Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Lauren Cross (Karen Lauren Cross)
Lauren Cross
Lauren_Cross
Dátum: Vasárnap, 2012-12-30, 18.42.14 | Üzenet # 1
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban


Lauren Cross


Kor: 9 Agros év (16-17 Emberi év)
Nem: Nő
Faj: Agros (Tiszta vérű)
Család:
--Anya: Cameron Evans
--Apa: Adam Cross
Lakhely: U.S.S. L’espoir



Küllem: közép magas, szőkés barna haj (gyorsan lefolyó fiatal kora miatt, gyorsan szőkül), világoskék szem, sportos alkat.

Háttér: Anyja Cameron Evans, aki a Földön született és túlélője volt a U.S.S. Legacy 2777-2789 –es Delta Quadránsbéli útjának. Apja, Adam Cross, a Bolygók Egyesült Federációjának, U.S.S. L’Espoir névre hallgató Csatacirkálójának Kapitánya, ki szintén túlélője a U.S.S. Legacy szerencsétlenségének.

A Meros bolygó, elég félreeső városkájában, Zest-ben született 2792-ben, a város jómódú részén. Vidám gyerekkora volt. Sokfelé utazgatott. Nagyapja, ki az A.S.F. Oυρανός (Ouranós) első tisztje volt, gyakran vitte magával, ha valami egyszerűbb küldetésre ment. Kívülről ismerte azt a hajót. Itt lesett el nagyon sok ismeretet a hajókról és azok működéséről. Gyakran surrant be tiltott területekre, ahol gyakran lebukott. Sok barátot szerzett a hajón. Élete első 7 évében kiváló taníttatásban részesült, a közeli fél katonai iskolában, amit ki nem állhatott, bár osztály elsőként végzett, a sok szabálysértés és károkozás ellenére, melyet társaival együtt hajtott végre. Elég visszahúzódó típus annak ellenére, hogy minden balhéban benn van. Nagyszülei, gyakran vitték emiatt pcyhologus-hoz, akit imádott bolonddá tenni. Nagyon ért az emberek átvágásához, félrevezetéséhez. Sose tűrte, ha parancsolgattak neki, ami meg is látszott a beírásokon. A családját mindennél többre értékelte. 8 éves korában, egy nyáron azonban az Anyja és nagyszülei, egy rejtélyes rajtaütés áldozata lett és rokonok hiányában, a Numrek’Tan nevű katonai Super-állomáson helyezték el ideiglenesen. Családja elvesztése miatt, teljesen magába húzódott és szinte senkivel nem beszélt az ott tartózkodása alatt. Egy, a Numrek’Tan elleni, támadás során ismerte meg apját, akit azelőtt sose látott. A találkozás nem volt felhőtlen és könnyű, egyiküknek sem.

Apját soha sem ismerte, mert Adam Darn génmódosítottként a Földön élt és csak később szerzet tudomást a származásáról. Bár tudott róla, hogy az Embereknél szolgál, mint csillagflotta tiszt és génmódosított, nem tudta elfogadni, hogy sosem volt ott mellette, ami miatt elég erős ellenérzései vannak felé, amit csak nagyon lassan tud leküzdeni. Érzései ellenére, mindenhova követi apját, akiben ezektől függetlenül egyedüli módon megbízik. Mivel a Numrek’Tan-i támadás az Apja a Federáció és az Agros Konföderáció közti nagyköveti munkája miatt történt meg, amiben lényegében ő volt a tárgyalási alapként kiszemelt célpont, fél visszatérni a Meros-ra. Bár, dönthetett volna úgy, hogy a Földre költözik pár, az nagyapja hajóján szolgált tiszttel, akik visszavonultak, inkább az apja hajójára, a L’espoir-ra költözött. Később, szeretne beállni a flottához.

Jellem: Sok mindenben hasonlít az apjára, bár sose találkozott vele. Makacs, önfejű, harcias jellem. Azonban nem túl beszédes és bizalmatlan mások felé. Szeret másokat felbosszantani. Általában a szobájába húzódva zenét hallgat, ír vagy fest. Máskor, a hajót járja régi szokásához híven és a tisztek lába alatt van.

Érdeklődés: Érdekli minden, ebbe beleértve az állatokat, zenét (különböző világoké, főleg az emberi) Érdeklik a különböző tudományok, technikai ismeretek, művészetek és harcművészetek. Szeretne minél többet megtudni az emberekről, nem csak azt amit otthon hallott róluk.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-12-31, 21.01.04 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Adatlap elfogadva!
üdv nálunk bolian




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Lauren Cross (Karen Lauren Cross)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: