Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 9 / 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Híd
Híd
CorinaHowel
Dátum: Vasárnap, 2015-01-11, 15.49.01 | Üzenet # 401
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Gyerünk Dave, siess.."- Gondoltam magamban. Aggódtam érte hogy mi lesz vele, de másra is kellett koncentrálnom. Rubioss kapitány.. és a föderációs hajók.. ha nem megyek oda a hajómmal végük van, s a mély űrben bizony nem sok segítségre számíthatnak rövid időn belül nélkülem. Ezzel a tudattal lassanként előttünk is volt a csata.. a képernyőn az oldalukra fordult hajók, gondolaszegetten álltak. Rossz volt rájuk néznem..
Aztán lőtávba értünk, de valami azt súgta hogy nem vár ránk semmi jó.. megrázkódtunk, a tisztjeim sorban jelentették a károkat.
- Kitérő manőver, élesen balra! - Kiabáltam, erősen szorongatva a karfámat.- Bekerítjük őket! egyeztessenek az Androméda és a Hela tisztjeivel. Háromszögelünk, és egyenként kiiktatjuk őket! Nem fogom engedni hogy az Enterpriset is tönkre tegyék..- Mondtam és olyan dühvel csaptam rá a karfámra ahogy tudtam.- Célozzák meg közbe a legközelebbi vadászt.. teljes szórással.. TŰZ.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 15.25.37 | Üzenet # 402
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise tüzet eresztett az ellenségre, de a pajzs már az utolsókat nyögte. Corina megpróbálta a hajó orrát felhúzni és egy éles kanyarral megfordulni de ekkor jelentést kapott az egyik tisztjétől.
" Kapitány, látom az egyes kompot! "- Kiabált az operációs panelnél a férfi.- " Hamarosan ideérnek azonban ha leengedjük épp most a pajzsot, ezek a szemetek simán kilőhetnek minket! Öt perc és itt vannak!" - A hajó megint rázkódott és füst tört elő a hátsó, diagnosztikai panelokból. Hopper hátra hökölve kiáltott fel ahogyan az elektrosokk végigcikázott a testén. 
" Hat perc míg ide ér a flotta erősítése! Talán ha egyeztetnénk az Andromédával úgy sikeresen bedokkolhatnának, és időt nyernénk!" 

( Corina- Szingularitás) 

MEGJEGYZÉS: Utolsó kör ehhez a küldihez.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Hétfő, 2015-07-06, 20.56.44 | Üzenet # 403
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan a szék karfájába belekapaszkodtam valamiért az az érzés futott át rajtam hogy ennek nem lesz jó vége. Megannyi stratégiai eseményen (tréning szimuláción, és éles bevetésen is ) szerepeltem, de ez a helyzet kezdett menthetetlen lenni. A hajók akik velünk voltak leszakadtak az alakzatból, és kényszermenekülésre lettek ítélve. 
Mi maradtunk egyedül. Az űr kísértetiesen sötét és kihalt részén úgy tűnt végérvényesen csapdába keveredtünk. 
Találatot kaptunk, majd újjabbat, a pajzs felfogta ezeket de már az utolsókat nyögte. 
" Az isten szerelmére Dave, hol vagytok már? " - Gondoltam magamban. Balra pillantottam, át a most üres parancsnoki álláson keresztül a taktikai konzolra. 
Lényegtelen volt hogy most vörösriadó van, és hogy majdnem minden tisztünk aktív: a helyzet menthetetlen volt.
Stratégiai hátrányban voltunk. Nem is kicsit.
- Húzzuk fel a hajó orrát... bal forduló, lassan.. csak semmi hirtelenség..- Mondtam átgondolva a helyzetet, nem kiabálva, mert a nélkül is elegen kiabáltak. 
- És hívjanak ide egy orvost! - Felálltam, és belekapaszkodtam a kormányos székébe majd úgy néztem a főképernyőt. Agyam közben folyton előszedte a katonai kézikönyvekben olvasottakat, de bármilyen kitérő manőver is jutott eszembe ez abban a helyzetben aligha lett volna nyerő kártya... kezdtek kifogyni ezek az úgynevezett ütőkártyáim. 
- Helyzet jelentést! - Pillantottam az operációs tisztemre jobbra. És ekkor.. az egyes komp látótávba volt. 
- Készüljenek a... Hopper! Jól van?! - Nem tudtam végigmondani a parancsot mert Hoppert elektrosokk ütötte ki. 
- Vegye át! - Intettem oda Stephensont gyorsan majd odafutottam a füstfelhőn átvágva.
- Mondja meg.. az Andromédának hogy fedezzenek.. így fel fogjuk tudni szedni az Egyes kompot.. ez lehet az egyetlen esélyünk.. őket is értesítse.. mire vár? Csinálja!


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2015-07-21, 20.38.00 | Üzenet # 404
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A First One sikeresen bedokkolt az Enterprise-F hangárjába.. a sérült flotta hajói pedig menekülő útra kényszerültek.
Dave és Corina Howelnek nehéz napja volt, de legalább egyikük sem hagyta cserben a csillagflotta embereit.
Hamarosan a Romulánok azonban szövetkeztek a Csillagflottával s minden megváltozni készülődött.

- A " Bukott hősök és bosszú"  c. küldetés lezárva. -

Hozzáadva (2015-07-21, 20.38.00)
---------------------------------------------
" Felemelkedés és bukás"


A Szövetség és a hozzá csatlakozott erők összefognak közösen hogy végső csapást mérjenek a Querreriaiak anyabolygójára, hogy ezzel véget vessenek az intergalaktikus háborúnak mely már több mint 2 éve dúl a galaxisban.
Hutchinson admirális, A Uss Atheos-szal, és a  zászlóshajóval az Enterprise-J vezetésével elindul az első és a második hadtest csillagidő 480546.78 kor hogy véghez vigyék azt, amit eddig mind lehetetlennek hittek.

( A küldetést én és Mozgató fogjuk vezetni felváltva, a küldetés közösen én és Mozgató találtuk ki és fogalmaztuk meg )

Az Enterprise a Royal bal oldalánál várakozott, készen az indulásra.
Corina és Dave azokban a napokban amikor a hajó még csak utazott a Horizon hat felé gyakorolták holoszimulációkban a hajó agyi irányítását. Jó eredményeket értek el, s a testvérpár büszke volt magára. Corina megpróbálta úgy felfogni ezt az egészet mint egy újabb hadi gyakorlatot és ha bármelyikükben is bármiféle kétség merült volna fel azt megpróbálták elterelni. Dave és testvére is úgy gondolt erre az egészre mind egy újjabb megoldandó akadályra.
Az utóbbi napokban a hírszerzés azonban bántóan elcsendesedett.
A legutolsó esemény beszámolók szerint a határmenti állásokat, és kisebb Querreriai bolygókat az egyesült Voin- és Csillagflotta katonai egységek (A Defence force ) valamint a Klingon Defence force stb.. ( az egyesült szövetségi csapatok) lerohantak és sikeresen dektiváltak, nagy veszteség árán..

A hajón az általános riadókészültség volt élesítve. Minden főtiszt egy kis ideig a hídon tartózkodott, s várták Throvson admirális indítási parancsát. Springfield százados ideje legtöbb részét a fegyverek tunningolásával, áthangolásával töltötte s próbálta mindenből a legjobbat kihozni. Mivel nem tudott aludni ezért este és nappal is dolgozott megállás nélkül.
Doktor Mulo érkezett be utoljára a hídra. A főtiszti kar szinte zsongott. Corina elkérte az orvosi jelentést a gyengélkedő felszereltségéről (ami persze kifogástalan volt ), váltott pár szót a férfival, mikor Dave jelentette hogy megérkezett az adás amire vártak.

( Corina - Mulo - Dave - Szingularitás ) *

* Maximum 4 napot tudok várni egy emberre. Ha az illető nem ír az adott körből kimarad. Ha esetleg valami problémája van ( nincs net közelbe, dolgozik stb azt légyszives jelezze privátba )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Szerda, 2015-07-29, 16.28.57 | Üzenet # 405
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nemrég kaptuk meg az Enterpriset s átadásakor is dúlt az értelmetlen háború melyet a Querreria kezdeményezett.
Mindkét fél hibás volt ebben a háborúban, de talán egyikünk sem akarta ezt bevallani. Habár a Defence forcenak és a Védelmi erőknek volt pár próbálkozása előre, és az Enterprise-Jnek is születtek diplomáciai előrelépései sajnos az ellenségünk csak kisebb-nagyobb fegyverletételekre volt hajlandó. Ezek a félsikerek és a veszteségeink miatt tartottunk egy megbeszélést a Zena domán, ami sikeresnek tűnt.
És így létre hoztuk a szövetséget, aminek köszönhetően megszületett ez a haditerv. Hogy lerohanjuk az ellenséget.
A hajónk ennek eredményeképp a Betha hadtestbe került. Sokaknak a fejében sok minden megfordulhatott.
Én úgy döntöttem hogy inkább nem gondolkodok. És Dave is. Még mielőtt odaértünk volna a helyszínre alakzatba vonulva közeledtünk, a Gamma kvadráns szélénél, és én összeültem a kabinomban Dave-vel egy jó erős tea mellett.
- Figyelj... bármi is történjék ki fogjuk bírni.. bízz bennem.. ne gondolkodj ..én se fogok.. a szimulációkban jó eredményeket értünk el. Ez már csak gyerekjáték lesz. " - Magyaráztam neki. Bíztam a dolgokban. Sokat gyakoroltunk, és nem véletlen: nyerni akartunk. Bár valószínűnek tűnhetett volna az is hogy a háború után a flotta majd elveszi tőlem a kapitányságot az Enterprise felett,mert katona vagyok,  most nem gondoltam erre. Ez az egész csak egy újabb megoldandó helyzet volt, egy akadály melyet át kellett lépnünk a lehető legkevesebb emberveszteség árán.

Kora reggel már a hídon voltam, és hol fel s alá mászkáltam hol a székemben ültem.
Thorvoson admirális parancsát vártuk. Kemény percek telltek el így, majd órák. Springfield százados akárhányszor is odanéztem mindig a paneljét nézegette mintha valami megváltozott volna rajta...
A többiek is síri csendben ültek s végezték a  napi rutint nagyon nagy odafigyeléssel.
Mindenki zsongott mikor megérkezett a doki. Ő azonnal odament hozzám és a kezembe nyomta a jelentését.
- Kösz doki... nem hinném hogy ma este eseménymentes napja lesz. Pillantottam rá.- És ha lehet mindenről jelentsen majd ha valami kell. Nem sokat fogok tudni, de ígérem az embereimért mindent elkövetek. Rám számíthat.- A rövid szóváltásunkat Dave szavai zavarták közbe, aki jelentette hogy megérkezett a várva várt adás.
- Add be, nyugtázd aztán induljunk. - Válaszoltam feléje fordulva.




Az üzenetet módosította CorinaHowel - Szerda, 2015-07-29, 16.30.36
 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Vasárnap, 2015-08-02, 22.00.00 | Üzenet # 406
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Közeledett a háború döntő pillanata. Ebben a kritikus időszakban mindenki feszült volt kissé, de tudtuk, hogy mi vár ránk. Az egész flotta készülődött a támadásra és bár minden eszközünk megvolt hozzá, hogy sikeres legyen az akció nem tudtuk, hogy sikerrel járunk-e.
A jelentésemet már hajnalban elkészítettem és elvittem a kapitányhoz. 
- A gyengélkedő készen áll a sérültek fogadására.
Mondtam, majd hallottam, hogy indulunk. Gyorsan lefuttattam magamon egy diagnosztikai programot, hogy minden rendben legyen. Kézbe vettem az orvosi tricorderemet és visszasiettem a gyengélkedőre.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Csütörtök, 2015-08-06, 18.31.06 | Üzenet # 407
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyre  jobban úgy éreztem magamat ,hogy egy  olyan dologba csöppentünk bele  amiből nehéz lesz kimászni....főként,azért mert egyre jobban a  Csillagflotta azt tervezte előre hogy  be fogunk hatolni  a Querreriak ,anyabolygójára..nehéz,volt kimondani is hogy  pont mi fogunk -e  nyerni..nem tudhattuk,de  megpróbálhattunk rá felkészülni még ha talán nem is  tudtuk biztosra  akkor is  érdemes volt egy próbát tenni erre..én és Cori,már ezen gondolkoztunk egy jó ideje  az ő elmondása szerint sikerülnie kell..

-Meg lehet hogy sikerül,de az csak egy varriácó  a sok közül..az is meg lehet hogy,el vesztjük az összes ütő képe shajónkat és  nyílt terepet adunk nekik a Földhöz....valahogy muszáj lesz ,utolsó leszámolásként elintéznünk őket..de  az is fenn állhat hogy már régóta várnak minket..ki tudja..szerencsére  ,te és  még néhányan tudják mi a helyzet..

Szóltam a testvéremhez ,mi közben meg ittam a tea utolsó kortyát is  majd  ezek után elmúlt az idő és már annyi idő telt el hogy muszáj volt,a   hídra indulni..amint beértem  a  hídra  már mindenki kész volt bár még parancsot nem kaptunk..mertem remélni hogy  a csata  jó kimenetellel fog zárni.Ekkor,érkezett meg az adás is amire vártunk Throvson admirálistól..

-Kapitány kapásunk van!

Utaltam az adásra  majd vártam a parancsra amíg elindultunk.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2015-11-18, 10.24.32 | Üzenet # 408
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Betha zászlóalj lassan indult meg miután a Thunderstorm is becsatlakozott bal oldalra.
Corina és Dave sem bírt csendben maradni s míg elindultak és teret váltottak, azon tanácskoztak hogy vajon a holofedélzeten eltöltött idő megérte-e és hogy melyik taktika vagy kitérő manőver lehetne hatásosabb az ellenség ellen. Addig a doki még egy kis ideig a hídon tartózkodott, átellenőrizte az egyik konzolon az orvosi rendszereket, majd lement a gyengélkedőbe. ( Preem folyt köv: Gyengélkedő) 

Hosszú percek múlva aztán a csapat kilépett a görbületiből... Dave a taktikai jelentéseket olvasva épp azt akarta volna közölni  hogy a Uss Impeg segítségre szorul mikor a hajó elemeire robbant: a bal gondola eleme pedig egyenesen a Thunderstorm burkolatának koccant. 
Az alakzat szinte azonnal felbomlott, és a Querreriai elhárítás ezt kihasználva beljebb nyomult; azonban végre az Alpha és a Betha zászlóalj is egy helyen tartózkodhatott... 
A pajzsok egyenlőre kitartottak s további felsőbb utasítás nélkül voltak egyenlőre. Corina tüzelési parancsot adott ki a rájuk támadó vadászok ellen. 

( Corina- Dave - Szingularitás ) 

 * Preem folytatása olvasható: Uss Enterprise F topic/ Gyengélkedő




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Szerda, 2015-12-16, 22.02.57 | Üzenet # 409
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Add be.... tegyük azt amit mondanak és akkor nem lesz baj. - Válaszoltam, majd tettem egy fél fordulatot a kapitányi székemmel. - Doki! - Fordultam a vállam felett feléje. - Tartsa a frontot a gyengélkedőben. Szükségünk lesz rá. - Majd egy pillanatra a szemeibe néztem, aztán visszafordultam a főképernyő felé miközben teret váltottunk. 
- Dave...a holofedélzet mégiscsak egy szimuláció volt. Attól tartok viszont hogy ez valami egészen más lesz. Azt nem tudom hogy fog lezajlódni, de semmiképp sem engedhetjük meg magunknak a kétségbe esést vagy a reményvesztettséget. Nekünk kell lennünk most a kősziklának, értesz engem? - Fordultam testvérem felé, és szinte mások előtt láthatatlanul, de megszorítottam mégiscscak a kezét. 
Aztán vettem egy mély lélegzetet és visszafordultam megint a képernyő felé. 

Percek múlva aztán kiléptünk a szubtérből. 
Alighogy ez megtörtén, valójában, fizikailag is megéreztük a dühös harc hevét, mert ugyanebben a pillanatban minden meg is remegett, és az éppen elhamvadó Impeg elemeit a pajzsok fogták fel. 
Statikus zörgések után a képernyő is kitisztult, én pedig felegyenesedtem a székben, és Dave rövid és lényegretörő jelentése után megszólaltam. 
- Kárjelentést! Valaki mondja meg nekem hogy az Impeg túlélői megmaradtak e mentőkompokkal. Ha igen, meg kell őket mentenünk! - Hadartam el, miközben hol a flotta parancsait és a kárjelentéseket olvasgattam a karfámon, hol a főképernyőt néztem. 
- Pótenergiát a pajzsnak! A gyengélkedő készüljön fel a sérültek fogadására. Kitérőmanőver epsilon egy, de ne nagyon bomoljunk szét a kötelékből. Leszedjük a vadászokat is! Dobjanak ki egy aknát, majd elemkedjünk öt, öt per negyvenes koordinátákra. - Adtam ki izgatottan a parancsaimat.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Híd
  • Oldal 9 / 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Keresés: