Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zenitas-7-bolygó (Elhagyott bolygó)
Zenitas-7-bolygó
JackStroggos
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 12.48.56 | Üzenet # 51
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Gyorsan ne maradjanak le!

Ordítottam  Smith kapitány után és  még Xarless,után de úgy tűnt hogy  Jerry Thomas ott maradt  a ,fura lénnyel viaskodni..nem tudtam visszaráncigálni úgy hogy ne szóljak bele..de  inkább nem szóltam bele,mivel ha engem is megtámad akkor lehet engem is elvesztenek..az pedig taktikai szempontból,nem előnyös..gyorsan futni kezdtem Smith -ék után aztán amikor megpillantottam egy nagyobb épületet,amiről eddig foggalmam sem volt ,gyorsan be mentem a  kapitányék után..úgy  tűnt egy hatalmas nagy épületről volt szó,egy lélek sem volt ott bent..vagy legalábbis úgy tűnt..már majd hogy nem kifújtam volna magam amire,viszont Xarless magából kikelve ordibálni kezdett mint egy vadállat.. a fegyveremet rá tartottam majd  egy lépés távolságot léptem hátrébb tőle.

-Kapitány!ordítottam mi közben tartottam egyenesen a fegyveremet.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 12.56.33 | Üzenet # 52
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás-

Mindkét csapat beérkezett  a furcsán,hatalmas  épületbe..Smith kapitány ,nem tudta leállítani Xarless-t viszont,úgy tűnt hogy  ténylegesen van még valaki itt akiről nem tudhattak hiszen,nem hiába jött elő  a férfi belső ösztöne..Smith úgy döntött fel kénne  kutatni azokat akik még itt lehetnek.....

Adam Cross és  a  csapata  ahogy beérkeztek,el zárták az ajtót hogy véletlenül sem legyen út az itt éllő ellenséges létformáknak..ahogy viszont egy percig gondolkoztak a tovább jutáson,úgy érezte Adam és  Lauren mintha valamiféle belső ösztön kezdene rajtuk is el uralkodni.....minth avalami ismerős érzés keríteni körbe őket..tudták mi lehet ez..legalábbis Lauren tudta ezt..ez csak az egyik legangyobb ellenségük lehet..ahogy ezt megebszélték úgy tűnt hogy valami,elkezdte  betörni az ajtót sietni kellet..

Thomas ,lecsapva  de  sérülve nem annyira  talán fel kellet  fejjel lefelé 5 hulla mellet,egy barlang szerű helyen..úgy tűnt egy nagyobb épületből nyílt az épület..

Gergo-Adam-Kuchera-Darren-Lauren-Ash-Xarless-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 23.01.39 | Üzenet # 53
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
...Hirtelen  magamhoz térek.A fejem fájt de nagyon,lassan kinyitom a szememet homályosan láttam mindent vártam pár percet míg ki tisztul a látásom de amit láttam az elborzasztott öt hullát pillantok meg.Hát ez remek már csak ez hiányzott,ezt kapom cserébe amiért segíteni  .Meg tapogatok az egyenruhám felső részét és meg találom a kommjelvényemet,Azonnal rá ütök a jelvényemre kapitány valamilyen barlangban tértem magamhoz öt hulla társaságában jelentem a kapitánynak csak remélhettem hogy halja e valaki amit mondok.meg próbálok ki jutni valahogy Jerry vége.A fegyveremért nyúltam szerencsére nem esett ki a helyéből.Nem tétováztam sokáig azonnal fel áltam és nagyon halkan el kezdtem ki lopakodni a barlang szerű helyről ki akartam jutni arról a helyről mindenáron.

 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2013-04-16, 19.16.54 | Üzenet # 54
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mentünk amilyen gyorsan csak tudtunk, majd végül sikerült bejutnunk az épületbe. Lett volna oka, de még sem, tudtam megnyugodni, így lezárattam minden ajtót..
-Biztosítsák a bejáratok! Nem akarok semmilyen, korai szülinapi meglepetést... -mondtam majd elindultam a helyiségben kicsit körülnézni.
-Na, nézzük hova is jutottunk... És, hogyan tovább? -mondogattam magamban, majd egy furcsa érzés lett úrrá rajtam... Egy érzés, amit utoljára a Regulus-on éreztem... Az érzés, ami kihozta belőlem azt, amivel akár egy csapat kigyúrt klingont is leütnék...

-Te is érzed? -léptem oda Lauren-hez s láttam rajta, hogy Ő is elég nyugtalan... Furcsán viselkedett. Pont mint egy Farkas, aki egy ellensége szagát érzi a levegőben... Biztosan érzi... Ezek csak is egy valami lehet... De hogy kerülhet ide?
Végig se jutottam a gondolatokon, mikor valaki nyitogatni kezdte az ajtót.. Egyre erősebben próbált betörni.

-Mindenki álljon készen! -mutattam az ajtóra jelezve, hogy ha betörnek, lehet tűzharc kezdődhet, ám azt, hogy mi van odaát még nem tudtam...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Kuchera
Dátum: Csütörtök, 2013-04-18, 10.03.01 | Üzenet # 55
U.S.S. L'espoir -Biztonsági főtiszt
Csoport: Zászlós
Üzenetek: 87
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Be értünk a kis kunyhóba és miután mindenki be ért a kapitány bezáratta az ajtót és vártunk.
Vártunk egy jó ideje és egyszer csak valami elkezdni ütni az ajtót nagy erővel.
A kapitány Lauren-hez lépett elég zavart volt mind kettőjük arca egyiküket sem láttam ilyennek még egyszer sem nem hogy egyszerre mind kettejüket az biztos hogy valami nagyon veszélyes lehet oda kinn mert ha már ők ketten a félelem "jeleit" mutatják akkor eléggé nagy gond lehet.
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Csütörtök, 2013-04-18, 12.41.08 | Üzenet # 56
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az anyját ez meg mi a fészkes fene volt?
Ordítottam el magamat ,amikor beértünk valami nagyobb épületbe...valószínüleg ,ahogy elnéztem ezt is a helyiek húzhatták fel..nagyszerű..motyogtam az orrom alatt ,aztán megpillantottam ahogy Lauren meg az apja ,beszélgetésbe kezdtek ezért szinte kényszert éreztem arra hogy,oda menjek hozzájuk.

-Kapitány..úgy tűnik hogy..talán itt biztonságbnan lezszünk..de ajánlom hogy mindenki tartson magánál egy ilyet..

Adtam egy-egy kisebb fájdalom csillapítót mindenkinek,mert amúgy is hiány volt belőle..én természetesen már be adtam a saját adagomat így az miatt nem aggódtam,mert semmit sem ért ,és rohadtul fájt a lábam..lehet út közben,majd amputációt kell végrehajtanom..na ..az vicces lesz..mondogattam magamban,és rá néztem a melletem álló emberekre..

-és ami azt illeti.. a tricorderem nem működik uram..lehet hog yvalami zavarja talán?!

Kérdeztem ,rá nézve a melletem álló Kucherára és a többi tisztre is , a kérdésemre a választ kapva..


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szombat, 2013-04-20, 17.31.17 | Üzenet # 57
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy kis futás után elértük azt a kvancos épületet és bezárkóztunk... Én megálltam a szoba közepén amiben voltunk és csak figyeltem... Apám bezáratott minden ajtót, majd megpróbált körül nézni kicsit a helyiségben, mikor egy újabb rossz érzés jött rám... Hirtelen semmire nem vágytam jobban, mint hogy valakit megöljek... Vér szagot éreztem a levegőben... Érzékeim kiélesedtek... Lüktető hangot hallottam, ami a körülöttem lévők szívverése volt... A világ eltompult, s egy ellenséges szag keveredett a vérrel...
Megváltozott, tudatalatti viselkedésem, Apám jelenléte törte meg....
-Igen... Érzem és nem örülök... nem örülök hogy egy kvancos Quverreriai van itt.... -mondtam elsötétülő szemekkel... Kék szemeim hirtelen feketére váltottak.... -Kezdődik! -mondtam, majd valami betörni akart az ajtón...
Az adrenalin kezdte a teljes testem átmosni aminek hatására rezzenéstelenül vártam, hogy mi jön be az ajtón...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 17.07.51 | Üzenet # 58
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány mivel úgy látta hogy itt már a józan ész nem segíthet, megfogta Xarless vállait és a szemeibe nézett a férfinak mélyen. 
Látta rajta a feszültséget, és talán még érezte azt is hogy milyen az.. emlékeiben kutogálva felidézte magában gyermek korát mikor még nem tudott uralkodni az ösztöneinek, mikor még nem tudta milyen az ha logikusan gondolkodik. 
- Figyeljen rám. - Mondta komolya ám nyugodt hanggal. - Ha tényleg van itt valaki.. ha tényleg van itt Agros, akkor meg kell találnunk őt minden áron! Lehet hogy valaki vagy valakik a segítségünkre érkeztek. Érti?..Érti?!.. - Vett egy mély lélegzetet hogy vissza tudjon zökkenni régi önmagába, és azzal a lökettel folytatta is szinte egyhuzamban beszélve mégis kis szüneteket téve a szavak közt értelmesen, érthetően és jól artikulálva:
- Meg kell őket találnunk. Szükségem van a segítségére, magára, a képességeiben. És mivel rosszak a trikordereink csakis magára számíthatok. Én bízom magában, számítokm agában. 
Vezessen oda az Agrosiakhoz. Vezessen oda... ön bízik magában, én is bízom magában!



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Xarless
Dátum: Kedd, 2013-04-23, 18.14.52 | Üzenet # 59
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az érzés ami teljesen ,mássá tesz..

Fájt  a fejem ,de nagyon nem nagyon voltam magam és úgy éreztem ha  megmozdulok akkor valakire  rá támadok,Smith kapitány próbált rám hatni de  ez más volt nem nagyon értette ..de  ez nagyon is más volt..mozogni tudtam,de  akármit is csinálni fogok,úgy éreztem hogy azt szinte egy  másik lény vagy épp egy másik énem teszi azt.
Fogtam a fejemet de veszettül,de  amint megfogta  a vállamat a kapitány szinte kitört belőlem , a másik énem..

-Hogy vezessem oda?

Egyre jobban kezdet  a hangom is,átváltozni szinte  teljesen mássá majd amikor rá néztem a kapitányra  az egész szemem szinte átváltott teljesen feketére....már készültem volna hogy le vadászom a   kapitányt és  a  többi legényésgi tagot is ,de  próbáltam uralkodni magamon ezért hátrálni kezdtem a kapitánytól majd  elkezdtem futni,úgy hogy nem igazán tudtak követni a  kapitányék...egy gondolat volt a fejembe  az pedig az volt,hogy  le vadásszam őket..az Agrosokat....teljesen más kezdtem lenni amit nem tudtam uralni....
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Kedd, 2013-04-23, 18.40.50 | Üzenet # 60
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Kapitány!

-Menjen hátrább de most azonnal!

Ordítottam továbbra is  ,de  a  kapitány nem ment sehová és  csak folytatta  tovább a beszélgetést   ,Xarless-el aki már kezdett át alakulni szinte..félelmetes volt..nem tudtam sok mindent csinálni,de  amikor már nagyon veszélyesnek látszódott gyorsan ,elrántottam  a  kapitányt  az útból mivel ha megsérül az az én felelőségem is..gyorsan megragadtam   a   kapitány derekát,és  alrébb vittem onnan..szerencsére nem lett baja..viszont azon nyomban el kezdett sprintelni  Xarless-is ,tudnám hová..oylan gyors volt hogy  körübelül csak a szememmel tudtam figyelni merre megy...

-Kapitány...kövessük? ha ezt akarja akkor ajánlom figyelmébe hogy nagyon kiszámíthatatlan most!..ajánlom az altató lövedéket !

Figyelmeztettem a  kapitányt majd  követni kezdtük, a  férfit..lassan..


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Kedd, 2013-04-23, 18.49.32 | Üzenet # 61
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az identitás-

Lauren és Adam felkészítették magukat és a csapatokat arra ami közeledett feléjük...Xarless gyorsan oda ért a másik részre,mivel elég gyorsan mozgott a futástól,nem izzadt ki szinte meg sem érezte a távot pedig egy elég nagy részről volt szó..
Xarless ahogy oda ért,viszont Lauren és Adam támadásával szembesült,lehet hogy túl erőben voltak de Xarless is elég anyg sérüléseket okozott pont az utolsó kritikális pontokban jött meg Smith kapitány is ,aki értesítette Stroggost hogy lőjjön..ahogy el találta Xarless-t a férfi,altató löveg találta el amitől a földre rogyott ...ahogy Stroggos fölé hajolt Xarless fölé viszont meg bizonyosodott róla hogy lehet még egy dózis kellene neki..persze ezt csak Smith kapitány,csapata tudta hogy altató löveggel lőtték le a férfit..

E közben,Jerry már-már majd nem kimászott a barlangból,de akkor a lény jött elő ami az Identitás volt az mivel nem tudott erről a fajról semmit sem,Jerry így az Identitásnak könnyű dolga volt..le ütötte a férfit a hatalmas kezével ,aztán pedig teljesen átvette az alakját majd amikor már majdnem végzett Jerryvel akkor fel lógatta a közelben lévő hegy végére ahol , a többi áldozatot is tette..Jerry-nek ki kellet szöknie,de alig volt magánál..fel kellet szabadítania az utolsó erejét is el vesztve a Vulkáni kontrollt hogy ki tudjon szökni..


Jerry-Adam-Kuchera-Lauren-Xarless-Darren-Ash-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-04-25, 00.30.48 | Üzenet # 62
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudom meddig lopakodtam a barlangban egy öröké valóságnak tűnt amig meg pillantottam a barlang kijáratát.El kezdek ki mászni a barlangból de nem sikerült mert amint ki jutottam a barlangból rögtön ott termett az a lény és megint le ütött engem és vissza vitt a hullák közé.Fél ájult állapotban lógtam fejjel lefelé a hullákkal az ön kontrollom kezdet eltűnni az érzelmeim felől.Majd amikor láttam hogy a lény felveszi az én alakomat az ön kontrollom el párolgott és mérhetetlen düh vette át a helyét az érzelmeimen...Meg vártam amig a lény eltűnik valahová...Körülnézek és az egyik hullánál találtam egy kést és egy pahsert,addig ügyeskedtem amig mindent magamhoz nem tudtam venni.Amikor ez meg volt le vágtam magamat újra szabad voltam.A dühtől és az adrenalintól még erősebbnek éreztem magamat.Na ebből elég nem hagyom hogy bárkit is bánts vagy meg ölj!Oriditom a sötétbe.Majd meg indulok kifelé újra mély gyűlölettel a lény iránt..újra elértem a barlang kijáratához,a főldon meg találtam a pahseremet azt is magamhoz veszem,majd újra kezdek ki mászni a barlangból és most végre sikerült.Rá ütök a kommjelvényemre és bele szólok.Kapitány itt Jerry nagyon vigyázzanak a lény fel vette az én alakomat ismétlem s lény fel vette az alakomat ha találkoznak vele azonnal meneküljenek Jerry vége.Remélem vették az adásomat gondolom magamban.Na te rohadék most el kaplak majd egy mély gonosz mosoly térült szét az arcomon majd el kezdtem meg keresni  a társaimat nem küzdve az érzelmi gátammal egy biztos volt vagy igy vagy úgy de meg állítom ezt a lényt...

 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2013-05-20, 12.24.52 | Üzenet # 63
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vártam s vártam és csak vártam, hogy megérkezzen a lény amire várunk. A lény, mely az érzékeimet felborzolván taszítja elmém nyugtalanságba.
Éreztem ahogy közeledik. Mintha valami nagy fal jönne felém, s nyomná maga előtt a jelenlétét a lénynek.
Pengéimet előkészítettem, s vártam...

Megérkezett. Az ajtót betörte, s Lauren-el szinte egyszerre mozdulva nekitámadtunk. Ösztöneim annyira átvették a hatalmat, hogy semmire nem emlékszek a harcból, csak a fájdalomra amit a sérülések miatt szenvedtem el.
Végül Smith kapitány állíttatta le az lényt az egyik tisztje által.

Én csupa vér voltam... Seb, ám Lauren látszólag alig szerzett pár karcolást, de nem is úgy nézett ki, mint aki kifáradt volna. Lihegett ugyan, de rezzenéstelenül állt a már földön fekvő lénytől egy méterre...

-Üdv Kapitány! -szóltam, majd kicsit kifújtam magam.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Kuchera
Dátum: Vasárnap, 2013-05-26, 08.19.16 | Üzenet # 64
U.S.S. L'espoir -Biztonsági főtiszt
Csoport: Zászlós
Üzenetek: 87
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Fel lettünk készítve arra hogy nagy csata lesz itt Kapitány Lauren és az érkező valaki vagy valami közt de bele se tudtunk gondol szerintem hogy mire várhatunk amikor az a valami ránk törte az ajtót akkor a Kapitány és Lauren egyből neki esett a támadónak.

Nem tudtam követni a szememmel a történéseket de láttam hogy a Kapitány nem annyira bírja mint a lánya. Kis idő múltán megjött a támadót üldöző másik csapat akik előttünk jöttek és ugye történetesen őket kerestük.

Mikor már aszt hittem hogy a Kapitány kifekszik a támadó által okozott sérülések miatt meg érkezett Smith kapitány és értesítette a "beosztottját" hogy lőjön a támadónk elterült a földön de kapott még egy lövést hogy biztosra menjenek

A Kapitány kicsit meg pihent ő csupa vér volt de a lányán semmiféle sérülés nem volt látható
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Csütörtök, 2013-05-30, 18.07.51 | Üzenet # 65
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ösztöneim, adrenalin hatására, szinte megszűnt létezni a külvilág, s semmi másra nem tudtam gondolni, mint a vadászatra... Kezdtem egyre inkább állatként gondolkodni, majd hirtelen egy végtelen nyugalom lett úrrá rajtam...
-Megérkezett... -gondoltam magamban, majd mint egy lassított felvétel, láttam betörni az ajtót, s amint az a földre zuhant szinte azonnal a lénynek támadtam.

Min egy vadállat, aki a prédáját próbálja zsákmányul ejteni, ütöttem, a lényt ahogy csak tudtam. Apám szintén nekitámadt az idegennek, ám látszólag -amit felfogtam az egészből- sokkal rosszabbul bírta, a még megmaradt humán biológiája miatt, mint én.. Ő nem élt Agros életet, nem tanulta meg és tapasztalta meg mind azt, amit nekem kellett.. Benne nem volt meg, mint azon ösztön, bosszú vágy, aminek felélesztése elegendő egy ilyen lénnyel való elbánáshoz...

Csak ment a harc egy fél perce, mikor a dög a földre került hirtelen... Ebben a pillanatban, a vörös köd elszállt, s megálltam egy értelmes távolságra a fickótól, aki már teljesen ártalmatlannak tűnt... Nagyon nem tetszett, hogy ott volt...
Apám már rögtön belekezdett a társalgásba, mint jó kapitány...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Xarless
Dátum: Péntek, 2013-05-31, 12.14.31 | Üzenet # 66
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A fájdalom és csak a  fájdalom..

A  földre  estem,vagyis eshettem mert nem igazán voltam magamnál azokban a percekben..nem igazán tudtam magam kontrollizálni,és  elég sokan rám is támadtak..ezt legalábbis ,csak később tudtam észre venni amikor azokat a  sérüléseket meg is éreztem..nem volt teljesen Querreriai..ez meg is látszódott hogy  nem tudtam nagyon mit kezdeni,magammal..főként hogy nem tudtam magam leállítani amikor kellet..sajnos,nem voltam abban a  formában hogy bármit is tudjak mondani így  a  földön csak  öklendezni tudtam percekig amíg nem ,kezdett  a bőröm szépen lassan,vissza változni  emberi formává..na persze most sokan ,meg vetnek majd  hogy miért nem tudtam leállni..de  egyszerűen,egy  reflex...olyan mint egy  ,olyan reflex  ami mindig ott  volt,és  csak egy csattanásra vár hogy aztán gyilkoló gépet csináljon belőlem.. nagyon fájt az összes porcikám..nem nagyon voltam magamnál,de  ezt még így is éreztem..valószínüleg Smith kapitánytól,majd most kapni fogok valami jó intelmet,de  valahogy nem tudott most ebben a  helyzetben érdekelni ,főként hogy csak  negyed részt sem voltam magamnál azokban a  percekben,és pillanatokban..
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Péntek, 2013-05-31, 12.14.52 | Üzenet # 67
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kissé meg ijedtem amikor  egyszeribe,"Leopárd" csata térré változtatták az egész területett..

-nagyszerű..és most mi a  fészkes fenét cisnáljak ?

Ordítottam oda  a  kapitánynak aki csak percekig nézett ki a fejéből,hiszen ha ez tényleg egy Querreriai volt,akkor tényleg be kell látni hogy fikarcnyi dolgot sem  tudunk a  fizikájukról bele értve  a testi reakcióit sem..azt sem tudom hogy gyógyítsam nem hogy  ,még mentsem meg az életét..

-A vérzést el tudom,állítani de  nem hiszem hogy az elég lesz..ezek után..

Szóltam  a többieknek is  akik csak meredten néztek maguk elé ,mint egy  rossz horror film után.


 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2013-06-14, 21.23.15 | Üzenet # 68
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány nem sokat tudott tenni.
xarless úgy elrohant mintha teljesen kivetkőzött volna magából. Olyan volt a férfi, mintha egy másik lénnyé vált volna az Agrosiak puszta jelenlététől.
- Az ősi ellenségeskedés úgy tűnik elkerülhetetlen! Mindenképp meg kell állítanunk a parancsnok helyettest! - Hadarta el.
A nő gyors futásba kezdett, hogy még idejében oda tudjon érni, azonban késő volt.
Talán pár pillanatnyi lemaradása lehetett, de mire megérkeztek a tisztek már egymást ütötték-verték. Pontosabban a két Cross, az ő tisztjét.
- Mr. Stroggos. Kábítsa el! - Kiáltotta átlépve a falat, és egy időben takitikai tisztjével altatóval célba vette, és eltalálta a férfit.
Biccentett feléje majd Cross kapitányhoz lépett fegyvert szegezve rá.
- Kapitány. - Köszöntötte érzelem mentesen. - Logikusnak találnám önt is, és lányát is lelőni. - Majd lelőtte Adamet egy nagyon erős altatóval, és Laurenre nézett.
- Ha el szeretné kerülni a további erőszakot maradjon ott, és tegye amit mondok. ... doktor. Lássa el a sebeiket bármibe is kerüljön. - Tette hozzá a férfira nézve, majd vissza pillantott Laurenre.
- Egy állatba több logika szorul, de ezt gondolom nem kell részleteznem egy olyan logikátlan lénynek mint maga. - Szólt oda enyhe cinikussággal a hangjában.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2013-06-14, 21.39.36 | Üzenet # 69
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem igazán örültem a helyzetnek hogy,Xarless-ből valamiféle lény lett és  Smith kapitány és  én pedig üldözőbe kellet hogy vegyük  a férfit..főként egy  olyan bolygón ami veszélyes volt és még azt sem tudhattuk velük a kolonistákkal ,mi történhetett..
Eljött az  a idő ímmáron amikor  futva követnem kellet  a kapitányt és  Xarless-t is  ami nagyon..nagyon nehezemre esett,mert csak lassan tudtam őket követni mert nem voltunk egy tempóban enyhén szólva is..
Nagy nehezen ,végre  talán beértem a kapitányt és egy perc  levegő kifújást sem hagyott nekem és máris parancsot adott ki hogy lőjjem le  altatóval  a férfit amit meg is tettem egy szó nélkül..még szerencse hogy  nem nekem kellet Adam Cross kapitányt is le lőnöm..elég udvariatlan lett volna az én szemszögemből..de  persze  egy részről hasznos is..mivel Adam Cross,Xarless és  Lauren Cross is  úgy néztek ki mint valami állati ösztönben gazdag ,vadász idényt kezdő vadászok..ezért inkább helyeseltem a kapitány tetteit..ahogy  ez mind megtörtént percekig csak néztem a  kapitányra  majd  ,nyeltem egy nagyot és  vissza tettem a phaser -emet  a tartójába  vissza.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2013-06-14, 21.51.08 | Üzenet # 70
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry még mindig lopakodni kényszerült amik napoknak tűntek a számára..de ..az identitás nem téved..soha..gyors..kiszagolja az ellenséget..és  egy perc alatt vissza viszi azt oda  ahová tartozik..ahová kell tartoznia..egy perc se annyi alatt megfogta  újból ,Jerry-t és  megint lecsapta majd megint és  megint..addig amíg  a férfi ,teljesen  magán kívületi állapotba nem került majd  vissza lógatta   a barlang  tetejére  és leülve várt..amíg  egyszer csak..ki nem szagolt valamit egy  furcsa  szagot..oda lépett Jerry-hez majd  fel vette  az alakját ,úgy  hogy  nem ölte meg a  férfit de  nem hagyott neki túl sok bioanyagot sem hátra így még mindig esélytelen volt  a szabadulása..az identitás elindult  Jerry formájában majd  percekkel később ,a  barlangból nyíló rejtett ajtón be ment  azon épület   oldalsó lelátó részéhez ahol az épp vitatkozó csapat volt.."Jerry",jelezte egy  kézmozdulattal hogy ott van majd  várt...-e közben a  barlangban maradt  Jerry hiába próbálta már megint kommunikátorral bajlódni amikor nagy nehezen rájött hogy már  a küldetés elején közölte  vele  a kapitány hogy nem működnek  a kommunikátorok..hiszen ezért sem tudták felhozni a  csapatot transzporterrel..Smith még mindig próbált  nyugodt lenni de  nem csak neki tűnt fel hogy  "Jerry",nagyon furán viselkedik.

Utolsó előtti komment!


Sorrend:Lauren-Ash-Adam-Jerry-Kuchera-Lauren-Xarless-Darren-Ash-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Hétfő, 2013-07-08, 20.11.20 | Üzenet # 71
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
A társalgás nem tartott sokáig. Amilyen hamar csak jöttek, olyan hamar le is lőtték Apám is. Ugyan még az adrenalin és a ösztönök hatása alatt voltam, de annyit felfogtam, hogy jobb ha nem folytatom az ámokfutás a két lelőtt helyett.... Kedvem lett volna még nagyjából józanon is elvenni azt a kvancos fegyvert és lelőni a vulcanit.... Mit képzel, ki Ő, hogy csak úgy lövöldözik? Az Ő tisztje támadt ránk, neki nincs itt semmi keresni valója... Ő a vadállat.... És még én maradjak nyugton? Bármennyire is nekitámadnék, nincs értelme vadállatiasabb képet festenem magamról a mostaninál, mert még a végén megint vizsgálgatni kezdenének.
Logikátlan? Egy frászt.... Ennyi erővel a vulcani-ra is lehet mondani, mikor Pon Farr-ja van... De beszélhetnék is én neki, hogy ha úgy is logikátlan vagyok, mert ahogy ismerem őket, másnak nem lehet igaza...

Mit nem adnék, ha egyszer nem én lennék a megfenyegetett oldalon... Csak egyszer foghatnám én azt a nyomorult fegyvert másra. Csak egyszer ne rám néznének úgy mint egy vadállatra... Kellett nekem ma felkelnem mi? Egy frászt... Maradtam volna inkább a pihe-puha ágyikómban... De legalább a vörös köd kiment a fejemből ezen gondolatsor által. Csak vigye már a képemből azt a figyelő tekintetet mert mindjárt kieszi a szemem mint a rozsda a fémet ami oly közel van hozzám, s alkalmas lenne a gyilkolásra...
-Nem tudom, maguk miféle lényből fejlődtek ki, de hogy a logikájuk egyszer a vesztüket fogja okozni, arra mérget veszek... -válaszoltam haláli nyugodt hangon, majd folytattam- De tudja, inkább vagyok logikátlan állat, mint egy ösztön nélküli, logika vezérelt, érzelem közvetítésre alkalmatlan üres test... -tettem hozzá kísérletképp, hátha érzelmileg kompromittálni tudom...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2013-07-21, 13.33.25 | Üzenet # 72
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány vett egy mély lélegzetet miután Lauren cross szavait végig hallgatta. 
A nő elemi lététől is különbözött a dühöngő lány, ezért is tudta hogy felesleges vele vitába szállni. Miután Lauren utolsó szavai is elhangzottak, és a lány a helyiség másik oldalára ment, a kapitány mellett elmenve Smith megfordult, majd ránézett. 
- Naphosszat vitázhatnánk ezen, de gondolom maga ezt úgy sem érti. - Mondta Laurennek akinek az arcán minden érzelem kiült egyszeribe. - És mivel jelenleg még mindig egy szokatlanul veszélyes helyzet kellős közepén állunk, javaslom hogy mindenki nyerje vissza a kellő önkontrollt. És még mielőtt ez az érzelem mentes test esetleg olyat mondana ami magát felbosszantaná újabban, hagy mondjam el hogy magát csak azért nem lőttem le mert maga tűnt még a legjobban eszénél. Ha nem lövöm le lehet magának vagy az apjának vagy a tisztemnek komolyabb baja esett volna és úgy hiszem el szeretné kerülni a kórházt vagy a hadbíróságot... - Ekkor egy zajra lett figyelmes, így a fegyverét oda irányította.. ekkor vette észre hogy Thomas hadnagy áll ott hirtelen az ajtóban, és mutogat hogy jöjjön ú oda, úgy mintha nem tudna beszélni.
A nő felhúzta a bal szemöldökét... valami azt súgta neki hogy a helyzet hátterében olyan állhat amire nem gondoltak, hiszen a hadnagy már órákkal ezelőtt eltűnt.
- ...Elnézést.. - Pillantott vissza Laurenhez, azzal elindult Jerry fele lassan. Stroggos-ra nézett aki erről a csillogó tekintetről már tudta hogy készenlétbe kell lennie.
- Mr. Thomas, jól érzi magát? - Kérdezte a kapitány. - Mr. Thomas válaszoljon..



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2013-08-16, 20.14.28 | Üzenet # 73
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az események baromi gyorsan követték egymást és épp hogy csak köszöntem Smith kapitánynak, az már le is lőtt... Ezek után egy jó ideig semmi nem maradt meg a fejemben tekintve, hogy eszméletlen voltam....

"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 02.01.24 | Üzenet # 74
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lopakodtam és lopakosdtam.Egy örökké valóságnak tűnt de legalább nem az átkozott barlangban voltam.Jó ideje mentem igy Figyelve mindenre de mégis meg történt az amire nem számítottam...Hirtelen az a szemét lény toppant elém.Helló mondom neki és lövésre emelem a két phasert de mielőtt lőhetettem volna ki ütötte azokt a kezemből a lény.Sebaj gondolom magamban és azonnal a lény arca közepébe ütök nesze ennyivel tartoztam te szemét ordítom a lénynek.Egy kis adok kapok alakult ki köztünk Én ütöttem a lényt a lény engem próbált le csapni.Ebben a küzdelemben az összes gyűlöletetem és feszültségem benne volt.Vagy félóra adok kapok után a lény egyik ütése ki ütött...mire magamhoz tértem a barlangban lógtam mint egy kötözött sonk annyira imádom ezt.A késem nálam volt újra ki szabadítottam magamat és újra ki mentem a barlangból...újra vissza kerültem...újra meg szöktem de a társaimhoz nem tudtam vissza térni hogy figyelmeztessem a társaimat a veszélyre a komm meg nem működött...A lény el tüntette a hullákat amig eszméletlen voltam...magamhoz tértem és újból kötözött sonkaként lógtam megint fájt mindenem...a kés még mindig nálam volt...de a szökésre már nem volt erőm..az utolsó gondolataim a társaimra terelődtek csak remélhettem hogy nem esik bántódásuk.Majd rám térült az éj sötét leple...

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2013-09-04, 08.35.48 | Üzenet # 75
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Kuchera kimarad,a sok várakozás miatt sajnálom.)

Lauren-Xarless-Darren-Ash-Stroggos


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szombat, 2013-09-07, 18.42.58 | Üzenet # 76
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Láttam a zöld vérűn, hogy közelít a határ felé, s őt se lehet a végtelenségig húzni, mert netalán elvesztené a fene nagy vulkáni önkontrollt...
-Nem én vagyok, kinek az önkontrollt vissza kell nyernie, nem én hadonásztatok egy fegyvert... -tettem hozzá.
Még hogy baja esett volna... Megfigyelésből egyes, ha egy köszönés már fenyegetésnek számít... Hát apámnak nincs ma szerencsés napja, hogy pont egy ilyennel került össze...
Pár pillanat múlva egy újabb zöld vérű érkezett a helyiségbe, ám ezzel valami nem stimmelt... Nem volt vulcan-i szaga... Veszélyt éreztem... Valahogy, nem tetszett a helyzet...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Xarless
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 12.01.03 | Üzenet # 77
A.S.F. Fenrir-Tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 38
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem igazán tudtam magam leállítani,de sok sérülés miatt szinte azt sem tudtam hol vagyok ..egy irányzott lövés eltalált ekkor és nem igazán voltam magamnál ezek után..

Leginkább hangokat hallotam ezek után és nem nagyon voltam képes fel állni vagy épp mozogni sem..
A hangok leginkább Smith kapitány illetve a többiek köréből érkezett,az ösztöneimet nem nagyon tudtam leállítani ...sajnos..soha nem akartam Csillagflotta tisztet megtámadni sem senkit indokotlanul de valahogy ,valami szinte erőltetett sőt kényszerített erre.Egyetlen szerencsém volt az pedig az hogy nem voltam maximális állapotban,így nem tudtam senkire rá támadni ezekben a percekben.
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Kedd, 2013-09-17, 12.04.49 | Üzenet # 78
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sok sérült volt, a nagy fene vad támadása után..ezért próbáltam úgy támogatni a csapatott azzal amim volt................az agyammal..no meg az orvosi tudásommal..is..odaléptem Lauren-hez majd Adam-hez is és próbáltam a sérülésüket kezelni de csak óvatosan mert harapós kedvükben voltak..

Crossok ...lehet hogy ez a normális náluk? kérdeztem félhangosan mi közben a sérülésüket kezeltem. Fél szemmel meg láttam hogy a lövöldöző Smith kapitány neki állt beszélgetni,az eltűnt báránnyal..lehet hogy csak nekem van itt dolgom?! kérdeztem mérgesen majd felhúztam a szemöldökömet..Vulkániak látszik!..de azért elfogadnám egy körre..

Szóltam cinikusan oda mi közben ,kezeltem Lauren-t.


 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2013-10-22, 19.38.00 | Üzenet # 79
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány figyelmen kívül hagyva Darren Nill egész hangos kommentárját még mindig Thomas hadnagyra próbált koncentrálni. A férfi egészen idáig nem tűnt normálisnak, olyan volt mintha nem is önmaga lenne. 
Lauren-re és Darren-re nézett majd vissza Jerry-re. 
- Mr. Thomas válaszoljon. Mr. Thomas mi történt, mondjon valamit. - Szólongatta őt a kapitány visszanyerve érzelem mentesebb énjét.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 14.37.19 | Üzenet # 80
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki hangoskodott így nem lehetett kiszűrni hogy megjelent egészen  pontosan  a hátam mögött egy  egyed..

Úgy tűnt hogy Jerry az de még sem..nem annak tűnt..nem válaszolt csak nézett ki a fejéből..rá néztem majd   a  fegyverem után  kaptam gyorsan  a kézi fegyveremet gyorsan megfogva rá tartottam majd   a  kapitányt  megfogva  kicsit hátrább küldtem..majd  a  kapitányhoz fordultam..

-Kapitány ez veszélyesnek tűnik és nem elég furcsának is..mi a szándéka mit tegyünk? uram?!

Kérdeztem a kapitánytól mi közben egy  lépést hátrább léptem.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 14.42.42 | Üzenet # 81
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Közeledett és  csak közeledett Smith kapitány felé az álcázott lény ...Lauren még magánál volt így  ő vette  legelőször észre..ő nem Jerry  lehetett ...teljesen más..egy nagyobb létforma..ami erősebb volt  mint Stroggos  kézi fegyvere...ekkor  a  cselekmények felgyorsultak és  Stroggost alrébb dobta  a  lény aki vissza alakult identitássá ,   a kézi fegyver lövésétől majd  hirtelen rá támadott Stroggosra  tovább és  még tovább hajította  a férfit..e közben Jerry  a barlangban magához tért és  megpróbált kiszabadulni..az utolsó erejéből ki tudott szabadulni de el vesztette  az önkontrollját..düh és  puszta  ölés  kezdte el lepni a   fejét..a  titkos ajtó pedig szabadon állt neki..nem tudott gondolkodni..csak cselekedni..

Sorrend:Lauren-Ash-Adam-Jerry-Kuchera-Lauren-Xarless-Darren-Ash-Stroggos


(utolsó poszt)


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Vasárnap, 2013-11-24, 13.26.58 | Üzenet # 82
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Darren mozgolódott körülöttem sebeimet befoltozva, de nem volt most erre idő... Odébb löktem a férfit, mert tudtam, hogy itt gáz lesz... Ez a lény nem egyezik meg Thomas hadnaggyal.. Sem szagra, sem viselkedésre... Ez valami álruhás nyomi...

Elkezdte lökdösni, dobálni a rá fegyvert fogottat, majd vissza alakult valami furcsa lénnyé...
Kezdtem megelégelni az egész helyzetet, s pengéimet a falon végig húzva, abba mély vályatot vágva, indultam el a lény felé, s hátulról próbáltam lecsapni rá...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szerda, 2013-12-04, 23.25.54 | Üzenet # 83
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány agyán másodpercek alatt átfutottak a gondolatok, de végül is emberi naívsága győzedelmeskedett a józan ész felett.
És az egyetlen kérdést tudott csak felvetetni: 
- Mi..? Mégis mi lehetne oly veszélyes hadnagy? - Kérdezte a férfit oda nézve, aki hirtelen elibe állt. 
Ashley még mindig nem értette a dolgokat azonban pár másodpercen belül minden fenekestül a feje tetejére állt.
A Jerry G. Thomas-nak kinéző tiszt megfogta Stroggost.
Ez egyépként elég nevetségesnek tűnt volna normális esetben bármely tiszt szemében, de a kapitány ekkor egy csapásra felébredt naívságából: ez a személy nem lehetett semmiképp sem Thomas hadnagy. 
- Nem.. maga.. nem lehet.. - De mire kimondta már át is alakult, és a lény amivé vált arébbhajította Stroggost jó messzire, és dobálni is kezdte.

Ash a phazerével célzott és ezek után logikusnak találta tüzelni, de elkésett: Lauren Cross előbb ölte őt meg. A pengéit mélyen belemarva a másodpercek töredéke alatt végzett a lénnyel.
Smith kapitány leeresztette a pisztolyát lassan és vett egy mély lélegzetet. A veszély elmúlt.
- Sajnálom hogy nem vettem észre előbb. Bárcsak a diplomácia előbb győzedelmeskedett volna mint a karmok. - Mondta Laurennek. 
Már csak egy kérdés maradt: hol lehet a hadnagy? A nő megérintette a kommjelvényét és beleszólt:
- Itt Smith. Mr. Thomas kérem feleljen. - Mondta ám válasz hiányában azonnal szervezkedni kezdett a férfi keresését illetően.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2014-01-25, 22.31.19 | Üzenet # 84
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hirtelen magamhoz térek,azonnal elönt a gyilkolási vágy.Neki esek a kötelemnek...végül sikerült kiszabadulnom nem tudom hogy hogyan.De már megint a főldon landoltam és már megint ugyanott ütöm be a fejem.Fel állok a földről,és elindulok kifelé a barlangból út közben össze szedem a fegyvereket amiket el hagytam...ki éreve a barlangból el kezdem követni az identitás lábnyomait.Megyek és megyek rendületlenül míg el nem érek egy kis csoportba botlom alighanem engem kerestek.Ne jöjjenek közelebb mert nem vagyok ura a tetteimnek figyelmeztetem a kis csoportot és indulok tovább.Tovább követem a nyomokat az egyik házig mert ott értek véget.Kinyitom az ajtót és belépék a házba.Egy tiszt a főldön feküdt eszméletlenül,és meg látom az identitást is a földön,őrülten fel nevetek oda megyek és bele rúgok majd még egyet és még egyet bele adva minden gyilkolási vágyamat nesze te szemét meg ez is a tiéd bele lövök mind a kêt a fézeremmel.Tomboltam szinte ön kívületi állapotban,hirtelen meg fájdul a fejem mire abba hagyom a Tombolást és a fejemhez kapok.A kapitányhoz fordulok kapitány kérem segítsen legyőzni a gyilkolási vágyamat nem akarom hogy bárkinek baja essen.És a földre rogyom.

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-03-09, 21.46.53 | Üzenet # 85
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry úgy tűnt teljesen megőrül a  barlangtól de nem tudot mit tenni ...közben  az identitás  majdnem megölt mindenkit de  sikeresen meg sikerült ölnie  a csapatnak ..ekkor  egy  Federációs csapatszállító érkezett meg  a helyszínre  úgy tűnt hogy  Hucthinson ,volt az  aki jobban szerette volna ki vizsgálni  a helyzetett..de  úgy tűnt hogy amikor mindent el mondtak  az admirálisnak ..inkább  a bolygót blokád alá vették és  meg igérte  az admirális  hogy egy  hasonló idegen sem hagyhatja  el   a bolygót.
 
-Küldetés lezárva-


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zenitas-7-bolygó (Elhagyott bolygó)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés: