Ha szeretnél több karakter lenni akkor írj ide hogy szeretnél igényelni ez azt jelenti hogy a másik karaktered-el is foglalkozni kell.Ez egy lehetőség is olyan tagok számára akik szeretnének több karaktert használni és szeretnének pörgősebb küldetésekben részt venni vagy csak szeretnek több karaktert irányítani. Kritérium:Azzal a karakterrel nincsen szavazzási jogod a fórum életébe (ez szerintem ez jogos és logokius is.)
Nem szólhatsz bele a fórum életébe csak a játék részébe azzal a karakterrel csak az eredeti karaktereddel ez szerintem egyértelmű.És persze kötelező vele írnod,vagy ha hanyagolod 1 hónapig a karaktered akkor azt automatikusan törlöm.
Egyébb kritérium:Maxmimum:1-xer igényelhetsz még plusz 1 karaktert . Leginkább szabad karaktert "pl:Cruz Keldon"['Szabad karakterek']válasz de ha szeretnél egyedi karaktert akkor az legyen híres karaktert pl:(Kim zászlós(St Voyager)).De ha még ez sem felelne meg neked akkor ha tényleg szeretnél egyedi karaktert akkor írd meg nekem privátba és én és a Star Trek In Future team eldöntjük közösen.
Megértéseteket köszönöm és igényeljetek csak nyugodtan hajrá!