Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » U.S.S. Venistar (Frank Inol hajója)
U.S.S. Venistar
AlanCromwell
Dátum: Vasárnap, 2013-04-28, 17.41.47 | Üzenet # 51
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Oweri.. - Ismételtem halkan őt nézve. - Szép név.. - Arra gondoltam hogy szépnek gyönyörű név de ha nem teszek valamit a nőért akkor vége lesz hamarosan.. mondjuk a Borg nanitok amúgy is benne vannak így, azt kellett megállapítanom magamban hogy így is-úgy is vége lesz ha Borgként végzi akkor bizony game ower... de kellett valamit tennem.
Semmit nem gyűlöltem annál ha valaki szenved. Én nem kedveltem az orvosokat. Rettegtem tőlük azok után amit tettek velem. De az a helyzet amikor azt láttam hogy valaki szenved vagy sír az más volt. Az arra késztetett hogy tegyek valamit az illetőért.
És én tettem is. Felálltam és gondolkodni kezdtem miközben észre sem vettem de Oweri kezét fogtam.
- Nyugodj meg...- Motyogtam halkan. - ..  nyugodt meg.. minden rendben lesz... - Majd a szemem hirtelen megakadt egy holt testen és egy orvosi csomagon mellette.
Elindultam feléje, majd lehajoltam. Először megnéztem hogy van-e a férfinak pulzusa. Nem volt. Megcsóváltam szomorkásan a fejemet és lecsuktam a szemeit, azzal a lendülettel pedig el is vettem tőle a másik kezemmel az orvosi pakkot.
Lassan felálltam aztán megfordultam és remegő kezekkel kezdtem keresgélni valami gyógyszer után.
- Nyugodjon... nyugodj meg .. minden rendben lesz.... - Szóltam halkan. Már csak magamnak is mondogattam a dolgot hogy egy kicsit nyugodjak le, de ez nem jött be. Nem tudtam lehiggadni.
Egyre csak egy fájdalom csillapítót kerestem Owerinek.. majd vissza léptem hozzá, beadtam neki, leültem, őt néztem és megsimogattam az arcát.
- Hé.. nyugi... jobb igaz? ... - Elnéztem a sötétségbe ahogyan ott ültem és vettem egy mély lélegzetet. - Hamarosan értünk jönnek...nem akarom hogy maga elmenjen.. lehet segítenének magán... Oweri ...


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Andora
Dátum: Vasárnap, 2013-04-28, 17.54.17 | Üzenet # 52
USS L'espoir -Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 875
Kitüntetések: 6
Hírnév: 14
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor beértünk a liftaknába, nem sokkal volt fölöttünk maga a lift, így lefele kellett elindulni. Mászni, és mászni ez a feladat. Hát még idegbajt is kapnék az unalomtól, ha most nem üldöznének a mi kis barátaink, a borgok.
Nem tartozott a kedvenc tevékenységeim közé a létramászás. Mondjuk nincs sok köze ehhez, de a hegymászást már kipróbáltam a holofedélzeten, az nem volt
olyan rossz tevékenység. De annyi előnyünk volt most, hogy a borgok nem voltak nagy létra mászok, így hamar lehagytuk őket, így hát jött a négyméterről négyzetmétere történő
továbbmászás, és hogy ne legyen unalmas számoltam magamba a lépések számát, magamba, mert még a végén hülyének néznek.
Már véget nem érő másodpercek után végre egyszer meghallom, hogy a hadnagy nemsokkal alattam megszólal, mivel ő mászott előttem lefele, hogy lát egy ajtót ami nyitva van, és hogy úgy tűnik borg mentes övezet. Ennek örültem, legalább végre talán újra nem lépcsőfokok, hanem padlózat lesz a talpam alatt.
Mikor utolértem megláttam mire gondol rögtön.
"Csak ön után, hadnagy"-előre engedtem kedvesen. "Uram, találtunk egy kijáratot"- szóltam fel a kapitánynak és az admirálisnak, akik nem sokkal lemaradva jöttek a létrán.

Mikor kiértünk a folyosóra odamentem rögtön egy panelhoz, hogy melyik szinten is vagyunk, és itt működött is az a panel. Kiderült, hogy a 9-es szinten vagyunk.
Ezen a szinten található a 2-es holofedélzet, illetve több legénységi kabin.
"Uraim, önök szerint próbáljunk meg eljutni a hídra, vagy merre menjünk?"-próbáltam érdeklődni. Vártam egy felettesi parancsra vagy esetleges ötleteket. Miközben
próbáltam az ajtót bezárni, hogy az esetlegesen utánunk jövő borgok meg ne lepjenek közbe minket.





"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."

"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."

"The average dog is a nicer person than the average person."

"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."
 (HU)
 
Baird
Dátum: Kedd, 2013-04-30, 12.16.07 | Üzenet # 53
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rendkívül örültem,hogy találtunk egy járatot a második halálban..na de még is jobb volt,mint mindegyik..jobb volt mintha be vetültünk volna a bogaras-Borgok közé..vagy épp ki tettük volna magunkat ,hogy nyugodtan szedjenek szét minket..hmm..egyik sem egy elfogadható opció..de legalább volt egy hely ami talán ,tisztának látszódott..

-Gyorsan erre!

Ordítottam oda a többieknek,meg a kapitányomnak is..aztán gyorsan követve el kezdtem követni T.H-t olyan sebességgel ahogy csak tudtam...persze soha nem voltam,egy futó sztár ,mert az épp Genere volt vagy nem voltam egy nagy mászó bajnok sem..de azért próbáltam fel venni az iramot..ahogy nagyából ,elértük azt a részt ahol már nem követtek a Borgok be csukta az ajtót T.H -és én pedig kifújhattam magamat..

-Oké..oké..szép munka volt nem mondom..de azért ..

Ekkor szólt közbe Blake kapitány szokásához híven a mély hangjától még a pár száll szakáll növendékem is növekedésnek indult..

-Rendben..kapitány..majd én tartom a seggem ha kell..

Mondtam flegmán a kapitánynak,majd egy idegesítő mosolyt vetettem rá.


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2013-04-30, 12.24.29 | Üzenet # 54
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
HÁTRA! ordítottam telibe a többieket akik a hátam mögött álltak,ügyelve azt hogy egymás nyakán legyünk aztán Baird,szinte örült annak amit talált..én csak nyögve tudtam beszélni,mert minden egyes mondatom közben egy-egy Borgot lőttem telibe.. a lövéseimtől,a Borgok nagy része inkább hátra esett mint hogy ,megsemmisült volna..de így is legalább távol tudtam tartani magamtól ezeket..

Egyre távolabb kerültünk, a Borgok hadától szerencsére és arra kaptam fel a fejem hogy mindenki elindult az új járatba amit talált a két tiszt..gyorsan utólsónak be vetültem , a cső rendszerbe de előtte még egy Borgot lőttem fejen,majd ahogy beérkeztem a csőbe az szinte be is remegett az ütközéstől..fel álltam ahogy csak tudtam és megráztam a fejemet..
Baird és a okoska ötletei..

Mondtam magam elé és elindultam a csapat többi része felé,ahogy az első csőnek a lámpájának a fénye átvilágította a szakállamat szinte tudatában kezdtem lenni annak hogy,jó úton járunk.. mivel nem akartam meg dícsérni Baird-et ezért ,mert elbízta volna magát és így is eléggé okoska volt így inkább Lissan Th'Zarath-nak adtam át a dícséretemet..Gratulálok..ez tényleg..szép munka volt..de most tovább kell haladnunk..minden perc számít..Baird..halkabban..mondtam suttogva mert tudtam hogy a Borgok rendszerei elég fejlettek ,és képesek akár több méterről is kiszúrni minket..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Anna
Dátum: Csütörtök, 2013-05-30, 19.15.09 | Üzenet # 55
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Furcsa érzésem támadt miközben az alhadnaggyal beszélgettem. 
A félhomályban ahogy ránéztem lehet a paranoja, vagy a fáradtság miatt de egyre rosszabb előítéletem volt. Olyan érzésem lett urrá saját magamon amit nem is tudtam talán szavakkal leírni; az érzés hogy az alhadnagy keze is benne lehet a dologban. 
Tőlem szokatlanul cselekedtem ezek után, és mi több; tőlem szokatlanul gondolkodtam. Márpedig ha rossz, paranojás gondolatok lesznek urrá egy olyan emberen aki mindig mereven a csillagflotta szabályaihoz van szokva az már nem jó. 
- Érdekes. - Szóltam oda félhangosan a férfihoz miközben lejjebb eresztettem a lámpámat az arcáról. - Maga hogy hogy nem emlékszik semmire de erre igen? - Kezdtem bele elgondolkodó hangnemben, visszafogott izgalommal és idegességgel. - És ha mégis így van ahogy mondja, akkor honnan tudja ezt? Csak nem nanit specialista, alhadnagy? - Kérdeztem szemeibe nézve...
- És a sérülése vajon miért nem múlik..? Még mindig fáj mert nem látom magán...? - Kérdeztem tőle.
A racionális gondolkodásomat próbáltam használni, ami azt súgta hogy valami nem stimmel a férfival; hogy biztos hogy benne lehet a keze a Venistaron történtekben.


 (HU)
 
Baird
Dátum: Péntek, 2013-05-31, 12.17.08 | Üzenet # 56
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-DE jó.. de jó hogy mindig nekem kell befognom!

Mondtam a  szavaimat kihangsúlyozva  a  kapitánynak,aki szokásához híven tovább engedte  egy  darabig hogy mondogassam de persze aztán rám is szólt hogy fogjam be..

-Oké..oké..de  ha máskor  ,esetleg a  Borg vagy esetleg az Iconianok ,támadnak majd meg minket akkor majd egy percig megkérem  a kapitányt hogy hallgasson erre  a szőke seggarcú-ra ha megkérhetem.

Dobtam oda  a  szavaimat  a kapitánynak,aki csak tovább ment.

-Jól van és most merre? csak mert elég nagy ez  a hajó és elég sok szintje van..


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Szerda, 2013-06-12, 19.27.53 | Üzenet # 57
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Helstorm kapitányra néztem. 
Érzékeltem már a mondataim közben is hogy kezd felmenni a vérnyomása, hogy kezd feszültté válni. Érdekesnek tartottam, naívan azt gondolva hogy egész biztosan a helyzet miatt ilyen ideges nem pedig miattam. 
De tévedtem. Furcsa mód tévedni pedig emberi dolog. A nőre nézve azonban már észleltem hogy mi a probléma. 
Amint levette az arcomról a megvilágítást tudtam hogy lesz valami megjegyzése is hozzám, bár a teljes világítás közben sem pislantottam el magamat. 
Felegyenesedtem, pislogás nélkül pillantottam a kapitánynőre és az első kérdésére szemrebbenés nélkül válaszoltam is:
- Érthetetlen módon csak bizonyos információk maradtak meg a fejemben. - Szóltam ártatlansággal a tekintetemben, aztán folytattam a következő kérdésre válaszolva. - Nem tudom.. csak úgy tudom ezeket. Magamtól... - Imitáltam mis Throvson mentegetőző stílusát. - És ami azt illeti, már jobban vagyok. Köszönöm. - Tettem hozzá.
Nem szabadkozás volt, de nem fájt igazándiból semmim mivel nem sérültem meg. 
Még jó hogy valamennyire jó voltam színészkedésből. Ezek után még váltottam egy gyors pillantást a nővel, majd hátra fordultam és gyorsan a másik panelt kezdtem szimuláltan elemezni a trikorderemmel. 
Kíváncsian vártam a folytatást, a következő parancsot, hogy mi lesz.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2013-06-13, 19.25.46 | Üzenet # 58
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az esélyeink ugyan csak megnőttek mert ,úgy tűnt hogy Baird és az Andóriai elsőtiszt találtak valamiféle járatot ami úgy tűnt hogy kivezetést nyert némileg,az ellenség karmai közül. Egy kérdés nélkül sem,mentem tovább követve a többieket amikor úgy tűnt hogy egésszé biztonságban vagyunk akkor Blake kapitány osztott ki néhány parancsot,és bólintottam majd én is hozzá szóltam az épp cső rendszerekben haladó tiszteknek.

-Ha megtaláljuk a kiutat,el kéne érnünk a hajó energia modulját hogy valahogy energiához tudjuk jutatni a hajó rendszereit,nem kell sok energia csak legyen erőtér hálózat és némi ,légzsilip rendszer energia hogy ki tudjuk lökni a hajót megszállókat. És nem mellesleg egy kis energia jól jönne a transzportereknek is,hogy ki tudjuk söpörni az ellenséget. Ha meg van a transzporter,azok után már könnyen ki tudjuk transzportálni az ellenséget akár az űrben is.

-Vélemények?

Kérdeztem meg a tiszteket egy kis hallgatást követően majd tovább folytattam a menést, a cső hálózat elosztóba.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Csütörtök, 2013-06-13, 19.39.40 | Üzenet # 59
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Blake,Baird és  Lissan ,Nubet tovább folytatták  az útjukat  a kijáratot sejtetően ahogy tovább igyekeztek úgy tűnt hogy meg is érkeztek valamiféle szinthez,úgy tűnt a szint kihaltnak látszódott..bár ebben senki sem volt teljes..ahogy körbe néztek,jobban úgy tűnt hogy ez  a hajó transzporter szobája..nem volt sok idő arra hogy  be tudják üzemelni,readásul energia  sem volt az üzemhez...külön kellet széledniük..Lissan és  Blake  kapitány mentek,egy szinttel feljebb hogy  valahogy valami pót energia   részhez hozzá tudjanak férni ami a deflector vezérlőjében volt.Elég nagy út volt sok mászással együtt.Nubet és  Baird  pedig  a transzporter állomásnál maradtak hogy  be tudják üzemelni időben a transzporter egységeket..és  hogy meg tudják védeni az esetleges támadóktól..pár percig Nubet és  Baird  csak vártak ,de  pár percen belül kiderült hogy az ellenség is megtalálta  az utat felfelé ,ezért rendeződni kellet  a védelemhez. 

Anna Helstorm kapitány épp James -el,próbált szemkontaktust ki alakítani mert Annának ,rendkívül furcsa volt ez az egész amíg hirtelen nem tett egy  rendkívül furcsa lépést James..a  férfi egyből megsemmisítette  a  nano adagoló egységeket így  a Borg eszköz megsemmisült..senki nem ismerte ezt a technológiát ami kezdett furcsa lenni..

Alan próbált,beszélni a nővel ..de  a nő egyre jobban ki akart szabadulni fájt  minden végtagja és  nem akart meghalni..Alan-nek  lépnie kellet..még hozzá ,orvosilag..ismerte  a jól megtanult nanoszonda  semlegesítő megoldást..de elég rizikós volt..de  muszáj volt alkalmaznia  ...de úgy tűnt hatásossá kezdett lenni  a  vér újra szondázás  amit egy  talált tricorder segítségével tett meg . ( újra programozta  a nanoszondákat hogy csak a sérült részeket  ,"javítsa"  meg  .A  tricorder  segítsével  pedig Alan irányíthatta  a nanoszondákat ).A  Nő e közben erősen fogta  a férfi kezét majd   simogatni kezdte  óvatosan.De ekkor már tudta  Alan hogy  , a Borgok is  egyre  közelebb lehetnek mivel  kezdték betörni  az eltorlaszolt ajtót..


Sorrend:

Alan-Lissan-Blake-Anna-James-Nubet-Baird


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Hétfő, 2013-06-17, 17.30.04 | Üzenet # 60
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A sutba a pszichológiával, a tudásommal, lépnem kellett. 
A tény hogy Oweri egyre rosszabbul volt aggasztott és nem csak ez: utáltam ha valaki szenved. 
Közelebb húztam a széket a nőhöz úgy ahogy, aztán a szemeibe néztem. 
- Shhh... - Megsimogattam az arcát lágyan, miközben a másik kezemben lévő trikorderrel szkenneltem őt. 
Tudtam hogy tennem kell valamit, vagy máskülönben a Borgoké lesz és mivel olyan megértő volt a pillantása ezért ezt nem engedhettem. 
- Hamarosan.. jobban leszel, és kijutunk innen. - Szóltam neki halkan. - Mindketten.. te is meg én is. És ha így lesz. Meghívom egy vacsorára. - Majd a tirkorderre néztem, megállapítottam hogy hol tegezem, hol magázom őt majd vettem egy mély lélegzetet az áporodott levegőből. 
- Átprogramozom a nano-szondákat... nem engedlek a borgnak..nem.. - Motyogtam magamban félhangosan. 
Soha nem csináltam még ilyet, pszichológus vagyok az ég szerelmére nem orvos!
De próbálkoztam. Megpróbáltam lehiggadni, és jól figyelni arra hogy mit teszek..
Egy rossz mozdulat és Owerinek véglegesen vége, ki tudja mivé alakul majd át. 
Nehéz pillanatok következtek számomra, amibe jól bele is izzadtam. Nagyon nehéz volt a feladat, főleg hogy csak és kizárólag szimulátorokba csináltam ilyet.
Közben éreztem hogy a kezemet simogatja. 
Ránéztem, és elmosolyodtam. 
Meg tudom csinálni... menni fog Alan, menni.. - Gondoltam magamban..és.. reméltem hogy igazam is lesz.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Andora
Dátum: Hétfő, 2013-06-17, 18.24.24 | Üzenet # 61
USS L'espoir -Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 875
Kitüntetések: 6
Hírnév: 14
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután bezártuk a kijáratot mögöttünk, körülnéztem jobban, hogy tényleg borg mentes övezetbe érkeztünk-e, szerencsére teljesen kihalt volt a szint, vagyis úgytünt, mert a közelünkbe nem volt senki.
És nem sokára ki is derült, hogy az ajtó pont az egyik lehetséges menekülési lehetőséghez vezetett, a transzporter szobához.
Örültem, hogy végre elmehetünk talán innen, de nem volt ilyen szerencsénk.

Kiderült közbe, hogy nincs energia. Így én és a kapitány elindultunk a deflector vezérlőbe, hogy energiát juttassunk a transzporterbe.
"Csak ön után uram, majd én hátulról fedezem önt."-mondtam a kapitánynak az ajtó felé menet.
Igaz, hogy csak egy szintet kell menni a vezérlőhöz, de azt létrán mászva kell megtenni.Aminek már a sok mászás után nem örültem, de tudtam hogy így talán nemsokára újra otthon lehetünk, ez plusz erőt adott.




"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."

"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."

"The average dog is a nicer person than the average person."

"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Az üzenetet módosította Andora - Hétfő, 2013-06-17, 18.30.01
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szombat, 2013-06-22, 21.26.53 | Üzenet # 62
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Gondoltam..

mondtam és bele túrtam mélyen a szakállamba ,amikor  mondták hogy nincs energia..amikor ....kezdtem bele  Lissan-nak  a beszédbe mászás közben..amikor.. a  hajó rezonátorát próbáltuk be indítani akkor is  hátrányos volt a  helyzet..lehet hogy  nem tudjuk be indítani..de  fő célunk az hogy legalább valamennyi terrawattot ki tudjunk préselni..annyit amennyivel tudjuk használni azokat az átkozott transzportereket.....közben csak másztam és  kapaszkodtam,a  fejem fájt  a sok csúszás-mászástól a szakállam pedig fénylett  a temérdek "retektől" ami ott volt azokon a helyeken...

-A francba..

Nyögtem fel mert be akadt  a lábam az egyik magrés közé mert ilyen helyeken kellet átmennünk..persze lehet hogy az csak a  deflector kisugárzó koronája  volt..nem tudom..de  azt tudom hogy  nehezen lehetett közlekedni..eléggé..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Anna
Dátum: Szombat, 2013-06-29, 21.37.10 | Üzenet # 63
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Kiment a fejéből? - Kérdeztem gyanakodva. 
Egyre furább kezdett lenni a férfi. Úgy tűnt mintha rájátszott volna, tekintve hogy már kerülte is a pillantásomat. Ha egy dolog volt amit nagyapámtól megtanultam annak idején, az bizony az volt hogy a szem a lélek ükre. De a férfi nem nézett rám, így kifürkészhetetlenné vált tekintete számomra. 
- Nézze alhadnagy. Érdekes hogy nem emlékszik semmire csak erre. De nekem valami nagyon azt súgja hogy nem csak ez áll e mögött. - Folytattam ugyan olyan gyanakodó hangnemmel, majd közelebb léptem feléje egy lépést a bal kezemmel a válla felé közeledve, a jobbal a zsebemben lévő kezemmel. 
Ő erre hátra lépett, és megsemmisítette a Borg-nak tűnő eszközt úgy ahogy volt. 
Ledöbbenve néztem magam elé.. nem láttam még soha ilyen hirtelen cselekedetet, így már reflexből rátartottam a phaseremet. 
- Lépjen hátra! - Kezdtem bele félhangosan még mindig a cselekmények hatása alatt léve. - Nem adtam erre engedélyt, és nem tudom hogy ezt hogy csinálta! De most lépjen egy lépést hátra, és tegye amit mondok! .. Árulja el hogy mi van ennek az egésznek a háta mögött... kérem. - Szóltam kissé rekedtes hanggal. 
Akaratlanul is azt gyanítottam hogy ez a különös férfi tehet arról ami történt a Venistarron, és a hajómra akartam vitetni kihallgatásra. 
Azt akartam hirtelen hogy most azonnal mondja el a fontosabb dolgokat, hogy mi történt hiszen többen is voltunk a hajón, és lehet nagy veszélyben.


 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Szombat, 2013-07-27, 20.29.44 | Üzenet # 64
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Akárhogy is kerülni próbáltam a tekintetét, az nem ment.
Helstorm kapitány szeretett volna mindenáron a szemembe nézni, szeretett volna látni valamit a tekintetemben. A gond az volt hogy én nem tudtam őt teljesen kerülni. Balra néztem, a kivilágított borg eszköz felé, majd felnéztem és belenéztem a kapitánynő kék szemeibe.
- Nem csak ez áll e mögött? - Kérdeztem egy félmosollyal, mert mulatságosnak tartottam kissé ezt a nagy aggódást. - Akkor mi állhat még e mögött, kapitány? - A nő látszólag meg volt rémülve, vagy csak túlságosan is érdekelték a háttér események.
Minden esetre megérezte a viselkedésemből hogy valamit titkolni próbálok. Emberek.. csak egyszer ne kombinálnának valamit ennyire túl.
Hátrébb léptem a borg eszközhöz, és mikor felém irányította a phaserét én is elő vettem azt. Csakhogy én nem felé irányítottam a fegyverem hanem az eszközre. Amit egyetlen lövéssel ripityára lőttem.
Hátrébb léptem, hogy nehogy a megsemmisült darabok rám hulljanak majd lehajítottam a phasert a földre.
Helstorm kapitány most már talán dühös is volt. Az volt a gond hogy nem értettem még nagyon az emberi viselkedést, így mindenre számítottam de jóra nem.
Rámkiáltott, így kérdésére tettem amit kért. De nem adhattam meg neki amit akart: a választ.
Megcsóváltam a fejemet miközben már a falnál álltam:
- Nem tudok semmit. - Mondtam halkan. - Ha akarnék sem tudnék mondani semmit... azt tudom hogy ehhez értek.. talán Borg-szakértő vagyok, nem gondolja? - Kérdeztem tettetett értetlenséggel a hangomban, és nem aggódtam a miatt hogy mik lehetnek ennek a válaszomnak a következményei.
Még a hazugság vizsgálóra is immunis voltam, ezért is. És egy dolgot biztosan tudtam: belőlem senki nem szed ki semmit.




Az üzenetet módosította JamesBenson - Szombat, 2013-07-27, 20.32.28
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 16.22.46 | Üzenet # 65
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyetlen mentő övünk volt az pedig az volt ,hogy volt tervünk hiszen terv nélkül elvesztünk volna és  nem épp kedvemben állt az hogy itt maradjunk ,ezekkel a  Borgokkal,amiknek az eredetét ítélve nem sokat tudtunk. Az is lehetett hogy  ,kollektívan támadnak és tudatában vannak mit tesznek de az is lehetett hogy valami oknál fogva ,teljesen megőrültek valami által. Hiszen ha belegondoltam olyanok mint a méhek  a kaptárban,nem igazán gondolkodnak személyiségben inkább kollektívan és nem csak gondolkoznak hanem tesznek is dolgokat  mind-ezt egy  hang parancsára az pedig  a  Borg királynő parancsára valószínüleg...

Vagy legalábbis ,eddig így volt mivel nem igazán találkoztunk Borg-gal már elég régóta így  inkább csak  sejthettük és  nagyjából ,kitalálhattuk azt   a legutolsó Borg "szövetség" után hogy  itt valami nem smakkol hiszen nem semmisültek meg és  nagyon úgy  tűnt hogy még az unimátrixuk is  törhetetlen volt .

A mentalitásuk nem sokat ,változott ugyan de  sokat változott  egyes hozzá állásuk és  a kollektív gondolkodás módjuk is,ezért sem állt össze  nekem a  kép ,hogy miért támadnak ránk vagy épp miért pont ezt a  hajót próbálják elfoglalni úgy hogy readásul minden energiát ,kibocsátó energia forrást lekapcsolnak. A  Borg-nak ugyan nincs szüksége  levegőre,de   a rendszerekhez csak  energia útján tudnak hozzá férni és  nekem nagyon úgy tűnt hogy nem épp  a  panelok vagy épp a  rendszerek feljavításával törődtek hanem inkább,úgy viselkedtek mintha szét esett volna   a  "basic taktikájuk".

Ahogy ezen  gondolkodtam ,Baird és én elértük  a transzporter szobát és ott is maradtunk nem volt kedvemben ugyan  még több hasonló ,Borg-támadás- belivel összefutni de  nem is akartam energia  nélkül itt hagyni a  transzportert hiszen tervünk volt vele.És  a terv ugyan mit sem ér úgy ha   a  terv nem kivitelezhető,ezért csak reménykedtem abban hogy Lissan és  Blake  valahogy be tudják indítani az energiát ,hogy át tudjon cirkuláztatni energiát  a  transzporterhez.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Baird
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 16.36.46 | Üzenet # 66
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az igazságot megvallva ,elég jó tervnek hallatszódott  az amit Nubet Admirális mondott de  még mindig nem hittem el azt hogy sikerülhet,elég pesszimista  személyiség voltam ,de  valahogy soha nem fogtam fel azt hogy - hogy  lehet ilyen nyugodtak az emberek akkor  amikor épp fenyegető cyborg-borg izék tömege  készül minket feldarabolni vagy  épp beolvasztani minket valami óriásinak tűnő izében.

 Szóval a  lényeg az volt hogy egyentalán nem volt kedvemben asszimilálódni,de  arra sem hogy esetleg kutya  kaját készítsenek  a beleimből sé azzal esetleg utána  mosakodjanak. Szóval inkább hallgattam a nagy szőrös kapitányra  és  Nubet admirálisra  ,mert soha nem éreztem magam biztonságban főként úgy hogy-hogyha  be vagyunk zárva  egy  szobában és  csak várunk,mivel utáltam várni.


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 16.46.16 | Üzenet # 67
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lissan és Blake  ügyesen  kisebb mászást követően sikerült  bekapcsolniuk az energia hálózat egy részét ami pont annyi energiát pumpált  Nubet-nek és  Baird-nek   a transzporterhez ,hogy  megtudják csinálni  a  manőverüket. Nubet nem habozott ki transzportálni a  Borgokat,és  amint ez sikerült  némi energiát  át állítva  a  transzporterekből  a  légzsilipbe   a maradék Borgot is  ki tudták söpörni a  hajóról. Úgy tűnt hogy  egy Borg sem ,maradt.Amint ez megtörtént nagy csönd  keletkezett az összes szinten és  állomáson,a túlzott energia  felvétel  eredménye  kép kisebb robbanások lettek ugyan  Alan és James illetve Anna  szintjein de szerencsésen megúszták ezt ..amint el esetek úgy tűnt tiszta  az út...már  csak James-en volt a   sor hogy-hogy  tudja  el simlizni azt ami egyértelmű volt..James gyorsan elő vette  a   légben robbanó dózisát majd  Helstorm ,kapitányt  leütve  hozzá fért amihez kellet és  amit szeretett volna el vinni magával így  a levegőbe jutattni tudta  a szert ami szétterjedt a   levegőben ..csak James tudta  mi volt a  hatása  a szernek,de rá természetesen  android mivoltja miatt nem volt  ártalmas..

Utolsó kommentek és ezzel meg is köszönöm  a játékot:

James-Anna-Lissan-Blake-Baird-Nubet


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 19.01.37 | Üzenet # 68
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az idő.. az idő.. furcsa hogy milyen felfoghatatlanul gyorsan tellik. Akár egy idő hajón vagyok akár nem. Érzem. Minden testrészemben, minden pillanatot érzek ahogy tellik ahogy emészti az embereket, engem. Minden perce aranyat ért nekem, jobban mint az embereknek akik nem érthették ezt bennem mert nem tudták becsülni az időt. 
Ha tudnának talán nem csináltak volna egy nano-vírust, talán akkor nem lett volna annyi eszük hogy ilyeneken törjék a fejüket. 
Helstorm kapitány sem lenne ilyen okos, és én sem létezhetnék. Milyen kár. 
Lenéztem az eszközre ami az elosztóvezetékekhez volt csatlakoztatva, majd rezzenéstelen arccal vissza Helstorm kapitányra. 
A nő hajthatatlan volt. Volt benne egy tartás, egy olyan fenyegető mégis vonzó tartás ami tetszett benne. Igen, azt hiszem tetszett ez a nő, nagyon is. Csillogó szemekkel néztem rá, kissé félre döntött fejjel. 
De.. akkor is meg kell tennem. El kell tüntetnem a nyomokat, el kell felejteniük mindent. Flotta protokoll 55.443. Muszáj. 
Határozó szó. Ha nem akarod akkor is meg kell tenned. 
A fények egy pillanatra kihunytak, valamennyi tiszt a földre esett. Lényegtelen volt. Belekapaszkodtam az egyik csőbe, így én talpon maradtam. 
Mikor véget értek a robbanások és a remegések, és valamennyi tiszt a földön hevert én odaléptem az egyikhez. 
A holografikus álcám ekkorra leesett talán - vagy nem - nem érdekelt, meg se néztem. Felemeltem egy laza fogással az arcát hogy nem-e lett komolyabb baja. 
- Könnyű felületi sérülés. Gartulálok hadnagy. Nem kell a segítségem. - És elengedtem a fejét. Az koppanással esett le a földre. 
Átléptem felette, és Helstorm kapitányhoz közeledtem, ekkor már a bal kezemben volt a fegyver mely a levegőbe lőve azonnal kitörli az elmúlt három óra cselekményeit.
Ahogy közeledtem a nő fele egyre csak azt mondogattam magamban: meg kell tenned James. A flotta, a kapitány.. bíznak benned. 
Leütöttem a fegyver élével a nőt, aki leesett. A karjaimba vettem őt és végigsimítottam az arcát a másik kezemmel. 
- Sajnálom. - Mondtam félhangosan. Letettem a földre őt a lehető legóvatosabban, aztán felálltam, az ég felé tartottam a fegyvert, kilőttem a levegőben robbanó szert, a másik kezemmel letéptem a nanit fecskendezőt ami valószínűleg egy jövőből érkező ember rakott ide, kísérletek miatt, majd körbenézetem: 
Minden rendben lesz. Helyrerázódtunk.


 (HU)
 
Anna
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 18.22.54 | Üzenet # 69
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ez a férfi kezdett egyre furcsábban viselkedni. A fegyvert fenyegetve tartottam őrá de ő még csak arra sem méltatott hogy megijedne.
- Magához beszélek, hallja?! - Kérdeztem tőle fennhanggal. Reméltem hogy ez már legalább eljut a tudatáig de csak néztük egymást percekig.
Aztán ő megmozdult, én meg utána kaptam de abban a pillanatban el is estem a földre mert minden remegni kezdett mintha lőnének a hajóra.
A fegyver kiesett a kezemből..
Utána kaptam valahogy a földön, hátha el tudom még érni, és ez sikerült is.
Aztán felnéztem és láttam hogy a férfin csak valami álca volt. 
- MARADJON OTT! - Ordítottam el magam és lőttem is volna de ekkor ő leütött... elájultam.


 (HU)
 
Andora
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 19.37.57 | Üzenet # 70
USS L'espoir -Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 875
Kitüntetések: 6
Hírnév: 14
Helyzet: Nincs szolgálatban
A sok mászást követően végre meg is érkeztünk a deflector vezérlőbe, és az egyik panelhoz mentünk a kapitánnyal, ahol sikeresen bekapcsoltuk az energia ellátást. Így legalább remélhetőleg sikerül is a csoport másik felének az eltervezett feladat.
"Na most már a többieken múlik minden, uram."-mondtam a kapitánynak."Nemsokára újra otthon leszünk remélhetőleg. Most jól esne egy zuhany."-poénkodtam, próbáltam oldani a feszültséget.




"Kindness is more important than wisdom, and the recognition of this is the beginning of wisdom."

"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend."

"The average dog is a nicer person than the average person."

"Friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


Az üzenetet módosította Andora - Kedd, 2013-09-17, 19.38.22
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2013-10-01, 10.26.38 | Üzenet # 71
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudtam ellenkezni vagy épp kitérni az elől ami ez után következett..az lehet hogy  nagyjából a  küldetés  nagy részére rá jöttünk de még így  is  volt még mit felderíteni volna   azon az elátkozott hajón..de  erre soha nem jöhettünk már  rá..kicsit furán éreztem magamat...egyre furcsábban..valamiféle gáz kezdett be párologni ,az ajtón belül is..lassan köhögni kezdtem majd  a földre estem és  végig csúsztam az ajtó peremén és  megpróbáltam nyitva hagyni a  szememet ..mert szerettem ébren maradni..kezdett egy féle  álmosság a  szememre  ülni mintha  ,egy jeges mezőn mentem volna végig és nem lett volna vége  és  az erőm pedig csak egyre jobban veszni kezdett..utoljára még beletúrtam a szakállamba és  fel lélegeztem egy percig nem tudtam ugyan visszatartani  a  hatását a  gáznak ..de legalább megpróbáltam..azt hittem az utolsó perceim ..már nem is láttam mi történig utána..mintha....kikapcsoltak volna...



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2013-10-01, 10.30.32 | Üzenet # 72
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsére sikerült a tervem ,de az öröm nem sokáig tarthatott mivel valamiféle furcsa gáz kezdetem belélegezni ...úgy tűnt nem csak én érzem hanem Baird is aki pár perc után el is ájult..nem igazán bírta sokáig..én megpróbáltam befogni az orrom és a számat is nehogy be lélegezzem a gázt mivel tudtam hogy vagy halálos vagy mérgező vagy más..de tudtam hogy nem lenne valami szerencsés be lélegezni ezt..megpróbáltam pár percig visszatartani a levegőt magamban mint ahogy,még a Csillagflotta kiképzésen tanultam de nem nagyon segített sem rajtam sem azon hogy a gáz valószínüleg bőrön keresztül is felszívódhat..

Pár percen keresztül még bírtam de lassan de biztosan..biztos lehettem benne hogy ,erre a napra ugyan nem igazán fogok emlékezni..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2013-10-02, 08.49.57 | Üzenet # 73
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Küldetés lezárva-

"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » U.S.S. Venistar (Frank Inol hajója)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés: