Főoldal
Regisztráció
Belépés
Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés

Mini-chat
200

Körkérdésünk
Szerinted ki a legjobb kapitány a fórumról?
Összes válasz: 5

Statisztika

Szolgálatban lévők összesen jelenleg: 1
Megfigyelők: 1
Tisztek: 0

 Regisztráció alapfeltételei-jelentkezés alapfeltétele-"Az alap" 
 
 
 

 
A Feltételek regisztrációnál:-nem használsz politikai személyekre illő neveket,tiszteletbe tartod  a regisztrált felhasználókat,nem lopsz ötleteket  a  fórumból és nem is merítesz mielőtt ezt megtennéd informáld az adminisztrátort.Tisztában vagy az adminisztrátor és   a tagok illetve a más-más fórum "jelzők"-el kapcsolatba.A vélemény kinyílvánítást privát üzenetben vagy a  megadot helyre írd.A regisztrációnál megértetem az összes szabályt.
 
Szabályzat:ezek a szabályok az egész fórumra érvényesek. A fórum egyes topic-jaiba és fejezetein saját szabályok lehetnek érvényben, amelyek pontosítják és részletezik a viselkedési szabályokat. Mindemellett az itt felsorolt szabályok minden esetben érvényben maradnak. 
A kényelmes és konstruktív társalgás érdekében szükség van ezekre a szabályokra. Amennyiben Önnek nem felelnek meg az adott társalgási formák, akkor mellőzze résztvételét az adott konferencián.

I. Felhasználók regisztrációja.

 

A felhasználó a regisztrációjával egyidőben tudomásul veszi, elfogadja és köteles betartani ezeket a Szabályokat. 
A felhasználónak a regisztrációja során valós, működő e-mail címet kell megadnia. Mi garantáljuk a megadott információk biztonságát. 
A felhasználói névválasztás (nickname) az Ön kizárólagos joga. Az adminisztrációnak joga van megszüntetni a felhasználó nevet (nickname), amennyiben annak használata sérti a közerkölcsöt és etikai normákat vagy sértő a fórum más felhasználói számára. Tilos olyan felhasználó nevet (nickname) regisztrálni, amely a megtévesztésig hasonlít egy, vagy több, már regisztrált felhasználói névhez (nickname), és ezért megtévesztő lehet a fórum többi felhasználói számára. 
Nem szabad nem oda illő,káromkodás szinten vagy felhasználni,politikai személyek nevét stb..Ennek a szabálynak a megszegése a felhasználó összes nyilvántartott bejegyzéseinek a blokkolását vonhatja maga után. 
Amennyiben a felhasználó hosszabb ideig semmilyen aktivitást nem mutat a fórumon, abban az esetben az Ön regisztrációját törölhetjük. 
II. A fórum viselkedési normái.

 

 

A fórumon a társalgás során be kell tartani a közerkölcs normáit és az internet etikett szabályait. 
Szigorúan tilos cenzurát nem tűrő, káromkodó és sértő kifejezéseket használni, attól függetlenül, hogy milyen formában és kinek lettek címezve, ideértve betűk és kifejezések más szimbólumokkal való helyettesítését is. 
Szigorúan tilos a reklám bármilyen formája, ide tartoznak a honlapok reklámjai is (kivételt képeznek azok az esetek, amikor azt előre egyeztették az Adminisztrációval). 
Az Ön aláírása a fórumon nem lehet hosszabb két sornál, és meg kell felelnie a fórum ugyanazon követelményeinek, mint amelyek az üzenetekre vonatkoznak. 
III. Üzenetek közzététele.

 

 

A téma megnevezése legyen informatív, tükrözze maximálisan a felvetett kérdés lényegét. 
Mielőtt új témát hozna létre, győződjön meg arról, hogy Ön azt a megfelelő témákkal foglalkozó fórumon szeretné elhelyezni, és úgyszintén győződjön meg arról, hogy a témájának kérdésével nem foglalkoztak-e korábban a fórumon. 
Tilos azonos vagy hasonló témákat létrehozni a fórum különböző részein, és úgyszintén, értelmében egyező üzeneteket elhelyezni a fórum különböző témáiban. 
Mindent tegyél meg hogy helyesírási hibák nélkül próbálj meg írni(vagy legalábbis kevés hibával) – a helyesírási hibákkal írt szöveg Önre nézve másokban negatív benyomást kelt. 
IV. A felhasználók és az Adminisztráció közötti viszony szabályozása.

 

 

Az Adminisztráció cselekedeteit a józan ész és a fórum belső szabályainak a szigorú betartása vezérli. 
Szigorúan tilos az Adminisztráció (ideértve a fórum adminisztrátorait és moderátorait) cselekedeteit bármilyen formában (témában, üzenetben) bírálni, kivételt képez a speciális fórum, amely az egész portál és fórum munkájának az aspektusait vitatja meg. 
Az adminisztráció fenntartja a jogot a jelen szabályok bármikori megváltoztatására, a felhasználók következetes értesítésével a változásokról. A fórumon végrehajtott változások és újítások a felhasználók véleményeinek és érdekeinek a figyelembevételével történik.

 

És a végére pár segítség:**-rádió jelzése--kérem minden topicba amelybe szól és ahonnan jött az adás tüntesd fel!

ha szeretnél egy mellékszereplő nevében írni pár szót lérlek töntesd fel pl:Manhersion:igen,jó

Ha nem a témához akarsz szólni de van valami észrevételed azt kérlek zárójellel jelezd illetve abba is írj:(ez egy pl),fontos hogyha sok észrevételed van a fórummal vagy a hozzászóláshoz akkor azt kérlek pm-ben inkább az adott személynek írd meg mert visszafoghat a történet menetén.

Hajó igénylés:Hajót igényelhetsz ha van rá megfelelő létszámú legénységed illetve van megfelelő leírásod a benyűjtot hajó típusáról,leírásáról továbbá az igényt először privát üzenetben kérem majd a topicban személyes megbeszélés folytán leírni részletesen. 

 

Rövid ismertetése az Ucoz felhasználói felületnek

 

 

1 szakasz:regisztráció és annak értelmezése.A regisztráció-t követően amit értelemszerűen töltünk ki,utánna lévő teendő ha szeretnél írni a bejelentkezés:A bejelentkezés-nél két tényezőt láthatsz ha be szeretnél jelentkezzni az első dolog az E-mail-cím és ami alatta van az a jelszó,viszont ez csak az adminisztátorra érvényes!minden átlagos regisztrált felhasználónak első sorban így néz ki a bejelnetkezés:Név---(e-mailnek van feltüntetve) 
Jelszó--- 
további dolgok:A regisztráció,bejelentkezés menüt felül a Nyitólap és a profil menü alatt helyezkedik el,ami felül a képpel szembe helyezkedik el.

 

 

Nem működik a bejelentkezés!:teendők:1.--ellenőrizni a helyesírást hogy a megfelelő jelszót és nevet adtad meg(minden felhasználóval előfordulhat) 
2.oldal frissítése 
3.Felvenni a kapcsolatot az adminisztrátorral.(msn:nubet@citromail.hu,privát üzenet)

 

 

Hibák észlelése és azoknak a kezelése:A legismertebb fórum hibák lehetnek:1.IPS drive hiba(nagyon ritkán fordul elő Ucoznál de ha esetleg előfordul kérem jelezzd nekem) 
2.befagy a böngésző:ritka eset,ha mégis befagy az valami számítógépes hiba lehet a saját gépednél!. 
3.lassan tölt be az oldal:az ucoz egy fejlett technológiával megáldot oldal ezzért kérek mindenkit hogy várjon türelmesen.Ha 5 percnél tovább nem tölt be az már böngésző hiba. 
4.Nem hozza be a fórum kurzort-.A kurzor supportálva van és le van tesztelve Internet Explorer,Google chrome,Safari 4,és a legújabb Opera alatt is. 
5.Cookie hiba azaz néha ürisd az előzményeket. 
6.kevés virtuális memória:kevés gépnél fordul elő főleg régebbi gépeknél amelyek nem bírják az oldal grafikus felületét. 
7.nem írja ki hogy pontosan ki van itt?:általános hiba de ez egy extra szolgáltatás az oldalon így ez eltekinthető.Álatlában ha frissíted az oldalt ez nem álhat fenn 
Karakter készítéshez ami szükséges:
Név:
Kor:
Rang:
Poszt:
Faj:
Nem:
Küllem leírása:
Család:
Szolgálati hely:
Előélet:
Egyébb:(Hobby stb)
---------------
---------------
(Az adatlapot sablonra készítve,készítem el ha az adatokat elküldöd hozzá vagy a legjobb ha beteszed az adatatokat az egyéni karakterek névű tpicba az adatlapok közé,az adatok mérete nincs megszabva egyénire tudom szabni)
Egy kép is szügkségletik a karakterről.Ha készen van ,akkor nyugodtan küldjétek a nubet@citromail.hu -emailra el az üzenetet .Vagy privát üzenetben.De a társalgó topicba is lerendezhetjük ezt.

Megértéseteket köszönöm

Üdv:Nubet adminisztrátor

 
 

 

 

 


Belépés


Keresés

Naptár
«  Június 2019  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak