Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Előre elkészített karakterek » Nik Lafayette (Kapitány)
Nik Lafayette
Lafayette
Dátum: Péntek, 2014-09-26, 21.09.29 | Üzenet # 1
Royal/Hadnagy/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név:  Nik Lafayette
Kor: 48
Rang: Kapitány
Szolgálati hely: Uss Missouri
Faj: Ember
Nem: Férfi
Kapcsolati állapota: Egyedül álló
Gyerek: 1, Brenda Lafayette

Előtörténet:
Nik Lafayette, " a kapitány aki megmentette az Azura kolóniát nulla veszteséggel."
Lafayette kapitány Ontario városban született. Kiskorában sokáig történész akart lenni. Ezen az változtatott mikor szülei akik kereskedők voltak, meglátogatták a Deep Space Ninet és meglátta mennyi faj él a galaxisban. Egy Andóriai kislánnyal beszélgetett erről. Mikor hazament csillagflotta tiszt akart lenni. Ez megdöbbentette a szüleit de aztán elfogadták döntését bár csak gyerek kori dolognak gondolták, azt hitték hogy majd kinövi.
Nem így volt. Egészen fiatalon beiratkozott a flottába, mestere lett a taktikának.
A Uss Brech-Scokar-ra került, gyorsan hadnagyi rangot szerzett. Egy évvel később parancsnok-helyettesit.
Részt vett a nulladik nap hadműveletben, melyben öt Kardassziai új hullám hajót szabotáltak így mentettek meg kolóniákat a teljes pusztulástól.
A Brech-Scokart elhagyva két év szolgálat után parancsnok lett egy bátorság medállal a nyakában.
A parancsnoki rangban sokat töltött, életének elkövetkezendő öt évét.
A Uss Baltimore-ra került egy kemény régivágású kapitánnyal. Ez számára felért egy katonai szolgálattal pedig a Baltimore nem egy hadi hajó volt.
Ezen évek alatt főleg tudományos felfedezésekbe kezdtek, felfedezték a Rooshe csillagködöt. Nik megismerte Dorothy Harkell Rooshe tudóst aki egy brilliáns elme volt. Rooshe tudós és kibernetikus is volt, mikor felfedezték a statikus ionid csillagködöt került mélyebb kapcsolatba vele. Rooshe elmondta neki hogy ki akar lépni a flottából mert gyógyíthatatlan beteg. Egyetlen projectje egy félkész android volt akinek vezetéknévként az anyja nevét adta.
Nik a Baltimore után kapitány lett, és a Tornadót kapta hajónak. Jó kapcsolatát tartotta továbbra is Dorothyval. Ez egy felújított Soveregin hajó volt.
Elsőtisztnek kapta Tom Harkell parancsnokot, az androidot,Dorothy gyártmányát. Fél évre rá megszületett Brenda.
Dorothy sajnos nem sokkal később meghalt.  Brenda, Nik-re és Tom-ra maradt. A kapitány és parancsnok nagyon jó barátságnak örvendtek. Hol egyikük hol másikuk vigyázott Brendára aki szépen cseperedett.

Csata az Azura kolóniáért:
Mikor Bren hat éves lett magániskolába adták. Egy évvel később mikor ő nem volt már a hajón, a flotta háborús helyzetekbe került.
Az Azura kolóniát a Romulánok fenyegették akik igényt tartottak rá. Rémán erőket küldtek a kolóniára és fenyegetőztek, hogy ha nem vonja ki a flotta a bolygó köré vont blokádját akkor megöli a civileket akiket túszként tartottak.
Nik parancsára több hajó a flotta legtöbbje, vissza vonult, azonban ők és még páran maradtak meghúzódva az aszteroida mezőben.
Mikor nem számítottak rá a Romulánok, és kiléptek az álcázó mezőből hogy felsugározzák a túszokat  ő lecsapott rájuk. Olyan hirtelen érte ez a Romulánokat hogy elmenekültek, és a kolónia veszteség nélkül megmenekült.

Csata a Vega kolónián:
Négy évvel később a Querreriai haderők a Vega kolóniát akarták. A Tornadot is oda hívták.A csatában a hajó sajnálatos módon elesett.
A legénység mentő kabinokkal menekült meg, Lafayette és az emberei azonban egy síkságra landoltak és egy hónapon keresztül harcolniuk kellett az ellenséggel és az elemekkel az életükért.
Mikor hazaértek végre hősökként ünnepelték őket.
Ekkor kapta meg Lafayette kapitány a Uss Missourit mely egy Odussey osztályú csatahajó.


Színész: Idris Elba
Csatolások: 8955374.jpg (23.7 Kb)




Az üzenetet módosította Lafayette - Péntek, 2014-09-26, 21.09.54
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Előre elkészített karakterek » Nik Lafayette (Kapitány)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: