Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jack Shepard (~Adatlap~)
Jack Shepard
Shepard
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 16.36.52 | Üzenet # 1
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban


Jack az utcán nevelkedett fel. Chicagoban, Szüleiről nincs semmi információ. Minden egyes falatért keményen meg dolgozott. Amint 18 éves lett csatlakozott a Csillagflottához, és jelentkezett az Akadémiára, ahol eltanulta a hajók tulajdonságait illetve azok rendszereit és kezelései mechanizmusait. Ezekből átlagos jegyekkel ment át.
Zászlós ranggal végezte el az akadémiát, ezután maradt még tanulni a biztonsági tisztséget amit plusz négy évig tanult.
Mikor ezt a végzettséget is megszerezte, 22 évesen előléptették hadnaggyá. Néhány hónappal később át helyezték ideiglenese szolgálatra a U.S.S Atlantis-ra ahol biztonsági tisztként szolgált.

A hajót az indulás után nem sokkal megtámadta egy Romulán hadihajó, minden figyelmeztetés nélkül elkezdték bombázni az atlantis-t.
De szerencsére nem akarták szét robbantani a hajót csak lebénítani és át küldeni a csapataikat,
az volt a céljuk hogy elfoglalják. De jack a támadás alatt sikeresen elrejtőzött, amíg tiszta volt a levegő addig az össze szedett néhány kollégát és a parancsnoki híd felé vették az utat.

Kicsit nehézkesen jutottak oda mert a hajót elözönlötték a Romulán csapatok, és épp hogy sikerült egy csellel át verniük őket, majd vissza szerezni az irányítást. Néhány percbe telt amíg be jutottak a hajó fő rendszerébe és a sérült rendszerekről az energiát a görbületi hajtóműre irányították, majd vaktában elhagyták azt a rendszert.
Egy mély űr közepén lévő helyen találták magukat, leadtak egy S.o.S jelzést és páróra után meg is jött a felmentő csapat és ki tisztította a hajójukat, másnap pedig előléptették jack-et parancsnokká és áthelyezték a U.S.S Thor-ra taktikai parancsnokként.
Később áthelyezték ismét A U.S.S. Rissing re a legénységgel és a kapitányával. Néhány hónapi szolgálat után egy nap amikor a Rissing a földön volt Jack elment papír munkát végezni. Amikor vissza akart térni a Rissing eltűnt nyomtalanul, Néhány nap várási idő után jack Megkapta a kapitányi rangot és egy Friss hajót mellé.
Az új hajója a U.S.S. Thor volt, egy Intrepid osztályú könnyű kutató/felderítő hajó.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jack Shepard (~Adatlap~)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: