Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jonathan Gonsailes (~Adatlap~)
Jonathan Gonsailes
Gonsailes
Dátum: Szombat, 2011-05-28, 19.31.48 | Üzenet # 1
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban


Kiegészítés:

Jonathan Gonsailes egy jó ideig felfedező küldetéseket végzett a U.S.S. Rising kapitányaként. Nem történtek vele komolyabb események, egészen a Querreriai háború kezdetéig. Mikor már eldőlt, hogy nem lehet diplomáciai úton megoldani a helyzetet, a U.S.S. Risingot visszahívták a Földre. Háború kezdődött. Jonathan és legénysége folyamatos harcok tüzében volt hosszú időn át. A flotta egyik legerősebb hajójával a frontvonalban volt a helyük. Rengeteg barátot veszített el a kapitány, és egy nap még nagyobb veszteség érte. Éppen egy nagyobb Querreriai flotta ellen vívtak csatát, mikor az egyik Föderációs bolygót védték az ellenségtől. Több milliárd civil ember volt életveszélyben. A csata keserves vereség felé közeledett. Végül Jonathan előált egy ötlettel, hogy a téridő hajtóművet használva pusztítsák el az ellenséges vezérhajót. Így a legénységet teleportáltatta a bolygóra, majd egy kis ugrással a hajó pajzsán belülre teleportált. Kilőtte a pajzsgenerátort és aktiválta az ön megsemmisítőt. Éppen a robbanáskor teleportált le a bolygóra.
Ezek után a Föderációs flotta gond nélkül visszaverte az ellenséges flottát. Jonathan pedig vissza tért a Csillagflotta Parancsnokságra és onnan irányította a hadműveleteket. Hosszú idő múlva végül tárgyaló asztalhoz ültek a felek és megkezdődött egy béke felépítése. Az ex kapitány milliárdokat mentett meg, de jelenleg hajója pusztulása miatt kérdéses volt a sorsa.


Jelenleg  a U.S.S. Poseidon kapitánya



"Az univerzum határtalan!"


Az üzenetet módosította Gonsailes - Szombat, 2011-05-28, 19.32.54
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jonathan Gonsailes (~Adatlap~)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: