Hello! BAgyula Timi vagyok alias Ash Smith a Uss Enterprise-J kapitánya.
Imdáok bármilyen dolgot tenni,amiben kiélhetem színészi hajlamaimat,vagyis fórumozni,dramatizálni,novellákat írni.(Ehhez keresnék megfelelő novella író tásat is ) Amit még nagyon szeretnék tenni az a barátok gyűjtése és a velük való 'lógás".
A Star Treket én is olyanm hat éves korom körül kezdtem el nézni,és azóta is aktívan imádom. :-))
Mindig is szerettem volna olyan fórumon részt venni ahol a viták elenyésző számúak és kultúráltan tudnak ismerkedni,kapcsolatokat építeni az emberek.
Kedvenc Star Trek filmjeim:A Kapcsolatfelvétel,A Star Trek XI,Az Űrlázadás,A Nem ismert tartomány stb...Így egymás után sorrendileg de amúgy mindegyiket imádom :-))
Minden sorozatból más karakter a kedvencem ezért ez elég hosszú lenne leírni.A kedvenc fajaim a Vulkániak és az Andóriaiak.
Minden Star Treket minden mennyiségben imádok de bámilyen más sci fit szívesen olvasok és nézek.Azt hiszem a zene a dráma a lovaglás a sci fi és az írás az amit igazán szeretk az életemben.A fórumról szinte mindenkivel szeretnék jó kapcsolatban lenni de akik nagyon közel állnak hozzám az Nubet,Su,és DAve :-)
Az aktivitási szintem az mikor hogy de igyekszem azért kapitányi rangomhoz megfelelően lenni.
Elérhetőségeim:
Msn:kittrevier@hotmail.com
E-mail:zero17@citromail.hu vagy kittrevier@hotmail.com
Egyébként Budapesten lakom és jelenleg a RAul WAllenberg Humán Szakközépiskola és Gimnázium 14 ed éves végzős hallgatója vagyok,Gyógypedagógia szakon. :-)
Végezetül egy-két idézet:
"Az alvó kis hercegben a legjobban a virágjához való hűsége hat meg: egy rózsa képe, mely akkor is úgy ragyog benne, mint egy lámpa lángja, amikor alszik... és ettől még törékenyebbnek tűnt a szememben. A lámpákra nagyon kell vigyázni: elég egy hirtelen kis szél, hogy kioltsa őket."
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
"Szükségetek volt egymásra. Nem foszthattalak meg annak felfedezésétől, mire vagytok képesek együtt - a barátságtól, ami meghatároz titeket, úgy, ahogy azt még nem is sejtitek."
Spock:Star Trek XI
"Everybody got wings, you just have to find them and open them."
DAve GAhan