Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Triton kolónia (Határmenti kolónia)
Triton kolónia
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2016-07-08, 21.57.31 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Béke-front és átrendeződés-


A Triton kolónia egy kisebb határ menti kolónia volt az egykori fehér-zónán belül. 
A kivonulni készülő Querreriai haderők még csak pakolásztak. Sérültjeik voltak, olyanok akiknek több nap kellett még. Habár két hajó is keringett az M típusú bolygó körül még idő kellett hogy elmenjenek. 
Minimum egy hét. Ezt viszont a kolónia lakosai  nagyon nem vették jó szemmel. A telepeseknek már elegük volt a folyamatos háborúból. 
Mindkét oldal a sebei "nyaldosta", főleg a kolonisták mutogattak az egykori ellenségre. 
Ezt a helyzetet jött csillapítani Smith kapitány, és a legénysége. 

Mikor az Enterprise főtiszti kara és még pár ember letranszportált egy lerombolt város képe fogadta őket. 
Elszomorító látvány volt,de legalább tudták hogy már vége. Csak a felépülés várhatott már mindenre és mindenkire. Smith tisztában volt azzal hogy ez egy nehéz korszak lesz, ezért egy embert maga mellé terelt, egyet pedig a parancsnok mellé és külön váltak: egyikük majd a Querreriai táborba a másikuk a telepesekhez látogat. 
Ez volt a terv. A kis megbeszélés, és szóváltás után tehát el is indultak. 

( Smith- Coulson - Smith - Matt - Gene - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2016-07-22, 18.16.48 | Üzenet # 2
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy letranszportálrak mindenhol romok, s a háború nyomai látszódtak.
Ashley mély lélegzetet vett, s érzelem mentes arcán nem látszódott semmi; de titkon azért le volt törve. Mindannyian tudták hogy a Triton egykor egy virágzó hely volt, tele élettel... ez azonban most eltűnt.
A sötét tónus s a feszültség lengte be a fegyver-nyomokkal szabdalt kolonista épületeket.

Hajónapló- kiegészítés - Kapta elő az elég régi hangrögzítőjét a nő, majd előrébb lépett, megállt, s folytatta: 

"Tudván a Triton kolónián kialakult feszült helyzetről én és a legénység valamennyi főtiszti tagja letranszportáltunk, hogy megpróbáljuk diplomatikusan enyhíteni a feszültséget.
A háború nem mindig megoldás, különösen ha már véget ért egy. 
Szövetségünk és a Querreria közt mély szakadékot okozott a viszály, s habár megértem a kolonisták helyzetet, jelen esetben nem kivételezhetek. 
Az Enterprise a békét jött tartósan megköttetni. Egy zászlóshajó rangidős tisztjeként pedig csakis erre esküdtem fel. 
Hogy mi lesz a bolygón a továbbiakban az rejtély, de egy biztos: 
A béke az egyetlen elfogadható opció egy jobb világ felé.

Hajónapló vége. 

Miután a nő eltette a diaktafonra emlékeztető eszközt a farzsebébe, lecipzározta a kabátját, s egyik lábát egy kőre tette, bal kezét csípőre s úgy nézett el a városra, a Querreriai tábor felé. Tisztjei közben melléje gyültek. 
Ash fekete haját hátra fújta a szél ahogyan tűnődött. Nem sokkal később szólalt meg parancsnokára pillantva: 
- Parancsnok...ön és Gene menjenek a kolonistákhoz és beszéljen velük. Kérdezze meg hogy mire van szükségük, bármi kell a hajóról hozasson nekik. Továbbá... szedje össze a kolónia vezetőit hogy tizenkettőre találkozzanak itt. Felmegyünk majd vissza a hajóra, egy megbeszélésre. Nem hagyom hogy megint kisebb háború törjön ki. Azt én nem engedem. Nem lenne... logikus. - Szippantott egyet a friss levegőből, azzal folytatta. - Mr Skylark! Ön velem jön. Ellátogatunk a Querreriai bázisra. .. És parancsnok. Húsz perc múlva jelentést kérek. - Biccentett a férfira pillantva, azzal lassabb de könnyű léptekkel elindult az egykori ellenség bázisa felé.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Csütörtök, 2016-08-11, 09.47.16 | Üzenet # 3
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Megértettem hogy  a telepesek idegesek voltak hiszen mindent amit fel építettek  a Querreriak leromboltak..mindazon által ,azt sem felejthetjük el hogy a  Querreriak már a kényszer szövetségeseink így nekik is kötelező lett volna segíteni a  lerombolt kolóniát ...természetesen amikor le mentünk a kolóniához rosszabb volt mint amire számítottam...több sérült és több ellátás kellet volna szerte-szét ..mint katona próbáltam segíteni amit tudtam..rögtöna z első kolónián lévő emberhez odaléptem majd  fel segítettem mivel sérült volt és  nem tudott tovább dolgozni a közeli bányákban sem..mivel  a környező bányákban és   a környező helyekről szedték amire szükségük volt így rossz voltr látni hogy  szinte mindent  leromboltak a  Querreriak hajói és  katonái is ...szinte kopárrá vált a bolygó ..lakhatatlanná...amint egy  mintát vettem a  földből és azt  a tricorderemmel próbáltam analízálni ami a kezemre volt erősítve úgy tűnt hogy több helyen  megsérült a bioszférája is  a bolygónak..*

-Kapitány..van egy  kis gond..úgy tűnik hogy  a Querreriak felbomlasztották a  bolygó természetes ökológiáját...nehéz lesz vissza állítani..sőt az a legnagyobb gond hogy  kihatással lehet  a kolónistákra is ha sokáig élnek itt mivel  a természtes táplálék forrás szinte teljesen el apadt a Querreriak biotikus fegyverei hatásai miatt..

*Szóltam a  kapitányhoz ,kissé sem jókedvűen majd  sóhajtottam egyet *

-Ajaj kapitány ez nem lesz olyan könnyű minta minek látszik..ezt tudatni kellene  a  kolónia lakóival is..


 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Hétfő, 2016-08-22, 22.07.50 | Üzenet # 4
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ash nagy léptekkel indult el a Querreriaiak bázisa felé. 
Tudván a küldetés fontosságát, s bökkenőit, elég merev volt és nem sokat beszélt. Nem az a pillanat volt amikor megeredt volna igencsak zárkózott személyiségének a nyelve. Lassú de határozott léptei valahol méltóságot tükröztek. A szokványos egyenruhája volt rajta. A kapitányi mellényt meg is igazította egyszer ahogy az Északi szél a fekete hajába kapott. 
Már kirajzolódott a bázis tipikus idegen tervezése lőttük: csillogó gránit falak, s hatalmas, magas védelmi lövegek. Ash már látott ilyet a Földi csatában, mikor az egykori ellenség lövegtornyokat dobott le, a szándékkal hogy majd elfoglalják a Földet. 
De ez már nem a háborús korszak valamelyik napja volt. A kapitány maga is rájött hogy nem szabad visszatekinteni a múltba. Olykor igen, de nem most. 
A jelenre kell koncentrálnia, hogy új jövőt építhessenek fel. 
Ahogyan viszont mindezen gondolatokat megfogalmazta magában a parancsnok közölte az intercommon hogy út közben milyen problémával szembesült: hogy a háború bizony nyomot hagyott a bolygón, s nem is kicsit. 
- Értem. - Jelentette ki a nő mikor a parancsnok a mondandója végéhez ért. - Nos, ezek nem igazán jó hírek Mr Coulson. - Fejezte ki magát érzelem mentesen, s kissé talán ridegen. Persze legbelül aggódott valamennyire. 
- Mit gondol, lehetséges visszafordítani, esetleg megfordítani a hatást? - Tette fel a már-már költői kérdést. - Ha a sérülés még kezelhető, nem kötelező megtudniuk a kolonistáknak a Querreriaiak művét. Apám mindig azt mondta: a kegyes hazugság, még elfogadható. A népem persze mást mondana.. de olykor a diplomácia nevében be kell vetnünk efféle kegyes hazugságokat. És amit nem tudnak az nem is fáj nekik. - Folytatta. 
Ash mindent megtett volna az újabb fegyveres konfliktus elkerülése végett. 
- És ne feledje parancsnok, ön fog a civilekkel beszélni, nem én.- Jegyezte meg, tudatosítva Coulsont a küldetésről. - Addig ne tegyen nekik említést erről, míg nem tudunk biztos módot a probléma megoldására. Mi hamarosan megérkezünk a Querreriai bázisra. Majd jelentkezem. Smith kiszáll.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Kedd, 2016-09-13, 12.50.57 | Üzenet # 5
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az eligazítás után letranszportáltunk a Triton kolóniára,A látvány ami fogadott minket lesújtó volt.Valamikor gyönyörű és virágzó hely lehetett egészen mostanáig...Mindenhol romok voltak alig lehetett látni használható épületet.Amt gondoltam azt ki is mondtam hangosan.- Azt hiszem lenne itt bőven munkám...A kapitány kőré gyűltünk.A csapat ketté vált az egyik csapat a kolóniára ment az igényeket felméréni a mi csapatunk a kapitánnyal a Querriakhoz szintén tárgyalni...Indulás előtt a biztonsági tisztjeimre nézek és kiosztom a parancsaimat.- Figyelem kettő egyes formáció,maga jobb oldalra megy a kapitány mellé,maga lesz a hátvéd,én bal oldalt leszek a kapitány mellett,mindenki tartsa nyitva a szemét,erőszakot csak a legvégső esetben használunk.De reméljük erre nem kerül végeztem.A csapatunk elindult a Querriaiak bázisához.Néma csendben sétálunk a bázishoz igaz hogy nagyon zárkózott ember vagyok.És nemigen vagyok bőbeszédű...
A bázis lassan lassan kirajzolódik,magas fekete gránit falak,őrtornyokkal.Látszott az épületen hogy nem emberi.Elég bizarr volt és fekete,fekete mint a halál...


 (HU)
 
GenewiveDrenner
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 19.53.10 | Üzenet # 6
U.S.S.Enterprise-J-Főorvosa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ez a Triton kolónia nem volt barátságos. .Nem sokat láttam szerencsémre a háborúból, jól kimaradtam belőle. A pusztulás amit a háború okozott mérhetetlen volt. Bele sem mertem gondolni hogy ilyen barbarizmus miatt mik ki nem alakulhatnak. Pedig néha azt mertem hinni hogy ezen már túl vannak az emberek. .Mindegy is.... ami megtörtént az megtörtént, így tovább mentem.
A parancsnokkal tartottam hogy ellássam a civileket.
- Úgy érzem lesz velük gondom, de már felkészültem mindenféle borzadalomra. És, ha tényleg el van apadva a természetes élelmük még az is lehet hogy a replikátorok miatt súlyos vitamin hiányuk van. - Közben valamilyen sziklák közt mentünk s már távolról láttam a sötét színű gránit közt a kisebb épületeket, mint egy poszt apokaliptikus horrorban. - Istenem ez a háború... soha nem láttam még ehhez foghatót... úgy örülök hogy abbahagyták. Én hiszek abban hogy két értelmes faj békében is meglehet. Hát ön?




Az üzenetet módosította GenewiveDrenner - Péntek, 2016-09-16, 19.54.44
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-09-18, 21.28.37 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith és Matt megálltak. A Querreriaiak bázisa egy fallal és egy hatalmas kapuval volt elkerítve előttük, azonban a kapitánynak nem kellett kopogtatnia, mivel Querreriaiak érkeztek meg. A hatalmas katonáknál volt fegyver, de kívételesen látszódott rajtuk hogy nem ellenséges szándékkal vannak jelen. 
- Már számítottunk önökre. - Mondta az egyik magasabb lény. - Kövessenek. A vezetőnk beszélni akar önökkel. - Ashley a mellette álló Mattre pillantott, aztán biccentett a köszönés után s elindult előre. 
Habár Matt óvatosságból mindent szemmel tartott egyenlőre valóban nem volt semmi probléma. Egy másik Querreriaihoz vezették a két Csillagflotta tisztet, aki az épület belsejében, egy hatalmas fegyver raktárban ült egy dobozon. 
Amint meglátta őket azonban felállt és megszólalt: 
" Qwaftock vagyok, üdvözlöm önöket kapitány!" - Mutatkozott be elég röviden. Így is már elég nagy csoda volt hogy ezt egyátalán megtette. Smith elkezdte volna mondani a helyzetet, és a kolonisták álláspontját, de Qwaftock szinte azonnal közbe is szólt a nő mondataira: 
" Tudom, kapitány, mi is el szeretnénk innen menni, de a hajónk üzemképtelenné vált és nem tudtunk üzenni a főparancsnokságnak hogy elmenjünk innen. A helyzet mint látja, nem olyan fekete-fehér mint ahogyan maguk azt elképzelik. Ha esetleg segítenek nekünk elmenni innen, akkor elmegyünk. Egyébként meg a főparancsnokságra várunk... Nem azért mert kételkedünk a Kerratba. Tudjuk hogy eljön. De fontos nekünk a szerződés amit a békéért kötöttek. És ha a Kerrat elfogadta, mi fejet hajtunk előtte... már csak az a kérdés hogy maguk Flotta tisztek elfogadják e és megelégszenek e békével, avagy nem? " - Fordult kérdőn Matt felé. 

E közben a parancsnok és Genewive is megérkeztek a kolóniára ami elég kihalt volt.
Szomorú látvány fogadott mindenkit: több halott sírja volt a kolónia szélső peremén mint élő ember. A doktor és a parancsnok is a központi épületbe mentek ami egy elég magas, egykoron fehér falú építmény volt.
Gene elámult a látványától, de tovább kellett menniük mivel benn voltak a betegek és sérültek is. Amint bejutottak egy harmincas nő fogadta őket, egy andóriai.
" Örülök hogy jöttek! Tharra Valiss vagyok, a kolónia vezetője. "  - A kezét nyújtotta szokatlan módon, hogy kezet foghasson a parancsnokkal. Coulson szinte azonnal felismerte a Uss Valor ex kapitányát aki a jobb élet reményében ment a Triston kolóniára, de most ugyan olyan koszos volt mintha még mindig aktív szolgálatban lenne.
Miközben pár szót beszélgettek Gene visszatért és jelentett röviden hogy pár komolyabb eset van csak szerencsére, s hogy ketten viszont életveszélyes állapotban vannak. A nő engedélyt kért a felsugárzásra. 

(  Smith - Matt - Gene - Coulson - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Kedd, 2016-10-18, 21.54.02 | Üzenet # 8
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel Mr Skylark nem volt túl beszédes kedvében, így Ash sem szólt sokat míg meg nem érkeztek a fekete, kupolás gránit falak elé. 
- Hüm... közelebbről nézve, még magasabbak, mint aminek távolról tűntek. - Állapította meg a nő ahogyan rátette a bal kezét a falra, s közben balra nézve kereste a bejáratot. A trikorder lett volna a következő lépés, de az ajtó e nélkül is kinyitódott. 
Megremegett előtte a fal s hamarosan félre csusszant. A bejárat így megnyílt a két Csillagflotta tiszt előtt. Ashley hamar hátra lépett s bal szemöldöke felszaladt a titkos bejáratot látva: 
- Érdekes. - Állapította meg érzelem mentes hangon. Egy Querreriai tiszt lépett el s a nő a Vulkáni köszönéssel köszöntötte, csakhogy biztosítsa hogy a szándékaink békések. Teljesen békések. 
- Ashley Smith kapitány vagyok, hosszú és eredményes életet! Ő itt Matt Skylark, a taktikai tisztem. Nem tudtam hogy számítottak már ránk, de köszönöm hogy megérti hogy békével jöttünk. Vezessen kérem. - Mondta tisztán érthetően, aztán leengedte a kezét. 
Ahogyan követni kezdte a Querreriai tisztet Mattre pillantott. Ash teljesen nyugodt volt, így mégcsak eszébe sem jutott hogy ez veszélyes is lehet. 
Amióta a béke megkötetett ilyenek nem nagyon gondolkodott ha a Querreriaiakról volt szó. 
Egy rövid bolyongás után a folyosókon érkeztek el egy magas rangú tiszthez. 
" Mr Qwaftoc, üdvözlöm önt, Ashley Smith kapitány vagyok. Azért jöttünk ide hogy diplomáciai megbeszéléseket tudjunk kezdeményezni a kolonisták ügyéről. Tudja a kolomisták, csakúgy mint mi, békét szeretnének. De a háború miatt, és annak következményei miatt ez mostanság egyre nehezebben megy. A kolonisták azt szeretnének ha önök a Béke szerződés értelmében..."- Folytatta volna, de ugyanebben a pillanatban a Querreriai férfi közbeszólt hogy tudnak már róla.
Azt is elmondta hogy a Kerrat parancsnokságra várnak, hogy a hajóik üzemképtelenek és hogy segítségre várnak.
A nő mindezt végighallgatta hátrafűzött kezekkel, s lassan közelebb lépett, egy fél lépéssel a Querriai tiszthez mikor az Matt felé fordult.
- Mi képesek vagyunk a békés utat választani. A Csillagflotta soha nem akarna senkivel se megkockáztatni egy újabb háborút. - Válaszolta kimért hangnemben, s rezzenéstelen arccal.
- A türelmük azonban nagy segítség lehet. Ha visszamegyünk az Enterprisera, szólhatok a Csillagflottának. Akár mi is elvihetjük önöket, ha csinálunk helyet a kettes raktérben.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Vasárnap, 2016-10-23, 21.11.18 | Üzenet # 9
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor már a Querriai bázis falát megálltunk.A tisztjeimre nézek.- Maguk itt maradnak amíg tárgyalunk,remélhetőleg nem lesz magukra szűkség mondom.
Amint befejeztem a bázis falán kinyílt egy titkos ajtó,és egy alacsony rangú tiszt állt az ajtóban.
A tiszt rövid bolyongás után egy magas rangú tiszthez kísért minket a feszülség szinte tapintható volt.A kapitány szokásos módon köszöntötte a tisztet,és beszélt hozzá amig az belé nem folytotta a szót,végül rám nézet.Mivel nagyon nagy lett a csend,megszólalok.
- Ne nézzen igy  rám uram,nem én vagyok az egész Csillagflotta.Szerintem eleget harcoltunk egymással értelmetlenül.A kapitányom szavában megbizhat mivel a vulkániak soha nem hazudnak.
- Vannak sebesültek?és ha igen mennyi?Mert ha kell én magam cipelem be őket a kompba ha haza vihetjük magukat.


 (HU)
 
GenewiveDrenner
Dátum: Hétfő, 2016-12-05, 20.44.26 | Üzenet # 10
U.S.S.Enterprise-J-Főorvosa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Közeledtünk a kolónia felé de minden teljesen kihalt volt.  Sehol nem állt egy árva lélek sem, márpedig ez zavarba hozott. - Mi van ha nem is kell nekik egy orvos, sokkal inkább egy pap? - Komoly voltam. Sőt mi több kezdtem szomorú lenni. 
- Ahol nincsenek emberek ott nincs remény. - Folytattam. - Forduljunk vissza parancsnok... kérem! - Ám ekkor a sok rom közt, hirtelen mégiscsak megláttunk valaki aki élőnek tűnt és nem is volt egyedül. - Nah végre! - Mintha egy komplett kő esett volna le a szívemről. Direkt előre engedtem a parancsnokot, de az emberek nem támadtak. Persze civilek voltak, és pár tiszt de ettől függetlenül hihették volna azt hogy Querreriaiak vagyunk.
A központi épület hatalmas volt. Régebben egész biztos gyönyörű látvány lehetett, de mára már egy félig kilyukasztott lakóház volt, sajnos,semmi több. Még elbámészkodtam volna, de a parancsnok figyelmeztetett rá hogy erre nekem nagyon nincsen időm, mivel odabenn betegek vagy sérültek lehetnek akik csak egy jó orvosra várnak. 
- Üdv. Doktor Drennel vagyok. - Mutatkoztam be gyorsiramban. - Merre vannak a sérültek? - A válasz adás után elindultam. Odabenn nagyon rossz körülmények uralkodtak. Az egész olyan volt mintha nem is egy Csillagflotta kolónián lettem volna. Az élethez méltatlan körülmények közt éltek emberek, vagy feküdtek a földön. Olyan érzés fogott el hogy mindenkit azonnal transzportálni kellene, már ha meglenne erre a lehetőség. 
Egy gyors flmérés után vissza is mentem a parancsnokhoz és ingattam a fejemet. 
- Somindent láttam már előző életeim során, de ez nekem is sok. - Kifújtam a levegőt hogy megnyugodjak. Eléggé felkavart az egész, mert én sajnáltam a betegeimet és mindig együttéreztem velük bármilyen helyzetben. 
- Szeretnék pár embert azonnal felsugározni. Olyan súlyosak a sérüléseik hogy ez a környezet nem idális nekik, akár meg is halhatnak. - Jelentettem ki kis szünet után a férfi szemeibe nézve.


 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Szerda, 2016-12-07, 21.08.07 | Üzenet # 11
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem nagyon láttam ,fontosnak most hogy bemutatkozzunk egymásnak hiszen,sérültek is voltak így ők voltak az elsődleges feladat most..ekkor viszont egy ismerős nő jelent meg Tharra Valiss volt az aki nem hiába szerelt le hiszen nem szerette a Csillagflotta túlzott behatárolását az új reformokhoz amiket hoztak...ilyen volt az is ,hogy megtagadták a legtöbb csillagflotta tisztnek hogy kommunikáljanak 3 xor egy héten non csillagflotta sávon hiszen az akár össze esküvésre is tehet szert. Persze ez mostanában már nem így van hiszen,több dolgot visszaállítottak viszont nőt a katonai védelem is..ezeket magamban át gondolva megfogtam a nő kezét majd kezet ráztam vele..

-Üdvözlöm John Coulson vagyok a U.S.S. Enterprise-J fedélzetéről..mi jöttünk tárgyalni a Querreriakkal és nem utolsóképp segítséget is nyújtunk..tudunk valami olyanba segíteni még ami kellene önöknek?... a kapitányom mindent elkövet a Querreriai táborba hogy ,ne folytassák tovább a támadásokat..

Nézett körül a parancsnok ,de úgy tűnt hogy akolónián lakók csak vas szemmel nézték őket már amelyik nem volt sérült..

-Tudunk segíteni még valamiben? *Tették le a Enterprise-J ről jövő utánpótlást a kijelölt helyekre *


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2017-02-15, 20.40.36 | Üzenet # 12
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Qwaftoc lassan Mattre nézett. Az idegen arca kiszámíthatatlan volt, de aztán lassan bólintott.A Querreriaiak sem akartak megint a flotta embereivel viaskodni, s a kolónia amúgy sem érte volna meg... itt már sokminden le volt amortizálva.  
" Derék ember a taktikai tisztje kapitány."- Szólalt végül meg Qwaftoc kimérten. - " Becsülöm a béke vágyukat... " - Majd megállt nem sokkal a tőle pár fejjel alacsonyabb Ashley előtt s kinyújtotta a kezét.
"Kezet a megállapodásra. " - Nézett a nő szemeibe. - " Ha átver és ez valami csapda megint akkor.. "- Mondta volna végig, ám a nő biztosította őt arról hogy ez nem csapda a mondatába vágva. 
" Hát jó... legyen igaza. ... jöjjön Mr Skylark, megmutatom a sérülteket. " - Indult előre. Ash bólintott, majd parancsot adott közben az Enterprise-on maradt Jearsey-nek hogy transzportálja fel a Querreriaiakat majd ha szólt s mindenki meg lesz. 

E közben Jhon Coulson és Genewive Drenner elköszöntek s felsugároztak a hajóra. (  Jhon-nak és Gene-nek folytatása olvasható: "Transzporter állomás"     ) 

( Ashley- Matt- Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Kedd, 2017-03-14, 21.35.36 | Üzenet # 13
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ash zöld szemei haloványan megcsillantak.. A nő titkon, legbelül örült annak hogy nem egy haragos vitával zárult végül ez a történet, hanem egy megállapodással mely mindkettőjüknek jól jöhet. 
" Így talán megszilárdulhat a kezdeti béke. "- Gondolta magában, kezeit szokás szerint hátrafűzve. Meglepődésére a Querreriai vezető odalépett eléje s megjegyezte hogy jó ember a taktikai tisztje. 
" Köszönöm. Azt hiszem Mr Skylark valóban kivételes tiszt. Bár nem sok ideje dolgozom vele, mégis így gondolom. " - Válaszolta elgondolkodva, s érzelmek nélkül, mégis elég büszkén. - "A maga tisztjei is jó katonák. S ne feledje... aki a jó katona, az a békében is az. Az ilyen időkben még jobban megmutatkozik az hogy mennyire tudjuk tisztelni s elfogadni saját magunkat... és ez.. egy emberi mondás. " - Tette hozzá. Nem mozdult egyenlőre, csak kezet fogott a Querreriaival. 
Úgy érezte hogy ez volt az a pillanat mikor fajaik valóban megértették talán a béke fogalmát melyre Ash már oly régóta várt. 
" De nem fogom átverni önt. "- Vágott közbe a férfi szavaiba szinte azonnal. - " Mi Vulkániak nem szoktunk hazudni. S úgy érzem ön is látja hogy nem akarunk semmiféle konfliktust sem. A szándékaink pusztán segítőek. " - Nézett a szemeibe, majd lassan Mattre vetült a tekintete s előrébb lépett ő maga is hogy áthassa a sérülteket, hogy kiken kell majd segíteniük. 
" Enterprise itt Smith. " - Szólt bele a kommunikátorba. - " Mr Jearsey a jelemre minden körülöttünk lévő Querreriait transzportáljanak a hajóra.... majd szólok. " - Nézett körbe mikor már lassanként mindenki meg volt. 
" Energiát!"



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Hétfő, 2017-04-03, 11.46.17 | Üzenet # 14
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben várom amig a kapitány és a Querriai tárgyal és végül megállapodik. Engem meglepett hogy a volt ellenségünk megdicsért engem. Most jött számomra feladat legkellemesebb része a cipekedés amit nem bántam és hasznosnak éreztem magamat tőle. Menet közben megszólalok.
- Remélem barátok lehetünk lehet hogy ez egy csepp a tengerbe de szerintem kezdetnek nem lenne rossz mondom Qwaftocnak. Megérkezünk a betegszobába ami tömve volt rengeteg sebesült volt. Orvosok és nővérek meredtek rám rémülten. Odalépek az egyik orvoshoz.
- Hány beteg nem mozdítható? Kérdezem az orvost.
- Az Orvos rámutat négy betegre. Jó rendben őket én viszem ágyastól egyenként mondom mindenkinek a helyiségben.
- Az orvosok és a nővérek a járóbetegeket kísérjék ki a betegszobából. - Az egyik orvos megkérdezi össze pakolhat e? Qwaftocra nézek a tekintetében látszódott hogy nem siet.
- Rendben ötperce van rá mi addig kiviszük a sérülteket mondom az orvosnak. Az első csoport a járóbetegekel elindult kifelé. A betegszoba hamar tágasabb lett. Az első három beteget sikerült gyorsan ki vinnem ágyastól. Már csak egy beteg volt hátra. Sajnos a beteg ágya rögzítve volt a falhoz. Úgy döntöttem hogy a phaseremet használom. Elő veszem a phaseremet és pontosan célozva szét lövőm a rögzítést. A phaser deaktiválás után el rakom. A doktor is végzet a pakolással így indulhatunk. Fel kapom az ágyat az ölembe és meg kértem Qwaftocot hogy fogja meg az ágy egyik végét mert az ágy egy  kicsit nehéz volt. Az orvos ment elől mi meg nagyon óvatosan utána. Hosszú percek után végre utolértük a többieket. - Óvatosan lerakjuk az ágyat. És a kapitány meglát minket kiadja a parancsát "energiát".


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2017-05-22, 16.08.51 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Bár Matt valóban hitt benne, és a többiek is, még sokat kellett tenni a békéért s hosszú út állt előttük ennek kiteljesedéséért. De Qwaftoc együttműködött s ez már jelentett valamit. 
Most hogy segítettek a másiknak talán egy jobb jövő kezdetét élhették át. A kolónia pedig a flotta segítségével csak szebbé és szebbé válik majd. 
Ezt mindannyian tudták. A rövid béke idő tehát ha nem is hivatalosan, de kezdetét vette.... pedig nem is tudták hogy ez jóval inkább egy vihar előtti csend. 

- Béke-front és átrendeződés című küldetés sikeresen befejezve. -




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Triton kolónia (Határmenti kolónia)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: