Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Springfield
Springfield
Springfield
Dátum: Vasárnap, 2014-10-05, 18.13.40 | Üzenet # 1
Enterprise-F /Százados/Tact.
Csoport: Százados
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név: Tomas Springfield
Kor: 15 év,28nak néz ki. 
Rang: Százados
Specialitás: Mesterlövészet, detonátorok használata. 
"születési hely": Bolarus szektor/ Solaris helyőrség

Kinézet: 178 cm 
             Sportos testalkat 
             Szőke haj, kék szem 

Nem: Férfi
Faj: Android
Szolgálati hely: Uss Enterprise-F 
Félelme: Meghal, "kómába esik" hosszú időre,deaktiválják,  nem emlékszik majd rá mit tesz, memória veszteség, nem javítják meg.
Amit szeret: Beszélgetni, tisztaságot, rendet.
Amit nagyon szeretne: Meglátogatni a Földet, egy biztos szolgálati helyet, titkon egy barátot. 

Előtörténet: 
A flotta a Querreriai háború elején sok katonát vesztett. Ezen támadásokról 15 évvel ezelőtt még nem tudták hogy kik voltak és miért...
15 évvel ezelőtt, Harbour admirális a Delta osztag vezetője, a szárazföldi egységek koordinátora vesztésre állt a Solaris helyőrségen mely egy kis csillagbázis volt, a perem vidéken. Nem tudta kik támadtak, vagy miért. Egy ismeretlen faj volt (A querreriaiak) modernebb fegyverekkel és ez a faj igényt tartott a bázisra. 
A csata nem állt másból csak védekezésből lassanként. Harbour admirális emberei egyenként haltak meg, köztük a Delta osztag vezetője is. Mivel Harbour szerelme volt a meghalt százados a férfi meg akarta bosszulni őt, de alig maradt katonája ehhez. 
Ekkor adta parancsba hogy fejlesszenek egy gépet mely megvédheti majd őket. Nem volt sok idejük, de doktor Mc'nail és doktor Michelle Yager építettek pár androidot egy hét leforgása alatt. Ezen androidok fejletlenek voltak, de arra pont jók hogy visszaverjék az ellenséget míg nem jön segítség. 
Így menekült meg a Solaris bázis. A 6 android közül 3 maradt menthető. Egyikük volt Springfield is aki az elhunyt százados után, szintén századosi rangot kapott. 
A Trammel szektorba vitték, majd deaktiválták őt, olyan céllal hogy majd fejleszteni fogják azonban nem történt semmi.
Így tárolták őt...Folyamatosan halogatták a project fejlesztését...
Öt év leforgása múlva, viszont Harbour-nak megint szüksége lett volna az andoridokra, de azok közül csak Springfieldet tudták reaktiválni aki nem akart segíteni, mert nem aktiválta őt a flotta. 
Azonban Harbour mégis rávette őt hogy segítsen: megígérte neki hogy láthatja a Földet ha segít neki. Egy kis kolóniára mentek, valahova a Bolarus környékére a Borg ellen. Nagyon kemény csata volt, Sprigfield csapatának elég sok volt a vesztesége, ő is súlyos károkat szenvedett. Mikor  visszaverték a Borgot, azonban Harbour nem viszonyozta a szívességet, megjavították és feljavították Springfieldet és a Uss Seyeme-re tették, a MACOS csapat vezetőjének. 
A Seyemén szolgált két évig mikor a Uss Britan, Harbour admirális hajója segélyhívást adott le. 
A Seyeme oda indult segíteni. A Britant nausikai kalózok támadták meg. Hiába lőtték ki a kalózokat a hajó menthetetlen volt, trnszsportálni nem lehetett a blokkolók miatt így Springfieldnek kellett átmennie egy csapattal. 
A Britan-on gyerekek is voltak, így Springfield választási döntés elé került: vagy az admirálist vagy a gyerekeket menti meg. Spiringfield a gyerekeket választotta. 
Így halt meg Harbour admirális. Springfield viszont súlyos sérüléseket szenvedett, javíthatatlan állapotba került. A flotta a megsemmisítendő tárgyak közé dobta, ahol Klingonok találták meg. Helyre hozták. Springfield 2 évig szolgálta őket, nem katonai célokkal igaz félig törölt, blokkolt memóriával. Azonban 2 év múlva vissza tértek az emlékei, és visszaszökött a flotta térségbe. A Uss Zanit talált rá. 
A flotta örömmel fogadta vissza őt. a Zaniton szolgált 2 évig, mikor a zanitot hirtelen megtámadták a Querreraiak. A hajó megsemmisült, ő pedig súlyos sérüléseket szenvedett és deaktiválták. 

Több mint öt évvel később javították meg, aktiválták őt és egy kis bázishoz küldték hogy védje meg az ottani civileket a csapatával... itt találkozott össze az Enterprise-F legénységével.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Springfield
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: