Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Hobus rendszer
Hobus rendszer
Nubet
Dátum: Szerda, 2013-04-17, 11.52.11 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Federation Defense force Ep2

'Védelmi harcok,a Hobus rendszer közelében'



A harcok folytatódtak egy nagyobb csönd után,az Omeron kólónia védelme után..kisebb csapatok,megpróbálták áttörni a Romulus védelmi vonalát,is de szerencsére úgy tűnt hogy talán egy kisebb célpont kell nekik..egy olyan hely,amit talán a Flotta jól őriz még is csak nagy harcok által tudnának elvenni a Flottától,de nagy sikert aratnának amivel több nyers anyagot és fegyver telepeket is tudnának létesíteni..ez a hely,pedig a Devron sector volt ahol a 175-ös csillagbázis van..ez egy újfajta csillagbázis..jól fel fegyverzet,jó pajzs és több Romulán és Csillagflotta hajó is örzi..a Querrarieai Birodalom újabb csapást tervez a bázis ellen,mivel az elsőt sikeresen visszaverték viszont most a Föld védelmi kódjai is veszélyben lehetnek mivel,Hutchinson admirális is megszállt a bázison diplomáciai ügyben a Romulán Prétorral..úgy tűnik ez a lépés a [b]Querrarieai Birodalom részéről rendkívül nagy nyereség lehetne,ha el tudnának kapni az admirálist és a Prétort is és a bázist pedig elfoglalni tudnának..ezt kell megakadályoznia a Védelmi Flottának..felkészíteni a bázist,segíteni a Csillagflotta hajók védelmi frontájban,és visszaverni a támadásokat..

----

(akik az előző küldetésben benne voltak,muszáj jelentkezniük mivel ők a csapat része)
Ezen kívül jelentkezhet még:
4 ember (akik a bázison lesznek)




Sorrend:Nubet-Skylark-Larsen-Smith-Jerry-Jack Stroggos-Alan-Tucker-Vali-Genere-Blake-Chazy-Lily-Anna


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2013-04-17, 11.53.52 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Defense Force első sikeres küldetése után,küldetések-küldetést gyarapították megállás nélkül..úgy tűnt hogy a Querrarieai Birodalom,megállás nélkül fenyegette továbbra is a Föderációs helyőrségeket,de úgy tűnt hogy a Romulánok határait is fenyegetni kezdték.. a Defense Force-t ,védelem segítségért hívták a Hobus rendszerbe...mivel elég sok ,fontos vezető lesz egy fontos tárgyaláson a 175-ös csillagbázison így, a Defense Force és még pár hajó védelemre szinte kötelező volt..hiszen nagy valószínűséget látott a Föderáció és ,én is arra hogy megfogják támadni a csillagbázist,és meg akarják majd ölni a Romulán vezetőket és a Föderációs vezetőket is..A Defense Force-nak össze kellet készülnie..úgy ahogy ,mindenkinek egyaránt is..

Én és Matt Larsen kapitány a U.S.S.Thunderstorm fedélzetén az űr védelem érdekében,a U.S.S. Enterprise-J zászlós hajó illetve a U.S.S.Destryt-D is részt vett.. A Bázis hátulsó védelme érdekében pedig a US.S. Recon,Sao Paulo is v részt vett az űr csaták viszonozására..a bázisra viszont még ennél is nagyobb védelmet kellet hogy ,felhúzzunk..hosszas át gondolás alapján úgy vélekedtem hogy több fegyver állással és M.A.C.O illetve Defense Force beliekkel,fogom megerősíteni a bázis védelmi osztagát..ezért is küldtem a lenti csapatba le azokat akikben a legjobban megbíztam minden egyes embernek akit leküldtem külön osztagot kellet hogy rá bízzak..Genere parancsnokra egy katonai osztagot bíztam,akik a bázison szolgáltak ,Alan Cromwell-re pedig egy felfegyverzett orvosi osztagot bíztam rá,mivel orvosa is szükségünk lehetett..Chester Mccoy-ra a M.A.C.O-s osztagok nagy részét bíztam rá.Valery Kirk parancsnok ,mellet pedig Jack Stroggos ,Lily Xiiyon ,Matt Skylark ,és Jerry G.Thomas voltak egy csapatban amit személyesen osztottam be.Mivel még nem tudhattam teljesen hogy majd melyik fronton lesz esetleg szükség erősítésre így minden esetre én is felkészítettem még pár tisztet és saját magamat is hogy még szükség lehet akár a bázisbeli csatákon is esetleg hogy becsatlakozzak..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Csütörtök, 2013-04-18, 23.41.24 | Üzenet # 3
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy átlagos nap volt a Destryt csöveit pucoltam ki mert már igen csak rá fért nem tudom ki csinálta előttem de nagyon koszosak voltak a csövek.Ez a művelet félórába telt csak mert én nem csak gyorsan dolgoztam hanem alaposan is.A munka után épp hogy kilépek az egyik csőből meg szólalt a kommjelvényem igen itt Matt szólok bele a kommjelvényembe,a kapitány volt kérte azonnal jelentkezzek nála,igen uram azonnal ott leszek Matt vége majd azonna elindultam a kapitány irodájába.Mivel át öltözni nem volt ídőm igy porosan léptem be a kapitány irodájába.Ott volt a kapitány és Nubet Throvson admirális tisztelgek nekik.El nézést uraim hogy ilyen poros vagyok a csöveket pucoltam.Miért hivatot uram?Meg is kaptam a választ a 175-ős bázisra kellet le mennem és ott kellet védelmi szolgálatot teljesítenem,és meg tudtam kinek a csapatába osztottak be.Rendben uram rám számíthatnak mondom majd tisztelgek és gyorsan megy át öltözni.És hamarosan a bázison találtam magam a csapatomban.

 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2013-04-29, 21.33.18 | Üzenet # 4
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A DF küldetései elég érdekesek voltak. 
Nem mondom az admirális, Throvson admirális természetesen szeretett mókázni a jó ügy érdekében minden nap. Nos, a jó ügy érdekében szerintem minden jó ember háborúba indulna. 
Mert csakis jó ügyekért éri meg harcolni. A Csillagflotta, a Föderáció az a rendszer volt ahová tartoztam, ahová születtem és ahová mindig is tartoztam. Badarság vagy logikátlanság lett volna vissza utasítani a dolgot. 
Most nem csak a Quverreriaiak de magam miatt is. Jó volt hogy egy kicsit kiszabadulok a csillagbázisból, jó volt hogy tehetek valami jót. 

Bár nem számítottam arra hogy egy ilyen nagy szabású akció lesz majd ez is...
nem féltem csak megjegyeztem magamban. A Thunderstorm fedélzetén voltam, és mind a startot vártuk. A hajó az Enterpriset követte a hídjából gyönyörűen lehetett látni a hatalmas zászlós hajó farát.
- Szép kis hajó. - Szóltam oda Nubetnek. - Persze semmi nem olyan dögös mint a Thudner. A mienk szexi. - Tettem hozzá egy vigyorral, majd leültem inkább a tidományos-orvosi konzolhoz engedve a parancsnoki széket az admirálisnak mint a régi szép időkben. 
- Minden rendszer kész ha tudni akarja .. uram. - Tettem hozzá gyorsan, nehogy már teljesen kimenjen a fejemből a hivatalos forma.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-04-29, 21.57.27 | Üzenet # 5
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
= Hajónapló. Csillagidő 479325.78 Uss Enterprise = 
Az Enterprise a Hobus rendszer felé indul hogy segíthessen a Defence force akciójában. A vörös riadó már egy napja aktív ahogy megkaptuk a parancsot, és tisztjeim akikre méltán büszke lehetek helyesen végzik a munkát. A rendszerek teljes kapacitással üzemelnek, legjobb számításaink szerint még egy óra hogy odaérjünk. =
= Hajónapló vége. = 

A kapitány lekapcsolta a naplót majd az irodája ablakából az űrt ás az őket követő Thunderstormot figyelte. 
A kis hajó sebesen követte a hatalmas zászlós hajót. A kapitány szíve büszkeséggel telt meg azokban a pillanatokban. Hátra fűzte a karjait és mély lélegzetet vett. Hamarosan újra csatában lesz. Hamarosan újra ki kell majd állnia a flottáért és azokért akik fontosak. 
A nő a tükörképére nézett, megigazította egyenes szálú fekete haját, majd megfordult és a hídra iramodott.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-05-02, 00.05.48 | Üzenet # 6
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Újra hívott a kötelesség a Hobus rendszerbe.A Thunderstormmal mentünk a rendszerbe.A feladatunk meg védeni a 175-ôs űr bázist egy Querrarieai birodalom támadásától,kötelességem volt jelentkeznem erre a feladatra a csapatunk között volt a kapitányunk is Matt Larsen is.Órültem hogy velünk tartott.A háborúskodás nem a kedven feladataim közé tartozott,de valami szép lassan meg változott bennem,mert a jó ügyért harcoltam a békért is.A defence force kötelékébe tartozni nagyon jó volt mert ez a kis csapat könyörtelen és vér profi volt.A fegyverem a helyén pihent,egy dolog járt a fejemben a feladataim teljesítése.

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Csütörtök, 2013-05-02, 13.16.51 | Üzenet # 7
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A legutolsó küldetést követően,elgondolkodtam az kapcsán hogy mi mindenért,érdemes  harcolni a Defense Force-ben..

Igen sok mindenért,amik talán a  jövőre is kihatással lehetnek..meg akartam védeni  a Csillagflottát,része akartam lenni annak ami most következett..akár talán nehéz volt,akár  talán igéretes is.

A Querrarieai -ak,elég sok rendszert kebeleztek be  ..legalábbis   a legtöbb jelentéseben ez volt benne..nem akartam hogy mi is  így járjunk..

Az admirális  gyorsan kiosztotta  a parancsokat,én maradtam  a  bázison védeni ami menthető volt nem hiába,hiszen ha betörnek ide  ..kell egy jó frontot felhúzni ami  a mi javunkra  billentheti,  a harcokat..nem hiába kezdtem el  ,mineokat tenni le..


 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Szerda, 2013-05-08, 18.21.14 | Üzenet # 8
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ez a Defence force néha meg tudott izzasztani rendesen.
Most nem az hogy belehaltam, de igenis veszélyes dologra adtam be a fejemet bevallom. Az egyetlen valami ami ösztönözni tudott az az anyám gondolata volt. Bár én soha nem ismertem őt, tudtam hogy egy űrhajó kapitánya volt, és hogy csatában halt meg. Tudom, talán nevetséges de számomra ő egy hős volt hogy ezt tette... bár jobb lett volna ha nem hal meg. Egy gyerek sem érdemli meg hogy elveszítse az anyját.
Ezen ösztönzés hatására viszont elvállaltam egy újabb Defenceés küldetést - mintha valami rossz hobbim lett volna - apámat pedig azzal a rossz dumával hitegettem, hogy az előzőt is túléltem és csak nem fognak betranszportálni, ha meg igen nos van egy jól felfegyverzett orvosi osztagom ez már csak valami! - Gondoltam magamban.
A bázis - a helyszín amit védenünk kellett - egy elég behemód csillagflotta tervezés volt. Csak a szokványos túlstilizált deign, a beképzelt csillagflotta lobogókkal díszítve.
Nem mondom azért szép volt, jó volt meg minden csak nem védeni.. el tudtam volna képzelni az idős éveimet ahogy ott lógatom a lábamat valamelyik folyosón és közben könyvet olvasok...de most...
defence forces védelmi ruha volt rajtam, defence forces pisztolyom a hátsó zsebembe tűrve hanyagon, defence forces kesztyűm.. ha lett volna csokim még az is defence forces lett volna asszem.  
Ahogyan lehúztam a bögre vizemet, és vissza tettem a gyengélkedő asztalára arra gondoltam hogy most a mi felelősségünk megvédeni ezeket az embereket.
Csak a mi felelősségünk, csak mi döntünk arról hogyan alakul ennek a bázisnak az élete - egy bizonyos szemszögből. Úgyhogy nekem is a meximumot kell teljesítenem.. muszáj lesz. 
Felkaptam a kabátomat, majd kilépve a gyengélkedő irodájából a csapatomra néztem; egy nagy csapat férfi és nő..
a hideg is kirázott a felelősség ízétől, amit soha nem szerettem és ha tehettem kézzel-lábbal kerültem is.
- Jól van emberek! - Kezdtem bele a mondókámba, majd tapsoltam kettőt. - A feladatunk megvédeni a bázist, és ellátni a sérülteket! Ne feledjék mi az orvosi esküjük! Nem ölünk. Mi csak gyógyítunk.. és készüljenek fel.. mert lehet hogy bejönnek.. de nekünk akkor is készen kell állnunk.. Értik?! Ha rosszul teljesítenek maguknak lőttek! Nah, vissza mindenki a posztjára!


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Csütörtök, 2013-05-30, 16.59.47 | Üzenet # 9
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A küldetést megértettem elég hamar,és  azt is hogy nem lesz egy könnyű védelmi zónánk még akkor sem  ha  ennyien próbáljuk védeni azt ami menthető, a körülmények adottak voltak nekünk elől kellet védelmi zónát fel állítanunk a  U.S.S.Destryt,pedig  az  első védelmi bázistól nem mesze  helyezkedett el ,megpróbáltam a  hajót és  a legénységet egyaránt felkészíteni  ha ez talán lehetetlennek is tűnt  hirtelen akkor is muszáj volt ,főként hogy nagy ellenállásra  és nagy támadó zónára készültem fel. Nem is beszélve arról,hogy  lehetségesnek tartottam azt is  hogy  talán valami oylan terve van az ellenségnek  ami talán minket is meglephet,nem úgy ismertem az ellenséget meg hogy könnyen legyőzhetőek vagy épp megadásra  késztethetnénk őket,ezért is  irányítottam  a hajót egy  kereszt részbe  ahol szinte   a  bázis  előtte egy  oldalsó  kereszt beállításba beállt a  hajó ha esetleg támadnának ,akkor az oldalsó pajzsokat támadják előbb,mert azokat  könnyebben javíthatóak és  nagyobb felületen oszlik el így   a  súrlódása  a fegyvereiknek.

Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 17.19.51 | Üzenet # 10
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Defence force küldetése igazán vérpezsdítő volt.
Védjük meg a bázist! ~ Már csak ez hiányzott! Hogy valami prétor meg Föderációs felső vezető hátsóját védjem. ~ Egy Föderációs felső vezető volt akit védtem volna de ő sajnos a Thunderstormmal volt el. Pedig ha én irányíthattam volna a hajót.. de nem, ott kellett maradnom. 
nem baj az. Majd legalább megtapasztalja a sok katona hogy miért is van parancsnoki rangjelzése egy olyasfajta valakinek mint én. 
- A feladatunk a védekezés! - Ordítottam el magamat, a hátamon már megvolt minden ami kellett. Jól felkészültem nem kétséges engem nem lehet csak úgy beledobni semmibe se. - Lehet hogy nem nézik ki belőlem de több csatát láttam mint bárki, és mindegyikre emlékszem. A bázist meg kell védenünk akár a holt testünk árán! A Föderációért tesszük! Tudom miről beszélek.. meg kell védenünk azokat akik itt vannak. Nem csak a mi vezetőinket. A mi embereinket is. Ezért lehetőleg a legjobban megkérem önöket hogy ha van jó ötlete valakinek azt hallgassák meg. Csapatmunkával mindent elérünk de a nélkül semmire nem leszünk képesek. egyenlőre pihenyenek és készüljenek... lesz idő amikor ez is luxus lesz. - elmentem mert kellett idő még hogy gondolkodjak. 
Ha a bázisba besugároznak akkor nem tudhattuk hogy mennyivel erősebbek lesznek.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 12.23.18 | Üzenet # 11
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A támadást le kellet fújni mert Federációs  támadási egységek ,sugároztak le  úgy tűnt hogy Hutchinson admirális kontrollizálta a támadást  a Defense Force,pedig túl erőnek számított ott..hónapokkal később a  támadások lezajlottak és  úgy tűnt hogy  minden ellenállást le számolt a Defense Force.

(Köszönöm a résztvevőknek a küldetést de le kellet zárnom.Akinek kérdése van a  küldetéssel kapcsolatban pm-el dobjon meg )


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Hobus rendszer
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: