Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Föld/San Fransisco
Jim
Dátum: Kedd, 2014-04-01, 20.58.06 | Üzenet # 151
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az ellenséges csapatok vissta verése haladt a maga modján Smith kapìtánynakbparancsba adták az erőle vinulást mivell én egy rővész árokban tűzertem nem halodtam mindent de nem nagyon érdekelt a dolog a rosz fiúk miat. Mértem fel a helyzetet közben igyekeztem az ellenséget távol tartani nem sokal késsöbb el is indult a kapítány. Én csak tűzeltem tovább aztán valami hirtelen alá hulot az égböl nem tudtam mi folyik itt de amint le érkezet engem is el ért a hulám mert nem voltam mesze tőle kibillentem egy kicsit de hamar vissza áltam a helyemre. A rosz fiúk ki akarták használji a pillanatnyi védelem hiány és meg támadták a kapítányt komba üzent hogy siesünk és fedezük mert túl sokan vanak. Mivel a közelében voltam ezért ki másztam és indultam segíteni a kapítánynak nincs idő várakozni -Kapítány úton vagyok tarcson ki igyekszem fedezni önt amég el végzi a feladatát. Szoltam a kapítánynak a komon és oda is értem az ellenségre máris el kezdtem tűzelni és magamra vontam a figyelműket fedezékbe ugrodtam és onan lötem tovább-huh ez elég nehéz lesz meg védeni a kapítányt de kihivásnélkül nem nyerhetünk. Mondtam magamnak a töltés közben majd folytatam a rővöldözést párat le is szedtem már.

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2014-04-01, 23.01.41 | Üzenet # 152
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem volt mit tenni követtük a katonákat.Az épület közelében egy több ősztagnyi Querriaiba botlottunk...Össze csapatunk velük... A harc hevében meg hallom Smith kapitány hangját hogy fedezzük őt.Igen is válaszolom.A kapitány az ágyúkat ment 
aktiválni én és Nubet az óvatlan ellenséget szedtük le akik túl közel kerültek a kapitányhoz.Hirtelen az égből pajzsgenerátorok zuhantak le a lökéshullámaik majdnem fel döntöttek engem.Még láttam hogy a kapitány meg kerüli a pajzsgenerátort és el tűnt a szemem elől.Meg szólal a komm Smith kapitány fedezést kért.-Itt Jerry mindjárt ott Leszek.És azon nyomban rohanni kezdek közben le szedek pár ellenséget.Amint oda érek fedezékbe ugrok és fedezem a kapitányt.
-Itt vagyunk kapitány fedezzük magát Jimmel amig deaktiválja a pajzsgenerátort.Mondom a kommba.


 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2014-04-02, 19.18.21 | Üzenet # 153
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Teljesen egyet értettem azzal amit mondott Relson..az egészről meg arról hogy neki kell fel tartani ezeket amíg mi deaktiváljuk  a pajzsot..de ahogy  egyre feljebb kerültünk ,ahol lehetett  a fegyver  úgy  tűnt pajzs nélkül megússzuk és 
az idegen erők nem fognak pajzsot felhúzni..ahogy  egy  fedezék mögül kinéztem elmosolyodtam a szakállam mögül kajánan....

-Hülyébbek mint gondoltuk ezek az idegenek..még pajzsot sem húztak fel !

Nevettem el magamat,mi közben kiálltam a fedezékemből..Smith előre ment és  abban a percben óriási nagy idegen pajzs generátorok dobódtak le  és  kapcsolódtak be..

-Már csak ez hiányzott.. (suttogtam )....... ALAKZATBA!! (ordítottam el magamat)

Ahogy ordítottam abban a percben idegen osztagosok kezdtek el lőnni akik elég nehéz srácoknak tűntek...a  francba is  Smith-el...meg a hülye  ötleteivel..mondtam magamban mi közben el kezdtem fedezni Smith-.et mert  ő kitalálta hogy akkor is hatástalanítja  a pajzsot..

-TŰZ A  HÁZBAN!

Teli torkomból ordítottam el magamat amikor egy  gránátot vágtam az ellenség közé  a  robbanástól,meglebbent a szakállam a szélben de ebben a percben előre  is  dobódtam egy idegen elé akit  rögtön headshootoltam..

-EZT NEKED TE!..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Csütörtök, 2014-04-03, 13.05.27 | Üzenet # 154
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sikerült az ellenséget vissza szoritani de nem tartot sokáig. Nem sokal késöbb az akadémiát is célba veték és a város más pontjait Johnal úgy döntötünk férle teszük a viszájainkat és segítünk. Vissza ment a hajójára fegyverekért amien gyorsan csak tudod és egy segély kérő üzenetet is küldőt mindkét progenitor flottának. Amint vissza ér adott egy pisztolyt és egy puskát is.-Oké mehetünk. Fogtam a puskát és elundultunk a harc térle. Ahol Jim és a többi főderácios is harcolt az ellenséger mire oda értünk erőre nyomultak mi is oda sietünk és fedező tüzett inditotunk.-Bocs hogy késve érkeztünk de kellet pár fegyver menjenek mi fedezűk őnöket. Mondtam nekik és le lőtem pár ellenséget is
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-04-03, 17.55.48 | Üzenet # 155
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudtam hirtelen hogy kinek agyjak igazat Smith-nek vagy  inkább Relsonnak..mert végülis mindkettőnek igaza volt,lehet hogy teljesen másképpen vagy más úton de  mindegyiknek igaza volt...de  úgy  hittem és értelmeztem magamban hogy mégis csak  ,van értelme  Relson tervének ..főként azért mert katona volt és  ez egy katonai szituáció  volt jobbnak láttam követni azt amit mond.

-Értettük..sok szerencsét..

Mondtam Relsonnak mielőtt elindultunk volna majd  ahogy elindultunk futva,és  egyre jobban beljebb jutottunk  a célhelyhez..amikor már majdnem fent voltunk a legmagasabb területen,hirtelen Smith el kezdett futni mivel ő volt a leggyorsabb a  csapatban jónak láttuk mint csapat hogy  ő menjen előre . Ahogy előre futott viszont az égből pajzsgenerátorok zuhantak le  és mindegyik egyszerre  kapcsolódott be.

-Félre!

Szóltam elég hangosan oda  Smith-hez hogy még pont hátra tudjon menni de  így is  a földre került.Ahogy Blake megszólalt hogy alakzatba..rögtön tudtam hogy  most jön ám a  nehéz része  a  dolognak..fel kellet tartanunk az ellenséget míg  ,Smith valahogy  hatástalanítja   a pajzsokat...bíztam benne hogy meg tudja csinálni mint  a legelső kapitányomban mint barátomban úgy hittem hogy biztos voltam benne hogy képes lesz rá.

-Fedezzük amíg csak tudjuk!

A csapat folytatta  ekkor  a védekezést de az ellenség egyre nagyobb számban indult meg és elég veszélyesnek bizonyultak ,ezért lépni kellet Blake ekkor hajította el  a gránátot de  még mindig sokan voltak így  én is be vettem az "ős  régi",gerilla  techinkát.Előre ugrottam egy  doboz tetejéről így rá vetődtem az egyik ellenséges katonára  akibe bele lőttem egy sorozatot majd  át bukfenceztem  a  másik mellet és  ki gáncsoltam ezek után  fedezékbe  mentem majd onnan lőttem,egy-egy sorozatot.

-Gyerünk már..sikerülnie kell..

Szóltam egyre idegesebben mert nagyon sokan voltak és egyre többen jöttek.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
John0015
Dátum: Péntek, 2014-04-04, 16.52.50 | Üzenet # 156
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bázisnál lévő ellenséget le győztük nagy nehezen mert páran meg is haltak.-Ez volt az első alkalom hogy egyűtműködtem egy kékel és emberekel de a helyzetet tekintve nincs más lehetőség. Mondtam Flynnek ammikor kicsit fel lélegeztünk. -Kéne fegyver is nem? Mondtam neki bolintot és mondta hogy siesek a hajomra. Mivel nem parkoltam mesze nem volt nehéz el jutni oda.inditotam egy segéj hívást a parancsnokságnak is.-Progenitor flotta parancsnokág itt John Smith flotta parancsnok beszél erősitésre van szükség querajiak támadtak ránk. El kűldtem az üzenetet fogtam pár fegyvert és indultam vissza. -Tesék pár fegyver inditotam segéj hívást remélem hamar jőn az erősítés na menjünk. Mondtam neki és ahogy csak a rábunk birta indultunk a csata térle segíteni főderácios barátainknak. Ahogy meg jőtünk támadni is kezdtűnk az ellenségre és flyn el kezdi bocs hogy késtünk... -Erre most igazán nincs ideje senkinek úgye tudod inkább harcoljunk.

 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szombat, 2014-04-05, 20.14.33 | Üzenet # 157
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Legszívesebben inkább a  csapattal tartottam volna,de  tudtam hogy ez lehetetlen főként akkor ha   a csapatnak más dolga van...nem tagadom én adtam ki a  parancsot hogy mit csináljunk,de  jogos volt  mivel egyszerre két helyen nem lehet a  csapat mivel a  prioritás  nagyobb volt  a turreteknél ezért  úgy gondoltam hogy  ez  mivel katonai döntés ez az egyetlen olyan  változat  a döntésekből ami alkalmas  arra  hogy  be  tudjuk indítani ,időben a  fegyvert.Ezért nekem kellet feltartóztatni ,azokat az erőket  kis ideig  akik a  csapat felé tartottak..ahogy a  csapat  a megadott helyhez közeldett az első ellenséges csapat már meg is  érkezett,de volt pár trükk a tarsolyomban még mindig..elő bújtam ekkor  a fedezékemből majd  eldobtam  kettő tűz gránátot amik robbanáskor  lángot bocsájtottak ki.Pár  széthordott benzin és plazma  -t is  találtak így  azokat is  oda  dobtam a földről majd  bele lőttem egyet  a karabéjommal. Ahogy ez felrobbant én is alrébb vetődtem pont időben így   a fedezékbe maradtam . Az egyik maradéka csapódott elém a  robbanás következtetében,de  ekkor még mindig csak jöttek megállíthatatlanul..el kezdtem tüzelni rájuk majd  az egyik amelyik egész közel jött hozzám  megütöttem a hasán majd  amikor az megrogyodt ,fejen lőttem majd  a  másik aki mellete  lépett be  pont a  halott helyére    a lábába lőttem és  az egyenesen a  földre esett . Ahogy  a földre  esett  a Querreriai ellenséges egység,le tapostam a fejét majd  tovább kezdtem el tüzelni . Szétszort lövés záport adtam le mert tudtam hogy  attól  kissé talán hátrább lépnek. Ahogy ezt megtették  ,az utolsó gránátomat ami sima  tompító volt el dobtam majd  ahogy  nagy hangzavar keletkezett  az idegenek megmozdulni sem tudtak így  egyesével le  lőttem őket.De  nem akartak el fogyni ,sehogy sem...úgy tűnt egyre többen jöttek én pedig csak reménykedtem abban hogy sikerül a csapatnak k a   küldetés..

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-04-06, 18.55.03 | Üzenet # 158
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor Smith kapitány felért a generátor tetejére a zuhogó esőben elkezdte a kikapcsolási procedúrát.
Csúszós volt a platform amin a nő állt, és az esőben szinte alig látott valamit.
Akik védték ők közben fedezékbe álltak, egy-egy rom mögé miközben az ellenség űrhajókból leszálló jet-packes Querreriaiak támadásba lendültek.
Smith kapitánynak ekkor sikerül deaktiválni az erőtereket, viszont az azokat létrehozó generátor darabok zuhanni kezdtek; az is amin a kapitánynő állt.

A csapat tagjai és épp akkor odaért tagjai ( Nubet, Jerry, John, Flyn és Jim) az utolsó percben tudtak csak szétugrani a becsapódó romdarabok elől. John karja elég csúnyán meg is sérült, Nubet pedig elvetődve egy bukfenccel Flynt védte meg a lezuhanó romtól.
Smith lába alól olyan hirtelen zuhant ki a talaj hogy kapaszkodni sem tudott; a Vulkáni nő több métert zuhant lefele. Csúnyán megütötte magát, majd elájult.

Jerry feladata volt hogy valahogy "életet leheljen" az elájult kapitányba, miközben az éppen felálló többiek fedezték vagy épp segítették őket.
Blake egy hatalmas gépkarabélyt szerezve vetődött el, majd felállt és elkezdte vele lőni az ellenséget.

( Smith - Jerry - John - Jim - Nubet - Fyn - Blake - Szingularitás)

Jason folytatása olvasható: "Csillagflotta akadémia" c. topicban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szerda, 2014-04-09, 11.51.12 | Üzenet # 159
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A szeles, hideg eső a haját teljesen elásztatta mikor felért végre a platformra. 
A platform kemény, magas felület volt, ami csúszott. Smith-nek szerencséje volt hogy félig Vulkáninak tudta magát, hisz ha csupán emberi egyensúly érzékkel rendelkezett volna, valószínűleg leesett volna. 
Ahogyan odahajolt a platform másodlagos kivezetéséhez, úgy gondolta meg tudja csinálni. Soha nem látott még ilyen technikát, de bízott magában. 
Hallotta a háta mögött ahogyan lövöldözne- védik őt a tisztek, ennek hatására próbált gyorsabban cselekedni. 
Gondolatai közben folyamatosan azon jártak hogy vajon hogyan fogják visszaverni az inváziót? A százalék számításai szerint lehetetlen lett volna a Querreriai haderőt vissza verni, de akkor megpróbált kivételesen nem ezen gondolkodni. 

Abban a pillanatban kapcsolt le az erőtér. 
- Itt Smith! Az erőtér lenn van! Lemegyek! - Szólalt meg fennről. 
Ekkor viszont a generátor amin állt zuhanni kezdett. A kapitány nőt olyan meglepetés-szerűen érte a dolog hogy azonnal zuhanni kezdett lefele. 
Érezte hogy erősen megüti a hátát, a kezét amivel hárította az ütést, majd minden elsötétedett előtte.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2014-04-12, 00.38.21 | Üzenet # 160
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az eső el eredt az ellenség csak jött és jött.Fáradhatalanul Tettem a dolgomat nem tudni mióta...Kis idő múlva a kapitány mondja hogy az "erőtèr lent van."Ez gyorsan ment gondolom.De a gondolataimat a lezuhanó darabok az pajzsgenerátorról meg szakították...A kapitány a platformon áll és ő is lezuhant.-Jim fedezz amig ide áhúzom a kapitányt mondom  Jimnek.És azonnal a kapitányért rohanok rohanás közben leszedek egy pár ellenséget.A kapitányhoz érek a nő eszméletlenül feküdt  a főldön mivel nem tudtam hogy mozdítható e a kapitány gyorsan kellet döntenem mert ez a hely nem volt biztonságos...Döntöttem óvatosan fel nyalábolom a kapitányt és gyosan vissza futok vele a fedezékbe.A fedezékben óvatosan a földre fektetem a kapitányt.Alaposan meg ütötte magát főleg a hátát.Kapitány térjen magához nem történt semmi.Nem tudtam mit tenni csak a kapitányt figyelni...Nem vagyok orvos igy nem tudtam Hogy mit kell tenni csak a sebeit tudtam be kötőzni.Rá ütök a kommjelvényemre Itt Jerry ha halja egy orvosi tiszt ezt az adást azonnal jöjjön ide Smith kapitány meg sérült és eszméletlen mondom a kommba.Többre nem volt időm mert jött az ellenség igy lőnöm kellet.Csak remélhettem hogy nincs nagyobb baja a kapitánynak.

 (HU)
 
John0015
Dátum: Kedd, 2014-04-15, 19.41.02 | Üzenet # 161
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Fedeztűk a főderációsokat folyamatosan aztán halodtam hogy sikerült le kapcsolni a pajzsot de nem nagyon foglalkoztam vele az ellenség miat.Folyamatosan tűzeltek ránk aztán meg pár pillanat mulva az egész generátór el kezdet szét esni.-Mi a franc enek így kéne lenie mert szerintem nem.Mondtam és probáltam kikerülni a törmelékeket de az egyik el találta a karomat és el kezdet vérezni.-Már csak ez hiányzot.Mondtam közben igyekeztem a többi törmeléket ki kerülni ami még zuhan amint az egész le eset már támadt is megint az ellenség.Fél kézel csak a pisztojómat tudom használni ezért amég a többiek lővőldöztek gyors el látam a sebbem és elő vettem a pisztojómat és én is támadtam.-Ez nem az én napom.

 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2014-04-16, 18.16.46 | Üzenet # 162
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
El eredt az eső még ez is nehezebbé tete a mozgást mert így csuszni fog a talaj.~Szerencsére nem sincs problémám eből mert nem tudtak el találni és a kapítány aszonytsem aki sietet le kapcsolni az erőteret a többi progenitor is segít.Biztos mert őket is fenyegetik na mind1 ezel most nem kel fogralkoznom.Gondoltam magamban mikőzben probáltam távol tartani a roszfiúkat.A kapítány nem sokal az után hogy egyben fel ért sikeresen kikapcsolta a pajzsot ép le akart volna jőni amikor kicsuszót aróla a talaj és az egész szét esik mintha csabda let volna.Hírtelen jőt az egész alig tudtam leagárni hogy ki kerüljem a törmeléket meg kőzben az ellenséget is támadjam.~Ez még az akadémiai kiképzésemnél is bonyorultabb.Gondtoltam magamba.Aztán amikor a tőrmelék le hulodd és a kapítány is le eset és észre vettük Jerryvel azonal szolt hogy fedezem még ki menekíti.-Rendben fedezlek számithatsz rám menj mentsük meg a Kapítány aszonyt.Mondtam neki és a puskámal probáltam be vini egy precízebb lővést gyors meg néztem még egyszer a puskámat és látam most hogy van rajta célzás segítő.-Na ez pont jól jőn gyerünk ellensétet most simán le szedem.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2014-04-18, 20.27.17 | Üzenet # 163
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elvetődtem többször is néhány lövés elől,de  nem mindegyik ellen tudtam  elugrani..persze  több helyen sérült voltam,de minden erőmmel azon voltam hogy segítsem a  csapatot és  a  küldetést is. Ez főként ,azért is következett be  mivel nem voltam semmiféle katonai vagy  alap Csillagflotta  páncélzatban.Mivel engem is és  Jerry-t is rögtön ért ez az egész támadás így  örültem ,hogy egy  darabban eddig túl éltük. Ahogy  az egyik közeli fedezék mögé húzódtam,úgy tűnt hogy az ellenség megállás nélkül támadott tovább..az egyik Querreriai katonát behúztam  a fedezék mögé amelyik a  legközelebb volt a  fedezékemhez,majd  kitörtem a  nyakát és  el vettem  az övén lévő gránátokat majd  azokat az övemre  tettem.

-Félre!

Ordítottam oda  Blake-nek aki épp  a legsűrűbb részen lövöldözött,majd ahogy  elugrott onnan be dobtam a  gránátot.A  robbanástól ,több ellenséges egység is  elpusztult szerencsésen de  még mindig jött utánpótlásuk.

-Ennek soha nem lesz vége  ha  nem csinál valamit Smith..

Mondtam Jerry-nek aki melletem kezdett el lövöldözni,egy sorozatot majd még egyet le adott  a karabélyából majd épp szem elé került  Smith aki épp pont át sikerült hogy ugorjon arra   a pilonra  ,ahol deaktiválni lehet  a pajzsot..ahogy ezt megtette,  a pajzs tartó elemei  cafatokra  estek szét és  azok mind  felénk tartottak,ahogy  az egyik darab Flyn felé érkezett pont elé bukfenceztem így kivédtem a  darabot ami belém csapódott,nem túl szerencsésen pont eltalálta  a lábamat ettől hátra is estem és  alig tudtam fel állni.A  lábam tiszta vér lett,de  még talpon voltam és  fél kézzel próbáltam hárítani  a  támadókat   a fegyverem jobb felével,ahogy abba bele lőtték  a sorozatot  eldobtam azt majd  ahogy  az egyik fedezék mögé dobtam magamat szinte már csak reflexből is,kezdtem egyre rosszabul látni..valószínüleg a vérveszteségtől..


-Senki sem  érinthetetlen..

Szóltam oda  Flyn -nek aki odalépett mellém a fedezékbe.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Kedd, 2014-04-22, 14.23.16 | Üzenet # 164
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az ellenség folyamatosan tüzelt lánk nem volt lehetőségük ránk figyelni de nem ez a lényeg a Föderációs kapitány asszony le kapcsolta a pajzs generátort ami aztán szét esett és a kapitány lesett onnan. Csak annyit tudtam fel fogni az egészből hogy lőnek ránk és szét eset az a generátor mert nagyon gyorsan történt mindez.Én folyamatosan tüzeltem az ellenségre nem nagyon figyeltem másra a jelenhelyzetben nem akartam másra is figyelni.Aztán Még többen jöttek Johnak meg sérült a karja és az egyik föderációs tiszt félre lökőt engem és meg sérült a lába ez által ami lelasítóta aztán be ment egy fedezék mögé. Követtem a fedezékbe és ott azt mondta nekem hogy senki sem érinthetetlen.-Igen igaz csak annyira bele merültem az egészbe vagy minek is nevezem hogy nem bírtam másra is koncentrálni amég maga félre nem lőködt inen ezért hálás vagyok.A lába az én hibámból sérült meg ezt a szívességet majd igyekszem vissza fizetni de lehetőleg érjük túl ezt a habborút már hívtunk erősítést ezúttal az egész progenitor faj az emberek oldalán áll nem akarjuk hogy maguknak vége legyen mert az önök segítségével győzhetjük csak le az ellenséget.Mondtam neki akin látszott hogy elégé fájt a lába és az is hogy meg lepődőd azon egy kicsit amit mondtam.-De most hagyjuk a beszédet pihenjen egy kicsit így nem sokra fog meni fedezem magát ahogy tőlem telik. Mondtam neki és el helyezkedtem a fedezékben és onnan folytattam az ellenség tízedelését a pisztolyom energia cellája ki fogyott így a több fázisú ágyún alapuló puskán vettem elő amit későbbre akartam tartani de jelenleg nincs más fegyverem ezért ezel kel az ellenségre támadnom.
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2014-04-23, 20.25.29 | Üzenet # 165
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Eldobtam  a kezembe lévő karabélyt és  oda ugrottam az egyik fedezék mögé hogy   a  másik karabélyomat le  akasszam , a hátamról ahogy ezt meg tettem fel vettem a napszemüvegemet ami a bal zsebembe volt hogy megvédjen majd  a túlzott plazma fénytől aztán betáraztam azt és  beletúrtam a szakállamba..olyan érzés volt mint amikor először  kerültem katonai szituációba...teljesen arra emlékeztet..emlékszem..hideg volt..Szibériába..és  nem volt más kiút csak az ha  végzünk saját magunkkal is..persze én nem így  tettem..ezért vagyok még mindig így..több mérföldet mentem  a jégbe még akkor ,és nem adtam fel..most ugyan ez az érzésem volt..nem volt választásom..csak egy.. a harc..ekkor ordítottam fel úgy ahogy csak tudtam teli torkomból majd előre  léptem ki a fedezékem mögül  a hatalmas nagy karabélyommal ,amit a  hátamról vett fegyver és  félig a  földön talált fegyver  keresztezése volt..szerencsére  a fegyverekhez jól értettem így nem okozott gondot pár perc alatt össze  szerelnem..

-HARCOLNI KELL!

Úgy  ordítottam mint még soha  és el kezdtem lőni,mi közben halomra  lőttem  azokat a  harcosokat  csak mentem előre és tovább ordítottam,mi közben néha csak  kötő szóként használtam az abc  ,beli első betűt..

-MIND MEGHALTOK!MIND!

Ekkor  lépkedtem tovább és  egyre jobban csak kezdett be pörögni a fegyver  tárcsa  feje,mi közben lőttem.




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-06-12, 20.08.06 | Üzenet # 166
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel Smith kapitány továbbra is eszméletlen maradt, ezért Jim futott oda hozzá, hogy a Progenitor technikájával valami életet leheljen a nőbe. Közben Nubet hirtelen előre rohant, Jerry, Blake, Flynn és a többiek segítségével. 
A kommunikációs hálózati kompjúter ami pontos koordinátákat küldhetett volna a flottának teljesen szét volt esve. Nubet megpróbálta helyre tenni azt, viszont abban a pillanatban ellenséges egységek támadtak rájuk. 
A többiek védték, fedezték a férfit miközben ő John segítségével próbálta helyre állítani a rendszereket. A kompjúter nagyon meg volt károsodva,d e John rájött hogyha működésre bírja az al csomagokat akkor a főegységek is beindulhatnak. 
Erre viszont várni kellett, az újra bootolás miatt. 
Nubet közben egy mester lövész puskával lőtte a közeledőket akik már nem is voltak annyira távol. A küzdelem kilátástalannak tűnt, és egyedül az a kommunikációs egység jelenthette a kiutat amelyet John és Nubet próbált feléleszteni. 

Jerry ekkor hátra esett egy gránát miatt, de nem sérült meg annyira így még tudta folytatni a harcot. Flynn segítette fel őt a földről. 
Abban a percben éledt fel a komm-egység. Viszont a csillagközi, táv- kommunikáció még akkor is blokkolva maradt, így Nubet a belső kommon kért egy embert, bárkit aki hallja őt hogy semlegesítse a kommunikáci-zavaró eszközt, mely a Nagy csarnokban van elhelyezve.
Ezen múlhatott minden...

( Jim - Jerry - Flynn - John - Nubet - Blake - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Szombat, 2014-06-14, 23.50.06 | Üzenet # 167
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith Kapítány az eséstől anyira bevere a fejét hogy nem tért magához és a purzusa is gyenge nem igazán tudtam mit tegyek.Aztán egyszercsak ösztönösen oda mentem az egyik progenitor társamhoz Flynnhez.-Flynn oda adnád az első segély felszerelést?Kérdeztem tőle és egyből oda adta mert láta hogy sürgös.vissza rohatam a kapítányhoz és elő vetem az orvosí szkent amivel analizártam.-Komolyak a sérülései azonal el kel látni őket.Mondtam Gergonak aki egyből segíteni akart a kapítányon és persze én is.-Kezdjük ezel a szövet regenerálóval aztán stabilizáljuk az állapotát valahogy arra még nincs őtletem.

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-06-18, 18.21.10 | Üzenet # 168
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jim jött oda segiteni.
"Súlyosak a sérülései".Mondja nekem Jim.
- Tudom uram ezért kértem segítséget válaszolom röviden.Nagyon akartam segiteni ezért meg kaptam a szövet szövet regenerálót.- Kérem uram irányítson mert nem vagyok orvos mondom Jimnek.El kezdtem ellátni a barátomat Jim segítségével.Mire végeztem Nubet már ide ért és őt kellett védenem és fedeznem.Munka az volt bőven mert az ellenség csak nem akart el fogyni jôttek csak jöttek...a fedezés közben hirtelen hanyatt vágódom...Remek ez egy gránát volt.A nem sérültem meg nagyon csak a fejemet vágtam be.Így is fájt már mindenem de ez mindennek a teteje volt...Valaki fölém hajol és amikor látja hogy semmi bajom föl segit aki engem fel segített Flynn volt.
- köszönöm Flynn! És mind ketten azonnal lőttük az ellenséget.Nubetnek sikerült a kommunikációs egyeséget újraéleszteni..De még mindig volt valami gond vele.Hallottam amit Nubet mondott."Bárki aki hall engem semmlegesitse a kommunikációt zavaró eszközt ami a nagy csarnokban van el helyezve."
Tehát a kommunikációt még mindi zavarták...
- Uram oda memjek és ki iktassam az eszközt? Kérdezem Nubetet.


 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Szombat, 2014-06-21, 19.11.37 | Üzenet # 169
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épen elátam John sérüléseit amikor oda jöt hozám Jim és elkérte az orvosi ládánkat mert sebesült van elől.-Persze hogy oda adom tesék vidd.Mondtam neki össze pakoltam a cucokat és oda adtam neki a ládát majd folytatam Johnal az ellenségre való tüzelést.Aztán éppenamikor egy ellenséges csoportra figyeltem fel észre vettem hogy az egyik társam el eset nem tudtam hogy megsérült-e ezért oda mentem és amint ládam hogy semi baja felsegítetem és vele együt tűzeltünk továbbb az ellenségre.Kivételesen nem mondtam semit inkább a társaimra és az ellenségre öszpontosítotam ki tudja mi jöhet még.
 (HU)
 
John0015
Dátum: Szombat, 2014-06-21, 19.20.32 | Üzenet # 170
Progenitor-parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 14
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel megsérült a karom ezért nem nagyon tudtam harcolni sem hiába is igyekeztem aztán ide jöt hozám Flynn és elláta a sebbemet közben ide jöt még Jim is és elkérte az orvosi ládát Flynntől.Én nem szoltam semit ahogy Flynn be fejezte a sebbem elátását már folytatam is a harcot a többiekel.Kicsit furcsának találtam a dolgot hogy azokal harcolok együt akiket le akartunk igázni.~De ha nem segítünk akkor meg minket is le igáznak amit nagyon nem akar senki.Még én se.Goldoltam magamban végig a helyzetet és amikor gey pillanatra emiat nem figyeltem majdnem át jutot rajtam egy ellenség de még időben észhez térve megőltem őt.-Huh ez közel volt kevesebbet kéne gondolkoznom.Mondtam ki hangosan mert már nem birtam szotlan maradni.Fogtam a fegyveremet és folytatam a harcot.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2014-06-22, 20.00.31 | Üzenet # 171
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith megsérült,és  úgy tűnt hogy  teljesen ki ütötték..nekem kellet cselekedni de e közben újabb támadás alá kerültünk..rögtön egy gránát majd sorozást kaptunk az ellenségtől..nem tudtunk semmit ,sem tenni mert egyre  kevesebben  lettünk és  fogytak a bevethető emberek is..oda  húzódtam egy nagyobb eszköz mellé amit megpróbált Smith deaktiválni majd  oda adtam a  kommunikátoromat,Blake-nek.

-Kapitány próbálja hívni a  hajóját és  kérjen teljes szkennelést  arról hogy  hol lehet még ilyen amit deaktiválni kell..

Ekkor fordultam ki a  fedezékem mögül és lőttem párat ,az egyik ellenséges osztagosba  majd visszafordultam Blake felé.

-Amijen gyorsan csak tudja..

Ordítottam oda   a  kapitánynak ,majd oda fordultam a csapat  többi tagjához.

-Próbálják fel tartani őket én addig deaktiválom azt amit Smith nem fejezett be..

Szóltam a  csapathoz majd  ki ugrottam  a fedezékem mögül ,és abban  a percben céloztam be  azt a panelt amelyiken  volt a panel majd  kilőttem rá  a  phaser  lövedéket a  fegyveremből ami pont el találta azt majd   a földre  estem és  eltalált  az egyik ellenséges katona,nem volt súlyos  pont a bal kezemet találta  el  de  még tudtam mozogni alrébb bukfenceztem egy  másik fedezékbe majd tovább lőttem ahogy csak tudtam a  fedezékem mögül.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Vasárnap, 2014-06-22, 20.09.37 | Üzenet # 172
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megláttam ki sérült le és ordítottam teli torkomból..

-A VULKÁNI MEGSÉRÜLT!

Egy ellenséges,idióta  akart volna mellém szegődni ekkor de  én élből szinte reflexből le lőttem azt majd  rá tapostam és  szét lőttem a fejét..ekkor viszont váratlanul,újabb támadás  érintett minket..a  csapatot  szét zilálták..én pedig lőttem tovább is ,és  próbáltam a közeledőket le  szedni mert annyian voltak hogy  csak  azokat tudtam..de ekkor  az egyik ,ellenséges  katona   pont   a  fedezékem másik oldalára bukfencezett.

-A francba..

Halkan szóltam ,újra is töltöttem  a  fegyveremet és  három másodpercig elszámoltam magamban aztán fel álltam és  megfogtam a nyakánál keresztül a katonát és berántottam a saját oldalamra  és  el kezdtem  ököllel ütni addig amíg el nem ájult aztán  , a karabéjomal rá céloztam a fejére és széjjel lőttem azt..ekkor érkezett mellém Nubet is ..

-Remélem nem zavarja hogy egy hullán ül..

Túrtam bele  a szakállamba és  fél kézzel néha kilőttem a  fedezékem mögül.

-Mi?...hogy én ..meg  a kommunikátor?..

Túl régen használtam ahhoz hogy mindennapos legyen a  kezembe...gondoltam magamban majd  sóhajtottam egyet..

-Hát legyen..Itt..Blake.. a Reconnak...RECON HALLASZ?...

Az utolsó mondataimat már ordítottam de  ekkor már  a hajóról értesítettek és  én pedig el mondtam amit szerettem volna..

-Azt hiszem..meg van..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-07-30, 21.48.43 | Üzenet # 173
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubet ekkor döbbenten vette észre hogy már nincs mit deaktiválni...
A kommunikációs blokád feloldódott, és e miatt a flotta végre megtudta hogy segítségre szorul a Föld. 
Az űr csataterében hamarosan fölénybe került a csillagflotta, mely a Querreriai irányító hajó vesztével zárult.  
Akik a Földön voltak ezt csak órák múlva tudhatták meg, mivel azonnal nem jött helyre semmi.
A megmaradt Querreriai haderők kivonultak lassacskán, azonban a Holdon még Luna city elfoglalva maradt.  

A Querreriaiak kivonultak, bár nem éppen könnyedén. A Föld majdnem elbukott, de szerencséjükre pár hős megmentette azt akikre joggal lehettek büszkék ezek után.  

= AZ "INVÁZIÓ" (MÁSODIK RÉSZ) CÍMŰ KÜLDETÉS LEZÁRVA. FOLYTATÁSA HAMAROSAN. = 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2016-08-06, 12.50.48 | Üzenet # 174
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Vissza szerezni ami a miénk..-

A Csillagflotta több éve nem is sejtette volna hogy egyszer majd  a  Querreriai háború lesz a legkevesebb amiből kiszabadultak ,hiszen megannyi háborún át követte  a másika mibe beléptek..de  most egy olyan dolog történt a Csillagflottával ami még azelőtt soha sem...egy idegen ,faj épült be  a ami már évek óta megfigyelte őket és  az alakjukat is  átmásolták -átvettek több olyan nagy pozíciót  is  nagyban hatással volt eddig is az irányításra..Biológiailag teljesen azonosulni majdnem tudnak viszont egyetlen amiről fel lehet őket ismerni az  a viselkedés illetve az hogy  az elmúlt időszakban  a Csillagflotta civileket kezdett el toborozni akiket ,rejtéjes módon  soha senki nem látott viszont... a katonaságnak és a maconak ez feltűnt de   tehetetlenek voltak ,míg nem a Csillagflottában többen is ellenezni kezdték de  ekkor derült ki az igazság hogy köztünk vannak..egy nagyobb csapatot ,küldött ki most  Hutchinson hogy megtisztítsák (gyors oltásban) , a  területet ahová küldik a civileket a Földön és  visszaverjék az idegeneket akik  a saját fegyvereikkel lőnek most  a civil népességre.

(mindenki jelentkezhet!)
 

"Burn in hell" 
"Ne csak nézz..olvass is!" 


--------------------------------

A küldetés elkezdődött...Relson külön egy álcázott kompott szerzett a feladatra amiben többen segítettél mivel Dárius tudott olyan technológiát szerezni a fajától.A komp egy épület tetején landolt halkan és lassan..mielőtt viszont kiszálltak volna Relson,elmagyarázta hogy több oldalról fognak támadni több kisebb csapattal szétszórtan..mi után a terveit elmondta az ezredes arról is leírást adott mindenkinek aki a kompban volt hogy hogyan néznek ki az ellenséges egységek mivel nagyon hasonlítanak az emberekre így csak a jellegzetes arctakaró sisakról lehet megállapítani azt hogy azok ellenséges egységek..ekkor mondta el a többi főtiszt is a véleményét illetve a tervhez hozzátett információkat.

Sorrend

Dárius-Relson-Smith-Blake-Niko


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Hétfő, 2016-08-08, 23.26.19 | Üzenet # 175
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy olyan komppal szálltunk le az egyik nagyobb épület tetejére amit annyira nem lehetett észre venni. 
Hideg volt, s mikor a komp rámpája kinyílt az esővizet felénk fújta a szél. Érzelem mentes arccal pillantottam kifele, arra gondolva hogy a szél és az eső semmiképp nem állíthat meg minket a küldetéstől. 
Megállapítani az ellenséget, és külön választani őket. Az már ugyan nyilvánvaló volt hogy ezen különös faj megint csupán egy céllal ivódott be az emberek közé: hogy irányíthassa a Csillagflottát, talán még a Bolygók Egyesült Föderációját is. 
Jason-ra pillantottam. Egyenlőre nem álltam fel, míg folyt a rövid megbeszélés.
Igencsak merev testtartással figyeltem a férfit aki hol rám, hol a többiekre pillantott. Ez koránt sem olyan háborús helyzet volt mint a Zenna domán, vagy a Querreriai háborúban, nem, ez inkább olyan volt mint valami hideg háború. 
Sokkal eszesebb, sokkal alattomosabb. Olyan, amit az én fajom eddig még nem ismert meg. Nálunk az volt a szokás, ha ellenséget látsz, lősz, és harcolsz az életedért. Eddig máshol is ez volt. 
Amit ezek az idegen műveltek viszont nem volt más mint gyávaság. 

Kezeimet a térdemre tettem, és amint lehetőségem volt félhangosan megszólaltam. 
Ismertem jól Jasont, és tudtam hogy kíváncsi lesz az én véleményemre is. 
- Átolvastam a hírszerzési adatokat. És ezek a beépülő egységek, láttam hogy a főépületek között mozognak. - Szólaltam meg, hangomban egyetlen árnyalatni feszültséggel. - Talán tévedek, de ezen a területen szokott a legtöbb akadémista gyülekezni... egyszóval hogyha mindenhova elkezdünk oktalanul azonnal lőni, azzal könnyen a saját diákjainkat is veszélybe sodorhatnánk vagy ami még rosszabb, meg is halhatnának. Ha ezek a lények elég okosak, azonnal riasztani fogják majd a többieket, sejtésem szerint. Ez továbbá még nagyobb aggodalomra adhat okot. Javaslom ezért az észrevétlen megközelítést, a minél halkabb harcmodort, és a gyors közbeavatkozást... Jason, az egyiküket semlegesítés után kihallgathatnánk. Biztos vagyok benne hogy kellő motivációval, sok információjuk lehet. - Ejtettem meg egy kósza félmosolyt mondat közben, miközben kicsatoltam magam az ülésből, felálltam s elővettem a kardomat. 
Az idő nem lett jobb, de nem is bántam, legalább nem kószált annyi akadémista a parkban.


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Csütörtök, 2016-08-11, 08.59.53 | Üzenet # 176
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Jó ötlet Dárius..de  az a gond hogy,úgy hiszem nem sokat tudnánk meg tőlük..viszont érdemes lenne egyet már csak azért is befogni hátha megtudnánk ,hogy mennyien lehetnek még..de ezt csak mi után végeztünk a legtöbbel..muszáj lesz frontálisan megoldani...de  amennyit csak tudunk maradjunk  az árnyékba....

*Tette rá az ezredes a  kompresszoros fegyverére a  silent módot majd egyet dobott oda a  többieknek is *

-Mindenki maradjon alakzatba...nem akarok gondokat..így is előfordulhat főleg  a civilek miatt..de nem szabad hogy ez megzavarjon minket..én és  Dárius ketten intézzük  a hátsó bejáratot a  többiek pedig addig előre mennek..mindenki tudja hogy néznek ki ezek ..szerencsére eltakarják az arcukat így könnyű célpontok lesznek legalábbis ,addig amíg nem lőnek vissza..alakzatba kell előre menni  a szétszóródás nem hoz eredményt viszont azért kell hogy külön menjünk Dáriusal hogy egyet el tudjunk altatni ..aztán vissza csatlakozunk a harcba...ha  1 órán belül valamelyikünk nem jelentkezik azt halottnak kell tekinteni mert nincs időnk foglalkozni sajnos azzal hogy ki marad meg...sajnos nem sokan vagyunk egy ekkora  támadáshoz...de ,még pont elegen hogy szét tudjuk őket a  csoportjukból szedni hogy aztán egyenként le tudjuk szedni őket...legyen a szemük előtt az a cél hogy mi vagyunk az utolsók és az egyetlenek akik most ezt meg tudják tenni..ha  mi nem tudjuk utána már csak a teljes szőnyegbombázás lesz az egyetlen dolog amivel ki tudják őket iktatni így viszont civil áldozatokat is  össze szedhetünk ezért érdemes nekünk ezt elkerülni ...sajnos senki nem gondolt rá hogy bekövetkezhet ,az hogy ezek az idegenek igazából belülről irányítják  a Csillagflottát....de  lett egy  szerencsénk és  felfedték magukat..előttünk..nem tudjuk mennyi ideje lehetnek a Csillagflotta élén..így mindenkitől teljes precízitást kérek...nem szabad hibáznunk.

*Tette el a kézi fegyvereit az övére  majd  egy  Vector-4 es fegyvert is kiosztott Dáriusnak  a  többieknek pedig egy-egy Defense force m-65 T karabélyt ,Relson ezredesnek egy  kompresszoros fegyver jutott a  másik N'gar 1600 fegyverre mellé ami egy Querreriai fegyver volt...az ezredes a háborúból sok fegyvert szerzett így azokat sokszor használta  bevetéskor is .*


 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Péntek, 2016-08-12, 16.47.39 | Üzenet # 177
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ashley sok mindennel találkozott s soha nem tartotta kizártnak hogy egyszer majd találkoznak olyan fajjal akik titokban akarják majd megszállni a flottát. 
A történelmet elég jól ismerve, tudta hogy volt már rá példa, mikor az Elcseréltek megpróbálkoztak ilyesmivel vagy mikor az Undine faj igyekezett másolni az embereket. 
Aztán egyszer csak megtörtént. 
Ash miután olvasta a jelentéseket csatlakozott Relson csapatában s teljesen logikusnak tartotta mind az ezredes mind Dáriusz szavait. Csak egy lehetőségük lesz, vagy most vagy soha. Biccentett, s a kezébe vette a standard phaser karabélyát, miközben a fejére erősítette a célbemérős fejpántot.
- Igaza van ezredes. Ezek az idegenek éppen elég szervezettek ahhoz hogy ki merjem jelenteni hogy csak egy lehetőségünk lesz. - Folytatta felegyenesedve a férfival szemben állva.
- Hogy őseim egyikét idézzem: vagy most vagy soha. Jó lenne elkerülni azt bombázást. - Dáriuszra pillantott, majd lelépett a rámpáról a szakadó esőbe.
Valamennyire egy előző küldetésre emlékeztette őt az egész helyzet, de az emlékek vihara csak egy másodpercig vetődött végig a kapitánynő agyán: hisz menniük kellett.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2016-08-23, 19.13.17 | Üzenet # 178
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Mindig is tudtam...de mindegy...azt hogy egyszer ez lesz a vége...most pedig mit kaptunk? itt vannak a rohadt idegenek a nyakunkon és szart sem tudunk csinálni ... semmit nem érünk ellenük..de igaza van Relson-nak..nincs más esélyünk ..ja és  nem utolsóképpen nincs is más ember erre  a feladatra csak mi ..szal...jó lenne ha csipkednének a hátsójukat...mert ideje lenne..

Suttogtam a végét az elejét meg ordítottam ...de most ilyen állapotban voltam..ideges...amint fel álltam neki támaszkodtam az ajtónak fullso felszerelésben vártam hogy ki nyissák az ajtót majd egy cigit  szívtam el és eldobtam azt ...

-remélem mielőbb ki megyünk ebből a pöce gödörből..

Idegesen beletúrtam a sazkállamba és  felsóhajtottam..

-Csak remélem..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Csütörtök, 2016-08-25, 20.37.02 | Üzenet # 179
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jason és Dárius elég feszültek voltak. Volt idő amikor találkoztam a Voin pasassal, de ilyen közelségben még soha nem láttam egyet sem.. Mint a porcelán babának, olyan sima volt a bőre. Talán túl mereven is néztem őt....gyorsan elkaptam a fejemet hogy ne érezze magát kellemetlenül a férfi. Még a végén hülyének néz... soha nem bámultam meg egy pasast sem. Nem is akartam többet....Jason tekintetét inkább kerültem.  
Blake Munro kapitányt viszont egy kicsit sem izgatta hogy van velünk egy élő Voin: őt jobban izgatták az idegenek. 
- Hé, ez San Fransisco uram. Nem egy háborús zóna. Egyenlőre. - Jegyeztem meg neki, és inkább kinéztem én is az alattunk elterülű kissé vízzel elárasztott zónára.. Smith kapitány, Munro és Jason... és én itt. mit is keresek én itt? 
- Uram ha gyors, kis villám csapást akarunk nagyon pontosan kell célznunk majd. Szerencse hogy hoztam a mesterlövészemet. - A szememre igazítottam a bemérőmet és a hátamra tettem a mesterlövészpuskámat is. 
- Mehetünk. Most vagy soha.  - Erősítettem meg én is az akció kezdetét.




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 20.46.38 | Üzenet # 180
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kisebb tanakodás után elindultak szétvállva két csapatra az egyiknek Relson a másiknak pedig Ashley lett a vezetője..nem volt egyszerű de ki kerülték a legtöbb riasztó állomást hogy egészen az idegenek háta mögé férkőzhessenek majd amikor Relson ezredes parancsot adott Dárius meghúzta ravaszt és lőtt a mesterlövész fegyverével,amint ez bekövetkezett az idegenek fel néztek az egyikük halála után majd tűzharc következett ,Blake a sorozat fegyverével megsorozta őket több épület maradéka le esett  az idegenek elé de azon válaszul pedig az előre tolt ágyujukkal tüzelni kezdtek ,a  civilek össze vissza kezdtek el futni viszont legalább nem a célkeresztbe ...egyre többen csatlakoztak be az idegenek részéről viszont mivel a másik csapat Smithé is  lecsaptak  a másik oldalról így az idegenek beszorultak  a két nagyobb stratégiai fontosságú épület közé.

Dárius-Relson-Niko-Ashley-Blake


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Keresés: