a 445-ös tanterem előtt suhant el vékony alakja de valami ekkor mégis csak megállította.  

Iris megállt, és meglepetten vette észre hogy a teremben a fények kigyúltak. De hát egy másodperccel ezelőtt még minden olyan szép volt, minden olyan csendes és sütött a nap száz ágra... a háta mögé nézett ahhol sütött a nap, majd vissza a teremben ahhol teljesen más környezeti hatások dúltak.. 
Iris belépett majd hirtelen elnyelte a sötétség... 

Ruby Belmore épp várakozott. 
Murdock professzor őt és még pár csillagflotta tisztet rendelt egy furcsa, és különleges eset kivizsgálására. Ruby épp hogy fel tudott kapni egy ruhát és indult is. A szerencse az volt hogy a nő nemrég vette ki a szabad idejét, így volt ideje most a régi professzorának segíteni ebben a rejtélyes ügyben.
Ahogyan a nő várakozott a váró teremben hirtelen Shepard kapitány lépett be. A hatalmas fából készült ódon kapu lassan csapódott be mögötte.
Shepard kapitány hajója épp a szárazdokkban pihent. Rá is fért mondjuk a javítás a legutóbbi Romulán ügy miatt.
A férfi szintén ugyan azon ok miatt volt ott mint Ruby. Murdock professzor nem sokat közölt neki sem kommban csak hogy sürgős és hogy segítségre lenne szüksége.  

(Shepard- Belmore - Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 21.02.18 | Üzenet # 19
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ezek az átkozott Rumolánok rendesen szét szedték a hajót, csoda hogy túléltük.
Kaptam egy segélykérést egy bizonyos Murdock professzortól, amúgy is jó hogy végre száraz földön vagyunk így legalább kitudjuk javítani a hajó hibáit hogy mennyire azt nem tudom. De a legjobb az volt az egészben hogy a Profeszor titkolódzik, nem sokat tudtam erről az egészről csak annyit hogy a váró terembe kell mennem.
Amikor beléptem a helyiségbe egyszerűen meglepődtem azon hogy régi Kollégámat látom ott.

- Belmore? maga az??

Mondtam kicsit meglepődve és majdnem elnevetve.




Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2013-03-15, 21.02.48
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 21.08.37 | Üzenet # 20
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem is tudom.. valahol félúton voltam az unalom és az alvás közt amikor valami ismerős hang szólított meg. 
Mikor felnéztem Jack Shepardot a régi kolegámat pillantottam meg az ajtóban. A férfi mosolygott, látszódott rajta hogy meglepődött. 
Nagyon megörültem neki mert az utóbbi időkben már kezdett elegem lenni hogy folyton csak frontról frontra vándorlok. Az igaz hogy meg akartam bosszulni a Risinget, de nem így.. 
Azon gondolkodtam hogy elhagyom a Recont... elegem volt már a harcból, a korán kelésből és a folyamatos katonai parancsoknak. 
Tudtam hogy nem vagyok katona, nem is értem miért vállaltam az egészet lelkem mélyén..

Odlaéptem Shepard kapitányhoz és a rangjára néztem.
- Hát persze hogy én.. miért, mit hitt? - Vigyorogtam egy pillanatig majd pillantásom a csillogó rangjelzésre vándorolt. - Jól áll magának a rang. Csak úgy csillog.  - Szóltam oda neki egy halovány mosollyal majd barátiasan megöleltem. - Maga is a professzor miatt van itt vagy ő csak engem hívott? - Kérdeztem tőle komolyabban.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 21.19.56 | Üzenet # 21
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Shepard épp el tudta mondani a helyzetet mikor az idősödő Murdock professzor lépett elő. 
- Elnézést a késésért, valamit még el kellett intéznem, kérem jöjjenek. - Köszöntötte őket majd megfordult és elindult a hosszú folyosón. Érdekes érzés szaladt keresztül mindkét tiszten: a folyosón és maga az iskolának ezen része teljesen üres volt...


(Shepard - Belmore - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 21.36.46 | Üzenet # 22
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jól eset hogy Belmore megölelt, én is vissza öleltem, természetesen és érdeklődött hogy én is a professzor miatt jöttem-e.

- Igen az miatt, meg a hajómat is javítják de... Tömören ennyi. Hála a Jó öreg Romulánoknak hogy utálom őket...

kicsit bánódva mondtam, mert a hajómat leamortizálták valamennyire, de egyszer vissza adom nekik ezt a szívességet csak legyen kész a hajóm.

- Na és ön, magával mi a helyzet?

Kérdeztem tőle, amikor belépet a professzor már a hangján lehetett hallani hogy gond van és meg kért hogy kövesük.

- Csak ön után.

Udvarisan előre engedtem Belmore-t


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22.00.18 | Üzenet # 23
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy hallgattam Jack-et valahogy nem tetszett az hogy tönkre tették a hajóját. 
- Romulánok... - Sóhajtottam lemondóan. - Hát, jobban örültem volna ha valami jobb dolog történik magával.. - Vallottam be, majd érkezett a kérdés hogy mi van velem. - Az hosszú... majd később elmondom, de semmi jó. tömören és velősen.. áh professzor! - Üdvözöltem a férfit akiről már első ránézésre láttam hogy valami nagy gond lehet ha ennyire fáradt.. 
Biccentettem majd követni kezdtük őt. 
Jack-re néztem, majd közelebb léptem hozzá menet közben egy fél lépést. Megannyi terem, és folyosó kereszteződés mellett mentünk el és sehol nem volt senki. 

Egyetlen előadóban sem. 
- Jack.. maga szerint hol vannak az emberek? - Kérdeztem, majd kis idő múlva hozzá is tettem. - Rossz érzésem támadt..



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22.08.07 | Üzenet # 24
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A professzor egy kisebb terembe invitálta a két tisztet majd leült az asztalra félig-meddig és beszélni kezdett. 
- Az alattunk lévő szintet lezárták mert az utóbbi egy hónapban három tanuló is eltűnt.. nem tudjuk mi van ott. A falak leárnyékolják a szkenneket.... arra kérem hogy menjenek le és derítsék ki mi az ördög folyik itt. kérem. Maguk az utolsó esélyeim! - Könyörgött már szinte a teljesen tanácstalan férfi.
 

(Shepard - Belmore - Shepard - Belmore - Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22.23.27 | Üzenet # 25
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
úgy tűnt Belmore most nem akarta elmondani hogy mik történtek vele. de követni kezdtük a folyosón keresztül jó néhány termem előtt elmentünk, nem nagyon figyeltem semmire mert minden oly csöndes volt csak a lépteinket lehetett hallani.
Majd a nővelem egy tempóban haladva kérdezte hogy szerintem hol lehetnek az emberek

- Miért egyedül vagyunk? biztos dolguk van. nem tudom. miért talán baj van?

kérdeztem a tőle, de a professzor idő közben be invitált egy kisebb helyiségben az asztalra leülve elmondta hogy eltűnt 3 tanulója és hogy valahol alattunk lehetnek és hogy Jó magam és Belmore nézünk utána.

- Persze természetesen segítek.. de akkor kérem mondja el pontosan mit tud az altatunk lévő szintekről?




Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2013-03-15, 22.39.11
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22.40.19 | Üzenet # 26
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azon gondolkodtam hogy mi történhetett itt... komolyan pár évvel ezelőtt még minden teljesen normális volt.. akkor mondjuk csak egy röpke átfutásra látogattam meg a helyet de tele volt élettel. 
Mindig is imádtam az akadémiai várost.. de ennek az egész épületrésznek... más érzése volt. Valami olyan amit eddig nem tudtam hova tenni...
Helyet foglaltam szemben a professzorral közel Jack-ehz és csak hallgattam. Igazság szerint az egyetlen értelmes kérdést Jack tudta kimondani úgyhogy én csak ennyit tettem hozzá: 
- Természetesen megnézzük mi történt, de ez nagyon furcsa... szokatlan hogy ennyi értetlen a flotta. Nem értesített senkit? Hutchinson vagy Mendelson admirálisokat, Throvson admirálist? Ők bizonyára segítettek volna készségesen. - Tettem hozzá.
Lehet most mindenki azt hitte admirális mániám volt, de úgy gondoltam hogy ilyen esetekben érdemes a felsőbb vezetéshez fordulni.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22.57.31 | Üzenet # 27
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amíg vártam a válaszra Belmore is hozzáette hogy miért nem értesítette a flottát.
jogos a kérdés de kicsit furcsálltam hogy admirálisokat emleget néhányszor.

- Lehet.. de a hajóm a közelben van, azon keresztól tudunk üzenni. De először nézzük meg Belmore hogy mi a helyzet, ne keltsünk előre pánikot szerintem.
Mondtam a nőnek.

Majd közelebb léptem a férfihoz.

- Profeszor, ha tényleg gond van akkor mondja gyorsan mire számíthatunk ott lent mert a diákjait is meg kell találnunk minél hamarabb.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 23.09.10 | Üzenet # 28
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Biccentettem és vártam a választ. 
Teljesen egyet értettem Jack-el, de kezdett frusztrálni hogy Belmore-ozik. Úgy gondoltam barátok vagyunk és hogy nyugodtan hívjon Ruby-nak vagy tegezzen. Most úgy is csak ketten leszünk, felesleges magázódni. Soha nem voltam a szabályok, a protokoll embere. Ha az lettem volna valószínűleg soha nem tudtam volna megmenekülni abból a helyzetből amikor átkerültem az alternatív idősíkba. 
Még szerencse hogy rugalmas voltam.. azok után amiken átestem...  Miközben gondolkodtam Jack-re néztem. Megváltozott de a jó értelemben. Mióta kapitány lett sokkal magabiztosabbá vált. 
Elmosolyodtam majd belenéztem a szemeibe de azonnal vissza is terelődött a tekintetem mikor beszélni kezdett a professzor.. jobb is még a végén már nem csak admirális mániásnak de furának is nézett volna.. vagy nem?
 



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 23.22.52 | Üzenet # 29
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Az alsó lezárt szinteken bio kísérleti technika van a Vulkáni őrület ellen.. tudják sok Vulkáninál agyi rendellenességek lépnek elő és azt "Vulkáni őrületnek" keresztelték el az orvosok. Az ellen kerestünk ellenszert az orvostanítványokkal.. nem tudom mi történhetett.. de emberekre biztosan nem lehet hatásos... Egyépként már értesítettem a flottát akik azt mondták hamarosan ide küldenek valakit. De addig is míg nem jönnek kérem.. - Sóhajtott majd lenézett a padlóra. - Nagyon aggódom a tanítványaimért.. még csak 16 évesek az isten szerelmére. - Vallotta be, majd egy kis szünet után megint folytatta. - Találnak orvosi táskákat a másik terembe, és a vész szekrényekben fegyvereket is ha nem hoztak esetleg magukkal. Önök az egyetlen reményeim.

Ruby és Jack egymásra néztem majd kimentek a folyosóra, onnan pedig egyenesen a másik terembe ahhol a táskákat és a pisztolyokat találták. A két tiszt egyenlőre még elég értetlennek látszott.


( Shepard - Ruby - Shepard - Ruby - Szinularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 23.47.45 | Üzenet # 30
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan hallgattam a Professzort és amiket mondott hogy altatunk egy bio kísérletek folytak a vulkáni őrültség ellen az orvosok ezta kutatást igen találónéven keresztelték el de elmondta hogy ez emberekre nincs hatással és megnyugtatott azzal hogy már értesítette a flottát és hogy küldenek valakit hamarosan de azért mi nézünk utána dolognak. A professzor nagyon bánatos lelehetett mert mondta folyamatosan a dolgokat. De kiderült hogy az eltűntek kis korúak még szinte csak 16 évesek, és még hogy vár ránk a másik szobában, orvosi készletek és fegyverek.

- Jó rendben utána nézünk csak higgadjon le. azt hiszem akkor nézünk utána a dolgoknak mondtam a nőnek,
majd .elindultam a másik terembe hogy felszerelkezek.




Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2013-03-15, 23.49.43
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2013-03-16, 23.52.17 | Üzenet # 31
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyet értettem Jack-el, segítenünk kellett mindenképp, ám kissé aggódtam is. 
Sok mindent láttam és tapasztaltam már az életem során, de olyat még biztosan nem hogy valaki vagy valakik csak úgy eltűnjenek. 
Az egész épület és beszélgetés alatt furcsa érzések száguldottak keresztül rajtam. Nem tudtam hova tenni a dolgot...
Megfogtam óvatosan az idősödő professzor kezét majd a szemébe néztem: 
- Ne aggódjon. - Mondtam kedvesen neki. - Mindent meg fogunk tenni amit csak tudunk. - Biccentettem azzal Jack felé fordultam aki a másik helyiségbe indult. 

A folyosón való kis gyaloglás után be is érkeztem a biosz-szertárba, mert a helység nagyon is annak tűnt: mindenhol állatok kitömve, a falakon könyvek és egy humán csontváz műanyag képe az ajtó előtt. 
Megálltam és a velem egy magasságú női csontvázra replikára néztem.
"Morbid." - Gondoltam magamban azzal kisöpörtem egy szőke hajszálat a szememből és odaléptem Jack-hez aki már felfegyverkezett.
- Figyelj... - Kezdtem bele, de aztán gyorsan moderáltam magamat. - .. figyeljen. Szerintem jobban tennénk ha tegeznénk egymást. Egyszerűbb.. és kérem.. kérlek szólíts Rubynak. Elég ideje ismerlek, és jobban kedvelem a Ruby-t mint a Belmore-t. Azt csak nagyon hivatalos helyeken használom. - Tettem hozzá egy mosollyal, azzal én is vettem egy féloldalas orvosi táskát és egy nagyobb karabélyt.
Az egyiket a hátamra, a másikat a vállamra vettem.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Vasárnap, 2013-03-17, 00.41.52 | Üzenet # 32
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor beléptem láttam hogy van néhány kitömött egyed itt ott, de a fegyverek engem jobban érdekeltek, magamhoz vettem egy olyan táskát, amiben egyértelműen az orvosi készletek voltak, majd egy karabélyt, és egy pár kasseb fegyvert. Észre sem vettem hogy a Belmore oda lépet hozzám és arra kért hogy tegezem, majd el is magyarázta hogy miért. kicsit furcsálltam hogy ezt kéri de ismertük egymást. és így belementem a dologba.

- Hát ha így jobb akkor tegezhetlek Ruby...

kicsit elmosolyodtam majd megnéztem hogy mit vesz magához, bár lehet hogy jól jönnek ez a ezek orvosi felszerelések, de majd úgy is meglátjuk hogy mi lesz...

- Mennyire ismered ezt a helyet? Csak ha van rövidebb út akkor mehetünk azon keresztül is.

Mondtam neki miközben ellenőriztem a fegyvereimet hogy élesítve vannak-e mert nem akarok semmilyen meglepetést ha helyzet van..


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Vasárnap, 2013-03-17, 21.19.05 | Üzenet # 33
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Láttam Jack arcán hogy furcsállja a kérdést, én meg azt furcsáltam ahogyan neki kezdett a tegeződésnek.
Hát igen.. régóta a barátomnak tartottam de még mindig fura volt amikor tegez. 
Közelebb léptem hozzá majd ráültem az asztalra félig és a szemeibe néztem.
- Nos, elég jól ismerem az épületet, régen több biosz órát is felvettem mert doktor szerettem volna lenni..de rég is volt.. nah mindegy.. kövess! - Leugrottam az asztalról, azzal nekiindultam előre a folyosón. 
Kissé hűvös volt de megpróbáltam nem tudomást venni róla. 
- Ha erre megyünk, aztán le a hátsó lépcsőn gyorsan oda is érkezhetünk. - Tettem hozzá.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Vasárnap, 2013-03-17, 22.01.49 | Üzenet # 34
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kicsit elmosolyodtam azon hogy hirtelen le Ruby-zom őt de vélgül is ő kért meg rá. Majd a kérdésemre is megkaptam a választ, persze az asztalra is felült és elmondta hogy ismeri ezt a helyet, Majd előre indult, én a vállamra akasztottam a karabélyt és követem őt.

- Remélem az alsóbb szintet is jól ismered.

Kíváncsi voltam azon hogy mik lehetnek ott lent, úgy értem elmebetegek rohangálhatnak lent vagy micsodák hogy fegyvert kell vinnünk? No csak írjunk oda és had hozzam ki azokat a Diákokat.
.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 20.10.18 | Üzenet # 35
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hátsó lépcsőt használva Ruby és SHepard hamarosan leérkeztek az elzárt szinthez. 
Mivel a kód Rubynál volt ezért ő nyitotta ki az ajtót, és ő lépett be oda előbb. A nő nem látott semmit, mindenhol sötét volt ezért nem látott semmit. 
Előre indult ám megcsúszott és a következő pillanatban Shepard karjai közt landol
t. 

(Ruby - Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 20.19.36 | Üzenet # 36
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan előre indultunk elég fura érzésem támadt. 
Sokat gondolkodtam azon hogy vajon mik zajlódhattak le odalenn, és mi okozhatta azt ami miatt most a szint le van zárva, a diákok lent ragadtak. 
Lassan meneteltem lefele a hátsó lépcsőn közben halkan beszélni kezdtem. 
- Mit gondolsz Jack, szerinted nagyon nagy veszély leselkedik ránk? - Majd leértem, és megvártam őt a lépcső aljában. 
Felnéztem a lefele közeledő férfira és karba tettem a kezemet.
- Én értem le először, én nyertem. - Mosolyodtam el. -Nos... - Megfordultam és vettem egy mély lélegzetet. 
A félhomályos megvilágításban, a lámpa ki-ki hagyó fényében egy kiírásra lettem figyelmes:
" BELÉPNI TILOS ÉS ÉLET VESZÉLYES, A SZINT LEZÁRVA, BELÉPNI CSAK KÓDDAL."
- ... a kód nálam van. - Szóltam egy röpke mosollyal az arcomon. - Felkészülni... - Motyogtam, majd gyorsan be is írtam azt az ajtó melletti kis, falra felszerelt pultra. 
" Alpha 33.22/1 " - Írtam be a megfelelő helyre, aztán vártam. 

Kis szünet után az acél ajtó magától ki is nyitódott. 
Elővettem a karabélyomat a hátamról, majd mit sem sejtve előre léptem. 
" Ugyan már, mi lenne itt ami annyira veszélyes lenne." - Gondoltam magamban, mikor előre léptem és azon nyomban hátra is estem valamiféle csúszós anyagon...Szerencsémre Jack elkapott. 
- Öhm.. jól vagyok... köszi. - Mondtam kissé zavarban.. nem számítottam arra hogy majd felesek valamiben, de arra meg végképp nem hogy Jack elkap. 
Hátra néztem a férfire, majd előre dőltem és végül a kis manőver álltal a saját lábamra álltam. 
- Köszi. - Tettem hozzá röviden.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 20.42.39 | Üzenet # 37
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A folyosón át haladva Ruby azt kérdezte tőlem hogy én szerintem mi lehet itt ami miatt fegyvert kell vinnünk.

- Nem tudom de úgy is meglátjuk ha oda érünk.
majd egy kicsivel később megérkeztünk egy lépcsőhöz és le is mentünk rajta én voltam a hátul, amint oda értem az aljára azt mondta hogy ő nyert.

- Mi eddig versenyeztünk? Kicsit elmosolyodtam ezen.
De próbáltam most komolyan venni a dolgot mert ez egy mentő akció most lényegébe úgy hogy Komolyabban vettem a dolgot és abba hagytam a mosolygást.

- A Tréfákat későbbre rendben? most komolyan oda kell figyelnünk.

Majd egy pillanatra múlva Ruby beütötte a kódot. Néhány másodperc múlva az ajtó kinyílt, Majd Ruby előre indult, én is kézbe vettem a karabélyt, alig tettem féllépést, De Rubby hátra esni készült, De szerencsére gyorsan elkaptam.
meg is ijedtem volna ha nem sikerül.

- Meg vagy?

Néztem bele a szemeibe, majd felsegítettem, egy könnyebb mozdulattal.
Majd megnéztem a padlót és valamilyen anyag volt ki ömölve, ami a jelek szerint igen
csúszós, valami vagy vegyszernek vagy víznek gondoltam de bármi lehet.

- Várj egy kicsit.. Megnézem milyen a terep.

A fegyvert előre tartva, és lassú léptekkel hogy ellne csússzak beléptem és körülnéztem, közben lassan vettem a levegőt hogy halljam ha van itt valami.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 21.21.35 | Üzenet # 38
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jack előre indult. 
Egy vörös - vészjelző - lámpa világított az egész szinten és már az is pislogott. A padlón vér folyt végig, és ahogyan Shepard végigment lassan, észre vette hogy az előadó termek fele nyitva van. 
Intett Rubynak hogy induljon utána ám a második terem ajtajában megmerevedett: egy ember-szerű lény - úgy tűnt - táplálkozott egy holt testből. 
Jack megmerevedve nézte a bizarr látványt mikor a lény felállt.... cadet egyenruha volt rajta de nem tűnt embernek... 
Jackre nézett majd teljes erőből futni kezdett feléje.


(Shepard - Ruby - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 21.41.19 | Üzenet # 39
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beljebb haladva, a vészjelző lámpa Világított de pislogva,, a padlón is vér folyt az egész folyosón, ami kicsit kellemetlen volt a számomra.
De ami kivehető volt az hogy az előadó teremnek ajtaja tágra nyitva van, majd hátra néztem és intetem Rubynak hogy jöhet, de alig mentem előre egy kicsit, a kisebb helyiségben egy ember volt. vagy ahhoz hasonló az ajtóban.
Rendesen Kirázott a hideg a látványtól. De ami a hab volt a tortán az hogy rendesen evet egy testből. Ettől a látványtól, már célra tartva és tüzelésre készen, néztem és arra gondoltam hogy kicsit elkéstünk.
De a lény észre vett engem, majd fel állt, a ruháján, ami vérrel volt tele, kivehető volt a Cadet mintázat, majd teljes erőből nekem futott, hirtelen nem tudtam mit tenni, első reakcióm az volt hogy lelőttem azt az ember szerű valamit.
Majd a biztonság kedvé ért még egyet a fejébe eresztetem, majd vettem egy mély lélegzettet, aztán gyorsan oda rohantam a holtesthez amiből evet, még embernek tűnt majd próbáltam megkeresni a belépő kártyáját amiből kiderülhet hogy ki volt ő.

- Mi a frászt műveltetek ti itt?

Kicsit halkan mondtam magam elé.




Az üzenetet módosította Shepard - Hétfő, 2013-03-18, 21.42.51
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 21.54.14 | Üzenet # 40
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jó. - Biccentettem oda, majd észrevétlenül is végigsimítottam Jack karját. - De vigyázz magadra. - Súgtam oda. 
Ő előre ment, én elengedtem a karját, felszedtem a földről a karabélyt és utána néztem. Jack katonásan ment előre. Minden sarokba befordult, majd megállt és intett felém. 
Ezt az egyetemes jelet már a Reconon kitanultam így követtem Jack-et. 
Ekkor vettem észre hogy hogyan is néz ki a hajdan makulátlan hely... minden vérben úszott, vagy legalább is úgy tűnt, a lámpa is csak félig-meddig pislákolt a fejünk felett, az ajtók tárva.nyitva bennük minden feldúlva...
A rossz érzésem beigazolódott... valami nagyon nagy baj üthetett itt ki az biztos... Még jó hogy bírtam a vért, és hogy bátor típus voltam így nem estem pánikba. 

Ekkor hirtelen mikor pont Jack mellé érkeztem egy lény rontott elő sikítozva. Mindketten tüzelni kezdtünk, mire az holta esett össze... akkor vettem észre hogy test is feküdt az ablak mellett.. és hogy a lényen cadeti egyenruha volt. 
Leeresztetettem a phazeremet miután megbizonyosdtam arról hogy véglegesen megöltük azt a valamit majd leguggoltam Jack mellé aki a test-nél volt. 
Megnéztem a nő pulzusát: de már halott volt. 
- Szép lövés volt... - Szóltam halkan. - ... van valami ötleted hogy mi volt ez az izé... Jack? - Kérdeztem tőle miközben a testről Jack-re terelődött a tekintetem, hogy nem-e esett valami baja. 
- Figyelj.. legközelebb szerintem altatót használjunk.. az a lény.. cadeti egyenruha volt rajta.. mi van ha egy cadet volt? Lehet hogy vissza lehet alakítani őket.. szerinted? - Kérdeztem őt miközben a szemeibe néztem... arcunk elég közel került egymáshoz...



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 22.05.11 | Üzenet # 41
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A cadet az egyik keresett személy volt Iris Rendelson. 
A nő halott volt, a belépője a kabát zsebében. Miután Jack megtalálta a két tiszt sokáig csak egymás szemébe tudott nézni.... de még mielőtt bármi más is történhetett volna egy fiatal fiú rohant oda.
- Oh istenem maguk élnek! - Kiáltotta el magát örömködve, mire a lény melyről azt hitték hogy halott megragadta a lábát... ő beesett a háta mögött lévő panelbe így a zárómechanizmus lezárta a szintet. 
A lény azonban enni kezdte a fiú combját.

-ÁÁÁ!! SEGÍTSÉG!!


( Shepard - Ruby - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 22.24.48 | Üzenet # 42
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát, már reménytelen volt az esélye hogy megmentsen ezt a szerencsétlent, De azonban meg találtam a kártyáját. a zsebében.

~ Ez még jól jöhet a tovább haladásban.

így eltettem.
Ruby is oda ért, mellém, de elég közel, és érdeklődött hogy mik lehetnek ezek

- Nézd én is annyit tudok mint te. hid el.

Majd azt javasolta hogy inkább bénítsuk el őket, mert hátha meg lehet még őket menteni valahogy.

- Nem is tudom elég veszélyes lenne. De meg probálhatjuk..

Mondtam lehangoltan, mert azért jöttem hogy segítsek ezeken az ittenieknek de e helyet nem ez történt.
Majd azt vettem észre hogy Ruby a szemembe nézet.
elmosolyodtam. Bár elég jó barát, de jobban kedveltem. a kezemet lassan az arcához érintetem, oda akartam volna hajolni hozzá, de ekkor elő ugrott egy fiatal fiú.
Én természetesen megijedtem és a fegyvert a hang forrására irányítottam és Rubyt magam mögé taszítottam a karommal gyors mozdulattal.
nem sok kellet hogy lőjek.
Majd Rubyra néztem meglepve. Nem sokáig mert az a lény amibe belelődtünk elkapta a fiút Ő maga pedig be eset a panelbe és rá záródot a biztonsági ajtó.
és enni kezdte a fiú lábát, én azon nyomba felugortam és oda rohantam a karabéllyal belelődtem a lény fejébe folyamatosan, addig ameddig végleg meg nem hal.




Az üzenetet módosította Shepard - Hétfő, 2013-03-18, 22.26.15
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 22.38.39 | Üzenet # 43
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kérdő arccal néztem Jack-re aki talán sokkal higgadtabb volt mint én. 
A férfi óvatosan megfogta az arcomat, én pedig haloványan elmosolyodtam. A kezére tettem a kezemet és még közeledtem az arcommal lassan feléje. Éreztem hogy a szívem gyorsabban dobog. Más volt mint amikor valaki felé csupán mély tiszteletet és barátságot érzek.. ez az érzés több volt annál..

Vártam hogy hogyan fog ez folytatódni, ám ekkor egy fiatal fiú futott a folyosóra. Mindketten oda kaptuk a fejünket és felálltunk. Jack engem hátrébb taszított úgy akart engem védeni mert -talán - először mindketten úgy éreztük hogy valamiféle lény fog megint előugrani. 
Vettem egy mély lélegzetet és kifújtam a levegőt, leeresztettem a phazarem mert azt hittem hogy vége, de nem... a lény hirtelen - mely eddig halott volt - kúszva rátámadt a fiúra és eszegetni kezdte a lábát. 

Elszörnyedve néztem a jelenetet, ráadásul a működésbe lépő panel miatt a rendszer lezárta magát így benn rekedtünk- feltéve ha nem találunk ki valamit...
Jack azonnal tüzelni kezdett, én pedig nem igazán tudtam tenni semmit, minden olyan gyorsan történt...
A lény végleg meghalt.. vagyis reméltem. 
Gyorsan odaléptem a sráchoz és bekötöztem a sebét az orvosi ládából elő szedett kötszerrel. 
- Mi a neved, és tudod hogy mi történt itt? Ruby Belmore vagyok, ő pedig a társam Jack Shepard. Flotta tisztek vagyunk, azért jöttünk hogy kiderítsük mi történt itt. - Hadartam el.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-03-19, 21.15.20 | Üzenet # 44
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A srác remegve nézett hol Ruby-ra hol Jack-re. 
A lényt véglegesen holttá lőtte Jack, a fiú lábát viszont több helyen megharapta. Leült a földre és a sírás határán beszélni kezdett: 
- Ned Welrell vagyok. - Mondta halkan miközben a nő kötözte. - Orvostan hallgató vagyok... 17 éves és... én csak lejöttem ide.. három nappal ezelőtt... Clement-et keresem, ő a gyerek kori legjobb barátom. Olyan számomra mintha a húgom lenne... idejöttem, de ki már nem tudok jutni a biztonsági rendszer miatt. Meghibásodott és nem enged ki... - Megtörölte az arcát majd kis csönd után folytatta. - Végig kutattam még pár tantermet.. a cadetok nagy részéből olyan izé lett.. csak én maradtam!
 


( Shepard - Ruby - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Kedd, 2013-03-19, 21.49.33 | Üzenet # 45
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát idegesített az a dolog hogy elsőre nem sikerült megölni amikor Én és Ruby belelődtünk egy sorozatot, de mivel szitává lőttem a a fejét, már biztos hogy halott már, a fegyvert vissza húztam, és oda mentem a fiú és Ruby mellé, Ruby kérdezte tőle hogy mi folyik itt, de a fiú ahogy tudta elmondta hogy egy Bizonyos Celement kereset. És hogy a biztonsági rendszerek kicsit bemondták az unalma., Illetve hogy ezekből a micsodákból van még, de a srác már a sírás határán volt.

~ Oh remek..

- tudsz járni? mert nem maradhatunk egy helyen ha ilyenek járkálnak ide oda.

kérdeztem a fiútól halkan


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2013-03-19, 22.15.16 | Üzenet # 46
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Meghallgattam Ned szavait és a tőle érkező információktól bizony nem voltam elragadtatva. Sok lényes, és biztonsági zár.. ezt még álmomban sem gondoltam volna.
- Nah jó, hagy gondolkodjak. - Szóltam majd felálltam és Jack-re néztem. Megfogtam óvatosan a férfi kezét majd vettem egy mély lélegzetet és adtam egy puszit az arcára miközben gondolkodtam. Majd a szemeibe néztem:
- Tudom már! Van egy szellőző akna, a főeligazító-terembe! Ha oda le tudnánk jutni, egész biztosan ki tudnánk jutni innen... mint Ned mondta ő az egyetlen túlélő... és nem tudom te hogy vagy vele de ki akarok innen jutni mi hamarább. - Foglaltam össze gyorsan.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-03-19, 22.18.02 | Üzenet # 47
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Shepard - Belmore - Shepard - Belmore - Szingularitás)



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Kedd, 2013-03-19, 22.29.00 | Üzenet # 48
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát ez a fiú rendesen szenvedett, eleve lehetett látni a lábánál lévő sérülésről, meg az arcán lévő fájdalomról, majd Ruby fellát és megfogta a kezeimet, majd adott egy puszit az arcomra

És eszébe jutott hogy ki lehet menni a szellőzőn át, aztán azt kezdte mondani hogy nincs érelme már túlélőket keresni, és A fiú is azt mondta hogy csak ő maradt utoljára.
nagy nehezen de Bólintottam Ruby felé.

- Akkor Jussunk innen, és szóljunk a flottának, Bombázzák le ezt a helyet én azt mondom. inkább. Ne áldozunk föl ember életet. Láttad hogy ezt az egyet meddig kellet lőni, hogy meghaljon.

Mondtam Rubynak., majd megfogtam a kezeit, és vártam hogy mikor akar indulni.




Az üzenetet módosította Shepard - Kedd, 2013-03-19, 22.31.29
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2013-03-20, 20.51.53 | Üzenet # 49
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- HA lebombázni nem is fogják, egész biztos hogy elő kell keríteni majd ennek az okozóját. - Szóltam hirtelen komoran azzal a földön szenvedő fiúra néztem. 
- Gyere Jack, segítsük fel Ned-et. - Szóltam. Közelebb léptem hozzá majd felsegítettem őt, aztán Jackre néztem és elindultam. 
A vörös lámpa épp akkor égett ki végleg. Hirtelen megálltam mert sötét lett. 
- Fel tudod kapcsolni a karabélyon lévő lámpát? - Kérdeztem Jack-től miközben Ned-et támogattam bal oldalról. 
Olyan sötét volt hogy semmit nem lehetett látni, így kezdtem nagyon félni. Soha nem szerettem a sötétet, apa mindig azzal riogatott hogy a sötétben gonosz lények élnek és ez úgy bennem maradt.
Hiába, ő mindig is szeretett ilyenekkel rémisztgetni kiskoromban.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2013-03-20, 21.24.09 | Üzenet # 50
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor kimondtam hogy lebombázni, Kicsit elgondolkodtam azon mi van ha mégsem ez a fiú az egyetlen túlélő? Nem akarok ártatlanokat ölni ezzel a húzással, de ahogy Ruby is mondta
Először a tettest kell megtalálni, aminek már ép itt lenne az ideje. De először ki is kellene jutnunk. Majd Ruby mondta hogy a fiút segítsük fel.

- Rendben.

Azon nyomban oda mentem és óvatosan félvállamra vettem a fiút, majd elindultunk szép lassan. Amikor azok az átkozott lámpák épen ki égtek véglegesen és vak sötétlett mindenhol.

- Remek... Ruby... Szerintem Biztonságosabb lenne ha te fognád a fegyvert... elbírom Nedet egyedül is rendben?

Mondtam Neki ezt a javaslatot, és próbáltam minél pontosabban fülelni ne hogy valami izé Hátba lepjen itt minket.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Keresés: