Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Centaur (Soveregin class Ncc- 3602)
Uss Centaur
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 19.07.18 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Karleith"  


Idő: 2802 
Hajó/Bázis; helyszín: A Uss Centaur, valahol az Omar 1 pályáján.  

A Karleith egy nagyon értékes kihalóban lévő faj amit csak pár Omar birtokolhatott a Kardassziai térségből. A Uss Centaur épp átutazóban levő vagy pihenésre készülődő tiszteket szállított de pár tisztet megkért Laress (Egy Omar nagykövet) hogy keressék meg az ő ellopott Karleith-ét. 

A Uss Centaur épp az Omar rendszerbe lépett. A hajó lassan indult el az űrben, ezernyi csillagot maga mögött tudva miközben egy bolygó felé közeledtek: Az Omar egyes. 
Ekkor vette fel a kapcsolatot Laress a hajó kapitányával Jude Weldonnal. 
Laress az Omar nagykövetség egyik embere volt... Weldon kapitány hamarosan össze is hívta a tárgyalóban azokat a tiszteket akiket szükségesnek tartott informálni: vagyis a hajón tartózkodó Denise Kirk kapitány, James Raynolt, és Tom Generét is. 
Miközben a folyosón sétáltak végig ezek a tisztek találkoztak, és belépve a turbóliftbe beszélgetésbe kezdtek. 

E közben a hajó alsóbb szintjein John egy másik klán béli Omarral találkozott. 
A progenitor benne volt a nagykövet Karleithjének elrablásába, csak szerette volna tudni hogy a szívessge amit cserébe kért; a bomba melyet majd a Centaur felrobbantásához akart használni meg van-e. Persze meg volt. Miután a rejtett komm csatorna bezáródott John megnyugodhatott: A terve a legjobb mederben volt. 

(John - Denise - Jim - Tom - Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
John0015
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 19.19.27 | Üzenet # 2
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Infórmáciokat kaptam egy nagyon értékes dologról a Karleithról amit a parancs szerint el kell lopnom.A hajómmal a rendszer egy olyan részében léptem ki a hipertérből ahol nem vesznek észre bekapcsoltuk az álcát és el kezdtük a feladat végre hajtását meg közelítve a bolygót.le száltam a bolygóra két társamal és mi közben a nagy követ értekezleten volt kissebb elenárásba üttközve de sikkeresen el loptam a Karleitht a mássik omar klán számára amivel megbíztak.vissza tértem a hajómra majd hívtam a megbízomat hogy meg kapom e azt amit a Karleitht ért cserébe kértem mi után meg nyugtatót arról hogy meg fogom kapni be zártam a csatornát és vártam.

 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 20.26.06 | Üzenet # 3
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp átutazóba voltam a hajómra egy diplomáciai küldetésről a Uss Centaurral.
Jude Weldon régi barátom volt, így jól is éreztem magamat a hajóján. Jókat beszélgettem vele, és talán még ki is tudtam aludni magamat. Két nap a Sol-szektorig az azért sok utazás... sokat gondoltam a legénységemre... hogy mit csinálnak, vagy hogy hogyan megy az elsőtisztemnek az időleges parancsnoklás. De az a reggel más volt. Mikor felébredtem már éreztem hogy valami nincs rendjén, hogy valami történni fog. Rossz szokásom volt megérezni ezt, mintha a hatodik érzékem lett volna vagy nem is tudom..
Lehet csak a paranoija- gondoltam magamban. Felöltöztem, majd kimentem a folyosóra és ekkor hallottam meg Jude hangját. A nő minden "használható" tisztet a tárgyalóba hivatott...
Gondolataim vissza zökkentek rögtön a jelenbe, és el is feledtem azt amire gondoltam előtte... a turbóliftbe érve pillantottam meg egy másik tisztet, vagyis kettőt rögtön
( Tom Generét, és Jim Raynolt. )
- Üdvözlet uraim. - Köszöntem a kezemet a hátam mögé téve egy félmosollyal az arcomon. A nyakláncom medáljáról vissza verődött a fény, egyszerűen gyönyörű volt. - Önök is a kapitány hívására indulnak a tárgyalóba? - Kérdeztem Mr. Raynolra pillantva. - Amúgy én Kirk kapitány vagyok, és maguk?




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk


Az üzenetet módosította DeniseKirk - Szerda, 2013-04-10, 20.27.33
 (HU)
 
Jim
Dátum: Csütörtök, 2013-04-11, 14.31.38 | Üzenet # 4
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Én és Tom a Uss Centaur hajó fedélzetén voltunk át utazóbban vissza a Uss.Reconra épen a szobámban voltam és aludtam amikor kaptam egy hívást a kapitánytól hogy jelentkezek a hídra nem tudtam miről lehet szó ezért mikor ki értem mondta az egyik tiszt hogy a Kapitány minden használható tisztet hívat.Út közben a turbó lift felé össze futottam Tomal látszót lajta hogy ő sem tudja miről lehet szó be szálltunk a liftbe és nem sokkal később be szárt a lift be egy nő akinek a rangja kapitányvolt.Üdvözölt majd be mutatkozót majd meg kérdezte hogy hívnak minket és hogy minket is a kapitány hívat e.-Üdvözlöm James Raynor vagyok ő pedig itt a kollégám Tom Genere és igen minket is a kapitány hívott.Be mutatkoztam be mutattam Tomot is és mentünk tovább a tárgyalóba hogy meg tudjuk miért hívat a Kapitány.

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.35.15 | Üzenet # 5
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát mit ne mondjak nem volt vicces hogy hajnalok hajnalán mindenkit a tárgyalóba hivatnak. 
Ahogy a folyosón sétáltam természetesen egyenruha nélkül Jimre néztem. 
- Jó mi? - Kérdeztem tőle egy fáradt mosollyal. - Nem elég hogy most pihennünk kellene, ezek beráncibálnak minket a tárgyalóba. Milyen ez, ez milyen má? - Sóhajtoztam. - Maradtam volna a Reconon. A kapitány hátsóját is jobb kisegíteni mint ezen a romon enni akarom mondani lenni.. - Beléptem a turbó liftbe majd folytattam a mormogást: 
- Arról meg nem is beszélve hogy kényelmetlenek az ágyak és hiányzik a kislányom. Tudom neked nem.. ugye tegeződhetünk? Unom má hogy folyton magázok mindnekit mint egy rossz apácazárdába! Hé maga is a tárgyalóba jön.. jah amúgy Tom Genere mint ahogy kedve skolega bemutatott. Uss Recon ami azt illeti. Hé Jim, szerinted is annyian leszünk majd a tárgyalóba hogy tolongani fog a sor a folyosóig?Mert szerintem igen. - Nekidőltem flegmán az ajtónak, és vártam hogy mikor érünk má oda.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2013-04-13, 12.08.49 | Üzenet # 6
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Recon két tisztje, és az Archer kapitánya hamarosan a hajó kettes szintjére is érkeztek.
A tárgyalóban a Centaur főtisztjein kívül még Laress, az Omar nagykövet volt jelen. Az Omar nő látszólag nyugodtan ült az üveges asztal végében, bár az Omaroknál ránézésre soha nem lehetett tudni hogy mire gondolnak.
A hajó kapitánya Jude Weldonnal ( "Jude Weldon) újait összefonva pillantott fel a beérkezőkre.
- Üdv! Kérem foglaljanak helyet! - Szólt a sötét bőrű nő kedvesen. Jim, Denise és Tom helyet foglaltak mindegyikük egy tetszőleges helyre - ugyanis a Soveregin-típus tárgyalója elég nagy - majd figyeltek a kapitány valamint a nagykövet beszédére.
Laress nagykövet szólalt meg először.
- Laress nagykövet vagyok az Omar egyről. - Mutatkozott be a rekedt hangú nő, majd felállt és folytatta. - Kezdésnek hagy kérdezzem meg önöktől hogy hallottak-e a Karleith-ekről? -
( "Karleith"  ) Denise és Tom nem hallottak, azonban Jim igen mivel a Progenitorok is birtokoltak egy párat ebből az ősi fajból.
Jim tudta hogy régebben a Kardassziaiaknak egy egész csordányi volt ezekből a lényekből mert innen is származtak azonban mára már alig maradt belőlük egy pár. Azt is tudta hogy ezeket a lényeket különlegességnek tartják az Omarok és Laress admirálisnak valószínűleg lehet egy ilyen lénye és fontos lehet neki.
Flyn Zevol legutoljára lépett be a tárgyalóban. A férfi valójában Jim-et, progenitor társát kereste de úgy gondolta ha már megzavart egy tárgyalást ő is becsatlakozik abba. Így jó Földi szokás szerint leült és meghallgatta Jim-től a helyzetet. Flyn szintén gondolkodni kezdett.. ide fele jövet a hajójával érkezett, és mintha látott volna egy másik Progenitor hajót rejtezkedni a bolygó takarásában... Flyn gyanakodni kezdett. 

E közben John titokban a hajóra transzportált, és találkozott Meles-szel, egy Omarral aki átadta neki a bombát a Centaur egyik elhagyatott komp hangárjában. Szerencse volt hogy épp csak pár tiszt kóválygott arra de valahogy nekik sem tűnt fel az eset hisz annyi Omar rohangált a hajón akkártájt.
Meles átlagos Omar volt, nem sokban különbözött a többiektől. Alacsony volt, és szürke maszkot viselt azonban talán a kelleténél nagyobb volt a szája.
- Üdvözlöm önt!- Köszöntötte John-t. - Itt van a fizetsége a lopott Karleith-ért. - Mondta rekedtes hangján, majd átadta a bombát, ami egy fekete csomagban volt. - A legbiztonságosabb berendezés. - Vallotta be. -  Megkérdezhetem hogy miért akarja felrobbantani ezt a hajót?
John nem szívesen avatta be az ilyenekbe másokat, különösen egy ilyen Omart. Köztudott volt az Omarokról hogy megbízhatóak ha üzletről van szó, azonban nem túl titok tartóak.
John egyépként nem másért akarta felrobbantani a csillaghajót mint Jim.. az ellensége miatt.

(John -  Jim - Fyln - Denise - Jim - Tom -Flyn-  Jim - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
John0015
Dátum: Szombat, 2013-04-13, 13.25.41 | Üzenet # 7
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajómmal meg közelítettem a Föderációs hajót és át sugároztam a hangárba ahol a megbízom már vált.Üdvözölt és én viszont üdvözöltem.Át adta amit kértem a bombát hogy fel robbanthassam ezt a hajót mert egy Kék Holdfény Progenitor tartózkodik rajta. Kérdezte tőlem hogy mire kel a bomba természetesen nem mondtam el mert tudom hogy nem maradna így titokban a dolog ezért amint meg kaptam a bombát át sugároztam neki amit kért és el helyeztem a bombát a hajó egy el dugott zugába ahol nagyot robban de nem veszik észre csak ha már késő lesz majd vissza mentem a hajómra és el távolodtam a hajótól.

 (HU)
 
Jim
Dátum: Vasárnap, 2013-04-14, 09.13.43 | Üzenet # 8
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kapítány meg emelintet a Karleith-ot és egyből eszembe jutot hogy miket tanultam róla még mielőtt el mentem hogy a Kardassziaiaknak egy egész csordányi volt ezekből a lényekből mert innen is származtak és azonban mára már alig maradt belőlük egy pár belőlük.Aztán megszoraltam és el mondtam. -Én halódtam ezekről a Karleith lényekről ezek a Kardassziaiaknál voltak meg találhatok régebben nagy számban de mára már alig maradt egy pár darab belőlük én ezt onnan tudom hogy én egy progenitor vagyok és mi progenitorok régen tartottunk néhány ilyen lényt.Mondtam majd be lépet a tárgyalóba egy másik Progenitor szintén kék Flynn majd le ült és halgatya a müsolt miközben látszót rajta hogy gondolkozik valamin.



Az üzenetet módosította Jim - Vasárnap, 2013-04-14, 09.15.20
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Vasárnap, 2013-04-14, 09.24.30 | Üzenet # 9
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az információim szerint Jim a Uss Centauron van most épen el indultam oda és ut közben mitha láttam volna egy másik Porgenitor hajót a bolygó árnyékában de nem láttam pontosan ezért mentünk tovább a hajó felé.Megélkeztünk a hajóhoz és meg álltunk a hajóval a föderációs hajó mellet és át mentem a hajóra.Be mentem a tárgyalóba ahol ott volt Jim akiért jöttem de épen a Karleithról tartot egy rövid beszédet le ültem és halgadtam a dolgokat közben el gondolkoztam hogy jól látóm e hogy az egy másik progenitor hajó ha igen akkor nagy gond van.
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Hétfő, 2013-04-15, 16.02.11 | Üzenet # 10
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jim Raynol kedvesebbnek tűnt mint amilyen volt ez a Tom Genere. 
Kissé furcsa arccal néztem rá miközben megérkeztünk a folyosóra. 
- Nem hinném hogy annyian lesznek majd hogy ne férjünk be. - Mondtam egy sóhajjal. - És azt sem hinném hogy az összes tisztet idehívták. Ha csak nem akkora a haj, de ilyen esetben én egy rakteret választanék eligazításnak.. bár egy ekkora hajó minden tisztje talán még ott sem férne el. - Mondtam egy lesújtó arccal, azzal elindultam előre. 

A folyosó kissé lejtős volt, és a padlót mely kemény fémből készült szokványos bordó szőnyeg fedte. A tárgyaló nem messze volt található a turbólifttől. Én léptem be elsőnek, utánam a többiek. Jude, kedves volt de láttam a tekintetében hogy komoly. 
- Üdv kapitány! - Köszöntöttem őt most kivételesen a hivatalos formában, mert balra pillantva láttam az Omar nőt, aki nem mellesleg nagykövet is volt. Még soha nem találkoztam egy Omarral sem..no de úgy tűnik mindig tanul valami újat az ember..
Leültem rögtön a Jude melletti bal székre, és hallgattam amint Laress bemutatkozik. .Az Omarnak szokatlanul irritáló rekedtes hangja volt, de egy idő után hozzászokott a fülem ehhez a "csengéshez". 
A nagykövet azt kérdezte hogy hallottunk-e már valaha is a Karleithekről. Tom-ra pillantottam, mert láttam hogy se ő se én nem tudjuk hogy mi rejtezhet a Karleith szó alatt.
Ekkor Jim szólalt meg hogy tudja mi vagy mik azok a Karleithek. Valamilyen lények voltak melyek a Kardassziaiaknál őshonosak. 
- É sajnos nem ismerem ezeket a lényeket. - Vallottam be. Úgy gondoltam bevallani a tudatlanságot nem szégyen, legalább tanulok valamit ma is. 
Még mielőtt azonban kérdezni tudtam volna bármit is nyílt az ajtó és egy fiatal férfi lépett be rajta. Nem mutatkozott be csak leült. 
Vettem egy mély lélegzetet mikor becsukódott az ajtó, majd kisöpörtem a szőke hajszálakat a szememből és felszólaltam újfen a kérdésemmel: 
- Szóval ha jól sejtem a kérése vagy kérdése egy ilyen .. Karleith-lénnyel kapcsolatos? - Kérdeztem érdeklődve.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Jim
Dátum: Hétfő, 2013-04-15, 16.24.37 | Üzenet # 11
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Befejeztem a mondandómat a Karleithekről.
Majd Kirk kapítány mondta, hogy ő még soha nem halod ezekről, a
lényekről. Majd még 1 kérdést fel tett miután a progenitor társam le ült hogy
ezekről a Karleithekről kapcsolatos ez a téma. -Énúgy vélem Kapítány hogy igen ezel kapcsolatos ez a téma és szeretnék még többet tudni a részletekről, hogy mi is történt a Karleithekel hogyan lophatták el azt
az állatot. Te mit gondolsz Tom hogyan és ki tudta el lopni azt az állatot? Mondtam el a mondandómat miközben még mindig figyeltem a progenitor társam hogy és el gondolkodtatott engem is. ~Lehet hogy ez a másik progenitor értem jöt ha igen úgy is meg fogja említeni de ha nem akkor úgy is kiderül mi folyik itt.Gondoltam magamban majd figyeltem tovább az Omar-ra.




Az üzenetet módosította Jim - Hétfő, 2013-04-15, 16.55.48
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Hétfő, 2013-04-29, 14.47.43 | Üzenet # 12
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát én nem tudom miről volt szó mert életemben egyszer sem hallottam ezekről a lényekről de jól van, gondoltam akkor ez van, ha ez van. 
Ez is volt. Bár az igazat megvallva úgy tűnt mindneki kenyi-vágja hogy mi van mint a vajas zsemlét csak én nem. 
"De jó.." - Gondoltam. - "De jó.." 
Ekkor jött még egy Kokenitór vagy Progenitor Jim fajából én meg keresztbe tett lábakkal néztem rá. 
- Üdv.. szal akkor én is segítek ha lehet. - Mondtam.


 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Kedd, 2013-04-30, 16.24.02 | Üzenet # 13
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jim el mondtam mi a helyzet meg mindenki más is hogy csatlakoznak ebben a feladatban.~ már itt lene az ideje megszólalnom.Mondtam magamban.-Üdvözlök mindenkit útolagosan a nevem Zevol Flynn Kék Hold Fény Progenitor vagyok akár a kollégájuk James Raynor.Érdekesen hangzik ez a feladat de mielőtt neki kezdenénk a feladatnak szeretném el mondani hogy a faj társamét James Rayorélt jöttem hogy haza vigyem amennyiben szeretne haza térni.Be mutatkoztam meg mondtam ki vagyok és egyből a lényegre teltem hogy miért jöttem ide.~Egyenlőre még nem kéne meg említeni a hajót mert lehet hogy tévedek.Gondolkoztam el megint a hajó dolgon.

Az üzenetet módosította FlynnZevol - Kedd, 2013-04-30, 16.30.36
 (HU)
 
Jim
Dátum: Kedd, 2013-04-30, 16.47.22 | Üzenet # 14
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Tom el mondta hogy csatlakozik természetesen én az elejétől benne voltam.Aztán a faj társam is be mutatkozott el mondta hogy miért jött értem nem lepődtem meg rajta mivel ez válható volt.Végig gondoltam magamban az elhangzottakat.-Neked is üdv Flynn nem tervezek vissza térni a népemhez még mert itt sokk elintézni valóm van még majd tarán egy nap de azélt szükségem lene egy Drone-ra ha lehet.Mondtam el a dolgot Flynnek aki nem volt el ragadtatva a válaszomtól látszót rajta de az is hogy még mindig gondolkozik valamin de vajon mi lehet az ami ennyire foglalkoztatja őt.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-05-24, 15.46.50 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
John fogta és elrejtette a bombát a kettes szinten majd a hangárba ment hogy felszállhasson, és ezt meg is tette. Elrejtezett a közeli aszteroida- mezőben és várta a látványt.
 
A tárgyalóban a tárgyalás a végéhez közeledett; a Centaur kapitánya épp a diplomáciáról kezdett el beszélni hogy a Föderáció mindenképp jóban akar maradni az Omarokkal és a Progenitorokkal is mikor a Centaur megremegett: a bomba beindult.. a tárgyalóban lévők mind elestek a földre.. Genere parancsnok súlyosan megütötte a karját.. Laress admirális pedig elájult..
Mikor Jim magához tért látta hogy a válaszfal beszakadt, és hogy percek múlva az egész át fog akkor pedig az űr szabad bejutást fog kapni a tárgyalóhoz.. mindneképp ki kellett menniük..
A jeffreis csövet választották... és mivel a kapitány halott volt így a hídra kellett menniük értesíteni a többieket mert a belső kommunikáció megszünt, és mert valami vagy valaki zavarta az intercommokat. 
Mikor Flynn leszkennelte a saját eszközével rájött hogy az ellenséges Progentirétól származott... tehát nem csalatkozott a látása.  

( John - Flynn - Jim - Flynn - Genere - Jim - Denise - Flynn - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
John0015
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 10.02.15 | Üzenet # 16
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sikeresen el helyeztem és beinditotam a bombát a hajó sérülései a vártnál jobb volt. Elégedeten figyeltem a pusztulásra itélt hajót és még azt is láttam hogy egy másik progenitor hajó is volt ott ami a robbanásban szintén károsodott.~Ez egyre jobb lesz még egy Kék progenitor hajót is elintézek a vártnál sokkarjobban alakul a tervem.Gondoltam magamban miközben figyeltem a hajókat ahogy egyre rosszabb álapotban vanak.

 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 10.07.06 | Üzenet # 17
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jim elmondta hogy még nem szándékozik vissza térni hozánk egy kicsit sem voltam valami boldog a döntésétől de ez van el kel fogadnom kért még egy drone vadászt is.Mielőtt válaszorni tudtam volna hírtelen a hajóban valami fel robban.Miútán magamhoz tértem azonal elő vettem a szkenelemet és progenitor nyomokat fedeztem fel és ez megerősítete a gyanumat.a robbanásban a kapítány meghalt és minden a fejeteteére ált persze nem szó szerint.Ellenséges progenitor támadás jelleit fedeztem fell.

Az üzenetet módosította FlynnZevol - Hétfő, 2013-05-27, 10.11.11
 (HU)
 
Jim
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 10.34.06 | Üzenet # 18
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hírtelen fel robbant vallami és be vertem a fejemet mire magamhoz tértem a hajó romokban volt és a kapíány meg halt.Észre vettem hogy a vállasz falak nem bírják sokáig és ki kell jutnunk a hídra de az út el volt torlaszorva a törmelékek miat és így a jeffreis csövet vállasztotuk menekürésí útt vonalnak.Flynn jellezte mielőt el menekültünk volna a helyről hogy progenitor támadás áll a hátérben.-MI?! Másik progenitorok itt ez bíztos?Kérdeztem meg lepödten majd mindenki be ment a jeffreis csövekbe és ott folytatuk tovább a dolgok meg beszélését bár lehetne nagyobb is a hely de ez az egyetlen út.

 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 10.45.59 | Üzenet # 19
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jim meglepődöt hogy progenitor támadást fedeztem fel.-Igen semmi kétség progenitorok állnak a hátérben.Mondtam miközben én is be mentem be én is a jeffreis csövekbe a többiek után.-Ezek szerint nem tévedtem hogy egy másik progenitor hajót látam út közben minden bizonyal az én hajóm is károsodot ilyen közeröl anak is árthatot a robbanás.Mondtam miközben a jeffreis csövekben haladtunk.
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Kedd, 2013-07-02, 20.50.09 | Üzenet # 20
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mire kettőt tudtam volna mukkanni a földre kerültem..
Bevertem a karomat, és minden rázkódott... nem tudom nem is tudom mennyi idő tellhetett el de úgy éreztem el fogok ájulni fájdalmamban.. ekkor hirtelen Denise Kirk képe libbent a fejem felé; mennünk kellett. 
- És mi van a másik kapitánnyal? - Kérdeztem. Választ nem kaptam..meghalt..
szippantottam mélyet és a karomat fogva követtem a többieket. Legutolsó voltam a csőben.. még a viccelődéstől is elment a kedvem..
Ha lehet a fájdalmaimtól amit a karomban és a bordámban éreztem még lassabbá váltam..nem szóltam semmit, de a távolból hallottam Flyn és Jim beszédét.
- Mi van?! Még egy progeni? És ellenséges? - Hökkentem fel. - Mingyá felrobban a hajó, és azt akarják nekem bemesélni hogy még valahol egy ellenséges progeni is lehet a közelben! Hát ez nagyon jó mit ne mondgyak! - Kiáltottam el magamat felháborodra.. nagyon nem állt jól a szénánk és nem akartam ott ragadni amikor felrobban a hajó.. nagyon nem..


 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-07-05, 18.23.41 | Üzenet # 21
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Sajnos igen Tom nem csak jó fiú progenitorok vanak és mi ki is fogtunk egy hajónyit nem áll jól a szénánk föleg ha meg tudják hogy még élünk és nem jutunk ki.Monndtam a többieknek kicsit rémisztet az a dolog hogy bármikor szét eshet a hajó allatunk ha nem jutunk ki gyorsan mind meg hallunk.-Probáljunk meg sietni hátha tarálunk valami kijutat eről a szétesőben lévö hajórol nem akarok még meghalni.Mondtam miközben igyekeztem a romokat is el takaritani az útból és haladn a híd felé.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2013-07-31, 10.23.04 | Üzenet # 22
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat miután kiért a csőből egy romos folyosóra érkezett. 
Odakinn sok ember meghalt, és csupán a vészvilágítás működött. Denise haladt legelől, rögtön utána pedig Flynn és Jim, a többiek utánuk. Lassan indultak a vészkompokhoz még pár túlélővel, mivel tudták hogy már nem érdemes a hídra sem menni..
A hajó hamarosan fel fog robbani, és mivel ez perceken belül lehetségessé vált volna kapkodniuk kellett a lábukat. 
Mikor odaértek a lift aknához viszont egy újabb problémával kellett szembesülniük: hogy nem volt lift. 
Jim lenézve a mélybe látta hogy az lezuhant, és az akna még métereken keresztül ment lefele, lefele a mélybe... nem volt más lehetőség tehát, mászniuk kellett. 

E közben John ahogy kémlelte az űrből ahogy a Uss Centaur haldoklik figyelmes lett valamire: pár Omar hajó lépett ki a szuptérből....egy még nem is lett volna sok, de négy...
de John még nem ment el. Jó takarást nyújtott az aszteroida mező, így nem tartott attól hogy a hajók esetleg kiszúrják őt--- még....

( John - Denise - Flynn - Jim - Genere - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
John0015
Dátum: Szerda, 2013-07-31, 11.32.46 | Üzenet # 23
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Néztem ahogy a föderácios hajó kezdi megadni magát elmosolyogtam.-Minden a terveim szerint halad a hajó nem sokára megadja magát bár azt reméltem azzonal fel fog robbani de így még élvezetesebb lesz nézni a pusztulásukat.Mondtam majd észre vetem hogy pár Omar hajó lépett ki a szuptérből.Nem agodtam miatuk hiszen amég nem látnak minket nem tehetnek ellenünk semmit.

 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Kedd, 2013-08-06, 20.52.45 | Üzenet # 24
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ki kellett valahogy jutnunk így maradtak a csövek. 
Előre haladtam, és láttam hogy nagyon sok mindennek vége.. sok tiszt meghalt, sok helyiség berobbant vagy beszakadt. Éreztem hogy mindeképp ki kell ebből az útvesztőből jutnunk ha még életben haza akarunk jutni egyszer. csak a lányaimra tudtam gondolni. nekik már nem maradt senki csak én és a nagyszüleik. Ha már az apjuk meghalt nem hagyhattam hogy most én is meghaljak. Harcolnom kellett, és buzdítanom a többieket hogy ha lehet minnél jobban siessünk előre. 
- Erre! - Szólaltam fel miután kijutottunk épp időben a koszos csőből és egyenesen előre rohantam a turbólifthez.
Jim viszont gyorsabb volt mint én, így mikor odaért én melléje léptem. A lift belezuhant az aknába ki tudja kiket megölve. Megfordultam, és nekidőltem a falnak, mert egyrész olyan mocskos voltam, másrészt jobb volt mihamarább elterelni a negatív gondolataimat. 
- Jól van.. igaza van Mr. Raynold...akkor mászunk. Nincs más megoldás. - Megfordultam, belenéztem a liftaknába ami baromira magasnak tűnt... elég sokat kell majd másznunk. 
- Ez van.. Kövessenek! - Kiáltottam hátra, és előre indultam a létrán. 
Nagy nem volt kedvem hozzá de egyre gyorsabban másztam előre, fel és fel mivel egyetlen dolgot vettem célul magam elé: hogy újra látni akarom a gyerekeket.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Kedd, 2013-08-13, 15.22.25 | Üzenet # 25
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már közel voltunk a kijárathoz a folyosora miközben lehetet érezni hogy a hajó már nem sokáig huzza.Amint ki értünk a folyosora Jim sietet a lift hez hátha gond lehet.Amint Jim oda ért a lifthez mi is Kirk Kapitányal és észre vettük hogy le zuhant a lift létráznunk kel fel felé.A kapítány ment elsőnek Jim után majd én és a többiek.~Uton vagyunk fel felé nem lesz könyü menet ha nem esne szét a hajó könyebb lene de most kicsit sem.gondoltam magamban ezt a helyzetet mászás közben és remélve ogy egyben el hagyunk ezt a szét eső hajót mielőt még baj lesz.
 (HU)
 
Jim
Dátum: Kedd, 2013-08-13, 17.07.34 | Üzenet # 26
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kirk kapítány mögöt voltam a csővekben haladtunk fokozot tempoban a folyosófelé amint ki értünk erőle sietem hogy megnézem müködö képes e a lift.Amint oda értem látam hogy le zuhant a lift és jó mélyen van nem tudhatam hányan haltak meg de most meni kellet mert nincs idő másra csak a menekürésre.Kirk Kapítány ment erőle a létrán én utána Flynn mögötem és a többiek ő mögöte haladtunk ahogy csak bírtun fölfelé hogy kiutat taráljuk eből a roncsból élve.

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Hétfő, 2013-08-26, 10.57.30 | Üzenet # 27
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudom meddig mehettünk mertmár úgy éreztem magam lassan mint egy barlangi medve aki ősidők óta nem látott fényt, de ekkor hirtelen kijukadtunk. 
- Nagyszerű? Ést most hogy? Vagy merre?..öö.. - Már akartam mondani hogy arra de helyettem más mondta meg a frabkót. Követtük deniset aki talált egy liftakna méretű lyukat. 
Tényleg az volt az akna. Bemásztunk..és.. csak másztunk..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2013-08-28, 10.26.09 | Üzenet # 28
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor kimásztak futva indultak el a kompok fele pár másik út közben felszedett túlélővel. 
Sikeresen kidokkoltak, majd percekkel ez után a hajó felrobbant. 
A komp a lökéshullámban egy hatalmasat lendült előre... De túlélték. 
John a hajójából az aszteroida árnyékából nézte ezt végig: sikerült. 
A hajó megsemmisült.. és talán csak Jim és Flyn sejtette hogy ő a tettes vagy még ők sem...

( Jim - Denise - Flynn - John - Genere - Szingularitás) 

MEGJEGYZÉS: Utolsó hszk.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2013-08-28, 14.33.57 | Üzenet # 29
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sikeresen ki másztunk a lift aknábol a komp hangár emeletére út közben össze szedtük a túl élöket és figyeltünk ne maradjon le senki és ne haljon meg még több ember.Csak azért mert én és Flynn ép itt voltunk a hajon és a Sárga progenitor hajó parancsnoka biztos minket akart.-Mindenki jól van? Kérdeztem 1 kicsit agodva mert a hajó fel robbant és a lökés hullám jó meszire le sodolta a kompot.

 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Kedd, 2013-10-22, 19.07.51 | Üzenet # 30
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagy nehezen kimásztunk a csőböl, majd rohantunk immár a zsiliphez. 
Magamban azon imádkoztam hogy még időbe ki tudjam dokkoltatni a kompot ebből a pokolgépből amig még lehet. 
Döcögősen indultunk el, de aztán mégis csak engedelmeskedett a manuális parancsnak a konzolom, így ki tudtunk repülni. 
- HUH.. - Vettem egy mély lélegzetet. De még ezzel nem volt vége.. a komp éppen hogy csak kiért és repültem vele pár métert előre. Maximálisra toltam a sebbességét már amennyire az lehetséges volt, de mivel ez mégis csak egy szerencsétlen komp ezért nehézkesen ment előre a sebességkalkuláció. 
Idegesen csaptam rá a konzolra mikor mindenki szinte kivétel nélkül előre dőlt. Majdnem lefejeltem a panelt de.. kinn voltunk.. a hajó felrobbant de mi túléltük némi sérüléssel.
- Azt.. azt hiszem jól vagyok.. - Motyogtam, bár még fel sem fogtam igazán hogy mi történt, hogy hányan halhattak meg. 
De ezért nem okolhattam magamat. Ha nem tettük volna, ha nem választottuk volna a menekülés útját már valószínűleg mi is halottak lettünk volna. 
Felegyenesedve csóváltam meg a fejem mert pillanatnyilag tehetetlennek éreztem magam. Fájt a fejem, és a kezem is amivel védekeztem az ütődés ellen. 
felálltam lassan, majd elindultam hátra. 
- Küldök egy SOS-s.. - Szóltam oda szomorkásan a többieknek.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Csütörtök, 2013-10-31, 11.13.23 | Üzenet # 31
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Futotam ahogy birtam párszor majdnem el estem mert a hajó szét esőben volt és nem maradt 1 helyben ezért sietnünk kelet mert bármikor robanhat. A hangár már nincs mesze futotam ahogy a lábam birja meg botlotam de gyorsan fel áltam. Igyekeztem be a kompba a többiek után aztán fel száltunk és ki lepültünk teljes sebbeségel a hajó fel robbant nem sokal az után hogy ki értünk.Közel voltunk még a hajóhoz de elégé távol hogy ne pusztuljunk el vele így csak el lököt a lökéshulám benünket rászkodot a komp és 1 kicsit be vertem a fejemet.-Igen jól vagyok csak 1 kicsit fáj a fejem.~Ez közel volt ha késünk pár percet mi is meghaltunk volna de vajon hányan haltak meg?!Fogadni mernék hhogy biztosan az észrelt ellenséges progenitor müve lehet biztosan nem tudja hogy életben maradtunk és figyeli még 1 kicsit a pusztitásának eredményét. Gondoltam magamban miközben probáltam kcsit össze szedetnek tüni.

Az üzenetet módosította FlynnZevol - Csütörtök, 2013-10-31, 11.23.18
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Centaur (Soveregin class Ncc- 3602)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: