Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Étkezde
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-03-18, 20.36.25 | Üzenet # 51
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az étkezde hatalmas terem volt azokhoz képest amikhez hozzá voltam szokva. Tömrédek dísz egyenruhás ember - és idegen - tartózkodott benne. Kissé különcnek éreztem magamat a katonai egyenruhámban, de úgy gondoltam így is megadtam eléggé a tiszteletet Michael kapitány és legénysége előtt.
A magas férfi - aki jóval magasabb volt mint én, valljuk meg - épp arról tartott kiselőadást hogy hogyan is győztek le egyszerre hatvan hajót a semleges zóna mentén mikor megpillantottam a válla felett ánézve Throvson kapitányt, a leendő felettesemet.
Valószínűleg kiolvashatta a tekintetemből hogy érdekes figurát átok, mivel azonnal a pillantásom után nézett Michael is.

Miután megfordult és kezet rázott Throvson kapitánnyal, én szerettem volna bemutatkozni de más megtette ezt helyettem is. Halvány, vékony mosoly futott végig az arcomon. Michael kapitány egy kései ezredesre emlékeztetett engem, még a katonai évek alatt.
Miután engedtem hogy beszéljenek egy fél - alig észlelhető lépéssel - közelebb léptem Throvson kapitányhoz és kezet ráztam vele.
A kapitány határozott, magabiztos vezetőnek tűnt, a kézfogásából felismertem ezt. " Pont olyan amilyennek képzeltem" - Gondoltam magamban.
- Valóban, én lennék az a bizonyos Yemegez hadnagy. - Szóltam. - Örülök hogy itt lehetek uram. Kérdés? Ha lesz, ön lesz az első aki tudni fog róla. Köszönöm kapitány. - Mosolyodtam el.

Bemutatkozásunk egymáshoz rövid volt és velős. Aztán a kapitány második cselekedete az volt, hogy toastot mondott. " A két kapitány valószínűleg jó barátjává fog válni a másiknak." - Tettem hozzá a gondolataimhoz.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2012-03-18, 21.21.52 | Üzenet # 52
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Belépnek az étkezdébe,És egy gyönyörű fiatal hölgy köszönt minket.
Üdvözlöm nyögôm ki zavartan.Majd meg pillantom az új fő gépészünket.
Örülök hogy új tisztek jönnek ide de egy kicsit szomorú is vagyok hogy Robin el megy remélem vissza jön.Majd meg hallom a kapitányom hangját amit tòsztott mond.
A USS Essex nagyon kiváló a kapitányával együtt.Remélem vissza térnek a küldetés ről gondolom magamban.


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Hétfő, 2012-03-19, 15.42.10 | Üzenet # 53
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Thomas hadnagy kíséretével léptem be az étkezdébe. ~ az az érdekes hogy azt vettem észre hogy egy buli után valahogy jönnek a rossz idők. Vagy nem? ~ kérdeztem magamban.
- hé Thomas. - mondtam mosolyogva miközben óvatosan a karjára ütöttem a magas férfinak. - mit szól ehhez. talán most még igazi pezsgőt is ihatunk. - vigyorogtam.
Próbáltam valahogy javítani a hangulatot mivel robin elmegy. ~ hiányozni fog az a nő az biztos. ~ gonoltam magamban.
a kapitány tósztot mondott mire gyorsan megragadtam két pezsgős poharat a legközelebbi pincér gyerektől. az egyik poharat thomas hadnagy kezébe nyomtam a másikat pedig a magasba emeltem.
- az essex-re! és az új kalandokra. - majd belekóstoltam a pezsgőbe.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Hétfő, 2012-03-19, 18.15.39 | Üzenet # 54
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az étkezdébe belépve csak a szokásos nyüzsgést találtam. " Ez az! Jellemező a Csillagflottára! Szokás szerint hatalmas feneket kerítenek egy hajó avatásra és ezt az itt dologzók nyakára osszák.. grautálok!" Ezek és ezekhez hasonló gondolatok gondolatok keringtek a fejemben miközben végig sétáltam a szürke folyosón. Már méterekről kihallatszódtak a beszédhangok, az a nyüzsgés ami mostanra bizonyára már a tető fokára hágott az étkezdében. Sóhajtoztam. Nem kedveltem az össznépi ricsajt. Jobbára a kabinomban szerettem lenni, és a kötelező bulikra sem épp azért toltam el a képem mert annyira jó kedvem volt. Megálltam és megigazítottam az egyenruhám szárát. Aztán kihúztam magamat az ajtó előtt és felkészültem arra hogy mi lesz. " Miután belépek valószínűleg majd fel löknek kétszer, nem lesz ülő hely és majd ácsoroghatok... remek remek. Remekebb már nem is lehetne. " - Ezt jól megbeszéltem magammal. Elindultam. Átlagos ajtó vezetett az étkezde meleg termébe ahol pontosan az várt amire számítottam.
Emberekkel telezsúfolt terem, tömeg.. alig fértünk el. Megálltam a tömeg közepén közel az ajtóhoz és vettem egy nagy levegőt elég hagosan, reménykedve abban hogy majd valaha is észre veszik hogy ott állok és akkor majd elmennek hagyva nekem egy kis helyet. Miután ez megtörtént hirtelen leendő kollegáimra ismertem. " Jerry G. Thomas és Lily Xiiyon." - Elmosolyodtam alig észre vehetően és hangosan köszöntem nekik.
- Valeri Kirk. Örülök a szerencsémnek. Én leszek a kommunikációs főtiszt itt, remélem hogy jól ki fogunk jönni. - Mondtam majd biccentettem aztán megfordultam és Throvson kapitánnyal találtam magamat szemben aki épp toastot készült mondani. Sóhajtozva hallgattam őt végig.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2012-03-20, 12.18.32 | Üzenet # 55
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Zsebre tett kezekkel, megsemmisülten vonultam végig az étkezdén újra meg újra. ~ Most miért, miért akar elmenni?!??? ~ Kérdeztem magamban. Egy kicsit sem éreztem magamat jól. Úgy éreztem mintha egy kitörni váró vulkán lenne a gyomromban ami bármely másodpercen képes lenne felrobbanni.
Robin mellé léptem és óvatosan megfogtam a kezét. Belenéztem a szemeibe miközben egy erőltetett mosoly ült ki az arcvonásaimra.
- Szia. - Mondtam neki halkan. A hajam belelógott a szemembe de meg sem próbáltam kisöpörni most. Nem akartam hogy lássa a szomorúságot az arcomon.
- Hogy vagy? - Kezdtem bele, aztán inkább elnéztem az ablakon az űrbe szomorkásan. Azt hogy miért megy el már meg sem próbáltam tőle kérdezni.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Kedd, 2012-03-20, 16.01.11 | Üzenet # 56
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az étkezdében jó nagy bulit csaptak nem csak számomra. Szomorkás volt a hangulatom. ~ Ez az utolsó napom a bázison. ~ Gondoltam magamban.
Én választottam ezt az utat, én akartam elmenni. Nem tartottam rossz döntésnek mivel az Enterpriseon fogok szolgálni ami a Csillagflotta zászlós hajója. Kitüntetésnek éreztem hogy dolgozhattam ezekkel az emberekkel a Horizonton. Mikor Larsen parancsnok megfogta a kezemet óvatosan félre rántottam.
- Jól vagyok köszönöm. Ez az előléptetésem napja szóval boldog vagyok. Te hogy vagy?



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Kedd, 2012-03-20, 23.28.16 | Üzenet # 57
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Celdon zászlós épp egy hatalmas nagyot akart volna harapni a muffinjából mikor egészen egyszerűen kivettem azt a finom ételt a kezéből. Gyönyörű muffin volt, gyönyörű. Fajának azt hiszem a példa darabja. Minden oldalát végig néztem a gyönyörű, friss nem replikált süteménynek majd hadarva megszólaltam.
- köszi! Tudtam hogy nekem készítette ezt ki zászlós! Hogy itt mennyire figyelmesek az emberek! Eszméletlen de komolyan! - beleharaptam egy hatalmasat a friss tésztába aztán teli szájjal hozzátettem egy magas Vukáni férfinak aki fiatal hölgyek társaságában állt.
- Hümm jó a kaja. - Akkor vettem észre hogy egyébként ezek az emberek főtisztek, vagyis annak tűnnek szóval gyorsan beletöröltem a nadrágomba a bal kezemet majd a kezemet felnyújtottam szalutáltam egy Vulkánit.
- Hosszú és békés életet. Heh amúgy Ian Loughman vagyok. A Tudományos főtisztjük. - Közben rápakoltam még egy pár (ezer) kis sütit a tányéromra. - Remélem nem bánják... maguk nem kérnek? - Mikor a kapitány toastot mondott gyorsan megfordultam, és vigyorogtam.
- Nubet mindíg jó szövegeket mondd. - Elkezdtem enni az egyik linzert. - De ismerek egy embert aki még ennél is jobbat.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-03-22, 13.14.12 | Üzenet # 58
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Michale kapitány arca hatalmas mosolyra húzódott mikor felemelte a poharat.
- Köszönöm kapitány! - Mondta a férfi. - Igyunk arra hogy még vissza térünk. - Mondta majd koccintott a bázis kapitányával és lehúzta az italt. Habár Michael kapitány egy cseppet sem volt optimista a jövőt illetően próbálta vidáman megközelíteni a dolgokat.
A férfi vissza tette a háta mögött lévő asztalra a pezsgős poharat aztán Nubet mellé lépett egy fél lépéssel közelebb.
- Komolyan kapitány. - Kezdett bele mondandójába. - Irigylem magát. Ennyi szép nővel van körbe véve, nem beszélve a szakácsuk főztjéről. Legközelebb ha szabadságot akarnék kivenni emlékeztessen rá hogy az ön bázisát válasszam. - Nevette el magát újból a magas férfi majd hirtelen köhögni kezdett.
Belepirult a köhögésbe, aztán gyorsan megigazította az egyenruhája nyaki részét.
- B-biztosan csak félre nyeltem. - Mondta. - Megesik ez az emberrel ha túlzottan jó társasságban van. Nem d-de? - Rick leült és próbált mélyeket lélegezni de egyre jobban és jobban csak köhögött. Úgy érezte nem kap levegőt, hiába erőlködött.

(( Sorrend::
Nubet - Matt - Yemegez - Jerry - Lily - Ian - Valeri - Robin - Szingu))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-03-22, 17.37.32 | Üzenet # 59
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Ahogy a tisztek beléptek ugyanazon terembe amibe én is voltam érdeklődve néztem végig azt ahogy kezdtek az új tisztjeim is teljesen megbarátkozni új szolgálati helyükkel,mellém lépett két új tiszt is akikből mindkettőt ismertem személyesen is Ian Loughman tudományos főtisztem szabályosan fel evett minden édes dolgot nem is várok tőle semmi újat ő mindig is ilyen volt egyszer még kiskoromba amikor együtt játszottam vele,mert együtt nőtem fel vele,egyszer el lopta tőlem az étel készleteim felét nem hiába hiszen,imádta a küldönféle ételek tömegét is és a többszöri étkezést is.Ahogy hozzám fordult kicsúszott a számon de inkább az utolsó percben visszafolytottam az utolsó mondatomat is amit akartam volna mondani a tisztnek,majd ahogy megszólalhattam volna ,már inkább a tósztba kezdtem bele ,elmondtam mindent ami egy kis pluszt jelenthett ezeknek az ifjú tiszteknek az indulásához.Ahogy elmondtam végig hallgatva minden tiszt vas tapsba kezdett,még Valeri is aki közzillik hogy nem szokott megtapsolni semmi olyat amit én szoktam ki találni,hiszen mindig van valami kijavítani valója abban. Ahogy meg láttam az ifjú nőt beszédem után odaléptem hozzá és egy meleg és hosszú öleléssel,köszöntettem régen nem láttam a nőt hiszen az előző beszélgetésünk és párbeszédeink inkább magányügyi problémákat feszegetett,nem hiába hogy már pár éve megszakítottuk a kapcsolatot egymással,de én mindig valahogy vonzódtam a nőhöz még mindig..ha ki sem mondtam akkor is tudattam vele valahogy..kissé passzívan állt hozzám...de az ölelést se hogy sem tudta ki kerülni...az elárult valamit a szívéről amiben az érzelmeit nagyon mélyen tárol...ahogy kérdezhettem volna valamit a nőtől, a nő egy puszival amit az acromra dott már elhalgatott rögtön.Az Essex kapitánya hirtelen pár pillanat alatt már elkezdett köhögni,majd egyre rosszabul kezdett lenni hirtelen észre vettem hiszen nem egészen pár méterre álltam a férfitól aki nagyon rosszul nézett ki.... a szája teljesen lilás-vöröses színet vetett az arca tiszta fehér kezdett lenni és mintha a testi és lelki érzelmei teljesen kinyílvánultak volna az arcán..azzonal cselekednem kellet hiszen az én bázisomon lett rosszul a kapitány az én felelősségem volt...körbe néztem pár pillanatra de csak Matt Larsen parancsnokot láttam a helyiségbe aki tudott volna segíteni per pillanat..oda rohantam hozzá megrángattam egy kissé erőteljesen a kezét és rögtön oda vezettem az ifjú kapitányhoz aki elég rossz bőrben volt még mindig,odafordultam Larsen-hez utánna pedig vissza a kapitányra a terembe teljesen lehallgatott a zene is mindenki odafordult a furcsa incidenst okozta feszültséget tekintve.~

-Mr.Larsen! kérem vigye a kapitányt az orvosiba és rendeljen el egy teljes átvizsgálást az összes vendég és tiszt között,muszály lesz ha nem akarunk hasonló eseteket ,természetesen tudom hogy lehet hogy csak ez valami más okozta gond de az én szabályaim vannak most érvénybe szóval mindenkit vizsgáljon át önnmagát is ha szükséges,ne okoskodjon tegye azt amit mondok.
~adtam parancsba a Betazoid tisztnek,majd Jerry felé fordultam aki épp Ian parancsnokhelyettesel beszélgettet~

-Jerry és Ian...önök itt maradnak ...dolgozzanak együtt..Jerry..ön vizsgálja át a vendégeket és aszemély azonosságukat lehet fontos lehet...ellenőrizze a biztonsági felvételeket ..tegyen biztonsági lépéseket és...szeretném ha ellenőrizne mindenkit...ha mérgezésről van szó vagy komolyabbról esetleg célzott támadásról..az az ön témája..önnek kell ki nyomoznia..bizzok önben ezért ön és Lily nyomozzák ki az ügyet..Mr Larsen!...~fordultam vissza a tiszthez~

-Ön pedig ha kell vizsgáljon át mindenkit és adjon orvosi ellátást mindenkinek..ez parancs...ha kell lezáratom az egészet....~mondtam egészen hangosan csak úgy vízhangzott az egész terembe~...most pedig munkára..~mondtam egyre felhangosodva~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-03-22, 23.26.37 | Üzenet # 60
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Jól vagyok.. boldog vagyok...mást vártam volna Robin... ~ Gondoltam magamban. ~ Azt hittem hogy boldogtalan lesz... ~
Szomorúan néztem a padlót egy farabig, majd megvakartam a fejemet a bal kezemmel és vettem egy mély lélegzetet, elnyomva az érzelmeimet. Egy mosolyt erőltettem az arcomra de még így is látszódott rajtam hogy kiábrándult vagyok.
- Aha az jó... - Motyogtam mélyen. Kerültem a pillantását. - Robin.. - Megfogtam a kezét újból. Tudtam hogy nem akarja de én mégis csak erre vágytam.
- Robin én nem akarom hogy elmenj. Azért mert... azért mert tudod vannak olyan dolgok amik sokkal fontosabbak mint poszt vagy hivatás. Amik olyanok hogy mintegy sóhajtás vagy mint amikor a nap felmelegíti az arcodat és te nem is tudsz róla amik.. többek ennél... Robin én.. - Épp kimondtam volna a legfontosabb dolgot az életemben amikor a észre vettem hogy a zene elhallgat.
- Ez meg mi a... - Balra néztem amerre Throvson kapitány és a másik beszélgettek. Furcsa vészjósló gonodolatok keringtek a fejemben, de nem is nagyon tudtam még hogy mi folyik itt vagy mi történhetett. Épp elindultam volna a segítséget kérő gondolatok felé amikor a kapitányom félre lökve a tömeg embert kiugrott, megragadta a bal karomat és berángatott a bámuló tömeg közepébe.
- Jól van, jól van tudom a dolgomat! - Méltatlankodtam mint mindíg. - Orvos vagyok, félre! - Kettőt sem kellett szólnom mert a tömeg szinte magától nyílt szét.
Michael kapitány fuldoklott. Azonnal odatérdeltem elé, megnéztem a pulzusát majd megnéztem a pupilláját. Zihált, minden jel arra utalt hogy fuldoklik.
Azonnal a jelvényemre csaptam.
- Larsen a gyengusznak! Küldjenek ide egy csapat nővért, és eszközöket is. Vészhelyzet van ha kell használják a transzportert! - Majd felnézek Throvsonra. - Az állapota súlyos! Én megteszek mindent kapitány, de a legelső hogy a kapitány stabilizálódjon. Ha ő jobban lesz mindenkit meg tudok vizsgálni. Továbbá javaslom a karantént az étkezdében! Tudom hogy ez egy elég nagy lépés kapitány de nem tudhatjuk hogy ez csak egy rosszul lét-e vagy esetleg egy kialakuló vírus! - ideges voltam, nagyon ideges. És elkeseredett is. Nem tudhattam hogy mi fog ezek után követekezni. Bármi megeshetett.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Péntek, 2012-03-23, 15.19.43 | Üzenet # 61
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy pillanat erejéig tudtam csak mosolyogni a dolgokon mivel a cselekmények drasztikusan felgyorsultak. Michael kapitány rosszul lett. A férfi szája egészen el lilult, láthatóan nem kapott levegőt. Szerencsére pánik nem tört ki- még - de az emberek többsége értetlenül nézte az incidenst.
Miután leült és a kapitány úr parancsokat kezdett el osztogatni azon gondolkodtam hogy én vajon mit is tehetnék. Még soha nem láttam ennyire rosszul lenni őt. Aggódtam miatta....

Throvson kapitány mellé léptem majd hangosan közöltem vele a gondolataimat.
- Uram ha gondolja én addig átnéznem a replikátorokat vagy a cirkuláltató rendszereket. Hátha azok meghibásodása okozta esetleg a kapitány rosszul létét. - Mondtam. Reméltem hogy igazat ad, hiszen igazam volt.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-03-24, 00.41.32 | Üzenet # 62
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mosolygok Ian belépjén lehet ki tüntetem érte.
Majd hirtelen le fagy a mosoly az arcomról mert meg hallom hogy valaki fuldoklik,majd oda rohanok.
Amint Nubet kapitány ki adja a parancsot bólintok.
Egy kis figyelmet kérek fordulok a vendégekhez meg kérek mindenkit hogy készítse elő a személy azonosítóit hogy át tudjuk nézni aki nem teszi fogdába megy.
Ian szeretném a segítségedet kérni vegyél egy kis mintát az ételekből és italokbó szeretném ha meg vizsgálnád.
Majd el indulok Lilyvel a vendégeket le ellen őrizni.


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-03-24, 19.14.02 | Üzenet # 63
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
michael kapitány elég rosszul lett és nem egy kicsit látszódott is ez rajta. ~ valami fura van ma a levegőben ~ gondoltam magamban.
- Emberek nyugodjanak meg! - ordítottam el magamat aztán amikor már minden szempár rám irányult folytattam mondani valómat. - mivel a helyzet kétessé vált, javaslom hogy üljenek le. Én is thomas hadnagy neki állunk az önök azonosításának! köszönöm! - miután befejeztem a mondókámat egy lépéssel közelebb léptem jerry-hez. - hé thomas! - szóltam. - önre bízom a be azonosítást ha nem bánja. én addig lezáratom a fiúkkal a kijáratot hogy se ki és se be ne lehessen mozogni azonosítás nélkül. jah igen meg át nézem majd a személyi anyagukat is.
~ Lesz dolgom az egyszer már szent.. ~ sóhajtoztam.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Vasárnap, 2012-03-25, 15.52.27 | Üzenet # 64
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már éppen nagyobb beszélgetésbe kezdtem volna amikor mint egy jó fajta atom bomba a feje tetejére állt minden. Nem volt más hát hátra, be kellett vennem a nehéz tüzérséget amik az agytekervényeimben rejlettek.
- Jól van Jól van jól van! Nubet meg lesz amit kérsz! - Mosolyodtam el majd közelebb léptem Jerryhez és vigyorogva rábólintottam az ötletére. - Úgy lesz hadnagy úr! Ne aggódjon! Ian mindent megold! Aha! Mr Chereowka! - Mutattam rá egy közép korú zászlósra. - Idehozná az alkatrészeimet? Jó. - Majd feltettem a kezeimet a magasra és egy önimádó mosollyal körbe néztem. - Lesz min dolgoznom de hát mit érnétek nélkülem ugyebár!




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-03-28, 14.19.59 | Üzenet # 65
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A tömeg már-már az agyamra ment amikor észre vettem hogy Nubet a szemembe néz. Egy alig észre vethető mosoly húzódott végig az arcomon és én is az ő szemébe néztem. Vagyis hogy jobban kifejezzem magamat csak próbáltam a szemeibe nézni, mivel az emberek miatt hol fel hol meg el tűnt az arca.
" Nem értem hogy miért jöttem hirtelen ennyire zavarba" - Gondoltam magamban, és közben egy fél lépéssel hátrébb léptem.

Ekkor vettem csak észre hogy valaki rosszul van. Azt nem láttam hogy ki és hogy miért csak azt hallottam hogy elég hangosan köhög. Márpedig aki a köhögésével el tud némítani egy egész tömeget az " tudhat valamit" . Előre furakodtam, óvatosan ezzel meg tudtam tenni kemény két lépést. Így már nagyjából kiszúrtam hogy az Essex kapitánya fuldoklik- ám tenni nem tudtam sokat. Mit is tudna tenni egy operációs tiszt? - Kérdeztem magamtól.
" Ahogy apám mindig mondta: ha nem tehetsz semmit sem, próbálj tenni valamit hogy hasznosabbá válj. " - Úgy is tettem most mint ahogyan ő mondta.
Oda léptem a még egyenlőre ismeretlen Bajori férfihoz és óvatosan megböktem őt.
- Segíthetek önnek, hadnagy? - Kérdeztem tőle. Már-már az is felért egy kisebb csodával hogy oda tudtam hozzá menni.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Szombat, 2012-03-31, 12.54.35 | Üzenet # 66
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Ha nem bánja uram segítenék Mr. Aquwom-nak. Mivel ő lesz a bázis főgépésze ezért szeretném tesztelni a képességeit. - Mondta a nő.
~ remélem lesz majd legalább olyan jó gépész mint amilyen én is voltam annak idején. ~ gondolta magában.



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-03-31, 14.48.54 | Üzenet # 67
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(( Nubet - Matt - Vali - folytatása olvasható a gyengélkedőn))

valeri hiába próbált segíteni Throvson kapitány parancsa más volt, így kénytelen volt követni a kimenőket.

A tömeg nem tudott szétoszolni mert szerencsére a biztonságiak jól dolgoztak.
Jerry és Lily megkezdhették azonosítani a személyeket akik közül páran erősen viszolyogtak persze ettől, de a végén mégis csak belementek az azonosításba.
Mikor Jerry odament azonban egy Benzit tiszthez az először megtorpant, majd hirtelen - feldöntve pár asztalt és embert - futásnak eredt.

Yemegez és Relloway főtisztek jól haladtak: az összes replikátor jól üzemelt. Egyetlen megtapasztalható meghibásodás sem volt sem a keringető rendszerekben sem a replikátorokban.

Ian azonban talált egy pár érdekes dolgot az ételben...
Mikor megnézte Michael kapitány pezsgős poharát rájött hogy a pezsgőbe egy bizonyos nyilméreg békának a mérgét tették.


Sorrend::
Jerry- Lily - Ian - Robin - Yemegez - Szingu




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-03-31, 15.09.17 | Üzenet # 68
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy oda érek egy Benzit tiszthez,aki hirtelen el kezd rohanni az étkezőben.Computer erőteret aktiválni az étkezőben.Majd elő veszem a fézeremet,s kábításra állítom.Adja fel be van kerítve!! mondom.Majd Lily és én Szépen lassan el fogjuk a tisztet és a fogdába transzportáljuk.Oda megyek Ianhez tőle hogy Nyíl méreg volt Michael kapitány italában.Nyíl méreg?Köszönöm Ian barátom a gyors eredményt.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Kedd, 2012-04-03, 10.52.59 | Üzenet # 69
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
le ellenőriztem egy tisztet.
- Tiszta, mehet tovább. - Mondtam. ~ biztonsági főtiszt vagyok, nem éppen az udvariasság megtestesítője. ~ gondoltam magamban. - Tiszta maga is mehet. - szóltam oda a következőnek.
~ istenemre mondom hogy soha nem fogunk ezekkel végezni, hacsak valakinek eszébe nem jut valami univerzális ellenőrző készülék készítése. ~ tettem hozzá a gondolataimhoz. megfordultam Thomashoz és egy humor beszólásra készültem mikor a Benzit futni kezdett.
- a pokolba! Cedel vegye át! - dobtam oda a férfinak az egyik személyes chipet. szerencsémre Thomas cselekedett helyettem is.
- szép munka thomas! - Veregettem meg óvatosan a vállát. és a jelvényemre ütöttem ez után. - Kapitány nem fogja elhinni de van gyanúsított. - mosolyodtam el.
~ nem is hittem volna hogy ennyire könnyű dolgunk lesz. ~


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2012-04-05, 20.00.02 | Üzenet # 70
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem hinné el talán senki sem még a jó öreg Molly néném se de abban az étkezdében annyi jó kaja volt hogy alíg győztem nézni azt.
Nem az volt a baj hogy sok volt az asztalokon meg hogy barmi jól néznek ki hanem hogy Nubet feltételezése szerint bármelyik mérgezett lehetett. A kicsit baj jóslatú tény miatt jól odafigyelve kerülve a citrusokat az legelső gondolatomtól vezényelve emeltem fel két újjal Michael kapitány szeszes poharát. Jó, mű szeszes poharát. Minden oldaláról óvatosan megszemlélve azt rá kellett jönnöm hogy kinézetre meg szagra semmi különös nincs rajta attól eltekintve hogy csak kis cseppek maradtak az alján.
Méltatlankodtam egy párat mivel a cseppek fontosak, ja azok de jobban örültem volna annak ha több marad a kapitány italocskájából.

Na mármost miközben Jerry meg Lily a Benzitet üldözték én a cseppecskéket kezdtem üldözni és érdekes felfedezések halmára jöttem rá.
Először is ami az italban volt az nem volt más mint szintohol ami csak az alkohol utánzata. Szégyen. A második az volt hogy nyílméregbékának a mérge volt belecsepegtetve az italba ami fulladást okoz perceken belül feltéve ha az ember nem kap élhető segítséget.
Pillanatkon belül Jerry értesítve is lett eről a következő volt hogy Nubet is értesítve lett én álltalam.
- Ian Nubetnek! Remélem még mindíg él a kapitány mert szeretettel közlöm hogy megmérgezték őt. Az italában nyílméregbékának a mérge volt ami fulladást is okozhat. - Reméltem értehő vagyok.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Csütörtök, 2012-04-05, 20.14.06 | Üzenet # 71
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Neki kezdtem a cirkuláltató rendszer átvizsgálásnak. Ütemesen és rutin szerűen csináltam a dolgokat, jól láthatóan Yemegez is.
~ Ahhoz képes hogy mennyire fiatalnak néz ki egész jó tapasztalata van a mechanikai egységek átnézésében. ~ Gondoltam magamban. A férfira néztem aztán leugrottam az asztalról amire felmásztam a vizsgálat végett és csípőre tett kézzel közeltem:::::
Itt minden tiszta! Ott mi újság hadnagy?



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Csütörtök, 2012-04-05, 21.37.32 | Üzenet # 72
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután megkaptam a Horizon bázison lévő legelső hivatalos munkámat azonnal neki is kezdtem annak.
Egyszerű rutin feladat volt: megnézni a replikátor rendszereket és a cirkuláltató rendszereket is.
" A legkönnyebb feladat." - Gondoltam magamban. - " Profi módon kell nekiállnom ha bizonyítani akarok az ex Horizontosnak"

Szerencsémre egy pár csetresz kéznél is volt az átlagos rendszer diagnosztika gyors felállításához, úgy hogy megfordultam és a nehezebb cirkuláltató rendszerrel kezdtem... Kezdtem volna de Relloway már ott is volt.
A fürge és vékony vörös hajú nő azonnal nekiugrott a rendszerek átnézéséhez. " Lehet azt hiszi hogy nem értek ehhez vagy hogy nincs semennyi tapasztalatom?" - Gondoltam magamban. - " Hát majd meglátjuk hogy ki végez előbb!"

Abban a pillanatban letérdeltem a fő replikátor-elosztó rendszerhez és lekaptam a rendszer tetejét.
Óvatosan belenyúltam az áramkörök közé, már becsukott szemmel is meg tudtam volna mondani hogy melyik-melyik.

A diagnosztika körübelál egy olyan 20 percen belül készen is állt. Mikor Robin megkérdezte hogy mi újság én ránéztem és vigyorogva ennyit közöltem:
- Itt már minden kész van főnök, és mondanom sem kell hogy minden teljesen hibátlanul működik. - Kaccsintottam rá egyet majd a jelvényemre ütöttem egészen finoman:
- Yemegez Throvson kapitánynak! A létfenntartó rendszerek és a replikátorok hibátlanul működnek. Yemegez kiszáll.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-04-06, 15.22.20 | Üzenet # 73
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" -Itt a kapitány beszél,kapják el a gyanusított személyt mindenképpen ha kell vessenek be mindent ami önöktől tellik de nekem szükségem van arra a gyanúsított személyre adás vége! " - Hangzott a kapitány határozott hangja az intercomból, majd az adás lekapcsolt.

Míg viszont Lily egy csapattal az étkezdében maradt felügyelni a cselekményeket, Jerry egy másik csapattal a fogdába vitette a Benzitet kihallgatásra.
Egy biztos... biztos hogy voltak kérdései a férfinak vele kapcsolatban.

Yemegez és Robin - mivel tökéletesen precízen és gyorsan leelenőrizték a rendszereket - kiléptek a folyosóra, hogy segítsenek Lilynek átnézni azt a temérdek személyi anyagot amivel az Essex legénysége rendelkezett.


(( Jerry: Folytatása: Fogda

Robin - Yemegez : Folytatása Folyosók
ADDIG NE ÍRJATOK LÉGYSZI ODA AMÍG ÉN NEM. ))


Sorrend::
Lily - Ian - SZingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Péntek, 2012-04-06, 21.12.07 | Üzenet # 74
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Intettem Thomasnak hogy vigye a Benzitet és kezdjen vele bizalmas megbeszélést arról hogy mégis minek menekült el előlünk.
~ Biztos nem azért mert annyira félelmetesek a biztonságiak. ~ gondoltam magamban.
Amíg a helyettesem akiben tökéletesen megbízom, elment én folytattam a személyek ellenőrzését. A kis bagázsnak már csak a fele maradt az étkezdében de az így is örjítően sok volt. nem volt más hát hátra elindultam és tettem amit tennem kellett.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Szombat, 2012-04-07, 21.19.28 | Üzenet # 75
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már épp mentem volna kifele amikor kiszúrtam hogy az egyik biztonsági tiszt ott mardt fogalmam sincs minek. Na most ez a biztonsági tiszt történetesen Lily volt. Történetes ez a Lily nevű igencsak szép nő akarta egymaga a tiszteket terelgetni a tömegben. Sóhajtottam egyet alig hallhatóan majd a zsebemben a trikorderemmel elindultam feléje, félrelökdösve az embereket.
- elnézést, elnézést BOCSI!

Nagy nehezen de végtére is oda keveredtem a nő mellé.
- Hello... segíthetek? - Kérdeztem nagy zavarban. - csak mert tudja tudós vagyok és... de akár vissza is utasíthat. De ugye egy ilyen lángelmét nem utasítanék vissza.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-04-07, 21.42.00 | Üzenet # 76
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor a tömegből éles hang hallatszódott : valaki lökdösődni kezdettm és erősebben mint Ian. sokkal erősebben.
Még mielőtt bárki is az illetőre nézett volna egy phazer találta el Ian oldalát aki ettől a földre esett. Az illető pedig nemes egyszerűséggel kirohant az ajtón a folyosóra.

(( Sorrend::
Ian- Lily - Szingu))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Hétfő, 2012-04-09, 11.04.55 | Üzenet # 77
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ott álltam és vigyorogtam a parancsnokhelyettesre de ő nem válaszolt. Valószínűleg nem hallotta a szép éles hangomat ezért saját elhatározásomból megismételtem a kérdés egy kicsit hangosabban.
- HAHÓ! SEGÍTHETEK?! - A nő erre már reagált. Na végre! Rám nézett és levegőt vett épp megszólalt volna amikor éles hangot hallottam a fülem mögül. Odakaptam volna a fejemet de a következő pillanatban olyan nagy fájdalmat éreztem a bordámban hogy az a földre kényszerített. Mi történt?
Megpróbáltam felülni és a bordámra nézni: de nem volt erőm rá.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Péntek, 2012-04-13, 12.01.50 | Üzenet # 78
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már éppen szóltam volna valamit Jasterhez mikor Loughman noszogatni kezdett.
~ Mégis miben segíthetne ő nekem? ~ Kérdeztem magamban. Megfordultam, és vettem egy mély lélegzetet és ekkor ő a földre esett mert valaki lövöldözni kezdett.
~ Nem hittem volna hogy ekkora lesz a pánik. ~ Gondoltam magamban. Tettem két lépést rohanva az illető felé, majd eszembe jutott hogy a parancsnokhelyettes talán haldoklik és jól jönne neki ha valaki újra tudná őt éleszteni.
- Costavo! Huarrez! Mire várnak?! KAPJÁK EL AZ IDIÓTÁT! FUTÁS! - Legyintettem feléjük mire a két férfi futásnak eredt.
- Na jól van félre emberek! - a tömeg gyorsan szétnyílt előttem miközben én határozott léptekkel ian mellé léptem.
~ Még szerencse hogy részesültem medical tréningben is. ~ zsörtölődtem magamban. miközben lehajoltam hozzá a jelvényemre csaptam.
- Xiiyon a gyengélkedőnek! orvosi vészhelyzet az étkezben! sürgős!


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-04-15, 12.56.01 | Üzenet # 79
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Itt a gyengélkedő! - Szólalt meg egy női hang az orvosi részlegből valószínűleg. - Küldtünk egy csapatot akik hamarosan ott lesznek. Bár akadt egy kis biztonsági problémánk, de mindazonáltal megpróbálunk sietni. Gyengélkedő kiszáll.

Habár a parancsnokhelyettes valószínűleg tudta hogy hamarosan ki érkeznek majd az ápolók idegesen pillantott balra és jobbra hogy megpillanthassa őket. Ekkor lépett oda Jensen a nőhöz, és közölte vele hogy a férfi akit másodpercekkel előbb kapcsoltak le a gyengélkedőn a személyi adatbázis szerint " Carl Owerty" hadnagy.
Külön furcsaságnak bizonyult hogy ez a bizonyos Carl Owerty a 2133-as években halt meg.

Ian Loughman állapota e közben rohamosan javult ahogyan a nővérkék ellátták a földön fekvő férfi sebeit.

(( Lily folytatása gyengélkedő topicban olvasható, addig ne írj oda amíg én nem írtam.
Sorrend:: Ian - Szingu ))


MEGJEGYZÉS:
Utolsó komment az "Essex" c. küldetéshez.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Hétfő, 2012-04-16, 14.29.40 | Üzenet # 80
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A földön szenvedni nem a legkedvesebb emlékeim közé tartozik, pláne hogyha az illető biztonsági főnök előtt esik össze az ember.
„ Áh most lehet még nagyobb vesztesnek hisz. „ - Gondoltam magamban. Lily azonban csak a gyengélkedőbe „ telefonált”, hogy jöjjenek már!

Őszintén szólva a ramatyabbnál is ramatyabb kifejezés gyenge szó volt, és nem volt felfogható ahhoz ahogyan éreztem magamat. Nem csak a bordám ahova a lövést kaptam de minden testrészem fájt, és remegtem.
Xiiyon ekkor el akart menni de én még mielőtt elindult volna belecsimpaszkodtam a karjába.
Ne hagyjon csak így itt!! Nem hagyhat itt egy zsenit! De de.. jöjjön vissza...!- Láttam hogy szemforgatva és kellettlenül leráz magáról majd elmenekül.
Jellemző... - Motyogtam magam elé majd elnéztem balra. Próbáltam ütemesen venni a levegőt, mert úgy talán nem szúrt annyira a bordám. - Egy kettő három.. egy kettő három.. - Számolgattam magamban.
„ Mikor jönnek már vajon a doktorék?!” - Már épp pánikolni készültem volna – na jó lehet pánikoltam is – a földön vergődve- szenvedezve míg megérkeztek a fiatal, friss hölgyikék körém.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-10-02, 22.15.25 | Üzenet # 81
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
==

Az 'Essex' című küldetés LEZÁRVA.
Kritikák hamarosan olvashatóak. Vagy ma vagy holnap. (( Megjegyzés: További információk a küldetésről tőlem elérhetőek privátban. A szabad játék most sajnos elmarad, a
" Visszatérés" c. sürgős küldetés miatt melynek starterje még a mai napon készen lesz. ))

==

Hozzáadva (2012-10-02, 22.15.25)
---------------------------------------------
" A Védelem ára"

" A Védelem ára"


Az étkezdében mondhatni elég zsúfolt helyzet állt fenn: a sérült hajó legénysége egyszerűen csak betódult oda miközben a felesleges asztalokat - dolgokat még csak azokban a pillanatokban távolították el az útból.
Szinte mindenki - és minden a feje tetejére állt mikor Larsen parancsnok belépett abba a helyiségbe.
Az egyik nővér azonnal odalépett mellé, és a kezébe nyomott egy jelentést.
- Mr. Selmac a legsúlyosabb mind közül. - Mondta halkan de elég érthetően. - A parancsnokhelyettes kishilyán meghalt. Belső sérülései vannak, és égési sérülései is, továbbá belefúródott a lábába egy törmelék darab.. nem tudjuk hogy megmarad-e.

( Matt - Szingu )



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 11.47.54 | Üzenet # 82
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor az ember kilép egy rahedli zsörtölődő, dühöngő és mozgó tömegbe kétszer is meggondolja hogy legközelebb meddig maradjon a hőn szeretett gyengélkedőjében.
Az én esetemben a helyzet azonban egészen mássá vált amikor leesett a tantusz hogy ez a zsongó, idegtépő tömeg az én gyengélkedőm immár.
- De jó.. - Mormogtam az orrom alatt miközben átvettem a nővértől az adathordozót. - Vezessen Mr. Selmachoz kérem.. - Tettem hozzá.
A nővért követtem magamban pedig arra gondoltam hogy bárcsak lenne már vége ennek az egészenk mert kezd beszakadni a hátam a felelősségtől ami rámszakadt az utóbbi hetekben.
Az emberektől pedig csak mégjobban kijött a kedvenc témám, az antiszocialitás érzésem... Egy ideig megpróbáltam utat fúrni magamnak a tömegben de még én sem voltam annyira vékony hogy ennyi ember közt és ennyire szűk réseken be tudtam volna tuszakodni magamat a sűrűbe hogy elérjem a betegemet.
- Nah jó.. emberek.. - Kezdtem el halkan. - Emberek.. Shh.. elég volt.. MINDENKI FOGJA BE! - ordítottam el magamat hirtelen mire mindenki rámkapta a fejemet egyszerre. - Köszönöm! - Mosolyodtam el zavarosan aztán fojtattam.
- Egy kettő három. Ennyi kijárat van ebben a helyiségben. - Számoltam végig hangosan, és az ajtókra mutatva. - Nos emberek azt hiszem hogy összehangoltan, és inteligens emberek módjára tudjuk hasznosítani eme tudást. - Mondtam miközben egy percre behunytam a szememet, és összecsaptam a kezeimet. - ennek örömére. - Kinyitottam a szememet és hátrafésültem a hajamat. - Próbáljuk meg a következőt: akik nem orvosi személyzet és nem szorulnak ellátásra vonuljanak ki. Akik ápolók vagy orvosok tolják a kihelyezett ágyakat arra - Mutattam jobbra - A súlyosabbakat meg arra - Majd balra. - Úgy ni. A betegek nyugalmát pedig javítaná ha nem beszélnének FOLYAMATOSAN! - Vettem egy mély lélegzetet, aztán nekidőltem az egyik asztalnak. - Köszönöm. - Majd visszanéztem a nővérre. - Na mutassa a beteget kérem!



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 22.10.04 | Üzenet # 83
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Azonnal uram. - Mondta a nővér majd elindult az említett beteg felé. A tömeg elhallgatott és láthatóan fegyelmezettebben végezte a parancsnok "kiosztása" után a munkáját.
Az említett férfi: Mr. Selmack, egy Vulkáni parancsnokhelyettes volt.
Egy összetákolt - vész- bio - ágyon feküdt.
Amit a parancsnok elsőleg el tudott róla mondani az talán az lehetett hogy gyors kezelést kaphatott; és elég alap dolgokat, vércsillapítás fájdalom mentesítés... de mást semmit.
És Mr. Selmack-nak a helyi kezelés közel sem használt. A férfinek súlyos belső vérzései is voltak: ha nem tesznek valamit nagyon gyorsan akár meg is halhat.


( Matt - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Péntek, 2012-10-05, 14.35.57 | Üzenet # 84
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Köszönöm. - Szóltam kedvesebb hangon hozzá.
Ezek után követtem őt a hatalmas nagy tömegbe.. ~ Megint fejfájós leszek. ~ Gondoltam magamban. ~ Valahogy sohasem tudom őket kizárni amikor ennyien vannak. ~ Tettem hozzá a gondolataimhoz.
Kényelmetlenkedve és egyre inkább antiszoszicálisan lptem oda a földön fekvő beteghez.. ami azt illeti majdnem a földön hevert, mivel csupán egy bioágy választotta őt el attól.. ez összetákolt, rossz halmazállaputú bioágy.
~ Miért nem vagyok meglepve.. ~

Lehajoltam hozzá, majd kedvesen köszöntöttem.
- Hello.. hogy van? Hallottam hogy nem túl jól, úgyhogy gondoltam ideje lesz már végre kezelnem is magát. Bocsánat hogy nem tudtam előbb jönni, de tudja ilyen napokat élünk.. manapság már saját magamra sem jut nagyon időm.. - Vallottam be, aztán elvettem a nővér kezéből a szeknnelt és megkezdtem a beteg tüzedesebb átvizsgálását- bár már ránézésre sem tűnt jónak az állapota.
- Amúgy én vagyok a bázis doktor, Larsen parancsnok. - Mutatkoztam be félvállról, aztán arcom elkomorodott ahogyan lefagyott róla a gyerekes mosoly.
- Azonnal műtenünk kell. - Közöltem a tényeket. - Ez innentől kezdve már nem játék! Vigyék a sürgősségi műtőbe! Most! - Összecsuktam a szkennert, majd felálltam és elindultam a bioágyat cipelőkkel kifele, szorosan utánuk.
- Ne féljen, ígérem hogy meg fogom önt menteni bármi áron. - Szóltam Selmackhoz. - Minden erőmmel azon leszek hogy egy beteget se veszítsek.. egyet se..



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 18.35.25 | Üzenet # 85
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Selmack biccentett a parancsnok felé, majd el is kezdhették lassacskánt a férfi átszállítását a gyengélkedőbe.
Sietniük kellett ha még meg akarták menteni időben ugyanis az állapota folyamatosan romlott.

Folytatása olvasható a " Gyengélkedő" c. topicban

Hozzáadva (2012-11-25, 18.35.25)
---------------------------------------------
" Béke-idők"


Egy tiszt közeledett felém egy hatalmas tálcával.
Mivel azonban a tálcán fura kinézetű pudingok sorakoztak inkább undorodó képpel hátrébb léptem úgy egy fél lépéssel majd vettem egy mély lélegzetet.
- Nem kérek. - Jegyeztem meg szárazan.
Tudatában voltam annak hogy ebben az univerzumban kissé másképp vannak a dolgok azt azonban mégsem értettem hogy mire fel van ez a nagy népünnepély...

Mikor megérkeztünk a Rising-gel ebbe az univerzumban nos, az egy kicsit furcsa volt.
Először ellenségnek hittek, majd mikor vagy tízszer elmondtam nekik ugyan azt a történetet mint a többiek elfogadták a tényt, majd nehezen de bele egyeztek abba hogy dolgozhassak ezredesi rangban a MACO nevezetű katonai szervezetnek.
Furcsának tartottam egy félkatonai szervezettől a katonai csoportot, de megnyugvással töltött el az hogy nem fognak széjjel szedni kis darabokra és hogy ebben az univerzumban elismerték hogy android létemre én is létezem.
Ez a nap tudtam hogy azonban különleges nap ezen a helyen, ebben a térben s időben mivel háborús hősöket várnak. Olyanokat akiket soha nem fog elfelejteni a történelem.
Az admirális mellé léptem aki épp a dokumentumait rendezgette.
- Menselshon admirális. - Köszöntöttem a férfit.
-Gerison ezredes. - Nézett rám. - Szép napra virradtunk.
- A szép számomra ismeretlen kifejezés de.. - Hosszasan néztem el a még egyenlőre üres terembe. - Valóban. Szép. - Mondtam halkan ám határozottan.
Ekkor vettem észre hogy az eddig üres terembe lassan kezdenek el szállingózni a tisztek; a tisztek akik miatt itt volt az egész vezérkar.

( Hutchinson - Denise - Adam - Nubet - Matt - Jerry - T'ellar - Tucker - Chaz - Ruby - Blake - Genere - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 18.40.14 | Üzenet # 86
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hutchinson admirális miután el látogatott a Bajorra a Horizontra indult.
A férfi sok mindent látott s hallott arról hogy a kapitányok a front vonalokon mit meg nem tettek a Bajorért, hogy milyen áldozatokat hoztak ezért is úgy döntött egy rövid megbeszélés után hogy változások kellenek mindeképen az egész Föderációt érintően.
Azokban a percekben épp béke idő volt, és úgy gondolta hogy béke időben születnek meg mindig a legjobb gondolatok.
Így - habár nem akart sürgetni semmit sem - úgy határozott hogy azon a Hétfői napon kell ezeket elárulnia a Csillagflotta büszkeségeinek.


 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 18.47.13 | Üzenet # 87
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sajnos a hajóm elég súlyosan meg volt károsodva mikor a Horizon-hoz értünk, de már annak is örülhettem hogy egyben maradt.
A veszteség és kárlistám olyannyira hosszú volt hogy el sem tudtam olvasni.. azokból az időkből nem sokra emlékszem csak annyit hogy nagyon magam alatt voltam.
Elvesztettem az első tisztemet Gordont, aki a karjaimban halt meg. A veszteség szinte marta a lelkemet, és valahányszor neki kezdtem megírni a gyászlevelet a rokonainak annyiszor hagytam abba és nem tudtam semmit sem tenni csak arra gondolni hogy bűnös vagyok, és hogy én tehetek róla hogy ő meghalt.

Mikor a bázisra érkeztünk a családommal voltam és kifele bámultam a hajómra ami a drydokkban állt.
Még így romosan is büszkének tűnt.
" Nem neki kellett volna meghalnia. Nem ezt érdemelte. Ő egy jó ember volt." - Gondoltam magamban.
Habár volt egy teljes napom a hivatalos dolgokig és a holofedélzeten játszhattam a lányaimmal valahogy akkor is nyúzottnak tűntem, és fáradtnak.

Aztán jött a másnap és mehettem az admirálisok beszédére az étkezdébe.
Persze ez valamiféle hála-adási mulatságnak volt kikiáltva de mindannyian tudtuk hogy nem az... vagyis én nem kívántam még a hátam közepére sem az egészet.
Mivel elsőnek jelentem meg akkor is sajnos, így leültem az egyik székre és a medálommal kezdtem el játszani.
Egy jó erős alkoholos koktélt iszogattam, miközben az asztalon könyököltem és az emberekre pillantgattam néha.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 19.15.28 | Üzenet # 88
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
A L'espoir épphogy megúszta épp bőrrel, hála a Kormányosunknak és a hajó modern mivoltának, azonban így sem távoztunk épp bőrrel. Habár a hajó komolyabb károkat nem szenvedett, a legénység igen csak megtizedelődött. A körülbelül 600 főből, alig maradtunk 400 környékén. És ami a leg borzasztóbb... Menet közben lefagytam a hídon. Mint kapitány, ez számomra elfogadhatatlan. És akkor még az az ügy a Dralaleiay-on. Elég... lehet nem az én munkám a flottáskodás... Ámbár, sokaknak tartozom azzal, hogy folytassam. Nem egy ember áldozta azért már az életét illetve munkáját, hogy a fiatalkori és a későbbi hibáim miatt védje a hátam, hogy folytathassam a karrierem.
Nehéz idők járnak és nem csak a hajón... Egy régi barátom, a volt első tisztem, Gordon Rover is átlépte a nyugalom küszöbét. Talán jobb lenne, ha a baráti kapcsolatok kialakítását ebből a munkából kihagynám. Nem túl biztató, amikor az ember hall egy régi barát haláláról. A Legacy legénysége is darabokban tért vissza a Delta Quadránsból. Igazán jöhetne már valami jó hír is.
Pihenni akartam volna és hegyet mászni, de erre sem jutott időm, mert már megint valami értelmetlen, felesleges "bulit" tartanak a Horizon 6-on. Remélem hogy nem ünneplés lesz, mert akkor én távozom. Túl sokan haltak meg ahhoz, hogy mi csak úgy bulizzunk.

Gondolataimból kilépve, belépek az étkezdébe. Nem sokan vannak bent. Vajon azért mert túl korán érkeztem, vagy mert mások is így vannak ezzel az egésszel, mint én.... A meghívón nem olvastam el, hogy miféle okból jövünk össze.. Nem igazán érdekelt abban a percben, így teljes tudatlanságban érkeztem a bázisra. Beléptem és körülnéztem. Egyetlen ismerős pillantást vettem észre a teremben, de Ő se épp a buli hangulatával volt elfoglalva. Szokásomhoz híven, most sem jelentem meg száz százalékig szabályos öltözékben. Egyenruhám felső része nyitva volt, napszemüvegem a fejemen felhajtva, kezem a zsebeimben. Próbáltam úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Talán túl sok volt a teher mostanában. Odasomfordáltam a medáljával foglalatoskodó Denise-hez majd leültem mellé.
-Üdv. -mondtam nem túl bőbeszédűen.- Részvétem az első tisztjéért. Jó ember volt, kiváló tiszt, és nem utolsó sorban nagyszerű barát. -tettem végére a mondatom végét jelző hangsúlyt ami elég lehangolt érzelmeket tükrözhetett. Sosem voltam túl jó az érzelmek kimutatásában, de az elrejtésükben még kevésbé.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 19.30.54 | Üzenet # 89
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Küldetések ,küldetést halmoztak egymás hegyén hátán először a Bajor utánna meg a többi vesztesség ..néha eltűnődtem rajta hogy valóban érdemes-e ha a Flotta a kutatásra specializálódik ,úgy reméltem hogy ez csak egy része annak ami következhetett és fog következni,mivel a rossznak és a rosszabb eseményekre nagy áldozatok mindig egy nagyobb cél érdekében áldozzák fel magukat én legalábbis csak így tudom magamnak elkönyvelni..hiszen..kell lenni értelmének azoknak a jó barátainknak..mint például David Archer kapitány halálának is.. a kapitánnyal nem mondanám hogy túl beszédes voltam de mindig is a baráti listámon szerepelt,jól ismertem őt mint kapitányt mint a hajóját....fel álltam az irodám asztalától és elkezdtem sétálni egy darabig amíg vissza gondoltam azokra az áldozatokra amiket hoztunk az elmúlt időkben,de muszáj volt beletörődnöm sőt..mivel most akart valamiféle bulit rendezni az admirális még jó arcot is kellet vágnom ..hiszen egy morcos kapitánynak senki sem örül..ahogy végig sétáltam a folyosókon egy ismerős arccal találkoztam Valeri Kirk volt az..rá mosolyogtam de csak egy pillantásra majd követtem őt a turbólifthez és próbáltam nem sokat hozzászólni,hiszen jól tudtuk ki mire gondol abban a percben..megköszörültem a torkomat majd meg igazítottam az egyenruhámat..persze a vágások és egyébb karcolások még amit a harcokból szereztem az arcomon voltak nem volt sok időm pihenni..de ezt a legtöbben tudják vagy épp ők sem pihentek eleget..ahogy beléptünk egyszerre szinte a sok ember csak úgy egymás hegyén hátán voltak..gyorsan szóltam az egyik buli specialistának hogy tegyen rendet ...és persze meg jegyeztem hogy szolgáljanak fel valami olyat amit nem mindennap a replikátorokból szerezznek meg..~

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 20.42.40 | Üzenet # 90
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem is értettem mi üthetett egyik pillanatról a másikba az emberekbe.
Épp hogy csak neki kezdtünk a bázis felújításának s az emberek felgyógyításába már rögtön bulizni is akart a vezérkar.
Mivel a legutolsó "akcióm" a bázissal kapcsolatosan az volt hogy egy elmebeteg elrabolt, majd kísérletezett az agyammal nem derített fel. De az sem amilyen hírekkel tértek vissza a többiek.
Rosszul éreztem magamat kimondottan, és nem mondom hogy tetszett volna a buli amit a nagy fejesek rendezni akartak azon a napon.
Szerettem volna a kabinomban maradni és kitalálni valamit arra hogy miért érzem erősebben mások hangulat ingadozásait mint normál állapotban. Szerettem volna pihenni, vagy egy gyógyszert kitalálni magamnak de idő hiányának árnyékában nem tudtam mi mást tenni mint bevenni egy halom nyugtatót.
Azoktól - habár kellő képp lekábultam - de legalább nyugodtabb voltam és nem idegeskedtem majdnem mindenért, vagy nem kaptam fel minden második kadet érzelmi változásait.

Nem véletlenül léptem be tehát majdhogynem utolsónak a terembe.
Habár tömeg volt megpróbáltam elfoglalni a terem legtávolabbi részét, és csendben meghúzni magamat a sötétben. Olyan lehettem mint valami rák, vagy egy remete de ez volt az egyetlen mód megvédeni a többieket és magamat is a saját magam érzelmi kitöréseitől... egyenlőre.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 23.05.43 | Üzenet # 91
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Bajori harc után nem igen tudtam aludni még a kabinom magányában sem.
A mai napra valamilyen bulit tervezett a vezérkar nem igen volt kedvem az egészhez legszívesebben Yemegezzel lettem volna mert nem volt valami jó bőrben.El indulok a kantinba.Mikor belépek a kantinba ott nagy tömeg fogadott.Egy két ismerős arcot pillantok meg Adam kapitányét és Denise Kirköt nekik se volt jó kedvük.Nem akartam zavarni őket igy némán kerestem magamnak egy helyet és le ültem fáradtan.Majd a gondolataimba merültem.


 (HU)
 
Tellar
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 21.55.02 | Üzenet # 92
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
T'ellar szorosan Tucker kapitány mellett lépett be a hatalmas étkezdébe.
Régen járt a horizonton, talán még soha. Habár a Vulkáni a nőt szinte soha nem érdekelték a Földi építészeti dolgok, úgy érezte a hatalmas űrbázis méltó a nevéhez; hogy olyan mint egy hatalmas őrszem az univerzum eme szegletének.
Miután elmerengett ezeken a gondolatain észre vette hogy több Vulkáni is jelen van a kis találkozón. A nő már régen nem beszélt Vulkániakkal.
Élete és munkája kilencven kilenc egész kilenc százalékát emberekkel vagy más érzelmekkel rendelkező fajok között élte, így természetes volt hogy azonnal a legelső Vulkánihoz akart lépni akit csak a terembe észre vett: egy férfit aki az egyik eldugott asztalnál ült egyedül.
- Majd még beszélünk. - Mondta nyugodt hang nemben Jack-nek majd elindult Jerry G. Thomas felé.
Megállt a férfi előtt és Vulkáni szalutált neki.
- Hosszú és eredményes életet! - Köszöntötte a férfit. - Hagy kérdezzem meg uram, csatlakozhatok esetleg a merengéséhez? A nevem T'Ellar és tudja már régen nem volt szerencsém hozzám hasonló logikus személyek megismeréséhez. - Vallotta be miközben leült.



 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 22.08.29 | Üzenet # 93
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Nagy mértékben már kifáradtam azoktól a küldetésektől amiket ránk bíztak mostanában állandóan,fenyegetések aztán pedig új fenyegetések és ami a legjobb volt az egészben a Flottát egy kicsit sem érdekelte azt hogy már heti szinten új gépész csapat kell nekem a támadások után..persze el válalltam ami harcról szólt de nem volt más választásom és így is a Flotta "nagy arcai",általában elkönyveltek a legénységemmel együtt az űr remetéinek..hiszen már annyi ideje az űrben voltunk hogy kezdtem úgy érezni hogy a legénységem nagy része akik velem voltak egész végig kezdenek egy kissé zűrösek lenni..viszont egy buli..ki tudja..nem szeretem a bulikat de még talán jó is kisülhet belőle..ahogy beléptem szorosan a kommunikációs főtisztem mellet el engedtem a kezét amikor beléptünk majd egy forró csókot adtam a nőnek de úgy hogy véletlenül se lássa senki majd megpróbáltam elvegyülni a tömegbe... a sütik legalábbis jónak néztek ki~

Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 22.18.07 | Üzenet # 94
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Buli!! - Kiáltottam fel amikor meghallottam hogy hova megyünk gyerekes magas hanggal. - Jajj de jó, végre lesz valami jó is az életemben! - Vigyorogtam.
A bal karom fel volt kötve de ahhoz képes egész jól tartottam magamat leszámítva azt.
"Na igen." - Gondoltam magamban. - " Ezek után a buli után jó lenne ha normálisabban, ki odafigyeléssel is meg tudnám nézni a karomat nem úgy hogy most akkor bekötöttem és akkor ennyi.. komolyan mint a közép korban." - Tettem hozzá magamban, majd ezek után a gondolat után megtámadtam a sütis pultot és elkezdtem magamba tömni egy csomó kis fura színű süteményt, miközben leültem, a lábamat feltettem az asztalra és nyomtam azokat magamban.
- Kér?! - Nyújtottam oda a tálcát a kapitányom fele. - NÉRÓ Szelet!!!



 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 22.39.18 | Üzenet # 95
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon rossz lelki állapotban voltam és minden téren csak azt éreztem hogy nem kellene itt lennem.
Úgy éreztem bárcsak ott lennék ahhol John de ő eltűnt és lehet hogy örökre.
Darabokban volt a szívem és még az új szolgálati helyem sem tudott felvidítani ezzel kapcsolatban hiába felelt meg minden elvárásomnak; megfelelt annak hogy a katonákkal lehettem, és hogy katonai fordító lettem; így végre megbosszulhattam a Gömbépítőkön azt amit a Risinggel és a legénységével tettek.

Ugyanakkor felháborítónak éreztem hogy a Flotta vezetés azt hitte hogy a Bajori csata után most nyugodt lélekkel ücsöröghetünk és élvezhetjük a "béke időket".
Minden érzékem egyszerre kiáltott fel amikor erről volt szó, úgy éreztem nagyon- nagyon rossz döntéseket hozunk; hogy fegyverkeznünk kellene és kiépíteni egy új védelmet nem pedig ezt csinálni.
Még annak is jobban örültem volna ha katonai dísz szemlére mehettem volna, vagy ünnepélyes temetésre.
Tele voltam érzelmekkel és ezeket eddig még nem tudtam kiadni magamból sehogy.
Hiábba láttam a tükör univerzumot, ami rosszabb volt egy bizonyos szempontból mint ez, hiába tudtam meg a teljes igazságot akkor sem tudtam nyugodt lenni.
Tenni akartam volna valamit és nem bulizni.

Elégedetlen arccal léptem Munro kapitányhoz, majd köszöntöttem Cross kapitányt, és a többieket egy biccentéssel és vettem a legvégén egy süteményt Mcckoytól aki nagyon örömködött.
- Köszönöm. - Szóltam neki oda halkan.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 10.38.00 | Üzenet # 96
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Utáltam ha pihenni kell..ezért is morogtam magamban de ahogy beléptem a csillagbázis étkező részébe mert úgy nézett ki én csak leültem Adam Crossal szembe és rá gyújtottam egy cigerettára ,ez már hiányzot jegyeztem meg félhangosan és a lábamat fel tettem az asztalra és néztem a fél embert meg a kinövéseit na ez sem egy katona lkat jegyeztem meg magamban és tovább szívtam a cigerattámat úgy éreztem hogy ennél jobb már csak a mennyországban lehet persze nem hatott meg ...alrébb figyeltem egy pillantásra megláttam a szemet szúró világossában Belmorere na meg az elsőtisztemre..beletúrtam a szakállamba amit már legalább egy hónapja nem volt időm levágni és elmerengtem a füst felhőkben.



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 17.31.27 | Üzenet # 97
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem nyújtott bizalomgerjesztő látványt az étkezde a tisztekkel. Nem azért mert nem szerettem az embereket vagy az álló fogadásokat hanem mert tudtam hogy a lányom mit fog most tenni.
És amit elképzeltem az úgy is lett sajnos..
A kislányom odarohant a füstfelhőbe úszkáló Munro kapitányhoz, majd megrángatta annak a nadrágát és csak ennyit kérdezett tőle:
" Mikulás, felveszel az öledbe?"
Nem a legjobb bemutatkozás.. nagyon nem. Főleg ha ennek a csöpp gyereknek az apja a Mikulás közvetlen helyettese.
- Egy pillanat szívem. - Szóltam oda a feleségemnek mikor észre vettem a gyerekem akcióját, aztán odafutottam hozzá és felkaptam őt a karjaim közé.
- Ne haragudjon uram. Jun már csak ilyen... nagyon várja a Mikulást. - Mondtam totálisan elvörösödve.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 18.00.42 | Üzenet # 98
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután észre vettem hogy szépen lassan megtelik a terem élettel érdeklődve néztem az admirális felé aki egyenlőre nyugodt maradt és nem szólt sokat csak a dokumentumait rendezgette.
Úgy éreztem hogy inkább előre lépek és megpróbálok beivódni a tömegbe annak ellenére hogy fogalmam sem volt arról hogy hogyan s mint működik "ezen univerzum".
Bár el tudtam volna olvasni egy egyszerű könyvet is erről, még mindig úgy gondoltam hogy a dolgokhoz nem elég tudni a száraz anyagot; ahhoz az is kell hogy tapasztald magadon nap mint nap a dolgokat- és mindig jobb utóbbival kezdeni.
Tehát így is tettem, bedobtam magamat a mély vízbe a kezemben egy adathorozóval amin legalább tizezer oldalnyi anyag és információ, dokumentum és élet történet volt de számomra ezek gyors elolvasása nem okozott gondod miközben elindultam a tömegbe.

A legelső oldalt kinyitva rögtön -átugorva a történelmi fájlokat - az Enterprise legénységéhez érkeztem.
Az ajtónál Mendelson admirálissal és fiával beszélgető Ashley Smith azonnal feltűnt; majdnem ugyan úgy néz ki is viselkedik mint ahogy én ismertem.. majdnem.
A legénysége szétszóródva voltak a teremben. A következő pillantásom Throvson- ra vetült.. példamutató, sokat megélt tiszt, nem hittem volna azt hogy ebben az univerzumban "normálisan", emberien is képes viselkedni..
Adam Cross aki szintén egy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb kapitány.. épp akkor váltott pár szót Blake Munroval és Denise Kirk-kel.
Akik szintén teljesen másképp viselkedtek mint ahogyan hozzá voltam szokva. Aztán oda érkezett egy másik tiszt, egy fiatal férfi is. Felismertem őt, Jearsey főgépész aki ahogy én ismertem már több mint nyolc éve meghalt, itt pedig épp a kórházból jött az aktái szerint ide...

Homlokráncolva léptem tovább mikor megálltam Jack Tucker kapitány előtt. Gyorsan félre húztam az adat tárlómat amiről olvasgattam mindezen anyagot eddig, majd - már-már komikusan, de számomra komolyan - gyorsan kihúztam magamat és tisztelegni kezdtem neki.
- Üdv uram! Mondja uram, hogy van uram? Nem kínozzák hangok, uram? - Kérdeztem szinte robotikus hangnemben.

( Hutchinson - Jearsey- Adam - Vali - Nubet - Jerry - Denise- T'ellar - Smith - Josh - Grauder - Whild - Arms - Belmore - Blake - Genere - Matt - Yemegez - Separd - Chaz - Anna - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 18.10.36 | Üzenet # 99
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális örömmel vette észre hogy egyre több és több tiszt érkezik.
A férfi nem először szeretett volna átadni kitűntetéseket, és nem egyszer tette is meg ezt, de az a nap valahogy mégis különleges volt neki.
Elvégre nem minden nap tehette meg a férfi hogy ilyesfajta kitüntetéseket adhasson át a flotta legkiválóbb tisztjeinek.
Biccentett köszönésképp Mendelson felé, majd nagy léptekkel Nubet felé indult.
Miután megállt előtte kezet rázott a férfivel.
- Üdvözlöm kapitány! - Köszöntötte egy félmosollyal. - Remélem tudja hogy miért hívtam össze mindenkit, és hogy milyen nap a mai? - Kérdezte.
Hanglejtésében volt némi könnyedség de maga a mondandója nehéz tartalommal bírt; és Nubet jól tudhatta ezt.


 (HU)
 
Jearsey
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 18.28.56 | Üzenet # 100
Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 67
Kitüntetések: 1
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jearsey nagy léptekkel indult előre. Ami azt illeti a férfi egy kicsit úgy nézhetett ki mintha berúgott volna ugyanis még nem volt ahhoz hozzá szokva még hogy ennyit sétáljon. Ki az árkompból majd be ebbe az emberekkel túlzsúfolt helyiségbe. Persze mindenki úgy érezte volna magát ha több mint négy évig feküdt volna egy kórházba magatehetetlenül..
Nem sokra emlékezett abból ami ez alatt az idő alatt történt.. egyszer újra kellett éleszteni akkor hallott egy furcsa hangot, meg éles fényt látott de azok után már csak annyi hogy magához tért...
Vissza emlékezéséből egy férfi látványa perdítette vissza az időből. Fura egy fickó volt az már száz mert a lábát az asztalra tette és közben süteményeket kívánt.
Sok dolog volt amit Jearsey utált de ezek között szerepelt a sütemény meg a puding is, így nagyban elkerülte a parancsnoki rangot viselőt, meg a kisgyerekeseket is mert a gyerekekkel sem volt túlzottan jóba ezek után megállt a tömeg közepén és egyetlen egy bizonyos személyt kezdett el keresni..
Amit eddig olvasott az új szolgálati helyéről és kapitányától attól kicsit tartott... hadi cirkáló, Agrosi kapitány...
És itt van ő; aki több mint négy évig nem volt magánál, most meg ide került.
" Hogy fognak itt engem elviselni" - Gondolta magában, majd arca egy árnyalattal kismiultabbá vált mikor felfedezte Cross kapitányt.
- Elnézést. - Lépett oda a férfihoz aki egy nővel és egy másik szakállas férfivel beszélgetett épp.
- Jearsey Parancsnokhelyettes vagyok. Ön Adam Cross kapitány? - Kérdezte miközben a kezét nyujtotta. - Örülök hogy találkoztunk uram, alig várom hogy egy Vestán szolgálhassak. - Jegyezte meg egy félmosoly keretében miközben magában remélte hogy nem éri majd kritika a miatt hogy csipkerózsika volt a kórházba ennyi ideig.




Az üzenetet módosította Jearsey - Szerda, 2012-11-28, 19.20.57
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Keresés: