Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Khazan Cluster
Khazan Cluster
Chris
Dátum: Vasárnap, 2013-04-21, 21.38.12 | Üzenet # 1
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kritikális diplomácia 

A küldetés, a Romulán mély űrben játszódik  a  Khazan Cluster mély űrjében.. 

A  Romulánok csapatokat szerveztek, az épp újraéledő Borg csapatok ellen..néhány  Federáció csillaghajó úgy döntött hogy viszont megsemmisítik, a vezér Borg kockát ,ami egy új féle taktikai kocka  volt...úgy tűnt mielőtt ezt elkezdték volna  a Klingonok is  be csatlakoznak a  harcokba  a Federáció oldalára állva  de  mielőtt ezt meg tennének,kritikális  diplomáciát kell alkalmazniuk a  két faj Romulán és  Klingon között hogy  megbeszéljék  a stratégiát. 



Két óra múlva...

A Klingonok tárgyalásba kezdtek a  U.S.S. Ephaistor fedélzetén, a hajó galaxy osztálya ellenére  elég kicsi teremben zajlott le  a  tárgyalás  ahol részt vett mindegyik fél.. a Klingon,Romulán ,és a  Federáció is..a meg egyezés gyors volt. Meg kellet állítaniuk a  Borg   frontot minden  áron.

Közben a  Uss Xanthus-,fedélzetén....

Jerry ,Alan,Darren ,Hildson ,és  Nubet  a  hajó fedélzetén voltak,mivel  a  hajó kapitánya Selena Yokohama  ,adta  ki a  támadási parncsokat....és  ők érkeztek a  front segítségére..az egyik nagyobb Borg kockát rendesen tűz erő alá vették amikor  hirtelen át transzportálta  Jerry,,Alan,Darren,Hildson és Nubetet  a Borg hajó fedélzetére....bele értve   a Xanthus kapitányát is..Borg dolgozók kezdtek közeledni de  szerencsére mindenkinél volt fegyver..

Sor:
Jerry-Hildson-Alan-Darren-Nubet
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2013-04-21, 23.27.42 | Üzenet # 2
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Újabb harci helyzetben találtam magam.A USS Xanthus fedélzetén mentünk a harcmezőre a helyzet nem volt rózsás mert a Borgok újra Támadásra kezdtek gyülekezni.Hamarosan el értük a Borgokat.Régi rossz emlékek ugrottak be amikor még az Enterprise F-en szolgáltam össze akadtunk  a Borgokkal azt az élményt senkinek...A hajó támadásra készült és meg támadta az egyik nagyobb borg kockát.Aztán egyik pillanatról a másikra a borg kockán találtuk magunkat.Hát ez remek borg dolgozók közeledtek felénk.Uraim kezdek bele a fegyvereink frekvenciáján minden egyes lövés után át kell állítanunk mert a borgok hamar adaptálódnak,akit el kapnak annak vége.Majd Nubethez fordulok uram ha esetleg engem el kapnának ne habozzon engem le lőni.Majd elő veszem a fegyveremet,majd várok hogy a borgok mit lépnek előbb...

 (HU)
 
WHild
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 17.23.06 | Üzenet # 3
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lehetségesnek feltételeztem hogy nem mindegyik diplomácia lesz eredményes amit ebben a szektorban folytatott a Federáció..de  már  pár  később jelentésből kiderült hogy   sikeres tárgyalásokat követően,szerencsére nem egymást kezdtül el lőnni hanem a  Borg megszállókat..
 
Később pár admirális  szervezett segítség gyanánt össze embereket,tiszteket és én nem haboztam segédkezni..gyorsan összekészültem és elindultam ,  a  Xanthus fedélzetére.... a kapitánya és még páran meg voltak győződve róla  hogy,meg tudjuk nyerni ezt a  csatát és  az én véleményem is  ez volt..épp a hídon álltam amikor egyszer csak eltranszportáltak minket a  Borg kockára ,bár ezt nem tudhattam biztosra aztán pedig,több Borg dolgozó is egyből az irányunkba kezdett el mozogni..
 
-BORGOK!
 
Ordítottam el magamat és az egyik érintés közelben lévő Borgot, a nagyobb fegyveremmel leütöttem a nyelével aztán pedig  a másikat  kezdtem el lőnni ami távolabb volt.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Vasárnap, 2013-04-28, 16.59.10 | Üzenet # 4
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megpróbáltam bebizonyítani egy új barátomnak hogy képes vagyok kemény is lenni, és ennek a fogadásnak az volt az ára hogy jelentkeznem kellett egy elég kemény és rizikós küldetésbe.
Habár rohadtul nem volt hozzá kedvem, mégis megtetettem ezt és lám milyen érdekes a következő percben már találkoztam is Yokohama kapitánnyal.
Lehet hogy jól nézett ki de agya biztos nem volt mert a következő percben már egy Borg kockán is találtam magamat pár töklével töltött tiszttel akik vagy úgy nyávogtak mint a macskák vagy úgy harcoltak mint a Kligonok. Más helyzetben bepisiltem volna mivel sajnos az előbbi szektor lakóihoz tartoztam, de nem akartam nagyon nyálaskodni ezért előre rontottam két phazerrel és nyomattam az áldást a borgokba remegő kezekkel.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "

Az üzenetet módosította AlanCromwell - Vasárnap, 2013-04-28, 17.00.35
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Csütörtök, 2013-05-02, 16.26.47 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel kellet egy orvos is  ezért jelentkeztem,de nagyon úgy tűnt Alan Cromi láttán aki mindenütt remegett mint egy kis  bogár,hogy  talán ideje  lenne  kihívni  a  pszhio mókusokat is..de  aztán rá jöttem hogy ő  a legnagyobb..na gondoltam magamban..ezért ilyen ez a  plasztikus  baba..orvosilag egy rémálom volt az ember..agyilag még rosszabb de   a munkáját jól csinálta nem mondom..na persze  amit láttam abból..aztán hirtelen riadóztatni kezdtek az egész a hajón ahová beosztottak..

-Jaj de jó..Darren Nill aki olyan gyors hogy nem is  látják!

Ordítottam oda  az egyik tisztnek aki fel lökött aztán követni kezdtem a  többieket is..aztán pedig hirtelenjében azt sem tudtam hol állok..körül néztem melletem álló tisztekre..de jó..gondoltam magamban..majd  Cromi-ra néztem..

-Most komolyan?...komolyan? tan generálisnak érzi magát!

Förmedtem rá ,de aztán már jöttek is  a Borgok,amik undorítóbbak voltak mint az én öt éves kajám amit el rejtettem  a L'espoir ,hídján...esti műszakban..


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-05-03, 18.12.52 | Üzenet # 6
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Borgok megállás nélkül,csak jöttek és egyre többen voltak és többen..úgy tűnt a legtöbb oldalt zárták az egész helyen ahová le transzportálódtunk.. úgy tűnt,nem maradt sok esélyünk csak az állandó tüzelés és talán az hogy megpróbálunk ki utat keresni,ha el tudjuk intézni a Drone-ket amik egyre jobban közeledni kezdtek..

-Védelmi alakzatba!

Mondtam a többi tisztnek akik velem együtt kényszer transzportálódtak ide....

-Állítsák állandó váltakozó fegyver beállításokra a fegyvereiket..ez talán le lassíthatja őket!

Adtam ki a parancsokat gyorsan mi közben,tüzelni kezdtem az egyik szembe lévő Borg dolgozóra..

Előzmények:

Nubet Throvson ,a Uss Xanthus fedélzetérse lépett amikor már valamennyi tiszt tisztelgésbe vágta magát én is úgy szintén tisztelgésbe vágtam magam,majd a hajó kapitányának nyújtottam kezet mi után egy rövid tisztelgést külön "dobtam" feléje.Majd elindultam vele együtt a hídra,végig a folyosókon mentünk keresztül amik hatalmasak voltak,mivel nem én adtam ki a front támadási szerződést így kicsit frusztrált az egész dolog de végülis bele nyugodtam,és abba is hogy nem elképzelhetetlen a nyerés esélye sem..ekkor ,beléptem a hídra ami hatalmas nagy volt nagyobb volt mint az átlag hajókon..egy pillantásra körül néztem a szememmel,aztán pedig odaléptem a kapitány mellé majd nem sok idő múlva rögtön el is indultunk ..úgy tűnt hamar beértünk a frontra..rögtön támadásba lendült az egész flotta ..pár pillanattal később pedig letranszportálódtunk , a Borg hajóra..úgy tűnt hogy védelmi pozícióba kellet rögtön alakulni ...


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Chris
Dátum: Hétfő, 2013-05-06, 14.59.33 | Üzenet # 7
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
A harcok tovább folytatódtak főleg hogy , az ellenség valamiféle bénító lövegeket kezdett el lőnni ezt először Jerry érezhette aki a kezébe kapta a löveget de szerencsére nem volt ,vészes mert tovább tudott lőni ezért ő figyelmeztette a többieket,arra hogy ne hagyják magukat a közelükbe engedni úgy hogy meg tudják lőni őket.

Jerry-Alan-Nubet-Darren-Hildson
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-05-08, 23.12.29 | Üzenet # 8
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A harcok el kezdődtek a Borgok jöttek és jöttek,a fegyveremet át állítottam váltakozó frekvenciára.Tűzelek és Tűzelek Borgok hullanak a földre.Amint egy Borg a földre kerül kettő jön a helyére.Meg állás nélkül ontom a halált...Majd az egyik Borg közel ér és rám lő valamivel.A karom azonnal zsibbadni kezdet de nem zavart igy lelőttem a Borgot,majd át vettem a másik kezembe a fegyveremet.Vigyázzon mindenki ne engedjétek közel magatokhoz ezeket valamilyen kábító fegyvert használnak!ordítom túl a lövéseket,majd egy újabb Borg jött hozzám túl közel vesztére mielőtt lőhetett volna holtan hullott a padlóra.Kicsit hátrébb húzódok mert már kicsit sok volt a Borg,a fegyverem megállás nélkül tűzelt a másik karomban kezdett el múlni a zsibadság,majd el is múlt az.És a küzdelem nem állt meg egy percre se...

 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Csütörtök, 2013-05-09, 12.18.31 | Üzenet # 9
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A tizedik után nem számoltam hányadik Borggal végeztem.. mikor megszólalt valami Nill nevezetű főokos hogy tan-generálisnak érzem-e magamat. 
- Jah.. tank - generális vagyok.. - Szóltam oda neki gúnyosan miközben rá se néztem, inkább a fal mögé dugtam a fejemet hogy valamennyire biztonságba legyek ha már egy ilyen retek helyre kellett átsugároznunk mint ez, majd folytattam:
- Már csak a maga okossága hiányzott ide ember komolyan mondom! - Tettem hozzá, aztán folytattam a tüzelést ezekre a gépi zombikra. 
Az orvosi énem néhány másodpercben persze megkérdezte hogy vajon mennyire viselkedünk most etikusan vagy helyesen, bár nem volt időm nagyon a gondolatokra mert olyan sokan voltak hogy szinte a számukat sem tudtam hirtelen megszámolni... nem ez volt a legkedvesebb szórakozásom abban a helyzetben azt hiszem.. 
Ekkor szólalt meg hátulról az admirális hogy védekező- beállásba menjünk. 
Mondanom sem kell de magamtól is rájöttem utóbbi dolog zseniális művészetének azonban annyi "kelletlen vasutas" igyekszett a folyosó elejét- hátulját - illetve közepét elállni hogy azt sem tudtam mi a fenét csináljak. 
- Ezek intelligensek.. - Motyogtam magam elé a hatvan hatodik lövésem után. - Uram, ezek elzárják a folyosót hogy ne tudjunk kijutni! - Ordítottam el magamat. 
Más is ordibált azonban, nem csak nekem voltak jók a hangszállaim; Oviedo jött a kövi percben hogy ne engedjem magamhoz nagyon közel. 
- Nem majd még meg is puszilom őket... - Szóltam hozzá cinikusan miközben beálltam pont mellé, hátha majd őt találják el azzal a bénitóval, nem engem.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2013-05-14, 12.30.44 | Üzenet # 10
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A támadások nem álltak le még annak ellenére sem,hogy egyre többen kezdtek lenni a Borgok és valamiféle bénító fegyverrel kezdtek lőnni amit a kezükbe építettek be cybernetikusan..kicsit furcsáltam hogy a Borgok,ezzel lőnnek de valószínüleg valamiféle újabb nagyobb taktika része ez is..hátrálni kezdtem mi közben az egy pillanatra megrogyadozó,Jerry-t segítettem fel majd hátrább tereltem a többieket hogy mindenki megfelelő távolságban legyen majd ahogy kicsit megpróbáltam gondolkozni alaposabban ,rá jöttem hogy a felettünk lévő kisebb node generátorok,elég robbanékonyak és senki sem védi,néhány kéz jellel mutattam a többieknek hogy mindenki tüzeljen arra majd ahogy ez megtörtént az felrobbant és jó pár Borg dolgozót meg is semmisített,de így is maradtak még.

-Mindenki hátra ! és ne hagyják hogy magukhoz érjenek!

Ordítottam el magamat ennek a hatására mindenki próbált hátrább húzódni mi közben mindenki megpróbált tüzelni tovább a nem túl szívélyes helyen.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Kedd, 2013-05-14, 12.45.26 | Üzenet # 11
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Hát ez nagyon jó..mit nem mondjak..!...

Kezdtem zsörtölődni ,mi közben próbáltam tüzelni ahová csak tudtam azokra az ellenséges mihaszna Borgokra..persze nem úgy mintha sokat ért volna mivel,"kicsit " erősebbek is voltak de azért megpróbáltam védekezni úgy mint amúgy is szoktam ha esetleg valahol máshol is behatolás történik mondjuk a nemi életemben is ,de az istenit is akkor sem vagyok katona hanem orvos!..de hiába magyaráztam ezt nem nagyon fogták,fel persze addig terelődtek csak el a gondolataim amíg nem lőtték meg a hátsóját a fél vulkáni koboldnak..gyorsan oda oldalaztam hozzá és elő vettem egy jó nagy adag fájdalom csillapítot hogy véletlenül se kezdjen neki a sírásának..

-na hősies hadnagy.. le kezelem ezennel tisztelettel a ,csípését ha nem okoz problémát!

Ezzel be is nyomtam a gerincébe az adag fájdalom csillapítót aztán rá bíztam az admirálisra mert az úgy is pörgött ezerrel.


 (HU)
 
WHild
Dátum: Kedd, 2013-05-14, 17.16.49 | Üzenet # 12
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jöttek és csak jöttek szinte elfogyhatatlanok voltak és mi csak lőttük őket megállás nélkül őket ez olyan epikus volt hogy szinte a fegyverem pereme megremegett ,ahogy tüzeltem továbbra is.

Szinte azt hittem már hogy végre,vége de ekkor jöttek egyre többen megállás nélkül kezdtem úgy érezni hogy hátrább kell mennünk ha nem akarunk pórul járni így tovább mentem és csak mentem ,de a lövéseim pontosan közben eltalálták azt amit az admirális mondott illetve amit kellet közben lőni,főként a Borgok voltak azok és azoknak az egyes részegységei.

Úgy gondoltam hogy talán visszatudjuk őket ,valahogy lökni hogy ne jőjjenek közelebb de így is egyre többen jöttek mi pedig limitált számban voltunk.
Kezdett egyre jobban érdekessé vállni a küzdelem főként hogy,bénító lövedékeket kezdtek el lőni mindenfelé.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Chris
Dátum: Kedd, 2013-05-14, 17.22.46 | Üzenet # 13
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki már azt hitte lassan vége az utolsó reménynek is hogy,valaki megmenti őket arról ahová kerültek de ekkor Federációs hadi osztag transzponált be a Borg kockába egyenesen,a meglévő osztag elé kerültek így megannyi Borgot tudtak a halálba küldeni mi közben próbáltak előre nyomulni,ahogy az egész csapat megpróbált előre nyomulni úgy tűnt hogy valamit megtekintettek, a Borg folyosó szerűség végén..úgy tűnt egy asszimilált Hirogen volt az...előre küldte a Borgokat és távolról valami energia fegyverrel tüzelni kezdett...előre kellet ,vonulni..ez volt az egyetlen megoldás..

Jerry-Nubet-Alan-Whild-Darren
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-05-22, 23.22.01 | Üzenet # 14
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jöttek és jöttek a borgok meg állithatatlanul...nem is számoltam az áldozataimat annyian voltak.Lassan hátrálok majd arra leszek figyelmes hogy a földre kerülök,és fájdalmat érzek a hátam ban.Majd hirtelen oldalra kapom a fegyveremet mert azt hittem hogy egy Borg jön de szerencsére Darren volt az gyorsan ellátta a sérüléseimet majd be adott egy fájdalomcsillapítót.Oh!nyögök fel majd Darren fel segít a földről és Nubet mellé visz.köszönom számíthatsz rám mondom a férfinek.Mintha semmi se történt volna folytatom a harcot.Kis idő múlva azt veszem észre mintha kezdett volna fel melegedni a phaserem,ez nem lesz jó...majd Nubet el kezdet jel nyelven mutatni hogy hová kéne lőnünk,bólintok és amikor mindenki biztonságos távolban volt attól a gömb szerű valamitől egyszerre kezdtü el lőni.Az a gömb hatlmas erővel robbant szét ölve meg az ott levő Borgokat.Majd  a következő gömb következet...miután az össze gömböt szét lőttük hatlmas kárt okozva még midig voltak borgok akik közeledtek felénk célzásra emelem a fegyveremet hogy tovább lőjem a Borgokat de mielőtt ezt meg tehettem volna hirtelen transzporter Sugár jelent meg és a mentő csapat jelent meg előttünk akik rögtön le szedték az összes ott lévő Borgot.De tovább kellett nyomulnunk mert valamit meg pillantottak...

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2013-05-30, 17.09.46 | Üzenet # 15
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy  elég jól fel fegyverzett  Föderációs,osztag transzportált le  pár perc alatt  pontosan  elénk annyira gyorsan történt mindez,hogy szinte  másodpercek alatt történt az egész.Nem volt idő, a rendeződésre  és  arra sem  hogy,egyesüljünk  az osztaggal. Valószínüleg egy  másik csillaghajóról,jöhettek le  de  nem volt idő  ezen rágódni,hogy honnan jöhettek hiszen előre kellet  nyomulni ha  nem akartunk a  Borgok által ,pórul járni mivel elég sokan közeledtek még ezekben a percekben is  , a csapat ami pedig letranszportált eléggé elfoglaltnak látszódott,pár  tactical borg dolgozóvval szemben,így  nekünk kellet cselekedni ha nem akartunk ideő előtt elbúcsúzni,egymástól. 

-Erre!erre!

Ordítottam a  csapat összes tagjának aki,velem voltak majd beértünk egy kisebb helyre  ami tele volt dolgozóval,úgy tűnt egy asszimilált Hirogen is  köztük volt..az lehetett valamiféle  vezetőjük..

-Csöbörből..vödörbe...nagyszerű...

Mondtam   ki  a szavaimat ,mi közben ráncoltam a  homlokomat és  sóhajtottam egyet majd  el vetődtem és  próbáltam fedezékbe kerülni  a Borgok energia  fegyverei elől kitérve.

-De jól jönne most egy gránát..

Szóltam oda  a  csapat társaimnak,akiknél nem igazán volt.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Csütörtök, 2013-08-01, 20.48.34 | Üzenet # 16
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Eléggé féltem, egyszóval be voltam rinyálva de hát ha menni kell előre akkor nincs mese...
gyorsított verzíóba kapcsoltam egyenesen az admirális után aki viszont cseppet sem festett elveszettnek. 
Vettem egy mély lélegzetet és tüzeltem, majd beálltam fedezékbe, és elővettem a karabélyt. 
Most vagy soha... tüzeltem, és sikeresen. Nem mondhatni hogy bátor vagyok mint egy oroszlán de abban a helyzetben az életem volt veszélyben. 
Az én életem. És ennél fontosabb amiért kiálltam volna nem volt, hacsak nem az apámról lett volna szó. 
Az admirális kérdéséére viszont a választ is megadtam ami csupán egy rövid: 
- Frontorvos vagyok, nem katona! Így gondolhatja hogy nincs nálam gránát uram! - Kiáltottam oda a férfinak aki szemrebbenés nélkül folytatta a Borgok kigolyózását. 
Neki jobban ment mint nekem az is biztos... Még jó hogy érkezett idő közben erősítés akik nem restellték kímélni magukat...
Meg valami gömböket, de annyi időm már nem volt hogy azokra is tüzet ereszthessek.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2013-08-18, 12.56.38 | Üzenet # 17
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lőttem és csak lőttem epikusan ,nem tudtam hogy ki van előttem vagy  a hátam mögött de  nem tudtam mit tenni.
Epikusan hátra ugrottam majd  amikor  a csapat háta mögé kerültem,kilőttem pár újabban beérkező borgot.

-Ezt nektek!

Ordítottam fel majd tovább léptem és próbáltam fedezni  a  többieket mert egyre  többen érkeztek be ami nekünk  nagy hátrány volt..főkébb azért mert nem volt végtelen  a fegyver arzenálunk sem..hirtelen megjelent egy asszimilált Hirogen is..nem tudtam mit tenni..erősebb volt..gyorsabb volt..de én pedig próbáltam okosabb lenni,így   vetődve  lőttem rá mi közben a  többiek is próbálták lőni tovább de  annak ez meg sem kottyant..

-A  fenébe is!

Tüzeltem tovább és  csak tüzeltem és közben próbáltam fedezéket  szerezni valamelyik  elrontott Borg panel mögött..


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Vasárnap, 2013-08-18, 13.01.43 | Üzenet # 18
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Alan rinyált  Hildson rinyált és  amúgy mindenki félt mint egy  ember aki betéved   a  medve  barlangjába..persze arra én sem  számítottam hogy lesz  itt "buli"...már mint a rossz értelmében..mert volt itt minden cirkuszi bemutató ám! volt itt Borg haderők...aztán most meg  ,Hirogen ...hm...de véletlenül sem,értelmes alakjában hanem tele nyomva nanitokkal amit nem épp szerettem..de  más sem..

-Nagyszerű már  csak ez hiányzott..

Szóltam oda   Alan-nek akihez oda  simultam,egy  területen mert talált valami  fedezék szerűt...

-De azért remélem tudja  hogy  elkaphatok magától bármit ilyen távolságból?!

Ordítottam oda  nyavajogva   , Alan-nek mert nagyon untam azt hogy  mindenütt az "apjának a  hátsó felét kereste."


 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2013-08-18, 13.08.49 | Üzenet # 19
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Gyorsan erre!

ordítottam el magamat mi közben egy  Borg átjárót találtam nem messze  az egyik Borg útvesszőnél .

-Itt biztonságban leszünk gyorsan!

Ordítottam továbbra is  mi közben egy kézzel fedeztem az embereket nehogy bajuk essen az óriási Borg -Hirogen-től.

Ahogy tovább indultunk a csöveken keresztül úgy tűnt találtunk egy túl élőt ...nem tudhattuk ,hogy élhette túl azt sme tudhattuk túl élte -e  de kötelezetségemnek éreztem segíteni rajta.

-Gyorsan! segítsenek neki addig mi fedezzük önöket amíg fel szedik a  túl élő civilt!

Mondtam  a két orvosnak majd egy kis " lélegző " pihenő után  hangokat hallottuk ez csak egy lehetett a  Borgok! rögtön tüzelni kezdtük  a Borgokat akik kúsztak be  ,de  szerencsésen  el tudtuk intézni a legtöbbet de ezek után csak a  legrosszabb következhetett ..

-jaj ne..

Mondtam halkan suttogva mert még mindig élesztették a  civilt de  már majd nem meg volt..amikor hirtelen a  Hirogen-Borg is  kúszni kezdett felénk..tüzelni kellet..de nem tudtuk túl éljük-e..

Alan-Jerry-Nubet-Whild-Darren
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Hétfő, 2013-08-19, 15.04.58 | Üzenet # 20
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már léptem volna hátrébb és hátrébb de már nem volt hely egyrészt, másrészt ez a Darren Nill nevezetű fickó nem hagyott nekem egy lélegzetvételnyi helyet sem, és már jobban beszorított a falhoz mint a Borg maga. Nem csak hogy beszorított de még ha lehet a lehető legkényelmetlenebb helyzetbe hozott, mert a privát szférámba kapaszkodva nekem simult amit meg egyenesen rühellek. 
Így gyorsan lelöktem magamról:
- Maga teljesen meg van huzatva! - Ordítottam oda neki mert minden olyan hangos volt a fegyverropogásoktól hogy éreztem hogy kezdek megsüketülni. 
Hátra néztem Chris-re aki viszont még ennél is jobban ordított- nem tudom hogy alapjáraton ilyen hangos volt-e vagy csak ez a helyzet hozta elő belőle az állatot - de elkezdtem futni az általa emlegetett csövek felé, és olyat tettem mint még életemben soha: behasaltam egy csőbe és kúszni kezdtem egyenesen előre. 
Közben folyamatosan mondogattam hogy:
- ne ordítson.. ne ordítson.. NE.. ORDÍTSON... - Mert Oviedo úgy ordibált mint egy albánszamár és már kezdett az egész átkozott helyzet az agyamra menni. 
meleg volt, kicsi volt a hely, valamelyik testrészem egész biztos hogy mindig hozzáért a hátam mögött kúszó-mászó Nill doktorhoz, és ez az Oviedo...
De nem baj mert hamarosan megtaláltunk egy embert..
Megvizsgáltam:
- EMBER! - Ez kb olyan volt nekem mintha a hangyabolyban egy madarat találtam volna vagy valami ilyesmit. Gyorsan elkezdtem én és ... darren - azokat a vizsgálatokat amik talán megmenthették volna de ekkor zajokat hallottunk és Chris megint megszólalt, ezúttal nem ordítva hogy "Jajj ne" mint egy B kategóriás horrorba. 
- Mi van már megint?! - Fordultam oda. Megláttam a Hirogen-Borgot.. nah az volt aztán az igazán vicces pillanat..
- A páciens nem éli túl, mehetnénk már?! - kérdeztem majd kúsztam tovább.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 01.13.15 | Üzenet # 21
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tüzeltünk és tüzeltünk hely már alig volt a Borg hulláktól...A borgok vége láthatatlanul jöttek.Folyamatosan lőttem a többiekkel együtt...Valaki el ordítja magát "erre."És másztunk be egy csőbe ami útvesztőnek tűnt,én másztam be utoljára,másztunk ki tudja meddig majd meg álltunk jó volt ez a kis pihenő ami sajnos nem tartott mert hangokat hallottunk.Meg fordulok és amikor fel bukkant egy Borg tüzeltem és persze a többiek is.Aztán meg hallom Chris hangját "jaj ne!"és meg is tudtam miért.A hirogen Borg is kezdet be mászni hozzánk,és tüzet nyitni készült nagyot nyelek mert nem tudom milyen erős ennek a Borg fegyvernek az ereje zárt térben.De azt tudtam hogy harc nélkül nem adom magam,fel emelem a fegyverem és tüzelni kezdek a hirogen borg ra.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 09.26.43 | Üzenet # 22
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem volt esély rá hogy túl éli a megtalált személy így tovább kellet volna mennünk de ekkor Chris Oveido valamiért megtorpant és vele együtt az egész csapat is ,úgy tűnt hogy ideje volt cselekednem mert különben senki sem mozdult volna meg..

-Indulás! menjünk gyerünk!

Ordítottam el magamat mert csak arra tudtak reagálni majd mielőtt indulni készültünk volna Chris totojázását követően,valamiféle Borg közelített Chris szerint a cső másik részéről...beélesítettem a fegyveremet majd célra tartottam,nem adhattunk esélyt a Borg-nak mivel mind tudtuk hogy sokkal erősebb mint bármelyikünk .

Csak mertem remélni hogy ,Chris nem agyal ki valami olyan tervet magában amiről úgyszintén nincs kedve beszélni.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
WHild
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 11.38.36 | Üzenet # 23
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lőttem és csak lőttem epikusan,szinte már oda sem néztem de azért még mindig a célkereszten volt a szemem.

Ahogy tovább mentünk úgy tűnt elfogytak a Borgok,de ekkor szóltam el magamat magamban. Ekkor érkezett Chris szava is..

"-jaj ne"

Én válaszra pedig rögtön ,be is válaszoltam.

-Dehogy nem! jőjjön csak!

Szóltam oda de az admirális tovább kéretett minket ezért jobb volt menni.

-Én fedezem magukat! maguk menjenek!

Mondtam nekik aztán rá támaszkodtam a fegyverem célkeresztjére.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 11.50.52 | Üzenet # 24
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az egyik jobb mint a másik! nem igaz Hildson?

Kérdeztem a pasastól aki még mindig elmélyülten, a nagyon-nagyon sok gonosz Borg hatása alatt volt..azt hittem két perc elteltén ,talán vissza változik Hildson mint a csodák könyvében,de nem ! sőt megint hősies epikus macsó csávó akart lenni.Én csak sóhajtottam egyet majd a mellettem fekvő hullára néztem..

De jó hogy ezt te nem látod ..nagy szerencséd van..

Szóltam oda mire hangokat kezdtünk el hallani..no meg Chris okos mondását..

Már csak ez hiányzott..

Szóltam oda pszhio mókusnak..


 (HU)
 
Chris
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 13.00.35 | Üzenet # 25
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szétloccsant a  hatalmas Borg feje  de tovább kellet menni,tovább is mentünk de  semmi és senki sem volt tévedhetetlen igen..senki..mondtam ki  hangosan is  hogy mindenki megértse mi is az ahová ki jutottunk egy  Cardassziai -Borg  lépett oda   pont mellém és  le ütött  a  hatalmas kezével ,én gyorsan próbáltam fel állni de  nem igazán tudtam ezért vártam  hogy a  többiek lépjenek..nekik kellet..

Jerry-Alan-Befejezés
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 16.23.13 | Üzenet # 26
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
És a Borg feje szét dobbant eggyel kevesebb gondolom magamban mászás közben.Végre nagy nehezen ki érünk a csőből.Alig lépek ki amikor meg látom Christ a földön és egy Borg készült le csapi rá....Na most van elegem!ordítok fel.Azonnal el önt a gyilkolásI vágy mint a Zenitas 7-en.Nem törődve a figyelmeztetésekkel elindulok Chris felé közben folyamatosan lövőm a Borgot oda érek Chrishez szerencsére a Borg kinyiffant.Chris nem volt magánál,Meg ragadom a karját fel húzom álló helyzetbe és a derekánál sikerül meg tartanom.Idő közben a többiek is 
oda értek hozzánk.Gyilkolási vágyal a szememben nézek mindenkire.És csak annyi mondok fogjanak közre amig magához nem tér.Ez hamar meg történt és mentünk tovább...


 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Szerda, 2014-12-17, 19.48.52 | Üzenet # 27
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Volt egy Borg akinek szétloccsant a feje.. az előbbi sokktól és az utóbbi tapizástól szemforgatva kiértem. 
Jerry előre futott:
- Maga megőrült ember!! - Ordítottam el magamat, de kevesebb hanggal mivel úgy éreztem magam hogy már százezer éve itt vagyok, sőt mintha ez már megtörtént volna.. Sikeresen kimásztam a csőből, kishiján bevertem a  fejemet menet közben. 
Oviedo elájult hál istennek, úgyhogy nem idegesített tovább. Már azt se tudtam hogy kerültem ide, de már lassan azt se hogy fiú vagyok e vagy lány. 
Megfogtam Oviedot óvatosan, és ijedten Thomasra néztem aki olyan pszichopata arccal nézett rám mintha mindenkit le akarna gyilkolni. 
- Jó, fogom. És most mi lesz nagyokos?! Már olyan mintha év eleje óta itt rohadnánk! És nincs erőm vonszolni ezt a mamlaszt...- Mondtam idegesen. Megvizsgáltam Oviedot, akinek szinte semmi baja nem volt csak kupán vágta egy óriás Borg. Nagyszerű... az is lehet hogy szimulál...
Már úgy tűnt ezen a helyen csak óriás Borgok éldegélnek... Reméltem végre hazamehetünk... erősen pofán vágtam Oviedot hátha magához tér..De jól is esett..
A baromkodás után, felébredt én meg otthagytam mert valami azt súgta már közel a "fény az alagút végén".


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Chris
Dátum: Szerda, 2014-12-17, 19.54.55 | Üzenet # 28
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Köszönöm!

Szóltam a többiekhez amikor ,össze gyűlt egy  maroknyi borg a  sok közül engem rögtön meg lőtt ,valahol hátul a lábam és a  hátam alatt de  annyira fájt hogy le is bénultam ott helyben de a  többiek tovább tüzeltek..de ekkor ,egy  osztagos ugrott le  aki valószínüleg túl élhette azok közül akik ide  transzportáltak és  meg mentett engem majd  ki adta  a  parancsot hogy kezdjünk el futni ahogy el kezdtünk futni be élesítette  a osztagos  a robbanófejeket és minden fel robbant ,és minket pedig szerencsésen fel transzportált a  közelben lévő Uss Xanthus.A Borgok meg semmisültek mivel a  Borg vezér kocka felrobbant és úgy tűnt hogy a  közelben a többi kocka is felrobbant..úgy tűnt hogy nertünk..mondtam ki irónikusan majd ekkor határoztam el magamat a  Flottával kapcsolatban is..

(Köszönöm a küldetés lezárva)
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Khazan Cluster
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: