Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Fan Fictions » Új Faj
Új Faj
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.40 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Új fajok)

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
riddick
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.50 | Üzenet # 2
U.S.S Atlantika kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban

Tura. Ez a faj a Béta Kvadráns Toria nevű világán él. Két méter magas, humanoid teremtmények. A bőrüket páncélzat borítja, amely az arcukon vastagabb. A Turákkat egy háromfőből álló tanács uralja, akik döntenek Politikai, Vallási, és Hadi döntésekben.

Ez a faj a Tholiánnokkal tart fel elhanyagolható kereskedelmi kapcsolatot.

Az űrflottájuk elég kicsi, egy esetleges háborúban a bolygójuk szabad préda lenne a Thioliánoknak.

Mostanában megpróbálnak közeledni a Föderáciohoz, hogy ki tudjanak hátrálni a szerződésből.

Az üzenetet módosította riddick - Szerda, 2010-07-14, 15.21.02
 (HU)
 
Xaliv
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.50 | Üzenet # 3
A U.S.S Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 166
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Omarok



AZ Omarok egy kereskedelmi fajt képezzenek amelyek a főbolygólyuktól nem igazán távolodnak el,viszont a technológiájuk jóval fejlettebb mint a Föderációjé vagy bármely Alpha kvadránsi fajnak. Az Omarok a Delta kvadránsban élnek,számtalan területük van és kiterjedt konföderációban élnek.Nem túl nyitottak a Föderáció-t képző szövetség felé,de nem is akadályozzák a Föderáció működését sem. Az Omarok teljesen a nanotechonlógiai fejlesztésekket használják és fejlesztik mellyel az agyi és fizikai állapotukat is tudják növelni ezáltal,az Omarok agyi és társadalmi szintje minden eddigi társadalmonál fejlettebb egyéniséget képző társadalom. Az Omarok nem kommunikálnak egymás közt leginkább hullámokon(hasonló a tv hullámokhoz) keresztül kommunikálnak. Az Omarok soha nem fogadják be a külső segítséget és egyébb dolgokat. Jelenleg egy darab Omar szolgál a Flottában ami nagy harcokhoz vezettet a keleti fronton az anyabolygón ő volt Xaliv. Az Omarok más nyelveket percek alatt tudnak elsajátítani mert az agyukba ültetet agyi fordító percek alatt képes megbírkózni bármiylen nyelvel és bármiylen technológia feltörésével ezért értenek minden technológiához szinte. Az Omarok hajóji fejlett pajzsal és ion fegyverekkel vannak felfegyverezve amelyet egy pilóta irányít amely egy idegközponton át a pilóta agyába ültetet mikrochipen keresztül irányítja szinte az agyi funkcióival a hajót.Az Omarok nem akarnak semmiféle technológiát megosztani,vagy más faj kezére juttatni így mindegyik szközüket felszerelték egy belső energia átalakítóval amelyet csak az Omarok tudnak kezelni. Az Omarok szabadon kereskednek a Delta kvadránsban az otthonuk környékén és távolabb más idegen illetve roncs technológiák eladásával jó áron.Az Omaroknak különféle kasztokból állnak amelyek a titkos nagy fekete írásos formájú Ó nyelvű Omar könyvben részletezik.

Hajó:





Kép



{"A biotechnológia csúcsa az Omar")


Az üzenetet módosította Xaliv - Hétfő, 2011-05-30, 15.00.47
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.50 | Üzenet # 4
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Agros


Történelem:

Űrbelépés:
Az Agros faj körülbelül időszámításunk előtt 395 évvel jutott ki az űrbe. Az Ő időszámításuk ekkor kezdődik. Ez az Axta (földi megfelelője: Alfa) év. Körülbelül 20 évvel később Exzos Ruo először tesztelte a Xenom hajtóművet, ami lényegében hasonlít a Földi térhajtóműre. Amikor kijutott az űrbe, először elhaladt a Rosho bolygó mellett aztán a Meros holdjait hagyta el végül kilépett a normál térbe a Qu'as Gázóriásnál. Ekkor mondta híres mondatát: -Én vagyok az első e kies táj tengerén! Sok filozófust és tudóst meghökkentett a kijelentése mivel az a hely, se nem tenger, de még csak tájnak se nevezhető. Ez volt az Agros faj első igazán nagyszabású projektje történelme során. nem tudni miért, de az Axta előtti időkről semmi feljegyzés nem maradt. Csak azt tudjuk, hogy nagy háború folyt a Tau'os-on és csak azoktól tudjuk, akik az Axta előtt születtek és lejegyezték. Ezek utáni időkről nem tesz sok utalást a történelemkönyv, de azt biztosan tudjuk, hogy 102 évvel az eset után (122-ben) kifejlesztették a Xenom Replica hajtóművet, ami képes volt az 2-es térsebességre.

Fajegyesítés:
Ez időben nagy vírus terjengett a Tau'os-on, Taugór kórnak nevezték, a tüdő felrobban, ha a beteg a tünetektől nem halt volna meg előbb. A bőr elkezdett feszülni és helyenként kiszakadt. Ahol kiszakadt ott habszerű váladék kezdett folyni. Legtöbben öngyilkosok lettek, hogy ne szenvedjenek. Ez okból indult el egy hajó, az T.E. Exxos hajó, hogy új fajokkal létesítsen kapcsolatot és gyógyszert találjon a kórra.10 éven belül találkoztak az Enum-okkal. Ez egy rokon faj. Valószínűleg a Q néven ismert faj egyik tagja hozta el az Agros őseinek tagjait a szomszédos Geron bolygórendszerbe. Ők tudtak gyógyszert a Taugór kórra elvégre ugyanabból a fajból származnak, mint az Agros-ok. Ezt a kórt náluk egy kimondhatatlan szóval nevezték el, de az egyszerűbb megnevezés érdekében NeiRen-nek (szomszéd kórja) nevezik. Miután kapcsolatot létesítettek és átadták a gyógyszert kereskedelmi kapcsolatokat kötöttek és szövetséget alapítottak. Az Enum-ok elfogadták hivatalosan az Agros nevet újraegyesülésük alkalmából, de a hétköznapi szóhasználatban az Enum megmaradt, mint utalás a fajra. Így lett a Szövetség neve A.R.E. (Agros Királyi Birodalom)

A nagy háború:
A két faj egyesülése után együtt kezdték el járni az űrt. Sok bolygót és fajt megismertek, amíg nem találkoztak egy akkor még ellenséges fajjal, a Dominium-al 190-ben. Kezdetben kereskedni akartak, de ez nemsokára megváltozott. Egy féregjáraton keresztül jutottak el az Agros Birodalom területére, amit a nép Kad'zar-nak (Hódítók kapuja) nevezett el. Kellett nekik a Klónozási teknika, amit vagy 10 évvel korábban betiltottak a Birodalom egész területén, mert be nem látható következményei lettek volna a használatának. Tárgyalások kezdődtek, hátha meg tud egyezni a két faj, de semmi más nem kellett nekik, mint a Klónozási teknika. Végül odajutott ez az egész, hogy elkezdtek átözönleni a Jem'Hadar hajók. Elfoglaltak 2 bolygórendszert és 3 csillagködöt. Ezután egy bátor diplomata Essex Res sikeresen tárgyalt velük és egy pár évre béke született, csakhogy ezután köszöntött be a sötétkor. A Dominium 25 évvel a békekötés után (216-ban) megint érdeklődni kezdett a teknikánk iránt. Erősebb volt a Birodalom, ugyan de a Dominium huszonötször nagyobb volt és legalább ennyiszer több katonája volt. További 5 rendszert foglaltak el. 150 évig így volt ez, amíg egy felkelő csoport nem szabotálta a ténykedésüket 368-ban. a csoport neve, Regrol volt. Miután a szabotázs miatt legyengültek sikeresen legyőzték őket. 2 évvel később 370-ben egy Isok Joudos nevű katona átadta a domíniumnak a klónozási teknikát. Mivel áruló vált belőle így száműzték őt a Birodalomból. A sötét kor ugyan véget ért, de a Dominium azóta is ellensége az Agros Birodalomnak.

A logika lényei:
A nagy háború után újból elkezdték járni a galaxist. Találtak egy Féregjáratot, ami a Béta Quadráns, Alfa Quadráns felöli, részén végződik. 5 évvel később 375-ben találkoztak egy nagyon Logikus néppel, a Vulcani-val. Éppen háborút vívtak az első általuk megismert idegenekkel. A Birodalom nem akart belefolyni az ügyeikbe, így hát belülről figyelték az eseményeket. 100 Agros-i katonát plasztikai műtéttel átalakítottak, hogy úgy nézzenek ki, mint a Vulcaniak és leküldték őket. A győzelmük után eléggé legyengültek így egy pár évig még közöttük maradtak a „Küldöttek”. Nem sokkal később a túlzott Logikának ellenzői is akadtak, ekkor megtörtént a Rihannsu, vagyis a szakadás. S'Task, Surak követője 18000 társával elhagyta a Vulcan-t és megalapította a Romulán csillagbirodalmat.
Ez után a Birodalom úgy gondolta, hogy ideje lenne egy békés néppel is találkozniuk, így a „Küldöttek” felfedték magukat. Nem volt éppen szívéjes a fogadtatás. Egy ideig viták folytak a megfigyelés módjáról, de 3 évvel később 378-ban sikerült kibékülni a Vulcani-akkal. Sajnálatos módon nem került közelebbi kapcsolatba a két nép a nagy távolság miatt, de létrejöttek kereskedelmi utak.

Találkozás az Emberiséggel:
Nem sokkal később egy hatalmas szubtéri torzulás miatt az egész Agros birodalomban szinte megállt az idő. Normál időszámítás szerint 1000 évvel később helyreállt a térség tér-idő kontínumát. Sokáig nem találták a helyüket. Ezután a Birodalom az Alfa Quadráns felé kezdet el kalandozni. Az útjai során, földi időszámítás szerint Kr. u. 1020-ban, találkozott egy akkor még fejletetlen, primitív fajjal, akik magukat Embernek hívták, a bolygójukat pedig Földnek. A régi mondákban szerepelt egy Föld nevű planéta ahol az Argos-hoz hasonló lények élnek, de hamar kiderült, hogy ez nem igaz. Rózsaszínbőrű, változatos hajszínű, középmagas, humanoid lények lakták. Sok háborút vívtak akkoriban. Nem tűntek alkalmasnak a kapcsolatfelvételre.

A Borg:
Sok-sok évig járták a csillaghajók az Alfa és Béta Quadránst. Egyik évben aztán, 1562-ben egy új és idegen faj támadta meg a Birodalom erőit. Úgy nevezték magukat: A Borg.
Sok hajót és bolygót asszimiláltak vagy pusztítottak el, viszont a teknolókiát nem tudták magukba olvasztani lévén hogy akkoriban még nem voltak túl fejlettek az asszimilálás terén, azonban gyorsan fejlődtek és végül erőik az Agros fő bolygójáig a Tau’os-ig jutottak. Sok-sok hajó veszett oda, ez volt a történelem harmadik nagy tragédiája. A Tau’os lakhatatlanná vált, így a szomszédos Meros bolygóra kellett költözniük. Ez volt a Rexxes év, az újrakezdés éve: 1578 Sok támadás történt még ezután, ám egy Zephire Jo’bei nevű gépészmérnök megfejtette e gépies lények programozását és élete árán bejuttatott egy vírust, ami beléjük írta, hogy az Agros birodalom nem létezik. Ha meglátnak egy hajót, akkor azt észre szem veszik. Sokat tanulmányozták őket és rájöttek, hogy csak egy jó vezető kéne nekik és jó szövetséges válna belőlük. Született pár kísérlet a hatalom átvételére, de hiába. Túl erősek voltak.

A virágzás kora:
Pár évtizeddel az újrakezdés után, jelentős fellendülés következett be, mind gazdaságilag, mind teknikailag. Új és eddig ismeretlen fajokat ismertek meg. Sok előnyös és jövedelmező kapcsolat született. A Meros tele volt olyan megújuló ásványokkal, amiket senki nem látott még. Hatalmas kereskedő karavánok indultak az Agros Birodalom szívébe hogy portékáikat az említett ásványokra cseréljék vagy megvéve őket más helyen sokkal jobb áron eladhassák. Nyolcszáz évig a pénz, a jólét uralkodott a Birodalomban. Ezután hanyatlani kezdett a jólét, nem jött többet annyi kereskedő hajó, nem vásároltak annyit az ásványkincsekből és szép lassan visszaállt minden a rendes kerékvágásba. Az utolsó nagyobb karavánt 2212-ben jegyezték fel, földi idő szerint, 2607-ben.
E idők óta majdnem kétszáz év telt el. Sok új fajt és sok új civilizációt felfedeztek, azonban még mindig járják az űrt, több idegen létformát és civilizációt akarnak felfedezni, és hogy eljussanak oda ahová még senki sem merészkedett…

Politika:

Államforma:
Az Agros-i államforma, Királyi berendezkedésű.
Egy Királyból és egy Királynőből áll.
A Trón, öröklés által történik. A Királyi család leginkább a gazdaságba szól bele, de ha háború van, akkor döntésjogot kapnak, azonban minden döntését egy független szervezet felülvizsgálja. Ha nem bizonyul megfelelőnek a döntés, amit hoz, akkor joguk van megfosztani hadi jogaitól a Királyt. A Királynő csak akkor szólhat bele bármibe is, ha királyi család leszármazottja. Ellenben a Király akkor is uralkodik, ha nem a királyi család leszármazottja, viszont ilyenkor kijelölnek mellé egy „vigyázót” aki megbizonyosodik arról, hogy nem akarja átvenni az uralmat a királyi családtól. Ennek a „vigyázónak” minden joga megvan a NEM királyi vérből származó király minden cselekedetének megkérdőjelezésére. Továbbá a „vigyázót” egy szerzetei rend felügyeli, akik felesküdtek Isteneik-re és a királyra így nincs esély arra, hogy elárulják a királyi családot.

Törvények:
A Birodalmi törvények szigorúak.
A Királyi család elárulása azonnal száműzetést jelent a Birodalom egész területéről.
A lopás, gyilkosság és egyéb károkozás azonnali börtönnel jár, hacsak nem derül ki, hogy az illető bizonyos okok miatt nem tehetett mást.

Fizikai küllemük:

Rokonság:
Az Agros az Andóriaiak távoli rokonai. Azonban sok millió évnyi evolúció alatt sok sajátosság fejlődött ki. Alapvető kinézetük leginkább az Aenar alfajra hasonlít, viszont az eltérések szembetűnőek.
Kinézetük:
Nincsenek antennáik, mint az Aenar-oknak, a szemük teljesen fekete és a karjuk oldalából általában 3 csontos dárdaszerű tüske áll ki.
A kinézetük ugyanakkor megtévesztő lehet, mert a bőrük színe környezettől függően változtatható, ugyanígy a szemük is. A tüskék könnyen a karhoz lapíthatók és egy kis műtéttel a bőr alatt el lehet őket rejteni észrevétlenül. Gyakran alkalmazzák ezt az álcázási módszert más népek kultúrájának közvetlen megismerésére. Izmos testalkatuk és széles válluk van.

Fontos adatok:

Fő bolygó: Meros
Anyabolygó: Tau’os (lakhatatlanná vált)
Központi Naprendszer: A’ndros
Időszámítás kezdete: Földi időszámítás szerint: Kr.e. 395 (Axta év)
Galaxisbeli elhelyezkedés: Delta Quadráns - Béta Quadráns határa
Körülbelüli távolság a Federációtól: 30.000 fényév
Űrbelépés éve: 0 (Axta év)
Térhajtómű kifejlesztése:
1-es fokozat: 102 (Xenom)
2-es fokozat: 122 (Xenom Replica)
3-as fokozat: 152 (Xenom Ultima)
4-9-es fokozat: Nincs Adat (kb. 160-1400)
Transztér hajtómű: 1550
Újrakezdés éve: 1578 (Rexxes év)
Találkozás:
Enum: 172
Vulcan: 375
Földi: 1415 (Földi idő szerint 1020)

CopyRight: Adam Cross

Logo:

Csatolások: Agros.doc (47.0 Kb)


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Szombat, 2011-07-02, 20.29.03
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.50 | Üzenet # 5
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-ÚJ Faj-

Querrarieai Birodalom



Bevezetés:
A Querrarieai Birodalom a Langossi Galaxisból származik amelyet teljesen elfoglalt és lerombolt a Birodalom,a Birodalom fő eszmélye és fő célja amit minden Querrarieai katonába kiskorába szinte bele erőltetnek az hogy "Hódíts,Pusztíts,Rombolj és akkor a te kezdben lesz minden amit csak akarsz".
A Birodalom több fajt is képvisel beleértve a Langossi Galaxis összes faját akiket háború útján vagy esetleg csak behódolás útján bekebeleztek.
A Birodalom állandó népesség növekedésének az a végkifejlette hogy áttelepítették a hordozható bázis egységeiket és a nagyobb mobilhajóépítő gyáraikat az ismert Galxisokba,így növelve a Birodalmukat és így adni tömm milliárd Querrarieai -nak biztonságot és mindenre kiterjedő kereteket...




Biológiai fellépítésüK:

Születésüktől kezdve különféle kiképzéseken kell helyt állniuk így a csontjukat 10 éves koruktól tritániummal egy G'terk módszerrel módosítják,így a csontozatuk kibírja még a legnagyobb eséseket is.

Rokonságuk inkább a Suliban-nevű fajhoz kötöttebb akiktől leginkább eredeti alakjuk származik,viszont az igazi alakjuk jóval eltérőbb és inkább az emberhez hasonlóak de a különféle génterápiák és a megerősített csontozat miatt,a Sulibanok nem ismerik el őket hasonló fajnak sem.

Keveredések:Nem igazán keverednek más fajjal mert a Querrarieai-ak az "eredetiek",nemesi családokban élnek és a családok leginkább arra való egyedeket egy genetikai szinten belüli utódnemzésre teremtik egy gép segítségével.
"Eredetiek": A ténylegesen 100%-os Querrarieaiak.
A "Ordestok":-Keveredett Querrarieaiak akiket leginkább rabszolga munkára alkalmaznak.

Irodalmuk: Az irodalmuk és a nyelvtanukban sok részt szerepel a háborúra öszse szedett többféle meghatározás,szeretik történeteikben az erős túlzásokat még jobban felerősíteni némi humorral.
Sokat használják a mondataikban az: X,C,Q-t.

Viselkedés normák: Leginkább a Querrarieai-ak tisztelet tudóak a saját fajtársaikkal,(Természetesen csak a nemesi résszel), kötelező a fájdalmat hangtalanul kibírniuk , nem szabad félelmet mutatni.

Lerohant ,behodoló,szövetséges fajok: Gornok, Interasziak, Herkalasziak,Interszaiak, Nevartasziak,Premesziak,és további kisebb népcsoportulások is részt vesznek ezen kívül még a Tholianok is szövetségbe léptek velük,ezen kívül a Tura faj is a szövetségesük lett .

Isteneik: Az isteneiket egy ember formálja meg az pedig "Kreat"-aki egy élő avatarnak számít a Querrarieaiak hazájában. Legtöbb meséiket róla írják le.

Legfontosabb alap anyagaik:
Destoin


Nagy erejű kristály ami segítségével több évig képesek utazni az űrben .
Súlya:80 kg
Többféle felhasználása is ismert ezen kívül
.

Hembrots víz:

Víz ellátás,Táplálék kiegészítő és hajó alapanyag.

Agrosi biomassza:
Ez egy lopott nyersanyag amit még mindig az Agrossi halott ősotthonából (a maradékából)-szereznek.
Ezt az anyagot fegyverek gyors utántöltésére és nagy hatótávolságú ágyuk külön energia forrásaként használják fel.

Querrarieai zászló:


Vezetősségük:Egy vezetőt fogadnak el az pedig "Kreat"-amely egy részt mesterséges intelengencia más résztről pedig egy génmanipulált "Avatar"-aki az idők kezdette óta él és nem halt meg. A"Kreat" a fő feje az egész Birodalomnak többé kevésbé csak ő irányít mindent beleértve a stratégiákat is ő vezeti le a csatamezőkön egy beépített agy közlő segítségével amely képes a kinevezett Generális agyában lévő mikro beültetéssel közölni a szándékait és parancs adásra is képes ezáltal.
Vezetősségük több réteget is magába foglal:
I.Réteg-Nemes-Csata fejlesztések-Elbírálások stb..
II.Generálisok-Irányítják a csatákat
III.Szolgák-Őket küldik az első vadász hajókba az első fronton

Szövetségesekkel való bánásmód:
Kreat törvényei
I.Szövetségeseinket megvédjük az ellenségeinktől
II. Szövetségesek a földeiket és országaikat egyesítik,teljes leadózás a Querrarieai anyabolygónak minden téren.
III. Nincs személyes joguk szemben a tiszta Querrarieaiakkal.

Ellenvetések:
Ellenvetésekkel kapcsolatos törvények:
1.Törvény szegés-10 % plusz munka
2.Lopás:Egész életére való ki fizetés nélküli munka-(minimális étel ital a munkáltatótól függően)
3. Egy Querrarieai megölése: első sorban az egész családja elpusztítása,második sorban az összes értékét átadni köteles,harmadik sorban elpusztítás.(halál űrhajóra rákötés által)

Anya bolygó:
Az ős hazájuk a Vertas amely ímmáron teljesen beépített és katonai fegyverekkel megerősített,védelemmel ellátott,jó gazdasságnak örvendő bolygó.>>>Túlnépesedés>>Ezáltal terjeszkedés




A Cron<--->Querrarieai

Az Első hadjárat (Querrarieai történelem c.fejezet)
A nemes Querrarieai faj nem sokkal a túlnépesedést követően a Vertason,muszály volt megerősítenünk a fajunk fennállása érdekében a népünket és annak a jogait,becsületét vissza állítani.
Volt egy faj a Cron akikkel nem sokkal az első kapcsolat teremtést követően elkezdtünk cserélni egymás között élelmet,és egyébb eszközöket,amint a mi vezetőnk a tökéletes Avatarunk meglátta a Cronok lenyűgözően hatalmas területeit és szinte kifogyhatatlan termés földjeit,igazságtalanságnak érezte hogy a mi hatalmas fajunk akik évezredek óta leigázott minden kisebb környező fajt,nekünk csak ennyi maradhatot. Kiszáradt tavak,termés nélküli földek. Ahogy a vezetőnk megpróbálta először a Cronok vezetőjét megöletni egy bomba segítségével hogy aztán ajlhassuk a mi vezetőnket a trónra,de erre rájött a Cron vezető és többszörösen megszakította a fajunkkal mindenféle kapcsolatot,így hát nem volt más választása szegény vezetőnknek muszály volt elpusztítani és visszafoglalni azt ami minket illetet-így kezdődött az első hadjárat a Cronok ellen ami évezrdekkel kitolta a túlnépesedést is ezáltal,ezt mind a Messiásnak köszönhetjük az élő Avatárunknak aki megmentett minket az "elnyomóktól"....

Második hadjárat:
A második hadjárat a Cronok ellen inkább több millárd áldozatba került de végül el sikerült foglalnunk több kolóniájukat is amiket később megpróbáltunk hasznosítani de nem sikerült,így később egy új technikai vívmánnyal áltunk ellenük harcba még pedig az új csillaghajójinkkal amiket felszereltünk olyan fegyverzettel hogy az ellenséges hajók legénységét elpusztítsa így ez ideig be vált a terve a vezetőségünknek amíg nem támadtak vissza olyan eszközökkel hogy nem bírták az akkori elavult védelmi állásaink így Cron fennhatóság alá került az anyabolygónk..."Oda az anyahazánk oda a jövönk"-General Tratus-második hadjárat idejében

Harmadik hadjárat:
Amíg több éven keresztül ügyeltek a Cronok a fajunkra és nem engedtek lázadozást ,titokba valami lappangot a Jertus hegység tetejében titokba ahol a vezetőnk az Avatarunk titkolt megbeszéléseket tartott,fel akarta szabadítani a népet de nem akárhogy egy új kezdettett akart bele vésni a galaxis törvényeibe egy új Birodalmat akart megteremteni ami erős és nem gyenge és nem fél az ellenségeitől,ehez titokba szerzett egy veterán Generálist aki tökéletesen értett a harcokhoz és többször is részt vett a háborúkban.A neve : Ktarn volt ő volt a megváltónknak a végrehajtója aki a mi istenünk paarncsát végrehajtotta.
Az első célpont a kiszabadulás volt ehez évekig toborzott a vezetőnk egységeket akik be ivódtak a Cronok titkosszolgáltatásába és rendszerébe szinte mindenbe,így szereztünk technikai előnyt is így hát az utcákon minden lángba égett de mi szabadok voltunk és a vezetőnk megigérte hogy visszakapják a borzongást és a szenvedést és biíztatott bennünket hogy hóditsunk fosztogassunk..
Később az új Birodalom kiterjetté vált több fajt is bekebeleztünk. Csak egyet nem ...a Cronokat ehez új stratégiát kellet váltania a vezetőségnek még pedig hogy egy új fegyvert hozzunk létre ami elpusztít valamit ami fontos a Cronoknak...a vezetőnk kifejtette a tervet a terv az volt hogy elvonjuk a figyelmüket a Cronoknak és utánna pedig bevetjük az új fegyvert amit egy tudós talált ki a neve :Rators volt ,oylan fegyvert termettet nekünk ami a napuk robbanásából szerzett energiát használja fel arra hogy elpusztítsa egyfajta láncreakcióba szinte mindent az anyabolygójukkal együtt...a fegyver nagy töltötségű anyaga ami az egyik elfoglalt bolygónk magvájából származik,berobbantotta az állnok Cronok múltját és vele robbantszét a jövőjük is és újra felvirágozhatott a Birodalom! ...Éljen a Birodalom!

Egy szolga katona szemszögéből a csata:
Amikor azthittem hogy végre vége a nyomorgásoknak és a Cronok segítenek akkor visszatért a sötétség..úgy éreztem hogy nincs más kiút muszály követni az utasításokat..amikor parancsot kaptam..beültem a mobil robbanó töltethesz hasonló önnemgsemmisítőbe..és elindultam ....később meg akart állítani egy Cron hajó aki meg is állítot így a pilótáját engem vissza küldtek a Birodlaom legnagyobb hajójára ahol mi előtt kivégeztek volna elküldhettem ezt az üzenetet....és végig nézhettem mindennek a végét ...a hajónkat amit elfoglaltak a Cronok és már kezdték elvinni visszafoglalta egy nagyobb cirkáló,ami Querrarieai volt...így a hajó elindult a napjuk felé és beindította a reakciót a robbanásnak amit nekem kellet volan végrehajtani..a nap felrobbant..szinte mindenki érezte a lökéshullámot és azt hogy szinte az univerzum sikított fel...senkis em volt aki megálíthatta volna...később pár másodperc eltetével vissza indultunk a fő bolygónkra és mindenki dícsérte egymást mintha nagy hőstettet tettek volna....később bedobtak a kivégző telepre ahol pár nap után azt mondték hogy kifognak végezni de én úgy hittem eltudok menekülni...sikerülni fog.....--->Bertas Ner katona kivégezve a kivégző fő telepen "becsületesen"-....


Jelenlegi állás az újonnan felfedezett idegenek kúltúrákkal:
Föderáció(Federáció-Federation-Egyesült Bolygók szövetsége):
-háborús helyzet

Kép a helyzetről

Klingonok:Semmleges

Romulánok:Egyenlőre semmleges de hajlanak a szövetség felé.

Egyébb fajok:
Általában a kisebb fajokkal háborús de inkább a semmleges és az egyenlőre háborús helyzet között.(Főként az előzetes fosztogatások miatt)


Épületeik:
Épületeikben fontos szerep a kar alakú dísztés amit az épületeik elé szoktak tenni . A kéz amit elé tesznek megfelel "Kreat" kezével (természetesen a méret nem egyezik csak a kinézet)


Harcjárműveik a földi csaták folytán:

-Rd 230-


Az Rd 230-at használják a terep csatákra ha leszállnak egy bolygóra megszállást gyanánt,évek óta ugyan ezt a típust használják, a harckocsi igen mozgékony és ugyan azzal a páncélzattal van felszerelve mint az űrhajók,pajzs emittereket is használnak amik kivédnek a földi csaták folytán számos robbanást.

Az ilyesféle megszállásokhoz előkészített Rd 230-kat csapatszállító űrhajókkal dobatják le a felszínére ahol aztán tehetik a dolgukat.

Írta:Nubet


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Wernux
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.40.50 | Üzenet # 6
Kezdő
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mernux


Biológiai felépítésük:

Erős hajlékony csontozattal rendelkeznek, amiből néhány a bőrükön kívülre is kinyúlik. Két darab kezük két ujjba válik szét és éles karomba végződnek, amivel könnyen megölhetik ellenfelüket vagy tökéletesen elvégezhetnek nagyon apró szerkezetek összerakását és beprogramozását percek alatt. Lábuk három ujjba végződik, amikkel hatalmasat képesek ugrani, amik szintén karmokban végződnek. Bőrükben több száz kis mirigy található, amiből egy nagyon ragadós olajszerű anyag választódik ki és ezzel bármilyen felületre képesek feltapadni. Bőrük vékony és átlátszó ezért a belső szerveik egy része szabad szemmel látható. Két nagydarab fekete szemük van, ami az arcuk felső részén helyezkednek el. Orruk nincs, csak két hosszan vágott orrlyukuk. Szájuk van, amivel csak azon fajokkal kommunikálnak, amik nem rendelkeznek telepatikus képességgel Egymással és telepatikus képességgel rendelkező fajokkal telepatikus úton kommunikálnak. Hatalmas méretű aggyal rendelkeznek, ami testsúlyuk egy harmadát kiteszi. Átlag magasságuk 180-200 centiméter. Testsúlyuk méretükhöz képes nagyon kevés átlagban mindössze 35-45 kilogramm.



Történelmük:

Tejútrendszerbe érkezés előtt:

Korai történelmükről szinte semmi nem maradt fönt, csak annyi biztos, hogy 6 milliárd éve egy távoli galaxisban indult el az evolúciójuk. 5 ezer éve már teljes galaxist uralták fejlett intelligenciájukkal, de ekkor galaxis váratlanul haldokolni kezdett. A csillagok kialudtak, a bolygók darabokra hasadtak és hatalmas anomáliák alakultak ki, amik a maradék törmeléket is bekebelezték. Nem tudni, hogy ők maguk váltották ki ez katasztrófát, vagy magától indult-e el a pusztulás, de egy biztos naponta több millió Mernux hallt meg. Alig 3 év alatt majdnem a teljes galaxis elpusztult, csak néhány perem vidéki rendszer volt még lakható. Ezek egyikéből indult hatalmas szállítóhajó, amin még az utolsó élő Mernux-ok több tízezreit szállította az új otthonuk felé…

Tejútrendszerbe érkezés:

Körülbelül 4 és fél ezer évvel ezelőtt érték el a galaxis peremét, ahol egy L osztályú bolygón szálltak le először. Amikor szemügyre vették bolygót és környező rendszerek bolygóit rájöttek, hogy nagyot tévedtek őseik mikor ezt a galaxist választották új lakhelyükül, legszívesebben azonnal fölszálltak volna és egy másik galaxist kerestek volna új otthonukul, de már így is az energia készletük fogytán volt ezért, maradni kényszerültek. A legénység egyik negyede légkörtől, a másik negyede élelem hiány miatt, a harmadik negyede pedig megörült a bolygón vagy eddig ismeretlen vírus áldozata lett. Az utolsó negyed is csak azért élte túl, mert végül vezetőik beleegyeztek, hogy megváltoztathatják a géneket az életben maradottak testébe, hogy túléljék a silány körülményeket. Sajnos módosítottak fele is meghalt, de a másik fele túlélte és új civilizáció építésébe kezdtek új otthonukban…

Egy új civilizáció születése:

A génmódosítás miatt testük lényegesen megváltozott, de gondolkodásmódjuk semmit sem. Az első városuk, Regressus-nak (Újrakezdés) alapítását a bolygón tartják időszámításuk kezdetének (I. E. 2178.). A bolygójukat neves egyszerűséggel Mernux-nak nevezték el. A bolygót lassan, de biztosan elkezdték benépesíteni. Az egyre növekvő birodalomnak pedig vezető kellet. A főváros egyértelműen Regressus lett, ahol ahol M. I. (Mernux idő szerint) 431-ben megtartották az első birodalomgyűlést. Másnap meg is született az első alkotmánya az akkori Egyesült Mernux Köztársaságnak, amely az egész bolygóra kivétel nélkül kiterjedt. A kilencszázas évek elejére az egész bolygót benépesítetek már, ezért jöhetett az új feladat...

Újra az űrben:

M. I. 989-ben egy Ternex nevű tudós, akit ebben az évben választották meg a Köztársaság vezetőjének kijelentette, hogy újra űrbe kell lépniük közel ezer év után. Hatalmas vita lett belőle, ami nem tudót egyik fél sem megnyerni sokáig, egészen addig amíg ki nem tört az éhínség M. I. 998-ban, ezért kénytelenek voltak elfogadni, hogy más bolygókat is kolonizálni kell ehhez pedig csak az űrön át lehet eljutni. M. I. 1000-ben el is indult az első űrhajó a Mernux fajnak az űr felé ezer év után

Kolonizálások, kapcsolatfelvételek és háború:

M. I. 1000-ben elindult első űrhajó volt a kezdő lökés az új világok felé. Következő évben eljutottak három környező bolygóra is amit, azonnal kolonizálni kezdtek. M. I. 1109-ig nyolcvanegy bolygót kolonizáltak, de ezután egy teljesen más dolog történt, egy másik fajjal vehetek fel a kapcsolatot. A Ner’tos nevű faj volt, akivel felvehették a kapcsolatot először, ami meglepte még Mernux-i kormányt is, hiszen azt hitték, hogy egyedül vannak az egész univerzumban. Ner’tos faj elég primitív volt Mernux-okhoz képes, de akkor is a két fajnak ez volt a legnagyobb felfedezése az eddigi történelmük folyamán. A következő 300 év folyamán még 30 fajjal felvehették a kapcsolatot. M. I. 1498-ban egy erőszakos birodalommal, a Dominium-mal kerültek szemben, akik minden áron meg akarta szerezni a fejlett technológiájukat. Még ebben az évben lezajlott az első ütközet a két fél között, ami Dominium hatalmas vereségével zárult. Két évvel később a Dominium alá írt egy Megnemtámadási Egyezményt az Egyesült Mernux Köztársasággal. M. I. 1540-ben a Mernux faj térképészeti hajókat küldött szét a galaxis teljes területén. Az út folyamán közel 1600 értelmes fajt ismertek meg és az egész galaxis minden zugát feltérképezték.

Virágkor:

M. I. 1700 évek elejétől hatalmas növekedésen és fejlődés kezdődött köztársaságban. M. I. 2019-ben úgy határoztak, hogy megváltozatják köztársaság alkotmányát, hiszen ezt még egy koron egy bolygóra szabták, nem egy hatalmas sok rendszerre kiterjedő birodalomnak. Az új rendszerben minden bolygó egy képviselőt küldhetett a gyűlésbe, nem pedig régen, mint amikor csak Mernux képviselő döntenek a teljes köztársaságról. Emellett két vezető jelölnek ki köztársaság élére. Következő két ezer év folyamán Mernux-ok hatalmasra bővítették területeiket…

Új felfedések:

M. I. 4867-ben köztársaság már nem volt képes bővülni a környező más birodalmak ugyanis már teljesen körbe fonta a köztársaságot. Ezért, hogy más értelmes fajokkal is kapcsolatot létesítsenek, akikkel talán jobb kapcsolatot is kiépíthetnek hajókat küldtek szét az egész galaxisban és még messzebbre is. M. I. 4969-ben (I. Sz. 2791.) fölvették a kapcsolatot egy bizonyos ember nevezetű fajjal, akik egy kiterjedt Föderációban élnek az Alpha és Beta kvadránsban.

Fontos adatok:

Faj: Mernux
Birodalom név: Egyesült Mernux Köztársaság
Államforma: Köztársaság
Fő bolygó: Mernux
Anyabolygó: Nem ismert
Központi Naprendszer: Lea’nux
Időszámítás kezdete: Földi időszámítás szerint: I. E. 2178.
Galaxisbeli elhelyezkedés: Gamma Kvadráns
Körülbelüli távolság a Federációtól: 65.000 fényév
Űrbelépés éve: Nem ismert
Térhajtómű kifejlesztése: Nem ismert
Transztér hajtómű: Nem ismert
Kapcsolatfelvétel
Ner’tos: M. I. 1109.
Dominium: M. I. 1498.
Ember: M. I. 4969. (I. Sz. 2791.)

Birodalom Térkép (vázlat)

Hozzáadva (2011-09-24, 20.34.26)
---------------------------------------------
Az Egyesült Mernux Köztársaság politikája:

A köztársaságnak két vezetője van:
- Er’tus: A hadsereg parancsnoka és külpolitikával foglalkozik
- Kur’ben: Belpolitikával foglalkozik

Nagy Gyűlés: Akkor hívják össze, ha Köztársaságot érintő kérdések merül fel, amit nem tudnak kezelni a helyi vezetőségek vagy több bolygó jövője függ a döntésen. Abban az esetben, ha nagyon gyorsan kell dönteni és a gyűlés összehívásra nincs idő akkor két vezető dönt a kérdésben.

Gyűlés tagok: A tagok négy ötöde egyes kolóniák küldöttei, akik az önálló szavazat joggal rendelkezik. Minden kolónia egy valakit küldhet csak, kivéve a Mernox amit öten képviselnek a tanácsban. Maradék egy ötöde tanácsnak Mernox Tudományos Akadémia legnagyobb tudósaiból és Egyesült Mernox Hadsereg nagyobb rangú vezetőiből áll. Mindenkinek egy szavazati jóga van a gyűlésen. Jelenleg 655 tagja van a gyűlésnek.

Jelenlegi egyezmények:
Dominium: Megnemtámadási Egyezmény
Ner’tos-Vertion Konföderáció: Megnemtámadási Egyezmény
Zardon Űr Királyság: Megnemtámadási Egyezmény


Az üzenetet módosította Wernux - Szombat, 2011-09-24, 21.21.03
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.41.00 | Üzenet # 7
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hírszerzési adatok:
A Tvenhoutroul faj
Amit tudni lehet róluk:
Először a Destryt-A találkozott velük évekkel ezelőtt,Nem régiben a hírszerzési adatok nagy részét kitörölték a titkossága miatt is....--Erről a fajról nem sokat tud a Flotta....A Destryt-A éppa semmleges zóna közelében volt amikor egy közeli Föderációs kolóniát veszélyeztetek ez a faj..a Destryt próbált segíteni a kolonistákon,de az összest lemészárolták így arra a bolygóra többet a Flotta nem mert lemenni . Aggreszív faj. Nincsen nemük.... a hírszerzések szerint és a hajójuk valamiféle Bio anyagból készül... de még a hajójukat csak a Destryt látta így kevés információ van a létezésükről...a Flotta inkább úgy véli hogy a Destryt legénysége halucinált ...de több hírszerzés megerősítette hogy igazuk van..több évvel később a U.S.S Sorrow legénysége és hajója megsemmisült amikor eltűntek ugyan ott ahol jelentett évekkel ezelőtt a Destryt.. a Sorrow ugyan nem sok mindent tudott így átadni a Flottának de valószínűsíthetjük hogy a bolygóra amikor letranszportáltak sikerült képet szerezniük...évek teltek el de a Flotta a megmaradt roncsok alapján helyre tudott hozni pár felvételt a lényekről...akiket csak Tvenhoutroul,néven ismerünk.



"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.41.10 | Üzenet # 8
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Progenitorok

A Progenitorok egy régi faj akik az univerzumban szétszóródva élnek és két részre vannak fel osztva. Kék Hold Fény Progenitor és Sárga Hold Fény Progenitor. Azért nevezik őket Hold fényeknek mert 1 részt Ilyen fényű Holdról valók 2 részt pedig nem valami jó a két fél viszonya. Háborúznak egymással és a két félből a kékek a jó fiúk ők azok akik nem csak magukkal hanem másokkal is törődnek. Más fajókal ilyesmi ha úgy vesszük a kékek a lázadok mert ők szívesen segítenek másokon meg a béke az egyik dolog ami a szemük előtt lebeg. Meg az hogy másokon segítsenek és ez a két nép a Central 4 két Holdjáról szalmáznak de azóta.már azon a bolygón is le telepedtek.A progenitorok képesek viszonylag gyorsan alkalmazkodni egy adót hőmérséklet állandó és nem gyorsan változik. Meg jóval hosszabban és tovább bírják a futást is mert az egyik el térés az emberek és ő közötök a kéthez ha az a hőmérséklet t pár tüdő.A leggyakoribb technológia amit használnak az a nano technológia ezt a tudásukat olyan nyira meg növeltek hogy a nanitokat tudják utasítani gyógyításra építésre vagy gyorsan fel törjenek egy komputert de ezeket már nagyon kevesen használják.
A legtöbb progenitort a Harc érdekli de ugyan akkor a tudós típusokból is elég sokk van még a katonák között is.A legtöbb katonát úgy képezték ki hogy meg legyen a tudásuk ahhoz hogy akár csata közben is össze tudjanak rakni egy fegyvert sérült fegyver alkatrészekből másfél óra allat.Ezt a kiképzést még az előtt kapják meg hogy katonáknak állnának meg még a fegyver és a vadász használat is allap tanulmánynak felel meg náluk.Mindenki még mielőtt egy katónai akadémiára kerülne meg tanulja azt hogyan kell össze rakni a fegyvereket meg biológiai ismereteket is kapnak röviden mindent meg tanulnak amire csak szükség lehet.De a kék Hold Fények még anyiban is különböznek hogy ők bármikor fel áldozzák az életüket azokért akiket meg akarnak védeni és ha mondjuk be állnak egy másik nép vagy faj katona ságába ott szívesen engedelmeskednek a feleleteseiknek.De aki ezt a lázadó erőkhöz való csatlakozás ellőt teszik hamarosan fel keresik azzal hogy csatlakozhat de ha nem maradhat ott ahol van.

Az új fézerpisztoly

Hölgyeim és Uraim had mutassam be azt az új pisztolyt amit én magam készítettem még az akadémián két típus készült egy A és a B modell a B modell indult sorozat gyártásnak és az A modell a prototípus a B modell a végleges változat ezért csak a B modell indult sorozat gyártásnak.Az A modellt pedig én használom amit a képen is láthatnak meg itt a kezemben Meg aki az A modellből szeretne kapni annak külön kell megrendelnie. Mind a két modell ugyan azokat tudja csak árnyalatnyi külömbségek vannak a típusok között.Mindegyik típusnak 3 fokozata van az erőssége pedig változtatható mint minden fézer fegyvernél.A lövedéke a pissztojóknak szakaszos fézer sugár mint egy normál fézer puska esetében.Minden fegyverhez összesen 8 db energia cella jutt egy energia cellával 150 szer lőhet valaki mielőtt kimerülne az egység és egy energia cella feltöltése max 24 órát vesz igénybe de pontosan ezért kap mindenki 8 db-ot így harc közben nem kell attól félni hogy hamar ki fogy a lőszer.Egy embernek nem csak egy ilyen fegyvere lehet lehet akár kettő is nem kötelező mindenkinek egy fegyvert használni és persze ha két fegyvered van mind 2 fegyverhez meg kapod a 8 db energia cellát.







Az üzenetet módosította Jim - Péntek, 2012-12-28, 14.52.27
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.41.20 | Üzenet # 9
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás-

Egy ősi faj amely évezredek óta létezik...egy faj amely mutagén szervezetből áll és annak a tárgynak,személynek vagy épp genetikai szerkezetének veszi fel az alakját amely először találkozik vele..egyszerre többféle másolást is képes létrehozni,így képes egy egész bolygó lakosságát is leírtani percek alatt..mivel nem túl inteligens,ezért nagyon veszélyes is..mivel évezered óta létező életformáról van szó,így viszont több billiárd vírust és fertőzések hatására teljesen átmutálódott ,így fertőz egyszerre és terjezkedik is..a faj teljesen kihalt kivéve azt a maradékot akik ,fel éledtek egy szupernova ütközésétől ami be keletkezett nem is olyan régen a Romulusz robbanásából..

A faj fellépítése,bonyolult több ritmusos gén strukrúájuk van..amilyen fajt,lényt behálóznak annak a genetikai szerkezetét adják a sajátjukhoz,így növeil meg a túl élési esélyüket..

Támadások:

Közelharc:
-Többféle fegyvert,eszközt,tárgyat vagy épp szervez tudnak létrehozni arra hogy tudják likvidálni a betolakodókat..

Sötétben látás:
A szemük több rétegű hártyával van ellátva amivel egyszerre tudnak látni, a sötétben és a világosban is..

Alkamazkodó külső:
Akármilyen létcikulsra tudnak alkalmozkodni...a genetikai fellépitésüknek köszönhetően..

Táplálkozás:
Egyszerre tudnak akár 3-4 áldozatttal táplálkozni.. a táplálkozásuk során ugyan csak cukrott és vízt fogyasztanak el az áldozataikból de a táplálkozást követően a genetikjájuk növekvő tendenciát mutat akár 1 óra lefolyása alatt is..

Változó külső:
Akármilyen alakot képes fel venni,de általában a több áldozat összeépített testrészeiből épít össze egy új alakot..képesek akárhányszor új testet fel venni,és akármilyen vagy épp akármegkora testet leutánozni vagy épp beépíteni egy másikba..

Ellenséges viselkedés:
Mivel nem túl inteligensek így nem nevezhetőek beszivárgó egységeknek,se nem okosnak..de mindenképpen a túl élés ösztöne nagyobb mint bármelyik lénynek az univerzumban..

Hatalmas Energiaforrás:
Egy rég letért fajnak a maradéka,ami az évezredek során mutálódott és teljesen elveszve a homályba,csak az öldöklés érdekli őket...viszont anno a legelsők képesek voltak energia forrást létrehozni a puszta genetikából,ami egyféle bio energia de egyrészről a bolygó magjának a végtelen energiáját használja fel egyfajta kifogyhatatlan energia forrásként..ebből az energia forrás technikából sajnos már csak egy-egy üzemmel amit nagy erőkkel keress valamennyi hatalmasabb faj..de ez inkább legendákban maradt fenn...

Évezredek genetikája és fajai:
Évezredek genetikája és több ezer faj fellépítése megtalálható bennük még nem igazán jutott senki hozzá egy teljesen épp példányhoz így minden orvos vágy-álma hogy hozzájusson,aki hallot erről a fajról,mivel olyan letűnt fajok genetikáját is megtalálható bennük amikről már lehet szerezni semmiféle információt..



"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
CliffordSequoia
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 22.10.30 | Üzenet # 10
Uss Beloiannisz-Kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 99
Kitüntetések: 3
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Az Ultimate faj"



Származásuk:

A  könyveik szerint,egészen a  párhuzamos világokra visszatekintő  a származásuk...származásuk,a  334-ik párhuzamos világból,származik ahol valamennyi galaxys megsemmisült..ő maguk,a  Beloti bolygóról származnak...
A bolygón,1 évtizedig éltek amíg egy  idő összeroppanástól,az egész bolygólyuk megsemmisült..mivel,idő fegyverekket tanulmányoztak nagyon sokáig így  a  bolygójuk használhatatlanná vált amíg be nem következett a teljes pusztulása,majd az összeroppanása..1 évtizeddel,később a  túl élők a  Reza-Kaun rendszerbe telepedtek le,ahol a Breen -ekel,szövetségbe  kerültek majd   a Breenek az ő idősíkjukban teljesen bele olvadt  az Ultimate-k társadalmába..később , a Breen vezetőt elpuszíttották és  a  Breenek mint faj kihalt,a 334 -párhuzamos valóságban..később a  Romulánokkal ,harcoltak sokat majd  a többi fajjal is több háborút vívtak meg  mivel maga  a  fajuk,elég szívós testfelépítésben így  nem okozott gondott  a túl élés nekik...szinte  a vérükben van  a gyilkolás és az uralkodás vágy..mi után,megint kisérletezni kezdtek az idő manipulálásán..egy újabb katasztrófát idéztek elő,ami több száz idősíkot szívott magába..de úgy tűnt hogy sikereséggel jártak egy részről,az pedig az volt hogy  az idő síkok között tudtak utazni és  élni is  akár két idősík között,szinte úgy  mint egy parazita..ezzel az idősíkok instabilitását  veszélyeztetve....a technológiájuk,fejlettsége leginkább  a fajok többleges  beolvadása és  a többi idősík beli lények,teljes  beolvasztását követte...

Nyelv:

A nyelvük leginkább az Ó Görög nyelvhez hasonlítható,de  képesek másodpercek alatt megtanulni bármilyen nyelvet mivel több lebenyes agyuk  van ami kifejlődött az évtizedek alatt.

Ellenségeik:

Ellenségeket,leginkább nem választanak hanem csak egyszerűen támadnak ,amibe bele ütközik a kiterjedésük amit  az óriási hajójukkal kreálnak ...

Biológia:

-Több lebenyes agy
-két tüdő
-Nincs máj -helyette feldolgozó gépet építenek be  kiskorukba  a szervezetükbe
-Összetett szervek amik összenőttek (a  szervek összevannak nőve ami egy  genetiaki kísérlet eredménye ami később már  a genetikájuk elraktározott,az évszázadok során
-kemény bőr (ember szerű ugyan de  kétszer erősebb a bőrük (ez a  legsebezhetőbb)

Nők:
Az Ultimate fajnál a férfiak nem inkább az ezsükről híresek így mindig egy nő ,a vezetőjük aki okosabb és  szebb is..általában,gyorsabban tanulnak,és  jegyezznek meg bármit is  .A nők anyag cseréje  az Ultimate fajnál vagy 6x or gyorsabb egy  embernél.

Játékaik:

Kedvenc hobbyijuk leginkább a  "csapd le a húst" játék,ami  a férfiaknál egyfajta  erő próba is  ...egymás  mell teszik a  kezüket majd  közé egy
 nyers húst tesznek,és  utánna pedig erősen kezdik el megfogni akinek kifolyik  a hús  a keze  alatt azt megölik..




Klónozás:

Mivel nagyon ősi és régi fajról van szó,ezért klónozzák magukat..de csak  a férfi Ultimate-k...egyedül a  nő Ultimate-k azok akik "igaziak",mivel  az eluralkodott harcok miatt több klónt kellet hadi frontba állítani így ,az Ultimatek megtízszerezték  a klónok gyártását.

Pajzs és  fegyverek (közelharcban):
-  Fegyverük az idő megállító fegyver amivel,képesek megállítani az időt aztán pedig kitérni akár  a lövések elől mivel ez hatalmas energiát igényel így  egy  kisebb reaktor van a hátukra szerelve.
-Pajzsuk egy idő redukáló eszköz ami  a sebek becsapódásának kiszámolásával visszapörgeti  az időt hogy  az ellenséges töltet ,kimenjen  a  páncél anyagából..(ez egy lassú folyamat így  elég sebezhető)
-Kard +láncfűrész (ezt a kombót szokták leginkább használni)
-Légző maszk vagy  Ultimate páncélzat (a  páncélzat  a Hirogen-pajzsokon alapuló anyagból készültek)


Ultimate Női vezető

Ultimate Férfi Harcos

LOGO




Az üzenetet módosította CliffordSequoia - Péntek, 2013-04-12, 22.10.54
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2013-04-13, 13.24.02 | Üzenet # 11
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Zenis faj:

Bolygórendszer;élőhely:Corinthia csillagrendszer.
Eza csillagrendszer Zenas kiterjedés után lévő ismeretlen űrben található, a legközelebb eső térség maga a kiterjedés, a senki
földe.


ACorinthia csillagrendszer:
Acsillagrendszer hat bolygóból áll; melyek név szerint
(legtávolabbitól a legközelebbiig) az Omara, a Helinar, a
Tellerion, a Novara, Mendiclar, Serpentre. Ezek a bolygók a Központi
Nap körül keringenek egyenletes pályán, és kettő közülök ( A
Tellerion és a Novara) lakhatók.

Acsillagrendszer egyik jellegzetessége hogy egy féregjárat
található benne és több csillagköd melyek általában kék
színben pompáznak.


"Csillagköd és bolygók a rendszerben"

"Féregjárat"

Zenisfaj:
Atérséget a Zenis faj lakja.

A Zenis faj államformája:
Királyság. A Zenisek vezetője a királynő, aki általában diplomatikus.
A Zenis nép nem katonai, békés faj mindenkivel és megpróbáltak békések és semlegesek maradni a Kardassziai fenyegetések miatt azonban csatlakoztak a Föderációhoz 2802-ben.

A Zenisek zászlójában található madár; a Tunarran madár, mely őshonos a Tellerionon:
Madár

A Szef zászlóshajó hídján található Zenis signa:


Zenis lobogó:
 (Köszönet a zászlóért és a signáért Nubetnek) 
Társadalom:
A Zenisek királyságban élnek, békében. Orvosi technológiájuk nagyon fejlett, viszont hajóik és fegyvereik nem a legmodernebbek a Csillagflottához képest. (Egy átlagos Zenis hadihajó maximális fokozata hetes fokozat. )
A Helonok náluk a katonai, harcos faj az ő hajóik jobban fel vannak fegyverkezve.

Váltóeszköz:
Náluk nincs pénz. Az alapján kap lakhelyet egy Zenis miután gazdatesthez jut, hogy mit tett előző életében. Ha gyilkos vagy például nem kap egyátalán lakhelyet; később ki kell érdemelnie.

Szokások:
Több ünnepük is van de kettő közülük a legkitűnőbb:
* Április negyedikén Földi idő szerint ünneplik a Nulladik évet. Ilyenkor mindenki pihen.
* Szeptemberben van a "Megismerés ünnepe" amikor az első űrhajó a "Piékna Giwazadna" elindult és feltérképezte a naprendszerüket.

A Piékna

Nyelv és nevek:
A nevek általában változóak, a keresztnevük a vezetéknevük után van; a Helonoknak viszont csak egy nevük van.
A nyelvük a Földi lengyel nyelvre emlékeztet.

Afaj biológiája:

AZenis faj egy magasabb létsíkon élő faj.
Gyakorlatilag nem testilétformák. A fajt a féregjáratból lehet vissza vezetni.


A0 időszámítást annak étik a Zenisek amikor megtalálták a
Tellerion bolygót. Egy Zenist önmagában (gazdatest nélkül)
csupán körvonalakban lehet látni, gyakorlatilag rezgést
bocsájtanak ki.


AZenisek mivel szerették volna megismerni az anyagi lét örömeit
ezért a Tellerion bolygó kihalt faját kezdték el klónozni,
felélesztve a bolygó egyetlen városának klónozó üzemeit.


Ezeketa testeket pedig gazda testnek használták- használják ma is.

AZenisek egy nagyon hosszú életű faj, egy Zenis gyakorlatilag 600
évig képes életben maradni. A gazdatestek ezzel szemben elég
törékenyek.


Ezaz esemény jelentette a számításukban a nullát.

ATellerionon így a Zenisek laknak míg a Novara bolygón a Helonok. A
Helonok egy idősek voltak a másik emberszerű fajjal, ám míg
utóbbiak kihaltak ők megmaradtak.

AHelonok később a Zenisek szövetségesei lettek, és ők is
Zenisnek nevezték magukat.


Helon:
Helon őr

Zenis:
Zenis gazdatest nélkül

Zenis gazdatest (Királyi gárdista)

Zenis gazdatest (orvos)

Helonok:
AHelonok 2 méter magas szárnyas, rovar szerű élőlények. A Novara
bolygón laknak egyes vidékeken bár már kevesen vannak.


Zenisidő szerint 100-ban; a Zenisek városokat építettek mindkét
bolygón. A Helonok mint harcos és védelmi kaszt erős szövetségbe
léptek a Zenisekkel.


Zenis idő szerint 650-ben megépül az első űrhajó Mindra Zeronel tudós építésében.

Zenisidő szerint 1500-ban az Agros faj felvette a kapcsolatot velük.
Habár a Zenisek jó barátságban vannak az Agrosokkal technológiát
nem osztottak meg egymással, viszont kereskednek az Agrosokkal.


Zenis idő szerint 2000-ben: A Kardassziaiak folyamatosan támadnak, elkezdődik a katonai hadtest kifejlődése és a fegyverkezés.

AZenisek Csillagflotta idő szerint 2802-ben vették fel a kapcsolatot
a Csillagflottával, (A Uss Destryt által ) majd hosszas tárgyalások után léptek be a
föderációba, azonban orvosi technológiájukat nem osztották meg.


Kiegészítés:
AZenis időszámítás szerint nem 2802-őt, hanem 3000-et írunk.

Hamarosan: * Fegyverek
* Technológiák
* Csillaghajók
* Ruházat, szertartás
* A Gárdista szervezet és tagjai; rangok

Hozzáadva (2013-04-13, 13.24.02)
---------------------------------------------
"Karleith faj"

A Karleith egy nagyon kihalóban levő ősi állat, tojással szaporodnak, négy lábon járnak, azonban nincs szőrük vagy bundájuk. Képesek nagyon gyorsan hatvan kilóméter per órával szaladni, és nagyon éles a körmük.
A Cardassia egy ahhol őshonosak, azonban a gyors manufaktúrák kiépítése után, a gyárak terjeszkedése miatt hamar megcsappant a számuk és majdnem kihaltak. A Kardassziaiak a megmaradt lényeket eladták így a Cardassia egyen szinte egy se él már; de szerte a galxisban pár még meg van belőlük.
A Karleithek érzékeny és okos lények azonban nagyon gyenge csontjaik vannak és csak virágos növényeket esznek.
Csatolások: 5965647.png (650.3 Kb) · 4547491.jpg (605.8 Kb)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2013-04-14, 21.33.10 | Üzenet # 12
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Velons faj-



Eredetük:Langossi Galaxisból származnak,a Querrarieai Birodalom által megszállt holdon éltek egy  jó darabig egészen majdnem egy évszázadig amíg, a  Querrarieai Birodalom -megszállást tervezett ellenük ..le rohatna  őket, a legtöbb Velons-t megölték,vagy szolgálnak használták majd teljesen ki írtották őket  a galaxisból..egy kisebb,részük maradt csak meg akik több kolóniát is  építettek nem messze   a Breenek környékére,mivel sikerült olyan technológiát kitalálniuk amivel  a Langossi galaxisból el tudtak jutni,  a másik galaxisba. A Querrarieai Birodalom ,még mindig üldözi őket ...de  ahogy most le telepedtek a  mempa rendszerbe ,ami közel van a Klingon fenségterülethez. Ezért több összetűzésbe is kerültek velük.

Szövetségeseik:

Szövetségben nem igazán vannak egy fajjal sem ,egyedüli faj akivel szövetségben vannak azok  a Zenis faj..amit  a kiterjedés által ismertek meg..azóta  szövetségben  vannak és  dalok szólnak arról,amióta szövetségeseik lettek és  védelmezik őket.

Ellenségeik:

Mivel  a Langossi  Galaxis-tól kezdve  elég sok utat bejártak így ,elég sok ellenségre tettek szert mivel az utazó technikájuk szerte  a legfejlettebb..

Querrarieai Birodalom:
Az Ősi ellenségük  a  Querrarieai Birodalom,már évezredek óta  ellenségeik amióta  szinte az egész galaxisból kiírtották  , a Velons fajt..minden Velons,fő kötelezetsége  megvédeni   a fajt és  le igázni legnagyobb ellenségüket..

Ultimate faj:
A második legnagyobb ellenségük..amióta  elhagyták  a galaxisukat,egyfolytába veszélyeztetik a fajt és  a kihalás  peremére  kíséri őket.

Klingon:
Amióta új galaxisba menekültek  a  Querrarieai Birodalom,ellen azóta  az egyetlen olyan bolygót tudtak csak találni ami megfelel nekik így  ,mivel ez a  bolygó teljesen lakatlannak látszódott le telepedtek..mivel nem túl járatosak eme,szektorban így nem tudhatták hogy  a Klingonok fő terület része...így állandó harcok ,keletkeztek  a  terület megvédésre..

Romulánok:
A  Romulánok amióta ebben a galaxisba belépett a Velons faj ,megállás nélkül lopják a  nyers anyagainkat..meg kell hogy állítsuk őket..

Breenek:
Mivel az első le telepedés ebben  a galaxisban ott lett volna,ezért több kolóniát is  felhúzott a  Velons faj ott de  egy gond volt hogy a Breenek túl erőben voltak,így  el kellet menni azon részről az űrnek ,azóta  ellenségek.

Semleges fajok:

Föderáció:
Nem zavarja  őket a jelenlétük,bár olykor  összetűzésbe kerülnek de  nem akarnak háborúzni velük.Néha ugyan segítenek  a Föderációnak,de  nem akarnak belépni  a  Föderációba.

Omar:
Csak Kereskedelmi célok .

A Progenitorok :
Kereskedelem,némi utánpótlás.

Az Agros faj:
Mivel egy galaxisban,született mindkét faj így  először tőlük kértek segítséget de  mivel nemleges  választ adtak,így  páran nem igazán szeretik őket.Páran pedig istenként tekintenek fel rájuk.Régen jó szövetségben voltak ,amíg a  Querrarieai Birodalom meg nem támadta  őket. Azóta nem adnak segítséget és nem is kommunikálnak egymással.

---------------
---------------

Isteneik:
Kétféle hit ,ismert  a Velons fajnál.

Agros istenek

Történeteikben:
Akik fel élesztik  a  Velons hőst (Julnak)-ot,és  erőt adnak neki  a harchoz,az ősi ellenség ellen.

--------------
--------------
Inderis

történetei:Inderis hősies tetteiről szólnak,aki megmenti az utolsó Velons faj megmaradt részét és  az utolsó leheletéig harcol amíg nem vágják le  a fejét..ezzel be mutatják  a Velons faj ,fel virágzását majd  az elbukását ...

-----------
-----------

Rangok:
Többféle rang is  létezik a Velons fajnál de leginkább  a katonai rang ismert mivel ,leginkább az a legelterjetebb.

hierarchiájuk:

Király
/
Generális
/
Hősök
/
Harcos
/
Katona
/Közkatona

Általában,megosztottan harcolnak a Hősök a Harcosok és   a Közkatonák együtt. Soha nem hagynak senkit sem cserben,harcban és  soha nem hagynak hátra  holtakat.

Királyuk:
Jelenleg Werlis  a királyuk,aki nem megszokottan részt vesz  a  csatákban és a  legtöbb harcban is ott van az első sorban.

Nyelvük:
Hasonlít  az Agros és  a Querrarieai nyelvre is  ,de inkább annak a  összekeveréséből ered pár szó.Gyakran vesznek át új szavakat vagy épp mondatokat is.

Fő bolygójuk:

Jelenleg  a Mempa  rendszerben található,Transt bolygó ,ami virágzó növénnyel illetve állatvilággal rendelkezik.Régen a  Langoss rendszerben  ,a Nzezett bolygó volt.

Életfilózófiájuk:
Szerintük minden egyes,gyereket úgy kell nevelni hogy bármikor ez lehet az utolsó  napjuk illetve órájuk is. Nagyszerű  szobrokat készítenek,és  hatalmas épületeket építenek,szeretik  a forró helyeket és  nagyon szívósak. Szerintük  a harc az élet egyik rendszere  amit csak  a halál tud megtörni. A végtelenségik kitartanak,csatákban ,harcokban,nem menekülnek csata  elől és  soha nem vonulnak vissza úgy hogy  ,az ellenség kezében maradnak  a halottaik. Dalaik,leginkább  a harcokról a vérengzés  fájdalmairól szólnak leginkább mély szólamú dalokat játszanak nehéz dallamokkal.Könyveik leginkább , a bolygó lakhatóságának  a felvirágoztatásáról szól és elképzelt helyekről.

Táplálkozás:
Leginkább bio energiát fogyasztanak ,amit leginkább egy  már halott vagy épp haldokló ellenséges egyedből esznek ki.

Biológiájuk:
A biológiájuk egyedi  galaxisban,energia formájú belső szerveik vannak , a légző szervük leginkább egyfajta energia  úgy ahogy az egész testük is .Vérük viszont van ami inkább plazmához hasonló így elég veszélyes is. Az összes szervük energia  alapú.

Fiatal kor:
Legkisebb kor  a 50 év mivel, a gyerekek megszületésük után gyors korszakoló,kapszulába  kerülnek aminek a segítségével az összes történelmi dokumentációt szinte az agyukba bele tölti  a kamra,kinézetük ugyan csak tinédzser kora  öregedik meg ,viszont további öregedés nem alakulhat ki mivel ettől kezdve  csak 800 évesen öregednek tovább.Mivel  a gyors korszakoló beállítja a génjeiket ennek megfelelően.

Alap természetük:
Általában,barátságosak (gyorsan barátkoznak)de  ha  valamelyik barátjukat vagy épp családjukat akkor  könnyen meg is ölik az ellenséget akit annak tartanak.

Rendtartás:
A Rendfentartás a Velons,fajnál leginkább minden egyes állampolgár együttműködéséről szól.Nem nagyon szokott,kihágás lenni vagy épp gyilkosság ez náluk szinte elképzelhetetlen egymás  között.

Az állandó páncél...:

Mivel leginkább páncélban vannak így ,csak az otthoni légkörhöz igazodva veszik le  a páncélzatukat.Ami megvédi őket a  legtöbb támadástól,illetve  oxigént és  táplálékot is  tud  adni a vénájukon keresztül.

Suit1

Suit2


Suit nélkül

1.kép(suit nélkül női Velons)

2.Kép(Férfi Velons)

Hamarosan:
-Fegyverzetről
-Hajóikról
-Egyéb



"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2013-06-16, 16.28.31 | Üzenet # 13
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kirosi faj



Keletkezés..

Egy faj ami rendkívül ellenséges,több mint tízezer évet vártak arra hogy létrehozzák azt a technológiát ami segítségével elérhetik a mi ismert galaxisunkat. Eredetileg csak a galaxis egyes kivetüléseiben tudtak megélni,mivel azon a részen a galaxisnak ahol ők élnek nem tud senki át menni az ő területükre,mivel az egy temporális síkban létezik ,ami minden egyes univerzum megsemisülése után lehet csak létrehozni.. a faj történelme egészen visszakövethető odáig hogy ,egy katasztrófa alkalmából amikor még keletkezett néhány bolygó legelőször,akkor egy fekete lyuk keletkezésekor beszívott egy egész galaxis részt magával,a fekete lyuk odáig fejlődött amíg egyszer csak nem túl nagyra nőtt és bezárult egy nap robbanása alkalmából... a beszívott univerzum pedig át került egy bizonyos temporális zónába.....év billiárdok és áldozatok által,maradt csak életben az ott új kialakult faja a Kirosi faj..mivel nem igazán volt ellenségük sokáig fejldőhettek..és sokáig növelhették a birodalmukat ,persze csak odáig amíg csak engedte a saját galaxisuk..

Fő bolygó neve:
Olenis (Regulus és a Argelius rendszer temporális síkjában létezik)

Testi kinézet..és kasztok

Mivel az ő galaxisukba teljesen máshoz kellet alkalmazkodniuk ezért,egyes kasztok technikával helyettesítették a testi részeiket ők lettek a Kirosi faj katonai kasztja,őket hívják "Vanok" kasztnak.A másik kaszt inkább genetikai tudósaikról voltak híresek így újra rendezték a genetikájukat alkalmazkodva a hatásokra. Ők lettek a "Nís' kaszt,ők leginkább az orvoslásról és a testi újra felhasználásról híresek,képesek más testet irányítva élni eredeti alakjukba pedig képesek láthatatlanná válni. A "Havol" kaszt pedig úgy alkalmazkodott hogy hagyták hogy a természet formálja őket a túlélésre,ezért már csak egy maroknyian élnek és a kihalás veszélyezteti őket ,ők inkább a gépészethez értenek leginkább a csillaghajók tervezéséhez de nem képesek akkora találmányokat feltaláni mint a "Vanok" kaszt ( A "Havol" kaszt nincs elismerve így a legtöbb alsóbb rendű be sorozattat innen veszik ,de csak orvosi és gépészeti célokra használják őket leginkább).

Vanok kasztbeli katona-kép

Vanok katonai vezető

Nís kaszt

Nís kasztbeli vezető

Havol kasztbeli

havol kasztbeli suitban

Keveredett kasztbeli (mindegyik kasztbeli generáció
keveredett egyede-ritkán fordul elő )


Ellenségeik & Szövetségeseik és A temporális terület nyitó gépezet:

Amit tudni kell a fajról hogy nincsenek szövetségeseik,nem szövetkeznek mivel mindig is egyedül voltak a saját galaxisukban. Ellenségeik viszont minden olyan faj aki ellenkezik annak hogy csatlakozzon a Kirosi fajhoz.
A Temporális terület nyitó gépezettel tudtak nyitni egy lyukat azon területen ahol a galaxisuk van így a fekete lyuk hálózatokat felhasználva képesek akárhol ,bármikor megjelenni hajóikra nem jellemző a "warp" technika.

Rangok:


Hit, gondolkodás,életfilozófia:

Nem a  hit vagy  épp más  miatt akarnak  több területet hanem egy okból,még pedig az a  túl élés  kérdése az univerzumba. Az ő  elképzelésük hogy  minél több területet szereznek  a  galaxisból annál több,esélyük van a túl élésre..mivel  a próféciájikban amik még keletkezésükkor írtak,egy  nagyobb hatalom le fog csapni az univerzuumba és  romba fog mindent dönteni ... mivel szerintük ez igaz ezért ennek a " hitnek",megfelelően cselekednek és  az egyik ok ami meghatározza őket.

Fő vezető:
Mint mindenhol itt is kell egy vezető aki parancsol,akire hallgatnak.  'Uval' volt az aki  jelenleg  a vezetőjük ,ő kezdeményezte   a  támadást is   a többi nagyhatalom ellen az Alpha illetve  a többi kvadránsba  is.

Élet & kor:
Mindegyik kasztbeli egyed  körübelül egy kort élnek meg,30 évig élnek utána  pedig  kénytelenek átadni adni az utóduknak, a   rangukat stb mivel minden egyes szülő kiképzi  még fiatal korban ,az utódjukat  arra amit tanultak majd  a  rangukat át adva  megerősítik a bizalmukat..mivel nem sokáig élnek így  a rang át adása fontos.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Kedd, 2014-01-21, 16.42.54 | Üzenet # 14
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Voin (Faj)  ( Zénna ) (Bolygó)

A Zénna
A Zénna bolygó egy M típusú bolygó mely egy nap körül kering, és két holdja van
( Mechécainata Jainten és a Mechécainata Svetla).
Maga a Zénna a Földtől távol eső űrben, a Gamma qvadránsban található, egy elszigetelt
kiterjedésben.
A Zénnától legközelebb a bolygó "testvérbolygója" a Ziváttra található mely egy elsivatagosodott
bolygó, de még lakható. Itt találhatóak a Voin peremkolóniák is.
Őshonos fajok: Tzzanok; Krirok ( Kihaltak még a Voinok érkezése előtt )

A Zénna felszíne erősen sugárfertőzött a sok éves háborúskodás miatt. A Voin és a Tzzan fajon kívül mások
nem tudnak lemenni a bolygón található egyetlen városra védőfelszerelés nélkül. A bolygó felszínén 40 fok
meleg van egész évben, eső ritkán lehetséges.

A Voin biológia:

A Voinok két alfajból álló nép: Az Alpha és a Betha alfajból.
Az Alphák katonai kasztok, akik ugyan képesek utódot létrehozni, de csak egyet, akik már elvből katonák.
Erősebb a csontozatuk, és jobb
a látásuk mint egy Bethának, de mégse olyan jó a látásuk mint egy embernek. Maximum 55 évig élnek.

A Bethák: Főképp átlag polgárok vagy diplomaták, sok tudós kerül ki közülük. Képesek családot alapítani, több gyerekkel, nagy
családban élnek, és nagyon összetartóak az Alphákkal. a látásuk rosszabb mint a betháké bár ők se sokat
látnak, viszont nagyon okosak, és szintén jó a hallásuk. Ellentétben az alphákkal
ők sokáig, több mint 200 évig élnek. Kevesebben vannak mint az Alphák.

Vallás:

A Voinok Vallásának a neve az Arany könyv- nevet viseli. Az Arany könyv egyfajta biblia számukra.
Több istenük is van, köztük Rothin, aki a háború istene volt.
A legenda szerint Rothin, két testvérével Iwerrel és Voinnal járta a Fényes utat melyet maga a Nap
tárt eléjük mikor hirtelen Voin megállt és le akart telepedni, mert meglelt egy gyönyörű bolygót.
Rothin nem akart odamenni, így előbb szép szóval majd durvábban fejtette ki akaratát húgán. Voin ellenált,
és Iwerr segítségét kérte, de nővéren nem segített hanem bátya pártjára állt.
Mikor azonban Voin majdnem meghalt
megsajnálta azt, és lehajította Rothint az alvilágba.
Voin ezek után meggyógyult és megalapította a várost, mely később a faja otthona lett. Rothin azonban bosszút akart
állni Iwerren, így elindította a nagy háborúskodást, mely végén minden ami jó volt elbukott és az alvilágé
lett Voin népe.
Az első fejezetben ez áll, ez egyfajta jóslat mely a Voin papok szerint. Szerintük minden ami a könyvben van bekövetkezhet.
A legenda azt is megjósolta hogy lesz egy harcos aki majd legyőzi az ellenséget később a Nagy vész idején.

Nem minden Voin vallásos, és a mostani időkben egyre kevesebb de a legendákat mind ismerik.

Mindkét alfajra igaz:
A Voinok csontozata erősebb mint az embereké. Külsőleg humanoidok, minimum 170 cm-esek, vörös vagy fekete hajúak,
szénfekete vagy barna szemük van.
Szem: A Voinok a sok éves radioaktivitás miatt mutálódtak ezért nagyon rossz a látásuk. A vörös és ez erős narancssárga
fényeket érzékelik valamint formákat, mintha árnyak lennének a fényben. Viszont ezt a negatívumukat kiegyensúlyozták
a remek hallás, szaglás, és tapintás érzékükkel; egy ember furcsának hinné őket de nem vaknak.
Ha emberekkel beszélnek gyakran nem néznek a szemükbe. Ez furcsa lehet nekik.
Empata faj, de nem képes beszélni mások "fejébe" vagy "Gondolatot olvasni", viszont a "látókon keresztül könnyen
tapasztalnak, és tájékozódnak".
Nagyon gyorsak, és találékonyak.
Mindkét fajra igaz hogy rendelkeznek némi telekinézissel is, melynek egyeseknél kevéssé, másokon nagyon látszódik,
például képesek megmozdítani több tárgyat egyszerre, vagy nekiütköztetni valakinek de ezt nem tudja mindegyik és
nem gyakran csinálják.

Történelem:
A Voin egy kezdetekben békés, majd később  harcos faj mely egy ősi kultúra és már legalább tízezer éve fenn áll.
A legősibb Voin könyv számítja az időszámítást, mely az első város a Zénna Doma megalapulásától
számítja az időszámítást. Maga a faj azonban valószínűbb hogy már régebb óta létezik, de a nagy Pusztulás napján
ezek az ősi iratok elvesztek.
A Voinok mikor az Ősbolygó elesett ( Valószínűleg a napja robbant fel)  ( Az időszámításuk előtt) elköltöztek
kolonizáló hajókkal a Zénnára ahol most
is élnek.

A T'zzan háború
Időszámítás szerint 10000- ig sértetlenül fejlődött a Voin kultúra. ez volt az Arany korszak, a Virágzás ideje.
A Voin nép ellepte a bolygót, űrhajókat és siklókat építettek, és béke volt. A fegyverkezés szinte nem is létezett.
10540- ben kezdődött a háború a T'zzanok ellen. A T'zzanok egy alvó faj volt mely a Zénna bolygó őshonos, szupermodern
kiborg faja volt. Mivel a Voinok nem is tudtak róluk ezért meglepődve vették észre mikor a T'zzanok előkerültek a föld alól.
A T'zzanok harcias agresszív faj, mely betolakodóknak vélték a Voinokat és tömeges irtásukba kezdtek. Falukat, és
városokat írtottak ki, míg a Voinok rohamfegyverkezésbe kezdtek. Próbáltak többször is diplomáciai csapatokat
küldeni, azonban a T'zzanok kérdés nélkül azokat is lemészárolták. Megkezdődött a totális háború.

Tömegpusztítás:
A két faj, nagyon sokáig 10540 - 11540 ig harcolt egymással míg a Tzzanok visszamentek a föld alatti fészkeikbe és
vissza nem aludtak. A Voin faj majdnem kihalt közben. A folyamatos atom bombák, és vírus fertőzések miatt
a légkör megtelt radioaktivitással, így az első város körül olyan pajzs van ami védi és szűri is azt
folyamatosan a vírusok és a radioaktiv fertőzés ellen.

Fegyver szünet:
Napjainkban, 11549- ben a Voin faj próbálja felépíteni ami maradt, és hajóik és fegyvereik is folyamatos készültségbe
vannak a T'zzan invázió ellen ami bármikor megint kitörhet.

Fontos csaták a Voin történelemben:
10540: Első csata. A T'zzanok felbukkanása Birellnel-nél. ( Volt Királyi város)
Egy időben:  A Királyi klán kihalása, a Köztársasági vezetőség megalakulása, a fegyverkezés kezdete.
10550: Frehn síki háború. Jmeni Crézos ezredes vezette a Voin sereget. Több mint 12000 embere halt meg aznap de nyereséget
aratott. Megtudták a T'zzanok az új haditechnikai vívmányokat, az első olyan csata volt melyben szerepet játszottak a plazma-
fegyverek.
10555: Jmeni Crézos ezredes megvédi a Tzzanok elől az Első várost minimális veszteséggel.
10600: Jmeni Crézos és Nat Seimme parancsnok űrcsatát vívnak a peremkolóniákért.
A Voin fegyverek gyengébbnek bizonyultak a Tazzanokéhoz szemben, de nem a technika hanem az ész győzedelmeskedett
mivel Crézos ezredes csapdába csalta őket. Hirtelen elbújt a flottájával a közeli aszteroida zónába. Egy csalit tettek ki
amit bevettek a T'zzanok, így körbe fogták őket és megsemmisítették hajóikat.
10674: A T'zzanok atom bombát vetnek be Halwe falura, és Initharra. Töb mint 20 millió civil hal meg.
10885: A T'zzanok újabb atombombákat vetnek be, Crézos ezredes meghal, utódja Nat Seimme lesz.
10900: Scea Dárius parancsnok védi a peremkolóniákat a legújabb fejlesztésű vadászokkal. A csatában Seimme ezredes meghal.
de a Voinok nyernek.
11000: Dárius parancsnok a Nogrenái szorosba hajtja a T'zzanok vadászait, majd ott bekerítve a földi egységek és a légiek
igénybe vételével egyszerre megsemmisíti őket.
11450: Voin diplomáciai csapatot küldenek a T'zzanokhoz, de azok megpróbálják megölni őket, Dárius és csapata megvédi őket.
11540: a végső csata. a T'zzanok a peremkolóniát akarják megsemmisíteni, de Dárius és csapata megsemmisíti őket.

11544-ben a Voinok segítséget kértek több fajtól, főleg orvosit és a Föderáció segített nekik először.
A Voinok beadták a kérelmet épp ezért a csillagflottába.

Hozzáadva (2014-01-21, 16.42.13)
---------------------------------------------
Kiegészítés:
BIOLÓGIA:


A Voin biológi röviden:

A Voinok humanoid faj, ami azt illeti külsőleg nagyon is az emberekre hasonlítanak. Mint az embereknél náluk is vannak különféle bőrszínűek, szemszínűek és hajszínűek bár a Voinok többsége fekete vagy vörös hajú.
A vérük király kék színű, mert sok vasat, valamint egy Thrionepan nevezetű festékanyagot tartalmaz. A könnyük is kék színű.
Vérükben olyan anyag található mely a neurális pályákat erősíti, és ellenszérum lehet sugárfertőzés ellen. A Nauszikai ember kereskedők épp ezért is szeretnek olykor Voinok-ra vadászni.

A Voin szervezet elég ellenálló a sugárfertőzés ellen, a bolygón okozott sokéves ipari és háborús tevékenység miatt keletkezett káros, radioaktív anyagok miatt.
Ugyanakkor a faj mutálódott, aminek következményeképp a mai Voinok retinája nagyon elgyengült. E miatt a Voin-ok sokszorosan rosszabbul látnak mint a többi humanoid faj.

A tüdejük a hátuknál található, egy bizonyos csont pajzs védelmezi a sérülésektől-ütközésektől mely amilyen vékony olyan erős.
A Voinok legtöbbje légzésrendellenességben hal meg ugyanis hiába védelmezi a csontpajzs a tüdejüket, az körübelül nyolcvan-kilencven éves korukra elkopik így a tüdő védtelen marad.
Az agyuk hátsó részét használják, ami fejlett, képesek ezért némi telapátiára amit úgy használnak mintha "folyamatosan tapogatóznának" a sötétben.
Kettővel több bordájuk van mint a Földieknek, csontjaikat nehezebb eltörni.
Pulzus számuk elég alacsony.

Fejlődés:
A Voinok külső öregedése 45-50 éves korukban leáll. Szerveik viszont öregednek de négyszer, ötször lassabban  mint a Földieké.

Hozzáadva (2014-01-21, 16.42.54)
---------------------------------------------
KIEGÉSZÍTÉS:
ÍRÁS:
 

A Voin írásról:

Kezdetben a Voinok folyékonyan írtak papírra ez azonban az évek során megváltozott így ők már nem kézzel írnak hanem egy eszközzel amit Ísuventé-nek hívnak.
Ez az eszköz leginkább egy földi tricordernek megfelelő méretekkel bír, kényelmesen elfér akár egy zsebben is.
Az Ísuventé ősi alakja megfelel a kommunikátoroknak ami egyépként a Voin tecnológiában a karra szerelhető ma már, de funkciója ugyan az.

A régi eszközben az az érdekes hogy nincsen rajta kijelző viszont sok apró mezőket tartalmaz (Egészen pontosan öt sort) , és ki lehet húzni belőle egy ötödik és egy hatodik sort is.
Ezeken a fémből készült sorokon ponton írást lehet "olvasni" (tapintani) a küldött féltől a felső mezőben amely hasonlít a Földi Braille-írásra.
Az alsó mezőkben lehet a beérkező üzenetre választ írni ugyan ezzel a technikával.

A modern, eszközök csak írásra használatosak, adatuk képes egy életre elegendő anyagot menteni és vissza is lehet olvasni ugyan ezzel a technikával minden mentett szöveget.
Bár a Voinok legtöbbje hangfelvételt használ, így csak kevesen írnak már ezzel a technikával.
( Dárius naplója egy ilyen eszköz )

A Voin nyelvtan egyépként nagyon egyszerű. Pár jellemző róla:
* Jelen- Múlt-Jövő
* Nincs nemet megkülönböztető jelző mint az angolban pl a She vagy a He
* Nincsenek rokonértelmű szavak, mindennek van külön megfelelője
* Egyedül az ékezetek bonyolultak benne, hisz nevekben és egyes tárgy nevekben használják csak az Á-t az Í-t az é-t, az az ë-t.

KIEGÉSZÍTÉS: 

Családi szokások: 

A Voinok klánokban élnek. Több család akik vagy szövetkeztek vagy rokonok klánokba tömörülnek. 
Ezek a klánok nagyon zártak, és általában vagy katonaiak, vagy polgáriak. Mivel a Voinok a háborúk miatt nincsenek sokan, ezért hat nagy klán van. 

A Voin családok nagyon elítélik azokat akik bármilyen módon bűncselekményt hajtanak végre, saját családok vagy más családok tagjai ellen. 
A gyermekek durva testi sértése halál büntetést jelent, csakúgy mint az is ha valaki gyilkol. A Voinoknál nincs börtön. 

Párválasztás: 

Ahhoz hogy egy Voin nőnek (legyen az katona vagy nem) legyen párja meg kell küzdenie egy férfivel. 
Ha legyőzi a férfit kard párbajba az a párja lesz.


 (HU)
 
-John-
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 20.37.35 | Üzenet # 15
L’espoir-tudományos főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Krax faj 

Biológiai felépítésük: 

Az őseik hüllőszerűek voltak, ezért jobban kedvelik a sötétebb és melegebb, kb. 45-50 fokos hőmérsékletű, és nyirkosabb környezetet. Nem képesek túlélésre semmilyen körülmények között fagypont alatt. Humanoid gerincesek, erős csontvázzal rendelkeznek. Hidegvérűek. Vérük sűrű, a színe pedig sötétebb árnyalatú, zöldeskék színű. Izmosabbak az embereknél, emiatt testi erejük is nagyobb, ami nagyjából megegyezik egy klingonéval. Akár két és fél méter magasra is megnőhetnek. Érdekes módon két szívük van és négy májuk. Tüdejük nagyon fejlett emiatt akár fél órán át kibírják oxigén nélkül. Agyuk két féltekére tagolódik. A népesség tíz százaléka telepata. Bőrük színe nagyon világostól (szinte már fehér) nagyon sötét (szinte már fekete) zöldig terjedhet az idők során kialakult különféle rasszok miatt. Fejükön haj nem található. Szemük vörös színű, látásuk közel sem olyan jó, mint az emberekké. Hallásukkal, szaglásukkal és a bőrükben lévő különféle mozgást érzékelő szervekkel tájékozódnak elsősorban. Testük elképesztő sebességgel képes regenerálódni. Egyes források szerint még levágott végtagjaikat is képesek „újranöveszteni”, igaz hosszú idő alatt. Anyagcseréjük lassú, ezért kevés vízre és élelemre van szükségük. Akár 300 évig is elélnek. Legnagyobb gyengéjük a hideg. 
 
John D. Benedikt - a krax faj egyik tagja

Történelmük: 

A mai kraxok ősei egy az alfa kvadráns távoli peremén elhelyezkedő óriáscsillag körül keringő Föld méretű bolygón alakultak ki. A hely eredeti neve az idő sodrásában elveszett, ezért ma csak Őshazának nevezik. Bolygó felszínét egy hatalmas óceán borította, amin kisebb-nagyobb szigetek „úsztak”. Az éghajlata trópusi jellegű volt. A szigeteket, ezért hatalmas esőerdők borították. A lombok alatti sötét környezetben élhetek nagy valószínűséggel az első kraxok. 

Nagyjából 250 ezer évvel ezelőtt az akkor bronzkori fejlettségi szinten lévő civilizációt egy a másik bolygóról érkező hódító nép rabszolga sorba kényszerítette. Sok-sok év elnyomás után a kraxok eltanulták az elnyomóik technológiáját és elfoglalva azok hajóit kivívták függetlenségüket, sőt már ők uralkodtak egykori uraikon. 

Hatalmuk néhány ezer év alatt kiterjedt az kvadráns elég jelentős részére. Egyes elméletek szerint még a mai ismert Föderációs területek egy részét is meghódították. Létrejött a legendákból ismert dicsőséges 100 ezer évig fennálló csodálatos birodalom, ami a valóságban közel sem volt dicsőséges és csodálatos, hanem inkább kegyetlen és pusztító... 

Nagyjából 90 ezer ezelőtt azonban a kraxokat a külső és a belső harcok mellett járványok is elkezdték gyengíteni, de végső döfést végül szülőbolygójuk 85 ezer évvel ezelőtti megsemmisülése jelentette. Egyesek külső támadást, mások belső hatalmi harcokat vettnek fel a pusztulás okaként, míg valakik természeti katasztrófára gyanakodnak. Néhány száz év alatt a kraxokat egykori szolgáik gyakorlatilag kiirtották. 

Ironikus módon a Birodalom fennállása alatt mélyen megvetett távoli vidékeken utazó krax kereskedők élték túl egyedül. A kereskedő hajókat az évek során hatalmas lakóhajókká építették át, de az egykori fejlett technológiájuk és kultúrájuk elveszett...A különféle hajók kis önálló közösségekké fejlődtek az évezredek folyamán, mivel a kereskedők szét szóródtak a kvadráns különböző szegleteimben. Bár többször próbálkoztak új hazát létrehozni maguknak a kraxok sosem sikerült hosszabb ideig. 

Sok krax beleőrült vagy egyszerűen megelégelte, hogy egész életét egy kereskedő hajón kell leélnie, ezért egyesek kalózoknak álltak a jobb élet reményében. Eleinte csak más krax hajókat fosztottak ki, de később már más fajok hajói is a célkeresztbe kerültek. 

Néhány krax lakó/kereskedőhajó vezetője az egyre növekvő kalóz és más növekvő befolyású kereskedő fajok (ferengik) veszélye miatt földi idő szerint 2219-ben létrehozták Krax Kereskedelmi Ligát. Ezzel hosszú idő után, de létrejött, ha közvetetten is, de egy új egységes krax központi vezetés. A következő években a legtöbb hajó csatlakozott a Ligához (természetesen a kalózok nem). Liga vezetése céljából egy a Föderációtól távol eső rendszerben felépítették a „Főváros” nevű hatalmas központi űrállomást. Ezt követően több kisebb, más krax űrállomás is felépült kvadráns szerte, de pontos helyzetüket csak a kereskedő hajók kapitányai ismerik. Jelenleg is folyik a harc a kalózok ellen. 

Társadalmuk: 

A krax társadalomban nem lelhető fel semmilyen fajon belüli diszkrimináció. A legszegényebb szülőktől származó gyermekek is ugyanolyan körülmények között nőnek fel, mint gazdagabb társaik. A társadalom legelismertebb tagjai ddeliwrek, vagyis a nagyon gazdag és befolyásos kereskedők és családjaik. Nekik van a legnagyobb beleszólásuk a Liga működésébe, de egyben ők a legkisebb csoport is. Alattuk helyezkednek pontiosok, vagyis a szegényebb kereskedők és tudósok. Nekik van a politikába a második legnagyobb beleszólásuk, de csak a második legnagyobb csoportot alkotják. Legalul poblok, vagyis az egyszeri munkások és családjaik helyezkednek el. Van joguk a politikába beleszólni, de elég csekély, pedig több, mint a népesség felét ők teszik ki. A társadalmi rétegek között szabad a vándorlás. Szegény szülőktől származó gyermekből is lehet nagyon gazdag kereskedő vagy épp tudós. Csoportok közt szabad házasság, de a gazdagabbak gyakran kötnek más gazdagabb családokkal érdekhazásságokat. 

Filozófiájuk: 

Nemcsak kraxok testfelépítése pont ellentéte a ferengiknek, hanem a filozófiájuk. Bár mindkét társadalom a kereskedelemre épül, de ég és föld a kettő. A kraxok elítélik azt, ha egy kereskedő nem becsületes úton szerzi meg a vagyonát. Azok a kereskedők a legelismertebbek akik egész életükben csalás nélkül szereztek profitot. Szigorú törvényeik vannak a kereskedelemmel kapcsolatban, azon belül is a vevők érdekvédelme az egyik legfontosabb. A krax elítélteket ahelyett, hogy elzárnák a társadalomtól vagy kivégeznék memória átírást alkalmaznak. Nem hisznek természetfeletti dolgok létezésében. A szegényebb szülők gyakran eladják gyermekeiket, hogy így jussanak vagyonhoz. 

A Kereskedelmi Liga: 

A Ligát 36 kereskedő alapította földi idő szerint 2219-ben. A Liga céljai már megalapuláskor tiszták és egységesek voltak: minden áron fel kell számolni a kalóz tevékenységet, mert nem csak, hogy veszélyt jelentenek a kereskedő hajóikra, hanem más eddig kereskedelmi szempontból szövetséges fajokat is a támadásaikkal ellenük hergelnek, akik így inkább a ferengikkel kereskednek. 

A „Főváros” megépülésével párhuzamosan a leggazdagabb kereskedők létrehozták a saját kis tanácsukat, ami mára a Liga irányításának egyik legfontosabb eszköze lett. Itt minden polgárnak joga van részt venni és felszólalni, de szavazni csak a tanács tagjai szavazhatnak. A tanács tagok nagy része gazdag kereskedő vagy annak a küldöttje és elenyésző hányadban a másik két réteg képviselői. A tanács élén két választott vezető, úgynevezett Nagy Prif áll (az egyiket a ddeliwrek, másikat a két másik réteg választja). 


Egy krax űrállomás


A Liga hajóinak nagy része hatalmas méretű kereskedő/lakóhajóból és elenyésző része kisebb kutatóhajóból áll. Hadihajóik nincsenek. Az alfa kvadráns Föderációtól távol eső részén nagyjából félszáz űrállomásuk létezik. Az állomások elsődleges feladata a hajókkal való kereskedelmen kívül a kalóz tevékenység megfigyelése. 

Kalózok: 

A kalózok aranykorukat a Liga megalakulása előtti években élték. Egyesek szerint ebben az időben több krax kalózhajó volt, mint kereskedőhajó. Ahogy felépült a Liga űrállomás rendszere létrejött vele egy érzékelőháló is. A kalózok immár vadászból prédává váltak miután nem tudtak elrejtőzni. Mára a kalóz tevékenység jelentősen csökkent, de még jelen van. Valakik szerint mindössze azért, nem számolják fel őket teljesen, mert akkor szétesne a Liga. Általában minimum 3-4 hajóból álló rajokban támadnak meg magányosan haladó kereskedőhajókat. Most már csak egy része krax eredetű flottájuknak, sok idegen fajtól is vettek vagy loptak maguknak hajókat. Néhány nagyon veszélyes raj még álcázó berendezéssel is rendelkezik. 

Kapcsolatok más fajokkal: 

Ferengik: A kraxok legnagyobbellenségei a kalózok után. Bár nyílt fegyveres összecsapásra nem került sor a természetük miatt, de utálják egymást. Mindkét fajnak viszont érdeke fűződik ahhoz, hogy egymással kereskedjenek, ezért minimális szinten ugyan, de függnek egymástól. 

Kardassziaiak: Fontos kereskedelmipartnereik, főleg a Dominiumi háború után. 

Breenek: Szintén fontos kereskedelmipartnereik. 

Föderáció: Valószínűleg mindkétfél tud a másik létezéséről, de kapcsolatfelvételre még nem került sor. Ennek oka valószínűleg, hogy a ferengi kereskedők nem engedik őket a térségben egy szerződés értelmében. 

A Föderáció összes információja a krax fajról kardassziai és ferengi forrásokból származik.
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2016-03-31, 18.38.09 | Üzenet # 16
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Utos faj

Anya bolygó: Frje -megsemmisült (Jelenleg titkos elvegyült invázióban a  Federáció ellen)

Fajuk több ezer éves ,messze  az ismert galaxisunktól éltek eddig. A Csillagflotta , 2 éve találkozott a fajjal de  valós alakjukkal még soha nem találkoztak . Jelenleg, a Csillagflottában épültek be mivel bármilyen formát képesek fel venni ezért nincs rendes fizikális alakjuk. Az Utos faj , a régi háború idején élte arany idejét amikor még a  Föld nem is keletkezett meg ,ekkor lefagyasztották magukat mivel a világukat fel emésztette egy  nagyobb fekete lyuk. A faj rendkívül sokáig sztázis kamrákban éltek ,míg nem találta meg őket jóval később a Csillagflotta.Amint megtalálták őket, az idegenek rögtön Csillagflotta alakot vettek fel így  be ivódtak évek során a Csillagflotta szívében a  tevékenységük teljesen le ellenőrizhetetlen szinte észrevehetetlen ,a  hatalmi mániájuk néha belső harcokra is kényszeríti őket de általában össze tartanak . Fő céljuk , a Csillagflotta és  a Federáció teljes átvétele és irányítása. 

Biológiájuk:

A fel vett , test és faj teljes biológiáját képesek le másolni így szinte a gondolkodásuk is  hasonló lesz illetve  a kommunikációjuk is. Eredeti formájukban , majdnem cseppfolyósok de  inkább szaruból és  nyálkahártyából állnak ezt a  formát keveset (szinte soha ) nem mutatják hiszen ilyenkor  rendkívül ,sérülékenyek.

Hasonlóságok:

-A legtöbb vírusnak nem állnak ellen hiszen hasonló a biológiájuk a fel vett testtel
-Teljes nyelvezetet másoltak le így teljesen meg egyezik a fel vett biológiájú lénnyel
-Diplomácia -simulékonyság -diplomáciailag képesek hajlani ,de általában csak a  fajuk kedvére,rendkívül intelligensek

Eltérések:
-Erősebbek (nagyobb izomzat )
-Nem tudnak zsírt fel venni mert azt rögtön ki is adják
-Víz nélkül akár 2 hónapig is élnek mert nem lételemük
-Táplálék nélkül nem képesek élni sokáig maximum 1 napig

Fizikájuk:

A  bolygójukon ami elpusztult (Frje) az ő  biológiájukhoz volt szabva ,viszont rendkívül gyorsan alkalmazkodnak más éghajlathoz is. .


KINÉZET
KINÉZET2


Fő céljuk:

A teljes megszállás és  a teljes biológiai azonosulás.Az Utos faj fő célja hogy  a Federációval egyenlőek legyenek ,hogy átvegyék a helyüket szépen lassan és  tudják irányítani az összes főbb vezetőt.

Ami már megvalósult:

A titkos invázió során ami 2 éve történt rendkívül,sok helyre be tudtak ivódni még a 31 szekció sem tud róluk.Mindenhol ott vannak,taktikai vezetőknél  a diplomáciai vezetőségnél mindenhol . Külön klinikákat nyitottak ,olyan betegségek elhárítására  amivel segítik a Csillagflottát viszont titokban  a genetikájukat kihasználva ezeknek  betegeknek teljesen átveszik az alakjukat illetve kicserélik őket .

Utolsó fázis:

Jelenleg  a Csillagflotta elleni invázió utolsó fázisa  készülődik, a Querreriai háború tökéletes telephelyet ad  a lényeknek hogy kiterjesszék azt amit szeretnének.

Jelentések:

Különfajta jelentések voltak ,incidensekről illetve még a  2 világháború után is ami rájuk utalt így  a faj nem először találkozik   a Földdel sem ,mivel a  faj egyik hibrid alfaja már évszázadokkal a tiszta Utos faj előtt már  landoltattak több hajót is  amivel le elemezték    a Földet illetve megfigyelték a  biológiájukat is.

A Csillagflotta a  Querreriai háború után kezd,vizsgálódni mivel több Csillagflotta tiszt eltűnt a posztjáról .

Armadájuk:

A  fajnak a megsemmisült bolygó maradékában ,sikerült először  újra éleszteniük pár hajót de mivel a  Csillagflotta segítségét szó szerint el lopták ,így  hatalmas nyers anyagra tettek szert így újabb hajókat tudtak gyártani amik hatásosak  a későbbiekben bevezetett rendfenntartás  miatt is.

Technikájuk:
Energia fegyvereket használnak ,ami nem sokkal térnek el más fajétól de soha nem használják más fegyvereit csak ha  beépüllnek teljesen.

Rendfenntartók:
Ezek a katonák illetve biztonsági csapatok szoktak járőrözni olyan helyeken ahol néhány arra kóválygó Csillagflottás próbál túlságosan is kérdezősködni.A Rendfenntartók ,teljesen ugyanúgy néznek ki mintha Csillagflotta tisztek lennének de  mindig takarják az arcukat  mivel ezek a lények az Utos faj guardienjeinek a  maradéka és  még nem tudtak teljesen alkalmazkodni a légkörhöz .A Csillagflotta úgy tudja hogy a katonaság titkos elhárító elitjeiből állnak.


KINÉZET
KINÉZET2
KINÉZET 3


A faj addig nem jelent veszélyt míg nem jelentenek rá fenyegetést vagy éppen nem teljesedik ki a  titkos inváziójuk.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2017-05-15, 17.42.30 | Üzenet # 17
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Xreiulz faj 

A Xreiulz -i faj ,egy kihalt faj akik a galaxis születésekor éltek...ez a faj egy hódító -pusztító faj volt akik uralták a galaxist ezek  az idegenek az akkori fajok együttes erejével sikerült csak vissza szorítani őket .....annyira veszélyesnek ítélték őket,hogy  lefagyasztották őket és  egy egész galaxisi időre  eltemették őket podokba és  kidobták a  faj összes  meg maradt részét a  Alpha kvadráns egyik szegletében ahol egy végtelen energiát elő állító gép tartja  foglyul őket egy  álcázott nebulába....a fajra,először  a Csillagflotta talál rá és halottnak hiszik őket,de mivel érdekli őket  az a energia  forrás ami foglyul tartja az idegeneket ezért elviszik az energia forrást további vizsgálatra  a U.S.S. Enterprise-J....Hutchinson ,kérésére az eszközt szétszedik de nem tudják megállapítani hogyan működik de akkor már késő volt hogy egy figyelmeztető szöveg rejlett benne mivel az idegenek a podokba fel éledtek...Smith kapitány ,nem akarta ott hagyni őket így   a hajó fedélzetére hozott párat de mivel nem tudták őket kontrollálni az idegenek képességei miatt így elszabadultak később a megmaardt Xreiulzok  a társaikért is vissza mentek és  őket is kiszabadították...évekkel később,a Klingonok egyik fő bázisát megtámadta  egy  idegen faja miről kiderült hogy ők voltak azok...a  bázist felhasználva évek alatt armadákat építettek...a  Csillagflotta később rájött hogy ,az ő hibájukból kifolyólag egy gyilkos fajt engedtek szabadra így  megpróbáltak ellenük tenni de mivel a faj erősnek bizonyult és  egyre erősebb hajókkal jöttek vissza így megpróbáltak diplomáciát alkalmazni rajtuk...ez nem sikerült....az idegen faj ,a  Földiek DNS-esét használva  többet tudtak meg  az Emberekről és  a  Csillagflottáról......a  Flotta ,idáig próbálta el titkolni a  faj létezését mert az széthúzta volna  a Csillagflottát de mivel a Xreiulz-i faj túlságosan is meg erősdött így muszáj volt...a  faj ,szövetségbe lépett később a Borg-al akiknek segítettek asszimilálni a 8472-es fajt illetve ,a  Dominion-nak újra építeni  az aggreszív terjeszkedésüket....a  Flotta ekkor jött rá hogy keményebb lépéseket kell tenni ezért a Briar patch -nél egy állandó védelmi  flottát telepítettek oda  ami visszaveri  a támadásokat ..ez addig sikerült míg el nem foglalták , a Dyson gömböt ahol le telepdtek és  több és fejlettebb hajókat küldtek  a Vothok közre működésével a  Csillagflotta és szövetségeik ellen.

Hutchinson admirális: " Ez a  faj megállíthatatlan...rémálmomban sem kívánom az ellenségemnek ,hogy összetűzésbe  kerüljön velük...de  sajnos nekünk kell megvédenünk  a galaxist mert hibáztunk"






---------------------
----------------------

Testfelépítés: Nem organikus
Szaporodás: Más élőlények szerkezetét használják fel-alakítják át mechanikus és  genetikai elváltoztatásokkal 
Vezetőjük: Farbasoh-Egy mesterséges tudat amit képesek bármilyen ,rendszerbe  telepíteni . Az Ai minden egyes fajbeli élőlénynek ,egy  chipben az agyukban létezik . Az AI  egyfajta vírus amely,bármit képes megfertőzni ezzel újra éledni és képes megújulni is.
Vezér elvük: Segíteni  a galaxist  azzal hogy  sterilizálják  az összes organikus lényt  a galaxisba hogy ezzel vissza állítsák a  keletkezési állapotot .
Táplálkozási rendszerük: Nem táplálkoznak csak energiával táplálkoznak ami kell az eszközeik és  a létfentartójuk működéséhez.

-----------------------------

Meghajtás:Stabil omega  molekulát használnak amely lekicsinyített változatát használják, az omega molekula ütköztetésével hasítanak  a térben egy  átjárót .Így képesek pár perc alatt nagy távolságokat megtenni.

Fegyvereik:Főként energia elszívó fegyvereik vannak, de vannak pusztító fegyvereik is  az ilyen  a fekete lyuk lövegek ,illetve  a roncsoló lövegek is. Nem használnak sugár alapú fegyvereket .

-------------------

(Space)

Hajóik:

Hajó neve: Chafamoquor 
Típusa: Quixigfor-(puszító)
fegyverek:50 darab Neo-Bicobolt ágyúk ( fekete lyuk ágyú ) ,plazma alapú roncsoló lövegek
Védelem: Nincs pajzs csak burkolat amely ellenáll a legtöbb sugár fegyvernek csak  a torpedók ütik át,Gravi mágneses tér van a hajó körül amely eltéríti a  fém alapú tárgyakat
Teljes hajó hossza:8,000km 
Szintek:20  szint(egybe nyíló) 
Tömeg: 11,430,9 metrikus tonna 
Legénység:180000 fő maximum
Burkolati vastagság:Két taktikai borg kocka vastagságú



Hajó by: Ivan Koren

-----------------

Hajó neve: Vassana
Típusa: Traxa-(Inváziós hajók)
fegyverek: egyenként 100 darab Neo-Bicobolt ágyúk ( fekete lyuk ágyú ) ,plazma alapú roncsoló lövegek,begyűjtő kapszulák, vírus löveg ( megénítja az ellenség AI ját és irányítani is képes egy időre )
Védelem: Nincs pajzs csak burkolat amely ellenáll a legtöbb sugár fegyvernek csak  a torpedók ütik át,Gravi mágneses tér van a hajó körül amely eltéríti a  fém alapú tárgyakat
Teljes hajó hossza:11,000km 
Szintek:2670  szint(egybe nyíló) 
Tömeg: 51,430,9 metrikus tonna 
Legénység:280000 fő maximum
Burkolati vastagság:egy flottányi taktikai borg kocka vastagságú burkolat

Nincs mesterséges levegő



------------------

(Ground):

Közelharci fegyverek:Revok 345


Plazma lövegű ,sorozat fegyver

Közelharci védelem:Energia személyi pajzs
Csatolások: 1637503.jpg (24.8 Kb) · 7830784.jpg (128.0 Kb) · 3974976.jpg (85.1 Kb) · 3039583.jpg (227.6 Kb) · 7952071.jpg (273.3 Kb) · 7706835.jpg (108.9 Kb)


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Fan Fictions » Új Faj
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: