Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Romulán helyőrség (Zeta Pictoris rendszer)
Romulán helyőrség
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-12-10, 19.19.43 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Bukott hősök és bosszú"

Mivel az Enterprise feltartotta a támadó Querreriai flottát, az ellenség nem figyelt a kompra mely elhagyta a zászlóshajót.
Dave Howel, Catherine Zaria, T'vrell és Michael Alllaver némán ültek egy darabig. Nagy sebességgel közeledtek a bázis felé. Tania Salla komp pilóta mereven nézte a képernyőt egy darabig majd hirtelen félre húzta a kormányt.
A komp egy félbukfeccel elkerült egy aknát, majd élesen  felfele száguldott. Miközben többen elfehéredtek, Dave-nek egyértelmű volt hogy Tania nem talál megfelelő dokkot.
A sötét bőrű nő még egy darabig gondolkodott, aztán odafordult a parancsnok felé. A komp megállt, nem messze az erősen megrongálódott bázistól.
- Parancsnok. Az összes dok-port vagy hangár zárva, vagy rongálódva van. A bázis nem válaszol.- Nyelt egyet.- Azt javaslom...- Ekkor megrázkódtak. Zaria hadnagy majdnem előre esett.
- .. aknák közelednek! - Salla pilóta egy kitérő manőver után hátraszólt.- Az egyetlen lehetőség ha betörünk egy zárt hangárba! - Kiabálta miközben a komp villámgyorsan leírt egy o alakot, elkerülve egy talán végzetes találkozást az aknával.
Howel parancsnok habár rizikós ötletnek találta, de nem volt más választás.
A komp a parancs után felgyorsult. Allaver tizedes behunyta a szemét... Salla hadnagy tüzelni kezdett, szétlőtte könnyedén a bázis kettes dokkjának falát, majd berepült oda. Miután leszállt a rendszer automatikusan erőterekkel zárta le a keletkezett léket.
- Kinyithatja a szemét tizedes.- Jegyezte meg cinikusan Salla.- Nem azt mondtam hogy nekimegyek.- Dave ezek után elsőnek állt fel, és parancsokat adott ki, fegyverekkel látta el a csapatot.

Óvatosan léptek előre a rámpáról... előttük holt testek, megannyi Romulán tiszt, és egy szétzüllött hangár állt.
A romulánokra jellemző módon minden tele volt automatikus védelmi ágyukkal, és zárolt ajtókkal amik nyugalmi állapotban várakoztak... a behatolókra.
Ezen ágyúk előtt Querreriai holt testek feküdtek, szolgálatukat jól teljesítve, azonban az ágyúk még aktívak voltak...
Tüzelni kezdtek Dave-re és a csapatára. A csapat egyik része a komp mögé bújt, a másik része egy nagyobb láda mögé.

- Átkozott Romulánok! Megmentenénk a valagukat és ezt kapjuk! - Kiabálta a tizedes, Dave mellé húzódva, majd elővett egy gránátot.- Várjon, ez majd betesz a...- Ekkor azonban a velük szemközti ajtóból egy csapat flotta tiszt lépett be, felrobbantva az ágyút egy biztos plazma-fegyver lövéssel.
A tisztek amint beléptek azonnal be is zárták maguk mögött az ajtót, viszont nem vették észre egyenlőre a dobozok és a komp mögött bujkáló Howel-éket.
- Az admirális a nyolcason van, oda kell mennünk uram!- Kiabálta egy századosi rangban lévő férfinek az egyik nő.- Harris megsérült, és Craiston is. Biztos a hatosra akar menni azokért a civilekért, Springfield százados! De hát az öngyilkosság!
- Hagyjad Nothel.- Szólt közbe egy másik katona.-  Nem látod, a százados csak az admirális kutyája. Nem fogja meghatni a nyávogás, ő is csak egy droid.
Tom Springfield százados már jó ideje a bázison volt, hogy védje a Romulán civileket akik a bázison éltek, az admirálissal. Azonban Bregen admirális nem mozdult el a nyolcasról, így segítségre nem számíthatott...Miután azonban a százados lereagálta a beszélgetést tekintete megakadt a csillagflotta kompon...
Dave Howel és a csapata pedig ekkor léptek elő.

( Tom - Dave- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Springfield
Dátum: Vasárnap, 2014-12-14, 22.46.13 | Üzenet # 2
Enterprise-F /Százados/Tact.
Csoport: Százados
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy jó ideje már a helyőrségben sínylődtem, pár semmitmondó mihaszna ember lénnyel, akikre szerencsétlenségemre vigyáznom kellett. Bregen admirális nem várt parancsai, és kusza gondolatai azonban ahhoz vezettek hogy megritkultunk. 
A legnagyobb balszerencsénkre az ellenség bekerített minket, így visszavonultunk és kihátráltunk a komphangárok felé. 
Pár velem lévő lény megint azzal jött hogy gyáva parancsokat adok, nem látták hogy egyértelműen csak a legjobbat akarom nekik és követem Bregen képtelen parancsait. Bár éreztem hogy előbb utóbb lehetetlen lesz betartanom a kérését a nélkül hogy ne haljon meg senki, és kimentsük a többi civilt is. Csapatom legjava nem értett meg engem, gyerekesen a körülményeket és engem okoltak a veszteségek miatt. Bizonyították ezzel már megint, huszadik napja hogy éretlenek.
Hisz nem látták be saját ostobaságukat...
A legjobb kalkulációs számításaim szerint se éltük volna túl az egészet a Csillagflotta segítsége nélkül, számítottam is rá hogy valamikor el fognak jönni a civilekért. Nem értem, és nem értük. A civilekért. 
A katonaságban remek kis társaim nem látták be hogy a civilek az elsők, aztán az admirális aztán ők. És végül is én.
Ha van idő, és hely csak akkor. Úgy ismertem a dolgokat mint a tenyeremet...

Azonban eljött az az idő amikor már tapasztaltságom se segített. A komphangár felé az egyik emberem megsérült, és kutyafuttukba, társuk mentése közben észre se vették hogy belefutnak hamarosan a vesztükbe: egy utukat keresztező automata ágyúba. 
Megálltam, és gyorsan ki is lőttem azt a plazma karabélyommal. Vártam egy pillanatig míg a gép elemeire esik szét, forró szikrákat és félig égett plazmát hányva, aztán intettem befelé. 
Legutoljára én is beléptem, bezártam az ajtót. Úgy tűnt mindezen menekülés, és futás elterelte társaim figyelmét a leglényegesebb dologtól. De nem tettem szóvá a legnagyobb logikátlanságot, hisz különben is én léptem be utoljára, és ez így volt jó. Nevetséges lett volna megvárni bármelyiket is. És időpazarlás. Olyan lassúak amúgy is...
Le mertem volna fogadni azt hogy valamelyik meg fog szólalni. Odafordultam feléjük, tettem egy lépést körbenézni, taktikai kalkulációkat futtatni. "Meglepően" tényleg megszólalt az egyik. Méghozzá Nothel akinek megszoktam hogy amúgy is nagy szája van és mindig rosszkor szólal meg. 
Ránnéztem, ridegen,a kalkulációs számításaim közt. Megvártam míg a másik is elmondja a véleményét, a döntéseimről, aztán megszólaltam:
- Nem az admirális parancsát követem hanem a maguk hátát védem ha nem vette volna észre! De ha követni akarja a drágalátos admirális parancsát, induljon és csinálja csak!- Szóltam jegesen oda a férfihez, majd pillantásom a nőre terelődött lassan.-  Öngyilkosság? Nagyon nagyra tartják magukat ha azt hiszik odamenve nem halnak majd meg. Maguk miatt kellett ide menekülnünk, ne feledjék. És még valami... ha nem tetszik hogy egy szintetikus parancsolgat, nem kell követni.- Elfordultam újra a dobozok felé.- Mégha az százszor okosabb maguknál, akkor sem. Nélkülem egy napot se élnének túl.. - Mondtam sötét tónusban, majd megálltam a sérültjeink mellett.
- A beszéd helyett segíthetnének nekik. Az mondjuk egy értelmesebb cselekedet lenne mint a beszéd. Nem gondolják?- Kérdeztem cinikussággal vegyítve a hangomban, majd a vállam felett vissza néztem rájuk sokat mondóan.
Vegyes gondolatokkal, a plazma karabélyommal a kezemben közelítettem a tároló dobozok felé ezek után. Volt egy ... kalkulációm hogy valakik figyelnek. 
Amint megtettem egy lépést elő is lépett pár illető. Csillagflotta egyenruha volt rajtuk. Leeresztettem a karabélyt, és intettem a többinek visszafordulva hogy tegyék ugyan ezt, majd a parancsnoki rangjelzésű személyhez fordultam tisztelegve. 
- Tomas Springfield. Százados, katonaság, 2-es katonai egység. Ők a csapatom, mi vagyunk Bregen admirális osztaga. Nem mintha ez büszkeség lenne. Ideje annak, hogy segítség érkezett az ön formájában parancsnok. Más flotta tisztek is transzportáltak? - Kérdeztem lassan tőle.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Hétfő, 2014-12-22, 12.09.32 | Üzenet # 3
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Le érkeztünk ,és próbáltunk feltűnés mentesek lenni legalábbis egy ideig amíg tudunk..ezek után szét osztottam ,az            embereimet az egyiket felderítésre küldtem a  többit pedig követésre bírtam magam mellé..egynek muszáj volt felderítenie,mivel nem akartam meglepetéseket...előre megbeszélt volt az idő és  a hely találkozás pontként.. ahogy elindultunk,szinte alig ütköztünk ellen állásba mivel  inkább hullák vagy épp elhagyott felszerelséeket találtunk..úgy tűnt hogy a  közelben még mindig voltak harcok így oda igyekeztünk mivel sietni kellet nagyon gyorsan így időm sem volt a gondolkodásra és  futni kezdtünk a hangok irányába  amikor odaértünk egy katonai rangba lévő emberre lettünk figyelmesek majd követni kezdtük azt ..ahogy viszont egymás útjába keveredtünk rögtön ,szóltam neki a helyzetről nagyon röviden mert ketyeget az óra..

-Elhiszem hogy gyanús ez az egész helyzet de  most nem érek rá a  magyarázkodásra..az Enterprise-F itt van a  közelben de   nem húzza sokáig...azért küldtek ide le  hogy fel hozzam magukat mielőbb..nincs sok időnk ,akit tud hozzon magával ,aki itt akar maradni hagyja..

Ezzel el indultam futva  vissza felé ..mivel így is már idő hiányában voltunk..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2015-01-12, 22.33.42 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel hogy volt még néhány civil, de nem működött a belső kommunikáció megpróbáltak futólépésbe a hatos szintre érni.
A folyosóra kilépve ekkor észre vették hogy az admirális annak a végén áll, a civileket védve, nem messze tőlük azonban körbe volt véve Querreriaiakkal. 
Dave és Springfield lövöldözésbe kezdtek, így egyre gyorsabban tudtak az admirálishoz jutni, azonban kereszt tűzbe kerültek a bal folyosóról és csak kis idejük maradt már arra hogy vissza vigyék az admirálist és a civileket.
Elérve a férfit folyamatosan tüzeltek és futólépésbe indultak vissza a kompokhoz. 
Ekkor azonban hátulról egy mesterlövész lőtte meg Springfieldet aki kissé szikrázva féltérdre esett... mivel ő volt a legutolsó csak hátráltatta volna a küldetést..
" Nem tehetünk más! Ő felhasználható, mi nem!" - Kiabálta az admirális.- " hagyjuk itt!" 

Dave dönthetett hogy teszi amit az admirális mond neki vagy megpróbálja megmenteni a századost...

( Springfield- Dave - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Springfield
Dátum: Péntek, 2015-04-03, 22.19.27 | Üzenet # 5
Enterprise-F /Százados/Tact.
Csoport: Százados
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megfogtam a phaserem, és arrébb lökve az embereimet a hangál széléhez léptem.
- Nos ami azt illeti azért örömömre szolgál hogy azért valakinek még mindig feltűnt hogy segítségre szorulunk.- Közben vetettem egy gyilkos pillantást Nothel-re, és folytattam.
- A kalulációm szerint az admirálishoz vezető út elég nagy rizikófaktorral jár.- Pillantásom visszacsúszott Nothelről Howel parancsnokra. 
- De ha ennyire fontos és sietnünk kell, akkor keressük meg és pucoljunk el innen. Most.- Biccentettem és gondolkodás nélkül előre mentem mert protokol volt. 
Odakinn rögtön észleltem az admirálist a folyosó végén amit soha nem hittem volna. Az a férfi mindig megbújik a a bajok elől..
" A rohadt életbe pont most van feltünési mániája. " - Gondoltam magamban. Másodpercek alatt végig végigfutott rajtam a veszély érzet, és a felül író parancs : meg kell mentenem őt. Közben elég sokan voltak, folyamatosan lövöldöztünk Howel parancsnokkal, elenyésző fedezék mögül. 
Egy bukfencet vetve odaértem az admirálishoz, előre nézve szóltam oda neki mikor felegyenesedtem:
- A komphangárban van egy komp. Oda terelje a civileket. És maga is induljon! Gyerünk.- Mondtam neki, majd hátrálni kezdtem, de annyi Querreriai volt hogy hirtelen azt sem tudtam melyikük a nagyobb veszély okozója. 
Legutoljára indultam el, és mikor láttam hogy mindenki hátra ment vissza a komphoz, leadtam pár lövést, és futásnak eredtem. 
Az embereim előre mentek, fedezték a civileket mikor bumm! 
Eltaláltak, és a földre estem kissé remegve és szikrázva. Nem törődve ezzel megfordultam a földön és úgy folytattam a Querreriaiak célozgatását, mert nem gondoltam volna hogy bárki is utánam menne... kicsit beletörődött arcot vágva így hát tettem amit tenni tudtam.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Kedd, 2015-04-07, 17.29.39 | Üzenet # 6
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Itt  a lehetőség gyerünk!

De még erre sem reagáltak a többiek,mert  a csatazaj elnyomta  a hangomat de  próbáltam túl ordítani azt.

-Muszáj mennünk! gyerünk!

Ekkor indultunk el,és  az ellenséges erők pedig tüzelni kezdtek .

-Beszorítottak minket!én és  a parancsnokhelyettes fedezzük magukat! gyerünk!

Tüzeltem továbbra is  de nem igazán éreztem hasznosan  a fegyvert amivel tüzeltem mivel,több Querreriai elit osztagos is  tovább kezdett el tüzelni ,ekkor találták el Springfieldet is..

-PARANCSNOKHELYETTES!

Ordítottam fel,de nem reagált így  elindultam felé de  az admirális megtiltotta ezt ,de én nem hagytam akkor sem ott őt..

-Nem hagyom ott nehogy azt higyje!

Becsúsztam pont Springfield mellé és  húzni kezdtem a földön,de  elég nehéznek bizonyult..mertem remélni,hogy ki tudom húzni a lő zónából egybe..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 14.44.49 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: 

Uss First one c űrkomp




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Romulán helyőrség (Zeta Pictoris rendszer)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: