Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ganalda szektor (Ganalda)
Ganalda szektor
Mozgató
Dátum: Kedd, 2013-09-03, 09.59.02 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ganalda  szektor..

Az a  hely ami a Klingonok egyik fő  történelmi pontjuk..

Egy Klingon Harci madár lépett ki  a tér ugrásból,amikor hirtelen egy Romulán hajó  tűnt elő ,úgy tűnt hogy  a Romulánok tárgyalnak  a Klingonokkal,úgy tűnt hogy  egy Csillagflotta  hajó is   a közelben volt..egy titkos megbeszélésnek néztek elejébe,hiszen volt valami az egyik Klingonnál amit nem hittek volna..egy  transztér  meghajtó egység átalakítva  valami olyasmi -vá amit nem is hittek volna..
A Klingon elmagyarázta ...de  azt senki sem hitte volna hogy  ami  a hordozóban van az kifog szabadulni egyszer.. a  Klingon le  tette    a tározót az asztalra  majd  várta  a credit ajánlásokat és  a dilithium ajánlásokat..a   Romulán egész területeket ajánlott fel mire  a Csillagflottás  hajókat.. a Klingon csak hallgatta míg a  Romulán le nem lőtte  élből  a Klingont majd  a Csillagflottásal is végzett...amikor végzett mindkettővel véletlenül   a hordozót le ejtette majd hirtelen sötétség lett és  csak egy  hangos nevetés  hallatszódott el..

U.S.S.Rapido
A Csillagflotta  erős prioritású jelet érzékelt,egy  tárgyalásra készülő hajóról a  U.S.S.Hurican-ról ami a Ganalda  sektorból jött..vészjelző adást fogtak..a Csillagflotta  az erre legidálisabb tiszteket küldte   a szuper titkos küldetésre..Jack Shepard,Jerry G.Thomas,Jim Reynold,Flynn Zevol és John Smith-t is.

--------------------
--------------------

A U.S.S. Rapido gyors megérkezés után próbált asszisztálni ,de  egyenlőre nem talált semmit csak Romulán harci madarat ,ami valószínűleg nem túl jó állapotban volt mivel nagyon közel volt  a  Ganalda  ,Klingon bázisához ezért  a Rpido megpróbálta előbb őket hívni de nem válaszoltak..a  Rapido transzporterében ekkor már  várakoztak azok az emberek akiknek asszisztálni kellet a helyzetet,már csak  fel kellet készülniük az induláshoz..


Sorrend:
Jack Shep-Jerry T.-Jim -Hutchinson-Zevol- Rey-John Smith


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2013-09-04, 21.43.38 | Üzenet # 2
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy nap kaptam egy üzenetet a Flottá Parancsokságtól hogy jelentkezek egy Szigorúan titkos küldetésre. Hát mondanom sem kell hogy meg voltam lepve rendesen, így a hajómat vissza Vittem a Föld körüli pályához és folyamatos készen léti állapotot rendeltem el. Ha netán valahol történne valami akkor tudjon az Atlantis segíteni.
Majd a U.s.s Rapdióra helyeztek az akcióra ahol néhány jó hírben álló tiszt volt. Bizonyára őket is Ide rendelték úgy mint engem. Annyiról informáltak hogy egy Klingon Bázishoz kell mennünk a Ganalda Szektorban. Amint megérkeztünk egyből egy Romulán hadihajót találtunk. ami elégé Rossz állapotban volt. Majd engem és néhány embert A Transzporter szobába Küldtek. Már egyből sejtetem hogy mi lesz. Amint ide értünk a Transzporterhez csak várakoztunk hogy most mi lesz, meg hogy lesz.
Egyenlőre nem szóltam senkihez semmit. mert előbb szeretném látni a helyzetet a saját szemeimmel mielőtt elkezdenék véleményt kinyilvánítani a társaságnak.
és halkan figyeltem a társaimat.




Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2013-09-04, 22.07.18
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 22.31.02 | Üzenet # 3
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vissza se értem a Horizon 6-ra az identitás incidensről már is egy újabb szigorúan titkos küldetést sóztak a nyakamba nagyon tudok örülni az ilyennek...A dokkoló gyűrűben hamar meg találtam azt a hajót ami a Klingon űr bázisra ment és vitt minket.Néma csendben és érzelem mentesen mentem a transzporter szobába amikor meg érkeztünk a helyszínhez a transzporter dobogóján álltam a többiekkel együtt és vártam hulla fáradtan.

 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-09-06, 17.13.09 | Üzenet # 4
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
~A Uss Centaur incidens után megint küdetésre hívtak engem de még az újjonan érkezet Progenitor társamat is hívták erre a titkos küldetésre kicsit adhatak volna egy kiss pihenőt alig jutotunk vissza a legközelebbi bázisla megint küldetésre hívnak.Mondtam magamban út közeben majd mondták a feladatot és sugároztak is át minket.

 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Hétfő, 2013-09-30, 21.56.13 | Üzenet # 5
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki megjött már csak ő nem. 
Hutchinson admirális, igen. Belépett a terembe ahol sokan voltak de nem elegen. Kicsit sántikált ugyan és megviselt volt de életben még. 
- Jó reggelt uraim. - Kezdte. - Önök azért vannak a Rapidón mert épp elsődleges priorítású vészjelzést fogtunk egy nappal ezelőtt a HUrricanról. A Hurricanon egyépként tárgyalások folytak egyenlőre feleslegesen magyaráznám milyenek. Azért jöttünk hogy megmentsük eme hajó még életben lévő legénységét. Ne számítsanak sok jóra, hozzanak fegyvert és reggelizzenek előtte meg. kérdés?


 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Péntek, 2013-10-18, 19.04.30 | Üzenet # 6
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel a hajom sujosan károsodot el vontaták a közeli csillagflota bázisra megjavítani és akkor el hívtak engem is 11 küldetésre.-Természetesen jellentkezem én is a feladatra ha már meg kértek rá azonal indulok is.Mondtam nekik majd követem az egyik tisztet a transzprotel állomásra és át sugároztak a találka pontra ahol a többiek is már ott voltak.-Részemről kezdhetjük a feladatot.Mondtam majd ki váncsian vártam a parancsot és hogy mi lesz.
 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 18.53.16 | Üzenet # 7
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki be jött és az admirális jött be utoljára. Még a progenitor társamat is el hivták a küldetésre biztos fontos lehet.Aztán az admirális meg kezdte a beszédet hogy mért is vagyunk most itt.~Érdekesen hangzik ez az egész remélem nem lesz most nagy gubanc mint ez előtt még nem pihentem ki az esetet.gondolkoztam 1 kicsit de nem válaszoltam semit és indultam a fegyvereimért hogy fel készülhesek.

 (HU)
 
John0015
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 19.02.16 | Üzenet # 8
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az egyik hajó fedérzetén voltam nem tudom mi történhetet nem emlékeztem semi másra csak a nevemre az emberek azt mondták nekem hogy balesetem volt az egyik küldetésen. Majd amint fel épültem anyira hogy szolgáratla jelentkezhesek amikor fel értem a kapítányhoz hogy szolgálatra jellentkezek. Azt mondta hogy meg hívtak engem 1 fontos küldetésre és azonal indulnom kel.-Igenis Kapítány máris indulok.Aztán el indultam a transzportel állomásra de előte be mentem a fegyver raktárba pár fegyverért a küldetéshez.Be értem a transzporter szobába ahol sietnem kellet mert bármikor el kezdöthet túl a meg beszélés gyorsan át sugároztak engem és még pont időben érkeztem.Remek időzítésem volt mert pont az admirális előt értem be.Az admirális el mondta a lényeget és hogy készüljünk fel meg hogy van e valakinek kérdése.-Nekem van úram.Mikor indulunk?

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 19.34.02 | Üzenet # 9
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat felkészült és  rögtön indultak is  a megadott helyre  a harci madárra áttranszportáltak..

Nem igazán volt első látásra  semmi,de ahogy  beljebb mentek egyre  gyengébb lett  a rádió frekvencia  így  nem tudták a Rapiodot sem elérni..magukra  maradtak..hirtelen egy hangot kezdtek el hallani..

John mintha  az élete összese fázisán átment volna  úgy kezdett el emlékezni mindenre..kissé látványosan meg is fájdult a feje  de  tudta  ezek után hogy ki is ő..persze először  nem akarta ezt tudtára adni senkinek de  tervében volt hogy mindenkit megöl..


Sorrend:
Jack Shep-Jerry T.-Jim -Zevol- Rey-John Smith-Hutchinson


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Hétfő, 2013-11-11, 21.09.06 | Üzenet # 10
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kedvenc fegyverrel felszekerezve át sugároztunk a harci Madárra és Szerencsénkre nem Találkoztunk semmilyen fogadó bizottsággal, De mikor beljebb haladtunk valamiért az össze köttetés egyre gyengébb let a hajónkkal.

- Eddig jók vagyunk.

Jegyeztem meg halkan Én azért lassan haladtam Mert Nem akartam Trappolni a Klingonok miatt. Hátra van a Közelben egy őr féleség valahol, de bíztam benne hogy simán elérünk célig. de egy klingon hajón ez olyan mint ha egy oroszlán barlangban Próbálnánk át haladni észrevétlenül Valamiért, Kezdtem kicsit kellemetlenül érezni magam a hajó folyosóit nézve.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2013-11-11, 23.24.21 | Üzenet # 11
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
El értük a célt és át transzportáltunk oda,lassan haladtunk előre ahogy egy kicsit beljebb értünk a rádió adás gyengülni kezdett.Érdekes a rádió használhatatlan uram magunkra vagyunk utalva mondom hangosan.A Kilngon harci madár eléggé különbözött a mieinktől,Érdekesnek tartottam ezt a járművet.Mentünk tova az egyik fickó aki velük jött hirtelen meg fájdult a feje.De nekem valami azt súgta hogy itt valami nem stimmelt.

 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2013-11-13, 17.30.44 | Üzenet # 12
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megérkeztünk a hajóra felkészültem mindenel még kardot is vitem magamal ha túl közel jutna 1 klingon és nem tudnám a fegyveremet használni.Ahogy beljebb haladtunk a harci madárban a hajóval az össze kötetés gyengült nem értetem miért.Elő vetem a pisztolyomat és 1 lámpát mert ahová ép kerültem elég sötét volt.Idő közben az egyik társunk nak hirtelen meg fájdult a feje pont akkor futotam vele össze amikor ki értem a sötét folyosórol.~Fura hogy valahol vak sötét van egyes helyen meg nem na mind1.Oda mentem a társunkhoz és meg néztem mi van vele.-Minden rendben van?Kérdeztem töle mert jó lene ha mindanyian egyben jutnánk haza.

 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 18.09.52 | Üzenet # 13
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megérkeztünk a hajóra Mindenki azonal be állt a helyére és indultak is.-Most vagyok először Föderációs tisztekel küldetésel elég érdekes lesz.Mondtam majd én is indultam kicsit futva ne hogy le maradjak a többiekel.~A meg jegyzésemet észre sem vették na mind1.Modtam halkan és elő vetem a fegyvert ki tudja hol bukan elő ellenség.Közben az egyik fura társunk kicsit össze eset Jim azonal oda ment hozá és fel segítete.~Úgy tünt csak 1 fejfájás roham vagy valami szédülés.Jegyeztem meg magamban mert elégé fura érzésem volt hogy ilyeneket kel mondanom.-Mi ez a hely teljesen ki készülök?!Kérdeztem majd mentem tovább miután körbe néztem.

Az üzenetet módosította FlynnZevol - Csütörtök, 2013-12-05, 18.21.33
 (HU)
 
Jim
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 18.19.13 | Üzenet # 14
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Felsegítetem a társunkat úgy nézki minden rendben van vele csak hirtelen el szédült.Mikor flynn ide jöt és ránk nézet hirtelen le fagyot volna.Majd pár pillanat mulva ment is tovább.~Fura hogy mik vanak az egyikünk el szédül más le fagy mi történhet még?Tetem fel magamnak a kérdést amikor jelezte John hogy rendbe van én is indultam tovább mint mindenki.Meg látam az Admilálist és oda mentem hozá.-Uram.Van ötlete merre keresük azt a tárgyat?Oda sietem hozá és tetem is fel a kérddést mert öszintén szolva fogalmam sincs hol keresem.

 (HU)
 
John0015
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 18.45.00 | Üzenet # 15
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Át értünk a hajóra fel készültem mindenre sokk fegyver pr kés nem ált fel készülni.~Mentem ahogyan csak birtam ezen a padlón mert amin jártam elégé pocsék volt hogy úgy mondjam.Bármi is történ valami szét zilálta a hejet.Gondoltam magamban majd inkább kerestem egy olyan folyosot amin könyebben lehet mozogni.-Meg is van.Meg találtam azt a folyosot a közelben ami járható végre.Egy pillanatra úgy éreztem mintha látam volna valamit oda sietem és közbe valami hullám meglagadot amitől úgy éreztem mintha el szédültem volna és amikor az érzés elfogot az egyik társam Jim oda jöt hozám és agodva segíteni probált majd fel segítet és hírtelen el mult ez a szédülés érzet Flynn meg nézet 1 pillanatig rám majd ment tovább.~Akár mi is volt ez a valami vissza hozta az emlékeimet és most már tudom ki vagyok honan jötem és mért vagyok itt.Márcsak anyi dolgom maradt hogy mindenkit megöljek anélkül hogy fel tüne nekik bármi is és rá adásnak két Kék Hold Fény Progenitor is itt van.Egyre csodásabban érzem magamat végre megölhetem ezt a Két Progenitort akik korábban megszöktek mások nem is lehetnek csak ők.Gondoltam magamban és közben probáltam úgy csinálni mint eddig és játszom tovább a szerepemet kezdve a megtévesztésel.-Igen kösz már jól vagyok csak hírtelen el szédültem már mehetünk.Mondtam neki majd el is indultam.~Amikor el jön a megfelelő pillanat és nem figyelnek be megyek a gépházba néma riasztásos őnmegsemisítés megöli őket és elszökök egy vadászal.Gondoltam végig magamban a tervemet miközben utnak indultunk.

 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ganalda szektor (Ganalda)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: