Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Előre elkészített karakterek » Kimberley Relson (Ezredes/védelmi specialista)
Kimberley Relson
JasonRemyRelson
Dátum: Szerda, 2014-08-27, 18.11.05 | Üzenet # 1
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név:Kimberley Relson (Jason Remy Relson féltestvére,Jason nevelő szüleinek apai ágán)
Kor: 32 év
Nem: Nő
Faj: Ember
Beosztás:Ezredes/védelmi specialista
Jelenlegi szolgálati hely:U.S.S.Guardian/kirendelt védelmi és harcászati bázisok(különböző helyeken)



Magasság: 165 cm
Hajszín:sötét barna
szemszín:zöld

Család:Egyedülálló/elvált
1 gyerek:Dave Jainek



Féltestvér:Jason Relson



Előélet:

Kimberley kiskora óta , a katonaságba akart belépni már akkor nagyon érdekelte a Csillagflotta is de a szülei megpróbálták lebeszélni róla hogy legyen ő a Regulus kolónia vezetője és vegye át a staféta botot az apjától,mivel az akkor meg ismert Jason a féltestvére kezébe az apja nem akarta oda adni a kolóniát ha felnő mivel ő csak egy befogadott gyerek volt.Kimberly,volt ugyan a kedvence az apjának de kemény életet kellet lehúznia a kolónián ,ezért 16 éves korában belépett a Csillagflottába és el kezdte az alapkiképzést. 20 éves korára ,még Jason előtt belépett a katonaságba mivel épp pont akkor toboroztak embereket egy nagyra célzott küldetéshez , a Regulus kolónia védelme miatt.A kolóniát ,akkor a Borg támadta meg és elég sok sérült miatt muszáj volt még több embert toboroznia a közelben lévő védelmi erőknek. Így ,amikor belépett a katonaságba sokrétű kiképzést kapott ,de nem adtak neki sok felkészülési időt rögtön ki küldték a kolónia (azaz Kimberly és Jason otthona),védelmére a front közepére. Több hetes és már lassan hónapos védelmi küldetés után,sikerült visszaverni a Borgot .Később ,több ezer küldetésen vett részt és a Querreriai frontok visszaverésén sok szerepet kapott ,ő szervezte a Föld 2 védelmét is és a legtöbb Csillagflotta katonai védelmét is. Jelenleg a Guardianon szolgál ami egy védelmi és katonai konstrukciókkal el látott hajó ami , a Csillagflotta kérésére képes védelmi falat létrehozni a bolygó és az űr között ,illetve "ground" egységeket és bázist is tud létesíteni a bolygón.Kimberley nem igazán szereti a féltestvérét ,legalábbis ezt látatja vele de igazából mindig is a testvére marad.



Színésznő:Demi Moore
Csatolások: 8984227.jpg (53.5 Kb) · 7143403.jpg (15.1 Kb)




Az üzenetet módosította JasonRemyRelson - Szerda, 2014-08-27, 18.14.58
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Előre elkészített karakterek » Kimberley Relson (Ezredes/védelmi specialista)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: