Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zenitas-7-bolygó (Elhagyott bolygó)
Zenitas-7-bolygó
Mozgató
Dátum: Péntek, 2013-01-18, 11.37.46 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás-

Előszó:

1 évezerde háborúk dúltak a galaxisba..úgy ahogy most is..háborúk,harcok voltak egymás után...de egyik harc sem volt annyira eredményes mint az a harc ami egy identitás hatalmáról szólt..

Napjainkban:

Egy hatalmas csillaghajó nyomokban követett valamit..hatalmas teste csak úgy felcsillant a sötétben...az Agros hajó,több méteres hossza becsillogta az egész univerzumot..követett valamit..egy csillghajó volt az még pedig a ...U.S.S. Naven...a hajó úgy tűnt elpusztuláshoz közeli fényeket produkált..de a hatalmas Agros hajó nem foglalkozott vele..amint lezuhant a Naven a közeli bolygóra viszont ,egy kisebb Agros komp szállt le a bolygóra ...de a bolygóról senki sem tért vissza élve..egy híres Agros kapitány,szállt le az Agros tisztek után hogy kiderítse mi is történhetett...de ő sem jutott ki élve...egy felvételt tudott közvetíteni ..az pedig az volt amit látott..

2 nappal később...

A Csillagflottával fel vette az Agros Birodalom a kommunikációt..de csak arról beszéltek hogy van egy Csillagflotta bolygó,ami már egy jó ideje lakatlan és több emberük is eltűnt rajta..értetlennek tartotta az Agros politikus hogy nem küldött előbb oda senkit a Csillagflotta..ezért a Csillagflotta úgy gondolta hogy a közeli határ incidensek után az Enterprise-J-t és még pár közelebbi hajót küldd oda kivizsgálásra a lakatlan bolygóhoz...mindezek közben ,úgy tűnt hogy még valami nem hagyja az Agrosokat nyugton a Csillagflottával szemben..az pedig egy kényes politikai helyzet és egy kényes visszatérő harc..ezekből kifolyólag nem jó ötletnek tartották hogy az Enterprise-J--n szolgál most az egyik legfőbb ellenségük,fajának egyik példánya aki ugyan csak félig azon faj képviselője de még is sok ellenséges érzetett keltett ez, a Flotta ellen... Xarless volt a férfi neve..akit több bűnnel is vádolt az Agros politika,de egy része pedig elutastításképp megsemmisíteni akarta vagy épp levadászni mivel veszélyes lehet ha kikerül..mivel leginkább besúgónak találták ezért is bízták meg Adam Cross-t hogy győzze meg a Flottát hogy mennyire veszélyes egy ilyen embert szabad lábon engedni..ezért is a Flotta úgy döntött hogy erre nem igazán van ideje így ,Adam Cross-t és a hajóját is a elhagyatott bolygóhoz küldte több hajóval is hogy kivizsgálják hogy mi történt...

"Ahol régi legendák szólnak...ott vér is folyik.."



-------------------
-------------------

(A Zenitas-7 a legtávolabbi Csillagflotta bolygó és egyben, a legvédetlenebb is..nem hiába a lakosság vay elhagyja a felszínt vagy épp teljesen kihal..)

Pár nappal az incidensek után és a megbeszélések után, a megfelelő helyre küldve a megfelelő tiszteket és hajókat küldték ki a felderítésére a bolygó incidensére..Adam Cross és a hajója a U.S.S. L'espoir ért először a bolygó közelébe ...a szkennerek nem sokat jeleztek ki..ezért is úgy gondolták hogy előbb egy nagy diagnosztikát végezznek a hajón,hiszen a szenzorok olyasféle jeleket értelmeztek mintha el lennének romolva..

Pár perccel később már az Enterprise-J is a bolygó közelébe érkezett..Smith kapitány utasította hogy szkenneljék le a térséget,de ugyan azt a szenzor jeleket kapták mint a U.S.S. L'espoir...Smith kapitány nem habozott sokat..és egy osztagot álított össze amit leküld a bolygó felszínére hogy megtudják elsőként mi a helyzet a lakossággal..

Smith kapitány összeállította a csapatot,és az önként jelentkező Jerry G.Thomas hadnagyot aki a Horizon-6 -ról érkezett,némi tacticai tisztet helyettesítve pár hétre átkérve érkezett a Enterprise-ra, bevéve a csapatba ő is részt vesz a vizsgálatban a kapitány döntése szerint..

Sorrend:Smith-Jerry-Jack Stroggos-Arms-Albert Hevtor-Xarless-Xaliv

(Megjegyzés: egy tagot mindenképp hagyj a hajón ! ő majd ott fogja tovább folytatni! kövi körben)


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2013-01-18, 11.57.27 | Üzenet # 2
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Hajónapló. Csillagidő 479047.79 -
Az Enterprise azt a küldetést kapta hogy vizsgálja ki a Zenitas-7 bolygó incidensét, járjunk utána hogy miért tünedeznek el hajók és legénységek a bolygó környékén.
Namek zászlós mióta elindultunk nyugtalan, és arról kezdett el beszélni hogy a hely pontosan olyan mint a Bermuda háromszög... mivel én nem osztom a lelkes rémhír keltő véleményét maradok annál a felfogásnál hogy ez csak egy legenda és egy sor szerencsétlenség vezetett ahhoz az esethez hogy a bolygón folyamatosan eltűnnek személyek.
Mivel hamarosan odaérünk már értesítettem a flottát és az Agros delegációt is hogy nyugodjanak meg. Néha nem értem az admirális túlzott aggódását.
Hajónapló vége. -

A kapitány az űrt kémlelte.
Csak pár perce sikerült elszabadulnia a hídról hogy pihenhessen egy bögre forró csokoládé mellett mégis zavarta valami. Valami amit nem minden nap érez.
Lehet a fáradtság tette vele, vagy a napi rutin kimerültsége... Zöld szemei lassan vándoroltak a csillagok végtelen repertoárjába. Akár egy végtelen nagy festmény. Ezt gondolta magában, majd kortyolt egyet az édes italból.
Miközben az íz szét terjedt a szájában átolvasta a főgépésze jelentését. Megpróbált rá koncentrálni de egyszerűen nem ment. Gondolatai újra meg újra vissza zökkentek a Zenitas-7-re.
Vajon mi történhetett ott? Miért tűntek el hajók? A kapitány vissza tette a jelentést az asztalra.
Újból az asztalra tette a bögréjét, pillantása a csillagokra tévedt majd felállt és kiment a hídra: a csillagok helyett egy bolygó rajzolódott ki.

Smith kilépett a hídra, kihúzta magát.
- Jelentést. - Szólt. Fekete haját hátra simította és megállt a főképernyő előtt nem sokkal.
Ez lenne az a bolygó?
Valahogy nagyobbnak gondolta és sokkal kerekdedebbnek. A szkenn adatok furcsák, életjeleket valami zavarja- érkezett a szkenn adat.
- Akkor nincs más választásunk. Le kell menni. - Válaszolta a Vulkáni érzelmek nélkül. - Parancsnok a híd a magáé. - Nézett hirtelen a helyettesére akinek a döbbenet sugárzott a tekintetéről. - Mr. Thomas maga is velünk jön ha nem bánja. Úgy látom ez a logikus. - Majd sarkon fordult és belépett a turbó liftbe.
- Transzporter szoba. - Szólt miközben új tisztjére Xarless-re nézett. A tiszt félig Quverreriai mivolta miatt jelentett némi kihívást és újdonságot is a hajó életében, de a kapitány ezt nem bánta.
Kedvére volt az újdonság és az ismeretlen megismerése.
- Remélem minden rendben az új otthonával Mr. Xarless. - Szólt magas, kifejező hangán.- Tudja először nekem is nehéz volt megszoknom az Enterprise tágas kabinjait de az ember hamar hozzászokik a kényelemhez. - Foglalta össze.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2013-01-18, 22.34.16 | Üzenet # 3
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise-J elképesztő hajó volt állapítottam meg magamban.Smith kapitány el kért erre a küldetésre a Horizon 6-ról mert helyettesítenem kellet az egyik taktikai tisztjét,mivel ellenvetés nem volt igy el jöhettem.Nagy meg tiszteltetés volt hogy ideiglenesen Smith kapitánnyal szolgálhatok.A hídon voltam a taktikai konzolnál mikor meg érkeztünk a Zenitas 7-re.A kapitány belép a hídra majd ki adja a parancsokat."Mr Thomas maga is velünk jön ha nem bánja".
Fel állok a helyemről igen is nem bánom kapitány válaszolom érzelem mentes hangom és elindulok a turbólift felé a kapitánnyal és az egyik új tisztjével Xarlessel.


 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 11.36.09 | Üzenet # 4
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Csillagflotta hűen az elvekhez,már megint az Enterprise-J-t küldte olyan bolygóhoz,vagy zónába ami elég veszélyes...nem csak az hogy nem tudunk semmit egy jó ideje a bolygó lakosságáról hanem az is nagy hátrány hogy akár több veszély is lehet ránk nézve..kezdve az új tiszttel aki a fedélzetre jött..nincs vele bajom de még is csak elég nagy veszélyt jelent főleg,egy ilyen nagy rátájú harcokban..Smith kapitány ugyan nem mondta a nevemet hogy vele jöjjek,de én önkéntesen a kapitány útját el állva jelentkeztem erre a küldetésre..kapitány..elnézést hogy közbe szólok..de úgy hiszem hogy kell lentre egy jó tacticai főtiszt...főleg a magáé uram..mondtam mereven ...



Az üzenetet módosította JackStroggos - Vasárnap, 2013-01-20, 11.38.39
 (HU)
 
Arms
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 11.44.03 | Üzenet # 5
U.S.S. Temeraire-kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Értem kapitány..mondtam egy szavas válasszal amikor a kapitány ki adta a parancsot hogy nekem kell felügyelnem a hajó hídját ,kissé aggódtam a kapitány miatt és az miatt hogy mi fog bekövetkezni a bolygón...valami belső félelmem támadt az egész küldetéstől de nem tartott vissza attól ami a parancsom..nekem a hajón kellet maradnom felügyelni..ami egy fontos dolog,hiszen nekem kell vész esetben kimentenem a kapitányt és a csapatát ha valami rosszul sül el..ezen felül pedig nekem kell majd válaszolni a szövetséges hajónak ha kommunikációs adást nyitna..mivel ez egy össze dolgozáson alapuló,küldetésnek gondoltam így nem láttam akadályát annak sem ha esetleg a szövetséges hajóról valamelyik gépész kitalál valamit a szenzorokra azt beszerelni,vagy elmondani akarja akkor viszont kell valaki ide aki ezt is fogadja..meg győzve magamat az álláspontomról..bólintottam egyet a kapitány felé majd elfoglaltam a kapitányi széket és rá néztem a kapitányra még utoljára..Sok szerencsét uram..mindannyiuknak..

 (HU)
 
AlbertHevtor
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 11.50.01 | Üzenet # 6
A U.S.S Enterprise-J kormányosa/31 szekció lead
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 47
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Én inkább a hajón maradtam,nem akartam sok gondot azzal hogy nem voltam egy nagy diplomáciai zseni de túl nagy taktikusz sem,így nem akartam terhére lenni se a kapitánynak se senkinek a küldetésen így inkább itt maradtam a hajót kormányozni,mivel szükség van a hajón egy jó kormányosra,mivel még mindig nem sokan tudják ezt a típust kormányozni így kellet egy tiszt aki itt marad..főleg a parancsnok mellet ..és főleg ha kell valakitől neki tanács akkor itt leszek hogy valamit segítsek neki..már ha kell neki mivel egy nagyon jó első tisztről volt szó..úgy tűnt ebbe a szektorba talán vagy talán a bolygó hatására megnőtt valamiféle rezonancia amitől aszenzorok nem működtek..de vajon miért?...úgy ahogy az elsőtisztnek nekem sem tetszett ez az egész..eltűnt lakosság?...híretlen Flottás bázisok?..elég furán hangzik..gondoltam magamban..

"This is war; survival is your responsibility... "

 (HU)
 
Xarless
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 12.04.04 | Üzenet # 7
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Őszintén szólva..
nem volt túl jó bemutatkozásom ha mindenki ujjal mutogatott rám..tudom hogy a származásom miatt..de még is csak ,mesze a hazámtól nem lehetek olyan veszélyes mint ahogy hinnének..még talán segíthetnék is..persze ha nem lenne mindenki ennyire Romulán paranoiás..de a kapitány is elég szkeptikus volt velem kapcsolatban..jellemző..mit is várjak egy olyan hajón egy olyan egyenruhát viselő nőtől,akinél már évek óta jelentkezek a hajójára szolgálatban hogy megértsen?...kizárt dolog hogy valaki megértene innen.. de mit sem számít ez amikor ,az egész Flotta beleértve az Agrosokat is a fejemet akarják....az igazság pedig az hogy... a saját fajom ugyan felkészített egyes harcokra..támadásokra..de nem vagyok besúgó..vagy terrorista!..lehet ezt nem értik meg ,de valahogy ezt közölnöm kéne velük..persze mit sem ér a szó ha,egy "ezer éves" háborút szított két faj aminek a köztes politikájába bele csöppentem..

De eljött a bizonyítás ideje! igen!..talán..talán lesz most egy otthonom,ahol végre normális körülmények között ledőlhetek egy nap..de nem most van az..mivel,bizonyítanom kellet..igen, a Federáció már megint a bizonyításomat akarja..de miért?!..azt én sem tudom..de muszáj megtennem mindent,hogy be bizonyítsam hogy mégse annyira gonosz az én fajom mint ahogy sokan...nagyon sokan hinnének..

A hídra beléptem egy percre amikor a kapitány hívott, a híd hatalmas nagy volt persze nem akkora volt mint egy Querrarieai Birodalomi hajón,de meglehetősen tágas volt ez is..egyszer jártam életembe Querrarieai Birodalomi cirkálón akkor is csak részletekre emlékezek belőle..köszönhetően a Querrarieaiaknak,majdnem teljesen ki törölték az emlékeimet, csak néhány részlet maradt meg az agyamból ezen részéből..egy szempillantásra elgondolkodtam erről,és behúnytam a szemem de nem akartam örök álmodozónak sem tűnni a kapitány előtt..ezért csak válaszoltam a kérdésre ,nagyon kimért hangon...

'Igen kapitány ,követem önöket ...olvastam a helyzetről..lehetséges hogy nem találunk túl élőket..de bízom benne..'

Mondtam az utolsó szavaimat a kapitánynak rekedtes hangon mint egy repedt fazék,és lesújtottam a szememet.."úgy nézett rám mindenki mint egy gyilkosra" ..gondoltam magamban..
 (HU)
 
Xaliv
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 12.09.18 | Üzenet # 8
A U.S.S Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 166
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy Omar tiszt épp akit beszerveztem a hajóra,próbáltam pár szabályról ki oktatni de hirtelen lett fontosabb dolgom is.. a szenzorok teljesen totál car-osokká váltak..ami azt jelentette hogy egy gépész sem tudta,megcsinálni és úgy állt mindenki a gépházba mint valami rossz,Omar SÁRRABLÓ!..keltem ki magamból amikor ,megláttam hogy mindenki csak áll a konzolja felett..MUNKÁRA..MUNKÁRA......vagy különben úgy kidobom magukat mint a rab Omarokat a OMAR -4 RŐL!...ordítottam megint kikelve magamból rekedtes hangon...de még mindig ,senki nem csinált semmit..oda sonfondáltam a konzolhoz és megnyomtam egy gombot rajta..Itt Xaliv..nem működik a szenzor..de már.....dolgozzunk rajta!..hagytam egy kis szüntet a mondatom után és rá néztem az új Omar tisztre..GYERÜNK..GYERÜNK..


{"A biotechnológia csúcsa az Omar")
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 12.20.13 | Üzenet # 9
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás-
(2 fejezet)


Smith kapitány döntése alapján , a tisztek összekészültek és percek alatt letranszportáltak a bolygóra..ugyan a materolizálás elég nehezen ment,de késztetést nem érezve mindenki úgy érezte hogy vissza felé az út nem lesz túl kerekteljes..főleg hogy Xaliv jelentette hogy a transzporterek nem működnek visszafelé csak akkor ha átkonfigurálja és az bele telhet több időbe is...
Addig Smith kapitány elkezdhetett nézelődni a bolygón,de egyenlőre úgy tűnt hogy minden rendben van...de valahogy úgy érezte a kapitány hogy még sem,minden van a rendjén.. a közelében egy ház volt ami az egyik fő vezető kolonista nevén volt..mellete pár egyenruha és pár karabéj is oldalra volt dobva...meglehetősne érdekessnek tűnt...már csak az volt a kérdés hogy vajon ki élhette túl? vagy egyentalán mi történhetett hogy nem tért vissza senki a bolygóról?..ahogy ezen elgondolkodott Smith kapitány a kissé sem bizarr látképtől,pár lépést tett a házhoz a latyakban ami alattuk volt... a latyak valami sár lehetet..de nem tőúl szivélyes szaga volt...és az állaga is fura volt..

(Arms-Hevtor-Xaliv ide ír!!!!)

[b]Sorrend:Smith-Jerry-Smith-Jerry-Stroggos-Xarless-Smith-Xarless-Jerry




"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-01-21, 14.19.37 | Üzenet # 10
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután Smith kapitány letranszportált egy elég sáros, sőt mi több visszataszító hely tárult a szeme elé.
Habár a kapitány soha nem járt még a Zenitas-7 nevezetű bolygón, úgy gondolta - már akkor - hogy az admiralitás nem lehetett eszénél mikor ilyen helyre küldött kolonistákat.
" Lehet hogy a bolygó M típusú de illogikus volt bárkit is ide küldeni. " - Gondolta magában.
A tisztjeire nézett miközben haja nedvessé vált a jéghideg esőtől amit a szél belefújt, majd hirtelen Xaliv szólalt meg az intercommból a maga rekedtes hangján hogy időbe fog neki fájni átkonvertálni a transzportereket a visszaútnál.
- Értettem, és nem gond Enterprise. - Szólt bele a nő átordítva a szelen. - Mi addig szétnézünk itt. Smith kiszáll. - Lekapcsolta az adást, majd előre lépett.
- Kövessenek. - Mondta a pocsolyákba lépve, meg-meg csúszva a sárba. - És vigyázzanak. - Tette hozzá a válla felett átpillantva a tisztekre. - Jobban csúszik mint gondolná.. jártak már A Sendkarrán? - Miközben előre indult Thomas hadnagy mellé lépett.
A távolban látott egy kis épületet, és egy percig úgy érezte minden a legnagyobb rendben van. De persze ez csak téves hit volt. Bár az igazságot még csak nem is sejthette, az fájóbb volt mint képzelte.
- A Sendkarra hasonló hely. Csak ott érc bányákat tartanak fel a népem tagjai. - Fejtette ki a mondandóját majd megállt a latyakban.

Elgondolkodott azon amit hit a nem messze álló elhagyatott kis fa ház láttán.
Vajon tényleg mindennek így kell lennie? A nő fel lépdesett a kis teraszon, majd odalépet az ajtóhoz. Lenézett az ajtó mellett otthagyott egyenruhára, meg a karabélyra.
- Érdekes. - Vonta fel a szemöldökét, majd letörölte a kezével a feliratot az ajtó mellett nem sokkal: - Nadia Kellermark. A kolónia vezetője volt. - Olvasta fel, azzal az ajtóra nézett és óvatosan hozzáért.
Az ajtó csikorogva nyitódott ki.
- Senki sincs itthon.. - Motyogta. A kapitány belépett a sötét házba, majd bekapcsolta a karjára erősített fénysugarat.
valami nagyon rossz érzés lengte körbe amit már rég óta nem érzett, de nem adott ennek hangot.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2013-01-21, 23.14.36 | Üzenet # 11
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Le transzportáltunk a Zenitas-7re.Esett az eső és a szél is fújt,a talaj sáros volt,a sár állaga igen érdekes volt és elég furcsa,mintha trágyán sétáltunk volna.Elég érdekes jegyzem meg.Kis idő múlva Xaliv jelentkezet hogy időbe telik a transzporterek át konvertálása a vissza útnál.Amig a kapitány beszélt addig én körbe néztem és észre vettem egy kis faházat.Majd azt veszem észre hogy a kapitány mellém lép.A kapitány elindult a ház felé követtük a kapitányt.Fellépünk a kis terasszon.Meg várom míg a kapitány ki nyitja az ajtót.Le nézek a földre a földön egy karabélyt és egy elhagyott egyenruhát pillantok meg.Vajon mi történthetet hogy ilyen gyorsan el kellet menniük?
Rossz érzésem van kapitány...


 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2013-01-29, 13.07.33 | Üzenet # 12
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nekem is Mr. Thomas. Nekem is. - Nézett lassan a hadnagyra majd előre lépett a karján a lámpával és körbe nézett. Ahogy kifújta a levegőt nem hallott mást csak mintha a szél nyikorogva csapdosta volna az ajtót. Hideg volt, és Smith kapitány egyre inkább felidézte magában azokat az éveket amikor gyerekkorában ember-barátaival régi horror-filmeket nézett este.
Akkor bizony úgy félt tőlük mint őzek a tűztől, de azok az idők elmúltak és azóta már megtanulta kontrollizálni az érzelmeit.
A magas nő lassan előre lépett; a padló megcsikordult a lába alatt. Nem szólt egy szót sem de lerítt róla hogy mit gondol. Hogy nagyon nem tartja normálisnak ha egy ilyen helyzet beüt egy föderációs kolónián.

Megállt egy hosszú percre ami szinte óráknak tűnt, aztán hirtelen fordult vissza mintha egy láthatatlan kéz nyomta őt volna vissza az ajtó felé.
- Menyünk tovább. Itt nincs semmi. - Foglalta össze és ezzel ki is "menekült" a "kísértetszálló" romjai közül.
A ház valóban üres volt, és Smith érdektelennek látta tovább vesztegetni az idejüket.
Bármi is történt ott a kapitány azt érezte hogy jobb ha mennek minél előbb annál jobb.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-01-30, 23.08.03 | Üzenet # 13
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben figyelem a kapitányt a kapitány lassan előre lép a lámpával a karján.Majd hirtelen meg áll,sokáig áll a kis ház ajtajánál mintha félne valamitől.Persze ezt magamban tartottam és nem mutattam ki.A kapitány megfordul és ezt mondja."Menjünk itt nincs semmi."Félre állok a kapitány útjából és el indulunk.Valami nem hagyot nyugodni valami nagyon rossz érzés.Hogy tűnhetett el innen mindenki?teszem fel magamban a kérdést.

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2013-02-01, 16.58.01 | Üzenet # 14
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vigyázzon uram! ordítottam rá és megfogtam a kapitány csípőjét és magamhoz szorítottam majd el engedtem óvatosan..mivel ahov leérkeztünk sár akkora volt hogy a kapitány és még páran majdnem térdig estünk bele a sárba..readásul ez mozgó sár!..vetettem oda a kapitánynak el engedést követően..tudja mi az uram? az amikor el nyeli a sár ha sokáig ácsorog az ember egy helyben,egyszer egy közeli sármezőben, Új Zélandban estem bele majd nem egy ilyen csapdába mi közben épp a barátommal fotózkodtam..szerencsés vagyok hogy nem szívott be..mondtam az utolsó szót a kapitánynak és közben követni kezdtem őt és bólintani kezdtem egy megerősítőleg arra hogy menjünk tovább..ez egy jó ötlet uram...de óvatosan mert ,ha nincsenek itt akkor sajnos arra kell következtetnem hogy fogságba estek..

 (HU)
 
Xarless
Dátum: Péntek, 2013-02-01, 17.08.42 | Üzenet # 15
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vagy rosszabb..kezdtem bele szinte már elfolytott hangon mivel Stroggos olyan hangosan kezdett el beszélni,mint egy rossz "szuperhős" ,már megint arról kezdett el beszélni mint a hajón..gondoltam magamban..hajj..mit nem adnák meg most egy tál forró vasért vagy ércért ezen a helyen mondtam ki hangosan ,de elég halkan hiszen úgy sem érthetik miért akarnák olyat enni hiszen az anya bolygómon,mindig ilyennel etettek egy darabig..persze én kevésbé nagy családból származtam,sőt..félvérű voltam így nem igazán fogadtak el Quererriainak...pedig félig az vagyok..soha nem fogadtak maguk közé..de persze Embernek sem mondanám magam..és persze ezt senki sem tudja felfogni csak én mivel leginkább valami ,benfentes árulónak hisznek aki csak próbál információt lopni pedig nem így volt..csak akartam egy helyet ahol elfogadnak mint egy normális személyt..úgy mintha valaki lennék nem pedig egy orvosi kutatás vagy épp egy rosszul elsült biológiai csodát..persze.. a kinézetem sokat számít ahogy elnéztem ,ezeket az Embereket..szerencsém volt talán..de talán nem...az ő szemszögükből normálisan néztem ki,úgy mint egy Ember még ha nem is éreztem magam annak..a kapitányt csak követtem a sáros,és nem túl szívélyes helyen és közben megpróbáltam felkutatni azt hogy kik lehetnek a körletbe, a fejem úgy fájt mint soha persze jól tűrtem a fájdalmat de a szemem még így is az Emberek 2 xerese volt így jobban láttam be a térséget de még így is furcsán csendesnek tűnt..túlságosan is csendesnek..
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-02-27, 14.25.40 | Üzenet # 16
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szótlanul követem a kapitányt.Majd elő veszem a trikorderemet hogy vizsgáljam a környezetet.De eddig életre utaló jeleket nem találtam.Elég érdekes szituáció volt mintha egy kísértet bolygón lennénk...

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Csütörtök, 2013-02-28, 15.14.31 | Üzenet # 17
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sorrend:Smith-Jerry-Smith-Jerry-Stroggos-Xarless-Smith-Xarless-Jerry 

Tovább haladtak amikor meghallotak egy fura hangot..


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2013-03-01, 20.03.23 | Üzenet # 18
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány épp hogy elindult mikor majdnem elesett a saját lábába. 
A mocsár - vagy épp bármi is volt az az anyag lég csúszós volt és még a kényelmes bőrből készült bakancsa sem védte őt meg attól hogy ne essen el. 
Szerencséjére Stroggos időben elkapta. 
- Köszönöm. - Válaszolta a nő kimérten majd gyorsan félre húzóckodott és talpra állt. 
- És igen Mr. Stroggos. Lehetséges hogy fogságba ejtették őket, semmi nincs kizárva. A gondolkodása helyén való, ám ne feledkezzünk meg arról sem hogy egyenlőre egyetlen élőlényt nem észleltünk a felszínen ami igencsak aggasztó. - Hangja ugyan olyan színtelen volt mint eddig, ám egy kissé meg kellett emelnie hogy a széltől hallani lehessen őt.
Xarlessre terelődött ezek után a tekintete. A férfi túl csendes volt, így a kapitány talán joggal kérdezte meg önmagától hogy vajon mindig ilyen lesz-e a férfi? 

Ám alighogy lépett előre egyet talán olyan Északi irányba egy hang zavarta meg. 
Vulkáni érzékei szerint a hang meglehetősen furcsa volt, az emberek talán ijesztőnek vélték... 
Smith így egy darabig fülelt majd csak jelezte hogy kövessék egy egyszerű kézmozdulattal. 
Olyan halkan indult neki akár ha lopakodott volna... 
És ahogyan előre indult a hang egyre csak erősödött...



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-03-02, 00.57.41 | Üzenet # 19
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány majdnem el esett de Stroggos el kapta.Ezzel egyet értek a kapitánnyal lehet hogy fogságba estek de az aggasztó hogy nem fogunk életjelelket a felszínen.Majd újra elindultunk.Aztán meg hallok egy furcsa hangot a kapitányra nézek.A kapitány mutatja hogy kövessük a hang irányát.

 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2013-03-02, 14.19.26 | Üzenet # 20
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány előre indult lassan, és óvatosan mert nem akart úgy járni mint az előbb. 
Jerryre nézett aki mellette közeledett szinte ugyan olyan sebességgel. 
- Ha bármit lát, vagy esetleg valami hirtelen, nem várt dolog történik ne essen kétségbe. - Mondta a hadnagynak nyugodt, kimért hanggal. - Ne feledje Mr. Thomas körülöttünk semmi nem történik véletlenül, minden okkal történik vagy a sors akarja így. Minden esetre mindíg mi irányítunk, és ha logikusab tesszük a dolgokat biztos nem fog semmi kicsúszni a kezeink közül.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2013-03-03, 00.27.44 | Üzenet # 21
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Óvatosan megyünk a hang felé a kapitány rám néz és azt mondja.Ha bármit látok vagy ha nem várt dolog történik ne essek kétségbe felvonom a szemöldömet.Rendben válaszolom a kapitánynak.Menet közben a pahseremet  és átállitom kábításra,majd el rakom.Már majdnem ott vagyunk a hang már nagyon közel voltunk.Most végre talán meg tudunk valamit...

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Vasárnap, 2013-03-03, 11.19.00 | Üzenet # 22
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem voltam biztos abban hogy valójában mi történhetett ezen a helyen,de  azt tudtam hogy  a  kapitányt és   a  többieket muszáj védenem mivel ez  a feladatom. Visszább mentem  a romoktól,és  a romos környéktől követve  a  kapitányékat majd egy fura hangra lettünk figyelmesek..

-Védelmi állásokba rendeződni..

Mondtam egész halkan   a  taktikai tisztnek és próbáltam  a kapitányt körbe fogni nehogy valami bántódása essen ,e közben pedig próbáltam követni a  kapitányt is.

-Nem akarok közbe szólni kapitány de lehet veszélyes lesz az amit találunk..ajánlom figyelmébe hogy ne  hagyja el az alakzatot ..


 (HU)
 
Xarless
Dátum: Vasárnap, 2013-03-03, 11.26.43 | Üzenet # 23
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miért mindig én?..kérdeztem magamtól mivel  a kapitány megint csak rám-rám nézett  a tekintetével mintha veszélyes lennék vagy talán valami rosszabb ...nem tettem így inkább semmit követtem a  parancsokat,be akartam bizonyítani  azt hogy bennem meg lehet bízni még ha  talán  a Flotta  legáldotabb ellensége is vagyok..lassan,le néztem a  földre  és  szinte a levegőbe kezdtem el érezni  egy furcsa  szagot mintha,talán vér szag lenne vagy  talán valami más....nem is tudom..már régóta éreztem ezt amióta itt voltunk,mert elég jó volt  a szaglásom ami főleg a  harcos kasztokra volt jellemző..nagyon..nagyon kezdtem érezni hogy valami nincs rendjén..akármi van itt,az jobb ha inkább ott hagyjuk..mondtam ki hangosan is  a szavaimat mire  a  kapitányék elindultak a  fura hang irányába..látszik..morogtam magam elé mert nagyon nem volt kedvemben,valami furcsa körülmények között elporladni.
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2013-03-03, 13.48.13 | Üzenet # 24
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor meghallotta a taktikai tisztje hangját, hogy védő állásokba rendeződnek lassan elő vette a phazer pisztolyát amit a cimbjára szerelt kis tokban tárolt majd rá sem nézett úgy indult előre. 
Tudta hogy Stroggos közben majd kissé szét fogja szórni az embereket, úgy hogy mindenütt legyen majd körülötte egy pár. 
Azzal is tisztában volt hogy lehetséges hogy veszélyek elé néznek majd, és hogy ez az egész nem lesz túl egyszerű - de a kezdetektől kezdve, már mióta lejöttek a bolygóra ez az érzése volt.
" Ajánlom figyelmébe hogy ne hagyja el az alakzatot..." 
- Megértettem. - Válaszolta kissé rekedtesen. 

Lassan közeledtek a hang forrásához miközben a kapitány mély lélegzeteket vett a hűvös levegőből. 
Olyan lassan indult le a csúszós lejtőröl hogy Xarless a bal míg Jerry a jobb oldala mellé került. 
A jobb oldala mellett közeledő Xarless-re pillantott. 
- Ahogy megérez valamit, azonnal jelentse. Minden más opció most érdektelen. - Mondta a férfinak félhangosan, de még érthetően.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2013-03-04, 00.02.09 | Üzenet # 25
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Időközben Stroggos védelmi alakzatot rendelt el én jobbra kerültem,elő veszem a phaseremet mindenre fel készülten.Lassan indultunk el újra mert a talaj nagyon csúszot.Éberen figyeltem a környéket hogy ha kell  meg tudjam védeni a kapitányt.A hang fokozatossan növekedett ahogy közeledtünk felé vajon mi fog várni ránk? teszem fel a kérdést magamban.

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2013-03-04, 12.24.38 | Üzenet # 26
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Elrontottad  a sorrendet  Thomas,de nem baj..már megint)

Elkezdett futni a  csapat és  egy fura alakot tekintettek meg aki tiszta vér volt..mozogni alig tudott és  az egyenuhája  nem volt rajta..

Sorrend:Smith-Jerry-Stroggos-Jerry-Xarless-Smith-Jerry--Smith-Jerry-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-03-04, 23.07.21 | Üzenet # 27
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány ért oda végül is legelőször. 
Odalenn egy csupasz férfi volt, tiszta vérben úszott. Alakja Smith szerint inkább hasonlított egy rossz torzóra mint egy valós, méltóság teljes emberi lényre. 
A nő döbbenten állt meg. Habár szép arcán nem nagyon tűnhetett ez fel senkinek, csak annak aki már elég rég óta ismerte. 

Smith maga sem gondolta volna hogy egy ilyen férfival fognak találkozni, de ha tudnak segíteni rajta, akkor ő is segíthet nekik. Akkor elmondhatja hogy mi történt itt a kolónián vele és a társaival. 
A vulkáni nő közelebb lépett egy tétova lépést, majd megállt és kihúzta magát ösztönösen is talán hogy magasabbnak látszódjon. 
- Maradjon ahhol van.. - kezdte a lehető legnyugodtabb hangján. - Ashley Smith kapitány vagyok, ők pedig az embereim. Az Enterprise csillaghajóról jöttünk, hallja amit mondok? - Kérdezte jól artikulálva.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-03-06, 00.06.13 | Üzenet # 28
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Futva érjük el a hang forrását.A látvány borzalmas volt.Egy csurom vér ember feküdt ugy nézet ki mintha szét tépték volna.Hirtelen rosszul leszek.Mi..mi az ördög tette ezt?Az ember még élt.Mindenki kérdőn nézet rám gondolom fal fehér lettem.

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Szombat, 2013-03-09, 12.31.53 | Üzenet # 29
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elkezdtünk futni ahogy csak tudtunk ,de próbáltam közben körbe nézni nehogy ez valamiféle csapda legyen persze nem tudtam elég körül tekintően ,körül nézni főleg hogy az egész pillanatok alatt történt.Beértünk nagy léptekkel oda  ahonnan jött  a fura  hang de  az volt  a furcsa  hogy  egy  embert tekintettünk meg,nem volt rajta az egyenruhája ami már furcsa volt nekem és  tiszta vér volt az egész teste  vér rögben úszott és   a  kapitány  readás képen megpróbált vele kommunikálni.Megpróbáltam a  kapitányt  egy kissé a  kezemmel ,alrébb állítani mivel ez egy  biztonsági kérdés is volt.

-Kapitány bocsánat de  nem hiszem hogy ez már él vagy épp még élet képes..szerintem likvidáljuk mert még veszélyt jelenthet önre és  a  legénység maradék részére is...

Mondtam a  kapitánynak de  Smith kapitány nem akart tágítani  a fura alak mellől,pedig  a fura alak eléggé nem tűnt túl biztonságosnak. Rá tartottam a  mark 11 es ,fézer karabéjomat és  vártam a  kapitány parancsára.

-Uram?!..

Mormultam rá Smith kapitányra.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-03-09, 23.30.56 | Üzenet # 30
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tanácstalanul nézem a főldon fekvő embert nem tudtam mit tegyek mert nem voltam orvos.Persze Stroggos le akarta lőni az embert.Én nem tenném a helyébe mondom a férfinak mert még nem biztos hogy veszélyes.

 (HU)
 
Xarless
Dátum: Vasárnap, 2013-03-10, 10.21.18 | Üzenet # 31
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elég gyorsan kezdtünk el futni ahhoz hogy észre vegyem,az észrevehetőt ebben a relációban..az pedig az volt hogy  ,kissé érdekes   a küldetés felhozatala  amióta itt vagyunk..üres házak...egy ordító ember ..érdekes jegyeztem meg magamban ,és közben erő kifejtés nélkül futva követtem Smith kapitányt..mivel,az erőm az emberek ötszöröse vagy talán még több így nem volt túl nehéz követni egyikőjüket sem..léptek,lépteket követett  a sárba aminek az anyaga  semmire sem  hasonlított..inkább talán ragasztó szerűnek ,tűnt de  inkább valamiféle biomasszának talán persze ezt nem mertem borítékolni mivel nem voltam benne teljesen biztos..
A kapitány és a  csapata és természetesen én is  megérkeztünk  a hang felé,a  hely csupa vér volt..a  sáros földön pedig egy csupasz ,véres  ember  vergődött segítségért ,már nyúltam volna feléje  már csak  ösztönből is  de Stroggos elő vette   a  nagy harci énjét és rögtön,le akarta  lőni.

-Ne tegye! még lehet hogy megtudjuk menteni!

Ordítottam rá Stroggosra ,mint egy állat olyan erős hangon talán megszokásból és  közben elő vettem a trikorderemet és elkezdtem vizsgálni az illetőt ,de  a trikorder csak  random számjelzéseket dobott ki...

-Kapitány..nem túl jó jel ha  a trikorder csak bináris szám jegyeket dob ki ...főleg ha valakit alapon vizsgálok..

Mondtam kimért hangon mi közben vissza tettem a zsebembe  a trikordert..és vártam..
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2013-03-10, 19.58.31 | Üzenet # 32
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry kérdésére a kapitány csak annyit válaszolt a lehető legkimértebb hangnemben:
- Nem tudom. De hamarosan megtudjuk. - Válaszolta azzal Stroggos fegyvere elé tette a bal kezét mely habár vékonynak tűnt ha akarta volna ott helyben ketté töri a puskát.
A kapitány pár percig etikai vitába keveredett önmagával.
" Ha most megöljük és véget vetünk a szenvedésének nem tudunk meg semmit. Viszont a logika azt diktálja hogy tudjunk meg tőle mindent, és hogy segítsünk neki. Lehet hogy túlélné attól független hogy esztétikailag nem néz ki.. jól." - Gondolta magában majd hirtelen rámordult a biztonsági főtisztre:
- Nem! - Majd megfordult, mert tudta hogy kissé megnyomhatta a hanglejtését. Magyarázkodását azonnal el is kezdte:
- Nem, mert lehet hogy megmenthetjük. Nem, mert lehet még a segítségünkre lesz. Nem, mert a logika nem ezt diktálja. - Fejezte ki, majd vissza tette az övébe a phazer pisztolyát, és a mellette álló Xarlessre nézett.
- Binális számok?.. - Felvonta a bal szemöldökét majd folytatta. - Érdekes.... Mr. Thomas és maga Mr. Xarless próbáljanak segíteni ezen az emberen. - Adta parancsba.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2013-03-11, 23.38.24 | Üzenet # 33
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Magam elé néztem már pár perce amikor a kapitány parancsa zökkentett ki ebből az állapotból.A parancs szerint nekem és Xarlessnek segítenünk kell valahogy a főldon fekvő emberen.Igen is válaszolom a kapitánynak.Xarless ha tudsz valamilyen fájdalomcsillapási módszert akkor használd mondom a férfinak.Kár hogy orvos nem volt a csapatunkban jó lett volna a szakértelmük gondolom magamban.Nagyot sóhajtok és el indulok Xarlessel a főldon fekvő emberhez.

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 20.40.36 | Üzenet # 34
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elnézést kapitány...motyogtam magam elé amikor  a   kapitány kiadta  a parancsot hogy ne lőjjem le  de  egyszerűen nem tudtam mit tenni,kissé besokkaltam talán és  lehetséges hogy túl sok volt az egész környezet nekem..de lehet hogy csak   a   túlságosan nagy  , védelmi szerepem vakított el amikor le akartam lőni a  földön lévő embert..de egyszerűen rossz érzésem volt tőle amikor rá néztem,éreztem hogy valami nagyon nem okés  ha csak így itt találunk ki ürült házakat  és  csak  tiszti egyenruhákat és fegyvereket találunk meg eldobva itt-ott..nem akartam bele gondolni mi lehet itt valójában,de megpróbáltam megvédeni ami védhető.. a kapitányt követni kezdtem  de  szinte  egy szavára sem tudtam figyelni annyira bele voltam merülve  a  különféle védelmi szerepemben..sajnos  nem tudhattuk hogy megtámadnak-e..bizonytalan volt..

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2013-03-16, 23.52.00 | Üzenet # 35
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
[/size]
[size=13]-Az identitás-

(3 fejezet)
 

Pár perccel később,a  csapat  megpróbált segíteni és jobban körülnézni a helyen ,de  valami nem volt a  helyén a  férfi akit találtak,nem nagyon mesélt arról hogy mi történt mi több nem igazán beszélt..Smith kapitánynak kezdett nagyon furcsa lenni a helyzet ...amikor egyszer csak több furcsán ,hangos és mély hangú állathoz hasonlító ordításokat hallottak meg...


(ha még egyszer "Gergo",elrontja  a sorrendet nem írhat többet  a küldetéshez!)

SORREND:Gergo-Ash-Gergo-Xarless-Ash-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 23.28.57 | Üzenet # 36
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A sebeket elláttuk.El kezdtem kérdezgetni a főldôn fekvő férfit.Mi a neve?nem válaszolt.Mi történt?arra se mondott semmit.Vajon mi történhetett vele hogy semmire se reagált a férfi.Különös mondom Xarlessnek nem igen tudunk meg semmit tőle.Nem is tudom meddig voltam néma csendben talán pár percig.Amikor több mély hangú állathoz hasonló hangot hallottam meg elég furcsák voltak ezek a hangok.Fel állok és elő veszem a fegyveremet.Kapitány nagy a valószínűsége annak hogy valamilyen csapdába kerülhettünk.

 (HU)
 
Smith
Dátum: Csütörtök, 2013-03-21, 22.28.42 | Üzenet # 37
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Mindenkinek rossz érzése van tőle, Mr. Stroggos. - Szólt a kapitány kimért tekintettel ahogyan a férfi mellé lépett, viszont háttal a sérülthez viszonyítva. - Viszont segíteni kel rajtunk, nem hagyhatjuk hogy itt haljon meg. - Tette hozzá, bár legszívesebben már rég feltranszportált volna az Enterprisera.
Nagyon zavarta az az érzés ami a tisztjeit magához ölelte, az is hogy nem tudnak semmit és hogy minden hol ez a furcsa anyag terjengett széjjel a talajon. A kapitány nem akarta azonban elveszteni a fejét, és szerette volna -még mindig - kideríteni hogy mi folyik itt, ezért hátra nézett végül is az emberre majd odalépett feléje.

Látta hogy nem reagál semmire, látta hogy Jerry és Xarless ellátják de olyan volt mintha a férfi nem lett volna magánál, nem lett volna ott.
Ashley hátra fogta a haját ami addigra már olyan vizessé vált hogy teljesen a fejéhez tapadt, majd lehajolt a sérült férfihez. Az Enterprise kapitánya egy darabig elgondolkodott, majd a tisztjeire pillantott akik körül állták őt.
- Meg fogok próbálni egy agy egyesítéssel a férfinál. Mr. Thomas figyel engem a trikorderrel folyamatosan. Ellenvetés?



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2013-03-24, 00.02.51 | Üzenet # 38
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Feszült pillanatok következett de nem történt semmi.Majd vissza hajolok a főldon fekvő emberhez.De az nem szólalt meg.Nem sokkal később a kapitány oda jött és neki se tetszett neki hogy a főldon fekvő ember nem szól semmit.A kapitány azt mondja hogy meg próbálkozik egy agyegesíttéssel nekem azt parancsolja hogy végig tartsam a szememet rajta trikorderrel majd meg kèrdezi van ellenvetés?nincs mert ön a felettesem válaszolom a kérdésre.Majd elő veszem a trikorderemet készen állok kapitány mondom a nőnek.És az agyegesíttés elkezdődött.

 (HU)
 
Xarless
Dátum: Vasárnap, 2013-03-24, 11.59.27 | Üzenet # 39
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még hogy csak furcsa..?!..

Jerry Thomas szerint,ez csak furcsa  amit hallunk..de szerintem inkább több mint furcsa,megtorpanva álltam  a tömérdek ordítás  hallatán és gyorsan egy harc mozgásba álltam meg talán reakcióból,talán meg ijedtem de  az is biztos hogy nem véletlen..Gerald,az új emberrel akart egyesítést végre hajtani én nem akartam jóvá hagyni de nem voltam olyan számba véve  hogy még parancsokat is kiosszak,így inkább megpróbáltam passzívan tiltakozni ellene amit nem nagyon fogott fel Thomas,mivel annyira ismerte  a  fajomat..hogy inkább ,meg sem próbáltam a továbbiakat..rá néztem  a kapitányra és  erőt véve magamon megszólaltam..
Kapitány..nem szeretném,elrontani a kedvét de  a tricorderem szerint több létforma is  közeledik erre..nem szeretném,ki ugrasztani  a nyuszit a  fűből uram..de  jobb lenne ha  Thomas  hadnagy nem épp most kezdene  neki ennek a  műveletnek..
Mondtam tiltakozóan és  megpróbltam,körbe nézni de  nem nagyon láttam semmit csak  az ordító  hangokat hallotam  egyre ..egyre...jobban..és nem akartam,azt hogy itt haljunk meg ..
Kapitány..kérem..amióta itt vagyunk..érzem hogy valami nincs rendjén..ha ...ha  nem próbálunk,mozgásban lenni úgy érzem hogy valaki mindig figyelne  minket..uram kérem..ez veszélyes...veszélyes ez a  hely..
Próbáltam meg győzni  a szavaimmal  a kapitányt,de  úgy tűnt  a kapitány nem nagyon hallgat rám és  csak úgy veszi a szavaimat mintha  egy rab szavai lennének..látszik..Csillagflotta..
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2013-03-29, 19.34.29 | Üzenet # 40
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány elgondolkodott. 
Hirtelen arra gondolt hogy mi fog vele történni azok után mi után majd agyat egyesít, vagy mi nem. 
- A kockázatot tudomásul vettem. - Szólt halkan, mikor Xarless hangjára lett figyelmes. A férfi épp mellette állt, és arról beszélt hogy nem tanácsolja a dolgot. Persze ő azt hitte hogy Thomas hadnagy ötlete ez, és hogy ő akar agyat egyesíteni a sérülttel. 
- Téved, és félre értette a dolgot Mr. Xarless. - Szólt végigmérve a tisztjét szintelen hangnemben. Majd szava megállt, és újfenn a phazer-pisztolyára tette a kezét. 
- De abban igazat adok hogy a helyzet nem alkalmas ehhez. Segítsenek felemelni.. - Vissza tette a hirtelen a kezébe akadt pisztolyát, majd a tisztjeire nézett akik körbe állták a földön fekvőt.  - El kell vinnünk innen minél előbb. - Adta ki a parancsot. Miután ő és Xarless  felemelték a sérültet a kapitány elindult, másik kezében a pisztolyával. 
- Nagyon remélem a gépészemnek hogy helyre hozta a transzportert. Vissza megyünk a transzport ponthoz. - Mondta határozottan. - Mr. Thomas kérem folyamatosan nézze a trikordert, és tájékoztasson hogy mennyire vannak közel hozzánk azok a.. lények.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2013-03-29, 20.34.55 | Üzenet # 41
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kapitány!..ordítottam el magamat amikor  ,hirtelen még több hangot kezdtem el hallani több különböző helyről ami nagyon nnem tetszett főleg,hogy van egy  sebesültünk és a  kapitány megtiltotta  még azt is,hogy  a nyakán legyek..pedig kellet a  védelem  a kapitánynak,jobban féltettem talán mint más  de  biztos voltam benne hogy védenem is kell hiszen ha nem teszem akkor akár  nagyobb baj is kisülhet belőle  főleg ha  a  kapitány,egyfolytába leáll ilyesfajta agy egyesítéses cuccokkal..nem úgy mintha probléma lett volna,de  még is csak  akárhonnan megtámadhatnak minket és  nem egy  hanem több is akár mivel több hangot is hallottam..nem akartam egy sérülttel szenvedni ,akiről tudtam hogy valami nincs nála rendben..mivel teljesen  sérült volt,de  egy szót sem beszélt..úgy tűnt hogy valami mentális baja is lehet nem csak  sérülése ,de  nagyon nem értem rá..sietős dolgunk volt,és  eléggé letaglóztam amikor  a hangok közeledni kezdtek..gyorsan a fegyveremhez nyúltam egyből és  megpróbáltam a  kapitány parancsát tenni..és közben fedezni Smith kapitányt....

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2013-03-30, 16.28.17 | Üzenet # 42
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás- 

Adam Cross és  a  csapata  le transzportálás ,után nem vettek észre mást  mint azt a tényt hogy  a tricorderek nem igazán működnek, egyfajta sárféle  anyag van alattuk ami elég mélyre hatol minden szövetanyagba és  egy házat ,ami vélhetőleg még a kolónisták hagyhattak hátra ...úgy tűnt hogy valami nagyon nincsen rendjén..ekkor találták,meg a  kapitány(Smith),lábnyomát és   a többieknek is  a lábnyomát..mivel Adam Cross igazi éne egyre jobban kezdett kiérzékelődni,így nagyon jól tudta  megállapítani azt hogy  a nyomok frissek..a  megállapítás után,viszont egy  állatéhoz ordító hangokat kezdtet hallani a  csapat  különféle helyekről ,amik egyre jobban csak közeledtek ...úgy tűnt hogy,hamarosan este lesz és nem igazán volt egy barlang sem a  közelben csak egy  nagyobb épület..ami valószínüleg  a kolónia főközpontja volt..Smith és  csapatának viszont,mozognia  kellet mivel a  tiszt akit elkaptak úgy tűnt hogy  elkezdett rá támadni először ,Jerry-re  majd  hirtelen megnőtt percek alatt és  Gerald-ot elvitte magával mi után lecsapta ordítva  és el futott vele hirtelen nagy sebességel..mind-ez közben  Smith és  a  csapatának muszáj volt mozognia,mivel több idegent is  láttak akik vörös szemekkel néztek rájuk,csöpögő szájjal figyelték a csapatot és egyre jobban csak közeledtek..Smith és  a csapata így  a helyi központba mentek,be  ugyan oda mint Adam és  a csapata..de   a komplexum hátsó részét tudták csak elreteszelni így  abba mentek ,be  ami messzebb volt mint ahonnan Adam csapata volt így nem láthatták egymást sem.

Sorrend:
Adam-Darren-Lauren-Kuchera -Ash-Gergo-Xarless-Ash-Stroggos-


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2013-04-01, 20.03.08 | Üzenet # 43
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem kell sok, hogy belépjünk a transzporter platform rejtélyes világába és dematerializálódásunk kezdetét vegye.

Hamar lent voltunk a bolygón, bár én mindig is jobban csíptem a kompos utazást. Persze akkor, amikor én vezettem.
Nem sok minden volt a bolygón, csak egy nagy csomó trutyi, egy ház és a használhatatlan trikoordereink.. Na, meg mi.

-Mi a szent szar ez alattunk? -kérdeztem kissé idegesen ami bőven betudható az elmúlt nap eseményeinek és gyötrődéseinek.
Hirtelen megláttam pár nyomot a talajon... Lehajoltam, két ujjam belemártottam, majd megszagoltam... Kissé úgy éreztem magam, mint egy kutya, de ettől függetlenül tisztén érződött rajta, hogy még friss. Meleg volt és az összenyomástól nedvesebb mint a környezete...

Nem igazán gondolkodhattam azonban sokat, mivel közeledő állatszerű hangok törték meg a gondolkodásom menetét. Nem is töketlenkedtem sokat...
-Ott.. Az a kunyhó biztonságosnak néz ki.. Oda megyünk, amíg a sötétség el nem vánszorog fejünk felöl... -mondtam miközben mutattam a házra, majd szó nélkül elindultam felé...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Csütörtök, 2013-04-04, 19.51.16 | Üzenet # 44
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Le transzportáltam,nem nagyon figyeltem de  amikor már benne voltam akkor éreztem..Ba...... meg...ordítottam volna fel de  belém,fojtotta  a szót a  kapitány  mivel ő előbb szólalt meg így szinte  a számból szedte  ki  a mondataimat amikor  akkor amit gondoltam..

-Ami azt illeti kapitány nem tudom mi ez..de  h a talán vennék belőle mintát lehet meg tudnám mondani..

Amikor ezt kimondtam valami iszonyatos szag keletkezett az orromban.mivel le hajoltam venni egy kis  mintát    a tricorderembe..úgy tűnt hogy  a tricorder megőrült..össze-vissza jelzett ki mindent de  azért megpróbáltam értelmes  választ ki csikarni belőle  a kapitánynak címezve..

-Uram,úgy tűnik hogy  valami orgainikus anyaggal van dolgunk..jobban tesszük ha  ,elkerüljük a kontaktust vele  ,mert nem tudom milyen hatással lehet az embereinkre..

Nyögtem ki  a kapitánynak,mi közbe undorodtam a szagtól és  a kellemetlen ,érzettől ami   a bakancsomon belül kezdtem érezni..beázott..igazából,azt sme tudtam hogy  rám miylen hatással van vagy bárkire  ..mivel lehetett akár mérgező is..de  ezt már meg sem említettem a  kapitánynak,volt elég baja  nélkülem is..rá néztem a kapitányra majd ütögetni kezdtem,a  tricorderemet de  még mindig rossz vagy épp hibás felszíni adatokat jelzett ki..

-Úgy  tűnik kapitány,hogy  a tricorder agyvérzést kapott ...

Szóltam a kapitánynak cinikusan félvállról,mi közben próbáltam alrébb menni onnan ahol épp álltam..csak ezzel az volt a gond hogy mindenütt ez a cucc volt..


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Vasárnap, 2013-04-07, 20.08.26 | Üzenet # 45
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Én az egészből csak annyit fogtam fel meg le miután materializálódtunk, hogy egy nagy rakás szarban taposunk mindannyian...

-Mi ez a förtelmes izé? -mondtam miközben pofákat vágva nézegettem magam alá...
Apám elég furcsán viselkedett.. Mint egy nyomkövető... Nem igazán tudtam mit mondjak, így inkább kussban maradtam és követtem őket, mikor elindultak.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Kuchera
Dátum: Hétfő, 2013-04-08, 14.06.00 | Üzenet # 46
U.S.S. L'espoir -Biztonsági főtiszt
Csoport: Zászlós
Üzenetek: 87
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor materializálódtunk a planétán valami folyékony ürülék állagú izébe cseppentünk
-Uram elég irritáló ez a szartócsa amibe érkeztünk lehet pár méterrel odébb kellett volna le érkeznünk vagy legalább légmentes csizmát húzni a lábunkra. mondtam
De a kapitány mintha rá se hederített volna arra amit mondtam.
Rögtön valamiféle állati neszt hallottunk. Kapitány megjegyezte hogy a közelben lát egy kunyhószerűséget
és mondta húzódjunk be oda míg el megy a sötétség. Így is tettünk mind annyian bár Darren maradt pár pillanatig mert vett egy kis mintát a nem éppen szívélyes anyagból
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-04-08, 16.51.54 | Üzenet # 47
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Siessenek! - Kiáltotta hátra a kapitány miközben hátra pillantott tisztjeire akik a sérültet vonszolták. Ashe azonban túl naív volt: nem tudhatta hogy a sérült férfi is egy olyan lény. A sérült,  hirtelen vörös szemekkel felállt majd ordítva támadt neki Jerrynek.
A kapitány megpróbálta bemérni a teremtményt mely a sérült emberből lett de azt nem tudta; túlságosan gyorsan is mozgott és a tömege megnőtt. Hirtelen hatalmas nagy lett, magasabb mint volt. Jerryre támadott aki védekezett, aztán hirtelen elragadta és elvitte.
Talán a biztonsági főnöke utána akart volna menni, és lelke mélyén Smith is azonban az állatok vagy lények akik egyre közeledtek és közeledtek nyálas csöpögő szájjal fenyegetőek voltak és megjegyezendő hogy túlerőben.
Smith ezért gyorsan döntött. Szerencse volt hogy félig Vulkáni mivolta miatt nem vesztette még el teljesen az önkontrollját- ez segítette a túlélésüket.
- KÖVESSENEK! - Kiáltotta magas hangján majd rohhani kezdett miközben pontatlan lövéseket adott le az őket gyors iramban követő lényeknek.
Ash út közben vett észre valamiféle épületet mely ott magaslott a síkság szélén. Habár sokat kellett futni ő nem érezte meg, ezzel ellentétben gyorsan kifeszítette az ajtót majd miután mindenki berohant a feltételezhetően biztonságos épület részbe be is csukta azt.
- Mindenki jól van? - Kérdezte halkan. Az épület elhagyatottnak tűnt, de jobb volt mint maga a bolygó felszíne. A kapitány kérdő tekintettel nézett azokra akik benn voltak. Gondolata a szerencsétlenül járt hadnagyon járt.
- Valahogy meg kellene találnunk Mr. Thomast de egyenlőre itt maradunk. Úgy tűnik az éjszakák veszélyesebbek mint a nappalok. - Mondta határozottan.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2013-04-09, 00.48.33 | Üzenet # 48
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A sérült embert cipeltük felváltva a komphoz.Már jó ideje mentünk mikor hirtelen rám támadt az ember amit sikerült ki védenem,rá nézek az emberre maga mi a fenét csinál?nem érti hogy segíteni szeretnénk magán?persze válasz nem jött továbbra sem az embertől.Majd tovább mentünk a fura hangok mintha követtek volna minket.Két perc se telt el de az emberek hitt valami hirtelen meg nőtte még nálam is magasabb volt.Hátra!ordítom mindenkinek majd én is próbálok menekülni de nem sikerült a lény rám támadt az első támadás elől sikerült el ugranom.Épp a pahseremért nyúltam amikor a második ütés fejen talált engem,majd hangtalanul estem össze már csak annyit tudtam észlelni hogy fel kap a lény és el kezd engem vinni valahová.Majd a sötétség sötét leple borult rám...

 (HU)
 
Xarless
Dátum: Kedd, 2013-04-09, 14.16.03 | Üzenet # 49
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem volt időm  a tétovázásra..

Nem volt időm sem a tétovázásra,sem arra hogy megvárjam a hadnagyot aki ott maradt azzal  a lénnyel ,akiről azt hittük végig,hogy  egy tiszt és egy ember..nem pedig azt hogy valójában mi is..hiába próbáltam figyelmeztetni, a  kapitányt és  a többieket is  nem hallgattak ránk..ahogy viszont futottunk és beértünk egy  nagyobb helyre ..valami ősi dolog kezdett bennem feltámadni ,mintha megéreztem volna valamit..mintha..egy Agros lenne itt?..kettő is?..ordítottam fel magamból ki kelve  de  a kapitány  ,lenyugtatott hogy  nincs itt senki,de  kezdett rajtam el uralkodni az ami igazából voltam..teljesen ki kelve magamból,megpróbáltam uralkodni  az ősi érzéseimen amik szinte belém voltak vésve  és  megpróbáltam,le nyugtatni magamat hiszen félig Ember voltam..de ez nagyon nehéz volt  a számomra,a szaglásom az adrenalin ,egyre jobban kezdett megnőni  bennem éreztem hogy valami nagyon nincs rendjében..rögtön ,az a gondolat kezdett bennem el uralkodni hogy  kevés az Emberi ösztön ami most visszatartsa,ezeket az ösztönöket amik csak a  gyilkolás életérzését kezdte felül kerekíteni bennem..egyre jobban és már  nem nagyon bírtam..ki..főleg hogy valami..fel erősítette ,ahogy beérkeztünk  az épületbe..
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 12.40.45 | Üzenet # 50
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amint megbizonyosodott róla hogy az ajtó rendesen zárva van-e Ashley az egyik tisztjére nézett. 
Történetesen Xarless-re. A férfin úgy tűnt kezdi átvenni egy érzés a természetét, kezdi átvenni az az ősi tudata az agyát mely a Quverreriaiakra lehet jellemző volt: Az Agrosok gyűlölete. Smith kapitány nem sokat tudott a Quverreriaiakról. Ababn biztos volt a nő hogy hivatalosan háborúban állnak a Föderációval; hogy a Bajoron ők terjesztették szét a vírust, hogy ők foglalták el a Regulus kolóniát... de nem találkozott még olyan ősi késztetéssel mely alapvető gyűlöletet ébresztett volna egy más faj ellen. A nő nem ismerte ezt az érzelmet, számára olyannyira új volt ez hogy egy másik érzelem a meglepődöttség körvonalazódott rajta haloványan. Talán még Stroggos- aki régóta ismerte őt - sem vehette észre a kapitány döbbenetét aki közelebb lépett egy fél lépéssel az Enterprise ujdonsült tudományos főtisztjéhez. 
- Parancsnok-helyettes. Próbáljon arra gondolni hogy kim aga és miért van itt. Próbáljon valami szépre gondolni, valamire ami megnyugtatja. Próbálja leküzdeni az állati énjét és felülkerekedni azon. Nézzen csak a jelvényére és a szervezetre melyben szolgál. Gondoljon az elveinkre... nem hinném hogy vannak itt Agrosok de ha vannak is! Ők barátok, ezt ne feledje. Nem az ellenségei. - Szólt a nő a tisztjének teljesen érzelem mentes hanggal és remélte hogy Xarless képes lesz legyőzni az ellenséges érzelmeit.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zenitas-7-bolygó (Elhagyott bolygó)
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés: