Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Csillagbár
Csillagbár
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 19.28.30 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Új kezdetek "


Idő: 2803 Június 18. 
Hajó: Uss Enterprise-F  

Egy új nap virradt a csillagflotta kötelékében.  
Egy olyan nap, mely az Enterprise-F újra avatásával kezdődött. Egyesek szerint a hajónak már rég a múzeumban volt a helye, mások szerint viszont ez egy szükséges lépés volt a háború megnyerésében.  
Ugyanis a flotta egy olyan kilátástalanul hosszú háborúban volt, melynek nem látta senki se a végét. Akárhogy is: talán a végső elkeseredésükben, talán csak a bosszú vagy a szükség miatt, de újra kellett régi dolgokat építeniük, vagy épp - mint abban a pillanatban is- használaton kívüli hajókat kellett rekonstruálniuk.  
Így festették újra az Enterprise-F nevét, és így történt az hogy azon a Szerdai napon ez a hajó megint elindulhatott, csakhogy ezúttal kolóniák védelmére, annak az érdekében hogy védje azokat akik a fronton rekedtek.  
Nehéz évek vártak a legénységre, legfőképp a testvér párra akiket a hajóra tettek. Elég legendás páros voltak ők, így valaki rettegett tőlük valaki pedig felnézett rájuk.  
A Howel testvérek. Habár fiatalok voltak, mégis magas rangon szolgáltak a flotta kötelékébe már vagy tíz éve, és bizonyították már többször is hogy javában értenek a dolgokhoz.  
Talán ezért is nézték el nekik ha épp késtek, vagy hogy közeli család tagokként egy hajón lehessenek, ráadásul úgy mint kapitány- parancsnok.  
Lehet hogy egyeseknek ez nem tetszett, az is lehet hogy igen. De mivel a flottában szükség állapot volt itt már rég nem azon múlltak a dolgok hogy ki mit akar.  
A rövid ünnepélyes újra keresztelés tehát aznap megkezdődött - akárhogy is, talán ez egy jó jel lehetett..... 

Corina a csillagbárba lépett. 
Nem hitte hogy ez a nap is elérkezik majd. Kapitányi rangja a nyakán csillogott, fehér ünnepi egyenruhájába feszített. A nő egyszerre lépett be testvérével, Dave-el aki meglehetősen feszengett. Browel admirális is ott lesz, ezt mindketten tudták. Browel az a fajta admirális volt aki elvárta a pontos érkezést, és szerette a jó ételeket. Habár most mindegyik kivétel nélkül meg volt, mégse tűnt épp jó kedvében. 
Corina és Dave egyszerre léptek oda mikor hirtelen Rone ölelte meg Dave-et. A nő teljesen fel volt pörögve az Enterprise miatt, hisz ő és Dave tervezték újra annak meghajtóját. 
Corina fáradtan üdvözölte őket. A nő nemrég érkezett vissza a perem vidék egyik kolóniájáról ahol a turet rendszer felhúzását felügyelte. 
Alig volt ideje lezuhanyozni, átöltözni de máris egy új nap kezdődött. Életük talán egyik legnagyobb napja.
A vendégek még csak szállingódzni kezdtek, de már majdnem mindenki ott volt aki számított.

( Corina - Dave - Rone - Johnny - Jerry -  Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 20.01.49 | Üzenet # 2
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
2802 eleje...
nem is tudom mikor kezdődött már pontosan ez a háború. A Querreriaiak. Egy olyan faj mely mindent el akart foglalni. 
Először még csak egy hullám érkezett. Nem épp szerencsés első kapcsolat felvétel volt. 
Egy flotta semmisült meg. Megszámlálhatatlan veszteségek. A második támadás már közvetlenül a fő zászlóajat érte. 
Nem volt kegyelem, tömegben támadtak, körbe vettek minket. 
Ekkor jöttünk rá hogy a Querreriaiak többen vannak, és mi nem vagyunk felkészülve ilyen támadásokra. Új stratégia kellett, és új fegyverek. 

Előléptettek, ekkor már tél volt, az esélyeink jobbak lettek talán. A flotta megkezdte a katonai átcsoportosításokat. 
Soha nem hittük hogy eljöhet ez a nap is. Megannyian kiszálltak de egy páran, akik még hittek a szabadságban és abban hogy még virradhat szebb nap is maradtak. Úgy mint én és Dave. 
Kemény katonák voltunk, láttunk már rosszat és jót is. De a legtöbb persze nem volt kellemes. A frontokon nem kíméltek senkit. A férfiak és nők együtt küzdöttek míg a flotta másik része próbálta egybe tartani magát. 

Aztán már átléptünk 2803-ban és majdnem egyedül maradtam. 
Szélmalom harcnak tűnt, de Dave mindig velem maradt. Ő volt az én bástyám, akárhogy is. Nélküle nem hagytam el soha egy hajót sem. És ő se hagyott el engem. Majdnem meghaltunk, éreztem ahogy kihunynak a fények.
De hamarosan.. hamarosan megtudtuk hogy minket mégse olyan egyszerű megölni.

Nem sokkal később az egyik kolónián tudtam meg hogy kapitány leszek. 
Mellbe vágott, de elfogadtam. És különben is! Az Enterprise volt a gyermek kori álmom! Te jó ég az a hajó!
Anyára gondoltam rögtön. Mennyire büszke lesz. 
Dave is velem lesz ezt is tudtam, már akkor. Azt hiszem, azt hiszem azon a reggelen nagyon jól éreztem magamat. 
Pillangókat lehetett volna fogatni velem. Az enterprise. Az egyik álmom teljesült.
Dave tervezte a meghajtóját.

Mikor reggel kiugrottam az ágyamból, intercommon kerestem meg öcsémet:
- Dave? Fenn vagy? Nagy nap ez a mai! - Mosolyogtam. Lekapcsoltam a kommot, miközben egy kis megbánást éreztem már akkor azzal kapcsolatban hogy felébresztettem őt.
Lezuhanyoztam, felöltöztem és indultam is. Tervem nem volt hogy milyen beszédet mondok majd. De bíztam magamban, bíztam a hajóba és bíztam Dave-be. És az egységes bizalom mindig erőt adott.
A folyosón találkoztam össze öcsémmel.
- Jó reggelt. Hogy aludtál? - Kérdeztem tőle egy kaján mosollyal. - Vár egy kicsit mi is az a kis folt az egyen ruhádon? - Kérdeztem tőle, majd megpöcköltem. - Áh vagy semmi, vagy úgy. - Mosolyodtam el miközben elmentünk egy fedélzet mester  mellett. - Pihenj. .. hé, Dave láttad a hajót? Jah persze hogy láttad, de mond nemtökéletes. Félek beleülni ezek után a kapitányi székbe. Nehogy össze koszoljam. Ápropó szék, ugye jót terveztél nekem? Szeretném ha fáradt tomporom egy hosszú munka nap után jó helyet találjon. - Vigyorogtam kicsit pimaszul miközben beléptünk a csillagbárba.
- Szép. - Szóltam döbbenten, miközben végig néztem a pultokon. - Takó van? - Ekkor érkezett Ms Ave az öcsém nyakába.
- Jó reggelt Ms Ave, mindig öröm látni magát. - Tisztelegtem a nőnek katonásan. - Hogy van a mai napon?
" Még mindig együtt van a tesómmal?" - Tettem hozzá a költői kérdést magamban majd elhallgattam és vártam a választ.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 20.32.09 | Üzenet # 3
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Querreriak..

Na igen ők voltak azok akik soha nem féltek semmitől sem..nem érdekelte őket,ha ellentámadással harcoltunk ellenük vagy éppen megpróbáltuk őket  össze zavarni..Az ellenségeink, a  Querreriak erősebbek technikailag fejletebb és  felkészültebbek voltak mint bármelyik más  Alpha  vagy  Beta  quadránsi faj..sem a  bolygójainkat sem az embereinket és  családjainkat nem kegyelmezték..nem érdekelte  az ellenséget ha,fagy vagy  épp esett az eső mert mindig ott voltak a sarkunkban..én amióta élek csak  azon próbáltam magam tartani,hogy valami jobbat tegyek..valami jobbat amivel segíthetek ...nem pedig mást..soha nem szerettem , a politikát és  a sok bürökratát akik egész nap ülnek a székben és parancsolgatnak..én azt tettem ,ami kézzel fogható volt..úgy ahogy a testvérem is..Corina..ahogy teltek az évek ,egyre  jobban terjesztődött ki  a háború a  Querreriak ellen..egyre nagyobb és  erősebb fegyvereket ,gyártottunk és fejlesztettünk ...nem volt más megoldás  csak az ha  én is  és  Corina is  megvédjük mind azt amiért erre  a  világra születtünk és  az pedig a  saját szabadságunk,és  másoké.

----------
----------

-Hát eléggé szét volt zilálva..

Szóltam oda  Rone-hoz aki éppen mellettem aludt az ágyban...nem igazán értettem ,még magamat  sem hogy  miért is  szerettem bele  egyeltalán valakiben ..hiszen bármikor meghallhattam ,de  Rone más volt.. amikor először találkoztunk épp az Enterprise-F  felújításán dolgoztunk...a  hajó teljesen szét volt zilálva...le volt strapálva és  teljesen darabokban kaptuk meg..a  fő maghálózata ,teljesen szét volt esve mivel  plasma fegyverek nyomai  látszódtak rajta ... a burkolata  károsult  volt és  a  legtöbb rendszere nem működött vagy épp gajra volt vágva...nagyon sok munkámba és Rone munkájába  ,került amíg fel tudtuk állítani talpra  a  hajót...de  végtére is..megérte....Rone-ban mindig is  azt szerettem hogy képes volt egy  EPS rendszer  áthidaló egységében is  családi hangulatot  oszlatni mi közben,erős poénokkal hárította  önmagát vagy épp engem.Mindent felújítottunk vagy éppen összeraktunk újból...sok idő volt.....de megcsináltuk..

-Igen...megcsináltuk..

Beszéltem magam elé fél álomban ,mert ekkor esett ki  a kezemből   a  tervrajza  és  a hiba jelentések  a kezemből ,majd  éreztem hogy kaptam egy puszit az arcomra  de  ekkor már  el is aludtam...ahogy fel keltem ,percek alatt vissza vettem az egyenruhámat és   a  rangjelzéseimet  vissza tettem a helyére..út közben el kapott már megint pár fárasztó tudós azzal a hülye  a tervvel kapcsolatban hogy,kössem az agyamat  a hajó komputer rendszerére..én csak  simán vissza utasítottam ,mert már nagyon untam... a legutolsó próba  nem volt túl kellemes...de  úgy tűnt hogy működhet így  az admirális az én döntésemet eldobva beéptette  az eszközt..majd velünk tökéletesítette..ekkor esett le  hogy ,hamarosan itt van a testvérem...mindig is tudott időzíteni csak úgy mint én így  próbáltam kihasználni az  alkalmat és fogadni őt..ahogy ezt megtettem,rögtön rá pillantottam és  láttam a fáradtságot rajta..

-Kemény hetek mi?de biztos lehetsz benne hogy nem hiába..

Mondtam mi közben mentem vele szemben ,és  háttal a  többieknek már a folyosón..majd  ahogy  beértünk egyszerre  a csillagbárra ,egyszerre léptünk be az ajtaján majd  megpaskoltam  a  testvérem vállát.

-Nem semmi mi? sőt takó is van...

De ekkor már elhangzott a kérdés ,és  ezzel párhuzamosan jelent meg Rone is  mi közben a tesókám a plazma  égés kis részét  nézte meg  a felsőmön.

-Igen..ez az..plazma..sokat szerelem a kicsikét..de nem hiába..de....tudod hogy nélküled   a hajó..az nem lenne hajó..ezért üdvözöllek  a fedélzeten..kapitány...

Mondtam   a  Corinának majd  jó erősen megfogtam egy percre  a kezét majd  a vállát is.

-Örülök...te vagy  a legjobb..

Majd mielőtt megszólalhatott volna,mutattam be Rone-t is..

-Ő itt...Rone de  szerintem ismered Rone Ave..ja és..nagyon rendes csaj..főleg hogy  nagyon sokat segített a  megvalósításokban..kész zseni...


 (HU)
 
Rone
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 21.28.58 | Üzenet # 4
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A Föld a 2800as években minden tiszteletem ellenére is de nagyon gáz! - Szóltam oda a kapitánynak két forrasztás közben. - Retkes, mocskos, és mindenki háborúzik a fél galaxissal! Azt hiszi hogy annyi szabad időm van hogy segítsek egy roncs felélesztésébe! Gépész vagyok nem ferengi roncstelepes...Nagyon sajnálom de menjen oda a rosebb. Találjon más bohócot erre uram, most nem érek rá! - Becsaptam a fém ajtaját a meghegesztett Jeffries csőnek, de akkor már nem volt vissza út.
Mert a nagyokos hajó jelenés (kompjúter ) értesített róla hogy az Enterprise-F -ről lenne szó. Erre persze rögtön kaptam. Kapva kaptam az alkalmon.

Így volt hogy megkaptam a hosszú hétvégét és így ismerkedtem meg Dave-vel.
Aki teljesen elvarázsolt. A lányomat is kellett hoznom, sajnos. Ő már kevésbé varázsolt el. Mert folyton valami baja volt mint egy csecsemőnek és már baromira untam.
Maga az Enterprise egy baromi nagy roncs volt. Kívülről és belülről is. Ebből is látszódott hogy szegény roncs előző kapitánya egy legalább akkora eszement béna lehetett mint Clifford.
- Erre inkább nem mondok semmit! Az eps rendszernek lőttek, a hátsó rész pedig gajra ment. - Állapítottam meg. Olyan volt mint egy szünni nem akaró rém álom a hajó.. mint Viol.
- Ez a panel is olyan gyorsan ment gallyra mint ahogy Viol keletkezett. - Csaptam be egy szelepet az egyik panel alatt. Valami kegyetlen volt.
- Ismertem egy pasit - Meséltem Dave-nek egyik közös vacsink alatt. - szép volt, nagy boci kék szemei meg minden. De belül agyhalott. Ez a hajó is olyan. De legalább jó a kilátás. - Vigyorodtam el mert ő pezsgőt keresgélt és épp a hátsó felére néztem.

Aztán végre kábé három hónap alatt felpofoztuk a kicsikét. Gyönyörű volt, büszke voltam rá.
A megnyitó napja volt, és már korán ott voltam Viol-llal sajna..
- Nem tudom minek hoztalak ide. Maradtál volna inkább Beloianisszal a hajón. - Megcsóváltam a fejemet majd a kölyökre néztem. - Egy rossz mondat és repülsz haza. Egyedül. Világos? - Kérdeztem tőle komoran mert nagyon nem hiányzott mert kicsi is volt meg nyomi is akármennyire kinyaltam sajna az apja beütéseit nem tudtam eltakarni róla.
- Vsielkedjé. - Ekkor nyitódott az ajtó és megérkezett dave és a kapitány.
- DAve! - A férfi nyakába ugrottam, és megcsókoltam őt. - Hiányoztál!.. Kapitány. KHM.. nagyon örülök..Igen, köszi. Hát zseni nem vagyok de legalább várat építettünk ebből.. a roncsból. Kapitány.




Az üzenetet módosította Rone - Szerda, 2014-06-18, 21.33.08
 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 21.57.22 | Üzenet # 5
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sok hajón voltam már..és  sokat megjártam,de még eddig soha sem osztottak be  egy  olyan elitnek számító hajóra mint  a  Enterprise-F..az Enterprise-F  volt mindig is  , a Federáció második "nagy durranása" olyan volt ez  mind  a második  legnagyobb és legjobb hajó amit valaha építettünk. Persze voltak jobbak is tűzerőben,de  legendás volt ez a  hajó..a második zászlóshajó..hmm..nem semmi ..gondoltam magamban mi közben épp egy  dock gyűrű közepén áltam majd   fel kaptam a csomagjaimat majd tovább álltam velük onnan.

-Köszönöm zászlós.

Szóltam oda  az egyik közelembe lévő zászlósnak aki  tisztelget majd  rögtön   a Csillagbár felé vettem  az irányt..mostanában...eléggé lecsúsztam..és zűlött voltam..eléggé..rossz volt ,hogy általában mindig valami ok folytán  a legrosszabb helyekre osztottak be..mind például dilithium bányászat egy hétig egy fogoly táborban mert a  Saou Paulo legénységét elkapták vagy  amikor még az Arcadián szolgáltam és  örültem ha el tudom hagyni a  hajót úgy hogy nem forr fel a   lábam annyira meleg volt ott.De  persze az admirálisok sem kedveltek..szerettem megmondani  a véleményemet..és azt hogy kevés a  Csillagflotta tudományos részlege  ahhoz hogy  termodestruktív feketelyukakat hozzanak létre fegyvernek..de mindegy is volt..nem érdekelt..csak egy italra vágytam most..mert úgy éreztem hogy most itt az Enterprise-F-en talán újra kezdhetek mindent..ekkor pillantottam meg  mi közben egy  mexcio betha sört rendeltem hogy ott van  a közelben egy ismert  arc..aztán rá jöttem hogy  az a  kapitányom..ahogy megpillantottam őt kérdés nélkül  ott hagytam a csapost majd mellé ültem meg a  többiekhez akik valószínüleg vagy  a legénység lehetett vagy  munkások.

-Szia Corina..

Csúszott ki a számon ,mert elég régen láttam már  a nőt..közös múltunk is  eléggé hosszú volt...hiányzott a nő ..sokat gondoltam rá mert ,nagyon tetszett..és a  stílusa is..

-Elnézést kapitány...örülök hogy  egy hajón szolgálhatok önnel..

Mondtam majd  fel álltam és tisztelgésbe vágtam magam ,aztán pedig úgy éreztem hogy nem kellene bele vágnom a fejszémet egy családi beszélgetésbe így  csak távolról folytattam a  nő stírölését mi közben egy velük szembe lévő székre ültem és  néha olvasgattam ,a felújított Enterprise-F  alapjait..

-több torpedó vető...phaser sor..és igen...pajzsrendszer..

Szóltam magam elé ..mi közben néha elnéztem  a "pad" mögül.


Az üzenetet módosította JohnnyStenny - Szerda, 2014-06-18, 22.03.54
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-06-19, 15.45.08 | Üzenet # 6
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Éppen végeztem a műszakommal a Horizon 6-on amikor,a kabinomban érek üzenet érkezik...Amint elolvastam az üzenetet gyorsan előveszem a dísz egyenruhámat át öltöztem és már indultam is...Az üzenetben az állt hogy az Enterprise-F újra szolgálatba áll...Három év...Három éve már hogy el kellett hagynom a hajót nem hittem volna hogy újra láthatom a hajót mint vendég.pár óra múlva már dokkolt is a kompom de sajnos így is késni fogok.A komphangárból egyenesen a  csillagbár felé vettem az irányt de még mielőtt ki lépek az ajtón meg ütőgetem a falat és hangosan ennyit mondok hát újra találkozunk...Nem tudom meg hallotta e valaki vagy nem nem érdekelt mentem tovább a folyosón tovább rengeteg emlékeket hozva fel.Egy kép jelenik meg előttem vörös riadó fényei...A Borgok a hajón...Be lépek a csillagbár ajtaján szalutálsra emelem a kezek hosszú eredményes életet!Köszöntök hangosan úgy mindenkit hogy mindenki meg hallja.Oda megyek a pulthoz.- egy sört legyen szíves mondom a csaposnak.- köszönöm!Mondom amikor a csapos elém rakja a sörömet.Le ülök egy bár székre és lassan iszogatom a sört és hallgatom a legénység beszélgetését,öröm volt látni hogy a hajó újra tele volt élettel és úgy nézet ki mint amikor először léptem a Fedélzetére.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-06-19, 20.13.21 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Browel admirális lépett oda ekkor Howel kapitányhoz.
- Kapitány, had gratuláljak önnek az előléptetéshez. - Szólt a férfi miközben kezet rázott a nővel. - Parancsnok, remélem jó munkát végeznek majd. Kemény frontra indulnak, és kell majd a segítségük. Nem különben szeretném már nagyon látni a project munkánkat is éles bevetésben. Ne rontsák el kapitány. - A nő szemébe pillantott majd magára hagyta a testvér párt.
Croina és Dave egy pillanatig még beszélgetett Rone-al, és John-nal de Corinának mennie kellett beszédet mondani. A nő nem akart hosszú beszédet mondani, így csak pár szóban foglalta össze gondolatait. Mikor befejezte ezt, épp akkor érkezett meg Lauren Cross.
A Fenrir kapitánya hátra ült, egy pohár itallal a kezében miközben figyelte a cselekményeket. Habár késve érkezett ő és első tisztje is, (aki lemaradt a sütis blokknál) úgy gondolta lső ránézésre hogy remek munkát végzett a csillagflotta az Enterprise-F-en.
Minden úgy nézett ki mintha vadi új lenne... Dárius hamarosan vissza tért egy tányérni tea sütivel, majd leült Laurennel szemben a kör alakú kis asztalhoz, ahova Jerry Thomas és Rone Ave is csatlakozott, Dave Howellel.
A tisztek csak egész véletlen ültek oda, Rone pedig épp elkapta Lauren ama mondatát hogy jó munkát végzett a flotta..
E közben halk zenébe kezdett a meghívott együttes, épp egy halk gitár számba.

( Corina - John - Dave - Dárius - Rone - Lauren - Jerry - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Péntek, 2014-06-20, 19.07.48 | Üzenet # 8
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mielőtt tudtam volna bármit is mondani öcsémnek Rone Ave csapódott hozzánk. A nőt persze felismertem de úgy tettem mint aki nem tudná ezt megmondani első látásra. 
- Corina Howel. - Fogtam kezet vele szorosan és gyorsan. - Köszönöm amit tett a hajóért Mis Ave. Maha és a testvérem ketten jó páros. Csak így tovább. - Paskoltam meg a vállát barátságosan, majd öcsémre néztem és már szóltam volna mást is a leendő parancsnokomhoz, de az admirális nem tagadtam eg magát és szinte azonnal rám csapott...
- Admirális, köszönöm. - Mondtam neki egy erőltetett félmosollyal miközben vele is kezet fogtam. - Megtiszteltetés ezen a hajón szolgálni. Ne aggódjon. - A férfi szemeibe néztem. - Nem lesz baj. - Azzal elengedtem az agyonra szorított kezet. 

"Ekkora egy képmutató frátert." - Gondoltam magamban, mivel soha de soha nem kedveltem a vezérkart. 
Mert ők nem tudták mi az a háború, csak a kényelmes kis székjeikből nézték a műsort meg tologatták a táblákon a figurákot. 
Így nem csoda hogy épp úgy a hátam közepére kívántam Browel-t mint a többit hasonló eredetű admirálist. 
Öcsém vállára tettem ezek után a kezemet. 
- Beszélhetnénk? - Sandán hátra néztem a hátam mögött lihegő Browel-re. -  Négyszemközt. - Tettem hozzá nagyon gyorsan, azzal hátrébb is léptem. 
- Beszédet kell mondanom, de gyere igyunk meg előtte valamit. - A bárpulthoz léptem, leültem az egyik közeli székhez. - Ööö, gyömbért. És egy tonikot. Az jó lesz? - Dave-re pillantottam, aztán miután megkaptuk az italunkat, én koccintottam tesóméval. 
- A kalandokra. Mert jó páros vagyunk. Csirsz. - Koccintottam, belekortyoltam a hideg üdítőmbe. - Tudod.. tudod ez a Rone jó fogás volt. Gratulálok hozzá. Csak óvatosan vele elég vadnak néz ki, már így első rálátásra. - Mosolyodtam el. 
Közben a hátam mögött ülőre terelődött a tekintetem aki - sajna - eléggé hasonlított az exemre. 
- Jaj ne... - Felhörpintettem a gyömbéremet, de abban a percben már le is szólított az. Vágtam egy fejet, de azért odafordultam hozzá.
- Szia John. - Köszöntem neki. - Én is örülök hogy egy hajón fogunk szolgálni, szupper... - Mosolyodtam el haloványan, mintha tudtam volna azt hogy ő is itt lesz. 

"Na már csak ez hiányzott. " - Gondoltam. Kínomban csavargatni kezdtem a cofba fogott hajamat. Sok régi emléket felhozott az hogy újra láthattam John-t. 
- Wodka- martinit legyen szíves. - Szóltam megint oda a pultosnak. - Amúgy hogy vagy? Látom már most tetszik a hajó. - Mosolyogtam a férfira. Felhörpintettem a kapott wodka martinit, és beleborzongtam. 
Felálltam, John és Dave vállára tettem a kezemet. 
- Mingyárt jövök! - Felálltam, és hirtelen elviharoztam. Neki indultam, megálltam a terem közepén és beszélni kezdtem:

- Kis figyelmet kérek emberek! KHM... köszönöm! Corina Howel vagyok, ennek a hajónak a kapitánya. Örülök hogy eljöttek erre a kis avataó ceremóbiára. - Körbe néztem, és folytattam is. - Ezen hajó az Enterprise nevet viseli. És mint ilyen, eredeti célja a kutatás volt mindig is, soha nem a rombolás. Most viszont más világban vagyunk, mint őseink vagy mondjuk mint James Tiberius Kirk. A mostani valónk kegyetlen és nehéz. Ezért kellett egy olyan hajóm ely főleg hadi célokra született. Az Enterprise-F pedig soha nem volt ilyen. De erre kell használnunk. Mint magán ember és mint katona, én azt akarom hogy béke legyen. Ezért arra kérek mindenkit aki itt fog majd dolgozni, vagy aki csak vendég ként jött hogy fogjunk össze. Mert csak közösen érhetjük el azt, hogy jövőnk jobb legyen, hogy ez a hajó újra felderíthessen. Munkára fel addig is emberek. Lesz bőven. - Biccentettem és abba hagytam a beszédemet, majd hátrébb léptem, vissza a pulthoz ám ott már nem volt Dave. 
- Hova lettél? - Motyogtam magam elé. Csak úgy reflexből láttam hogy egy kör alakú azstalnál ül egy szőke hajú kapitánnyal karöltve. 
- Flörtölő gép. - Motyogtam, azzal oda léptem hozzájuk, hoztam egy széket amit a támlájánál fordítva húztam oda tesóm mellé.
- Csatlakozhatok? - Kérdeztem.


 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Péntek, 2014-06-20, 19.44.11 | Üzenet # 9
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Valahogy gondoltam hogy nem lesz ,hosszú távú ez a  beszélgetés sem..gondoltam magamban,mi közben Corina rögtön le lécelt és   a  szokásához hűen  adta magát..én közben gyorsan be mutatkoztam a leendő legénységnek,végig sétáltam és  a  legtöbbjükkel kezet ráztam és  be mutatkoztam . Corina,nagyon jó mondatokat vágott hozzá az emberekhez..meg is lepett..de  ,az is hogy  úgy tűnt most az egyszer nem a katonai énjét adta ki..pedig van az is  az ezredes-nek..nem is kevés..persze én nem voltam katona..szerencsére...bár ezen a  hajón kezdtem érezni hogy talán szerencsétlenségemre..de  egye-fene ,kellet egy  Flotta tiszt ...ahogy ezen gondolkoztam el egy percre ,oda ültem Dave mellé akivel egyébként eleve ott hagyott Corina  majd  oda löktem neki egy  narancs-vodka  szintaholt majd rá néztem.

-Üdv.....én leszek  a tudományos főtisztje  a   hajónak..

Szóltam mi közben le hörpintettem még egy  sört,aztán pedig kezet ráztam vele férfiasan.

-Tudom nem voltam itt..de  lenyűgöző  a hajó..amit eddig olvastam róla és  amit láttam róla..tényleg gratulálok hozzá..

Majd Dave,elmagyarázott jó pár dolgot róla aztán pedig  ,el ment egy másik asztalhoz  a  félig be fejezett mondatával és  Corinán tartottam a szemem,hogy merre ül de  ő csak követte  a tesóját..

-na jó..nekem jó egyedül is..végül is..

Mondtam magam elé egész halkan majd  el vettem a pultról még egy üveget,bár tudnám mi lehetett benne mert nagyon erős bukéja volt..
 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Vasárnap, 2014-06-22, 19.34.33 | Üzenet # 10
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elég vicces volt ahogy  ,percek alatt fel kapta magát   a Corina mi után meg látta  az exét..persze meg lehetett érteni sőt,én voltam az egyetlen abban a  helyiségben aki meg is érti őt.Ahogy el mondta  a mondatait,és   a figyelem fel keltő mondatok mellet el is mondta  azt amit én is összefoglaltam volna.Az Enterprise-F nem katonai hajó...de most annak kellet hogy  tűnjön az ellenséggel szemben ami minket ostromolt..a Föld,a  Horizon-6 és még sok olyan  hely  amiket támadtak a  Querreriak..senki és  semmi sem tudta  őket megállítani..kivéve akkor ha összefogunk és  közösen harcolunk  a saját jövőnkért..ahogy  leült vissza   a kapitány mellénk oda  nyújtottam egy italt neki majd fel emeltem azt  a levegőbe..

-Az Enterprise-F-re!

Szóltam hangosan oda  a tömegnek majd  mindenki a  poharát nyújtotta fel és  mi közben ittam ,fel álltam a  székemből és  meg ütögettem jó erősen  Johnny vállát majd  két sör hab között ,oda súgtam neki fél hangosan valamit..

-Csak óvatosan a  kapitánnyal hadnagy..

Kacsintottam rá majd  oda  ültem egy  hölgy társasságába majd elő adtam magam neki.

-Hé jó..csatlakozhatok?

Kérdeztem mi közben rendeltem az asztalnak ,italt és  rá néztem a melletem már ülő testvéremre.Majd  oda súgtam neki félhangosan ,amit akartam mi közben le hörpintettem a söröm utolsó jég hideg habját.

-Na mi van?...valld be..hiányzott neked Stenny fiú mi?..szerintem jó fej srác..és  a te hajódon szolgál ember..csak a  tieden..érted?...a Flotta egyik legjobb tudományos főtisztje..így nem lesz vele gond..ha kell..én ígérem meg..

Megköszörültem a  torkomat  a mondatom végén majd  az egyik velünk ülő tiszt ,mondatába vágtam..

-Maga  szerint stabil ? maga  szerint stabil az idegi irányító rendszer?..már bocsi öreg ,de  még élesbe  nem teszteltük így nem tudhatjuk..sőt az sem biztos hogy elsőre fog működni..persze hogy lehet irányítani normálisan is  a hajót..

Válaszoltam a  kérdésekkel bombázókat ,aztán pedig vissza  néztem az egyedül üldögélő Johnny-ra..

-Hé...Cori...szerintem ,megérdemel még egy esélyt..de ...

Ekkor közbe szólt ,az egyik orvosunk hogy mi  a helyzet a belső implantokkal..

-Muszáj itt?...tudja  ..nekem eddig semmi bajom nem volt velük..és igen..nem lehet őket kivenni ,mivel akkor bele halnák..ezért van bennem ...ja és Cori-ban is..ez egy katonai beültetés..és  egyeltalán nem olyan  mint  a  Borg változata..vagy  a többi..mert ez  nem hagy nyomokat és beépül úgy mintha  a  test része lenne..mint egy szerv..na..szóval..válthatunk más témát? mondjuk arra hogy mit javasol ,arra hogy  ne kelljen a  replikátorból hiányzott tápértéket bevinni?..esetleg?....

Oda fordultam Cori-hoz majd sóhajtottam egyet..

-Nagyokos mi?...




 (HU)
 
Dárius
Dátum: Vasárnap, 2014-06-22, 20.38.08 | Üzenet # 11
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajónk valami oknál kifolyólag kivételesen nem került se veszélybe, és nekem sem kellett a "népem hős katonáját " játszanom, így beugrottunk Laurennel az Enterprise-F-re kicsit lazulni. Mondjuk én nem tudtam nagyon azt, hogy hogyan is kell utóbbit tenni. A Fenriren szolgáló emberek mondogatták folyton ezt a szót. Számomra a pihenés az volt, ha elmehettem a tréning programomra egy jó időre, a holoszobába, vagy ha olvashattam esetleg a barátaimmal beszélgettem. 
De nem kellett félnem a Fenriren, hisz ilyenre csak nagyon ritkán futotta. 
Nagyon, nagyon ritkán. 

Aznap mivel valamilyen ünnepélyre mentünk, fel kellett vennem egy díszegyenruhát.
Eléggé feszengtem. Katonásabban indultam előre a transzporter állomáshoz mint ahogy szoktam. Mikor Lauren mellé léptem ott, rá se néztem csak megkérdeztem: 
- Na, hogy festek? - Aztán átsugároztunk. 
Elsőre a hajó amire materializálódtunk ugyan olyan volt mint a másik. Vagyis nem, nem igaz, mert a rajta szolgáló tisztek mások voltak. Más volt az aurájuk. Nyugodtabb. 
"Még nyugodtabbak mint mi. Még. " - Gondoltam magamban. Laurent kezdtem el követni közben kissé bizonytalanul. Utáltam ismeretlen helyeken közlekedni, de azért bíztam az ösztöneimben hogy nem megyek neki semminek sem. 
Kacskaringós folyosó szakasz következett, így alig észre vehetően megfogtam Lauren egyenruhájának a kari részét, és úgy követtem.
Lauren valamiért nagyon is sietett, én nekem meg még kellett volna pár perc hogy felfogjam mi merre van...
- Lauren.. - Szóltam neki oda félhangosan, olyan méltatlankodó hangnemmel.
Aztán egy tisztekkel teli étkezdébe léptünk hirtelen, és épp lekéstünk egy beszédet. ..
Nem szóltam semmit sem ezzel kapcsolatban, csak sóhajtottam egy feltünően hangosat ezzel kapitányom tudtára adva hogy én mennyire de mennyire nem szeretek késni.
Lauren előre lépett a beszéd után, én egy helybe maradtam karba tett kezekkel.
- Llíva t'ori.... - Láttam rajta hogy értetlenül vissza pillant rám.  - Majd követlek... - Fordítottam le magamat, egy intéssel.- Beleivódom a tömegbe. Feltünés nélkül. - Egy halovány mosolygás után elindultam az egyik ételes pult felé ahol minden féle főleg Földi étel volt. 
Vettem onnan egy tányért, majd sok túlcukrozott, édes illatú, kemény, de puha talpú elég műnek kinéző tea süteményt pakoltam rá. Vagy két maroknyit.
Aztán megkerestem Laurent aki hátul ült, és leültem pont szembe egy asztalhoz hozzá. Megfogtam az egyik csillag alakú süteményt két újjal és undorodó képpel kérdeztem tőle:
- Szerinted ez mi? - Azzal vissza ejtettem a tányérba oda ahonnan kihalásztam. Közben mellénk ültek páran, szerintem a főtisztek lehettek.
Egy darabig undorodva a süteményeket pöckölgettem a csizmámból elő kapott tőrrel, majd meguntam és ezért beleszúrtam a tányér közepébe a tőrt.
Mire mindenki elhallgatott.
Az emberekre- és nem emberekre- néztem akik az asztalunknál ültek.
- Yurosho  .. bocsánat... én csak azt hittem.. azt hittem hogyha nem kedveltek valamit, ti is beleszúrjátok a késeteket a tányér közepébe. - Mondtam kissé szégyenkezve. Arrébb toltam a tányért az asztal közepébe és halványan rámosolyodtam az Enterprise parancsnokára. 
- Én Dárius parancsnok vagyok. Ő Lauren Cross kapitány. A Fenrir-ről jöttünk. - Mutatkoztam be ezek után...


 (HU)
 
Rone
Dátum: Hétfő, 2014-06-23, 16.54.56 | Üzenet # 12
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
- JA hát igen elég jók vagyunk együtt, mi tagadás. - Mondtam Croiná-nak, majd megböktem a testvérét egy mosollyal. - Elég nagy űrszemét volt ez a hajó mostanáig. Vigyázzon rá. - Folytattam. Valami admirális pofántlankodott közben szóval inkább hátrébb álltam, Dave karját fogva. Lecsüccsentünk a bárpulthoz, kértem magamnak egy langyos kávét és - sajnos - az idegesítő kölkömmel az ölemben hallgattam a zenét. 
Kellemes volt, kellemesen idegesítő a lányom de próbáltam róla inkább nem tudomást venni és Dave közelségére koncentrálni. Iszogattam a kávém és befogtam a pofám, csak hallgattam őt meg a hangját. 
A testvérével beszélt egy darabig, de a kapitány nem sokáig tette ezt és elült beszédet tartani.
- Nah, halljuk! - Kiáltottam oda nagy hanggal, tapsoltam kettőt a levegőben. Pedig nem is voltam berúgva, lehetettem volna de nem voltam. 
Hallgattam, hátra dőltem majd követtem Davet aki elült egy asztalhoz épp a beszéd végén. Ott ült egy kapitány csaj, és egy ferde szemű pasas. Utóbbi finnyáskodott az ezernyi sütije felett.
- Üdv, nem baj ha megzavarjuk a randijukat és ide ülünk? - Kérdeztem egy vigyorral. Ekkor a sárga pasas egy kést szúrt a tányérja közepébe. Viol felsikkantott, mire rákaptam a fejemet. 
- Nem kell az ordítás... - Szóltam neki idegesen, majd vissza néztem a parancsnoki rangot viselő idiótára. - Maga normális?! A lányomra a szívbajt hozza... mi emberek tudja ha nem szeretünk valamit, csak egyszerűen arrébb toljuk. Az anyósát is leszúrja ha nem kedveli?! Áh... látom maga sem ember. Én amúgy Rone Ave vagyok. Ez meg a lányom Viol. A mellettem ülő meg Dave Howel. .. Cross kapitány. Üdv maguknak. - Biccentettem a tőlem  bal oldalra ülő kapitánynak. 
Vettem a parancsnok szúrt tányérjából egy sütit és enni kezdtem, majd teli szájjal folytattam. 
- és amúgy hogy tetszik maguknak a buli? Szerintem egész baró...


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Csütörtök, 2014-06-26, 21.11.25 | Üzenet # 13
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nyugi volt. Épp amit már régóta megkívántam már. Nem kellett idegesítően hosszú és bonyolultan elmagyarázott, mégis pofon egyszerű bevetéseket végrehajtanunk. Gondoltam ide ezen alkalomból, pihenni egy kicsit. Volt is a "közelben" egy kis buli. Az Enterprise-F felavatása. 
Nem mintha sokat tudtam volna a hajóról, de jónak hangzott a dolog. Kaja, pia, zene... "Megyünk!" -szólt az elhatározás bennem. Nem érdekelt különösebben, hogy kell-e meghívó vagy sem. Kiadtam a parancsot és már úton is voltunk. Nikki-t és Max-et sajnos nem sikerült átcsábítanom, így csak Dárius-al készültünk a jeles alkalomra.

Annyira ünnepélyes hangulatom volt, hogy még az egyenruhám is felvettem... Félig. 
Fekete farmerben, tornacipőben és egyenruha felsőben így is életem legünnepélyesebb viseletét produkáltam.
Tüskéimet próbáltam nem nagyon mutogatni abban az időben, így szokásommá vált, hogy fekete fáslival a karomhoz kötöztem őket. Úgy nézhettem ki mint valami boxoló kesztyű nélkül vagy mint valami deszkás. De az egyenruha karja úgy is takarta, így ez irreleváns volt.

Transzporter állomáson vártam be kedvenc elsőtisztem, aki szokásai ellenére nem csak hogy egyenruhában, de díszegyenruhában jött... Én meg ott álltam farmerben... Jól kezdődött a dolog.
-Hát... Mint akire festékes vödörből öntötték fel az egyenruhát. -mondtam halványan vigyorogva. Tényleg nem állt jól neki... Már ha egyáltalán bárkinek is jól áll... Még jó, hogy a mi egyenruháink különbözőek a Federációs rongyoktól.

Mikor megérkeztünk, Dárius eléggé zavarban látszott. Bár ezt már megszoktam. Neki minden új hajó egy új kihívás.
Elindultunk tehát a Csillagbár felé amint kigyönyörködte magát a transzporter szobában.
Mentünk mendegéltünk, mikor csak azt vettem észre, hogy valami... vagyis inkább valaki húzza az egyenruhámat. Találgatnom se kellett ki az... Úgy éreztem magam, mint egy anya aki a saját kölkét utánfutóként hordja.
Órámra pillantottam időközben néha-néha. Az egyetlen értékelhető információ amit le tudtam azonban olvasni róla, hogy baromira késésben vagyunk... Miénk a quadráns egyik leggyorsabb és legfürgébb hajója, és mégis elkésünk mindenhonnan. A sietségemet azonban Dárius nem nagyon szívlelte... Szerencsére viszont megérkeztünk hamarosan a helyhez ahova kellett... A tapsviharból ítélve valami beszéd került lerendezésre nemrégiben. Vállat vontam, majd beléptem a csöppet sem 
emberektől pangó helyiségbe.
Épp tettem egy-két lépést, mikor Dárius szokásához híven, megint olyan szavakkal bombázott ami nem volt a szótáramban. Az egy dolog, hogy Én immúnis vagyok az egyetemes fordítóra, de hogy még megtanítani se hajlandó a nyelvére, hogy elkerüljük az egymás mellett való elbeszélést.
-Oké.... -reagáltam le a továbbiakat, majd elindultam be a tömegbe. Valahogy sejtettem hova is indult a kis édesszájú. 

Lévén nem sokat lehet egy ilyen helyen csinálni, leültem egy hátsó asztalhoz. Élvezni próbáltam a műsort meg a zenét amit próbáltak összehozni elöl.
Élvezni próbáltam a műsort, mikor Dárius lehuppant pont az előttem lévő székbe, undorodó fejjel sütit enni. Itt már sejtettem, hogy előbb-utóbb le fogunk égni...
-Tea süteménynek hívják... -válaszoltam az igencsak felesleges kérdésre, majd emberek jöttek oda hozzánk, akik Dárius paródiáját randinak nevezték... Kissé elpirúltam.. Mármint azért meg már égtem tőle mint egy napon felejtett tojás.
-Ömm... Tessék csak... -nyögtem ki nagy nehezen. Valahogy úgy sejtettem, nem lesz épp bájcsevej ebből.

Lehet jól is éreztem ezt, mert ekkor az én drága első-tisztem az evőeszköznek használt kését a tányérba szúrta és még Ő csodálkozott, hogy felháborodást kelt... Itt határoztam el, hogy felfogadok mellé egy illemtanárt...
Szólni már nem is igazán mertem... Ide már a facepalm se volt elég... Fejemet ütlegeltem egyenlőre még gyengéden az asztalba vagy háromszor, miközben Dárius-t kiosztották, majd próbáltam úgy tenni, mint aki normális.

-Üdv! -válaszoltam a köszöntésre és reménykedtem, nem néznek teljesen elme fogyottnak minket... el is szedtem a sütikből párat, hogy leplezzem az égést, majd egyszerre betömtem mindet. Ez azonban hülye ötlet volt, mert annyira tele lett a szám, hogy nem tudtam válaszolni a kérdésre... Valahogy meg kellett küzdenem a nyeléssel. Azt hittem, életem csatáját vívom meg azzal a 4-5 sütivel. Nagy nehezen leküldtem őket, majd megpróbáltam válaszolni.
-Hát... Jobb mint az előző hétvégénk... -mondtam komoly arcot vágva miközben vissza gondoltam az Orioni nőkre akiket az egyik gépész hozott a hajóra... Mire azokat mi kiírottuk onnan...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-07-02, 12.53.02 | Üzenet # 14
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Emlékek...és újabb emlékek törnek fel az emlmémbe még végül azon kapnom magamat hogy az üres poharamból próbálom inni a sört...A kapitány beszéde rövid volt.Egyet értettem azzal hogy most háború van amit nem mi kezdtünk.De mi fogjuk befejezni ezt a háborút.A kapitány nem messze ült le tőlem.Felállok a helyemről abban a pillanatban lépbe Lauren Cross a csillagbárba.Oda lépek ahhoz az asztalhoz ahol az Enterprise F kapitánya ült.Meg várom amig egy kis szünet van a beszélgetésükben majd megszólalok.
– Ez egy remek hajó kapitány és örülök hogy átvette a hajót noha az okok nem öröm teliek...Mondom a kapitánynak.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-07-06, 22.46.51 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Halk majd egyre hangosabb zene szólalt meg, és bár addig is szólt hasonló ez most sokkal ütemesebb és finomabb hangzású tánc zenei alap volt, az Angol klasszikusok közül.
A kapitány sóhajtott, és azokat a tiszteket nézte akik táncolni kezdtek ekkor. Corina volt az aki a leginkább kerülni próbálta ezt a tevékenységet ugyanis a Howel családban senki sem tudott táncolni generációk óta.
John Stenson azonban mégis csak felkérte őt. Corina és Jerry még váltottak pár szót, miután Corina elfogadta a felkérést így Stenson hadnagy és a kapitány táncba kezdtek.
Rone az ölébe vette Violt és Dave-el kezdett el beszélgetni, Dárius kissé a háttérbe szorulva a felháborodás miatt ami keltett csak figyelte az eseményeket és valamilyen elég erős Földi alkoholt kóstolgatott ami kezdett neki megártani...
Lauren szintén ezt tette, miközben próbálta elsőtisztjének elmagyarázni az alap szokásokat hasonló helyzetekben.

( Corina - Jerry - John - Corina - Jerry - John - Corina - Rone - Dave - Dárius - Lauren -  Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Hétfő, 2014-07-07, 16.00.01 | Üzenet # 16
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jah a sok nagyokos. - Biccentettem oda a testvéremnek.
Azt sem tudtam miről beszél közben, de legalább válaszoltam miközben egy fura tudós úgy nézett rám mintha farkast látott volna és elment.
- Valami baj volt netán vele? Mindig megtalálnak az ilyen alakok mi? - Sóhajtotam, hátra dőltem.
- Nyugi, most hogy elmondtam a beszédemet biztos mindjárt vége lesz az egésznek és lazulhatunk egy kicsit két küldetés közben.Csak lazán! - Veregettem őt hátba.

Közben elég érdekes páros volt Cross és a parancsnoka, de én csak egy zavart mosolygással hárítottam azt hogy egy rejtély előttem ama kettő viselkedése. Az asztalra könyököltem, kezemet az állam alá téve hogy az le ne essen és úgy néztem a szőke lányra aki Ave kérdésére adott épp választ. 
- Remélem lesz majd alkalmunk közösen küldetésekre menni. - Szóltam oda neki, miközben pezsgőt rendeltem az egyik pincértől. - Már ha persze nem bánja. - Tettem hozzá. Beleittam a pezsgőmben mikor egy Vulkáni tiszt ekkor közbe szólt. 
Ránéztem, majd letettem a pezsgős poharamat és köszöntöttem őt amolyan Vuláni módon. 
- Hosszú és eredményes életet. Corina Howel vagyok, és köszönöm Mr? - Kérdeztem tőle érdeklődve. 
Közbe egy szép szám vette kezdetét, ami ugyan kellemes volt de táncolni biztos hogy nem táncoltam volna rá. 
- Nos, Mr. Thomas. - Folytattam egy kis idő múlva miután a férfi is bemutatkozott nekem. - Ez szerintem is egy remek hajó. Öreg, de gyönyörű és ugyan olyan harcias mint régen. Remélem egyszer majd felderíthetek vele. Bár az is igaz hogy a flotta nem szokott ok nélkül katonákat kapitányi nyeregbe tenni. Valószínű amint vége lesz ennek a háborúnak, úgy én is mehetek majd más munkát keresni. De bárcsak már vége lenne. Túl sok ellenséget szereztünk magunknak mostanában, és nem szolgáltunk rá erre. Maga mit gondol erről? - Kérdeztem tőle, azzal megittam a maradék pezsgőmet is az üveg pohárból.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-07-24, 11.53.55 | Üzenet # 17
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Csillagbárban egy szép zene csendült fel amikor a kapitány válaszolt.
- Amikor én először álltam itt szolgálatba meg támadtak minket sőt még a Borg is volt a hajón...Aztán el kellett mennem innen mert a kapitányomat le fokozták...Így kerültem a Horizon 6ra...Elnezést a nosztalgiáért.Igaz nem olvastam az őn adatlapját  de ön kiváló kapitánya lesz ennek a hajónak még ha katona is.
- Egyet kell értenem azzal hogy sok ellenséget szereztünk.Ez a háború ami most folyik az értelmetlen és igazságtalan.Ezt a háborút nem mi kezdtük de remélem hogy mi fejezzük majd be ezt a háborút.Láttam mit műveltek a Querriaiak a Bajorral.Ês ott voltam a földön amikor meg támadták.Önökre most nagy szükség van és ha esetleg vége lenne a háborúnak akkor lehet az akadémián fognak tanítani.De az új létformák új civilizációk meg ismerését is tolytathatjuk majd egyszer remélem.


 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Vasárnap, 2014-07-27, 17.20.27 | Üzenet # 18
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Legszívesebben táncoltam volna de  ,úgy tűnt a helyzettől hogy nem igazán lehetett..így inkább a  háttérben maradtam,mert Cori -nak volt elég dolga  szerintem nélkülem is..így inkább örvendeztem annak hogy be kerültem az Enterprise-F legénységébe ami jó volt a számomra,mert végre  egy olyan csapatba kerültem ami az egyik büszkesége  volt a  Csillagflottának..örültem hogy ,köztük lehetek és itt szolgálhatok..gondoltam magamban,a  lehetőségtől adódóan pedig megint rendeltem  az egyik pincértől egy  üveg  vodkát és  el kezdtem azt inni át öntögetve  egy pohárba  ,majd  közben csak sóhajtoztam mert nem nagyon ment oda senki sem hozzám de  ez volt a  legtöbben még nem ismertek,vagy  a legtöbben inkább a  rossz énemet ismerték meg mint például Cori akivel legszívesebben most együtt lettem volna  de Thomas el állta  az utamat .

-Örülök hogy találkozhatok magukkal.

Vetettem ekkor oda  a  mellém szegődő elég két fura párost,Laurent és Dárius-t.Már majdnem neki kezdtem volna  valaminek,amikor megláttam hogy kezdenek neki  az ételhez és  az italhoz ami elég fura volt a  számomra így tudományos tisztként megtiszteltetés volt első ülésből nézni egy  Agros és  egy Voin ,beilleszkedését a társadalomba de ezt persze próbáltam nem feltűnően nézni így inkább figyelem elterelésként bele kezdtem valamibe hogy én is  mondjak valamit:

-Szerintem jó kis bulit csapott a  kapitány..nem semmi hogy az Enterprise-F állítólag több 100 bevetésen vett részt ,de  most újból repül és  én pont a  részese lehetek ennek a  dolognak.

Szóltam a  két idegennek akik rám sem figyeltem,ezért vissza néztem inkább a  kapitányra  majd  vissza.

-Szerintem táncoljanak egyet jó a zene...

Mondtam kissé letargikusan majd  ittam még egyet.
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Szerda, 2014-08-20, 17.50.52 | Üzenet # 19
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hallgattam Mr. Thomas-t miközben ittam egy kortyot abból a zavaros színű italból amit osztogattak. Azt vettem észre hogy jó a hangulat, és az emberek legtöbbje élvezi a bulit. A szemem sarkából még John-t is láttam, mintha valamit akart volna mondani de vagy nem akart vagy csak én néztem félre. Így inkább elment. Vissza néztem Thomas-ra aki folytatta, majd magamban megállapítottam hogy nagyon rossz íze van annak a koktélnak amit iszom, ezért vissza tettem azt az asztalra.
- Nem zavar hogy nosztalgiázik egy kicsit, sőt nyugodtan mondja csak Mr. Thomas! - Mondtam neki.-  Nevetni fog, bár tudom egy Vulkáni nem tud nevetni, de ha úgy vesszük nekem is ez az első szolgálati helyem. Katona vagyok. Nekünk eddig soha nem volt biztos szoláglati hely, és legénység. Osztagom volt az Excalibur. De mindig máshova mentünk. Egy biztos napunk nem volt, nem tudtunk tervezni sem. Nap nap után éltünk mint a sasmadarak. Régi szép idők... De tudja mit? Azon kell dolgoznunk hogy ezek az idők is szépek legyenek. És békések.- Felemeltem a poharamat.- A szép időket! Legyenek minden naposak.- Kiittam a koktélom,meg is borzongtam bele.
- Elég rossz volt.- Állapítottam meg.- Kér valamit? Hozok magának sört, mindjárt jövök.- Felálltam, és a bárpult felé indultam.
Arra gondoltam közbe hogy tényleg akár taníthatnék is az akadémián, ha vissza akarnék vonulni és nem is lenne az olyan rossz! Még gyakorlatom is van benne!
Út közben azonban a gondolataimra jobban figyeltem mint az utamra ugyanis neki ütköztem nyíl egyenesen Johnny-nak.
- O, John. Jól vagy?- Kérdeztem tőle. Megsimogattam a vállát.- Csak mert ha nem.. nos ez az én hibám, lehettem volna.. de nem baj... tényleg jól vagy?


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2014-08-26, 21.13.12 | Üzenet # 20
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Figyelmesen meghallgatom a kapitányt mielőtt megszólalok.- Igaza van kapitány nem tudok nevetni csak mosolyogni tudok.De amióta meg támadták a földet azóta nem tudok mosolyogni.Én nem vagyok katona de tagja vagyok a Defense Forcenak.Emlékszem egy év szolgálat után el kellett mennem innen mert a kapitányomat lefokozták így kerültem a Horizon 6-ra.Nekem se biztos a szolgálati helyeim mert bármikor előléptetthetnek és áthelyezhetnek engem bármikor...Nem baj ha katona ön mert akkor van tapasztalata a taktikához ami plussz előny a harchoz.Nekem két különleges hely marad az életemben bármi is legyen az egyik ez a hajó és a Horizon 6.Elhallhgatok egy kicsit.A kapitány fel emelte a koktélos poharát."Szép időket!"Mondja a nő és megissza a koktél ahogy láttam nem eshetett neki jól mert megborzongott tőle."kér valamit."Kérdezi tőlem de mielőtt válszoltam volna elindult."Hozok magának sört mindjárt jövök."Teszi még hozzá.Egy kicsit egyedül maradtam amig vártam a kapitányra a hangulat vidám volt csak én nem voltam az még ha ez nem látszott rajtam csak a földön járt az eszem.

 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Szerda, 2014-08-27, 18.40.22 | Üzenet # 21
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem igazán tudtam most se a kapitányra figyelni se azokra akik ott ültek ,mert annyira le kötött az amit el kezdtem olvasni.A hajó leírását..fegyverzet,pajzs és a sok tudományos eszköz amitől extázisban voltam bár lehet hogy csak annak a hatása hogy Corina lepöckölt én meg neki álltam másokat elemezni ...de ki tudja..ahogy ,néztem a kezemben évő jelentést egy nagy sóhaj után el tettem azt majd körbe néztem a rengeteg ivó,vagy éppen evő tisztre.. no meg a rengeteg táncolóra is akik jól el voltak...mind-e mellet letörtnek is éreztem magamat de büszkének is hogy Cori elérte azt hogy ő itt kapitány lett..az Enterprise-F-en igen..nagy szó...és büszke voltam rá..tudtam mindig is,ha a katonaságba egyszer belép onnan csak úgy fogom egy idő után látni hogy teljesen kicsavart lesz tőle..most ezredesi rangja volt,büszkének látszott de valahol keménynek is...szerettem őt ,de mindig más dolga volt így kevéssé sem tudtam megosztani mind ezt vele mert soha nem ért erre...neki mindig is fontosabb volt a munka,és a rang amit megértettem mert ő egy ilyen személyiség volt..de én nagyon kedveltem őt..pont ezért..ahogy fel álltam az asztalomtól,mert úgy véltem hogy itt az ideje távozni úgy éreztem hogy egyre jobban szédelgek az italoktól meg a kajától..ezért megpróbáltam ,ki evickélődni mint egy hal a partról de ez nem jött össze...rögtön össze is futottam azzal akivel most nem kellet volna..Cori-val..ahogy neki ütődtem egy picit rögtön ,úgy éreztem magam hogy jobb lenne mielőbb vissza fáradni a szolgálati kabinomba hogy reggel ne lássak hármat..

-Elnézést...kapitány..

Szóltam hozzá kissé,kétségbe esve azon felül hogy neki mentem .

-Szép volt...a beszéde..és nem mellesleg ,köszönöm hogy itt szolgálhatok ..ezen a hajón ami a Flotta egyik legjobb és legmodernebb hajója..köszönöm..uram..

Egy rövid tisztelgést mutattam neki bár nem voltam katona de így éreztem helyesnek majd ,tovább indultam.Reméltem végre ,vége lesz a napnak.
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Hétfő, 2014-09-01, 17.25.49 | Üzenet # 22
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
John-t mindig egy különleges, furcsa esetnek tartottam. Különleges személy volt az életemben, de nem tudtam volna egyetlen szóban azt összefoglalni hogy ő milyen. Kedves, okos de mégis valahol olyan akit soha nem tudok teljesen kiismerni. Ez néha jó volt, mert nem voltak az eseteim a nyitott könyv emberek. Néha viszont hosszú percekig tartó agyalás volt azt eldönteni hogy John mit is szeretne vajon. Én mentem neki véletlen, de nekem nagyon úgy tűnt hogy ő ezt fordítva látta.
Valamit mondott,miközben fülig pirult és már ment is volna, kishijján feldöntve pár poharat, de én megfogtam a karját és közelebb húztam hogy ne kelljen kiabálnom beszéd közben.
- Ha én tegezlek, te miért magázol?- Kérdeztem tőle a szemébe nézve.- Magadnak köszönheted hogy itt vagy, nem kell megköszönnöd. - E közben a háttérben gyönyörű szép zenét kezdtek el játszani,és egyre többen táncoltak is ami miatt romantikázós hangulatomba kerültem. Ritkán tört belőlem ilyen elő, így szinte kötelező volt megragadnom az alkalmat. 
Megfogtam a férfi kezét.
- Tánc Mr. Stenson? - Kérdeztem tőle halkan, és óvatosan kissé ügyetlenül táncolni kezdtem. Hát, hiába a fegyverekhez jobban értettem mint a tánchoz...


 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 16.52.41 | Üzenet # 23
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Annyira felbosszantott hogy Viol nem képes normálisan viselkedni, hogy inkább jól meghúztam a haját és utána az ölembe vettem őt.
- Így és most nyugodjál végre meg! - Szóltam oda neki egy sóhajjal.- Nem tudsz viselkedni, tiszta apád van. Azt is seggbe kellett mindig rúgni, akárhányszor csak láttam.- Csóváltam meg a fejemet. Baromira nem örültem neki hogy miközben egy jót bulizhatnák, esetleg még pasizhatnék is egy ilyen kis pisisre kell vigyáznom.
"Ilyenkor tudom szídni Cliffordot.." - Gondoltam szinte dühöngve.
- A fene akart gyereket.- Mondtam Dave-nek aki közben visszajött az én asztalomhoz, meg ahol az az agyafogyott japán csávó ült és Cross kapitány.
- Mindegy. - Legyintettem.- Jó lenne egyébként ezt a buli.- Szóltam elgondolkodva a sok vidám ember felé, és a koktélomra nézve.-  Tányérba tőrök nélkül is...- Tettem a megjegyzést oda, hátha a parancsnok úr reagál is, de mégcsak fel sem fogta, úgyhogy inkább megint Dave felé pillantottam el.
Megfogtam a kezét és haloványan mosolyogni kezdtem.
- Dave nem akarunk táncolni?- Kérdeztem hirtelen témát váltva.




Az üzenetet módosította Rone - Szombat, 2014-09-06, 16.55.42
 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 21.30.16 | Üzenet # 24
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csak egy italért mentem el és már rögtön úgy tűnt hogy,Cori össze futott  az exével..ezért inkább tettem egy 180 fokos fordulatott és  inkább visszafordultam,Rone-hoz nem akartam bele keveredni mert legutóbb majd nem én kaptam egy  bal horgot mert bele szóltam abba amibe nem kellet volna..persze jogosan ,mert kicsit olyan dolgokba szóltam amit nem kellet volna..ezért inkább kihagytam a buliból ,azt hogy  vagy ő kapjon el pár  ütést  vagy én..persze  ,az nem tartozott hozzá ilyenkor  hogy  amúgy mi John-al jó haverok voltunk,de  néha ilyen is kell..így inkább csak simán és lazán vissza ültem két pezsgővel a kezembe  majd  oda adtam azt Rone-nak ,mosolyogva  a nőre  majd  egyből vissza is néztem amikor  a  lányát  húzni kezdte és cibálni..

-Létszí...nyugi..nem tehet semmiről okés?..amúgy..aranyos  a lányod..

Szóltam nyugodt  hanggal a  nőhöz majd  egyből Rone az ölébe ültette ,én pedig csak sóhajtottam egyet és rá néztem Lauren kapitányra..

-Örülök hogy találkozhattunk..Dave  Howel vagyok..ő pedig itt melletem Rone Ave  aki  tervezte  a hajó  görbületi magját és  még jó néhány rendszert én is  gépész vagyok..és  tudja nagyon is  tisztelem , a faját és amiket tett idáig...

Mondtam a  nőnek majd ,rá néztem a mellette ülőre ,és inkább vissza néztem az italos poharamra. Csak azt tudtam gondolni magamban, hogy  mennyire is jó hogy ennyi  "jó emberrel" vagyok körbe véve. De ahogy be indult a zene  kérdés nélkül fel kértem Rone-t  táncra.

-Majd én vezetlek ..egy tánc?

Kérdeztem elfogultan a  szemébe nézve  a nőnek majd  megfogtam a kezét és  mi után a lányát le tette  a földre  ,megfogtam a nő  kezét és vezetni kezdtem őt  a tánchoz.


 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 23.23.20 | Üzenet # 25
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Solother're sathora. Di kassao.- Senki nem értette mit beszélek.
Az asztalt néztem, nem volt kedvem elmondani szavaim jelentését így értelmüket megtartottam egy időre saját magamnak. Játszani kezdtem a késemmel. 
Egy tiszt csatlakozott hozzánk, aki megtisztelve érezte magát. Vettem egy mély lélegzetet a válaszom előtt.
- Örülök hogy annak érzi magát. Legyen üdvözölve ennél az asztalnál. - Köszöntöttem kissé fagyosan.
Ugyanakkor nem értettem miért bámulnak oly furán rám, (bár nem láttam de érzékeltem ) és sok mindent hozzáfűzni sem tudtam, úgyhogy Lauren mellett ültem és ittam a Földi
alkoholos italokat. Mindegyiknek meg volt a maga előnye, bár némelyiknek az íze, némelyiknek pedig az ereje volt gyenge. Persze olyan is volt, kevés ugyan mely tetszett.
- Szerinted ez finom, Lauren?- Kérdeztem tőle miközben felemeltem egy számomra feketés italt. Mondjuk ez relatív volt, nekem minden ami sötétebb volt feketének tűnt. 
Felhörpintettem az egészet, aztán közöltem.
- Lehetett volna édesebb is. Te nem kérsz?- Meglebegtettem az arca előtt az üveget.- Rendeltem egy üveggel de nekem nem tetszik mert olyan mintha Sahta lenne.- Magyaráztam. 
- Nem kell, nem? Biztos?- Lecsaptam az asztalra az üveget. - A Sahta egy ital nálunk. Szerintem kóstold meg.- Kicsit közelebb hajoltam hozzá.- Sahta... ejtsd "Sátá". A h-t ne ejtsd.- Mikor megpróbálta kiejteni halványan elmosolyodtam.-  Egész szép a kiejtésed. Látod, megígértem neked hogy megtanítalak egyszer a nyelemre.
 
Egy ideje már ülhettünk ott, mikor felzengett valami lassú zene. Lehet szép volt, de a különféle Földi -és nem Földi alkoholok miatt - elég zavarosnak hatott, az emberi hangokkal keveredve a dallam.  
Abbahagytam az ivást - és felesleges fecsegést egyúttal - és kissé bambán néztem előre.
Általában nem szoktam senkire sem nézni, de a bamba soha nem volt jellemző rám.
A zenét hallgatva, és mert éreztem hogy az emberek izgatottá válnak, és volt pár közöttük akik árnya érdekesen vonaglott végül Lauren-re néztem:
- Érdekes ez a Földi rituális szokás... nem csatlakozunk be a tevékenységbe Lauren?- Kérdeztem tőle, majd megfogtam hirtelen a kezét és felálltam.
- Nem próbáljuk ki? 



 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szombat, 2014-09-13, 21.06.31 | Üzenet # 26
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kezdtem magam egyre hülyébben érezni abban a helyzetben... A nő aki az asztalunknál ült, a gyereke haját cibálta, meg annak apját szidta... Mellettem meg egy társadalom idegen egyén, aki tőrt dobál a tányérba, meg érthetetlen kifejezésekkel bombázza fáradt existenciámat... Abban a pillanatban úgy éreztem, többet nem akarok ilyen buliba menni...

Valami érthetetlenséget nyőgött Dárius már megint ki, de ezuttal nem fordította le... Nem tudtam, örüljek-e ennek vagy sem. A következő ami kissé sokkolt, hogy egy tiszt jött oda hozzánk, majd bemutatkozott, s dícsérni kezdte a gyereket cibáló nőt. Dícsérte még a fajtámat is meg engem is.
Mást nem tudtam tenni, mint nagyra nyílt szemekkel bámultam rá... Nem tudtam eldönteni, hogy most van egy gondolatolvasó, vagy ki van írva a fejemre a nevem és rangom... Mivel furcsa volt, hogy tudta ki vagyok... Lévén nem vagyok flotta tiszt... Már legalábbis nem... De az is lehet, hogy ennyire hires lettem... Csak épp erről én nem tudok...

Mikor az éltetésem befejezte, felkérte... vaaagy elfogadta a nő felkérését és elmentek táncolni....
Én a fejemet nagy sebességgel az asztalhoz közelítettem, s újból elkezdtem abba bele verni....
Kezdtem túltöltődni az emberi szokásokkal... Éltem közöttük egy ideje már, de még nem tudtam megszokni... Sem az ilyen eseményeket...

Dárius kérdésére se tudtam értelmesen válaszolni a piával kapcsolatban...
"Kösssssszzz..... Neeeeem....." -mondtam neki, majd valami "sátán"-t kezdett el emlegetni...
Ki is mondatta velem, amire mosolyogni kezdett...
Nem ittam semmi olyat, de már úgy éreztem mint aki elvesztette az ítélőképességét... Unatkoztam, elegem volt a humánokból, haza akartam menni...

Pár perc szünet után, a zenéről kezdett el vinnyogni, majd a kezem megfogta és felállt.... Én elpirultam kissé... Legalábbis szerintem... Nem igazán volt kedvem a tánchoz, de vele akartam tartani... Így, követtem.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-09-22, 16.59.08 | Üzenet # 27
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kis tánc után a felavató buli véget is ért. 
Egyesek jól érezték magukat, mások nem, voltak akik tudták hogy fejfájósan fognak majd ébredni és voltak akik unatkoztak és már örültek hogy haza mehetnek. Az ilyen partykon előfordul az ilyen és az olyan típus is, pedig nem minden nap tud bulizni egy csillagflotta vagy egy Aida tiszt....

- KÜLDETÉS LEZÁRVA-




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Csillagbár
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: