Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S.Endeavour » Turbólift
Turbólift
Lloyd
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 20.27.32 | Üzenet # 1
U.S.S.Endeavour Kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 43
Kitüntetések: 3
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Turbólift -
 

Liftek melyek viszik a tiszteket A pontból B-be. 



" A Sors rendez, sodor, leginkább embereket az életedbe anélkül, hogy azt kérned kellene. Hagyd, hogy tegye a dolgát, mert így még mindig okozhat meglepetéseket - és hidd el, imádni fogod."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2013-04-24, 19.17.12 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Az expedíció"

Idő: 2802 Júliusa 

Prológus 
Garellia kapitány végzete: 

2802-őt írtak, épp a nyár közepét Földi idő szerint. A Uss Endeavour épp a Föderációs űr szélénél volt, majdhogynem a "Fehér zónában" a Quverreriai határnál. 
És habár már egy hónapja nem észleltek nagyobb ellenséges aktivitást Lloyd kapitány nem akarta megkockáztatni hogy esetleges összetűzésbe keveredjenek.. a küldetés amúgy érdekes lesz de a férfi tudta hogy mindenre fel kell készülniük. 
Miután befejezte a hónaplóját pár pillanatra rá egy adás érkezett: 
- Itt a Uss Maybourne az Endeavour csillaghajónak! Hallanak Endeavour, vétel? - Érkezett az adás a standard csillagflotta frekvencián keresztül. 
A hatalmas Excalibour típusú csillaghajó lassan közeledett az Achilles típusú felé, hatalmas gondolái halkan búgtak fel mikor megállt. 
- Itt Garellia kapitány! A randevú ponton vagyunk és alig várom hogy láthassam önt a képernyőn Lloyd! - Folytatta a nő, majd becipzározta magán a flottás kabátját.- Remélem jól vannak, és nem azért nem válaszol mert nem kedvel engem. - Mosolyodott el. - A második napon túl vagyunk, és nagyon örülünk annak hogy most maguk is becsatlakoznak az expedícióhoz. - Folytatta. 

*

E közben a turbóliftben: 
Iris és Randy a liftben álltak. Mindketten késésben voltak és ezt tudták is, de ha egyszer talán túl szép éjszakájuk is volt...
A két tiszt egymás ruháját igazgatta miközben a küldetésről beszélgettek: a határ menti bolygóról és az ellenségről.. Iris aggódott a miatt hogy elég veszélyes a környék a "Fehér zóna" miatt... 
A két tiszt a híd fele igyekezett miközben beszélgettek. 

( Iris- Randy - Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
IrisJainek
Dátum: Szerda, 2013-04-24, 22.40.16 | Üzenet # 3
U.S.S.Endeavour Tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy keltem fel hogy a hídra megyek, de helyett nem tudtam kikecmeregni sehogy sem a takaróm alól. Meztelen voltam, csak egy kicsit fáztam de hozzá bújva Randyhez az olyan volt mint egy álom. Az érzések melyek minden egyes alkalommal feltörtek belőlem leírhatatlan tömegével, minden egyes alkalomkor mikor Randy forró testéhez értem leírhatatlanok és gyorsak voltak. Ilyenkor szinte azt sem tudtam mit csinálok, mert nem tudtam kontrollizálni magamat, nem tudtam féket tenni magamon. 
- Szeretlek. - Suttogtam majd megcsókoltam őt hosszasan. 

Ezek után, órákkal később valahogy mégis csak, nagy nehezen sikerült felkelnünk. 
Finom reggelit csináltam Randynek, olyat amit mindig szeretett: tojás bakonnel. 
- A legjobb egy nehéz nap kezdete előtt. - Szóltam oda neki mikor enni kezdtünk. Egy kis kabinban laktunk de kettőnknek az tökéletes volt. A nappali volt az ebédlő is kis üvegasztal középen. 
Csillogó szemmel néztem rá mikor végzett majd elmosolyodtam. 
- Én lettem a kisangyal! Én nyertem. - Értettem arra hogy én lettem kész elsőnek. - És mi jár annak aki ilyen jó kislány? - Ártatlan pillantást vetettem rá, majd megvártam míg odajön és megcsiklandoztam őt. 
- Ez! - Elnevettem magamat, majd átöleltem a nyakát és adtam neki még egy hosszú romantikus csókot. Megpöcköltem az orrát és elrohantam. 
- Ideje felöltözni parancsnok úr! El fogunk késni! - Gyorsan felkaptam az egyenruhám de a hajam tisztára kócos volt nem beszélve hogy a nyaki része az egyenemnek sem volt egyenletes. 
Hamarosan a turbóliftbe léptünk bár én már előbb ott voltam mivel befutottam és vártam Randyre. 
- A vőlegényem késik? - Kérdeztem karba tett kezekkel és ahogy záródott az ajtó megcsókoltam őt csukott szemmel. 
Minden vágyam ő volt, és megkaptam őt ennyi év várakozás után. 
- Szerencsés vagyok.- Suttogtam halkan miután kinyitottam a szememet. - De nem szívesen mennék most akkor sem a hídra Randy.. főleg a Fehér zónához közel..és Vasárnap.. egész nap az ágyban lettem volna.. - Vallottam be egy mosollyal.


 (HU)
 
RandyHarris
Dátum: Szerda, 2013-04-24, 22.59.04 | Üzenet # 4
U.S.S.Endeavour-Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Iris meg én..igen ez egy olyan érzés volt ami leírhatatlan volt..akárhányszor hozzá ért a bőröm az övéhez és ,átöleltem őt mindig úgy éreztem mgamat mintha a mennyországban lettem volna,mintha minden álmom teljesült volna..hiába volt,sok embernek ellenérzete a kapcsolatunkat illetően én tudtam ,hogy ez a helyes út és az hogy meg mentettem a halál torkából is Alex-ot...igen ő volt az akit úgy szerettem mintha a fiam lett volna,tsiztában voltam vele hogy csak a klónom de nem akartam őt elveszteni..úgy ahogy Iris-t sem,mert mindennél többet jelentett a számomra..egy kis idő után ahogy Iris nyaka mellet volt pont a fejem ,csak egy percre ki nyitottam a szememet majd azon nyomban be is csuktam..ahogy adott egy csókot ,erről már tudta hogy fenn vagyok..elmosolyodtam majd a párnát kihúzv a fejem alól a fejemre húztam,majd alrébb dobtam és adtam egy hosszú csókot a nőnek ,majd megérintettem a kezét óvatosan és simogatni kezdtem..

-Én is szeretlek..de tudod ,attól még maradhatnánk még egy kicsit..csak te meg én..itt..

Kacsintottam a szerelmemre majd,adtam még egy csókot a nőnek,és megérintettem a kezét majd fel ülve az ágyból ,majd fel állva invitáltam be a fürdőbe hogy egy kicsit le tussoljunk..körübelül 15-20 perc lehetett a tussolás ,de az is felért egy teljes élettel annyira jó volt..ahogy át öleltem a nőt,magamhoz öleltem szorosan a lecsurdogáló vízben,majd adtam egy csókot neki.

-Mondtam már hogy ellenállhatatlan vagy?

Mondtam Iris-nek viccesen,majd amint ki lökött a zuhyan fülkéből vicces felháborodásomban,neki dobtam a ruháját mire ő ugyan ezt tette aztán pedig gyors át öltözést követően, a kedvenc reggelimet csinálta meg..annyira szerettem őt..de az hogy még reggelit is cisnál?..hmm..egy itsen volt a szememben Iris..becsuktam egy percre a szememet majd,ahogy fel álltam a reggeliző asztaltól megpusziltam a nő arcát -

-Isten vagy Iris..imádlak..de most lassan megint mennünk kell..

Mondtam ,kissé fintorogva amikor rá néztem az órára ami egy polcon volt,ami mellet régi képek voltak még rólam és Iris-ről ami az Akadémián készült,egy hatalmas nagy tó közelében,egy komp mellet.

-Na jó ms.Harris azt hiszem ideje ,elindulni!

Válaszoltam a nőnek de ekkor már ő legalább előttem volt egy 3-4 karnyújtásra..

-nem vagyok valami jó kondiban ma!

Mondtam a nőnek mi közben,követtem az útját és együtt szálltunk be a turbóliftbe..

-De jobban leszek ha..

És ekkor a mondatom közepén,éreztem ahogy a nő ajka találkozik az enyémmel,megint elmsolyodtam majd egy kicsit hagytam hogy neki döntsön a turbólift ajtajához és közben csókoltam tovább Iris-t.
Ennél jobb dolgom akkor sem lehetett volna ha kértem volna,végre örültem hogy nem egy génmanipulációs ,kivégző osztaggal találom magam szemben korán reggel..végre talán,nekem is lehet egy jó reggelem..gondoltam magamban,mi közben teljesen elmerültem Iris-ben..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2013-04-28, 11.23.35 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: "híd" c. topic



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S.Endeavour » Turbólift
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: