Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Nubet kapitány irodája (Kapitányi iroda)
Nubet kapitány irodája
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2013-04-13, 14.26.33 | Üzenet # 51
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kassust ebben a pillanatban Felsugározzák.

Hozzáadva (2013-04-13, 14.26.33)
---------------------------------------------

" Élet és halál"


Hajó/bázis: Horizon hat  
Idő: 2802 tavasz 

Valeri Kirk ahogy végigsétált a folyosón szinte érezte hogy el fog késni a megbeszélésből melyet Larsen kapitány tartott. A nő azonban akármennyire is sietett hirtelen megszédült, majd elájult...a világ elsötétedett körülötte és ő míg ájult volt két lehetőséget látott csak: az életet vagy a halált.  

3 órával ezelőtt:

Matt Larsen kapitány épp Grov Resisttel beszélgetett. 
Grov aggodalmaskodott az érkező Kardassziai menekültek miatt akik egy héttel ezelőtt érkeztek a bázisra. A menekültek tönkre tették a bár berendezéseit, több replikátort és egy kompot is. Most két csapatra szakadtak legutoljára és egymással verekedtek; a biztonságiak alig tudták leállítani őket... de azon a napon csend volt. Grov nem kedvelte őket, mivel most a gépészeknek éjjel-nappal dolgozniuk kellett. És nem csak Grovnak hanem Yemegeznek is.  A két gépész szemei alatt hatalmas karikák voltak ahogyan ott ültek. Larsen kapitány megértően végig hallgatta őket majd tájékoztatta tisztjeit hogy még három nap és a menekültek elmennek. Három nap azonban még a kutyának is sok volt ezzel ő is tisztában volt de egész egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni. Ráadásul a kapitánynak most kisebb dolga is nagyobb volt mint ez; a milliár jelentés, Cromwell admirális kérései az orvosi ellátmányokkal kapcsolatban; és akkor még nem is beszélve hogy új elsőtisztet kellett volna kineveznie... ezernyi név várakozott átolvasásra, várakozott válaszra. 
A beszélgetés végén lépett be Ian Loughman parancsnok aki nemrég gyógyult fel a Kardassziai menekültek támadása miatt; a férfi épp a bárban volt mikor rátámadtak: szerencsésen megúszta a helyzetet egy apró boka töréssel. Most már jól volt csak lassan járt. Ian leadta a jelentését. 

( Matt - Grov - Yemegez - Matt - Ian - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2013-04-13, 18.30.41 | Üzenet # 52
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Bázisnapló. Csillagidő 479281.54. 
Hamarosan elmennek vendégeink és végre lesz majd hely is és talán de csak nagyon talán nem kell majd aggódnom a miatt hogy mit vagy kit tesznek tönkre. Addig is próbáljuk tartani magunkat, és nem megjegyzéseket tenni. E közben Cromwell admirális kérésére próbáltam a lehető legbiztosabban bebizonyítani hogy az orvosi ellátmánya indulása biztos kezekben van, de bármit is próbálkozok elhitetni vele akár az igazat akár nem, nem hisz nekem. 
Ez az én formám... bürokrácia. 
Matt Larsen kapitány bázisnapló bejegyzés vége.

Amint kikapcsoltam a naplót elkezdtem olvasgatni az első delikvenst aki jelentkezett az első tiszti pozícióra a bázison.. nem azért de egy kicsit csalódtam már megint az emberekben. Szerettem volna ha Josh marad, erre ő kilépett és nem mondhattam nem-et egy olyan szép hölgy kérésére mint amilyen Anna Helstrom kapitány. Így megint elsőtiszt nélkül maradtam, de úgy tűnik ehhez is kell majd szoknom. 
~ Ha hozzá tudtam alkalmazkodni ahhoz hogy halrudacskákat egyek sodóval akkor ahhoz is hozzá tudok szokni hogy nincs egyesem. ~ Gondoltam magamban. 
Jó gyorsan olvastam így jöhetett a második fájl az ezerből. 
- Remek, remek Matt jó gyorsan olvasol mondhatom.. most már csak kilencszáz valamennyit kell elolvasnod aztán dönteni vagy ha gondolod be is hívhatsz ezer embert... - A homlokomra tettem a kezemet, majd sóhajtottam egyet és kifújtam a levegőt az orromból.
Csengettek.
- Tessék a fülke szabad! - Kiáltottam ki persze poénból. Mire felpillantottam a tömérdek olvasmány meg mit tom én mi közül már bejött rajta Grov meg Yemegez.
- Öhm.. hello! Üljenek csak le! Miben segíthetek maguknak ezen a munkával teli hétköznap? - Kérdeztem egy fáradt mosollyal.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
GrovResist
Dátum: Csütörtök, 2013-04-18, 11.56.52 | Üzenet # 53
Horizon 6- Elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 34
Kitüntetések: 3
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem sokat várakoztatott meg a kapitány,hiszen rögtön behívott szint egy perces késéssel amint be kopogtam ,pedig általában csöngetni szoktam ilyen helyen de a kapitánynál tudtam hogy más a helyzet nála,elég ah kopogok mert meghallja sőt,ami azt illeti elég néha ha kérdés nélkül be megyek az irodájában. Amint beléptem,egy füle szabad kijelentés után rögtön a kapitány temérdek kipakolatlan cucca heverészett a földön..majd nem el esetem először a torna cipőjében,majd a ezer évesnek kinéző ,telefon fülke makettjában de szerencsésen ki tudtam őket kerülni egy ,ugrással és pontban a kapitány asztala mellé tudtam ugrani.Rá néztem a kapitányra majd oda adtam neki a jelentésemet ,ami most csak kevés oldalasra sikerült a túlzott hajtás miatt.

-Uram..a jelentésem ééés...ami azt illeti..szeretném,ha tudná hogy a menekültek...akarom mondani a Cardassziai menekültek akik menedék jogot kértek,megérkeztek a legtöbb legalábbis..uram..nem akarok,szemtelen lenni vagy épp tolakodó..de ön szerint,nem veszélyes ennyi menekültet be fogadni?..veszélyesek is lehetnek..sőt..ami azt illeti akár,terror cselekményeket is elkövetnek..

Sóhajtottam egy nagyot mert a kapitány épp kávét iszogatott ,amiben egy csepp koffein sem volt inkább tiszta csoki volt majd megint ,rá néztem a kapitányra aki egyszerre 10 jelentést olvasott..bár tudnám hogy csinálja ezt..mondtam magamban majd bele kezdtem a másik témámba is..

-Kapitány...úgy tűnik valamennyi rendszer épp, az állandó műszak váltál nélküli munka ellenére időben kész lettünk uram..

Mondtam mi közben, a kissé mocskos egyenruhámat poroltam le.


 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Péntek, 2013-04-19, 20.48.46 | Üzenet # 54
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány irodája. A hely amit legszivesebben kerültem volna minden áron. 
De ha egyszer muszáj volt betérni ide is a műszakbeosztásos jelentésemmel valamint az általános kárjelentésről akkor muszáj. A kárjelentés alatt természetesen azt értettem amit a Kardassziaiak műveltek a bázison. Egyszerűen felfoghatatlan volt számomra hogy miért képes egy csapat nagyra nőtt egyed az ő fajukból szétkárosítani a panelokat hogy azok hasznavehetetlenek legyenek.
~ Lehetséges hogy rájöttek hogy Bajori a főgépész és most dirket ki akarnak hozni a sodromból. ~ Gondoltam magamban. 
~ Az előítéleteim.. már megint. ~ Nem is tehettem róluk úgy gondolom. 
Vagy lehet.. minden esetre a Kardassziaiak puszta látványától is az a gyomorforgató érzésem támadt hogy bántani akarnak. 

- A kárjelentés. - Oda adtam a kapitánynak az emlegetett jelentést, mellékelve a beosztással. - A másik a beosztás. - És igaza van a parancsnok-helyettesnek. Hála a Bajor gyönyörű napjának készen vagyunk. - Karba tettem a kezeimet, majd ásítottam egy hatalmasat. Gyorsan elfordultam és a szám elé kaptam a kezemet. 
- Sajnálom uram.. nagyon fáradt vagyok. - Vallottam be.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 21.20.04 | Üzenet # 55
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beugált szinte azonnal Grov utána nem sokkal Aqwuim is mint a márió figurák. 
- Mondja csak! - Mondtam majd tettem egy kört magam körül a forgós irodai székemben. Mikor végre vissza érkeztem az asztalhoz, lecsaptam a milliárd dolgot a kezemből. Elvégre egy adathordozó csak kibírja vagy nem?! 
Nem mindegy végül is annyira azért nem érdekelt az eset. Mert mire felnéztem már a gépészeim beszédbe kezdtek.
Előbb Grov.. vagy százszor tudatosította bennem a menekültek szót mire gyorsan lenyaltam a hajam hátra a kezemmel. 
- Aha ahha.. ugye én nem nézek ki menekültnek? - Kérdeztem. Kis szünet után persze biccentettem hogy folytassa, folytassa. 
- Hát veszélyesnek veszélyes de nem zárhatom be őket egy szintre. Az már etikai kiközösítés lenne... köszönöm. - A köszönömöt a jelentésére értettem. 
Miután elvettem tőle a fejére csaptam vele majd vigyorogtam fáradtan. Úgy éreztem magamat mint egy hulla. 
- Mint egy zombi. És ez még csak rosszabb lesz. - Tettem hozzá, azzal megfordultam jobbra és feltettem az asztalra a lábamat. 
- Még valami? - Kérdeztem. Ekkor kezdett bele Yemegez hogy készen vannak. Ő tőle is kaptam egy jelentést amire homlokráncolva vágtam egy fejet. 
- Hát nem túl bőbeszédű ma sem.. szerintem vegyenek ki egy szabadnapot.. vagy.. inkább egy felet... nah jó, igazából kiadnék maguknak egy hetet is de ezek miatt a menekültek miatt nem lehet még megszólalni sem nem hogy szabira menni.. hajj- Sóhajtottam egyet mert már megint csengettek. 
- Tessék! - Nyögtem fel kínomban.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2013-04-25, 22.45.04 | Üzenet # 56
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Besántikáltam miután beengedtek. 
Fájt a lábam azok után hogy eltörött, történetesen egy hülye gyíkfej egy Kardassziai miatt. Ó hogy utálom én azokat a lényeket! 
De hát ott voltam az irodába bemenni igaz nem tudtam mert annyi széjjel dobált plüss meg minden féle volt a földön mint valami rossz piaci kiárusításon. 
- El van foglalva uram? - Körbe néztem még egyszer, lenéztem a földre is. - Öö remélem nem lesz játékbőrze. - Mosolyodtam el. - Mivel nem szívesen járnék most parázs táncot ezzel a lábbal inkább oda adom a jelentésemet.. oda nyújtom akarom mondani. - Oda dobtam a jelentésemet Grovnak és neki döltem a falnak. 
- Nincs semmi különös minden normális ha tudni akarja. Már baromira unom a Kardassziaiakat mikor mennek el? - Kérdeztem egy fáradt arccal.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-05-20, 17.52.47 | Üzenet # 57
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor érkezett az adás hogy a Kardassziaiak összeverekedtek valamin a Kingonokkal és hogy segítség kellene. 
Larsen kapitány pedig alig várta hogy valami indok hatására felkelhessen az asztala mögül. 

Folytatása olvasható: "Csillagbár" c. topicban

Hozzáadva (2013-05-20, 17.52.47)
---------------------------------------------
*

Matt Larsen kapitányt kissé felzaklatva érték az események, és történések Yemegezzel kapcsolatban. A férfi egyépként is elgyötört és megfáradt volt, nem beszélve arról hogy millió dolga lett volna. Tárgyalást hirdetett meg a Kardassziai-Klingon ügyben, de még mielőtt a tárgyalóba értek volna a férfi elbeszélgetett Lily Xiiyonnal és Jerry G. Thomassal. 
Jerry elmondta hogy a KLingon kapitány elismeri hogy túlzásokban ment, és hogy bocsánat kérését küldte ami egy KLingontól szokatlan volt ugyan de helyén való...
Viszont a Kardassziai Lily elmondása szerint még csak fel sem akarta fogni a helyzetet...

(Matt - Jerry - Matt - Jerry - Lily - Matt - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2013-05-20, 19.32.50 | Üzenet # 58
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Alig akartam elhinni hogy tehetetlenül végig kellett azt néznem ahogy a saját tisztemet leszúrja egy olyan Kardassziai aki menekült jogot kért az én bázisomon. Ölni tudtam volna épp ezért is mikor a kapitányi irodába érkeztem. Szerettem volna szét tépni egy párnát, vagy épp a romos szobámba járni a hippi-táncot napszemüvegben valami nagyon elvontságra, ezzel szemben nem hogy ezt nem tudtam megtenni hanem elárasztottak a jelentések, és a kérvények és arra lettem hirtelen figyelmes a belépésemkor hogy nem tudok közlekedni a saját doboz-szerű irodámban. 
- Arrgh! - Belerúgtam az egyik legnagyobb dobozba, de az szerencsétlenségemre fémből volt. Egy lábon kezdtem el kínlódva ugrálni aztán kifújtam magamat és megálltam végtére is egy helyben. 
Percekig csak néztem magam elé, akár egy fél halott és behunytam a szememet. Szerettem volna máshol lenni, más időben vagy aludni egy jó kiadósat.
Megcsóváltam a fejemet, rácsaptam a jelvényemre: 
- Itt Larsen kapitány a bázis legénységének! - Közben a bal kezemmel félre fésültem a hajamat.- Rendkívüli tárgyalást hívok össze a Kardassziaiakkal kapcsolatban mivel az utóbbi időkben egyre több kárt okoznak a bázisban és annak lakóiban. Minden főtiszt és helyettes jelentkezzen a tárgyalóban azonnal. Larsen kiszáll.  - Lekapcsoltam az adást, és már dühösen indultam is volna kifele, ám az ajtóban Lilyékkel találkoztam össze nagy meglepetésemre. 
- Jöjjenek. - Sóhajtottam. Hátra léptem hogy beengedjem őket, nekidőltem az íróasztalnak és hol Lilyre hol Jerryre pillantottam. 
- Mit mondtak a Kardassziaiak mentségükre... bármit is.. a hadbíróság elé vezetem ezt a Gult... bár legszívesebben már most megütném... KHM..  Elnézést... tudom ez nem volt túl példa mutató hozzászólásom, ez csak az ösztönöm ami igaz az igaz..- Tettem hozzá, aztán folytattam. - Yemegez az orvosi szakasz szerint stabilizálódott. - Pillantottam vissza Jerryre. - Nyugalom, nem lesz baja. Jobban lesz. - Biztosítottam a férfit, mert tudtam hogy aggódik, csakúgy mint én.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2013-05-21, 23.58.45 | Üzenet # 59
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ês vittük a söpredéket,Lily vitte a legnagyobbat az eszméletlen Gult.Nekem jutott a megtiszteltetés hogy a Klingon kapitányt én vihettem a cellába.A Klimgon kapitányt sikerült bezárnom a cellájába.Meg szólal a kommjelvényem Larsen kapitány volt az meg beszélést tart ez ügy miatt igy menjünk azonnal a tárgyalóba majd az adás véget ért. De még mielőtt el indultam volna a Klingon kapitány meg szólalt.El mondta amit szeretett volna és bocsánatot kért.Nos rendben mindent el mondok a Kapitánynak.Majd Lilyvel együtt el indultunk a tárgyaló felél...De végül a kapitány irodájánál kötöttünk ki a kapitány épp ki jönni készült.Jöjjenek be mondja nekünk.Be lêpünk az irodába.A kapitányom látszott hogy megviselték a történtek.Úram a Klingon kapitány Elimerte hogy túlzásokba esett és a bocsánat kérését küldte jelentem a kapitánynak gyorsan.A kapitány elmondta hogy dühös Gulra és legszívesebben mos meg ütné Gult.Nos úram az érzés kölcsönös én is fel mosnám vele a padlót úram,de ezért nem hibáztatom önt úram,a és Gul a hadbíróság előtt fog felelni a tettéért mert ez gyilkossági kísérlet volt.Majd a kapitány el mondja hogy Yemegez fel fog épülni,köszönöm hogy értesített a barátom állapotáról úram.

 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2013-05-23, 11.01.34 | Üzenet # 60
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerryre néztem ahogyan az asztalomnak dőlve hallgattam őt bólintottam feléje. 
Az első mondatára homlokráncolva néztem fel a merengésemből kizökkenve: 
- Bocsánatkérés.. sokat érek vele ha közben romokban a csillagbár, és a főgépészem a gyengélkedőben fekszik.. - Sóhajtottam. - Majd a hadbíróságtól kérjen bocsánatot, ne tőlem. - Mondtam vissza fojtott érzelmekkel, aztán ráültem feléig- meddig az asztalomra egy zökkenéssel és hozzátettem:
- Nagyon szívesen. Yemegez jobban lesz. Erős gépész ő, és jó tiszt, csakúgy mint maguk. A csillagbárban is szép munkát végeztek, kár hogy én ugyanezt nem mondhatom el önmagamról.. - Szomorkásan lenéztem vissza a padlóra. - Ha talán nem adtam volna ki a parancsot hogy menyjen  előre...áh, hagyjuk... - Magamban azért még megállapítottam hogy van mit fejlődnöm taktika terén...
önmagamat okoltam a történtekért, erős bűntudatom volt.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2013-05-24, 23.16.04 | Üzenet # 61
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben hallgatom a kapitányt.Értem uram ha gondolja a gyűlés után önként le megyek a csillagbárba és el takarítom a romokat.Mondom a kapitányom nak és köszönom uram.Az ön személye mindig is fonos lesz itt.És egyet értek önnel a Kilngon kapitánynak is felelnie kell,Amint lesz egy kis időm meglátogatom majd Yemegezt.Majd el hallgatok mert meg várom mi lesz majd a további feladataim.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2013-05-30, 20.04.05 | Üzenet # 62
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Mindennel egyet értek Jerryvel, uram. - Szóltam oda a férfinak, mert láttam rajta hogy elcsépelt és fáradt. Larsen kapitány fiatal volt, de kedveltem őt így próbáltam bele valamiféle erőt vagy önbizalmat adni.
- Bár nem ide készültünk uram, hanem a tárgyalóba, ezért elnézést is kérek. - Kezdtem oda újabb mondatomnak.
~ Bár lehet jobban tettük volna ha tárgyalóban mondtam volna el, no mindegy. ~ Gondoltam magamban.
- A Kardassziairól lenne szó.. nem hogy nem vette tudomásúl, még csak fel sem fogta hogy mit tett. - Vallottam be idegesen. - Már ha csak arra a sötétre gondolok felidegesítem magam. - Szóltam oda karba tett kezekkel.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2013-06-04, 20.45.26 | Üzenet # 63
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Ne, hagyja. - Intettem le Jerryt a romtakarítás ügyében. A másik kezem a farzsebemben volt és nekidőlve az íróasztalnak hallgattam tovább a srácokat.
- Köszönöm... - Elgondolkodva vettem egy mély lélegzetet. Nem is tudtam megfogalmazni szavakban azt hogy mennyire fáradt voltam.
Elpillantottam az asztalon hentergő adat tömegek fele, melyben az elsőtisztem kérdéséről kellett volna döntenem.
- Nézze Lily! A Kardassziai vagy így vagy úgy de úgy is megbánja! Majd én magam lemegyek és akkor már kezdhet parázni de rendesen.. - Motyogtam el a szavaim utolsó részét mert megint nem tartottam annyira kapitányosnak azokat.
- A helyzet meg fog oldódni. Ennél rosszabb már úgy sem lesz. - Mosolyodtam el egy fáradt megnyugtatót, mert reméltem.
Mertem ezt remélni.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2014-05-09, 23.09.04 | Üzenet # 64
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor érkezett be a komm-adás Grov-tól hogy Valeri elájult, és hogy valószínűleg haldoklik.
A kapitány ezért a többiekkel együtt lement a gyengélkedőre hogy megnézhesse miben tud segíteni.
Mivel mind a barátai voltak a nőnek ezért nagyon aggódtak miközben a kapitány remélte hogy tud segíteni orvosi mivolta miatt.

Folytatása olvasható:
"GYengélkedő" c. topicban

Hozzáadva (2014-05-09, 23.09.04)
---------------------------------------------
---------------------------------------------

"Rekonstrukció"

- 2803 nyara -  

Reggel volt.  
A Horizon hat bázison az élet soha nem állt meg, de reggel hat után mintha elszabadult volna a pokol. Egyszeribe több tiszt lépett be a csillagbárba, vagy a kantinba és a műszakok közti kis idejüket próbálták beszélgetéssel kitölteni. Minden nagy volt a jövés-menés, de azon a napos különösen is nagy hiszen rekonstrukciós munkák folytak. 
Az Ultimate nevezetű faj ellenséges feltűnése nagy kavart okozott a Csillagflotta életében. Kénytelenek voltak alaposabban is szemügyre venni a lény tetemét, elemezni és épp ezért csapatokat küldtek a bázisra. 
Larsen kapitánynak folyamatosan magyarázkodnia kellett különféle hadbírósági üléseken, mivel egy igencsak fontos admirális is meghalt az incidens közben.. így a kapitány a rekondtrukciós munkák javarészét az irodájában volt kénytelen tölteni, papírmunka és kibeszélések sorozata várt őrá.. hisz ki kellett magát beszélni az olyan rosszindulatú admirálisok elől melyek szerint Larsen csak kitalálta azt hogy a halott admirális nő hozta ide a lényt.. 
Pedig a bizonyítékok egyértelműek voltak. És a kapitány sem képzelődött a lénnyel kapcsolatban.. 

Jerry G. Thomast eléggé felbosszantotta a tény hogy kapitányát gyanúsítgatják valótlan dolgokkal. 
A férfi egy esti műszak után volt túl, de mindvégig a kapitányi irodába menet azon gondolkodott hogy tudna Larsen kapitánynak segíteni. 
Hisz a kapitány tényleg mindent megtett hogy a "Project Alpha" nevezetű megbeszélés jól menyjen.. arról nem tehetett hogy szabotálták a gyűlést és hogy valaki- történetesen az aki tehetett a szabotázs akcióról - meghalt. 
Jerry nem volt kimerült, érdekes módon mindemellett. Egyéjszakai műszakon volt túl ami könnyedén elment. Nem is vitás hogy könnyedén, hisz munkája épp akadt bőven: Lily a bázis biztonsági főnöke, azt adta neki ki feladatáúl hogy frissítse be a biztonsági protokollokat. Gyakorlatilag Jerry így szabad kezet kapott az összes protokoll felett; bármilyen biztonsági ágyú vagy szabályzati kódrendszer építésére parancsot adhatott. 
Jerry ezeken dolgozott egész éjjel; és nagy örömmel akarta megmutatni mindezen terveket a kapitányának. 
Larsen kapitányt már napok óta nem látta senki.. a férfi az irodájába zárkózott vagy a kabinjába és próbálta az ügyes-bajos dolgait megoldani épp. 
A papír munkákat, a részletes jelentéseket, a rekonstrukciós feladatok koordinálását.. és a kötöszködő admirálisok finom kivédését a kommon vagy személyesen akik folyton azzal akarták őt meggyanúsítani hogy hanyag munkát végez. 
Persze ez nem volt igaz: Larsen kapitány nem volt hanyag vagy szétszort. Csak épp annyi volt a munkája hogy egypercnyi szabadideje nem maradt semmire.. és Jerry nem csak azért indult oda az irodába hogy bemutass aa terveit; hanem hogy kirángassa valamilyen szabadidős programra barátját, aki már kiérdemelte volna régóta a pihenést. 

( Jerry -Matt - Jerry - Matt - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2014-05-13, 22.13.57 | Üzenet # 65
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Horizon 6 az otthonom és nagyon fájt hogy ilyen állapotban kellett látnom az ultimate támadás után...A rekonstrukció már javában folyt.Én szabad kezet kaptam Lilytől a protokollok felett aminek kifejezetten örültem ennek.Csak egy valaminek nem örültem meg pedig annak hogy néhány aktakukac akadékoskodó admirális rá szállt a kapitányra aki mellesleg a barátom is.Szegényt hadbíróságról hadbíróságra citálták.Az bosszantott fel a dologban hogy azt merték mondani hogy halucináltuk az Ultimatet.A hangulatom nem volt valami jó de nem mutattam kI.A nappali műszakom egyeztetésekkel telt a gépészekkel,mert el rendeltem a bázis fegyverzetének ellenőrzését és az esetleges cseréjüket,meg kérdeztem hogy nem tudnánk e sokkoló fegyvereket be szerelni az egész bázison az ultimate ellen.A nappalom ezzel telt már csak az érzékelők és a pajzsok voltak hátra mert ezeket is ki szerettem volna egsziteni.Leültem és mindezeket aprólêkosan meg terveztem mire a tervekkel végeztem már este volt.Fogtam a terveket és indultam a kapitányi irodába hogy meg mutassam a tervek a kapitánynak és azért is hogy végre pihenjen is egy kicsit mert már régen kijárt neki a pihenés.Igaz tudtam azt hogy nem könnyű most neki.A kapitányi kabin felé menet azon törtem a fejem hogyan tudnék segiteni neki.A kapitányi kabin ajtajához és meg nyomom a jelző gombot rajta.Illedelmessen várok amig meg nem hallom a "tesséket."Be lépek az ajtón a kapitányhoz.
- szép estét! Köszöntöm Mattet azért jöttem hivatalosan hogy meg mutassam ezeket a terveket.Meg nem hivatalosan azért jöttem hogy meg kérjelek el vigyelek egy kis pihentető sétára a Vulkánra itt a holo fedélzeten hátha segítene neked egy kicsit.Meg lenne mit át beszélnünk szerintem mert szeretnék segiteni neked mondom Mattnek.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2014-06-05, 20.54.43 | Üzenet # 66
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bázis olyan állagban volt mint ahogy még soha. Muszáj volt kiadnom a parancsot a felújjításra így egyes részek le voltak zárva. Sok volt a jelenteni való írása, sok volt az elkönyvelni való, de ami a legrosszabb volt hogy sokat kellett magyarázkodnom. 
Feleslegesen egyépként mivel egyértelmű volt hogy jól intézkedtem. De rám akarták varrni hogy rosszul jártam el, rosszul intézkedtem rám akarták még azt is varrni hogy valaki miattam halt meg. 
Én jó parancsokat adtam, helyesnek láttam őket. A bürokraták véleménye volt az egész. Csakhogy miattuk bírósági tárgyalásokra kellett járnom és fenyegetett az hogy leválltanak ami teljesen elszomorított. Fáradt is voltam és szomorkás kedvemben is voltam. 
Későre volt vagy hajnal volt azt se tudtam mert épp az egyik jelentésemet gépeltem az irodámban amit egyesek már-már a kabinomnak hihettek. Ekkor megszólalt a csengő. 
- Tessék. - Szóltam oda ásítva.
Jerry lépett be. Én felnéztem a tömérdek irat mögül egy mosollyal. - Miben segíthetek neked? - Kérdeztem tőle. 

Jerry mindig is jó barátom volt bár abban az órában nagyon kimerült lehettem mert alig láttam ki a fejemből. Megkérdezte tőlem hogy a jelentése elolvasása mellett szeretné ha elmennék vele a Vulkán holofedélzetére sétálni egyet. 
- Rendben. Ez nagyon is jó ötlet. - Bólintottam. - Akár mehetnénk most is, úgy is elég sok dolgom van és egy ideig az is marad. - Felálltam és élből levertem egy rakás jelentést. 
- Oh.. na mindegy!



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-06-12, 22.46.13 | Üzenet # 67
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mielőtt elindultunk volna a holofedélzetre úgy éreztem hogy el kell mondanom pár dolgott a holoprogramról.- Ezt a programot már nagyon régen meg írtam hogy mikor arra már nem emlékszem,azért hoztam ezt létre hogyha már nagyon elviselhetetlen lenne a honvágyam vagy ha valami bántana.Ez az ösvény ami az erdőbe és a patak hoz a szülői házamtól indul.És ez a program most fog először futni és te láthatod először,és elő veszem azt a adat tárolót amin a program volt.Matt fel állt a helyéről de véletlenül le vert egy adag jelentést én gyorsan össze szedem a levert jelentéseket és asztalra rakom.És vártam az indulásra.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2015-01-19, 14.15.54 | Üzenet # 68
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Érdeklődés (És rang rendeződés) hiányában sajnos le kell zárnom a küldetést. A folytatásban kiderül majd hogy hogyan voltak hatással az ebben a küldetésben lezajlott dolgok a továbbikban. -

- A "Rekonstrukció" c. küldetés lezárva. Folytatása hamarosan. -

Hozzáadva (2014-11-27, 19.10.42)
---------------------------------------------
" Béke ünnep"  

Helyszín: Horizon hat csillagbázis 
Idő: 2803 
MEGJEGYZÉS: Bárki jelentkezhet  

" Béke ünnep"  

A Horizon hat csillagbázison a főtiszti kar és legénység kis pihenőt vett ki ugyanis aznap a Békét ünnepelték. Habár a háború közepén ez egy igencsak érdekes dolognak számíthatott, majdnem mindenki tudta hogy csak a hagyomány miatt tartják be. A Béke ünnepe tulajdonképp a Klingon- Föderációs fegyverletételt ünnepelte. Az egyik kolónián volt ezt szokás betartani, nem az egész flottában, de Larsen kapitány úgy érezte muszáj megragadniuk minden alkalmat a lazulásra.  
Jerry G. Thomas miatt is akit hivatalosan ekkor léptettek elő, valamint még pár tiszt miatt, akiket az admirális ezen ünnep keretei között akart bátorság medállal kitüntetni. 

Matt Larsen kapitány már reggel óta a beszédét gyakorolta. 
A férfinek elég sok dolga volt, de folyton, bizonyos időközönként ide lyukadt ki. Az agya folyton e körül a téma körül kerengett. Már vagy tizedszerre olvasta fel, aztán leült a székébe és elgondolkodott egy pillanatig a 2803-as éven. 

( Matt- Szingularitás)

Hozzáadva (2015-01-19, 14.15.54)
---------------------------------------------
Folytatása olvasható:
Csillagbár c. topicban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Nubet kapitány irodája (Kapitányi iroda)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés: