Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » (Deep space 10)Empok Nor » Dokkoló gyűrűk
Dokkoló gyűrűk
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2017-01-29, 20.20.28 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Láthatatlan ellenség"


Hajó/ Bázis: Deep Space 10 

A Deep Spcae 10 már egy régóta elhagyatott csillagbázis volt.
A Csillagflotta azonban a 2800 as években megkapta rá az engedélyt s így elkezdhették a felújítási, korszerűsítési munkálatokat. Mindegyik tiszt nagyon jól tudta hogy ez mivel is fog járni. Megannyi munkával s odafigyeléssel, türelemmel.  
Megsimerni egy Kardassziai konstrukciót egy dolog, de hogy ott élni kelljen az egy másik dolog volt. Daniel Drews kapitány teljesen felkészületlenül érkezett tehát oda. Elméleti tapasztalata ugyan volt a bázisról és gyakorlati tapasztalata is elég sok volt, de nem tudhatta mekkora felfordulás vár rá a még készülőben lévő csillagbázison.  
Mivel már két éve szerelték a bázist, új tisztek érkeztek. és eligazitás volt várható a közelgő delegációk miatt. Arra azonban senki nem számított hogy folyamatos szabotázs akciók veszik majd kezdetüket, és egyre gyakrabban. 

*

Daniel Drews kapitány immáron jó ideje az Empok nor-on élt. 
Számára öröm volt látni ahogyan a hatalmas szerkezet újra életre kel, ahogyan a berendezésekről eltűnik a por s ahogyan megint hangok töltik meg a falakat. Kemény munka volt ez természetesen, de úgy tűnt hogy kezd valóra válni a Csillagflotta terve: egy szinte múzeális bázist üzembe tudtak helyezni, s hivatalosan is használni. Kemény munka volt, de sikerült. 
Drews kapitány nem véletlen volt büszke s oly elhivatott... azonban mint ahogyan mindenki más, úgy ő is tudta hogy a munkának még ennyivel nem lesz vége, s hogy mindezen idő s energia még csak a kezdete valaminek. 

Aznap érkeztek új tisztek, végre olyanok akik már egészen biztosan vele fognak maradni a főtiszti karban. 
Drews kapitány feszült volt, mert igencsak nagy volt rajta a felelősség a bázis, az új tisztek és a közeljövőben érkező delegáció miatt is. Az admiralitás ugyanis a bázisra akart jönni... 
De ez még pár napot várhatott... most tudta hogy neki és elsőtisztjének fogadniuk kell a flotta álltal kijelölt kormányosukat.
Mikor a dokkológyűrűhöz közeledtek Dave Cromwell csapódott oda hozzájuk és leadta a jelentést szinte azonnal. 
A férfi fel volt pörögve, és alig várta hogy egy kis dícsérethez jusson. Az utóbbi időkben tényleg nagyon igyekezett, szerette volna bebizonyítani hogy ő nem hasznavehetetlen. 

( Altraid - Dave- Daniel - Brenda - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
NickAltraid
Dátum: Szerda, 2017-02-15, 21.07.37 | Üzenet # 2
A Deep Space 10 Elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Deep Space ten egy lényegében elavult konstrukciójú csillagbázis volt amit a flotta most felélesztett. Mint a porból magasra szálló főnix,egész egyszerűen lenyűgöző munkát csináltak vele a gépészek. Altraid parancsnok, már majdnem annyi ideje volt a bázison mint Drews kapitány így ő is tapasztalhatta. Olyan volt mintha a semmi közepén fakasztottak volna újra vizet. 
Ahogyan minden megint csillogott, s a tisztek sürögve-forogva jártak-keltek megint, Nick azt érezte hogy ez a megbizatás talán hosszabb lesz számára mint az előző. 
Soha nem tudott elég jól beilleszkedni sehova sem a családján kívül, így reménykedett benne hogy talán majd ez az alakulóban lévő legénység lesz a hőn áhított egység. 
Hátra fűzött kezekkel kísérte el a kapitányt a dokkolóhoz, és közben nagyon várta hogy megtudhassa ki is lesz az új tiszt akit a csillagflotta vezényelt ki hozzájuk. Nem kételkedett az admirálisok döntésében, csak már ő maga is nagyon szerette volna látni a kormányost.
Megálltak a dokk-gyűrű előtt amikor Dave Cromwell került eléjük.
- Jó napot! - Pillantott a szeleburdi férfira, s elvette tőle a jelentését. - Nem tudom hogy ez most mennyire volt fontos.. - Jegyezte azért meg egy félmosollyal s átnyújtotta Drewsnek a jelentést tartalmazó padd -et.
- Kösz parancsnok- helyettes. Szerintem a kapitány ma sem fog unatkozni. Hála önnek.. nah nehogy elmenjen! Éppen köszönteni fogjuk az új tisztünket.


 (HU)
 
Dave
Dátum: Szerda, 2017-02-15, 21.59.41 | Üzenet # 3
A Deep Space 10 főgépésze
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 168
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Kapitány! - Utánuk rohantam. Nos akkor vettem észre őket, és a farzsebembe volt a jelentésem. Pokoli egy meló volt újra összehozni azt a szemétdombot amit űrbázisnak hívtak de már láttam a fehér fényt az alagút végén és szerettem volna elújságolni! 
De ezek ketten meneteltek előre, meg se vártak... szép! 
- Kapitány úr! - Folytattam diszkrét üvöltéssel, de olyan sok ember volt hogy elnyelték a megmaradt a hangom is. Átugrottam egy pár leselejtezett Kardassziai szemetet mert muszáj volt, és nagy nehezen beértem az álompárt ennek örömére. 
- Uram... - Álltam meg előttük kapkodva a levegőt.. - Úgy látszik nem hallottak...a jelentésem. - Előre nyújtottam gyorsan a parancsnok nőnek. - Nézzék. Ez szükséges volt igen. - Kapkodtam a fejemet a nőre meg a férfira. - Ezt írtam egész éjszaka. Részletesen benne van minden amit a srácokkal javítottunk a bázison. A hatos szinten.. - Mutogattam lefele kapkodva még mindig a lélegzetet. - Pl megin van normális szerkezeti integrítás.. és már a pajzsrendszer is működik a föderációs standardok szerint. - Nyeltem egyet, majd félrebiccentett fejjel a dokkzsilipre néztem. Jó persze maradok. Érdekelnek az új..kolegák. Hogyne. - Kihúztam magam, és beletöröltem a koszos kezemet a fekete nadrágomba, majd hátra fésültem a hajamat úgy sacc per kb. 
Hátrébb léptem a parancsnok és a kapitány háta mögé, feltűrt egyenruhámba, és magamban vártam a dícséretet de.. hát azt úgy tűnt nem kapom meg. 
A műmosoly azért maradt meg az optimizmus mert hátha mégis megdicsér majd valaki. 
~ A remény hal meg utoljára basszus. ~ Gondoltam magamban.
 (HU)
 
DanielDrews
Dátum: Kedd, 2017-02-28, 17.17.51 | Üzenet # 4
Deep Space 10 kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amióta a Deep space 10 azaz a  Empok Nor ,bázist megszereztük nehézkesen úgy véltem hogy az elhagyott bázist fel kell újítattni  a Csillagflotta engem bízott meg a munkára hogy én próbáljam,helyre ütni a bázis színvonalát hogy létfontosásgú  erődítményt építsek belőle.Mivel,toborozni sem volt könnyű embereket egy ilyen feladathoz beszervezni....mivel ,a  bázisnak inkább rossz híre volt mint jó , a Kardassziaiak nem inkább  a bázis szépségére törekedtek de úgy véltem hogy sok lehetőség nyílt meg hogy a bázist felhasználhassuk közös érdekekre főként békés fajok kúltúrájának diplomatáinak a  fogadása és a béke védelmezőjeként védeni a  szektor ezen részét.Az elmúlt,időkben nem kevés gondokkal kellet szembenéznünk a  bázison...csapdákkal,fenyegető struktúrális problémák...és főként a Kardassziai Únió megerősödésének  a gondja is felvetődött ,hiszen elég sok problémás Kardassziai próbált Bajori csoportokat rossz körülmények között lekolonizálni ezért nekünk segíteni kellet  a környező holdak és  bolygók kolonizálásának  a segítségét. A bázist,megpróbáltam  a  tudásom szerint a  legjobban elvégezni ezért megpróbáltam csak olyan személyeket beszervezni a bázisra akik a megfelelő munka kört képesek az általuk legjobb teljesítményel elérni.Büszke voltam mint kapitány és mint felettesük arra amit elértek a bázissal.Ekkor ,Dave Cromwel is rögtön bele vetette  a munkába magát pedig nem rég jött a bázisra ahogy az elsőtisztem mellet sétáltam épp arról beszéltem mi közben Dave is megjelent hogy kellene kezdeni valamit a bázis taktikai személyzetével illetve a biztonsággal.

-Mivel a delegáció,hamarosan megfog érkezni így  szeretném ha  mindenbe támogatnánk őket..nem akarok ,se túlzott feltűnést de annyira  elhanyagolást sem azt szeretném ha a  biztonságiak mindig ott lennének ahol ők és figyelnének a szinteket jobban...nem akarok ,sem Bajori robbantásokat sem Kardassziai robbantásokat...csak azt akarom hogy ,béke legyen ..pedig tudom hogy háború van még mindig egykét helyen...de néha kell egy-egy hely ahol  a béke jelét is mutatjuk...

Ekkor érkezett meg Dave is.

-Köszönöm--

*Vette el a  jelenést

-Az energiával hogy állnak ...ennél a kétszerese kell  a bázis létfentartóinak...


 (HU)
 
Lafayette
Dátum: Kedd, 2017-03-14, 22.24.58 | Üzenet # 5
Royal/Hadnagy/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Feszült voltam, ideges. Új bázis, új látni valók, új zóna és még nem is beszéltem arról hogy ismeretlen embereket kellett megszoknom.
Nem voltam híve nagyon a barátkozásnak, de erőltettem. Ha új helyet kell megszoknom emlékezzenek majd ám, de főleg úgy hogy igen, ő volt az a kedves tiszt, a jó kormányos.
Apámra gondoltam és a keresztapámra hogy ők ketten mennyi mindent éltek meg ketten, és valahol talán ők is ugyanilyen feszülten kezdhették a legelső munkanapjukat.
Persze, ez előtt már volt tapasztalatom, más hajókkal, sőt még az akadémián is, de ugyanakkor tudtam a saját képességeimet, ismeretem magam és sejtettem hogy még kell tanulnom ahhoz hogy úgy emlegessennek egyszer hogy a legjobb pilóta a flottában. De azon voltam nap mint nap hogy bizonyíthassam is ezt.
Aztán végre megérkeztünk. Olyan lassan értük be azt az ezer éves bázist mintha órákig meneteltünk volna. Mondjuk Bajori teherszállítóval jöttem... mit vártam? De legalább a hangulat az jó volt.
~ Nah most ugrik a majom a vízbe. ~ Gondoltam magamban.
Magam elé engedtem az idősebbeket akik vagy ártatlan Bajori botanikusok voltak vagy csak civilek hogy áldásukat adják a helyre. Aztán legutolsónak kiszálltam, az oldaltáskámat szorosan magam mellett tartva, s nem is gondoltam volna hogy éppen majd Drews kapitány és a vezetőség fog engem fogadni.
Tisztelgésbe vágtam magamat.
" Brenda Lafayette pilóta. Szolgálatra jelentkezik, uram. " - Mutatkoztam be egy halovány mosollyal, és tettre készen.




Az üzenetet módosította Lafayette - Kedd, 2017-03-14, 22.30.11
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2017-03-18, 19.06.08 | Üzenet # 6
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután a tisztek kezet fogtak egymással s bemutatkoztak a másiknak Drews kapitány majdnem azonnal szembesült a ténnyel hogy a Kardassziai és a Bajori delegációk is hamarosan megérkeznek.
Utasításokat adott ki, majd ő maga, és a parancsnok elindultak köszönteni Tana Swala miniszter elnököt és Kay Beront is, a Bajorról. Tudván hogy ezek nagyon kritikális pillanatok lehetnek a bázis további működésében, Dave kapta meg a szíves feladatot hogy megmutassa Brendának a csillagbázis különféle részeit.

Mikor a kapitány, és a parancsnok beérkeztek a dokkoló gyűrű leghátsó részébe a Kay és a miniszterelnök már ott voltak. A miniszterelnök egy nő volt, Tana Swala aki modern nézeteket vallott s rendkívül toleráns is volt. Azonban nem bízott még mindig a Kardassziaiakban, s bár látszatra őket is elfogadta, erős ellenérzéseket táplált a Kardassziai faj tagjait iránt. Minden erejével azon volt hogy kirekeszthesse a Kardassziaiakat a szektorból titkon csak a Föderációs tanács nem adott neki jogot hozzá. A Föderáció ugyanis nem akarta kirekeszteni a Kardassziaiakat a térségből, hisz a Kardassziai únió fontolgatta a belépését.
Kay Beron Atheon a vallási vezetője volt a Bajori népnek. Mivel a férfi csak nemrég volt a Kay ezért még nem sokat lehetett róla tudni, csak annyit hogy rendkívül empatikus és naív volt, akai gyakran nem értett egyet a miniszterelnök szavaival.

- Üdvözlöm önt kapitány. Parancsnok. Mindig öröm látni önt Mr Drews. - Mosolyodott el a miniszterelnök kedvesen, hisz kedvelte a férfit s amióta a csillagflotta megpróbálta újra üzembe helyezni az Empok nort, Tana Swala gyakori látogató volt arrafele. A Kay azonban még soha nem látta a bázist. A középkorú férfi nagy szemekkel vizslatta a régi falakat melyek most újra élettel teltek meg.
- Üdvözlet, Kay Beron vagyok. Nagyon örülök hogy találkoztunk, Drews kapitány. - Fogott kezet a férfival majd a parancsnokkal is. - Amit csináltak a bázison azt szavakkal nem tudom körbe írni. - Folytatta a Kay. - Tudja.. évtizedekkel ezelőtt ez a hely egy borzalmas hely volt. A megszállás alatt sokan éltek itt, s soskan életüket vesztették. De már látom hogy akár meg is áldhatnám a helyet, így a próféták is látnának hogy mennyire hasznos lesz majd, mindenkinek. - Közben elindultak a tárgyalók felé.
- Mondja kapitány, a Kardasziai követség is jelen lesz a megbeszélésen? - Kérdezte a miniszterelnök immáron kevéssé lelkesedve a gondolattól hogy majd Kardassziaiakat kell látnia aznap.

Közben Dave és Brenda a lakó gyűrűk felé vették az irányt s beszélni kezdtek szinte mindenről. Dave szokás szerint dicsekedett, talán túlzottan is, Brenda pedig az apjáról mesélt. Dave feladata volt hogy megmutassa a nőnek a kabint ahol majd lakni fog s minden kérdésre választ adni, már ha Brendának volt valami kérdése.

( Daniel- Nick - Dave- Brenda - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
DanielDrews
Dátum: Hétfő, 2017-04-03, 17.18.41 | Üzenet # 7
Deep Space 10 kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Fogadtuk a  Bajori nagyköveteket(képviselőt is) is ,nem igazán állt szándékomba kirobbantani egy  újabb háborút  így inkább megpróbáltam kedves  lenni mindkét félhez nem akartam problémákat csak azt akartam hogy mindenkinek jó legyen és békében legyünk bár ezt tudta ,a  harciasabb énem legbelül hogy  ez lehetetlen két oylan faj miatt akik szinte egymás torkának esnének akkor is ha  az életük múlna egy esetleges szövetségről..minden esetre meg kellet próbálni még akkor is, ha ez nehezükre esett főleg a Kardiknak..

-Üdvözlöm a bázison..

Szóltam  a fogadott személyhez ,majd be is mutatkoztam neki

-Daniel Drews vagyok..ő pedig itta z eslő tisztem Nick Altraid...úgy hiszem hogy közösen ,sok mindent érhetünk el..igen a Cardassziak már a bázison vannak de nagyra értékelem hogy  ők is békés szándékkal fordultak a bázis felé ahogy önök is...köszönöm hogy végtére még is eljött a találkozóra--

Utolsó szó után hallgatott el majd  követte  a lift felé az első tiszttel együtt kissé lemaradva majd beérve  őket.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » (Deep space 10)Empok Nor » Dokkoló gyűrűk
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: