Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Fan Fictions » Történetek,Történelem,leírások,stb (Történetek,Történelem,leírások,stb)
Történetek,Történelem,leírások,stb
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.04 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Történetek,Történelem,leírások,stb

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.14 | Üzenet # 2
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Agros
Az első kapcsolat


Egyszer amikor az A.S.F. Lex és a legénysége a Borg területek túlsó végén végzett kutatásokat, egy ismeretlen konfigurációjú hajóval találkozott. A Lex álcázva volt így nem vették észre őket.
A hajó stílusa nagyon ismerős volt. Egy pár évszázaddal azelőtt egy hasonló keveredett ugyanarra a területre. A Kapitány, Eddge Lors megfigyelést rendelt el. Ki akarták vizsgálni hogy kik is ezek, mit keresnek itt. Látszott a hajón hogy nem ebbe a környezetbe terveték. Szűrke és kopott volt. Túlzottan feltűnő és "hangos" volt. A hajtóművek is túl feltűnőek voltak a szubtérben, mintha direkt feltűnősködni akartak volna.
Két napja figyelték őket amikor fúrcsa dologra lettek figyelmesek. Ismerős életjelet találtak a hajón. Agros volt. Nem tudták mire vélni így még alaposabban figyelték a hajót. A hajó neve Legacy volt.
Egyik nap megfigyelés közben az egyik Plazmaágyú kimozdult egy kis meteorittól és az álcából kiesbe egyenesen a Legacy felé repült. Amint becsapódott a hajó hídja elé, röktön felhúzták a pajzsot és scannal-ni kezdték a könyezetet. Sajnos az álca a meteorit becsapódás miatt megsérül így egy 5x3m-es területen láthatvá vált a hajó és a Plazmaágyú működtetésére szolgáló elektomos kábelek is kilógtak az űrbe aminek hatására könnyen észrevették őket. A Legacy hívni kezdte a Lex-et.
-"Itt Peter Kornwell Kapitány a U.S.S. Legacy Federációs csillaghajóról. Azonosítsák magukat!"-hangzott el az üzenet minden frekvencián.
-Hogy vettek észre minket?-kérdezte aggódóan Lors Kapitány.
-Uram, egy meteorit csapódott a hajótestnek és az egyik Plazmaágyút eltalálva leválasztotta azt a hajótestről.-válaszolta Lessen hadnagy.
-Ne válaszoljanak!- szólt közbe a kapitány -hátha csak egy érzékelő zavarnak vélik az egészet.
Ám a Legacy folytatta az adás sugárzását és egy idő után hangoztatni kezdték hogy tudják hogy valaki van ott.
-"Itt Peter Kornwell Kapitány a U.S.S. Legacy Federációs csillaghajóról. Azonosítsák magukat! Tudjuk hogy ott vannak, Válaszoljanak!"-hangzott el ismét az üzenet.
-Áhh, a francba! Csatornát nyiss. Itt Eddge Lors Kapitány az A.S.F. Lex Agros kutatóhajóról...
Ezzel egy 5 perces vészjósló kérdezgetés vette kezdetét a Legacy kapitánya részéről, mire Lors megszólal.
-Kapitány, jobb lenne ha átsugározna. Ha átjön, mindent elmagyarázok.
Kornwell kapitány így is tett és amikor átért két tiszt várta a Platform mellett.
-Üdv. Lekro Emn parancsnok vagyok, az A.S.F. Lex elsőtisztje. Ő pedig a biztonsági főnök, Loxs Nur. Kérem jöjjön utánam.
Kornwell kapitány utána indult de mint egy sértődött gyerek elébük vágott és a maga feje után kezdett menni mire a Nur megszólalt.
-Mr. Kornwell! Nem arra van a tárgyaló.- ekkor Kornwell hátranézett és egy gúnyos vigyort rakott az arcára.
Mikor odaértek a tárgyaló ajtajához, Kornwell Kapitány nagyot sóhajtott. Eközben Emn Parancsnok kinyitotta az ajtót és betessékelte a sóhajtózó Kapitányt.
-Üdvözlöm Kapitány a Lex-en. Kérem ülljön le, sokmindent kell megbeszélnünk.
Hirtelen Kornwell megszólal- Kik maguk, miért követtek minket, mit akarnak tőlünk?
Lors csak nézett Kornwell-re és azt se tudta mit feleljen.
-Kapitány! Miaz Agros-ok vagyunk, az Agros birodalomból. Ez egy kutatóhajó és a borg területet vizsgáltuk. Párszáz évvel ezelőtt egy hasonló hajó járt elre és gondoltuk, kivizsgáljuk, hogy kik maguk. Mi a faja neve. kapitány?
-E-ember vagyok. -Válaszolt Kornwell.
-Ember?-döbbent meg Lors-őket 1300 körül meglátogattuk de még sehol se voltak. -gondolkozik egy kicsit -Akkor innen származnak a hasonló rang elnevezések.
-Maga miről beszél Kapitány?-lepődik meg Kornwell.
-Egyik hajónk, 1300 körül, a maguk időszámítása szerint 1020 körül meglátogatta a Földet, de még negyon primitívek voltak. Még az áramot se ismerték. Nem gondoltuk volna hogy ilyen gyorsan ilyen szintre jutnak.-magyarázza Lors.
Kornwell kissé zavartan néz Lors-ra de eszébe jutnak bizonyos legendák miszerint 1020 körül idegenek szálltak le.-Igen, hallottam valami idegen látogatásról, jópár történet szól erről.-felel a Kornwell.
-Ha többet megszeretnének tudni rólunk, kérem jöjjenek át a hajónkra és körbevezetem magukat és mesélhetek is ha akarják.
-Hmm. Az ajánlatot elfogadom.-válaszol Lors.
Ezzel elindultak a transzporter szobába.
Miután a két Kapitány közösen átsugárzott a Legacy-ra, Kornwell Kapitány elkezdte körbevezetni Lors-t. Útközben Lors megkérdezte, hogy kerülnek ilyen távol az otthonuktól. Erre Kornwell csak annyit tudott felelni...
-Gondviselő.
Lors hirtelen feleszmélt, tudta kiről vagy miről van szó.-A gondviselő?? Minket is megtréfált már. Sajnos elég rossza a humora. Szerencsére mi egy hét alatt hazaértünk. Maguknak nagyon kijutott a...- Hirtelen nagyon megdöbbent azon amit látott. Egy kisfiút látott akinek az aurája nagyon ismerős volt. Olyan 6-7 év körüli lehetett de nagyon erős volt a kisugárzása. Már szinte nem is emberi. Ekkor Lors úgydöntött inkább visszamegy a Lex-re. Ki kellett derítenie hogy ki ez kisgyerek.
-Elnézést Kapitány de nekem mennem kell. Fontos jelzést kaptunk egy közeli kolóniánkról.-mondta ami hirtelen eszébe jutott. Amint ezeket kimondta hírtelen egy furcsa transzporter sugárban eltűnt, és a Lex is eltűnt.
Ám nem mentek el. Amint Eddge átért rájött hogy kit is látott. Két napig még figyelték a hajót és a fiút utána elindultak a Meros felé...

Részlet az Agros Történelemből
Írta: Adam Cross


Hozzáadva (2011-07-14, 17.20.25)
---------------------------------------------
Agros


Exodus


Titkosított akta

Titkosítási szám: Y99K8-Alfa-1

Titkosítási szint: 20 (0-20)

Akta neve: Exodus

Év: -4537 (Földi időszámítás: Kr.e. 4932)


Akta feloldva: 3195-ben

Kezdetben 1 nép létezett, a Cron.
Ez a nép volt a Tejútrendszer első és legfejlettebb faja. Virágzott mind gazdaságilag, mind politikailag. Ám ez nemsokára megváltozott. Sötét korszak jött a Cron birodalomra. Belháborúk, fosztogatások, politikai harcok. Szép lassan a nép két részre vált, a Coalíció és a Szövetség uralta az állam főbb részeit. Míg a koalíció mindent irányítani akart addig a Szövetség mindezt megakadájozni akarta. Sajnos a helyet csak romlott és romlott. A Sövetség polgárai egyetlen egy naprendszerbe voltak kénytelenek vissahúzódni, a Exódika rendszer volt a szövetség magja, ha e elveszik akkor mindennek vége.Több évtizeden át milliók haltak meg egy darab szikláért, újra és újra. Végül a egyik oldal írányította a játékot, a Coalíció. Évtizedekik harcoltak míg csak egy választás maradt...
Kétségbeesésükben, szövetség öt alvóhajót índított. Remnyük csak az lehetett, hogy eljutnak egy helyre ahol újrakezdhetik a életüket a harcban elbukott hazájuktól messze.
Minden hajót az őt építő nemzet után neveztek el. Mern, Lexigor, Lemor, Enum és az Agros. A hajók elindultak de a Coalíció hajói már a Exódika fő bolygójánál támadták a Szövetségi hajókat, így az Alvóhajók nagy küzdelmek árán kellett árfúrniuk magukat a roncs és lövedék felhőből és hadihajókból álló akadájon. Végül sikerült átverekedni magukat a Coalíció blokádján és hipertérbe lépve elindultak a Sirius csillagrendszer felé.
800 év után megérkeztek. Mind a négy hajó letelepedett egy általa célpontnak kijelölt hely legélhetőbb bolygóján és új virágzó kolóniákat kedtek el alapítani.
Oly sok áldozat és harc után csak egyet akartak, felejteni. Új életet kedeni, új eszmékkel és új erővel, hogy ez ne ismétlődhessen me soha többé. Hamarosan minden teknikát eldobtak maguktól hogy újra, saját maguk erejéből alkossanak ismét civiliációt. Végül azt is elfelejtették, kik is voltak régen. A kormány egy vékony rétege a katonaság elit csoportjával karöltve azonban megtartotta a régi tudást és arra használta hogy kapcsolatot tartson a többi kolóniával és felkészüljenek az újbóli térhódításra. Így ment ez a mostani időkig is. Az Exodus-tól kezdve az első saját erjü űrbelépésig semmit nem fedeztek fel hogy a következő generációk ne úg éljenek hogy azért kelljen aggódniuk, mikor töténik meg újra ez a katasztófa...

Akta vége

Megjegyés:
3195-ben ez az irat nyílvánosságra hozandó ha a nép felkészült rá.

Írta: Adam Cross

Hozzáadva (2011-07-16, 19.30.48)
---------------------------------------------
Agros-i Kormányzat logója [ Béta]



Hozzáadva (2011-07-17, 13.44.37)
---------------------------------------------
F52 U.S.F. (Universal Star Fighter -tudom kicsit egyszerű elnevezés de nem végleges)



Hozzáadva (2011-07-18, 19.17.10)
---------------------------------------------
Egy logo az egyik későbbi írásomhoz :D Remélem tetszik.



Hozzáadva (2011-07-21, 16.52.18)
---------------------------------------------
Sírius Konföderáció


Ma van 3195 Ephos havának 18-ik napja. Nagy esemény történik e szép napon. Sok élet mozgolódik a Meros-i nagytanács termében, ami holnaptól a Sírius Konföderáció kormányzati épülete lesz. Mivel a nemrégen megismert testvéreink, szeretnének csatlakozni hozzánk, hogy együtt, szövetségben járjuk be a világot és álljunk hadba az ellenséges fajok támadásai ellen, nagy változtatásokat kell alkalmaznunk a politikánkban. Eddig királyság irányította a Birodalmat, de mostantól Konföderációban fokunk élni, rég elveszett testvéreinkkel.
Az én nevem, Mélos Rex, kapitány vagyok az A.S.F.* Remsis Nehézcirkálón. Nem sok dolgom van itt de a tisztjeim unszolása miatt muszáj volt eljönnöm. Apám nem lenne büszke rám ha megtudná hogy nemakartam eljönni ide. Itt a Meros-on, Lemn-ben születtem. Apám nagy politikus volt. Sajnos egy az egyesülést ellenző csoport merényletében ő volt a fő célpont. A merénylet sajnos sikerült és meghalt. Eért nem szeretem én a politikát, túl sok ember* halt már meg miatta.
Lassan elkezdődik az ünnepéj, az új alkotmány aláírása. Két hétig tanácskoztak egyfoytában a részletekről. Bevallom, én se nagyon támogattam az egyesülést de haladni kell a korral és szükségünk is lesz rájuk ha új ellenségekkel találjuk magunkat szemben. Épp Lekron Mex kormányzó lép be a kapun. Ő a Meros kinevezett Kormányzója. Még csak nemrég kezdte meg a munkáját a új hivatásában de máris nagy tiszteletre és népszerűségre tett szert. Erős egyéniség, és nem mellesleg gazdag. Manapság ez sokat számít sajnos, de azért ő emondhatja magáról hogy nem pénzből jutott odáig, ameddig. Áhh, Lemmnis Erogins, a Enum kormányzó. Ő róla csak annyit tudok hogy nemesi származású. Sok feladata nem volt a tárgyalásokon hisz már szövetségeseink voltak. Lemonor Megron, ő egy igen nagyra tartott ember. Sokak tiszteletét elnyerte amikor egy egés várost megmentett a Polgárháborújukban a Arkans's-on. Ő a Lemor kormányzó. És az utolsó kormányzó is megérkezik. Agnor Morn, a Mern-ektől, nem kedvelem a pasast. Ő pont ellentéte a többieknek. Pénz útján került hatalomra, de úgynézki jól végzi a dolgát.
Megérkeznek a ceremónia utolsó mellékszereplői és megkezdődik az Egyesülési esemény...
Sajnos az egészet végig aludtam de a végére felébredtem amikor azt mondta:

"Én, Lekron Mex kormányzó, megkötöttnek és érvényesnek nyílvánítom az új alkotmányt. Ezentúl a Konföderációban élünk, rég elveszett testvéreinkkel.
A Sírius Konföderáció a mai naptól megkezdi kormányzását az ősök leszármazottainak új világában."


Amikor végetért a ceremónia, mindenki Transztér sebességgel elindult kifelé az épületből. Nagy tolongás árán, de kijutottam az épületből ahol feleségem és kislányom várt rám...

Írta: Adam Cross

Agros:
Meros bolygó: Lemn
Lekron Mex Kormányzó
Enum:
Enumor bolygó: Régno
Lemmnis Erogins Kormányzó
Lemor:
Arkans's (Arkansis) bolygó: Legor
Lemonor Megron Kormányzó
Mern:
Mernsis: Lox
Agnor Morn Kormányzó

(ember*: csak személyre utal, nem fajra)
(A.S.F.*: a Agros-i Különleges Erők alakulata. A Földi Haditengerészet megfelelője)


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Csütörtök, 2011-07-21, 16.54.32
 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.14 | Üzenet # 3
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
1.
Meglepetések

- Willow Hedgett kapitány?
- Igen. - Válaszoltam amikor beléptem a kis helyiségben. Egy álmos délutáni napon fogadott az admirális a füllesztően meleg emeleti irodájában. A hatalmas épületben található helyiség a Csillagflotta központjában, san Fran Sisco-ban helyezkedett el, és mit ne mondjak nem örültem neki hogy ezen a békés helyen meg kell látogatnom egy békétlen embert.
"Mindenki tudja hogy nem kedveli a modern technológia adta lehetőségeket, ő egy klasszikus fajta. De hogy harminc három fokban ne legyen hajlandó bekapcsolni a klíma berendezést, ez már több mint a sok." - Gondoltam magamban. Az őszhajú férfi felnézett az íróasztala mögül. Első pillantásra kidülledt szemeitől, és hatalmas méreteitől nekem egy béka jutott róla eszembe.
- Kérem, üljön le. - Szólt hozzám. Cseppet sem volt szimpatikus a helyzet. Nagyon nem... Két órával ezelőtt még a Sirius Gamma csillagködöt tanulmányozom a hajómmal, mely az Arcadia nevet viseli, aztán pillanatokkal később - mintha ez lenne a világ egyik legtermészetesebb dolga- behívnak, azzal hogy a Semere admirális beszélni kíván velem. Akkor ideges voltam. Most- csak hogy példával szolgálhassak hőn szeretett tisztjeimnek - nyugodtabb. Abban reménykedtem hogy a hajómat amely még a régi idők stílusát őrizte magában ami a tervezését illeti, az én Proxima típusú hajómat nem fogják majd kivonni a forgalomból.A lehetőség persze meg volt rá. Mindig meg volt rá. Amikor múlt hónapban össze kellett ülnöm a többi kapitánnyal egy megbeszélésre akkor is azt hittem hogy Semere ezt fogja majd mondani. de akkor is csak furcsa pillantásokat vetett rám a gülü szemeivel. Végtére is szerencsésnek éreztem magamat. Szerencsésnek hogy megvan még a hajóm, és szerencsésnek hogy jó legénységem van.
Gondolataimból felesztmélve - melyek csupán pár másodpercig suhantak végig az agyamon- leültem, és bal lábamat keresztbe tettem a jobbon. Most vártam. Vártam hogy vajon ez a tömeg rosszindulat ami felém sugárzik, majd mit fog szólni az íróasztala mögül. A csöndet végül is - csak szokás szerint- én szakítottam félbe.
- Igen, uram? - Hangom olyan kimért volt akár T'pellené, aki a legjobb barátnőm és a kommunikációs tisztem volt. A férfi nagyot sóhajtott, ami már-már egy fóka fújtatásával vetekedett. Aztán megszólalt - épp időben, már kezdetem azt hinni hogy csak egyedül érezte magát és társaságra vágyott.
- A Vulkánról lenne szó. - Mondta, és még csak most fogtam fel hogy mennyire el van gyötörve az amúgy sem túl szép arca. Érdeklődve vontam fel a szemöldökömet.
- Igen? - Nem értettem hogy mit akar ezzel. A Vulkán bolygót mindig is a galaxis olyan diplomáciailag és szociológiailag túlfejlett kultúrájának tartottam ahol minden mindig logikus és stabil.
- Tegnap értesült a beszivárgó elhárítás arról - Folytatta Semere. - hogy egy bizonyos szabad elvű szekta, akik a Romulánokat támogatják merényletre készülődnek T'lara nagykövet ellen.
- Ő a Földi- Vulkáni nagykövet, ha jól tudom. - Szóltam közben. Már a bevezető mondatból tudtam hogy nagyon nagy a baj.
- Igen. - Erősítette meg állításomat a férfi. - A merénylet holnap este lesz, pontos koordináták is vannak róla hogy hol. - Kényelmesen egy adathordozót csúsztatott elém. Én lenéztem a kis eszközre, de még mindig értetlen arcot vágtam.
- Már bocsásson meg uram de... - Kezdtem volna neki, de ő rögtön közbe szólt:
- Hogyha megölik T'larát, mindent a közelben lévő Földi küldöttségre akarnak majd fogni. Minden jelet így akarnak szervezni.
- Szóval. - Összegeztem. - feszültséget akarnak kirobbantani köztünk és a Vulkáni barátaink között. - Ő némán bólintott. Nem tudtam magamat vissza fogni. - Ezt nem engedhetjük.
- Nem. Ezért küldjük magukat. - Válaszolta.
- M.. már bocsásson meg uram de miért nem a beszivárgó egységet küldi? - Kérdeztem egyre gyűlő feszültséggel a hangomban. - Ők ott vannak a közelben, és mi több eléggé felkészültek is.
- Tegnap megszakadt velük minden kapcsolat. Valószínűleg már nem élnek, vagy ha igen elfogták őket. - A szavam elakadt, és átvettem a kis, hideg eszközt. Egy pillanatig némán bámultam azt, majd vissza néztem a férfira és feltettem az utolsó kérdésemet:
- Miért pont mi?
- A kommunikációs tisztjéről van szó...a nővére a szektának dolgozik.
Ezek után már nem tudtam mit kérdezni. A szavam elakadt, a lélegzetem bentragadt: "Ez aztán az igazi meglepetés!" - Gondoltam magamban.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.14 | Üzenet # 4
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Querrarieai Birodalom általános támadási felállása
Mindig a Lerotu Rombolók védeik a nagyobb hajókat,így elintézve a kisebb mozgékonyabb hajókat.
A Werxe Nehéz Csatahajó pedig így előre törhet a lomha súlyával együtt.Közben a Histrack Általános Könnyű Csatahajók raja támadhat és bevédheti a kisebb hajókat.
Közben a Dhator típusú hajók a csata élvonalában veszik ki a részüket.Az erős pajzsuk miatt sok lövést így feltudnak fogni a nagyobb és a ksiebb hajók pedig védetségbe maradnak.


TACTICAI TÉRKÉP-KÉP


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.24 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Agros Biológiai ismertető
Az Agros-ok a Humanoidok csoportjába tartoznak, habár az embertől nagyon különböznek, átjárható a két faj. A történelmük miatt, azonban két formájuk fordulhat elő. A tiszta vérű (Arn) és a génmódosított (Darn). A génmódosított, mindig a cél faj adottságaival rendelkezik, az alapján fejlődik. Erre a célra, egy mesterséges gént használnak, amit a DNS-ük, másodlagos részébe injektálnak. Ezt általában deaktiválni szokták egy idő után és visszatér az alany, az eredeti formába. Egy bizonyos életkorig, nem lehet észrevenni, ha valaki génmódosított volt. Ez a határ, körülbelül 30-35 földi évnél van. Ekkor, a szervezet még könnyen visszanyeri az eredeti, az evolúció által megszabott fejlődési ütemet, ám ha ezt túllépi, már nem képes visszatérni, így idősebbnek fog látszani, mint kortársai és fenn áll a veszélye, hogy megtartja az emberi szervezet gyengéit. Mivel a Darn-ok a célfaj tulajdonságaitól függenek, így a továbbiakban, csak az Arn-ról lesz szó.

Arn:
Életkor:
Egy Agros-nál, emberi szemmel nehéz megállapítani a kort. Hosszabb életűek, ám az életük első fele, nagyon rövid.
Életkoruk, átlagosan (származástól függően) 200-300 földi év is lehet. Arányaiban, az öregedés üteme megfelel az emberi, vagy más humanoid faj öregedésével.

Életük első fele (0-10) elég rövid. Összesen 10 földi év, ám ez alatt emberi értelemben, 18 évet járnak be, mind fizikai, mind értelmi és érzelmi szinten. Ez alatt ugyan úgy fejlődnek, mint az ember fiatal korában, 18 év alatt. Mivel rövid ez az idő, gyerekkorban, nagyon fogékonyak. Szinte bármit megjegyeznek első hallásra. Nyelvérzékük is igen fejlett ebben a korban. Nem ritka, hogy egy-egy fiatal, korábban végez tanulmányaival, mint a többiek. Az újabb generációk, még inkább ilyenek.
10-12 éves koruktól, 20-25 éves korukig, külsőre nem nagyon változnak. Ebben az időben, a szervezetük, az ellenálló képesség, csont és izom állomány fejlődése és gyarapodása történik, nemtől és származástól függően.
25 éves koruk után, a külső öregedés beindul, és a Vulcan-iakéhoz hasonló módon és sebességgel folyik le.

Biológiai tulajdonságok:
Az Agros szervezet, igen ellenálló, mivel a múltban elég sok és kíméletlen betegség tombolt köreikben. Szinte az össze, ismert Humanoid betegségre immúnisak. Saját betegségeik, szinte az egyetlenek, amik képesek ártani nekik, ám a megfázás, nátha és hasonló egyszerű, de inkább csak kellemetlen betegségek, őket is megfogják.
Szívük sokat bír, ám gyakoriak a szív és érrendszeri megbetegedések.

Fizikai tulajdonságok:
Az Agros fiziológia, leginkább szembetűnő része, a két kar külső oldalán megtalálható, 3-3 penge szerű, bőrrel, nem borított, a karon felfelé haladva, sorban álló csontkinövés (Torken).

Ez egy evolúciós maradvány, mely a mai napig igen jól használható és szerves része a kultúrájuknak, harcművészetüknek. Ez lényegében egy természetes, védekezésre és támadásra is kiválóan alkalmas eszköz. Mind 3, különáll a neki alapot szolgáló kar csonttól. A csonton, ami támasztékot ad, bemélyedések találhatók, hogy a pengék biztosan álljanak a helyükön.

Alaphelyzetben, ezek a karhoz lapulva, egymáshoz simulva, a karral párhuzamosa, a felkar irányába mutatóan állnak. Amikor szükség van rá, egy erős izom megfeszül és ezek a kar felszínétől eltávolodva, támadó állásba helyezkednek. Az erre szolgáló izom, a testük, egyik legerősebb izma, a méretét tekintve.

Ezek keménysége, a test összes csontjához hasonlóan, meghaladja az átlag Humanoidok csontjainak keménységét, beleértve a Klingonokét is. A szó szoros értelmében, nem nevezhetjük csontnak, mivel egy rugalmas, ám erőbevitel hatására merevedő anyagról van szó. Összetevői is mások, mint a hagyományos csonté. Sok szerves anyagot tartalmaz, ám igen erős és ellenálló.
Gerincoszlopuk nem tagolt csigolyákból áll, mint a többi humanoid fajé, hanem egy rugalmas cső, mely a csont erőhatásra való merevedését kihasználva, tartja meg a testüket. Bár a csontjaik anyaga sokban különbözik a megszokottól, a csontváz felépítése szinte megegyezik az emberével, a csontpengéket leszámítva.

Izomzatuk erős és könnyen fejleszthető. Jó emésztő képességüknek hála, nagyon sokféle anyagból képesek energiát és építő anyagot előállítani.

Átlag magasságuk, 170-190cm körüli, nemtől és származástól függően.

Érzékszerveik:
Az Agros-ok általában, elég érzékeny lények. Legtöbb érzékszervük élesebb, érzékenyebb az emberénél, tekintve hogy a faj maga, elég vad evolúcióval rendelkezik, ami egy nagyon változatos környezetben ment végbe.

Részben telepaták, ami kommunikáció és érzelem átvitelre korlátozódik. Hallásuk nagyon éles. Képesek meghallani, ha valakinek gyorsabban ver a szíve. Látásuk, nagyon érzékeny a nappali fényre, így sokuk valamilyen sötétítő szemüveget kénytelen viselni. Jobban szeretik a fél homályt. Éjszaka jól látnak. Szemük, sok esetben teljes felületén fekete. Szaglásuk és tapintásuk szintén fejlett, de ritkán hagyatkoznak erre. Igen érzékenyek a mágnesesség változásaira és a magas hangokra, ezek képesek fájdalmat okozni nekik.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.34 | Üzenet # 6
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyéb információk a Progenitorokról

Meg a progenitorok be indultak és a Tejút galaxis felé vették az irányt hogy azt is el foglalják az elején még simán ment nekik de bele ütköztek Querreriak és az Agrosokba. Velük már nincs könnyű dolguk ők képesek voltak szembe szállni velük és elég sikeresen mert nem elég sok automatizált hajójuk vesztet oda a harcok során de azért ők is tudtak el pusztítani az ellenfél hajói közül. Ehhez habborúhoz rengeteg energia forrásra és nyersanyagra hajókra van szükségük nem számitótak ennyire ellenálló ellenségre. Ezért kénytelenek voltak hívni a nehéz tüzérséget a Dreadnought. Köszönhetően a Dreadnought többfázisú ágyújának könnyebben meg tudták tizedelni az ellenségeket de ez a sugár mivel csak egy irányú ezért lövés közben könnyű célpont és hiába semmisítetek meg annyi hajót az ősök oldalán is nagy a veszteség nagyon.

A Progenitorok , Biológiai és létrehozási információ

A progenitorok vagyis az ősök közül csak a Kékek tudnak a normál módon szaporodni a Sárgák mesterségesen álitják elő a katonáikat mert ők már nem képesek arra a fajta szaporodásra mint a Kékek. Ennek az egyetlen előnye az hogy rövid idő allat képesek nagy létszámú sereget létre hozni akik meg kapják a kiképzést. Aztán mehetnek is a csatába kapnak egy hajót vagy földi egységek lesznek ez az egyik különbség az emberek között és a két pár tüdő meg a gyors alkalmazkodás más hőmérséklethez és az hogy a Sárgáknál már anyira módosult a gén állományuk hogy a szerves technológia amit a régiek magukba ültetek minden Sárga katonánál megvan amikor létre hozták. Őket és ha megpróbáljak el távolítani a szervezetük egy idő után újra növeszti azt de erre is kitalálták a megoldást.Van egy olyan eltávolítási módod hogy ne növessze vissza azokat egy kódot kel a kar komputeren be ütni és egy olyan szert jutat a testébe ami lehetővé teszi az eltávolítást mert ez becsapja a szervezetet és azt hiszi hogy ott vannak amikor nincsenek.

itt a kép a Sárga Progenitorol aki frissen készült el
KÉP-SÁRGA PROGENITOR

Hajó adatlapok Drone,Dreadnough,Keeper

Hajó Besorolás: Dreadnough nehéz církáró
Hajó tervezés:Nehéz harci vadász elhárító ágyúk és a több fázisú ágyú
Gyártotta: Progenitor faj
Összsúlya:7,300,000 metrikus tonna
Maximális biztonságos utazó sebesség: 576 m/s normál hajtómüvekel
Maximum Híperűr sebesség:5000 m/s
Vágó nyaláb: 200 Emitter
Plazma vetítők: 100 Emitter
Elektromágneses pajzs rendszer: 1 Magnitudó
Hosszúsága: 5,000m
Szélessége: 2,000m
Magassága:3,000m
Komputer mag: Progenitor hadi komputer
Hajótest: harci szabvány
Pajzsok: sugár alapú fegyverekkel nehezen át üthető
Pajzs generátorok: 2
Metafázisos pajzs: nem
Hajótest védelem: harci szabvány
Maximum hírperűrmag kimeneti energiája: 50,000,000 Terrawatt
Érzékelők.elsődleges,másodlagos,tudományos, hosszú távú,Taktikai
Nagy energiájú vonó sugár Emitterek: 160
Szubtéri rádió: Interplexing
Eredeti rádió: rövidtávú
Deutérium tank: 100,500,00 Kg
Szerkezeti integritás mező:9 osztályú
Személyi transzporterek:50
Nagy térfogatú vész transzporterek:6
Molekuláris teher transzporterek:2
Képesség index(Galaxy osztály=2,000):
Sugár tűzereje:90,000
Torpedó tűzereje:torpedó nincs
Pajzs ellenálló képessége:35,000
Hajótest védelme:75,000
Fegyver pontossága:7,000
Fegyver ereje:10,500
Harci manőverezhetőség: 150
Általános képesség index: 30,000

A Dreadnough képe


Hajó Besorolás: keeper könnyü církáró
Hajó tervezés: négy a szárnyon lévő irányítható photon ágyú
Gyártotta: Progenitor faj
Összsúlya:1,300,000 metrikus tonna
Maximális biztonságos utazó sebesség: 1000 m/s normál hajtómüvekel
Maximum Híperűr sebesség:5000 m/s
Vágó nyaláb: 50 Emitter
Plazma vetítők: 80 Emitter
Elektromágneses pajzs rendszer: 1 Magnitúdó
Hosszúsága: 1,500m
Szélessége: 500m
Magassága:700m
Komputer mag: Progenitor pilóta akinek lá kötötték az agyát a hajóra és ő maga lett a hajó
Hajótest: harci szabvány
Pajzsok: sugár alapú fegyverekkel nehezen át üthető
Pajzs generátorok: 8
Metafázisos pajzs: igen
Hajótest védelem: harci szabvány
Maximum hírperűrmag kimeneti energiája: 5,000,000 Terrawatt
Érzékelők.elsődleges,másodlagos,tudományos, hosszú távú,Taktikai
Szubtéri rádió: Interplexing
Eredeti rádió: rövidtávú
Deutérium tank: 100,500,0 Kg
Szerkezeti integritás mező:7 osztályú
Személyi transzporterek:0
Nagy térfogatú vész transzporterek:0
Molekuláris teher transzporterek:0
Képesség index(Galaxy osztály=500):
Sugár tűzereje:9,000
Torpedó tűzereje:torpedó nincs
Pajzs ellenálló képessége:35,000
Hajótest védelme:80,000
Fegyver pontossága:8,000
Fegyver ereje:10,500
Harci manőverezhetőség: 500
Általános képesség index: 35,000

két kép a keeper könnyű církáróról az egyik képen a híperűr abalakegy másikon meg a pajzsa látható
KÉP1

KÉP2


Név: Drone

Típus: Corvet,vadász

Méretek:
Hosszúság: 300 méter
Sugár: 210 méter
Magasság: 200 méter
Fedélzetek száma: 6

Legénység:
3

Fegyverzett:
2 darab photon ágyú: szakaszos lövedék sorozatok száma 1000 lövedék/s

Védelmi rendszer:
Egy komputer mag ami kiszüli az illetéktelen behatólakot és nekik nem engedi használni a hajót

Sebesség:
Normál sebesség: 500 m/s
Maximum sebesség: 1000 m/s

Diplomáciai fokozat:
9

Felújítási időszakok:
Minimális: 2 év
Standard: 6 év
Jelentős: 14 év

egy kép a Drone Corvet vadász osztályról


Kék Hold Fény Progenitor Rangok

Alhadnagy


Hadnagy


Főhadnagy


Könnyű Církáró Parancsnok


Nehéz Církáró Parancsnók


Sárga Hold Fény Progenitor Rangok

Alhadnagy


Hadnagy


Főhadnagy


Könnyű Církáró Parancsnok


Nehéz Církáró Parancsnok




Az üzenetet módosította Jim - Kedd, 2013-01-01, 14.19.22
 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 18.20.44 | Üzenet # 7
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kék Hold Fény Progenitoroknak van egy olyan szokásuk hogy ha valaki el megy közülük vagy valami oknál fogva nincs közöttük és tudomást
szereznek róla akkor utána mennek fel keresik és fel ajánlják neki a
vissza térési lehetőséget közéjük a lázadó seregbe.De ugyan akor ha az a
személy akit meg talárnak és nem akar úgy csatlakozni hogy ott keljen
hagynija a jellenlegi hejét akkor az a hajó amelyik oda ment hozzá el
küldi a jelentést és csatlakozik azokhoz akikhez a társuk hogy
segítsenek mert ők a Sárgákkal ellentétben szívesen segítenek ha a másik
fél meg engedi akkor az a hajó csatlakozik hozzájuk a harcokban.De
amennyiben azt a felet támadás éri a Sárga Hold Fény Progenitoroktól.


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szerda, 2014-01-22, 19.48.59 | Üzenet # 8
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban


Artemis Interplanetary Defence Agency

(Artemis Bolygóközi Védelmi Hivatal)
(Továbbiakban AIDA vagy Artemis)


Az AIDA, egy szervezet, ami azért jött létre, hogy a súlyos, gyors megoldást kívánó hadi helyzetekben segítséget nyújtson a Federáció és az Agros Confederáció közelebb eső térségeinek.
Feladataik közé tartozik, a fontos személyek kísérete, front vonalon való részvétel, bolygókat, fenyegető erők kiiktatása (Aszteroidák, ellenséges fenyegetés), bűnözők elfogása és szállítása.
Ők figyelik a 2800 után bevándorolt, vagy magukat felfedő Agros polgárokat és képviselik jogaikat a Federáción belül.

Székhelyük: Europa Moon, Jupiter System, Sol, Sector 001

Főbb űrbéli létesítmények:

  • Menelaus Védelmi Platform (Sol védelmi rendszer része)
  • Atlas Hajógyár
  • Toronto Űrkikötő


Politika:
Az A.I.D.A. a Federáció és az Agros Confederáció kapcsolataként jött létre.  Az A.I.D.A. e két „szervezettől” kapja a megbízásokat, ám független szervnek minősül. Céljai közt, az általa képviselt
polgárok védelme és az általa vállalt feladatok sikerrel történő teljesítése a legfontosabb.
Független szervről van ugyan szó, de a vezetői főleg magas beosztású flotta tisztek.

Beosztottak:
Az A.I.D.A. az embereit főleg a Csillagflotta emberi közül válogatja, ami nem jelenti az utóbbi szervezetből a tiszt távozását.
Az A.I.D.A. alá tartozó Kapitányok, az A.I.D.A. saját építésű és fejlesztésű, illetve specializált flotta hajókat irányítanak, amiket a Csillagflotta mérnökeivel építés közben és után leellenőriztet.

Hajógyártás:
Az A.I.D.A.  első sorban flotta hajókat specializál, frissít föl újabb technikákkal, főleg katonai célokra, de működésben tart saját projecteket is. Ezek átalakítása illetve építése az Atlas Hajógyárban történik.
Fő projectjük az Interception Cruiser (IC), és a Stealth Interception Cruiser (S-IC)amiket a mostanában egyre növekvő hadi helyzet orvoslására indított.

Vezetőség:
  • Samuel Brooks Admirális
  • Laura Zimmermann Admirális
  • Kayleen Cole Admirális
  • Sterling Wynne Admirális
  • John Peterson Admirális
  • James Ashford Admirális
  • Hayden Mayers Admirális


Forrás: Star Trek Revolution

(Megjegyzés: leírás egyeztetve a Star Trek In Future történetével és idővonalával)


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Fan Fictions » Történetek,Történelem,leírások,stb (Történetek,Történelem,leírások,stb)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: