Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Csillagbár (A bázison lévő csillagbár)
Csillagbár
Rone
Dátum: Kedd, 2016-12-27, 18.20.00 | Üzenet # 101
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Valami azt súgja hogy még bennem sem bízik, admirális. - Vallottam be a nagy hadoválási rohamai között.- Terv kell? Nah jó talán szolgálhatok eggyel.. - Kezdtem volna el de a sok ősbarbár előkeveredett ki tudja honnan.- Nagyszerű, nagyszerű. Komolyan már csak ez hiányzott. - Tettem fel a kezemet villámgyorsan a fejem felé. - Már nem azért de ezt a marhaságot nem tartalékolhatnánk máskorra? - Kérdeztem idegesen. 
Fújtattam egyet mint a morcos kapcás lovak bevetés előtt, de a híres csatafújtatásom most semmit nem ért sajnálatosan.
- Ha most Clifford itt lenne magukat már rég kidobta volna az ajtón és ő lenne fogdába.. oh, néha hiányzik az a hülye! - Folytattam a morgásomat. Ami az egészben a legviccesebb volt hogy persze engem gyanusítottak meg Bairdet. Úgy néztem az említett kolegára mintha kínai lenne.
- Ő volt mi... jóhogy ne már Cross saját magát akarja szögre akasztani. - Morogtam oda. - Igen én hagytam el utoljára azt a nyamvadt hajót, és nem szóltam mert lehet hogy maguk éppen a merénylők! Nah ehhez mit szólnak Sherlock?!.. Éjfélig is itt állhatunk akár, egymásra mutogatva de akkor sem lesz meg előbb az aki ki akarta füstölni az admirális fenekét.. már elnézést a kifejezésért Cross úr! - Kiabáltam oda mert pokolian hangosan makogott a Kerrat meg a Klingon sültbolondok.
Már azt hittem valamiféle pogo lesz a vége mikor Jim is kérdezett tőlem.
- Nekem van ötletem kapitány, de az csak tipp lenne. Ha a hajója le tudna szkennelni Theta-részecskéket azzal máris megoldanánk a feszült helyzetet, ugyanis az emberünk még Theta részecskékkel lehet szennyezett. Szóval bárki is volt... azt a hajója megtalálhatja. - Néztem az ipsére.


 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2017-01-06, 21.01.40 | Üzenet # 102
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még hogy benne se bízok? Meglehet... Bár ezt nem akartam bevallani neki... Mióta nem vagyok ember -vagyis amióta tudom, hogy nem vagyok az- elég sokan akarnak kihasználni, megölni, felgyújtani, szitát lyuggatni belőlem, sajtreszelőn átnyomni, kutyakajaként eladni, mosdószivacsot préselni az agyamból meg még sorolhatnám... Szóval... 
-Egy terv... Hallelujah... -mondtam volna, ha meg nem mozdulnak a biztonságiak mindenkire fegyvert fogva... Gyorsan feltettem a kezem én is a többiekkel együtt, de hamar leesett, hogy én vagyok az egyetlen sültbolond akire nem fognak fegyvert és mégis az égben kutakodik a mancsával, szóval inkább úgy tettem mintha aki nagy mozdulatokkal vakarja a hátát a válla fölöttről... Az Admirális próbálta csitítgatni a népet meg a stukis fegyőröket.
Közben persze láttam -és persze hallottam- hogy a parancsnok-helyettes mit morog magában, majd azon kezdtem gondolkozni, ki lehet az a Clifford... 
Gyorsan megráztam a fejem, hogy ezt kiverjem a fejemből és megpróbáljak némileg a feladatra koncentrálni...

Végighallgattam a hölgy biztonságiakkal folytatott csevegését, majd az engem érintő résznél felszólaltam:
-Na az én popómat tessék békénhagyni... -mondtam, majd inkább kussoltam, mielőtt többen is megölni szándékoznak a helységben, s nem csak az az egy ürge lesz a popóm nyomában...
A hajó scannereinek használata nekem is jó ötletnek tűnt... Bár az én hajóm is ott lett volna, két hajó többre ment volna...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2017-01-08, 19.42.53 | Üzenet # 103
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Reconról hamarosan meg is érkezett a jelentés mikor Jim parancsba adta hogy szkenneljék át a csillagbázis területét az adott sugárzást keresve. 
A hirtelen beállt csendben szinte senki nem moccant meg, egy fiatal nőt kivéve. Ő az ajtó felé rohant s már ki is ment volna ha épp Adam Cross nem avatkozik közbe gyorsan: fogta a biztonsági tiszt pahserét és bénítóval rálőtt.. A nő nem sokkal az ajtó felé esett össze.
Ekkor érkezett a jelentés hogy Sarah Mcmillen, aki a csillagbárban van, ő lehet a tettes.
A nő csakő lehetett... a biztonságiak leeresztették a fegyvereiket s azonnal az összeesett felé vették az útjukat.. Orvosi egységeket hívtak... A készültégnek vége lett, s Adam Crossnak sem kellett már többet aggódnia: biztonságban volt, egyenlőre. Jim utasította a Recont arra hogy legyenek készen rá, ő visszatér a hajójára. Rövid kézfogás után búszúzott Jim és tisztjei.
Adam szintén elköszönt és a többiek is; s lassanként véget ért az a nap is. 
Azonban egy tanulsága volt annak a napnak: a bizalmat néha nem ért megadni másoknak, s a gyanakvás nem vezet semmire se...

( Jim - Adam - Rone - Baird - Szingularitás)

MEGJEGYZÉS: Utolsó hszk ehhez a küldetéshez.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Hétfő, 2017-01-16, 12.22.53 | Üzenet # 104
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hívtam a Recont hogy végezék el a megbeszélt szkenelést az álomáson.Amit azonal végre is hajtotak az adatok alapján a csillagbárban volt a tetes velünk.-Az elemzés kész megvan hol a tetes itt van velünk a bárban.Egyik pillanatban még egy helyben áltam másikban meg már arra eszméltem hogy Adam lelöte bénitoval a menekülö tetest.-Egész gyorsan reagált nagy követ.A biztonságiak át veték az ügyet és elviték a nőt a nagy követ már biztonságban volt és hívtam ez után a recont.-Készüljenek a felsugárzásra.Baird készülj nem sokára megyünk.Szoltam fel a hajora majd oda mentem az admirálisokhoz és kézfogásal bucsuztam és a nagykövetől is de mielőt még elmenénk oda mentem Munro admirálishoz.-Jó kezekben lesz a Recon és most élveze az előléptetés örömeit.Mondtam neki aztán jeleztem hogy felsugározhatnak minket.-Ez aztán egy izgalmas nap volt nem igaz Baird?

 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2017-01-22, 16.21.42 | Üzenet # 105
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy magamban rábólintottam már meg is kezdték a scannelést... 
Mint a sivatagban, mindenki szikla szilárdan, mozdulatlanul nézett a másikra... Egy neszt sem lehetett hallani, kivéve az egyik pincért aki chips-et evett... Rá pont nem fogtak fegyvert, így nem zavartatta magát...

Nem tartott sokáig ez a síri csend, s csakhamar megmozdult valaki. Egy nő volt az, aki athléta módjára az ajtó felé kezdett sprintelni.
Az egyik biztonsági pont mellettem állt. Kikaptam a kezéből a fegyvert, ráérősen átállítottam, majd hátbalőttem. Azonnal rongybabát kezdett játszani s még avgy egy métert csúszott az arcán mire megállt.
Nem is kellett több, minden Redshirt ráindult és csakugyan hamar elsőszámú célponttá vált a nő feje... Bár ezt nem tudhatta, mert eszméletlenül, rongybabaát játszott még mindig. 

Orvosi csapat azért minden esetre hamar megérkezett, de ezek után csak egy fejfájással fog ébredi... meg egy jó kis kihallgatással...

Na de más nem is volt hátra... A buli jó volt, kicsit ugyan erőszakos volt a műsor, s már kezdett túl sokáig tartani...
Lassan elköszöntem mindenkitől, majd elindultam az ajtón kifele...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Rone
Dátum: Vasárnap, 2017-01-29, 19.38.09 | Üzenet # 106
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az egész gyanusítgatós cirkusz egészen odáig tartott míg elő nem bukkant egy kiscsaj, aki futni kezdett. 
Olyan arcot vágva néztem rá mintha csak moziban lettem volna: mert tenni azt nem tettem semmit sem, gondoltam legalább már nem rám mutogatnak. Egyébként meg úgyis-ígyis elkapják már úgyhogy tök mindegy.. és ami azt illeti igazam is volt: a kedves ismeretlen leterítette Cross nagykövet úr kemény phaser nyalábja. 
- Ez szép volt uram. Most már elmondhatja garantáltan mindenkinek hogy még egy nő dobta hanyatt magát ön előtt. - Vigyorodtam el vállamat vonogatva. 
- Nos ha így vége is a remek kis összejövetelre akkor rám nincs itt szükség, gondolom.. Kapitányok, admirális... öröm volt ez a nap. - Búcsúztam el tőlük mosolyogva. - Ha kell a számom, tudják hol találnak. - Majd fogtam s kifele vettem az irányt.


 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2017-01-30, 19.33.06 | Üzenet # 107
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-De jó hogy most fejeztük be az egyszeri örömködéseket  mert akkor elindulnák ..ha lehetséges...

Baird sóhajtott majd az új kapitányára nézett..

-Nagyszerű--azt hiszem én visszamegyek ,a  hajóra..elég is volt egyszerre ennyi ember mára..

Suttogta kissé morogva majd egy  flegma tisztelgést nyomott majd rá nézett   a kapitányokra és tovább állt.

-Cross kapitány örülök hogy láthattam..Munro admirális..remélem hogy sok cipő tisztítója lesz...

Kissé idegesítő módon mondta ki az utolsó mondatait majd elindult visszafelé a hajóhoz...Baird úgy vélte hogy ,az új kapitány feladata  az amit ismertetni kell majd vele így nagy haszna csak  a hajón lesz most.


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2017-02-15, 19.04.44 | Üzenet # 108
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
== Az "Előléptetések " című küldetés lezárva. = = 



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Csillagbár (A bázison lévő csillagbár)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: