Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » A.S.F. Fenrir » Kapitányi jacht
Kapitányi jacht
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-07-23, 10.58.25 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Az elfeledett határ" 

A cselekmények előtt egy héttel:
Egy menekítő   akció volt. Lauren legalább is így emlékezhetett.  
Két fontos embert kellett kiszabadítani: az Agros nagykövetet, és Jack Cromwell admirális fiát aki véletlenül kerülhetett oda egy Asgros- Föderációs megbeszélés keretében. 
Az idegen-ellenes terrorista csoport azonban elrabolta a nagykövetet, és így Alan Cromwellt is. A küldetés eleje elég nehézkes volt: napokig kellett csak azt keresni hogy hol rejtőzködhetnek a terroristák, hova hurcolhatták a két személyt. 
Közben az admirális is fenyegetést kapott hogy hagyjon fel a flottában lévő   szerepével, cserébe elengedik a fiát.
Persze  az admirális ebbe nem volt hajlandó belemenni,közben sürgette Laurent is a kereséssel. 
Végül a harmadik nap talált rá szinte találgatással Dárius a lehetséges tartózkodási helyre. 
A helyzet bonyolódott. A terroristák az egyik peremvidéken lévő Zania nevezetű kolónián bujkáltak, mely egyik fele a megegyezés  szerint  csillagflotáé, a másik fele pedig a Romulán csillagbirodalomé.
Laurennek ügyesnek, sőt mi több szinte láthatatlannak kellett lennie  csapatával. Mikor leérkeztek Nikki jelentette hogy az admirális hajthatatlanná  vált és utánuk jött. 
Egyenlőre  azonban úgy tűnt nagyobb baj nincsen:  haladtak a felszíni búvóhely felé, se a Romulánok se a terroristák nem tűnek fel. 
Azonban hirtelen minden rosszabb lett, úgy egy fél órán belül mikor már majdnem odaértek lesugárrzott egy csapattal Jack Cromwell.
E miatt  a terroristák kiszúrták a csapatot é lövöldözni kezdtek... Lauren parancsnokát súlyosan lábon lőtték ami miatt ő nem tudott tovább segíteni, és az admirális csapatából is szép számmal fogyatkoztak. 
Lauren  külön vált, egyedül beverekedte magát, megkereste az  Agrosi nagykövetet, azonban nyilvánvaló volt hogy túlerőben voltak,és nem volt más választása vissza kellett vonulnia. 
Az utolsó pillanatban sikerült megmentenie Alant, aki viszont nagyon rossz állapotban volt. A Fenrir kompja várta már őket, felsugárzásra sajnos nem volt lehetőség.
A menekülés közben Lauren is megsérült, így nehezen de pont az admirális elé érkeztek. A  sérült Dárius és az admirális várták őket a kompban. Köd volt, az admirális látta  Lurent és Alant amint futnak. Lauren viszont megállt hogy fedezze Alant a véletlen folytán azonban amikor a phaservel tüzet eresztett az Alan háta mögöttiekre, az ellenség pont telibe találta a férfit. 
Úgy tűnt Alan meghalt.. Lauen sajnos ezt nem tudta azonban  megnézni mivel folyamatos támadás alatt állt. Ha ott marad Alannel biztos halál. Teljes erejéből futni kezdett a komp felé, ám ekkor akna  robbant. 
A Laurenen lévő vész transzporter pedig automatikusan aktiválódott és a kapitányi jachtra  sugározta őt, ami egy kész csoda  volt a bolygón lévő transzporter zavarók miatt. Valószínűleg ezért is nem közvetlenül a Fenrirre sugározta  őt. 

Odalent a terroristák miatt a kompnak is fel kellett  szállnia de Alan végül nem lett meg, az admirális  pedig  azt hitte hogy Lauren lelőtte  a fiát ezért köröztetést adott ki ellene és azonnal akart ítélkezni. 
Habár Dárius mellette állt Lauren nem sokkal ez után magán akcióba kezdett, mert biztos  volt benne hogy Alan még életben lehet, és hogy bizonyítsa a becsületét vissza akarta őt juttatni  épségben az apjához. 

A jelen:

Lauren már egy hete bujkált a jachttal, a terroristákat üldözve és Alant kutatva.
Ami már biztos volt: valahol az "Elfeledett határnál" lehettek. Az "Elfeledett határ egy veszélyes, halott zóna volt gyakorlatilag. 
Semmi nem élt meg ott, semmi nem volt ott a rengeteg háborús törmeléken kívül, és aszteroidán kívül. De ide még a Feregiek sem jöttek annyira sugárzó volt az űr emen fele: az elfeledett Romulán  - Föderációs határ mely akkorra csak a senki földévé vált.

(Lauren - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Hétfő, 2014-07-28, 21.17.35 | Üzenet # 2
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már megint a szokásos munkák egyik legvacakabbját kaptuk... Mentőakció... 
Nem igazán csíptem ezeket, mert mindig a saját bőröm vittem vásárra máséért... És általában a célszemélyek emberek voltak... Ez alkalommal se volt ez másképp, annyit specialitással csak, hogy nem más volt az, mint Alan Cromwell... A Pscyhoegér, aki korábban psychológiából készített fel, majd engem is elemzett eleget a Destryt-en... 
Noha kissé idegesítően komor, azért bírtam... Ez volt az egyetlen ok, amiért szívemen viseltem ezt az ügyet.
A körülmények rohadtul nem érdekeltek, de mint gondolhattam volna, már megint bele lett keverve a fajtám...
Valami Agros nagykövettel együtt rabolták el... Reméltem, hogy nem apám az... Bár Őt nem tudták volna elrabolni...

Mivel információnk igen kevés volt, így sok időt töltöttünk el csak a kereséssel... Kissé fejvadásznak éreztem magam, ahogy a nyomokat kerestük és raktuk össze... Nem segített a helyzeten az se, hogy Alan apja, valami hasonló nevű admirális aki lényegében felfogadott minket, fenyegetések formájában lett lemondásra felszólítva. Mivel a flotta nem tárgyal terroristákkal, így inkább engem sürgetett ahogy csak a száján kifért. 
Dárius három nap elteltével végre kitalálta, hol is rejtőzhetnek. Csak egy bökkenő volt.. Egy tipikusan ketté osztott határ menti kolónia volt az... Nagyon óvatosnak kellett lennünk, amiben szerencsére a kompok, a hajóéval megegyező burkolata segítségünkre is volt... Az érzékelők igen nehezen vették észre, ami úgy tűnt elég is volt... No de az admirális utánuk jött...
Reménykedtem, hogy nem lesz olyan marha, hogy meg is zavarja az akciót, így elindultunk. Nem sokkal később azonban őnagysága letranszportált hozzánk egy egész csapattal... Itt el is szabadult a pokol. Lövöldözés kezdődött...

Dárius hamar kapott egyet lábába, így nem hagyatkozhattam rá, de sajnos a "mentőcsapat" tagjai se álltak a helyzet magaslatán.. Nem tehettem mást, mint bementem egyedül, míg a tűzharc folyt. A nagykövetet próbáltam megkeresni, de nem jártam sikerrel, túlerő volt...  Valahogy Alan-t azonban még kihoztam, s már a komp felé tartottunk. Már láttam a többieket, de meglőttek.. Így lelassultunk. Valahogy azért tovább mentünk.. Mivel én lassú voltam, Alan-t előre küldtem, s fedeztem addig, azonban pont ekkor találták el.. Halottnak tűnt, de nem tudtam biztosra menni, mivel egyfolytában lőttek rám... Muszáj volt ott hagynom, így futni kezdtem. Ekkor azonban egy aknára léptem... Ami fel is robbant, de a vész transzporter időben felvitt a Kapitányi Yachtra.. Furcsa volt ez azonban, mivel yacht maga alig volt 100 méterre a transzporter állomástól.. A hajó miért nem tudta elkapni, s oda vinni a sugarat... De nem gondolkoztam ezen, biztos a zavarók miatt nem sikerült.. A lényeg, hogy nem egy falban kötöttem ki..

Nem sokkal később tudtam meg, hogy az öreg szerint, lelőttem Alan-t... És körözést adott ki... Még jó, hogy a Fenrir-re nem engedték fel, így volt lehetőségem tervet kieszelni... Dárius mondta, hogy megvéd, na de nem akartam bajba sodorni.. És biztos voltam benne, hogy Alan él, s bizonyítani is akartam.. Nem mellesleg visszahozni...
.
.
.
Egy hét telt el az események óta... Mivel a Yacht pont kéznél volt, így ismét hasznát vettem az AIDA hajók lopakodó képességének, s a magam módján indultam el megkeresni... Így lévén a hajó kicsi, viszonylag könnyen tudtam észrevétlen maradni, s folytathattam a hajtóvadászatot.. Most már nem csak egy élet, hanem a saját életem is veszélyben volt.. Az egész flotta engem üldözött. Hála az AIDA-nak, ez kicsit nehezebb volt számukra...
Valami "Elfeledett határ" nevű térségben jártam ekkor.. Egy csomó törmelék és sugárzás volt csak fellelhető ama kihalt helyen. Szerencsére ez utóbbi nekem nem nagyon ártott, no meg a hajó is jól szigetelte...
Próbáltam a következő nyomot megfejteni, de nem volt egyszerű egyedül...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-09-01, 18.49.43 | Üzenet # 3
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lauren óvatosan manőverezett a roncsok közt, és próbálta a leginkább gyanús dolgokat kiszúrni. Ahogyan lassan előre ment a sok használhatatlan kacat,és megannyi szemét, vagy a régi háború maradványai közt egy aszteroida zónára talált. A zóna szegélyezte a romokat, így azok nem tudtak olyan gyorsabb tovább sodródni, és kínjukban megfagyva úsztak lassan, időnként neki ütközve egyik-másik kőnek.
Lauren a jacht-ot arra felé irányította, kikerülve most már nem csak a romokat de a kődarabokat is.
Nem volt könnyű dolga. A sok kő mögül hirtelen működő képes ágyúk léptek automatikusan működésbe, hogy teljesítsék száz éves parancsaikat: ami mozog azt lőjjék szét. Egyértelműen fejletlen teknikájuk, és fegyverzetük volt- és egyértelműen valami Romulán teknikát képviselhettek -  de Lauren azért mégsem akarta azt megkockáztatni hogy esetleg a jacht valamiképp megsérüljön. 
Kilőtt párat belőlük - bár mindig előtűnt egy újabb - és igyekezett minél távolabb maradni tőlük. Bár ez olykor elég lehetetlennek bizonyult, a tekintélyes mennyiségű romok miatt. 
Mikor már vagy az ötvenedik kisbolygó mögül keveredett ki, egy kisebb holdra bukkant. 

Az nem sodródott, érdekes módon. A szkennerek szerint egy kisebb "város" volt rajta, megannyi létformával. Valamiféle kalóz-tanyának tűnt, első nekifuásnak. 

(Lauren- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szombat, 2014-09-13, 21.30.25 | Üzenet # 4
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vas, duranium, tritanium, üveg, műanyag, stb darabok repkedtek körülöttem, miközben én azok között manővereztem...  Próbáltam figyelni is, de valahogy nehezen ment... Egyedül egy aszteorida mező zóna tűnt fel ami mint egy határként funkcionált...
Hülye voltam, mert arra felé indultam el... Kiváncsi voltam talán... Mostmár így kavicsok is repkedtek felém... Elég volt ezeket kerülgetni, de rövidesen lőttek is már rám... Vackok voltak, mert nem tudtak eltalálni, de azért nem akartam sokat játszadozni, így kilőttem amit csak tudtam... Egyre jöttek az újabbak.. nem tudtam így közelebb menni ahhoz amihez akartam, Sziklától szikláig vándoroltam gyorsan... Nem tudom mennyi ideje csináltam már ezt, de az egyik mögül kibújva, egy igen érdekes dolgot fedeztem fel... Egy holdat... Még város is volt rajta az érzékelők szerint. Érdekesnek tűnt, így muszály volt megnéznek... El is indultam felé... Lehet találtam egy kalóz tanyát...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 18.27.05 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:
Menea




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » A.S.F. Fenrir » Kapitányi jacht
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: