T'almar
|
|
Szingularitás
|
Dátum: Kedd, 2011-11-22, 15.17.42 | Üzenet # 51 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban |
( Postolási sorrend: Cross- Jerry- Cross- Jerry- Chris- Szingu)
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
Adam
|
Dátum: Szerda, 2011-11-23, 20.10.03 | Üzenet # 52 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Csak mentem, mentem egyre távolabb kerülve a többiektől. A terep átlagos volt, füves kissé bokros. Eddig semmi érdemlegeset nem találtam. -Tudtam hogy hoznom kellett volna az MP3-am! -gondoltam magamban...
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
JerryGThomas
|
Dátum: Szerda, 2011-11-23, 20.46.52 | Üzenet # 53 |
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Jerry zászlós Cross kapitánynak azt hiszem egy épület romra bukkantunk szteretném ha meg nézné.
|
|
| |
Adam
|
Dátum: Péntek, 2011-11-25, 17.12.38 | Üzenet # 54 |
Komm: -Máris megyek!-válaszoltam, majd elindultam setve hátha valami érdekesebbet találta a Zászlós ennél a nagy kupac fűnél és bokornál. Odaérek és kifújom magamat. -Mit talált?...
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
JerryGThomas
|
Dátum: Péntek, 2011-11-25, 17.33.43 | Üzenet # 55 |
Royal Taktikai főtisztje
Egy épület maradványt uram.Nézze érdekes alakja lehetett csak egy része maradt meg uram.
|
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szombat, 2011-12-03, 13.48.22 | Üzenet # 56 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
(( Adam MP3 at valószínűleg már nem gyártanak már vagy pár ezer éve XD )) Ekkor a kompról egy zászlós hangját hallja Cross kapitány. - Uram nem tudunk felszállni... azt hiszem van egy kis gond... a légkörben.... élőlények élnek a légkörben. - Ugyanebben a pillanatban a Jerry mellett álló zászlós szólal meg. - Azt hiszem ezeket a jeleket látniuk kellene ezen az oszlopon. - Szól a fiatal nő. - A szkennel le tudja fordítani... tudom hogy mit jelentenek a jelek... uram ezek a lények nem haltak ki... csak fejlődtek és... most már nem itt lent laknak... hanem ott.. - A nő felmutatott ekkor hirtelen az égre. (( Postolási sorrend:: Jerry- Cross- Szingularitás ))
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
JerryGThomas
|
Dátum: Szombat, 2011-12-03, 19.30.59 | Üzenet # 57 |
Royal Taktikai főtisztje
Ez érdekes uram.Hihetetlen ez az lét forma uram.
|
|
| |
Adam
|
Dátum: Szombat, 2011-12-03, 20.21.58 | Üzenet # 58 |
Amikor ezt meghallottam, megállt bennem az ütő. -Így továbbfejlődni?-gondoltam magamban. -Akkor ezért éreztem ilyen furcsán magam már a leszállás pillanatától. -mondtam majd a kommunikátoromra ütöttem... -1-es űrkomp, szálljanak le! Jöjjenek a koordinátáinkra!
-De jó, már azthittem végre lesz egy nyugis napom!-morogtam magamban, és nézni kezdtem emint a komp ereszkedni kezd....
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page
Az üzenetet módosította Adam - Szombat, 2011-12-03, 20.22.28 |
|
| |