Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Smith  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » "Beszélgető" » Star Trek közösségi bemutatkozások(személyek bemutatkozása)
Star Trek közösségi bemutatkozások(személyek bemutatkozása)
Nubet
Dátum: Szerda, 2010-05-12, 10.37.59 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sziasztok!

Én Bagyula Ádám vagyok a Star Trek In Future moderátora és az Enterprise-J taktikai főtisztje,szeretnék a fórummal kapcsolatban fellépíteni egy nagy Star Trek közösséget amelyben szerepjátékos fórum keretein belül játszunk.Célom:egy jó fórumot kerálni,fellépíteni egy jó közösséget,ki alakítani egy jó szerepjátékot,indítani jó történeteket és ahhoz keressni jó fórum Mester-t.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------
Hobbym:leginkább fórumozás,zene szerkeztés,videó szerkeztés(készítés),fórum építés,zene mash-up(mix-remix),zenével kapcsolatos dolgok,kép manipulátorok,építeni (szerkezteni) egy kitűnő fórumot(projectek).

Elérhetőségeim:msn:nubet@citromail.hu
e-mail:nubet@citromail.hu

Fórumaim:U.S.S Destryt szerepjátékos oldal
AVP fórum
Stargte Atlantis szerepjátékos oldal
Star Trek In Future

Hátterem a témával kapcsolatban:5 éves korom óta Star Trek rajongó vagyok és az életem a Star Trek körül forog azóta is.

Közösségi portálok(!):Myvip,facebook,Iwiw,stb....

"lehet hogy moderátor vagyok és Taktikai főtiszt de nem vagyok eltelve magamtól,aki szereti a Star Trek-et az csatlakozzon ehhez a fórumhoz mert leginkább az értékes hozzászólások és az értékes fórum élet mellet a megbcsülést és veszekedések nélküli fórumot szeretnék fellépíteni."

Fórum időzési(aktivitás) idők:szinte egész nap--pár óra kimaradás de ezt úgyérzem hogy ez a minimális amit nyújthatok a moderátori "rangom" mellet.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szerda, 2010-05-12, 11.21.38 | Üzenet # 2
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hello!

BAgyula Timi vagyok alias Ash Smith a Uss Enterprise-J kapitánya.
Imdáok bármilyen dolgot tenni,amiben kiélhetem színészi hajlamaimat,vagyis fórumozni,dramatizálni,novellákat írni.(Ehhez keresnék megfelelő novella író tásat is ) Amit még nagyon szeretnék tenni az a barátok gyűjtése és a velük való 'lógás". biggrin

A Star Treket én is olyanm hat éves korom körül kezdtem el nézni,és azóta is aktívan imádom. :-))
Mindig is szerettem volna olyan fórumon részt venni ahol a viták elenyésző számúak és kultúráltan tudnak ismerkedni,kapcsolatokat építeni az emberek.
Kedvenc Star Trek filmjeim:A Kapcsolatfelvétel,A Star Trek XI,Az Űrlázadás,A Nem ismert tartomány stb...Így egymás után sorrendileg de amúgy mindegyiket imádom :-))

Minden sorozatból más karakter a kedvencem ezért ez elég hosszú lenne leírni.A kedvenc fajaim a Vulkániak és az Andóriaiak.
Minden Star Treket minden mennyiségben imádok de bámilyen más sci fit szívesen olvasok és nézek.Azt hiszem a zene a dráma a lovaglás a sci fi és az írás az amit igazán szeretk az életemben.A fórumról szinte mindenkivel szeretnék jó kapcsolatban lenni de akik nagyon közel állnak hozzám az Nubet,Su,és DAve :-)

Az aktivitási szintem az mikor hogy de igyekszem azért kapitányi rangomhoz megfelelően lenni.
Elérhetőségeim:
Msn:kittrevier@hotmail.com
E-mail:zero17@citromail.hu vagy kittrevier@hotmail.com

Egyébként Budapesten lakom és jelenleg a RAul WAllenberg Humán Szakközépiskola és Gimnázium 14 ed éves végzős hallgatója vagyok,Gyógypedagógia szakon. :-)

Végezetül egy-két idézet:

"Az alvó kis hercegben a legjobban a virágjához való hűsége hat meg: egy rózsa képe, mely akkor is úgy ragyog benne, mint egy lámpa lángja, amikor alszik... és ettől még törékenyebbnek tűnt a szememben. A lámpákra nagyon kell vigyázni: elég egy hirtelen kis szél, hogy kioltsa őket."

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

"Szükségetek volt egymásra. Nem foszthattalak meg annak felfedezésétől, mire vagytok képesek együtt - a barátságtól, ami meghatároz titeket, úgy, ahogy azt még nem is sejtitek."

Spock:Star Trek XI

"Everybody got wings, you just have to find them and open them."

DAve GAhan



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "


Az üzenetet módosította Smith - Szerda, 2010-05-12, 11.27.06
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » "Beszélgető" » Star Trek közösségi bemutatkozások(személyek bemutatkozása)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: