Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Qvirit kolónia (Querreriai határvidék(Langossi galaxis))
Qvirit kolónia
Mozgató
Dátum: Szerda, 2016-12-14, 11.54.23 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
"HALÁL ZÓNA"


A Querreriai háború végett ért már majdnem fél éve még mindig sokan ellenzik ezt mint a Csillagflotta mint a Querreriai oldalon is....ezért ,több olyan ember akik már nem értettek egyet a Csillagflotta döntésével egyfajta lázadásba kezdtek és ezzel egy új szövetséget hoztak létre ami nem tartozik és független a Csillagflottával,csak úgy hívták magukat hogy 'A szakadárok ' ez a csoport több éve is működött de a Csillagflotat sikeres akciók után el tudta kapni őket..most a Querreriai harcok utáni ,olyan tisztek akik a háború által okozotta sebeket akarják megtorolni mind a 'Szakadár'ok oldalára állt....többen úgy vélik a Flottában hogy ez az új Maqui ...

20.30 perc-Querreriai határmente - Qvirit kolónia

A szakadár csapatok megtámadták a kolónián lévő népességet ,civilek és rendfentartók is életüket vesztették..a Csillagflotta nagyobb fenyegetésnek érzik ,mivel meg akarják tartani a békét amit nehezen vívtak ki maguknak..a Szakadárok egy "Halál zónát" építettek ki a bolygó fölé így minden oda tévejedett hajót megsemmisítenek és befognak. Rick Zevit generális kapta a megbizatást hogy állítson össze egy lehetséges flottát hogy áttörjék a Halál zónának nevezett területet és segítséget nyújtsanak a Querreriai civileknek mivel a Querreriak haderői nem megmozgathatóak az utolsó súlyos támadás óta.



-----------------------------------
-----------------------------------

21:30 perc

Querreriai -Csillagflotta találkozó ,a Querreriai határvideéken (Langossi galaxis)-Határvideéki átkelőkapu

A Csillagflotta az értesülések után,a  legtöbb mobilizálható haderejét a  Langossi űrbe küldte amit jól tudtak hogy  a kapun az átkelés is napokba fog tartani mivel nem erre van tervezve a  csillagflotta hajók konstrukciói,a nagy Querreriai háború idején a  Csillagflotta mesterséges,féregjáratokon keresztül tudott ide eljutni de mivel az többször is destabilizálta  a görbületi mezőt így úgy gondolták hogy az egyetlen megoldás a  Querreriai kapuk használata amik több mint 100 évesek is lehettek.Mi után a  hosszú utazás után ami 3 napig tartott megérkeztek,Rick Zevit generális egy találkozót hívott össze  a U.S.S. Kelvin-D csillaghajón ami Universe típusú hajó volt .A tárgyalás mi után elkezdődött , és minden fél még a Querreriai Birodalom képviselői is megjelentek Rick Zevit generális beszélni kezdett  a helyzett súlyosságáról és arról is hogy mennyire veszélyes ez most  a szövetségnek.Mivel meg egyeztek  a Birodalommal így úgy vélték hogy  a Querreriai egységek csak vég esetben lépnek be az összetűzésbe addig pedig összehívják a megmaradt csatahajóikat és  összegyűjtenek egy védelmi flottát végszükségre. Mi után ,mindenki meghallgatta a  Querreriai vezetőt Zevit generális a  véleményüket kérdezte az összegyűlteknek,ezen kívül mindenkinek egy  taktikai jelentést adott össze amiben beszámolnak néhány érdekes dologról nem utolsóképpen pár Voin hajóról is akik segítettek a  szakadároknak is.

Sorrend:

Corina-Cloris-Denis-Jason-Dárius-Dave- Trish

(Kaeso a  következő körben már benne lesz)




"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Szombat, 2016-12-17, 21.55.58 | Üzenet # 2
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már jó ideje béke volt a Csillagflotta és a Querreriaiak között... persze, ez a jó idő relatív.
"Barátságunk" még friss volt, és úgy éreztem, instabil. Nehéz volt abban az időszakban azt megmondani hogy mi lehet ebből de azt biztosan tudtam hogy bármely oldalról egyetlen rossz mozdulat is végzetes lehet. 
Éppen ezért diplomáciai küldetések sora volt tervbe véve, jómagam és az Enterprise is kaptunk, és bevállaltunk párat. 
A sikereinket azonban csak pár dolog árnyékolta be: A lázadások a perem kolóniáinkon. Nehezen tudtam megérteni, hogy miért történnek ilyenek de megtörténtek és így sok civil meghalt mindkét oldalról. Ha valamit pedig megjegyeztem a karrierem alatt az az volt: az ilyesmi soha nem vezethet jóra.
Tudtam hogy lesz majd ellencsapás ha nem cselekszünk hisz a mieink lobbantották meg ezt a hullámot, és nem ők kezdték. Ha fordítva lett volna akkor se lett volna másképp, de akkor legalább talán-talán kis ideig még kerülgetni tudtuk volna a tüzet. A tűz a tűre pedig nem megoldás, most kellett "tűzoltót" hívni s cselekedni, ezt én is éreztem éspedig olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet...

Az átkelő-kapuhoz vezényeltek minket ami a Langossi galaxisban volt található. Mivel a Langossi galaxisba normális esetben több év lenne eljutni még maximális sebességgel is, ezért Rick Zevit admirális javaslatára a régi Querreriai űrbeli átkelőkapukat használtuk. Habár még soha nem volt részem ilyesfajta utazásban, óvatosságból sárgariadót rendeltem el míg oda nem értünk, s nem is hiába. .Ezek a régi kapuk több száz évesek is lehettek, s talán voltak is. Többszörös görbületi megcsúszásaink azt eredményezték hogy három nap alatt jutottunk el végül az átkelő-kapuhoz. 
Zevit generális kis megbeszélés után feladatokat adott nekünk. A helyzet pedig nem volt egyszerű...a jelentések szerint pár Voin is becsatlakozott a civilek megmentésébe, és kimentésébe. Nem tudtam még elképzelni sem hogy mi a jó életet kereshettek ott a Voinok, de nem tettem fel a Querreriai admiraltosnak a kérdést. Tudtam hogyha a véleményemet kérdezik akkor most nem az ilyen elhanyagolható kérdésekkel kell foglalkoznom. 
- Nos - Kezdetem bele, a képernyő felé pillantva, az ölembe a jelentéssel. Zevit is feszültnek tűnt, a képernyőn olyan volt mintha már több napja nem aludt volna.. 
- Mivel blokádot állítottak, ezért javaslom hogy a nagyobb hajókkal induljunk meg előre. Frontális támadások közben kisebb leszállóegységek lejutnának és segíthetnének megvédeni a civil állomásokat és kórházakat. Jelenleg, úgy érzem, semmi nem fontosabb minthogy mindkét oldal civiljeit kimenekítsük. - Tettem hozzá s vártam a válaszokat. 


 (HU)
 
ClorisFlameys
Dátum: Vasárnap, 2016-12-18, 19.26.42 | Üzenet # 3
U.S.S Beloiannisz/Időspecialista
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az idő relatív, az idő változó egy olyan egyenletben, melyet nem tudtam megfejteni, bármennyire is ez volt a specialitásom. Sokat kutakodtam, ha volt időm, ugyan nehezebb feladatnak bizonyult az időspecialista feladat, de a lehető legjobban igyekeztem, és végül is, majdnem olyannak hatott, mintha hozzám szabták volna. Az a mennyiségű adat, információ halmaz, amit meg tudtam tartani, hála a kísérleti programomnak... Néha még én is veszélyesnek érzem. Az információ hatalom. 
Végig nyálaztam a háborúról szóló jelentéseket, minden információt a szakadárokról, mikor Relson elmondta, mi lesz a következő feladatunk. Elemeztem a stratégiájukat, próbáltam gondolkodásuk mögé látni, így több éjszakán át is fenn voltam, cssak hogy tájékozódjam. 
Aztán jött az átkelőkapu híre. A leginkább elleneztem. Veszélyes volt, nem bíztam a konstrukcióba, hiszen rengteg éves volt, aztán ha nem sikerül, nekünk lőttek, de nem mintha ez a Kapitányt annyira zavarta volna. EGyszer tettem szóvá, miútán ugyanúgy "leszavazta" szavam, nem is próbálkoztam. Kezdtem annyira kiismerni Relsont, hogy tudtam, vele ilyen helyzetben nehéz mit kezdeni, hogy döntését megváltoztassa. Nem mintha ezzel negatívan szándékoznák róla véleményt alkotni... Semmiképp sem, tisztelem, becsülöm, felnézek rá, mégha néha kissé életveszélyes, kockázatos döntéseket hoz, de mégis csak fontosak száméra az emberek. 
Végre a  U.S.S. Kelvin-D hajóra kerültünk, már-már azt hittem, hogy a három napos utazás a végtelenbe fog tartani, de csak lerövidült három feszült nappá. A Kapitány mögött mentem a megbeszélésre, átlapoztam a jelentéseket, végig gondoltam a helyzetet. Annyira belemerültem, hogy észre se vettem, hogy közben annyira "ropogtatom" fém ujjaimat, hogy már kissé furcsa helyzetbe hajlítottam mutatóujjamat. Fekete hajamba túrtam, meglátszottak nyakamon a sötét tetoválás vonalak, majd merészen kiléptem Ms. Howel ellen. 
- Elnézést, hogy közebszólók, de semmiképp sem tartok reálisnak egy centrális támadást. Ha túlerőben vannak, egyéb fegyvereik vannak, könnyen leszünk áldozatok. Inkább szétszórt, oldalírányúban gondolkodom, hogy a csapatok 70 százaléka támad, a többi menekít. Ez hajó és legénységtől függ, hogy ki melyik csapatba kerül. De ez csak egy lehetőség. Csak azért ajánlottam, mert megnéztem a Querraiak harci jelentéseit. Stratégiájuk logikája egyszerű. De ha van jobb ötlet - tártam szét a karom, hogy vevő vagyok mindenre, úgy sem én hozom a döntést, de ötlettel bőven tudok szolgálni. Relsonra néztem, majd visszaálltam a helyemre figyelve.


"Nem vagyok ember, de nem vagyok robot. Az a köztes faj vagyok, mely a jövő lehet."
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Csütörtök, 2016-12-22, 19.20.10 | Üzenet # 4
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még soha nem láttam Universe típusú csillaghajót de csillogó szemekkel néztem rá. 
Úgy gondoltam hogy a Szövetség már elhagyta a háború útjait de nem. Csalódnom kellett. A Szövetség még mindig a sebeit nyaldosta. Annyi év után, két év szenvedés és hosszas harc után még mindig nem értük el a teljes békét. Zevit admirális egy magas férfiú volt. A hajóm pusztulása után kevés kapitánnyal találkoztam, mert szégyennek tartottam hogy már a háború kezdetén, a legelső csatában tönkretették a hajómat. Sok idő után, Zevit volt az első olyan admirális aki előtt meg mertem jelenni. A szégyennel a vállamon álltam most a megbeszélésen, és hálás voltam titkon a Beloiannisz legénységének hogy elszállítottak ide. 
Csak stratégiai tanácsadó voltam, mint valami segéd. De nem akartam még mindig otthon maradni. Így is elég sok ideje voltam a Földön visszavonultan. 
Nem bírtam a csendet, ezt már megtanultam. Hosszú ideje nem hallgattam annyit a testvéremet az intercommon mint akkor. 
Hogy mekkorát tévedtem és hogy milyen hülye vagyok. Az igazsághoz tartozott azonban hogy féltem ha visszamegyek, és kapok még egy csillaghajót, megint tönkre teszem azt. 
Kissé belefáradtam a Szövetség parancsaiba és a rossz döntéseikbe... 

Ott álltam Zevit mellett, és még egyenruha sem volt rajtam, csak fekete ruhák, a rangjelzésem és a jelvényem. Ennyi elég volt hogy éreztessem, ugyan oda tartozom de nem hivatalos kapitányként. Az csak a rangom volt. 
- Mindkét terv jó, de egyvalamire egyikük sem figyelt. - Megálltam a stratégiai térkép előtt ahogyan elléptem Zevit mellől. - Hogy nincsenek annyira túlerőben és hogy még mindig létezik a diplomácia. Ne feledjék ez a Bolygók Egyesült Szövetségének egyik legnagyobb ereje, mindig is ez volt. Ezzel is meg kell próbálkoznunk most akar akarják akár nem. Ha valahogy egyezkedhetünk velük, bárhogy, akkor vagy megússzuk a nélkül hogy a sajátjainkra lőnnénk vagy időt nyerünk. Mindkettő jobb mint az azonnali közbe avatkozás.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Qvirit kolónia (Querreriai határvidék(Langossi galaxis))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: