Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » 6. szint
6. szint
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2014-08-02, 19.57.29 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Royal" 

Rögtön a kis megbeszélés után a hatodik szintre indultak. Bruke parancsnok ment előre, mellette Jerry-vel, mögöttük egy csapatnyi tudományos tiszttel. A csapatot Dan zárta. 
Mivel mindegyiküknek új volt a helyzet, így csak a megérzéseikre és az elsőtiszt parancsaira hagyatkozhattak aki legelöl ment. 
Bruke lassan ment a kivilágítatlan folyosón, csendesen egy darabig, aztán megállt. Csak a karjukon lévő lámpa jelentett fényforrást számukra egyenlőre. 
Bruke előtt egy zárt fémajtó volt, mely nem akart kinyílni sehogyan sem. Az ajtó melletti panelt próbálták, de azon csupán ismeretlen nyelven íródott szöveg volt olvasható.
Bruke megpróbálta lefordítani azt - bár nem volt tudományos tiszt - de Jerry már első ránézésre meg tudta volna mondani, hogy Bruke bármennyire is okos még jó idő lesz a szimbólumok megfejtése számára. 
Ezért gondolkodni kezdett, de nem csak ő hanem Dan is...
Jerry választhatott milyen javaslatot tesz a parancsnoknak: vagy berobbantják az ajtót, vagy megpróbálják mágneses karokkal azt szétfeszíteni. 

(Jerry-   Salvador- Dan - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2014-08-31, 21.02.56 | Üzenet # 2
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A rövid megbeszélés után elindultunk a hatodik szintre a sötétben...A karomon lévő lámpa világított így volt némi fény is.Burke ment elől én meg mellette a folyosó elég ezéles volt hogy ketten el férjünk a folyosón.Hosszú sétálás után egy ajtó volt előttünk mivel energia nem volt nem biztos hogy a panelja is működik.Burke meg próbálta meg fejteni a panelen az ismeretlen idegen szimbólumokat és kinyitni az ajtót nem sok sikerrel.Oda lépek a panel mellé és megvizsgálom azt ahogy sejtettem sok időbe kerül megfejteni a szibolumokat.Nem szólok semmit mert még meg kellett vizsgálnom a folyosó falait mielőtt javaslatot teszek az ajtó ot kinyitására.A falakat alaposan át vizsgáltam.És átgondolom a lehetőségeinket.Az első lehetőség az ajtó az ajtó be robbantása volt,de mivel nem tudni melyik a főfal és hogy milyen vastagak a falak így a második lehetőséget választottam azt hogy mágneses karokkal szétfeszítjük az ajtót.Oda lépek Burkehöz.- Uram szerintem a mágneses karokkal nyissuk ki az ajtót mondom a javaslatomat az elsőtisztnek amíg a választ várom addig a tudományos tisztekhez fordulok.- Uraim ha van maguknál egyetemes fordító akkor használják a fordítót a szimbólumokon hogy meg tudjuk melyik fajhoz tartozik.Gyorsan abba hagytam a mondandómat mert csak ez volt minden.Már csak az ajtó kinyitására koncentráltam.

 (HU)
 
SBruke
Dátum: Hétfő, 2014-09-01, 17.56.22 | Üzenet # 3
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előre mentem a sötét folyosószakaszon és mivel a hatodik szinten voltunk, ami ugye felderítetlen, így lassan, nagyon lassan közelítettem meg a helyet. Egyenesen mentem egy jó darabig, Jerry Thomas tudományos tiszt mellett. Ha nem lett volna fényforrás a karunkon meg a karabélyaink végén lehet nem sokat látunk, bár olykor azok nélkül is már kezdtem volna úgy éreznem magamat akár egy átkozott labirintus játékban.
Többször pillantottam a holo-térképemre mint ahány gyerekem van... úgy éreztem egy idő után hogy akkora a csönd hogy szétreped a fejem. Muszáj volt valamit szólnom de nem jutott eszembe semmi, úgyhogy Jerry-re néztem, és megköszörültem a torkomat.
- KHm.. biztos lesz itt valami, ne féljen.. khm...- Tovább mentem, és hirtelen megálltam. Volt egy ajtó előttünk. Fémből volt, jókora, magas, mellette egy panel.
Be akartam rúgni, első gondolatból de mivelhogy majdnem beletört a lábam, így kihátráltam.
- Uh hogy az a..- Kifújtam magamat, a térdemre tettem a kezem és egyetlen pillanatig összeszedtem a gondolataimat.
" Úgy tűnik ezt tudományos szemmel kell néznem." - Gondoltam magamban, no meg hogy egy ajtó nem foghat ki rajtam.
Felegyenesedtem, és a karomon lévő kommunikátoromba kezdtem beszélni:
- Itt Bruke a kapitánynak.- Szólaltam meg.- Találtunk egy ajtót. Zárva, panel van mellette. Ki fogom nyitni. Vége. - Lekapcsoltam a komlinket.
" Nagy bejelentés volt. " - Gondoltam magamba, dehát megerősítettem azt is hogy maga Nubet kérte a gyakori jelentéseket úgyhogy jogos volt végül is.
- Lássuk mit találunk itt.- Megnéztem a panelt ami mellette volt. Tele volt idegen írásjelekkel. Homlokráncolva néztem meg az írásokat, és valami logikát kerestem bennük.

Miközben neki veselkedem az agyam leterheléséhez, a szimbólumokhoz addig Thomas ötletbörzével rukkolt elő nekem.
Ránéztem a szemem sarkából a férfire amikor befejezte.
- Az egyetemes fordító csak rokon szavakat tudna előhozni. Segítség, de félre vezetés is, úgyhogy fél segítség. És a hátam mögött állók nem tudósok, lehet hogy azt mímelik de taktikai tiszteket hoztam, nem véletlen. Tudományos tiszt én vagyok. A mágneses ötlete viszont nem rossz. Van valakinek mágnese is hozzá?- Kérdeztem körbe tekintve a többieken.




Az üzenetet módosította SBruke - Hétfő, 2014-09-01, 17.59.40
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2014-09-09, 20.41.17 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry a táskájában épp hozott ilyesmit, felkészültségét így elismerésre válthatta a parancsnoknál.
Épp rátette a mágneses kart az ajtó egyik részére mikor Bruke rájött arra hogyan nyithatná ki az ajtót. Elképesztően gyorsan rájött az ismeretlen nyelvre, bár nem értette hogy a teljes mondatok mit jelenthetnek, de legalább azt megértette hogyan lehet ajtókat kinyitni.
Odabenn sötét helyiség tárult a szemük elé, csak a lámpáik fénye jelenthette az egyetlen fényforrást.
A parancsnok jelentett Nubet komm adására,és elmondta hogy melyik szimbólumokat kell egyesíteni hogy kinyissanak egy ajtót.
Bruke előre indult Jerry-vel ezek után a terembe, de a többi tisztet egyenlőre kinn hagyták, az óvatosság kedvéért.

Két lépést sem tettek az ajtó becsukódott a hátuk mögött. A terem kivilágosodott, körbe mindenhol fülkékre lettek figyelmesek, a terem közepén egy elosztó panellel.
Hat fülke volt, nem sok, látszólag senki sem volt bennük.
Jerry a panel felé akart lépni,azonban abban a pillanatban meg is állt. Ő és Bruke előtt is lézer csíkok jelentek meg. Jerry jelentette hogy a trikorder szerint, ez egy védelmi berendezés, és bármelyikük bőréről képes leégetni a bőrt.
A helyiség végén, a második kamra mögött volt a panel, ami talán likvidálhatta volna a lézert.
Bruke meg tudta volna csinálni, de nem látta a panelt. Mivel a rendszer zárolta a kommunikációt és blokkolta is, teljesen magukra maradtak.
A parancsnoknak kellett eldöntenie mit eszel ki tervnek, döntését mérlegelnie kellett mert elég veszélyes szituációba keveredtek.

(Bruke- Jerry- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Kedd, 2014-09-16, 22.14.10 | Üzenet # 5
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hallottam hogy Thomas megszólal mellettem hogy van fémes-mágneses nyitója. Habár nem néztem rá, csak a tirkorderemet figyeltem, és megpróbáltam kinyitni az ajtót mikor megszólalt féloldalasan vetettem rá egy rövid pillantást.
- Hah, maga ilyen felkészült? Nubet tényleg csak a legjobbakat hozta ide.- Közben észre vettem egy igen érdekes dolgot. Nem hittem volna hogy beválhat, de egyszer van csak ilyen nálam egy héten, úgyhogy feltettem a kezemet még mielőtt a parancsnokhelyettes rátette volna az ajtóra a mágnes karokat.
- Várjon nagyfiú.- Beírtam a kódot.- Ilyen is csak egy héten egyszer van.- Gyorsan a másik karomon lévő kommunikátorhoz értem és beszélni kezdtem a kapitánynak.
- Bruke a kapitánynak. Írják be a kompjúterekbe az ajtóknál, lefele fel zár, huszon négy, lefele, nyit kulcs. Szimbólumos nyitó. Nagy nehezen rájöttem mit jelentenek. Talán mindenhova beválik, Bruke kiszáll.- Bontottam a kapcsolatot, a karabélyommal meg bevilágítottam mert egy kukkot se lehetett látni.
Az egyik nagyokos be akart volna lépni rögtön de kitettem a karomat eléje aminek hála majdhogynem pofán vágtam.
-Mi megyünk előre, világos?- Nem is néztem rá közben.-  Thomas. Hallottam volt már ismeretlen terepeken. Ezért fogunk mi előre menni. Maguk addig megvárnak. - Óvatosan és nagyon lassan előre mentem.- Nem akarok sérülteket azért annyira nem vagyok őrült. Remélem igazat ad nekem.- Vártam hogy a Vulkáni valami olyasmit mond hogy logikus vagyok az igazán elismerő lett volna...
Két lépést sem tettem meg az ajtó nem sokkal Thomas után becsukódott.
- Tudtam! Így jönne be nekem minden! - Sóhajtottam fel hangosan. De legalább már világosabb lett és láttuk hogy tele van minden kamrákkal, meg középen van megint egy átkozott kompjúter.
- De jó..- Morogtam. - Találtunk egy.. kettő.. három.. azt mondja, hat kamrát. Jah és bezártak de majd kimenekítem magunkat...- Jelentettem Nubetnek megint.- Bontom a kapcsolatot... mint a dedóban.- Szerencsére Nubet ezt már nem hallotta. Hátra simítottam a hajam, mert kezdett felmenni bennem a pumpa de alattomosan.
Jerry ekkor előre akart menni de rögtön lézercsíkok jelentek meg előttünk pár centire.
- A-a.. nem lenne logikus.- Szóltam oda neki. - Ne mozduljon mert a végén levágják a fülét.. ki kell valamit találnunk..És igen, tudom hogy ez az egy védelmi berendezés, köszönöm. Van ötlete hogy deaktiválhatnánk? - Kérdeztem közben ezer féle gondolat fordult meg a fejembe, még a vésztranszporter is bár nem tudtam hogy működne-e vagy nem. Az is lehet hogy zavarja a rendszer itt direkt az interferenciát és leárnyékol... mást kellett kitalálni meg különben sem menekülni jöttünk.

- Hé helyettesem látja azt a panelt ott?-Kérdeztem hirtelen Thomastól és odaböktem a fejemmel a velünk szemben lévő második kamra mögötti panelre.
- Szerintem ha odamennék ki tudnám lőni és nem lennénk gázba. Mit szól? Meg tudom csinálni. Elég fitt vagyok.. - Magyaráztam bár nem voltam annyira biztos én benne..
- Maga jobban látja onnan a lézereket. Maga fog vezetni engem vagy szólni ha közelít a fejem valamihez vagy ilyesmi. Navigájan át engem ezen a lézersoron és nem lesz baj.- A hátamra kaptam a karabélyt, átbújtam az első alatt, óvatosan felegyenesedtem.
- Figyeljen! Nem akarom elveszteni a lábam...- Morogtam.




Az üzenetet módosította SBruke - Kedd, 2014-09-16, 22.18.42
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2014-09-30, 02.32.50 | Üzenet # 6
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elkezdek  kutatni a magammal hozott táskában.És kis idő múlva meg találtam azt amit kerestem.A mágneses karokat.Előveszem azokat épp rá akartam tenni azokat az ajtóra amikor Burke feltartotta a kezét hogy ne tegyem.Pár másodperc múlva az ajtó kinyílt.Valaki megpróbált belépni az ajtón az engedélyünk nélkül.Még szerencsére Burke meg állította az illetőt.- Igaza van uram taktikai szempontból is mondom.Belépünk az ajtón a sötétbe alig teszünkmeg két lépést amikor az ajtó bezáródik mögöttünk.Hirtelen elkezd remegni a kezem mert ez a szituáció a Zenitas 7-en történt rossz emlékeket idézet fel bennem ez a szituáció...Pár pillanat múlva fényforrások aktíválódtak a helyiségben plussz fényt adva nekünk.A kezem remegése hamar elmúlt amint világosabb lett.Körülnéa helyiségben hat lezárt ajtót láttam meg mintha kamrák lettek volna vajon mi lehetett bennük?meg látok egy elosztópanelt elindulok felé egy lépést teszek és hirtelen megállok előveszem a trikorderemet és végig szkennelem a Helyiséget vele.A helyiségben valami leárnyékolta a kommunikációt és egy meglepően érdekes és bonyolult lézeres védelmi rendszer működött.
- Uram a tremben valami leárnyékolja a kommunikációt így magunkra vagyunk utalva és valamilyen védelmi rendszer Is működik jelentem.De úgy tűnt Burke mindezt észre vette és volt egy ötlete...- Igen uram látom azt a panelt sőt ha ön nem is de látok még egy panelt eldugva ura igaz nem vagyok híve a fölösleges rombolás híve de most nincs más választásunk meg a kódot is nehezen tudnánk megfejteni...Burke arra kért hogy navigáljam át a lézeren aggódott a lábaiért persze ez érthető volt ebben a helyzetben. - Segítek uram de ahhoz követnem kell magát mondom.Elindulunk követem Burkeöt előttünk és balra lézer nyalábok voltak amin nem tudtunk átmenni ezért jobbra kellett menni - Jobbra uram el kell érnünk a falat mert ha a fal mentén nincs lézer akkor könnyebben érjük el a panelt.Már nemsok volt hátra a falig...Most balra uram.És most egyenesen uram.Végre elértük a falat mindketten.- Úgy tűnik itt nincs lézer de azt javaslom hogy óvatosan haladjunk a fal mellett uram.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 20.23.15 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Bruke lassan ment előre. Kimért lépéseivel, vagy tíz percbe telt mire elérte a falat.
Szerencsére baja nem lett, de azért rendesen aggódott még mindig és valahogy sejtette hogy ez így túl egyszerű volt. Bruke volt már olyan tapasztalt hogy tudja ezt. Kis szünet után tovább ment, Jerry követte őt. A lézerek nem követték őket... addig a pontig rendben voltak. 
Mikor a panelhez érkeztek azonban Bruke egy kicsit elakadt és percekig gondolkodott azon hogy mi lehet az a gomkombináció ami kikapcsolja a biztonsági rendszert... arra rájött hogy ezek orvosi hibernáló kamrák, arra is rájött hogy nincs túlélő egyikbe sem...Azonban mikor ezt jelentette véletlenül hozzá ért a karja a lézersugárhoz, és az éppen hogy csak súrolta azt. Bruke meglepődött, a karjához kapott ám ekkor apró zizergés halatszódott és elektromos tölteteket lőtt ki a rendszer amik kis töltetek formájába ide-oda pattantak. 
Bruke és Jerry fedezékbe vonultak egy-egy fülke mögé. Jerry jelentette hogy meglátása szerint a fülkék blokkolva vannak, azokat nem érzékelheti a rendszer. 

( Bruke- Jerry- Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Péntek, 2014-11-07, 18.19.09 | Üzenet # 8
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Thomas javaslatára lassan iramodtam neki a kis távnak.
- Kösz a tippeket Thomas.- Mondtam halkan.- Remélhetőleg nem sétálok bele egy újabb csapdába. Azért készítse fel magát ha esetleg lefejezne véletlenül egy lézersugár, és hirtelen maga elé reppenne a fejem...- Megálltam és ránéztem.- HE-he. Vicceltem. Nem tudtam kihagyni, ugye nincs harag?- Lassanként megérkeztünk, úgyhogy kezdtem feloldódni bár azért furcsa volt pár dolog. Nem volt veszély például, minden nyugodt lett.
Megálltam a panel előtt.
- Na jó ki kell mondanom, de ez furcsa. Maradjon a hátam mögött.- Majd a panel konzolhoz léptem a hátamra visszatéve a karabélyt.
Végignéztem rajta:
- Mi a.. hát.. így elsőre..- Nyögdöstem ki lassan a szavakat.- ... olyan mintha egy agyhalott programozta volna.. - Erőltetettem elmosolyodtam Thomas-ra.
- Semmi baj, majd elbánok vele, ne is törődjön hogy az öreg matróz mit mond.- Ütöttem el a dolgot egy kényszerpoénnal.
A panelhez közben ötletem se volt. Lehetett volna akár egy gyerekmese is ráprogramozva, nekem halovány lila gőzöm nem volt ugyanis ez még nehezebb volt mint az előző.
Aztán mikor enciklopediálni kezdtem a fájlokat találtam pár leírást amit értettem is, de nem érdekeltek mert nyílvánvaló információk voltak bennük.
- Ezek hibernálókamrák, milyen érdekes.- Kezdtem bele fejcsóválva.- Jó, tovább... nincs túlélő.. nocsak.. gyerünk az ajtó, mi lesz már! - Megvakartam a fejemet, és tetőzve jelenteni kezdtem miközben nekidőltem a konzolnak.
- Itt Bruke.. öh izé.. találtam egy konzolt. - Közben elindúltam a fal mellett lassan visszafele.- És túléltük a lézer showt is amúgy kösz szépen, jól vagyunk!.. De még mindig be vagyunk zárva, és nagyon úgy néz ki hogy hibernáló kamrákra leltünk.- E közben véletlen hozzáért a karom az egyik konzolhoz. Megálltam és döbbenve a karomra néztem, de folytattam.-  KHM.. de nem tudom hogy lehetne kijutni úgyhogy.. hogy is mondjam.. küldjenek ide valakit. - Hirtelen egy kamra mögé ugrottam mert elektromos töltetek érkeztek felénk.- Az istenért! Küldjenek ide valakit MOST! - Kikapcsoltam a kommot, és hallgattam Jerry meglátását.
- Ez nagyon jó, de azt hiszem nekem is beugrott valami! De ahhoz vissza kéne menni ahhoz az átkozott konzolhoz!




Az üzenetet módosította SBruke - Péntek, 2014-11-07, 18.22.40
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2014-11-24, 21.46.20 | Üzenet # 9
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan elindulunk út közben Burke poénkodni kezdet a fejével...úgy tűnik meg tört a jég mert hangosan nevetem el magamat tőlem szokatlan módon.
- Van egy olyan érzésem hogy mi nagyon jó barátok leszünk mondom.Tízperc alatt érjük el a falat.És rövid időn belül a konzolt is.Burke megpróbálta megfejteni azt a kódot amivel ki lehetet kapcsolni a lézeres biztonságirendszert.De sajnos nem sikerül neki.A férfi jelenteni kezd bár hiába mert a helyiség le volt árnyékolva így az adás nem jutott ki...Burke a jelentése közben a konzolnak és véletlenül hozzá èrt a karja a lézerhez.A biztonságirendszer aktíválódott és energia tölteteket lőtt ki amik kicsik voltak és ide oda pattantak.Azonnal a kamrák mögé húzódtunk fedezékbe.Azonnal elővettem a trikorderemet és elemezni kezdtem a helyiséget...A kamrák levoltak blokkolva valamiért de ez most jól jött.Oda fordulok Burkehöz és jelentek.
- Uram a kamrák blokkolva vannak igy a rendszer ezeket nem észleli.Amint jelentettem Burke közli hogy van egy ötlete és ahhoz vissza kellene menni a konzolhoz.Pár pillanatig néztem a kilövödő energia tölteteket majd gyors fejszámolás után úgy tűnt hogy sikerülni fog a terv.
- Rendben indulhatunk én vedezem önt a testemel amíg nem végez a konzolnál.Ne aggódjon miattam ha mindketten veszélybe kerülnénkt gyorsan el tudunk onnan menni.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2015-01-19, 13.25.16 | Üzenet # 10
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még mielőtt egyikük is tovább tudta volna folytatni azonban a tervet a rendszer lekapcsolt.
Hamarosan érkezett Isidore hadnagy jelentése a kommunikátorból. " Itt Isidore jól vannak? Azt hiszem az ahol önök vannak valahogy kapcsolatban van az orvosi részleggel... a létfenntartó rendszer is. Kicsit más itt a logika mint egy flotta hajón nem? Mindegy.. a kapitány kéreti önöket ide ahol mi vagyunk. Isidore kiszáll. "- Szétkapcsolt a komm ezek után. Bruke és Jerry pedig úgy tünt kifújhatták magukat talán egy időre.

( Jerry- Bruke- Szingularitás)

MEGJEGYZÉS: Utolsó hszk ehhez a küldetéshez.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2015-02-04, 23.56.47 | Üzenet # 11
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elszámolok vissza felé háromtól...Most!mondom Burknek és együtt indulunk a konzolhoz.- Uram fedezem önt nem lesz veszélyben.Amig Burke a konzollal dolgozott addg én a kisülö energia gömböket figyeltem.Nemtudom mennyi idő telt el egyszer csak váratlanul leállt.Elrakom a fegyveremet.Meg szólalt a komm Isidor volt az meg kérdezte hogy vagyunk.
- Itt Jerry G. Thomas parancsnokhelyettes én és Burke elsőtiszt jól vagyunk a csapatunk nem sérült meg.Igen észre vettem hogy ez a hajó más logika szerint épült mint egy Csillagflotta hajó.De taktikai szempontból azt kell mondanom hogy nehéz dolga lesz az ellenségnek ha elakarják foglalni a hajót.Igenis hamarosan ott leszünk Jerry vége.Elondultunk ki a helyiségből Burkkel.A helyiségből felszabadulva léptünk ki.A csapatunk kint várt minket.
- Nos uraim ezért nem kellene senkijüknek sem belépniük sehova az engedélyünk nélkül ismeretlen terepen mert meghalhat.Itt jelenleg végeztünk vissza kell mennünk a kapitányhoz.Ezt a parancsot Burke is megerősítette.A kis csapatunk újra együtt volt és vissz felé tartottunk.Menet közben oda fordulok Burkehöz - Uram azt hiszem hogy mi jól ki fogunk jönni egymással.És,folytattuk utunkat.


 (HU)
 
SBruke
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 16.07.04 | Üzenet # 12
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rácsaptam párat arra a nyamvadt konzolra, de csak nem történt semmi.
Leginkább csak magamat okoltam e miatt, hogy tudományos tiszt létemre ennyi eszem sincsen. Gondolkodtam egy sort, miközben Jerry is mondott valami érdekeset. Bár olyan hangsúllyal mondta mintha száz százalékig biztos lett volna abban hogy őt bizony nem lehet eltalálni.
- Hát azért aggódok mert kicsit se lenne vicces ha mondjuk telibe találnánk!- Vissza fordultam a konzol mögé.- Nah ilyenkor kár hogy nincs négy szemem. Hallja Thomas!  Ne csinálja. Nem szívesen ugranék be szolgálat után magához a gyengélkedőre egy csokor virággal. Röhejes lenne. Én sörözni szoktam szolgálat után, nem lábadozni. Heh, és még én vagyok a nyugdíjas.- Volt valami kattanás-hang, akár egy istenverte horrorfilmben, aztán ennyi. A rendszerek leálltak...
Jerryre kaptam azonnal a fejemet, de nagy szerencsémre nem esett baja. Megjegyezném neki is ugyan olyan értelmes feje volt mint nekem.
- Nem én voltam! - Tettem fel a kezeimet miközben felegyenesedtem. A kis csöndbe Isidore beleszólt, de a statikus zaj miatt inkább csak morogtam először aztán Jerry válasza után én is megszólaltam.
- Aha, jól vagyunk kösz. De azért erre előbb is rájöhettek volna, hogy hogyan állítsuk le ezt az Istenverte fegyver rendszert! Akkor talán nem játszom erre csörög a diót ebben a koszos veremben a parancsnok helyettessel. De arra jó hogy mással kicsesszünk valóban. Kiszálltam.- Sóhajtottam és kifele iramodtunk.
- Majdnem szívbajt kaptam, Thomas! Legközelebb ne akarjon hősködni azért, jó?- Kérdeztem tőle miután hátba veregettem.
- Igen, vissza kell mennünk Nubethez még mielőtt ő keresne minket. Jah és még valami. Ha legközelebb kizáródva találják magukat srácok, annyi szivességet tegyenek meg hogy megpróbálják kinyitni az ajtót. Nah gyerünk, induljunk.- Valamelyik tiszt kezébe adtam a karabélyom, mert olyan  könnyű volt mint egy oszlopdarab.
- Szerintem is, parancsnok-helyettes. Jól el leszünk. De ez a hajó érdekes...meg volt a meleg fogadtatása.




Az üzenetet módosította SBruke - Szombat, 2015-04-25, 16.11.47
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2015-07-19, 16.00.57 | Üzenet # 13
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajón még megannyi változtatni, állítani való maradt, és felderítetlen részlegekből is annyi volt hogy hetekig el lehettek volna...
Ha még aznap nem kaptak volna üzenetet Hutchinson admirálistól: a flotta végső leszámolást tervezett a Querreriaiak ellen... és minden használható hajót készültségbe rendeltek.
A végső visszaszámlálás a háborúból tehát megkezdődött. 

- A "Royal" c. küldetés sikeresen lezárva. -

Folytatása hamarosan...




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » 6. szint
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: