Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Earth Space Dock
Earth Space Dock
Adam
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 22.03.55 | Üzenet # 1
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Este 7 óra... Earth Space Dock, 5-ös zsilip... Kissé meleg van itt fent, bár nekem mindig melegem van, még télen is.
Nagy a nyüzsgés... Mindenki készül valahova. Általában, új tisztek kezdik a hajókon töltött, hosszú éveiket... Én is itt kezdtem, miután hyper sebességgel elvégeztem az akadémiát. Az volt ám a szép nap.. Elhagyni a Földet... Most is erre készülök s legszívesebben vissza se jönnék, de a barátaim és a munkám ide köt. Viszont ami vár rám, mindent megváltoztathat.

Állok az ablaknál és nézem a hajókat, ahogy dokkolnak illetve elindulnak. Figyelem a nagy kapu nyílódását, csukódását s az azon keresztül lebegő machinériákat amik épp a több fényéves útjukat kezdik meg. Micsoda világ... Amikor az embernek valami gondja támad, mindjárt ellenségesen nyugodtnak tűnik minden és legszívesebben csak kikiabálnék, hogy mindenki figyeljen rám... De akkor az nem én lennék.

Megunom a nézelődést és gondolataimba merülve, leülök a legközelebbi székre és várok az útitársaimra... Csak hálás lehetek nekik, hogy velem tartanak eme veszélyes úton. Bár az enyéimhez kel mennem, de valahogy mégis feszélyezve érzem magam már előre is, hogy mint egy kívülálló beállítok oda és a lányomat követelem... Röhej, mik elő nem fordulnak ebben a zűrzavaros világban.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 22.31.54 | Üzenet # 2
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A jó munkásember pontos, ügyes és okos mint a préri farkas.
Nah mindezek ellenére sem tudtam időben oda érni hiába voltam annyira okos.
~ Ha itt lenne a felettesem biztosan most jót röhögne rajtam. ~ Gondoltam magamban miközben megigazítottam magamon a fekete bőrdzsekimet.
Néztem én balra, néztem én jobbra mégsem láttam sehol semmilyen ismerős arcát egy csapatnyi Bóliánon kívül akiknél már tözsvevőnek számítottam a puding ügyben.
Vettem egy mély lélegzetet és mikor már azt gondoltam magamban hogy az egésznek lőttek akkor megpillantottam Cross kapitányt valahol a hatalmas hely egyik eldugott sarkánál az ablak üveget nézegetni.
Amolyan halkan mellé léptem majd beszélni is kezdtem.
- Hűh mégsem vagyok annyira neveletlen hogy ne találtam volna meg! - Mosolyodtam el. - Örülök hogy megtaláltam. Nah és mikor indulunk? - Kérdeztem kissé idegesítően hogy nem bírok magammal és hogy olyan vagyok mint egy rossz búgócsiga aki nem akar lemerülni.



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Csütörtök, 2012-11-22, 22.10.19 | Üzenet # 3
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Adam Cross kapitány már várt ránk mikor odaléptem elé és kezet fogtam a férfivel.
Sajnálatosan én mindig a hivatalos stílusban voltam, de akkor egyszer megpróbáltam kissé lazábbra venni a dolgot és csak egy egyszerű farmer nadrág valamint egy trikó volt rajtam.
Hátra söpörtem a hajamat, majd a késő Mccoyra néztem.
- Maga soha nem adja alább? - Kérdeztem tőle kissé tanárosan megrovóan, aztán vissza pillantottam Cross kapitányra. - Nekem mindenem meg van ebben a kis táskában. számomra nincs akadálya hogy induljunk.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2012-11-22, 22.25.36 | Üzenet # 4
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A szokásos fehér ruha volt rajtam kis csillagokkal.
Davei a hátam mögött követett, hát lehet hogy bizarr látványt nyujtottunk azt meg kell hagyni. Tény hogy én voltam talán az egyetlen akin nem egyenruha volt, én és a mi kis másodpercek alatt verbuválódott csapatunk. De állatkája sem volt mindenkinek.. talán csak a Mugato amit a Ferenginél láttam, de le tudtam volna fogadni hogy az én kutyám vagy tízszer okosabb mint az a majom szerű szerzemény.
- Szép jó estét. - Mosolyodtam a két férfira és Willowra. Davei persze azonnal Cross kapitányhoz vándorolt és odabújt hozzá. - Kedveli magát. - Vallottam be.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 16.26.45 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szép lassan meg is érkeztek kikre vártam. 10 perc. Nem is olyan rossz... Ennyivel előbb gyűltünk össze.
-Hát, akkor mire várunk! -mondtam miközben megsimogattam Davei-t.
-A hajó ezen a Dokk zsilipen túl van. Egy ilyen belsejében még nem sokan jártak emberek. Konkrétan 1 valaki, tudomásom szerint...
Még a mondatom végére sem értem, mikor az ajtó kinyílt és két, vagy 2 méteres fickó lépett ki rajta a járókelők nem kis meglepetésére. Magasságukon kívül, a karjuk oldalán lévő csontpengék és fényes, teljesen fekete szemük volt az amiben különböztek az embertől. Meglepő a hasonlóság... gondoltam magamban hirtelenjében majd mindketten odajöttek és bemutatkoztak.
-Rokt Pern Kapitány vagyok, Ő pedig az első tisztem, Simur Ztern. -mondta majd mindketten meghajtották fejükat. Kissé furcsa volt, hogy a pengék nem meredtek az ég felé mint nálam, hanem a egymásra hajtva, a bürükhöz simult. Ez kissé új volt nekem.

-Remélem készen állnak az utazásra? -kérdezte vigyorogva a kapitány, majd megfordultak és elindultak befelé.

-Mondtam, hogy kissé furcsák! -nyögtem be kissé zavarosan, majd utánuk indultam én is.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 23.18.09 | Üzenet # 6
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Hát elég pozitívan reagáltak eddig rám" - gondoltam magamban.
Nem is tudom miért persze egész végig ott bujkált bennem a gondolat hogy nem fognak kedvelni, különösen Hedgett. Valahogy túl szigorú volt a nő szépsége ellenére is, volt benne egy olyan tartás hogy nem lettem volna szívesen a tisztje.
Az elmélkedésemet közbezavarták ekkor azonban, mert két valami hatalmas nagy ember került elő a semmiből akik azonnal - és másodpercek alatt - oda is értek Cross kapitányhoz, majd nem szóltak sokat csak annyit hogy ki ők és hogy mit akarnak.
Mondjuk nem volt nehéz megállapítani hogy igen, Agrosiak, hogy igen valószínűleg Cross kapitányhoz beszélnek, és hogy igen, valószínűleg felkeléskor nem azon morfondíroztak hogy egy személy helyett majd még három lesz a vendég listájukon.
- Hűh ezek aztán a beszédes fickók. - Szóltam egy félmosollyal. - Remélem kedvelik a váratlan vendégeket. - Tettem hozzá aztán követni kezdtem Cross kapitányt meg a nagydarab óriásokat...

- Nekem mondja hogy furák? - Kérdeztem homlokráncolva. - Jó, mondjuk szerintem minden ember fura úgyhogy most nem lepett meg, ám az is igaz hogy ők nem emberek.. - Tettem hozzá.
Abban a pillanatban jöttem rá arra hogy néha egészen jó lenne ha nem szólalnék meg..
Mégis csak igaza volt a kapitányomnak amikor ezt mondta.





Az üzenetet módosította ChazyMcCoy - Kedd, 2012-11-27, 23.19.43
 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 23.24.57 | Üzenet # 7
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az idegeneket megpillantva viszonyztam a biccentést de egészen őszintén valahogy furcsáltam őket.
Szinte szavak nélkül indultam el a kis csapat és a folyamatosan szóáradatban szenvedő Mccoy mellett miközben Belmore-ra néztem.
- Maga szerint még milyen szokásaik lehetnek? - Kérdeztem tőle. Tudtam hogy a nő érthet ehhez hisz kommunikációs tiszt és ezért is reméltem hogy majd segít nekem abban hogy mik az Agroszok szokásai.
- Nem akarok belefutni abban amibe a multkor. - Szóltam félhangosan oda neki. - Egy rahedli Gorn.. tojások.. képzelheti. - Tettem hozzá, majd nyilvánosan a hideg is kirázott a dologtól ha belegondoltam az incidensre.
A kis párbeszéd után előre léptem Cross kapitányhoz majd beszélni kezdtem egészen nyugodt hang nemben.
- Ha van ideje kapitány úr, szerintem majd tarthatna alkalom adtán egy csipetnyi eligazítást hogy hogyan is viselkedjünk az Agroszi hajón. - Mondtam haloványan elmosolyodva.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 23.32.27 | Üzenet # 8
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy félmosollyal figyeltem ahogy a kutyusom fejét simogatta, majd arról kezdett el beszélni hogy csak egyvalaki járt még rajtunk kívül, előttünk a dokk zsilipen túl.
- És ki? - Kérdeztem tőle de ekkor érkeztek meg azok akikre vártunk.. vagyis akikre a kapitány várt, akik úgy tűnt még azt sem tudták hogy mi kik vagyunk, de - szerencsére vagy épp szerencsétlenségünkre- úgy tűnt a fickókat nem is nagyon érdeklik a tény hogy mi is életben vagyunk, és hogy velük akarunk menni.
Az Agrosi kapitány ekkor komoly arccal köszönt, majd annál komolytalanabbul vigyorogva kérdezte hogy készen állunk-e és ezzel már indult is elfele. Cross kapitány persze mentegetőzni kezdett de aztán - nem tudott végül is mit tenni - ő is neki indult majd utána mi is.
" Hát nem mondom, egy biztos, van valami egészen fura bennük ez tény, de nekem szímpatikusak. "- Gondoltam magamban, majd elhaladva Chaz mellett Willow kérdezte hogy nincs-e valami szokásuk vagy ha van akkor nem-e tudom hogy mi az.
- Majd szólok ha eszembe jut valami. - Mondtam neki halkan, de magamban arra gondoltam hogy bizony nem sokat tudok róluk hiába vagyok én a flotta legjobb nyelvésze.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 17.00.56 | Üzenet # 9
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folyt: A.S.F. Thalassa

"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Earth Space Dock
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: