Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ferengi bázis
Ferengi bázis
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-11-11, 18.45.46 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Ismerős ismeretlen"


A felderítő csapat tagjai végül a transzporterhez érve indultak el. Mindneki egyenruha volt kivéve Matt-et, ő ugyanis félre értette úgy tűnt a dolgot. A Ferengiek ugyanis ismerik a Csillagflottát vagyis ismerniük kell, ámbár lehet hogy lesznek a bázison olyan faj képviselői akik még soha nem találkoztak velük de azok meg akkor már olyan modernek hogy találkozhatnak az elsődleges irányelv szerint velük. Akkor meg minek a civil?

A csapatnyi ember és az Agrosi nem sokkal a Destryt-ről való transzportálás után egy bázisra érkezett mely tele volt különféle idegenekkel.
A magas szürke falakon látszódott hogy ősöregek már akkor, a fém recsegett-ropogott a lábuk alatt és minden olyan koszos is volt mint egy múzeumban.
A rámpa ahová transzportáltak elég zsúfolt volt, sokan épp le és fel mentek róla.
Ekkor vették észre hogy egy transzport padd-on állnak, és hogy két Ferengi már várja őket.
Az egyik magas, lila ruhás volt a másik egy rózsaszín ruhás Ferengi nő.

Miután Tucker kapitány intett hogy induljanak el a csapat elindult, egyenesen eléjük ls megálltak. Látszódott a bázis idegenjein hogy nem zavartatják magukat; folyamatosan mászkáltak és transzportáltak fel-fel lökve néhányjukat miközben a Ferengi férfi kezdett el beszélni hozzájuk.
- Üdvözöljük a Zenis-bázisunkon kapitány! - Köszöntötte. - Láttuk hogy közelednek, bár nem számítottunk arra hogy meg is állnak.
- Szállásért, ételért, fegyverért, Orioni nőért, egyéb szolgáltatásért, vagy információért jöttek ha lehet indiszkrét? - Kérdezte a másik szavába vágva a Ferengi nő.
Tucker kapitány természetesen nem alkudozni akart, és nem is így képzelte ezt a kis kiruccanást, de igaz volt ami igaz hogy információért jött.
Előadva így hát kérését a Ferengi válaszul ezt adta: előbb a másikkal összenézett, majd elmosolyodott.
- Nos, az nem lesz egy kis összeg... de felajánlok valamit. Nem tudni miért, de két társunk eltűnt, és sehogy sem akarnak jó szintekre vinni minket az átkozott liftek. Ha lemennek megjavítani a tisztjei, és működni fognak a liftjeink..
- Főleg azok, mert nem tudunk árut szállítani az alsó részekre.
- Igen, akkor áll az alku? ..
- Naah? - Tucker kapitány nem tehetett mást. Kellett egy térkép a kiterjedésről és a Ferengiek biztos hogy ismerték azt.
Így parancsba adta hogy Chaz, Alan, és Lauren menjenek és nézzenek utána a liftnek, addig ő és Matt megvárják őket és próbálnak körülnézni.

( Jack - Chaz - Alan - Lauren - Matt - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Csütörtök, 2013-11-14, 12.53.13 | Üzenet # 2
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor  le transzportáltunk valahogy úgy képzeltem el  a bázist hogy el hagyatott lesz és senki sem,lesz akit tudnánk kérdezni arról ami érdekelne minket,de szerencsénkre voltak  ...ami azt illeti nem is kevésen..persze  ez  azért nem igazán tetszett nekem mert mind  Ferengiek voltak,azt hittem hogy  itt senki sem élheti túl..főként nem Ferengiek..de úgy tűnt tévedtem ..rá néztem az első tisztemre  majd  sóhajtottam egy nagyot..

-Azt hittem hogy  nem találunk senkit..minden esetre maradjanak együtt nem szeretném ah elvesznének..

Mondtam  Chester-nek,majd  előrébb mentem   a Ferengikhez akik már vártak minket..elő készítve  mindent és  mindenkit mintha előre  megjósolták volna az egészet..megint csak sóhajtozni tudtam majd  amikor  a Ferengi fel ajánlotta  a  segítségüket,természetesen muszáj volt kihasználni azt  cserébe nem kért sokat..úgy gondoltam hogy miért is ne..persze  ekkor még nem tudhattam hogy ennek lesz -e  következménye..

-Áll az alku..

Válaszoltam a  Ferenginek majd küldtem az embereimet  a  megfelelő helyre.

-Chester,Alan és  Lauren..önök fognak menni az alsó részekre..ez parancs...Chester maga  lesz a csapat vezetője..sok szerencsét..

Szóltam a  tiszteimhez majd Matt-hez fordultam.

-Maga itt marad  a  biztonság kedvéért..nem szeretném ha  a barátaink esetleg ...átvernének minket..szeretem a  tiszta  ügyet..

Mondtam  a  tisztemnek majd  oda fordultam a  Ferengihez.

-Ha nem bánja  akkor körül néznénk.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Kedd, 2013-11-19, 19.24.50 | Üzenet # 3
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor lesugároztunk azon kaptam magam hogy mindenféle bamba lény vesz körül, és egész jó bárhangulatot is sejtettem. 
- Nem is olyan rossz. - Néztem hátra egy sanda arccal a mellettem épp elmenő idegen Orioni hölgyre. Valami nagyfülűek vártak minket, nagy profitzabáló Ferengieknek néztem őket és nem tévedtem mert tényleg azok voltak. 
- Ó apám már csak ez hiányzott? Nagy a fülem, vajon én is Ferengi vagyok? - Kérdeztem magas hanggal. 
A kapitány nem szólt de szemével jelezte hogy nyugodjak le. 
- Má' ezt se" lehet mondani vazze".. - Böktem meg Laut aki mellettem állt. Valami irtó unalmas beszélgetésbe fogtak ezért vigyorogva odahajoltam hozzá.
- Hé kérsz csokit kölök? A zsebembe tárolom tokom is van hozzá! - Vigyorogtam még hozzá de jött a nagy tökös hogy mennem kell nekem meg a kiscsajnak meg Cromwellnek valami lifthez keresgélni tökfejeket.
A maradék csokit Laurennek a kezébe adtam, a körmömet meg rágni kezdtem. 
- Jó.. akkó jó.. de melyik szinten tévedtek el a fülesek csakhogy tudjam hol keresgéljem őket?.. vagy ez ilyen acitvity és találomra megy? - Kérdeztem.



 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Szerda, 2013-11-20, 19.28.16 | Üzenet # 4
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Letranszportáltunk a Ferengiek székhelyére. Nem igazán így képzeltem de mindenféle és fajta idegenek mászkáltak fel alá. 
Megcsóváltam a fejem, majd aggódva követtem le a transzporter rámpáról a kapitányt mellette maradva. Valami azt súgta hogy nem kellene itt lennem, elég feleslegesnek éreztem magam ami azt illeti.
Amikor megpillantottam a Ferengieket a gondlatom igaznak bizonyult valóban: "Mi a fenét keresek itt!" - Gondoltam. 
De a kapitány úgy tűnt kezdte megérteni őket, vagy csak ők a kapitányt mert elég jó beszélgetésbe csaptak. 
Én csendben hallgattam őket, legszívesebben ott se lettem volna, node milyen az élet már egy pszichológus is kell úgy tűnik egy felderítőakcióra.
A parancsnok úgy tűnt minden esetre legalább baromira élvezi, mert jól elvolt Laurennel. Rájuk is néztem egy pillanatra, majd követtem őket gyorsan mikor a lift felé indultak. 
- Remek. Ez nagyon kellett tényleg! - Sopánkodtam a hátuk mögött. - Miért is jöttem le magukkal.. fogalmam sincs!


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szerda, 2013-11-20, 21.58.54 | Üzenet # 5
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Na, a küldetés meg is kezdte magát... Lesugároztunk a bázisra.
Az első dolog amit láttam, hogy a sejtések ellenére, nem is volt annyira kihalt ez a hely... Kábé annyi faj volt ott, hogy egy oldalt kitöltene a lista...
Mint aki még nem látott hasonlót, nézelődtem körbe-körbe... Talán azért is, mert végre kicsit kiszabadultam a szardiniás dobozból, s kimozgathattam a lábaim... Hirtelen megindultunk. Megindultunk, majd megálltunk pár satellite fülünél.. Valamiféle üdvözlő társaság lehet, mert nagyon érdeklődően faggatták Tucker kapitányt a szándékunkról...
Mint a csapat egyetlen Női tagja, kicsit felkaptam a fejem, mikor az Orioni nőket emlegették... Reméltem hogy engem nem akarnak belevonni ilyen buliba.. A végén még megpróbálnának elvinni és átfesteni... Mondjuk akkor kapnának ajándékba pár vadiúj testnyílást...

Figyeltem volna, mit beszélnek, de közbe Chaz megint elkezdett úgy viselkedni, mintha egy kisgyerek állna mellette a személyemben..
Megbökött, amire én kicsit odébb léptem... Csak néztem, rá. Ilyenkor normál esetben visszalökném, de most inkább hanyagoltam ezt a reflex szerű cselekvést...
Nem sok kellett, hogy folytassa. Csokival akart kínálgatni... Mást tenni se tudtam, mint a fejemet a tenyerembe temettem, mutatván, hogy semmi közöm ehhez a lényhez magam mellett...
Megkaptuk a parancsot, hogy lessük meg azt a fránya liftet amit emlegettek... Csak aztán nehogy én kelljek megjavítani azt a roncshalmazt...
Léptem egyet, majd egy hirtelen mozdulattal a kezembe nyomta az előbbi műsorát folytatva a csokit ami a zsebében volt... Persze tiszta olvadék volt, így szinte elfojt a kezemben... Nem is volt valami csoki szaga, ki tudja mióta érlelődött ott a zsebében... Fejemet reménytelenül megrázva indultam utána, hogy mihamarabb visszacsempésszem az olvadékot... Sikerült is, majd inkább mögötte menetem...

Fél szemmel láttam, hogy Alan megint adja a magányos farkast... Néha mit nem adnék, ha én lehetnék így egyedül... És nem piszkálnának egyfolytában a korom miatt...
-Mizu? -léptem oda hozzá hirtelenjében... Nem számítottam Alan-től nagy dumálásra, de legalább a parancsnok és annak csokiérlelőjétől távol voltam...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Szerda, 2013-11-27, 00.02.27 | Üzenet # 6
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Komor hangulatban léptem a transzporter dobogóra,és pár másodperc alatt a Ferengi bázison materializálodtunk.A bázis nem volt kihalt sok fêle lényt láttam.A fém kissé kopott volt a padló nyikorgott a lábunk alatt csoda hogy eddig nem szakadt be még.Egy Kis Ferengi csapat jött oda hozzánk és beszéltek a kapitányal hogy miről azt nem tudom mert nem igazán figyeltem mert máshol jártak a gondolataim.Majd arra leszek figyelmes hogy Chaz és Lauren el megy valahova.A kapitány parancsot ad hogy én maradjak itt mert lehet hogy gond lehet.Igenis uram.Válaszolom és elindulunk Körülnézni.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2013-11-28, 19.10.43 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután Chaz-t tájékoztatta a Ferengi nő arról hogy eltévedt és nem válaszoló emberei a hetes szinten ragadhattak valószínűleg, a parancsnok és csapata beszálltak a liftbe. 
A lift úgy nézett ki mint amit már vagy pár száz éve használnak.. csak manuális vezérlés volt rajta lehetséges, és Alan, Lauren és a parancsnok éppen hogy csak elfértek benne. 
Mikor Lauren kicsillapizálta, majd megérintette a hetes szintre vezető gombot a lift csikorogva indul útjának. 
A parancsnok e közben folyamatosan ellenőrizte a kapott adatokat, melyek a bázis méreteiről, folyosóiról és funkcióiról szóltak miközben gondolkodott folyamatosan. 
Épp megállapította hangosan hogy a bázis már több száz éves lehet mikor a lift nyögött egyet... majd nyikorogva-csikorogva száguldani kezdett lefele. 
Mindenki leesett a földre, Chaz csúnyán meg is ütötte a fejét majd elájult... A lift száguldott Lauren pedig próbált a panellel valamit kezdeni hogy meg tudja állítani a fémdobozt, de mivel megállni is csak a csontpengéi kitámasztásával tudott ezért ez nehezen ment neki..
A hatos szinten tartottak.. minden ami csak lehetett sípolt-nyikorgott, és kérdéses volt hogy most mi lesz...
A hetes a panelon lévő vörös kijelzőn hét szint képe volt, ám a lift nem ért földet a hetediknél, mint ahogy arra Lauren számított; nagy erővel tovább száguldott... a kijelző kikapcsolt, minden sötét lett, majd hirtelen lelassult és megállt a lift. 
Alan állt fel a csöndben először, és kapcsolta fel a vészlámpát amit a felderítő csapat tagjai mindig magukkal hoznak.. És nézte meg hogy ki hogy van. 
Chaz feje csúnyán megsérült.. és mikor Lauren lépett oda hozzá épp akkor tér magához..
Lauren jelentette a helyzetet kommon de a síri csönd fogadta őt... 
Magukra voltak utalva. 

Közben Matt és a kapitány a bárba indult. 
Tucker kapitány a megkapott térképeket nézte; és akkor látta hogy hozzájuk a legközelebb a Corinthia csillagrendszer áll.. a fajról mely ott élt nem sok volt írva, csak az hogy fejlettek, és egy zászló: 


Tucker kapitány így végre megörülhetett hogy egy ismeretlen faj van a közelben akik képesek talán a kapcsolat felvételre. 
E közben Matt a bárpulthoz ment, kért magának egy italt és figyelt. 
A sok lény melyek közül a fele ismeretlen volt, ide-oda ment. Szinte nyomon követhetetlen volt hogy mennyi hasonló és mennyi kevésbé hasonló volt köztük mely a humanoidokra hasonlított..

( Lauren- Alan - Chaz - Matt - Jack - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 21.50.32 | Üzenet # 8
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben Chaz-re néztem rosszallóan, s Alan mellett sétáltam, fél füllel hallgattam ahogy a nagyfülü elmondta a szitut...
Az első gondolatom mindjárt a volt, hogy mennyire bénák, hogy a saját bázisukon eltévednek... A második pedig az, hogy ha ezek eltévedtek, mi garantálja, hogy mi nem fogunk?
A rövid eligazítás után, be is szálltunk a liftbe, ahol egyre inkább az a gondolat támadt bennem, hogy ennek nem lesz rossz vége... Nem igazán akartam rabszolgaárusokba botlani, mert engem tutira szívesen adtak volna el.. Ritka egy faj az enyém a galaxis azon részén... Talán ha 1-2 található Agros-ból... Nem túlzottan mászkálunk szét...

A Lift belül leharcolt volt.. Utoljára gyerekkoromban láttam hasonlóan.... roncs... szerkezetet. Mint amit az építése óta egyszer sem javítottak volna... De nem is ma építették.
Nem voltam túl jártas a kézi lift kezelésben, így egy darabig csak néztem az idegen jelekkel borított kapcsolótáblát... Gondoltam, az egyszerűbb jel, kisebb számot takar, így kiszámoltam a hetediket, s rányomtam, elindultunk. Csikorogva, nyögve és a libabőrt rám hozva, de elindultunk. Búcsút intettem a biztonságnak, s üdvözöltem az ismeretlent egy nagy nyeléssel kísérve.
Chaz eközben csak a kis játékszerét nézegette... Tutira a következő csoki szállítmányt intézte.. ám mikor megnéztem láttam, hogy csak adatok.

Pár perc múlva, a lift érdekes hangot produkált, majd gyorsulási versenybe kezdett a gyomrom ellen... Hát nem az utóbbi állt nyerésre, s én sem voltam éppen a helyet fizikai magaslatán... konkrétan a földet nyomta az arcom. Chaz elájult...
-Klafa... -mondtam magamban.. tudtam, hogy tennem kell valamit, így jégcsákánynak használva a csontjaimat, valahogy feltápászkodtam, s a megoldáson gondolkoztam..
Volt egy kijelző, ami szerint valahol a hatos szintnél voltunk, ám én nem igazán hittem neki, legalábbis nem ezt súgta a gyomrom, viszont a kijelző szerint hirtelen elhagytuk a bűvös hetest...
-A fene játszana rajta papás-mamást... -motyogtam, majd a kijelző kampecnek látszott, ám a lift lassulni kezdett, aminek a karjaim igencsak örültek. Megálltunk, majd csak Alan vészlámpájának fényét láttam.
Lecsekkolt mindenkit, majd Chaz-re irányult a figyelem. Odaléptem feléje, s ekkor magához is tért... Biztos valami bűvös erőm hatására...
Látván, hogy a parancsnok nem igazán leledzik teljesen épnek, így gondoltam, jelentést teszek... Így nem mehettünk tovább...
-Cross Zászlós Tucker Kapitánynak! Beragadtunk a Ferengik bűvös csodaliftjébe, s a parancsnok csúnyán megsérült! Meglátásom szerint nem tudunk..... -mondtam, ám furcsának hatott a kuss, ami a kommból jött...
-Mond szépen: pápá... El vagyunk vágva... -jelentettem ki, egy sóhaj kíséretében.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Csütörtök, 2013-12-05, 23.23.25 | Üzenet # 9
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Zsebre tett kezekkel mentem előre, nem is figyelve nagyon arra hogy ki mit mond. Nem éreztem szükségét egy magam fajta pszichológusnak, főleg nem egy ilyen űrbázison. 
Ahová csak elnéztem, mindenhol nagy füleseket vagy másokat láttam. Kiskoromban egyszer mikor apámmal voltam véletlen elszakadtam tőle. Akkor tudtam meg milyen ha Orioniakkal találkozik az ember. 
A helyzet melyre visszagondoltam hasonlított ehhez. Kényelmetlenül éreztem magam, aztán hirtelen Lauren jött oda hozzám hogy mizu. 
- Fázom.. és nem nekem való ez a hely. - Fejtettem ki neki röviden elégedetlenségemet. - És veled? Mizu? - Kérdeztem fáradt mosollyal. 
Gondoltam neki sem tetszik a helyzet. A megannyi különféle lények konzervje, a hideg meg a sok ezer éves fémdarab. 
- Legszívesebben elhúznék innen. És most.. most még ez a lift is! - Folytattam az idegeskedésem a rom liftbe beszállva. 
A parancsnok nyugodtan nézegette a kis adathalmazát. Jajj de érdekes... Laurenre pillantottam néha-néha, majd megálltam a lift közepén és karba tettem a kezeimet. 
- Nah jó. .. És most? - Erre a lift nagyot nyögve megindult velünk. 
Lassan aztán nagyon nagyon gyorsan elindultunk vélhetőleg lefele. Lenéztem a padlóra és percekig fel se tűnt hogy úgy megyünk mintha megőrült volna a bádogkacni. 
Bár lehet azért mert nem figyeltem annyira.. Aztán hirtelen nagyon begyorsultunk. Mindenki esett jobbra-balra, olyan volt mint a ringlispirben. A parancsnok eltaknyolt, bevágta a fejét. 
Én a fenekemre ültem és próbáltam nem pánikolni: 
- Laureeeennnnn.. Próóbálljjj valamiiittt csinállniiiii!!!!!!   - Aztán hirtelen megálltunk. 

Felálltam nehézkesen, a fenékcsontom fájt nagyon.. (mert talán még az igazi bennem) 
- Huh. Mindenki jól van? - Tettem fel a költői kérdést. Bekapcsoltam a karlámpám, és azonnal Laurenre néztem, aztán a parancsnokra aki épp akkor tért magához amikor Lauren felé lépett. Milyen érdekes...
- Maradjon nyugton maga szerencsétlen. Mondom nyugton! Azt hiszi én nem értek az orvosláshoz! Téved! Feküdjön ha azt mondom, és lélegzzen mélyeket míg be nem kötöm a fejét az ég szerelmére hogy lehet valaki ekkora szerencsétlen! - Méltatlankodtam és neki kezdtem a parancsnok ellátásához.
Még jó hogy nála volt egy orvosi táska amibe minden földi jó volt.
- Lássuk csak.. fogkefe.. csokoládé.. cukroka.. és ez mi? Egy műujj? Ez valami vicc?! Maga beteg ember! - Előkapartam a sok szemét közül a bőr regenerátort és azzal kezeltem le a fejét.
- És remélje hogy nincs agyrázkódása. - Közelebb hajoltam hozzá egy kicsivel. - Ha halucinál vagy kényszerképzetei vannak. Forduljon.. hozzám. - Mosoly.
Lauren felé fordultam.
- El vagyunk vágva? Szuper! Megint jó napom van!


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Kedd, 2013-12-17, 20.39.17 | Üzenet # 10
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kaptam valami furfangos adathordozót amin az állt hogy valahol az utcsó szinten tévedhettek el a nagyfülű komák. Közben visszakaptam a csokikámat amit Lau Lau visszacsúsztatott a zsebembe. 
- Nem baj majd legközelebb. - Mondtam egy vigyorral olyan hangulatban mintha egy vígjátékot néznék. 
Beszálltunk ezek után valami elátkozott liftbe. Hátra dőltem a megszokott nyugodtsággal a fejemen:
- Hetes szint! - Nem indult. - Hahó hetes szint! - Jó darabig mondogattam volna ha Lau gyerek nem nyomta volna meg a gombot. 
- jah, maunális vezérlés, éértem. - Mondtam egy vigyorral. A lift elindult a maga nyikorgó hangján, azzal suhant lefele. Közben olvasgattam. 

Érdekes adatok voltak rajta. 
- HIH! - Nevettem el magam magas hanggal. - Vagy száz éves ez a kóceráj! Wó-á! - Száguldottunk lefele. 
Hiába próbáltam kapaszkodni frankón bevertem a fejem ami nagyon fájt aztán elájultam. 
Képszakadás. 
Mikor kinyitottam félig a szemem azon kaptam magam hogy a hideg földön fekszek és Cromwell nézeget meg sérteget. 
- Jól vok nem kellenek ilyenek... - Mormogtam. Cromi meg csak csinálta tovább. 
Azt kivettem hogy nem tudjuk hol vagyunk, és hogy nincs kommunikáció. 
Felültem nagyjából, majd a fejemet fogtam egy darabig. 
- Jó jó. Derítsük fel ezt a helyet szerintem, hátha van valahol olyan eszköz amiből rájövünk hogy hova zuhantunk, és hátha lesz olyan is amivel majd tudunk üzenetet küldeni. - Szóltam.



 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Csütörtök, 2013-12-26, 21.44.20 | Üzenet # 11
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitánnyal a bárfelé indultunk.A kedvem egyre rosszabb lett.A bárba értünk,Mivel a kapitány nem adott parancsot így oda léptem a bárpult hoz és rendeltem két italt.Oda megyek a kapitányhoz és oda adom neki az egyik,italt majd vissza megyek a bárpult hoz a saját italomhoz mielőtt meg ittam volna kifizettem azokat.ivàs közben csendben figyelem a lények sokaságát mind ismeretlen volt a számomra.Belekortyolok az italomba és szomorúan lehajtom a fejemet...Nagyot sóhajtva megiszom az italom maradékát.és közben figylek tovább...

 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Kedd, 2014-01-07, 21.52.13 | Üzenet # 12
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gyorsan megkocogtattam  a  vállát   a kedves  Tacticai tiszt helyettesemnek..mivel rögtön az ivászatra gondolt elsőnek..

-Elnézést Mr.Skylark...de...

Suttogtam tovább..

-De ami azt illeti jobb lenne  felmérni előbb a  területet mielőtt még bekapna  valami rosszabb fajta  vírust esetleg abból amit iszik..nem tudhatjuk hogy  itt mennyi fajta vírus vagy  éppen rosszabb van a levegőben szeretnék egy analízist és  jobb lenne  ha szétnézne és  kérdezősködne  ...én is ugyan ezt fogom tenni..ez parancs...

Mondtam egész halkan  Skylark-nak mi közben ,előre indultam szkenerrel a  kezembe és  megpróbáltam minnél több infót beszerezni   a helynek  a  tradíciónális szokásairól ,mivel ennyi idő után amennyi ideig itt voltak ezek a  Ferengiek akár egy  -két új szokás is  kialakulhatott..hiszen szinte elzárva élnek itt mindentől távol.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2014-01-17, 22.38.02 | Üzenet # 13
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Chaz fejét nagyjából el látta Alan majd a csapat elkezdte feltérképezni a terepet. Mivel sötét volt ezért lassan indultak neki.. A folyosó kemény volt, és Lauren észre vette hogy olykor kis fülkékbe is botlanak. A fülkék zárva voltak, és látszatra üresek. Valami furcsa szag is terjengett a levegőben, amit valószínűleg csak Lauren orra érzett meg, mivel ember számára észre vehetetlen volt.
Alan néha megállt egy-egy fülke mellett és bevilágított, elgondolkodva azon hogy kik lehettek azon kis ketrecek lakói valaha..
Chaz ekkor hirtelen megállt egy ilyen kis ketrec előtt, ám  falon egy ősréginek kinéző panel is volt. Lauren egy másik ugyan olyan panelre lett figyelmes, miközben Alan belépett a sötét kis kalitkába. 
A férfi lehajolt, és nézelődött.. gyanúja ekkor bizonyítékot is talált. Valaki járhatott ott, lábnyomok voltak a földön, mintha valaki koszos lábbal járkált volna. Persze nem emberi lábnyomoknak tűntek, mégcsak nem is hasonlítottak emberire. 
Épp kiment félig meddig mikor az ajtó becsukódott, éppen a mechanikus karjára. Alan megijedt, és nem tudott se jobbra se balra menni.. be volt szorulva, és bár nem fájt a karja úgy érezte a sötétségből nézi őt valaki.... 
Ekkor valaki halkan megmozdult előtte a sötétben de nem mutatta magát.. a férfi pánikolni kezdett, Chaz pedig elég tehetetlenné vált. 
Lauren választhatott: vagy megpróbálja erővel kinyitni az ajtót, vagy próbálkozik az ősrégi, ismeretlen nyelven íródott panellel, hátha az majd kinyitja az ajtót. 

E közben Matt reagálva a kapitány szavai a bárban próbált kérdezősködni arról a fajról amit a kapott leírásban látott: a Zenis fajról. 
Matt választhatott: próbálkozik megkérdezni a bárost, vagy a közelben lévő Orioni együttessel próbálkodzik. 
A kapitány próbálta elérni a csapatot, de reakció nem volt. A férfi dönthette azt hogy próbálkodzik tovább vagy egy MAKOs csapattal, és persze Mattel a többiek után mennek. 

( Lauren - Alan - Chaz - Matt - Jack - Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 22.22.48 | Üzenet # 14
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Psycho egér foltozza a doktort... Ez furcsa... -gondoltam magamban, majd elindultunk... Sötét volt.. Nekem ez nem volt akkora gond, mivel jól láttam sötétben, de kicsit zavaró volt... Menet közben valami fülkék kerültek utunkba állandóan.. Zárva voltak, de üresnek tűntek. Hogy miért, az nagy kérdés volt, de nem foglalkoztam vele, inkább a furcsa szagot szippantottam be párszor mélyebben, hogy rájöjjek mi az, de nem sikerült... Ahogy elnéztem, ezt a többiek nem vették észre, így nem is fáradoztam azon, hogy megkérdezzem, csak kijelentettem.
-Valami furcsa szag terjeng... Maga volt az, Parancsnok? -próbáltam a feszültséget oldani.
-Na de viccen kívül, tényleg terjeng valami furcsa...

Ahogy mentünk, csak annyit hallottam, hogy Chaz megáll valahol. Odanéztem, s valami furcsa, ősrégi vacak volt a falon írásokkal szintén az őskorból... Körbenéztem, s találtam mégegy ugyan olyat.

Alan valamit motoszkált, majd csak annyit hallottam, hogy egy ajtó becsukódott, de rosszul.. mintha valami akadályozná. Odanéztem, s láttam, hogy Alan robokarja a ludas.
Gyorsan odamentem, hátha le tudom tolni róla, de nem ment, így inkább bepróbálkoztam az írásos panelnél... Hátha megyünk vele valamire...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 22.43.32 | Üzenet # 15
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mentünk a setétben. Nagyon jó, komolyan ez volt minden álmom. Egy rinyagéppel meg egy Lauennel eltévedni.
Ahogy egyre beljebb meneteltünk, már-már olyan volt mintha egy éve mennénk, hirtelen kiszúrtam hogy vannak valami ketrecek a folyosón mellettünk. Zárva voltak.
Lehettek volna hűtők is, de minden esetre rögtön arra asszociáltam hogy fogdák. Vagy börtönök.
Rossz érzés fogott el, de néha azért bevilágítottam, hátha valaki kikukucskál rajta. Frászt is kaptam volna.
Aztán jött Lauren szagos poénja amin kitört belőlem a röhögés. Már régen röhögtem el magam így, de a feszültségnek valahol ki kellett törnie.
- Bocs, abbahagyom. - Hagytam hirtelen abba, de nehezemre esett. "Történjen már valamiiiiiiiii" - Gondoltam szenvedősen magamban. 
Ekkor láttam meg hogy az egyik ilyen izé nyitva van. Eredetileg nem akartam bemenni, de valamiért bementem. Láttam hogy lábnyomok vannak ott, és megfordultam hogy szóljak de ekkor BAMM! 

Nem fájt semmim, de tudtam hogy beütött a ménykű mert nem tudtam az átkozott műkaromtól menni se balra se jobbra. 
- Valaki segítene?! - Ordítottam el magam idegesen. - Az se baj ha levágjátok csak engedjetek ki .. innen... VAN ITT VALAKI!!!  MEG NAGY FEHÉR LÁBNYOMOK! 


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ferengi bázis
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: