Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » 2es dokkolózsilip (2- es zsilip)
2es dokkolózsilip
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-03-01, 16.50.15 | Üzenet # 101
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben követtem a többieket arra gondoltam hogy vajon miért ilyen kegyetlen az élet. ~ Nem hiszem el! ~ Gondoltam magamban. - ~ Pont Robint kellett itt hagyni, miért nem lehetett volna inkább Lilyt. Hisz ő úgy sem csinál sokat csak puffogtat kettőt a fegyvereivel, nem nagy szám... nem mintha oly nagy segítség lenne. És folyamatosan kritizál. Nem. Nem őt kellett volna elhozni. Robint kellett volna. Mert mi lesz hogyha esetleg egy zárt ajtóval találkozunk? Vagy hogyha egy Eps izé-bigyó berobban? ~ Gondolataimból a tisztek akikkel meneteltem érzelmei rohamai bombáztak meg.
Adam Cross kapitány izgatottsága és kimerültsége, Nubet kapitány feszültsége, az hogy Lily rá gondol. Nagy levegőt vettem és Blake mellé léptem. Mikor meghallottam hogy a tiszt akinek akkotájt még a nevét sem nagyon tudtam mit beszél, éreztem hogy akkorát túloz ahogy bír. Beletúrtam a hajamba a jobb kezemmel és hangosat sóhajtottam.
. Én meg egyszer úgy lemaradtam egy hatvan fős ember tömeg mellett hogy HAJJ... 1788-ban... a holofedélzeten! - Majd egy félmosoly kíséretében elrohantam a L'espoirra a többiekkel.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
James
Dátum: Csütörtök, 2012-03-01, 17.07.24 | Üzenet # 102
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hosszú folyosón bekanyarodva és a tiszteket követve az a különös érzés ragadott magával hogy ez a hajó az új szolgálati helyem bizony jóval másabb lesz mint a többi. De mivel mellettem Ruby követett minden valahogy mégis csak könnyebbé vált, és úgy éreztem van egy támasz velem.
Cross kapitány megállt a nyitva lévő ajtó mellett bal oldalt és várta hogy mindannyian beléphessünk a hajóba mely aztán majd elrepít majd bennünket a küldetésünk felé.
Előttem egy magas fiatal tiszt a Horizon főorvosa ment. Tett egy megjegyzés Munro parancsnokra majd mikor belépett én követtem. A kapitányra néztem, aztán óvatosan rátettem a kezem a fiatal főorvos vállára.
- Üdv. Ha már együtt fogunk dolgozni egy kis darabig szerintem érdemes lenne ha megmutatnám magának a gyengélkedőt. - Szóltam halkan. - Ne aggódjon még én jómagam sem jártam ott. De mi orvosok tartsunk össze.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2012-03-01, 17.15.26 | Üzenet # 103
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Doktor Sutherland mellett sétáltam végig a végtelennek tűnő folyosó. " Vajon milyen lehet a híd, milyen lehet a kommunikációs konzol ott? " - Kérdeztem magamban. - " Előbb-utóbb úgy is megtudtom." - Tettem hozzá a gondolataimban.
- Hé! - Ütöttem meg óvatosan Sutherland karját. - Jó hogy maga is itt van. - Súgtam neki oda. - Örülök hogy együtt vágunk bele egy új "hajóba". Ha érti. - Majd megkapartam a torkomat mikor a fordulóhoz értünk. A kapitány az ajtónál állt. Elmosolyodtam mikor megláttam őt.
- Már alig várom hogy láthassam a hidat uram! - Szóltam oda neki aztán beléptem a hajó belső terébe. Egészen másmilyen volt aminek vártam. A hangulata teljesen más volt, mint amilyen volt a Risingen de ez a hangulat most valahogy megnyugtatott. Tudtam hogy biztonságban vagyok.
Továbbra is mosolyogva mentem tovább a kapitányt várva immár hogy együtt indulhassak el vele a híd felé.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-03-01, 18.16.58 | Üzenet # 104
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Elindultam a csapat után és közben hátra tartott kézzel követtem L'espoir és a magam legénységét a folyosón végig mi közben követtem végig csak a taktikai főtisztem járt a fejemben de valahogy muszály volt a küldetésre koncentrálni így szinte az utolsó leheletig visszafolytottam a magamban vívódó ilyen témájú érzelmeket,majd pár percig követés után a tiszteimhez fordultam~
-A küldetés egyentalán nem lesz könnyű elvárom önöktől a maximális felkészültséget,és precízitást.
-Mindenki hozza magával szánt fegyvert eszközöket mivel lehetséges hogy szükséges lesz,de megkérek mindenkit hogy csak annyit hozzon magával amennyi nem nyomja le út közben.
-A másik pedig hogy a felesleges dolgokat ne vigyenek magukkal hiszen a L'espoir-on is megtalálhatóak ugyanazaok amiket itt elő tudnak állítani.
Ha mindenki végzett jőjjön vissza ide 5 perc múlva.Végeztem.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2012-03-01, 18.26.37 | Üzenet # 105
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubet mellett voltam és bólintottam.
- Hát persze. - feleltem szűkszavúan. belenéztem mélyen a szemeibe és nagyon nagyon halványan mosolyogtam rá. szerintem nem kedvelte ha közel álltam hozzá mert így talán feszélyeztettem a személyes légkörét de idő közben nagyon is élveztem a dolgot. megálltam az ablak előtt kezemet az ablakra tapasztottam csillogó szemekkel néztem Cross kapitány hajóját.
- gyönyörű nem? A L'espoir. mikor kicsi voltam azt hittem hogy a hajók olyanok mint valami sárkány az égen. repülnek a fellegekben hatalmas szárnyaikon. hát. ez a hajó majdnem olyan. - felnéztem Nubetre de ő már nem volt ott. megcsóváltam a fejemet és kiábrándultam igyekztem én is befele.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-03-17, 16.18.34 | Üzenet # 106
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tehát mindenki sikeresen átszállt a L'espoirra. A hajó kapitánya talán utolsónak lépett be a fedélzetre és mikor a zsilip kamra ajtaja bezárult kezdetét vehette az utazás az ismeretlenbe.

((
Adam;Blake: Folytatása olvasható a L'espoir hídja topicjába, addig ne írjatok oda légyszives amig én nem írok.
Belmore;Nubet;Jerry;Lily folytatása olvasható a L'espoir folyosók topicjában addig ne írjatok oda légyszives ameddig én nem írok.
Matt;James; folytatása olvasható a L'espoir gyengélkedő topicjában addig ne írjatok oda légyszives ameddig én nem írok ))

Hozzáadva (2012-03-17, 16.18.34)
---------------------------------------------
A L'espoir vissza tért a Föld körüli pályára miközben a Horizon legénysége visszatért a csillagbázisra.

- SZABAD JÁTÉK -




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-03-17, 16.35.21 | Üzenet # 107
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Az akciónk ami sikeresnek mondható volt,sikeresen be fejeződött sok minden volt amit mondhattam volna és amit mondanom kell még a legénységemnek és a többi tagjának is de elsőként a Flottának üzentem egy kisebb üzenetben amiben az állt "lecsonkítva",hogy óvakodjanak ezektől az incidenst megelőző tevékenységektől és próbáljanak valamiféle taktikát ki eszelni ezek a lények ellen,le írtam mind-e mellet a lényeg gyengeségét és erősségét is.Amint megírtam ezt egy elég rövid jelentésben a történt eseményeket ,még ami közben a U.S.S L'espoir fedélzetén voltam haza menet.Ahogy beértem a dokkoló egységbe rögtön elindultam az irodám felé,a dokkolózsilip ahogy beérkeztem telis tele volt tisztekkel akik üdvözöltek,kerestem az arcomat a fejemben de egyik sem hasonlított egyikre sem. Úgy tűnt a Flotta egy jó nagy "vérátömlesztést",csinált a kéréseim ellenére is ,hiszen szerettem mindig az új tiszteket de a régi tisztek el engedése mindig nagy veszkődéssel járt.Megpróbáltam elindulni kifelé,de sok tiszt már a kijárat előtt pár méterre letámadott jelentés hegyekkel,amiket csak fél szemmel átnéztem majd a kezembe vettem őket.~

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-03-17, 19.43.00 | Üzenet # 108
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Otthon édes otthon mondom hangosan amit a kettes dokkoló gyűrűbe lépünk.
Látom amint Nubet kapitány le támadják a tisztek a jelentésekkel.
Nézem a tömeget és mosolygok örülök hogy itt lehetek,A küldetésünk jól sikerült de folyton azon jár az eszem hogy legközelebb mit kellene tennünk hogy ne legyenek áldozatok.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-04-15, 18.18.27 | Üzenet # 109
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
==
Visszatérés
==


Idő: 2801 Április

Chris Oviedo... a parancsnok megtörve érkezett meg a Csillagbázisra. Úgy gondolta hogy vissza vonul. Az eddig történtek nem kedveztek számára és sok barátja el is fordult tőle.
Nem tudta mi történt az Enterprise-al, vagy Des-sel. A férfi csupán kikapcsolódni érkezett a Horizonra.

(( Sorrend::
Chris - Szingu))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2012-04-15, 18.25.08 | Üzenet # 110
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kiléptem a kompból amit a Enterprise-F é volt aztán körbe néztem a bázison kilépett közepette.Beszívtam egy kis friss levegőt meg is láttam pár nem túl ismerős arcot is...hát nem nagyon tetszett az sem hogy leváltanak elvesztettem a hajómat és a legénységemet egy hibából ..hát van ez így szokták mondani...
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-04-16, 17.51.21 | Üzenet # 111
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Visszatérés"

Előzmények:

Egy hét telt el. Az Essex sikeresen elstartolt, és minden ment a maga kerékvágása szerint. Throvson kapitány és legénysége habár megpróbáltak arra rájönni hogy valójában ki lehetett a személy aki felelős volt mindezért és meghalt egyenlőre nem járt sikerrel. A halott férfi a gyengélkedő fagyasztójában hevert, az admirálisi vezér kar pedig mintha megnémult volna. Semmi visszajelzés nem érkezett a kapitány jelentésére.
A helyzet furcsa volt... és valamilyen szinten aggasztó is. Mintha titkolózott volna maga a Csillagflotta...


Történet:

A nagy tömegből és zsivajgásból ekkor egy fiatal férfi lépett a kapitány elé. Magas Bajori volt. Épp egy vörös hajú lánnyal szerettek volna a komphoz lépni amikor megpillantották Oviedo parancsnokot.
Robin Relloway persze azonnal megismerte őt, és meg is szólította. Így az elköszönő és a beérkező tisztek kis beszélgetésbe keveredhettek.


(( Sorrend::
Robin - Chris - Yemegez - Chris - Szingularitás ))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 14.22.04 | Üzenet # 112
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Éppen azt próbáltam elmagyarázni Yemegeznek hogy nagyon vigyázzon a szeknd relékkel mert hajlamosak arra hogy elfüstölnek mikor egy ismerős férfi lépett ki elém. Megálltam előtte, elkerülve az ütközést és elmosolyodtam.
- Oviedo kapitány, örülök hogy látom uram. - Köszöntem neki.
~ Vajon miért ilyen szomorú? ~ Gondoltam magamban.



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Chris
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 15.20.14 | Üzenet # 113
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Felkaptam a fejemet ahogy meghallotam az ifjú nőt az itteni legénységből és egyből oda fordítottam az arcomat a nőhöz..Már nem kapitány..volt kapitány...tettem hozzá és kivettem az oldal zsebemből egy vodkás üveget ami annyira kicsi volt hogy befért az oldal zsebembe...oda fordítottam hozzá az üveget..kér?...
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 16.45.56 | Üzenet # 114
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nyomozgatások ide-oda,folyamatos megbeszélések a kapitánnyal és Robinnal, zsákutcába vezető tapogatózások...
Első egy hetem bizony így telt el a Horizon űrbázison. De le nem tagadhatom minden pillanatát a velejéig élveztem. Annak a tudata hogy én vagyok most a bázison megtalálható minden műszaki eszköznek a felügyelője elég nagy felelősséget ruházott rám, ugyanakkor azt tehettem amiről kiskoromban álmodoztam.

Aznap épp a kabinomba akartam tartani amikor a folyosón Robin mellém szegődött.
- Szép napot hadnagy, mi járatban? - Kezdtem bele a beszélgetésbe. Az utóbbi egy hétben - barátságnak közel sem mondható - de valamiféle kapcsolat jött létre közöttünk. Ő megpróbált nekem tanácsokat adni a beilleszkedésre, én meg hallgattam őt. Érdekes volt. Abban a pillanatban is - mint mindig - úgy éreztem magamat mellette mint egy kis gyermek aki a tanácsnénit hallgatja. De nem szóltam semmit sem rá. Hagy mondja csak. Jobban teszem hogy addig ameddig marad kedves vagyok vele. Vitatkozni meg amúgy sem volt kedvem, őszintén szólva a töménytelen műszaki probléma jobban lekötött.
" Ha megint a műszaki gondokról, vagy arról akar esetleg vitát nyitni hogy mit csinálok jól vagy mi nem... esküszöm erről lesznek már rémálmaim. " - Gondoltam magamban, persze külsőleg halványan egy amolyan bamba, nesze-neked, vigyorra hallgattam őt.
Mint kiderült Robin nem véletlenül indul a ki-és be érkező hajók felé egy kisebb táskával az oldalán; menni akar. Az a nap volt az utolsó melyet a hadnagy a bázison töltött.
De még aznap is, az utolsó pillanatokban is persze a relékről kezdett el kiselőadást tartani. " Míj meglepő.. a relék.." - Gondoltam magamban.
- Ne aggódjon hadnagy. Nagyfiú vagyok már. - Szóltam oda neki mikor megálltunk. Követtem a pillantását és észre vettem egy valahonnan ismerős arcot.

- Volt kapitány?! - Húztam fel a szemöldökömet. - Mi történt? - Kérdeztem, majd az üvegre vetült a tekintetem és nem bírtam ki hogy ne vágjak egy fejet.
" Az meg hogy lehet hogy leváltották?! Egy csillagflotta kapitányt? Vajon mi történhetett? "


 (HU)
 
Chris
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 16.51.13 | Üzenet # 115
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megláttam útközben mi közben épp az összevisszaságot vizsgáltam,egy ifjú újabb ifjú főgépészt..ide-oda néztem de csak azt tudtam meglátni ebben hogy két tiszt körbe állt és arról kezdenek érdeklődni miért is váltottak le..én csak bólintottam kettőt aztán rá néztem az ifjú tisztekre...mit mondjak erről...egy olyan dolgot tettem amit a Flotta nem fog egy könnyedén elfelejteni sajnos..és ez a rangonba került..pedig deszép hajóm is volt régen...
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 17.52.10 | Üzenet # 116
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor mintegy egyszerre szólalt meg a riadó jelzés a folyosón. Vörös fények égtek mindenütt a beszélgetést kegyetlenül félbe szakítva.
Thomas hadnagy azonnal észre vette a volt kapitányát a tömegből. Mindenkit értesítenie kellett hogy itt nem biztonságos, és hogy induljanak azonnal a kijelölt zónák felé, a fölsőbb szintekre.


(( Sorrend::
Jerry - Chris - Jerry - Robin- Yemegez - Jerry - Szingu))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 18.11.03 | Üzenet # 117
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Futok és futok,aki szembe jött velem vagy bele botlottam azonnal a ki jelölt felsőbb szintekre.
Így rohanok be a kettes dokkoló gyűrűbe,majd meg pillantom a barátomat és volt kapitányomat Chris Oveidot.Üdvözlöm uram gratulálok az új rangjához,többre nem maradt idő mert meg szólalt a riadó sziréna.Uram a dokkoló gyűrűt azonnal ki kell üríteni hányan vannak itt?kérdezem túl ordítva a szirénát.


 (HU)
 
Chris
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 18.24.47 | Üzenet # 118
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hirtelen nagyok lettek a riadó fokozatok és minenki futkorászni kezdett...én csak tétován álltam egy helyen és sóhajtottam szomorkásan főleg amikor megláttam a volt tisztemet is úgy tűnt elő is léptették...de nem ez volta lényeg hanem az hogy kifigurázott már azzal hogy gratulált a leváltásomhoz...pár percig ez olyan volt mint egy hideg zuhany a számomra és észhez kaptam...sóhajtottam még egyet és odafordultam a többiekhez..és elordítottam magamat..Kifelé innen! riadót rendeltek el szóval tegyék azt amit mond ez a hadnagy itt...mutattam rá a volt tisztemre..
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-04-19, 21.24.05 | Üzenet # 119
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
úgy tűnt a volt kapitányomat sikerült ki figurázom pedig azt hittem örülni fog a gratulációmnak na mindegy,Majd el ordítja magát mindenkinek hogy kifelé!és kövessenek engem.Majd amikor mindenki a látó terembe ért el kezdtem rohanni a ki jelölt hely felé.Kicsit szomorúan remélem nem haraggal válunk el egymástól mert nekem fontos a volt kapitányom barátsága.

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2012-04-21, 17.43.05 | Üzenet # 120
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Szinte egy perc sem telhetett el de már egy újabb rázkódások rázták mega bázist úgy tűnt mielőbb ki kell üríteni a szintet és mielőbb ha nem teszitek meg kockára teszitek azoknak az embereknek az életét akik azona szinten vannak.Újabb biztonsági parancsok kellettek ha azt a szintet le akarjátok zárni...)Jerry-Chris-Robin- Yemegez - Szingu

"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-04-21, 18.19.57 | Üzenet # 121
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rázkódások és még nagyobb rázkódások.A volt kapitányom és a többi tiszt el rohant a biztonságos szintekre.
Majd be futottam a dokkoló gyűrűbe körül nézni vannak még bent.
Kis idő múlva ki küldök pár tisztet majd le záróm a kettes dokkoló gyűrű ajtaját,s a maradék tisztel én is el kezdek rohanni a biztonság felé.


 (HU)
 
Chris
Dátum: Hétfő, 2012-04-23, 09.26.53 | Üzenet # 122
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tovább folytatom a rohangálást a biztonsági tiszttel együtt de amikor észre veszem hogy már elég nagy a gond elkezdek úgy futni mint az előtt soha,gyorsan követve szügdelve követtem őket és próbáltam nem hátra figyelni..szinte már megérezni tudtam volna hogy mi folyhat a hátam mögött de mivel nehéz lett volna megfordulni ezért inkább csak futottam és mással nem is foglalkoztam abban a pillanatban.
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Hétfő, 2012-04-23, 10.40.48 | Üzenet # 123
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz majd elszakadni a horizont-ról. Egyre csak rázkódni kezdett minden, de ami még ijesztőbb volt azok a vörösen égő vészfények voltak. Tudtam hogy a futás most az egyetlen lehetőségünk. Ezért futottunk az életünkért.
~ Istenem csak érnénk már ki a biztonságba, csak érnénk már ki! ~ Gondoltam.



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Hétfő, 2012-04-23, 11.27.19 | Üzenet # 124
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hirtelen Thomas hadnagy pattant elő megzavarva az érdekesnek ígérkező beszélgetést. Érdeklődve hallgattam őt, miközben hátra tettem a kezeimet.
" Vészkészültség, kiürítési parancs? Vajon miért?" - Kérdeztem magamban. Azonban nem sokat kellett várnom arra hogy meg tudjam a válaszokat. Miután Thomas és Oviedo egy gyorsat beszélgettek, én már azonnal tettre kész is voltam. Megfordultam és gyors léptekkel kocogni kezdtem a külső. biztonságosabb gyűrű felé. Közben időnként hátra, hátra néztem, ugyanis a többiek le voltak valamelyest maradva.

Ekkor vettem észre az egyik üvegben a tényt, azt hogy miért is van riadó készültség és miért égnek csak a vészfények.
- Gyerünk mozgás, gyorsabban! - Kiáltottam oda egy bámészkodó zászlósnak, majd megálltam a kivezető ajtónál és vártam. Vártam hogy megérkezzenek a többiek. Őszintén megvallva talán még soha nem voltam olyan feszült mint akkor. A szívem a torkomban dobogott, főleg amikor földrengés-szerű dolgok kezdtek el történni. Nekidőltem az ajtófélfának és magamban imátkoztam a prófétákhoz hogy érjenek már ide még mielőtt a "fejünkre szakad az ég".


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-05-03, 19.13.06 | Üzenet # 125
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kis csapat miután a biztonságos folyosó részhez ért rájött, hogy azonnal vissza kell menniük a posztjukra. Mivel a bázis remegett és látszólag is fontos részek égtek ki a rendszerek és alrendszerekben egy villám gyors megbeszéléssel letárgyalták, hogy Jerry és Yemegez visszamennek a Vezérlőbe segíteni miközben Robin biztonságosabb helyre viszi Oviedo parancsnokot.

Chris- Robin; folytatása olvasható aFolyosóktopicban
Yemegez- Jerry; folytatása olvasható a Vezérlő terem topicban

Hozzáadva (2012-05-03, 19.13.06)
---------------------------------------------

" Változások"


Előtörténet:

Egy hét telt el azóta hogy a L'espoir diplomáciai megbeszélésen volt az Agrosiakkal mikor Adam Cross kapitány sürgős, elsődleges priorítású parancsot kapott a Csillagflottától, Mendelson admirálistól. A férfi a Uss Risingről kezdett el beszélni, arról hogy a hajó megkerült és hogy ez az egész ügy szigorúan titkos.
Nem sokat beszélt, csak annyit hogy a L'espoir azonnal induljon a Horizonra és hogy nagyon fontos.

Történet:

Egy lassú Csütörtöki nap volt mikor a L'espoir megérkezett.
Adam Cross kapitány, Ruby Belmore, Blake Munro, és James Sutherland tisztek egyszerre léptek ki a dokkolózsilipből. A Bázis romos volt. Cross kapitány nem igazán értette hogy hogyan is történhetett mindez, de valahogy már kezdett hozzászokni a háborús helyzetekhez. Ekkor lépett a férfi elé a magas Larsen parancsnok aki köszöntötte őket a bázison.


( Sorrend:
Adam - Matt - James - Belmore - Blake - Szingu)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Adam
Dátum: Csütörtök, 2012-05-03, 20.18.23 | Üzenet # 126
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Alig, hogy végetért előző megbizatásunk, -diplomácia az Agros-okkal- máris megkaptuk a következőt. Hát mit ne mondjak, érdekes egy népség az én rokonságom, bár kissé hangyásak. Az is igaz, hogy először találkozom velük, rendesen. Na de indulnunk kell az új küldetésre.

-Elsődleges prioritás. Miért hallom én ezt olyan sokszor mostanában? Gyakori kifejezéssé vált életemben ez a 2 szó alkottak kapcsolat. Ki kéne vennem egy hetet és elmenni a Risa-ra.... Bár, nem bírom ha körül ugrálnak szóval azt inkább kihúzom a lehetséges célpontok közül. De mi lenne még jó hely? Sajnos ebben az univerzumban manapság kevesebb a nyugodt hely, mint régen, Jackpot hétvégén Las Vegas-ban.... -meredtem el gondolataimban, majd azoningerre tértem vissza, metális naplómból, hogy kiléptem a hajóm zsilipjéből, be a Horizon 6, elég romosnak mondható folyosójára...
-Itt meg mi történt? Amikor utoljára itt jártam, még szép rend volt... Rendesen szétverték a helyet.... -mondtam félhangosan, majd megpróbáltam kissé visszatérni Kapitányi rangomba, és a kivételesen, rendesen rajtam lévő egyenruhámat kezdtem igazgatni...
Szűk volt, legalábbis annak éreztem, mivel még eddig, nem volt túl gyakori jelenség rajtam az ilyesmi.
-Na de, nem várhatja az az ember, ilyen időkben, hogy minden kikötésnél, tiszta móló fogadja...
Miután kissé körülnéztem és elgondolkoztam, milyen események is verhették szét ezt a szép állomást, egy magas férfi lépett ne a folyosóra....
Hát ki más lehetett az, mint az egyetlen empata akit ismerek, Larsen parancsnok....
Közelebb léptem, majd üdvözélésére válaszolva...
-Üdvözlöm Larsen Parancsnok! Örülök a találkozásnak és jó újra látni ezt a masszív bázist. -mondtam és vigyorogtam egyet.... majd megkérdeztem...
-Látom, háborús helyzetek uralkodnak itt.. Mi történt?


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2012-05-07, 13.03.53 | Üzenet # 127
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki a javítási munkálatokhoz ugrott mikor meghallottuk hogy ide fog érkezni a Monarch, a L'espoir, az Enterprise, a Rising és még ki tudja hány hajó legénysége vendégségbe, és plusz még az admirális is... nagy üzemben ment a móka.
~ miért van az hogy egyszerűen egészen egyszerűen ezen a bázison nem lehet normálisan élni.. ~ gondoltam magamban ahogy végigsétáltam a folyosón.

Nubet kapitány parancsára én fogadtam a L'espoir kapitányát és legénységét. Gondterhesen létem a dokkoló zsilip kapuja elé, zsebre vágott kezekkel. Arra gondoltam hogy mennyire hiányzik Roin... annyira kár hogy elment...
Majd nyitódott a zsilipajtó és a L'espoir kapitánya lépett elő elég feszes egyenruhájában.
- Hello, üdv a Horizon hat csillagbázison. - Szóltam oda. - engem már ismer, szóval nem kell hogy bemutatkozzam, gondolom. - Jegyeztem meg majd sóhajtottam. - Hát igen, volt egy kis cset-paté... erre jártak a szúnyogok mondhatni. - Mosolyogtam. -Meg elő került a Rising is. Jó mi?



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
James
Dátum: Szerda, 2012-05-09, 18.23.46 | Üzenet # 128
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bázisra lépve végre úgy éreztem hogy megtaláltam a megfelelő tökéletes utazási módszert: ha sétálok. Akkor nem leszs e hányingerem se halálfélelmem de ami a legjobb az egészben az az hogy nem is fogok szorongani sem. Mosolyogva léptem ki épp ezért a bázis fedélzetére és ekkor vissza tértek a szorongási tüneteim mert észre vettem hogy odabenn bizony minden széjjel van rendesen verve.
- jajj ne.. - Sóhajtottam hosszan fel. ~ Soha jobbat. ~ Gondoltam magamban. Mikor megpillantottam Larsen parancsnokot megpróbáltam magamat rendesen vissza fogni, mert tudtam hogy a férfi telepatikus képességekkel bír én meg nem akartam egy dilidokihoz menni. Így hát kényelmesen meghúzódtam Blake Munro mellett a falnál és csak halkan figyeltem a cselekményeket.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2012-05-09, 19.14.11 | Üzenet # 129
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ruby Belmore Adam Cross kapitány mellé lépett.
A nő - jó szokásához híven - próbálta kihúzni magát hogy ellensúlyozhassa azt hogy néhány fejjel kisebb mint a magas férfi de sajnos ezt a lemaradást képtelen volt behozni így csak szippantott egy mélyet a levegőből.
- Valami gond lehet a környezet szabályzókkal. - Mondta miután azonnal észre vette nem csak azt hogy a fél bázis le van tarolva, de azt is hogy a levegő kissé elhasználódott. - Ön is érzi? - Kérdezte a kapitányt, de a kérdésére a férfi nem tudott válaszolni mivel egy nyakigláb pasas, Matt Larsen érkezett be. A Betazoid elég fáradtnak látszódott.
" Hát, van most egy kis dolguk a bázison az is biztos. " - Gondolta magában a nő.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2012-05-09, 19.51.08 | Üzenet # 130
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy be tettem a lábamat a bázisra úgy tűnt hogy több mint kisebb csaták folyhattak itt úgy tűnt ,háborús helyzet végén találtuk meg a bázist . Remek mondogattam magamba nem baj legalább tudok valamiben segíteni ha már egyébb helyszínen nincs szükség a taktikai tudásomra motyogtam magam elé mi közben próbáltam kikerülni a kisebb nagyobb panel és egyébb eszközöket amik a földre voltak hullva,ahogy ezeket kerülgettem komótos léptekkel úgy tűnt hogy egy sovány nem túl izmos de nem túl jó kiállású sem..orvos lép elő..úgy tűnt ő az első tiszt..akkor milyen lehet a kapitány? kérdeztem magamba..hiszen mindig úgy voltam vele hogy ahogy csökken a ranglétra úgy lesznek a tisztek egyre jobban elhagyatottak. Úgy tűnt ez a tiszt kissé sem látszódott sérültnek,jó hír volt viszont hogy meglehetősen keveset beszélt hozzám,ami már felért egy bónusz pontnak..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-05-09, 22.49.42 | Üzenet # 131
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Cross kapitány miután megkapta a választ, épp mondani szeretett volna valamit mikor Gonsailes kapitány lépett be a folyosó másik feléről, a hármas dokkoló zsilipből. Először még talán senkinek nem szúrt volna szemet, csakhogy Belmore hadnagynak azonnal feltűnt a fáradt férfi.
Nubet kapitány pedig köszönteni indult de előbb a négyes dokkból megérkező Hutchinson admirálist.

( Nubet - Hutchinson - Belmore - Gonsailes - Adam - Matt - Blake - James - SZingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-05-10, 09.52.52 | Üzenet # 132
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Éppen a napi ellenőrzéseket és a hibáról szóló jelentéseket dokumentáltam volna ,de már jelezte egy épp beérkező zászlós ,aki befáradt az irodámba hogy megérkezett mindenki,és az admirális is. Ahogy ezt kimondta egy szó nélkül el is indultam,persze Ian és a többiek díszitgetéseit már előbb megnéztem szerencsére,az volt az egyetlen szerencsém hogy még időben rá szóltam Ian felettébb különleges díszítő elemeire hogy szedje le. Ahogy ezt meg is tette,úgy gondoltam hogy az irodámba elintézek pár fontos dolgot a hibákról jelentést írok és dokumentálom az admirilitásnak de úgy tűnt hogy az admirális előbb jött meg a vártnál. Ahogy át gondoltam a bázis helyzetét út közben,arra tudtam csak gondolni hogy vajon mi is lehet az a ürügy ami miatt ide hívhatták az admirálist. Majd mielőtt beléptem volna a 2-es dokkolózsiliphez,megálltam pár centire az ajtótól,kihúztam magamat majd megigazítottam az egyenruhámat . Ahogy beléptem a dokkolóba,úgy éreztem hogy talán valami direktíva lehet készülőben hiszen Cross kapitánytól kezdve a legénységén át,a Rising kapitányát is meghívták. Úgy tűnt egyre furcsább a helyzet..csak egy percre sikerült át pillantanom a túl félre ahol már köszöntette valamennyi vendéget az elsőtisztem,viszont az admirálist nekem kellet személyesen hiszen ez így volt protokoll szintű. Ahogy odaléptem hozzá,körülnéztem egy percre és sajnálattal vettem észre hogy a villágítás még nem a leg ideálisabb,és elég sok eszköz még mindig a földön van. Persze nem volt sok időnk eltakaraítani és szerelni sem hiszen egy komoly csata után volt a bázis. Ahogy viszont odaléptem az admirális elé ,próbáltam minél udvarisabban fogadni. Kezet ráztam az admirálissal majd köszöntettem~

-Üdvözlöm uram.Üdvözlöm itt a Horizon-6 űrbázison.

~Mondtam majd tisztelgésbe vágtam egy percet magamat és elvettem az admirális csomagját~

-Ha gondolja uram szívesen körbe vezetném de célszerűbb lenne előbb a kabinjához vinni a csomagját.

~Mondtam majd mielőtt bármit is válaszolhatott volna egy nagy adag kárjelentést,és taktikai jelentést adtam a kezébe a csata utómunkálatairól~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Csütörtök, 2012-05-10, 16.44.45 | Üzenet # 133
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális gyors léptekkel lépett ki éppen, majd elmosolyodott amint megpillantotta Nubet Throvson kapitányt.
- Áh, kapitány, mindig öröm önt viszont látni. Épp a Monarchról jövök, tudja mennyire kellemetlen volt? Egy rázkódás alkalmával majdnem rázuhantam Miller parancsnokra. És tudja milyen Miller ha dühös. - Viccelődött a férfi miközben a háta mögé mutatott majd folytatta. - Mendelson admirális is hamarosan itt lesz.. áh a jelentések! Soha nem maradok el nélkülük igaz? Maguk kapitányok már csak ilyenek.. mindig van valami palacsinta receptük, nem de? - Kérdezte aztán elindult lassan a kapitány mellett az immár emberekkel és romokkal tele zsúfolt folyosón. - Tudja annyira imádom amikor ez van, amikor csak úgy nyüzsög az élet egy bázison, olyanon mint ezen. Itt aztán van élet! Büszkék vagyunk magukra Throvson. És most hogy a Rising is meglett... tudja mit?.. Soha jobbat. Áh látom megjött Cross is. - Intett út közben a csillagbár felé oda a L'espoir kapitányának.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2012-05-10, 16.56.30 | Üzenet # 134
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy ott viccelődött hirtelen azonban elhalkult.
A velük szemközti dokkoló nyílásból mintha olyan valaki lépett volna elő aki élete értelme volt. De csak egy másodpercre, és csak a körvonalát látta a férfinak. " Nem... ez nem lehet.." - Gondolta magában.
- Elnézést. - Szólt halkan, majd óvatosan félre söpörte Larsen parancsnokot. Ruby még mindig nem látta tisztán azt hogy ki volt aki kilépett a nyílásból. Egyre gyorsabban vette a lépteket.
- Bocsánat.. bocsánat... - Szól miközben újabb és újabb embert tolt óvatosan félre, hogy el tudjon jutni minél hamarabb odáig ahol azt a bizonyos különös fickót látta.
" Nem hiszem el, nem hiszem el.. " - Dühöngött magában. - " Hogy pont ilyenkor kell mindenkinek bezúdulnia."
- Bocsánat.. - Folytatta. Alig tudott ki keveredni a tömegből ahhoz hogy végre tiszta rálátást kaphasson arról, hogy ki lehetett az a férfi.

Aztán végre valahára, mintha a tömeg felszívódott volna.
Ruby ekkor látta csak meg: Jon Gosnailes volt az. És tényleg ő. Az a férfi akiért mindent megadott volna, aki élete értelmét jelentette a nőnek.
- Ez.. ez nem lehet... - A háta mögé nézett Adam Cross kapitányra, nem akarta elhinni hogy eddig nem mondta el neki a férfi hogy a Rising megkerült. Hirtelen hatalmas mosoly jelent meg az arcán, és fehér bőre kipirosodott a boldogságtól hogy újra láthatja Jont, szemei könnyesek lettek.
Futni kezdett majd szorosan magához ölelte a férfit.
- Ezt nem hiszem el... ! - Szólt halkan miközben ölelte őt. - Az ég szerelmére Jon! Hová tűntél?!



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Csütörtök, 2012-05-10, 17.15.38 | Üzenet # 135
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
//Előzmények: U.S.S. Rising > Dokkolózsilipek.//

Jonathan Gonsailes kapitány a zöld jelzés után áthaladt a dokkoló alagúton, majd belépett a Horizon 6 hármas dokkolózsilipjén. Ezek körülnézett. A hely romos volt, látszott, hogy az állomás súlyos károkat szenvedett, de már a legénység dolgozott a javítási munkálatokon. Hutchinson admirális is megérkezett Jonathan úgy döntött, hogy lassan elindul felé, azonban mielőtt bármerre mehetett volna futó léptek zaját hallotta meg és mikor odafordult egy szőke hajzuhatag jelent meg előtte, ahogy a nő a nyakába ugrott, és átölelte. Rögtön tudta, hogy ki ő és úgy viszonozta az ölelést, mintha élete legboldogabb ölelése lenne, mert, hogy az volt. Végre újra Ruby-val volt. Azzal a nővel aki az élete legfontosabb részét képezte. Az a nő, akit jobban szeretett bárkinél és bárminél.
- Istenem - mondta, és érezni lehetett a hangján azt az örömöt, amelyet semmi más nem okozhatott csak Ruby.
Nem válaszolt rögtön a nő szavaira, csak ölelte és ölelte, majd nem foglalkozva a körülöttük lévőkkel, megcsókolta szerelmét. A csók végén a szemébe nézett.
- De jó, hogy újra látlak. El sem tudom mondani mennyire hiányoztál. Bármit megadtam volna, hogy újra veled legyek - mondta. - Csak az számít, hogy jól vagyunk, és újra együtt - hangjában kicsengett érzéseinek nagysága.
- Messze voltam. Tizenhárom évvel később - mondta, majd újra magához ölelte a nőt. - Soha többé nem akarlak elveszíteni. Szeretlek.



"Az univerzum határtalan!"


Az üzenetet módosította Gonsailes - Csütörtök, 2012-05-10, 17.16.40
 (HU)
 
Adam
Dátum: Csütörtök, 2012-05-10, 21.27.50 | Üzenet # 136
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
James és Blake, nem voltak éppen vidám kedvben, de ez általában sem jellemző rájuk, főleg amikor együtt vannak... Pont mint az Ősi Spock és McCoy.... Ruby hírtelen elszaladt... Furcsa.... ilyen se volt még.
Ahogy Larsen parancsnok megemlítette a Rising-et, észhez kaptam rögtön.... akkor ezért volt olyan sürgős...
Már épp utána mentem volna, mikor énis láttam egy alakot elsuhanni.... amikor átolvastam az aktákat, megjegyeztem az alakot, így inkább nem akartam zavarni és nem mentem utánuk....


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Csütörtök, 2012-05-10, 21.38.46
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2012-05-13, 14.27.21 | Üzenet # 137
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már éppen szólaltam volna meg mikor arra lettem figyelmes hogy Belmore elrohan, és óvatosan félre lök.
- Okké... - Mondtam vigyorogva egy kicsit elnyújtva a szót aztán Cross kapitányra néztem, és tudtam hogy egyre gondoltam vele.
- Szóval... szerintem megesik az ilyen.. vagy nem? Ehhe. - tartottam magamat a mosolygáshoz miközben beszéltem azatán megfordultam a másik irányba.
- Csak kövessenek uraim! - Szóltam. - Lesz egy kis bulink a csillagbárban. Nagyon jó hely, és már ki is van teljesen takarítva. Már csak arra vár hogy mindenki jól érezhesse magát.
~ És remélem hogy igazam is lesz majd ezzel kapcsolatban. ~ Gondoltam magamban.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Vasárnap, 2012-05-13, 16.36.58 | Üzenet # 138
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szokása szerint James csak tette a nagy fiút hogy ő megkkora nagy orvos és megkkora nagy ember,pedig ebből egyik sem volt igaz readásul még ideg gyenge is volt . Szinte a fülem mellet mentek el a szavai annyira nem érdekeltek,úgy éreztem hogy jobb lenne most öt torpedó becsapódását hallgatni mint hogy ezt a nyápic alakot hallgatnom. Inkább oda álltam a kapitány mellé közvetlen majd megpróbáltam megvárni amíg megszólal nehogy megszegjem a parancsait hiszen nem nagyon voltak katonai parancsai de a szava olyan volt mint az arany a számomra hiszen muszáj volt be tartani őket. A parancsai pedig tisztának kellet lenniük mint a vak ablaknak,ezért inkább most az egyszer nem reagáltam le Jamest meg a idegesítő képét sem amit legszívesebben egy jól irányzott ütéssel mostam volna le a képéről.Parancs kapitány?kérdeztem meredten.



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
James
Dátum: Vasárnap, 2012-05-13, 20.42.59 | Üzenet # 139
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Olyan megnyugtató volt... Blake gonoszkodott mert a szokásához híven ő volt a kemény katona és az agyára ment hogy nem mindenki olyan körülötte mint ő. A ráadás az volt hogy Belmore elrohant, magamra hagyott Munroval meg a kapitánnyal és az agykurkász első tiszttel.
~ remélem nem lát az agyamba vagy ilyesmi.. ~ Gondoltam magamban. ~ Nem az hogy nem lenne jó, csakhát azért én még mindig én vagyok, és se kedvem se energiám kimagyarázni a személyes érzelmeimet. ~
Csendesen követtem a csapatot igaz lemaradozva, de követtem őket igaz le -le maradozva.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-05-16, 11.37.38 | Üzenet # 140
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat egyes tagjai a Csillagbárba érkeztek Hutchinson és Nubet admirális vezetésével e közben. Jon és Ruby lemaradtak, és lassan közeledtek az ünnepség helyszíne felé. Mindketten vidáman beszélgettek, és örültek egymásnak, annak hogy újra láthatják egymást.

( Sorrend:
Ruby- Jon - Szingularitás)

( Nubet, Hutchinson, Adam, James, Munro, Matt, folytatása olvasható a Csillagbárban. )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2012-05-16, 20.50.26 | Üzenet # 141
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ruby elmosolyodott.
A nő azt hitte már soha többé nem fogja viszont látni Jon-t. Szorosan magához ölelte a férfit mintha soha többé nem akarná őt elengedni.
- Szeretlek. - Suttogta, majd adott a homlokára egy csókot. - Csak kérlek... kérlek... nem akarlak többé elveszteni téged... Örökké veled leszek. Nem engedem hogy még egyszer így elraboltassanak téged meg a hajót. Érted? - Belenézett a szemeibe és úgy érezte ő a legboldogabb ember a világon. Megcsókolta hosszasan őt aztán megfogta a kezét és rámosolygott. Mosolya őszinte volt. Minden benne volt. Az hogy ő mennyire boldog is.
- Gyere, a többiek már biztos várnak a nap hősére, vagyis rád. - Mondta miközben elindult Jon-nal a Csillagbár felé.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2012-05-16, 21.15.58 | Üzenet # 142
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jonathan Gonsailes kapitány szíve gyorsan vert. Érezte, hogy négy hónapja most először valóban boldog. Boldogabb mint életében valaha. A nő szavaira a szemébe nézett, és a tekintetében látni lehetett a boldogságot.
- Soha többé nem hagylak magadra. Többé nem megyek nélküled sehova. Szeretlek, és te vagy a legfontosabb az életemben. Nem bírnám ki, ha még egyszer elveszítenélek - mondta, majd kiengedte Ruby-t az ölelésből és megfogta a kezét, de az arcán lévő mosoly és a tekintet ahogy a nőre nézett elárulta legbelsőbb érzéseit.
- Menjünk - mondta, és még a csillagbár előtt egy hosszú, szerelmes csókot adott a nőnek.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-06-01, 14.35.22 | Üzenet # 143
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jon- Ruby folytatása olvasható a Csillagbár c. topicban

Hozzáadva (2012-06-01, 14.35.22)
---------------------------------------------

"A blokád"


Idő pont: Hétfő, pár órával az indulás előtt:
Nubet Throvson kapitány, és legénysége a folyosón gyors iramban sétáltak végig. A Betha flotta csaknem összes tagja összegyűlt az űrbázis körül, és a kis könnyűvédelmi hajó már mindenre készen állt; csakúgy ahogy a legénysége tagjai is.
Út közben a kapitánynak el kellett döntenie hogy kik lesznek azok akik vele jönnek vagy akikre a bázist hagyja.. tudta: nehéz idők fognak következni.


( Nubet - Matt - Yemegez - Lily - Jerry - Ian - Vali - SZingularitás )



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2012-06-01, 15.49.57 | Üzenet # 144
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Nem sok időm maradt hogy mondhassak pár szót a legénység tagjainak de nem is igazán akartam firtatni az igazságot és azt az utat amibe most bele léptünk tövestűl....valahogy úgy éreztem hogy talán élve sem kerülök vissza erről a küldetésről minden napot úgy kell megélni mintha az utolsó lenne..még az egyik legközelebbi barátom mondta még nagyon régen..igaza volt hiszen ha nem használjuk ki a maradék időnket lehet hogy soha nem lesz hasonló....minden nap egy limitált pont az életbe..ahogy ezen gondolkoztam párhuzamosan gondolkoztam azon hogy vajon milyen csapdát fog kieszelni nekünk az ellenség hiszen annyira ők sem buták mint ahogy hinné az ember főleg hogy még a Kardassziai,légiósoknak is van még jó pár tervük és náluk is van legalább olyan jó stratégosz vag yötször jobb mint ami nálunk is van.Minden legénységi tagomat úgy kezeltem mintah családtagom lenne,Matt akinek mindig nagy a szája de amikor harc van elhallgat de jó párszor támaszkodtunk már az ő érzéseire mai segített..Yemegez..az új fiú aki az egyik legjobb gépész ez derült ki róla és az hogy oda teszi magát ha szükség van rá..Lily..ő az aki tökéletes biztonsági főnök,de néha túl forró fejű. Jerry aki mindig ott van ha kell de néha túl elfogult.Valeri akire mindig számíthat az ember ha szükség van rá. Ian..aki okosabbnak érzi magát mint egy rakás ember.. de néha igaza is van...ahogy beléptem a dokolózsilipbe körbe néztem az embereim szemébe nézve majd körbejártam őket hátra tett kézzel mi közben végig gondoltam magamba ki jön velem és ki marad itt.~

-Nem sok időnk maradt a startig..mindenki tudja hoyg ez egy bonyolult taktikai szituáció..könynen pórul is járhatunk ah nem ügyelünk egymásra..összehangolt támadás kell és gyors..ha nem vagyunk elég okosak és kitartóak akár az életünkbe is kerülhet..ezért maradt rám a választás hogy kiválasszak pár tisztet a legjobbak közül akik velem tartanak..nem kérem hanem parancsba adom..Larsen...önre gondoltam először..de összevetve..magára itt van szükség hiszen maga nélkül ha megtámadják a bázist végtelenek leszünk..de ez még a legkisebb gond amiért itt hagyom.. kell egy vezető aki itt marad vagy különben ezek a férfiak és nők nem tudnak kire számítani.Magába bízzok meg a legjobban ,mint elsőtisztem mint parancsnokom egyaránt a legjobb.

~Ahogy elhaladt a figyelmem a férfi szeme előtt át néztem a következő emberre~

-Lily....a legjobb biztonsági főnök akivel valaha találkoztam és alegjobb aki ért a fegyverek kezeléséhez..magára szükségem lesz a csatába..készüljön fel és állítson össze egy kisebb biztonsági csoportot is..

~Rá néztem a nőre majd bólintottam,majd a következő delikvensre figyeltem~

-Jerry..jó biztonsági és taktikai tiszt is..szükség lesz önre Lily csapatába..nem kérem hanem parancsba adom..szóval készüljön össze ...harcba megyünk..

~Egy percre lenéztem a földre majd Ian-ra terelődött a szemem~

-Ian önre a bázison lesz szükség nem hiába ez csata nem neked való.. a bázsion nagyobb szükség lesz rád mint valaha.

~Ütögettem meg a vállát a férfinak és ezt követően rá néztem Valeri-re~

-Valeri Kirk..az operációs tiszt akire szükségem lesz..és az új pilóta képességeire is amit nem rég szerzett ..nem hiába nélkülözhetetlen most a számomra egy jó pilóta..

~A figyelmem az utolsó emberre terelődött majd vettem egy nagy levegőt és rá néztem ~

-Aqwuim!..önre a legnagyobb szükség a Uss Thunderstorm -on lesz....nem csak a csata tudása miatt amit a Kardassziak ellen is be vethetünk hanem ,a gépészi teljesítménye miatt is..ez egy új nap arra hogy vissza adja azoknak a "befizetetlen számláit",akiket utál...

~Fejeztem be a mondatomat a férfire nézve majd egy lépést hátrább léptem és sóhajtottam egyet~

-Tudom hogy mind képesek lennének a csatára de nem vihettem midnegyiküket csatába. Köszönöm hogy végig hallgattam. Készüljenek fel a csatára,tisztítsák a fézereiket tisztára töltsék be a torpedókat hadd szóljon az impulzus hangja mi közben megyünk csatába,hadd törjenek azok a pajzsok akik ellen megyünk . Legyen úgy mintha az utolsó csatájukra készülnének,fel a csatára ! emberek vagy nem emberek de mind együtt harcolunk egy békés jövőért szerintem ennek a fejében megéri harcolni együtt barátaim.

~Intéztem az utolsó mondatomat is a tiszteimhez majd a kézi phaser-emet zsebre vágtam ~

-Leléphetnek!.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2012-06-02, 21.05.45 | Üzenet # 145
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A helyzet elég egyértelmű volt a kapitány rövid tájékoztatása és a hatalmas flotta keresztes látványa után; itt bezony háború várható. A kapitány kitűntetésére tervezett bulit még élveztem, mert jó volt. Buli, lekváros süti! Jó volt! De ez a Kardassziános party elég rizikósnak tűnt, főleg hogy a drága Gömbőcépítők is beleütötték az orrukat az idő-izéjükkel. - Legalább is ennyit olvastam róluk a történelem könyvekben, meg hogy elég nagy lehetett a szájuk, különösen hogy egy egész Xindi birodalmat képesek voltak hátilról irányítani. Mint pók a hálóját- vagy mint háló a pókot, tetszőleg baró mondás. -

Szóval aznap nem tehettünk mást mint hogy készülődtünk.
A Horizon űrbázis gyengélkedője úgy körübelűl akkora volt mint egy hangár, már-már megtévesztő hogy egy ajtó és ha belépsz megannyi üres hely a sok felesleges orvosi eszközökkel. Egy jelentést is hordoztam magammal mert még titkon azért őszintén bevallva reménykedtem benne hogy csak poén az egész és valami Őrült németnek pattant ki a fejéből az ötlet hogy összegyűlünk.. de neeem!
Vér komolynak tűnt. Így kihúztam magamat, és most az egyszer nem szóltam semmit sem: egyszerűen nem tudtam.
A kapitány maximálisan megbízott bennem, és az hogy azt akarta hogy maradjak itt egy pillanatra megdöbbentett. Belülről vele akartam menni, kivülröl mást kellett mutatnom. A többiekre rápillantra egy percig hallgattam még, mindenkin végigsuhant a pillantásom; éreztem hogy pattanásig meg vannak feszülve és ezek az érzelmek csak jó szokás szerint rámragadtak.
Majd Throvson kapitányra néztem, aki nem a kollegám a felettesem de barátom is volt.
- Vigyázzanak magukra uram. Jöjjenek vissza. Itt megleszünk. - Szóltam halkan, egy kicsit letargikuisan de határozottan.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-06-03, 10.44.25 | Üzenet # 146
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szinte sorfalat álltunk a folyosón ami a Uss Thunderstorm-hoz vezetett.
Izgatott voltam... Egyrészről a Kardassziaiak, a Gömbépítők és a "Deviantok" miatt. Ez a három épp elég erős fajnak bizonyult, habár utolsóról csupán mendemondákat hallottam tudtam hogy a Deiantok is legalább épp olyan veszélyesek lehetnek mint a Gömbépítők.
A Kardassziaiak meg... még a nevük említésére is láthatóan a hideg rázott, de megpróbáltam ezeket az érzelmeimet, előítéleteimet amik a szélsőségesen negatív tapasztalataim miatt voltak elrejteni. Jelen pillanatban márpedig valahogy nem tudtam... Az "Igaz út" Kardassziai szervezet mély sebeket vájt a lelkemben, talán túl mélyeket is...
Hitem ellenére tiszta szívből bosszút szerettem volna rajtuk állni hiába voltam vele tisztában hogy lehet hogy akik megkínoztak, és akik miatt hat hosszú év ment el szenvedéssel és éhezéssel az életemből azok a Kardassziai vezetők akik ezt tették velem, lehet nem is lesznek ott vagy meghaltak.

A falnak dőlve hallgattam a kapitány szavait mi szerint a csata nem lesz könnyű... na de mein csata lesz majd valaha is az?
- " A csaták soha nem könnyűek, és a háború soha nem jó, járható út. " - Szólaltam meg másodiknak félhangosan és egy kicsit kelletlenül is. Habár én kaptam az utolsó szavait Throvson kapitánynak, én szólaltam meg - furcsa módon - másodszorra.
Előre léptem, katonásan tisztelegni kezdtem, kihúztam magamat - pedig a katonákkal csak akkor dolgoztam amikor "reményt" jöttem adni nekik legtöbbször - és a kapitány szemeibe néztem.
- Mindent meg fogok tenni hogy ne kerüljünk veszélybe uram. Ígérem nem fog csalódni bennem. Fel kell szabadítanunk a Bajort a blokád alól minél előbb annál jobb! Rám számíthat. - Majd vissza álltam a "helyemre", és alig vártam hogy indulhassunk.
Azt hiszem még soha nem vártam eddig egyszer sem hogy csatába indulhassak.... egész életemben kerültem a veszélyt, de most bátran néztem szembe vele. Nem féltem. Tettre kész voltam.


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Vasárnap, 2012-06-03, 21.53.07 | Üzenet # 147
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Komolyan hallgattam végig a kapitány beszédét, majd a végén bólintottam.
A helyzet elszomorított, így nem tehettem mást mint azt hogy csendesen rábólintok mindenre amit Nubet mond.
~ A legfontosabb hogy élve megússzuk ezt a csatát is. Ez a túlélés kulcsa. ~ Gondoltam magamban.
Követtem a pillantásommal a kapitányt, majd Mattre néztem, aztán lassan a többiekre.
~ Majd ha végre elindulunk a Thunderstorm felé akkor lesz valami amit Matt-re bízok. ~ Gondoltam magamban.
- Megfizetnek a Kardik. Ne aggódj Yemegez. - Szóltam oda a férfinak nyersen. Kicsit sajnáltam őt, mert olvastam a személyi anyagát... hat év vagy mennyi a fogolytáborban.. nem semmi..


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2012-06-03, 23.07.54 | Üzenet # 148
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Figyelmesen végig halgatom a kapitányt.Csatába indulunk,a helyzet el szomorìtó gondolom magamban.Majd meg szólalok uram amíg a vulkáni szívem meg nem szűnik dobogni számíthat rám,majd Mattre és Ianre nézek barátaim itt búcsú ideje mondom a két férfinak,vissza jövünk addig is hosszú eredményes életet mondom köszönés képpen.Majd el indulunk a hajóhoz,útközben oda szólók Yemegezhez barátom most adunk a Bajori ellenségeinek.Kardassziaiak, gömb építők Deviantok érdekes páros de rajtunk nem fognak ki gondolom magamban.

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Hétfő, 2012-06-04, 14.24.28 | Üzenet # 149
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nehezemre esett kissé felfognom azt hogy egy jó buli után négy napos már-már szünetnek nevezhető időtöltés után kijelenti a Csillagflotta hogy egy egész rajnyi hajót a Bajor-hoz irányít egy véres csatába.
Szomorkásan álltam meg a folyosó falánál, és magamban azon gondolkodtam hogyha Throvson kapitány, az az ember akit már kiskorom óta ismerek kijelenti hogy döntsek mit válaszoljak.
Soha nem voltam az a tipikus nagy bátor forma, de hogyha megkérdezte volna azt mondtam volna hogy szívesen vele jövök.
Egy részről, azért hogy bebizonyítsam több embernek hogy nem vagyok egy gyáva kukac, a logikai részéről meg persze mert egy tudományos tiszt soha nem árt egy csapatba. A szakvéleményem szerint.
Na meg persze azért mert ha esetleg nem jönne vissza Nubet akkor az olyan lenne mintha a testvéremet vesztettem volna el.. Nem akartam hogy meghaljon...

Amikor rám terelődött a szó, és Nubet rám nézett, kihúztam magamat és meg akartam volna szólalni de ő belém fojtotta a szót.
- Figyel Nubet én... - Persze elmondta hogy megint én leszek az akit otthon felejtenek... - Hát persze...persze... - Lenéztem a földre szomorú szemekkel. - Csak felejts itt.. végül is a statisztikai átlag mit is jelent hogy "tudóst mindig vigyél magaddal"... - Erőltettem egy mosolyt az arcomra majd odabicentettem Jerrynek mert ő már köszönt is el...




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Hétfő, 2012-06-04, 15.38.34 | Üzenet # 150
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mint ahogy mindenki én is teljesen tisztában voltam azzal hogy mit fogunk tenni, hogy hova fogunk menni.
Miután Nubet elmondta mi a feladatom biccentettem feléje, majd belenéztem a gyönyörű szemeibe. Egy kicsit meghatódtam hogy őszinte legyek, és a beszéde hatása alatt voltam, majd Yemegez szavaira olyan dühbe gurultam hogy idegességemben rácsaptam a kemény falba. Jó embernek tartottam ezt a Yemegez- fejet, de zavart benne az hogy tudtam hogy mit tettek vele a Kardik.
- A Kardassziaiak nem tudtak viselkedni soha sem! - Majd Yemegezre néztem. - Ne aggódjon! tízszeresen fogják visszakapni amit tettek magával! - Soha nem kedveltem az igazságtalanságot, már kiskoromban sem, az erőszakot meg még annyira sem .... és ezért volt ez, hogy ennyire dühbe gurultam.

Aztán elindultunk a csatába, az új hajónk felé a Thunderstormra lassan Nubet vállára tettem gyengéden a kezemet.
- Ha az admirális a halálba is küldött minket, ha ez lesz a legutolsó utunk is, tudnod kell hogy sokat jelentesz nekem. És hogy melletted leszek akkor is amikor elporladunk. - Majd adtam neki egy puszit és egy percre el is pirultam..
Aztán fogtam magamat, visszarohantam a szomorú Ian-hez, és átöleltem őt.
- Ne aggódjon parancsnokhelyettes! Visszatérünk! - Mosolyodtam el rá, majd adtam egy puszit
Matt-nek és vissza futottam a többiekhez.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » 2es dokkolózsilip (2- es zsilip)
Keresés: