Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S.Endeavour » Tárgyaló
Tárgyaló
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-11-20, 19.09.09 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Elfeledett titkok "
 

A Uss Endeavour csillaghajó tudományos küldetésre indult már két hete.
Randy és Iris egy Bajori régész csoporttal a Kardasszia primeon érdekes könyvtárra bukkant,a küldetés során s rendkívül jól működött a kooperációs munka is. Az ókori könyvtár érdekes módon Bajori eredetű, s ez már azt jelenti hogy a Bajor és a Kardasszia régebbi kapcsolatban áll egymással mint ahogyan a két faj ezt gondolná.
Mindannyian tudták hogy történelmi pillanatok szemtanúi lehetnek, de azt is hogy a Kardassziai "Igaz út" terroristái veszélyt fognak jelenteni az egész expedícióra s tárgyalásra is, mivel az "Igaz út" meg akarta állítani a Bajori delegációt a számukra kedvezőtlen tények feltárása miatt.  
Még mielőtt tovább folytatták volna a feltárást, Lloyd kapitány helyzetjelentéseket s kiértékelő megbeszélést hívott össze a főtiszti karral. 
Randy jelentette hogy a könyvtár körübelűl a Bajori ókorban épülhetett, s hogy nagyobb mint gondolták... és nem csak Bajori de Kardassziai leleteket is fellelt benne Iris. 
Mindenki elég lelkes volt, viszont Clayton aggódott a biztonságért. Gul Rajar is csatlakozni akart a feltáráshoz, s a gul előtörténete elég zavaros volt.
Clayton attól tartott, hogy a gul esetleg az "Igaz út" embere.

( Randy- Iris- Clayton- Lloyd - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
RandyHarris
Dátum: Péntek, 2016-12-02, 20.26.06 | Üzenet # 2
U.S.S.Endeavour-Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Rendkívül érdekesen hangzott hogy mi lehetünk majdnem az első olyan emberek akik enynire bele tudják magukat vetni szinte az első olyan felfedezésbe ami akár teljes békét is adhat a Bajoriak és a Cardassiak között..meglepő dolgokat találtunk furcsa is volt hogy ennyire bele egyezett a Cardassiaik hogy itt dolgozzunk velük..most nem volt sem arrogánsak sem idegesek..ami meglepett mert általában mindkettő igaz volt rájuk..egy jó ideje ,itt dolgoztunk mivel taktikai tiszt voltam így inkább a biztonságra és a védelemre próbáltam ügyelni ezért is kértem meg Clay-t hogy jelentsen minden fontos mozzonatról..tudni akartam ha megmozdul egy fűszáll is..a Cardassziak nagyon furcsán viselkedtek és ez nem tetszett..ezért oda léptem Clay-hez majd elhívtam az egyik sötétebb részhez ,halkan kezdtem el beszélni hozzá nehogy meghallják*

-Találtál valamit?..bármi ami fontos lenne? mert ezek a Cardassiak egyre jobban arra emlékeztetnek hogy,csak a megfelelő pillanatot várják egy mészárláshoz..nem akarok problémákat de túlságosan is kezes bárányoknak tetetik magukat..én dolgoztam már Cardassiaknál..az nem így megy...fele ennyire sem rugalmasak..ha bármit megtudsz jelentsd...kérlek..

*Ekkor kezdett el volna beszélni tovább Clay de Iris lépett oda *

-Találtál valami fontosat?..hogy van a kapitány?


 (HU)
 
IrisJainek
Dátum: Kedd, 2016-12-20, 20.08.07 | Üzenet # 3
U.S.S.Endeavour Tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel a kapitány a tárgyalóba hívott össze a hajón egy megbeszélést miközben mi lenn voltunk az elhagyatott könyvtárba, a kommunikátoron keresztül tanácskoztuk meg a dolgukat. Mindannyiunknak nyitva volt a rádiadás hogyha kell az ilyen tárgyalásba bele tudjon szólni. Úgy tűnt hogy a kapitányt is nagyon érdekli a tudományos munka, de ő nem mehetett le és gondolom vagy nagyon unatkozott e miatt vagy nagyon szenvedett. Minden esetre jó volt már egy kis friss levegőt szívni még Randy paranoijája ellen is. Csak azért mert a Cardassiaiak egy kicsit is abrátságosabbak voltak már rögtön valami nagyon nagyon rossz dolgora készült. 
Megértettem az aggodalmát, és el is fogadtam azt, azonban nem osztottam. Olyan jó barátságot kötöttem az egyik cardassiai lánnyal odalenn, kár lett volna most ezzel elrontani mert sokat tanultunk egymástól. 
- Nos kapitány,amit eddig tanultunk az bámulatos. - jelentettem a férfinek. - Vannak itt olyan könyvek amik több ezer évesek is lehetnek és valamilyen kihalt állat gerincéból van a papír bennük amire írtak. Más könyvek meg Cardassiai nyelven íródtak de állítólag az ókori dialektusban... ez a barlang pedig nem egy természeti jelenség. A helyiek eddig azért nem mentek le mert állítólag balszerencsét hoz annak aki beteszi a lábát ide... hagy jegyezzem meg hogy eddig még semmiféle balszerencse nem talált ránk... lekopogom.. szeretnék felhozni a hajóra pár könyvet és kőzetmintát. A labor ezsközeivel jobban tudhatnának a tudósaink kielemezni őket. 

Közben láttam hogy Randy és Clayton nagyon egymás mellé tömörült így én is odamentem a rövid jelentésem után hozzájuk. 
- Nah mi az? - Én is karba tettem a kezemet és direkt morcos arcot vágtam de majdnem elnevettem magam ami azt illeti. - Férfi találkozó van? - Halkan elnevettem magamat és folytattam. - Csodálatos ez a hely! .. A kapitány jól van.. a hajón ül és szerintem most megeszi őt a sárga irigység.. a helyett hogy ő is letolná ide a képét.. upsz.. nyitva van a csatorna.. elnézést uram, vegyük úgy hogy nem hallotta!


 (HU)
 
ClaytonMFord
Dátum: Szombat, 2017-01-14, 14.45.46 | Üzenet # 4
U.S.S.Endeavour/Helyettes taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy újabb tudományos küldetésen voltunk inmár kéthete a kardassziai Primeon. Ezen a bolygón még soha nem jártam. Vajon most milyen kalandokba keveredünk? teszem fel magamban a kérdést. A közös munka a kardassziaiakkal túl jól és túl könnyen ment. Nagyon barátságosak voltak túlságosan is.Egy percre se álltam meg Fáradhatatlanul tettem a dolgomat amig folyt az ásatás ügyeltem mindenki biztonságára. Nyugodt voltam amit elhangzott valami információ annak rögtön utána néztem. A nyugalmam akkor foszlott szét amikor megtudtam hogy létezik egy terror szervezet az "igaz út". Amint ezt az információt megtudtam utána néztem a terror szervezetnek. Amit láttam az épp elég volt ezek nem tiszteltek se istent se embert és az embereik közül bárhol lehetnek még itt is.. Másnap a szolgálatom lejárta előtt egy ismeretlen kardassziai aki nem tartozott a közös csoporthoz be akart jutni és csatlakozni a munkához.
- Ki maga? Mi a célja itt?
A kardassziai be mutatkozik Gul Rajarnak hívták.
- Maga nincs a listán nem jöhet az ásatás területére mondom.
Rajar tovább erősödött nálam.
- Na jó beszélnem kell az ásatás vezetőivel ha ők bele egyeznek akkor beléphet de nem ígérek semmit. Mondom Rajarnak.
Rajar kissé megnyugodva elment majd annyit mondot "később vissza jövök." És eltűnt szem elől.
Pihenni megint nem maradt időm. Azonnal Rajar után néztem. Rajar előélete túl zavaros volt. Így úgy döntöttem hogy egyedül ebben én nem dönthetek. Ezért az osszes adatot amit a kardassziairól találtam a PADomra mentettem. Elindultam vissza az ásatáshoz. Amint odaérek nagy felbolydulást vettem észre alighanem találtak valamit. kis idő múlva megszólal a kommjelvényem "a kapitány tanácskozást hívott össze". Mondta Randy.
- Igen uram azonnal ott vagyok. Ez a tanácskozás pont kapóra jött hogy megmutassam mit találtam és hogy meg tudjuk ezt együtt vitatni kulturáltan az érintettekkel.
Randyéket egy régi könyvtárba találtam meg. A könyvtár fantasztikus volt ahogy körül néztem benne rengeteg könyv volt a polcokon ennyi könyvet még soha nem láttam mint itt...Randy félre hív egy sötétebb sarokba ahol mások ne láthassák vagy hallhassák hogy mit csinálunk vagy miről beszélünk rajtunk kívül.
Randy megkért hogy jelentsek minden apróságot is ami fontos lehet.
- igen uram válaszolom. És megkérdezi hogy "Találtál valamit"? De mielőtt válaszolhattam volna Iris közbe szólt. Kicsit zordan nézek a nőre a "Férfitalálkozó"megjegyzésére. A rádiómat állandó adásra állítom és üdvözlöm a kapitányt.
- Üdvözlöm uram bárcsak itt lenne hiányoljuk a társaságát. Randyhez fordulok és jelentek végre.
- Azt hiszem találtam valamit. Egy kardassziairól van szó Gul Rajarnak hívják csatlakozni akar az ásatáshoz,Elő veszem a PADomat és átadom Randynek. Itt van az összes adat a személyről amit csak találtam uram. És még valami tudomásomra jutott hogy létezik egy terrorszervezet az "igaz út"uram. fejezembe a jelentésemet. Mielőtt döntenénk Rajarról javaslom hogy beszéljük meg az ásatás kardassziai vezetőjével is. A kapitány is minden szót hallott.


 (HU)
 
Lloyd
Dátum: Szombat, 2017-01-28, 21.28.37 | Üzenet # 5
U.S.S.Endeavour Kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 43
Kitüntetések: 3
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hajónapló!
Mindig is érdekelt engem a Bajori-Kardassziai történelem. Ez a nép már annyi mindent átélt együtt, közösen hogy a történelmük sok helyen összefonódott. 
Bár a gyűlölet mélyen vermet áshatott a kapcsolatukban, akkor sem tudták letagadni hogy többszörösen és talán örökre összefonódtak. Most hogy elértük a Kardasszia primeot egy érdekes felfedezéshez kértek tőlünk segítséget: egy régi könyvtár elemzéséhez. Reményeim szerint odalenn a tisztjeim majd olyan dolgokat is találnak amik segítenek megérteni a Kardasszia és talán a Bajor múltját is kicsit.
Hajónapló vége

Eldőltem a székemen.
Kimerítő nap kezdete volt, és a türelmemmel játszottak mert a felderítő csapatom egyenlőre nem jelentkezett. Gyakran gondoltam arra hogy én is lemehetnék, vágyódtam már a felfedezés személyes megismerésére de nem tehettem sajnos: nekem kellett a fedélzeten maradni.
Az admirálisnak megírtam a jelentéseket addig, hogy ő is mindent tudhasson. Nehéz az élet ha egyszer úgy kell felderíteni hogy mindent dokumentálni kell.
Mikor a bal lábamat a jobbra tettem a tisztjeim végre bejelentkeztek aminek megörültem. Azonnal letettem a félig megírt jelentésemet az ölembe és hallgattam őket figyelmesen. Úgy tűnt odalenn tényleg elég érdekesen alakul az ásatás és valóban egy egész könyvtárat találtak.
- Mis Jaineket meg se hallottam. - Jegyeztem meg rosszkedvűen. Jól lehet hogy Iris poénkodni akart, most nem volt vicces ezért a magázódás komorabb formáját vettem elő, hogy értse hogy most nem vagyok viccelődős formámban.
- Örülök hogy jól vannak mindenesetre. Biztosan szép lehet az a könyvtár. Csináljanak sok holofelvételt, ha lehet. - Folytattam szigorúbb hangnemben, aztán Clayton kezdett el beszélni.
 " Üdv Clayton. Majd legközelebb én jövök le és mondjuk a parancsnok marad őrködni... lehet néha nem ártana..." - Az utolsó szavaim halkan hangzottak el. Aztán figyeltem, és vártam egy kicsit a hadnagy szavai után hogy Randy megszólalhasson. 
" Gul Rajar... érdekes. " - jegyeztem meg félhangosan. - " Jópár Gult ismerek a Kardassziai katonaságban, de Rajar neve nekem nem dereng. Hát magának parancsnok? ... Nézzék, a terroristák lehetősége hogy bármikor bármilyen akciót elkövethetnek benne van a pakliban. De ne feledjék el hogy nyitott szemmel kell járni. Bármilyen furcsaságot éppen ezért azonnal jelentsenek nekem. És Rajart bízzák egyenlőre az ásatás vezetőjére. Ha beleegyezik, akkor nem lesz baj. ..Parancsnok, és Ford hadnagy, hogy érzik, szükségük van még biztonsági tisztekre azért? Nem árt az óvatosság. "


" A Sors rendez, sodor, leginkább embereket az életedbe anélkül, hogy azt kérned kellene. Hagyd, hogy tegye a dolgát, mert így még mindig okozhat meglepetéseket - és hidd el, imádni fogod."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2017-01-29, 21.01.37 | Üzenet # 6
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután mindenki tudomásul vette, még válaszoltak a kapitánynak röviden, majd Clayton elillant hogy beszélhessen az ásatás vezetőjével, egy középkorú Bajori férfival, Jos Uttala-val. Jos volt az az ember aki leginkább a pontosságáról volt híres. Régészeti tudása vetekedhetett szinte az összes többi régészével szerte a szektorban, mivel Jos nem csak a Bajori vagy a Kardassziai területeken de még a Földön is járt és felügyelt egy ásatást Egyiptomban.
Ugyanakkor Jos elég érzékeny lélek volt: így Clayton nem tudhatta mire is számíthat.
A férfi éppen egy nagyobb követ tanulmányozott, mikor Clayton odalépett hozzá.
- A Próféták világítsák meg az útját Mr Ford. - Köszöntötte ő is a férfit, miután az bemutatkozott, s elmondta a problémát Gul Rajarral kapcsolatban.
- Úgy tudom hogy az Igaz út még soha nem csapott le semmilyen régészeti ásatásokra. Vagy tévedek? - Kérdezett rá. A Bajorinak igaza volt: az Igaz út nem éppen ásatásokat akart megtámadni.. de ez más volt: ez az ásatás arra hivatott hogy bebizonyítsa hogy a Bajoriak már régebb óta ismerték a Kardassziaiakat mint ahogy az meg volt írva. Ez pedig azt jelentené ha bebizonyosodna, hogy a népeik egykoron barátok voltak.

E közben Iris aggodalmát fejtette ki Randynak két dologgal kapcsolatban:
az egyik a könyvtár instabilitása volt.
Habár Jos többször is azt sulykolta beléjük hogy minden rendben van, ez mégsem volt így. A Bajori eszközöknél vagy ezerszer jobban működtek a Csillagflotta eszközei és pontosabbak is voltak, de Jos nem akart ezekről tudomást venni, hiába mondta neki a nő.
Iris azonban nem volt biztos benne hogy nem eshet-e széjjel az egész könyvtár egyik pillanatról a másikra a fejükre.
A másik dolog a kapitány viselkedése volt, aki már lassan évek óta nem akart sehova sem lemenni vagy tudatos vagy önhibáján kívül. Iris nagyon aggódott a férfiért.

Lloyd kapitány mindeközben a tárgyalóba ment s geo-elemzéseket végzett a térségen ahol a csapata tartózkodott.
Egyenlőre nem talált semmilyen szokatlant, de azért a biztonság kedvéért még párszor átnézte a térképadatokat.

( Clayton- Iris- Randy- Lloyd - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
ClaytonMFord
Dátum: Vasárnap, 2017-03-05, 13.47.18 | Üzenet # 7
U.S.S.Endeavour/Helyettes taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben hallgatom a kapitányt. Nagyon nem tetszett hogy Rajart be kellett engednünk. De a kapitány döntése ellen nem mondhattam ellen. Ezért a Rajar ügyben csak annyit mondtam a kapitánynak.
- Igen uram tájékoztatni fogom az ásatás vezetőjét.
- öt tíz biztonsági tisztre lenne még szükségem és legyen náluk nyomkövető hogy mindenkire rá tudják tenni. De ha ez az itteni terrorszervezet úgy működik mint régen egykor a földön akkor hiába van bármennyi biztonsági tiszt a terrortámadást nemtudják megakadályozni. És még valami uram ha itt esetleg történne valami én fogok hadbíróság elé állni mert vállalni fogom a felelőséget. Claton Ford kiszáll. fejezem be a rádió beszéltést. Várok egy kicsit hátha csökken a feszültségem de sajnos nem segítet most semmi rajtam... Le hajtom a fejemet majd egy nagyot sóhajtok. És elindulok megkeresni az ásatásvezetőt.
Az ásatásvezetőjét nagyon hamar megtalálom éppen egy követ tanulmányozott. Odalépek a férfihez és bemutatkozom.
- Elnezést uram Clayton Ford vagyok. A férfi Bajoriur köszönt és bemutatkozik. Jos Utalának hívják. Nemtudtam mire számíthatok de belekezdtem a mondanivalómba.
- Van egy cardassiai Gul Rajar aki nagyon csatlakozni akar az ásatáshoz,utánna néztem az illetőnek de nagyon gyanús az előélete. Bizonyítani Nemtudom de valószínű hogy az "igaz út" terrorszervezet tagja lehet. Jos tudomása szerint az "igaz út" még nem csapott le ásatásokra.
- Nem nem téved mondom a férfinek. Szeretném ha össze hívná a többieket,remélem nem veszi zokon senki majd zokon ha nyomkövetőt kell majd viselnie. Persze ha vége az ásatásnak akkor a nyomkövetőt leszedjük mindenkiről. Ha Rajar ideérkezik önhöz kísérem.
- És még valami ha itt valami történne azért vállalni fogom a felelőséget. A beszélgetést sajnos be kellett fejeznem mert az egyik biztonságitiszt megszólított.
- Igen?
- Itt vagyunk uram,Mi a feladatunk?kérdezni az egyik tiszt.
- A feladat a következő,Megvárják amíg az ásatásvezetőt amíg mindenkit ide hív,a nyomkövetőket adjákrá mindenkire nincs kivétel. Ha ezzel végeztek vegyüljenekel és tartsák nyitva a szemüket,ha a legapróbb gyanús jelről is tudni akarok. Adom ki a parancsot. Maga mutatok az egyik biztonságira. Adjon nekem két nyomkövetőt köszönöm! Az egyiket felveszem. A másikat én adom Rajarra. Márcsak egy dolog volt hátra... Vissza indultam a bejárathoz. Pont időben értem oda mert abban a pillanatban ért oda Rajar. Megállok a férfi előtt és kihúzom magam előtte.
- Nos vissza jöttem később mondja a férfi döntöttek már? kérdezi.
- Először is szeretnék elnézést kérni a kellemetlenség miatt. Igen döntés született az ön ügyében. Beléphet. E nélkül nem léphet be mutatom a rajtam lévő nyomkövetőt. - A férfi hagyja hogy rá adjam a nyomkövetőt. Ha vége az ásatásnak le vesszük majd mindenkiről mondom.
- Most viszont az ásatásvezetőhöz kell kísérnem önt és ellépek a férfi útjából,erre tessék mutatom az utat és elindulunk.


 (HU)
 
IrisJainek
Dátum: Vasárnap, 2017-03-12, 21.23.12 | Üzenet # 8
U.S.S.Endeavour Tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Claytonra néztem és barátságos fejet vágtam mindenkihez. Az ásatás jó móka volt de kezdett néha az agyamra menni ez a feszültség a hirtelen kardassziai látogatás miatt. Nekem se volt szimpi ez a Rajar nevezetű egyed... 
Arrébb mentem de még elnéztem a lokál civilek felé, no meg a Bajori régészek felé akik minden egyes porszemet ajándékként éltek meg. Elismertem, valóban gyönyörű volt az egész, de kezdett fárasztó lenni. Valahogy vártam hogy hazamehessünk az otthon felejtett kapitányunkhoz. 
Randyhez léptem, elég közel és halkan megszólaltam: 
" Randy.. figyelj. Tudom hogy poénos itt lennünk, és nagyon tuti a hely de tudnod kell hogy Joss Uttala elég elfogult. Míg mindenki a könyvek elemzésén van, én rájöttem arra hogy a flotta trikorderek nem hazudnak. "- Odanyújtottam felé az adatokkal együtt.
" Ez a hely majdnem olyan instabil mint a New Earth prizma szigete. A gerendák repedeznek, minden omladozik. Bármelyik pillanatban otthagyhatjuk a fogunkat ha nem megyünk innen ki hamarosan. Nem azt mondom hogy most azonnal abba kellene mindent hagynunk és futnunk kellene, de nem jósolok túl sok jót. És másnak nem tudom mindezt elmondani csak neked. Jos nem hallgat meg, a többi Bajori jóformán..hülyének néz ha nem bólintok rá mindenre... és most Rajart is beengedte a kapitány. Ami lehet hogy diplomáciailag oké de szerintem ebből káosz lesz. Nem szeretném ha holnap már az egész Kardassziai vezetőség rajtunk csámcsogna... " - Vettem egy mély lélegzetet mert eddig hadartam, s folytattam a mondataimat. 
" A másik meg Lloyd kapitány. Ha így folytatja seggbe fogom őt rúgni!.. Te is hallottad hogy milyen elgyötört és lestrapált?... Valamit tennünk kell majd ha visszajöttünk. Ő a barátunk. Nem engedem hogy bedepizzen. És te segíteni fogsz majd nekem ebbe. " - Csókoltam meg az arcát lágyan.


 (HU)
 
RandyHarris
Dátum: Hétfő, 2017-05-15, 16.32.39 | Üzenet # 9
U.S.S.Endeavour-Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tudtam hogy végső sorban nekem kell majd döntenem a védelemmel kapcsolatban de még is valahogy nem hagyott nyugodni pár dolog..első sorban a kapitány viselkedése illetve  a helyzet sem tetőzött jó irányba..

.ühm...*köszörültem meg a torkom hangosan*

-Azthiszem van egy két fontos dolog ami nem hagy nyugodni ..uram....biztos hogy felmértük  a  lehetséges veszélyt? és ha igen....biztos hogy , nem akar ön is részt venni a küldetésen?....hiszen fontos hogy ön is  legyen itt hiszen létfontosságú szerepe lenne uram...és  meg jegyezném...uram...hogy , a  doki sem akarja itt tartani ha  nem muszáj.....a  hajó meg lesz magában uram...

*Nézett vissza  Iris-re  egy  fél mosollyal ,hiszen tudta hogy ezt akarta  Iris is csak nem merte kimondani mivel annak következménye lett volna *


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S.Endeavour » Tárgyaló
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: