Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás, Storyteller, Daniels, Mozgató  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Jelenlegi küldetés » Általános jelentések-(Régiek) ((ide is kell beírni ha adsz le jelentést))
Általános jelentések-(Régiek)
Nubet
Dátum: Szombat, 2010-05-22, 14.05.46 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
(ide írd be ide is(meg amikor olvassa a kapitány a jelentést is) a jelentéseket amiket leadsz az érthetőség miatt.)

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2010-05-22, 14.06.42 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jelentés Smith kapitány részére:
Ahogy a parancsra át kutatuk a helyiségeket egyre csak rájöttünk,hogy itt valami nagyobb incidens történhetet ahogy megláttuk az első ajtót amit képesek voltunk és( lehetséges is volt),megpróbáltunk kinyitni.A csapat amit kaptam nem tudta kinyitni az ajtót így arra gondoltam hogy találok egy másik helyet ahonnan meglehet közelíteni a helyiséget,ezzért bemásztam a 2-es jeffries csőben és végig mentem azon szint felett amely áthaladt a hely felett ,aztán phaserrel kiforrasztotam az ajtót ami levolt zárva és bejutottam oda.Később pár percel,be engedtem a társaimat is de előtte alaposabban körül néztem.Amikor be engedtem őket ,hallotunk még ez előtt morze jeleket amiket valaki kopogtatot valahonnan és hallotunk segély kérő hangokat is.Ezzért később találtunk a helyiségben egy "kapszulát",amely valószínűsíthetően valami anyag csere le lassító hely eszköz lehetet de amin beléptünk a hajóra ez valószínűsíthette hogy automatikusan bepróbált kapcsolani az összes rendszer így leállt ez a eszköz energia ellátása is mert ,az eszköz elromlot és azt hitte hogy van normális leveő ellátás ahelyiségben és a hajón is.Amikor kinyílt a kapszula ,kieset belőle egy ember akin füderációs ruha volt még korabeli ,nagyon meglepődöt és ilyedt volt de később tudomásul vette a dolgokat,de addigra elájult a levegő hiánytól így felvittem a hajóra a többi eszközzel is amiben emberek voltak ,és amiket még ez előtt találtunk,így felmentünk a hajóra és az orvosiba át transzportáltuk a túl élőket.
Jelentés vége.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 13.33.54 | Üzenet # 3
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Williem Gutierrez: jelentése Nubet Parancsnokhelyettes részére:
Hajónapló. Csillagidő: 150754,8

A reggeli műszakváltás kicsit nehezen ment. 05:50 perckor találkoztunk a Freach nevű Ferengi hajóval. Segítséget kértek tőlünk, amit Vren Hadnagy az éjjeli műszak parancsnoka, a Vulkáni logikájával késlekedett megadni, ezért 1 Ferengi tiszt meghalt és a szállított áru egy része is megsemmisült.
06:00 kor értem a hídra, ekkor már elég kiélezett volt a helyzet a Ferengikkel. A késlekedés okát Vren hadnagy elmagyarázta nekem és bevallom, hogy fordított helyzetben én is így döntöttem volna!
06:10 kor 12 emberem átszállt a Ferengi hajóra és elkezdték felmérni a károkat, majd elkezdték a javítási munkálatokat. A Freach kapitánya egy bizonyos Zgrud nevű Ferengi.
Áthívtam a hajóra hogy elmondhassa a történteket. A Kapitány állítása szerint 3 Romulán Harcimadár támadta meg a hajóját, de furcsa módon amint léket ütöttek a pajzson és a hajótesten, álcázták magukat és elmentek. A hajón végzett letapogatások is ezt az állítást igazolták. Ezután azonnal kiadtam a parancsot álcázott hajók keresésére és a Vörös riadót léptettem életbe.
A keresést 10:25-ig folytattuk, de nem találtunk semmit, így újra a javításokra koncentrálhattunk, ami igen lassan haladt a Ferengi legénység akadékoskodása miatt.
19:43 perckor sikerült a hajót megjavítanunk. Majd 20:05 kor a Freach visszaindult a Ferenginárra. Vren Hadnagyot behivattam az irodámba, hogy megtudakoljam, hogy ő miért késlekedett, hisz vulkáni és ők nem hagyatkoznak a megérzéseikre, mint ahogy mi emberek tesszük azt sokszor. Vren véleménye szerint túl közel volt a támadás hozzánk, hogy véletlen lehessen. A Hadnagy most is mint az indulásunk óta minden beszélgetésünk folyamán felhozta az aggodalmait egy esetleges kém jelenlétére a hajón. Most bizonyíték gyanánt a Ferengi támadással támasztotta alá állítását. Engedélyeztem neki egy belső vizsgálat lebonyolítását, de az eredmény nem hiszem hogy az állításának helyességét bizonyítja majd.
21:30-kor az érzékelők aggasztó adatokat mutattak egy körülbelül 1 fényévre lévő nagy kiterjedésű nebula jelenlétéről. Valószínűleg át kell rajta vágnunk, mert a kiterjedése miatt napokba telhet a megkerülése. A megérkezésünk várható időpontja kb 16 óra múlva.
22:10 perc hajónapló vége.

Hajónapló. Csillagidő: 150757,4

06:00 perc. A műszakváltás simán ment, mint általában mindig. Még 8 óra mire elérjük a csillagködöt. A legénység izgatott, de a tőlük elvárható szint felett képesek teljesíteni.
A nebulából érkező sugárjelzések kicsit megzavarták az érzékelőket, így az összetételét még homály fedi, de most adtam parancsba egy szonda felkészítését, hogy kilőjük a nebulába, hogy a mért adatokból meg tudjuk határozni az összetételét és a hajóra gyakorolt hatását.
07:25 kor kilőttük a módosított szondát.
12:55 kor a szonda elérte a nebula peremét és bíztató eredményeket hoztak az eddigi mérések. A nebula fő összetétele Argon, Hidrogén Hélium, Szilícium, Vas némi Oxigén. Tehát átkelésre alkalmasnak nyilvánítottam. A várható érkezés 1 óra múlva.
13:30. Vörös riadót rendeltem el 3 Romulán Harcimadár feltűnésének okán. 10 perc üldözés után 2 Harcimadár leszakadt, de a harmadik szakadatlan a nyomunkban.
13:55: Elértük végre a csillagködöt! A Romulán hajó a nyomunkban, és most még 2 Klingon felségjelű hajót is érzékelünk. Ezt lehet nem éljük túl!
-Sid Meytreith kapitány beszél...valószínűleg ez az utolsó bejegyzésemAz Essex legénysége kitűnően teljesített a csatában.Én itt maradok egy-két tisztemmel és...olunk a Klingonokkal.Nem hagyhatom hogy a hajóm egész legénységét lemészárolják.-A kapitány köhögni kezd a felvételen aztán folytatja.-Azt hiszem...azt hiszem az Essex remek hajó volt.Átéltünk már sok jót és sok rosszat együtt.-Ki szünet és folytatódik.-Remélem egyszer majd valaki megbűnteti a Klingonokat ezért a mészárlásért amit ma tettek.Ha valaki ezt valaha is elolvassa..nos,annak...jó szelet...Hajónapló vége.


 (HU)
 
Liz
Dátum: Kedd, 2010-09-07, 16.54.07 | Üzenet # 4
Vendég
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 73
Kitüntetések: 5
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Carry parancsnokhelyettes jelentése Oveido kapitánynak a Trewis kolónián végrehajtott küldetésről:
A lesugárzásunk után igyekeztünk minél alaposabban felmérni a terepet. Miután az Enterprise-Fnek el kellett hagynia a térséget egy elhagyatott bányásztelephez értünk, ahol egy csapat szürke köpenyes ferengi ránk támadott. Jelentős túlerőben voltak, és valószínűleg nem is lett volna esélyünk ellenük, ha nem jön valami borzalom...
A 'borzalom' konkrétan egy hatalmas méretű, leginkább egy ősgyíkhoz hasonlító lény volt. Egy égő faággal sikerült kissé elijeszteni azonban ezután elkezdett ömleni az eső, így egy közeli barlangba menekültünk. A barlangban épp csak meg tudtunk pihenni, mikor egy férfi a sötét alagút mélyéről Delson parancsnokra támadott.
A férfit végül sikerült megállítani mielőtt nagyobb kárt okozott volna akármelyikünkben is, és tőle tudtuk meg, hogy nem sokkal ezelőtt a ferengik kirabolták a kolóniájukat, ezért volt olyan ramaty állapotban a bolygó. Sőt mint kiderült, a kolónia vezetőjét tisztelhettük személyében, név szerint Jarath Helltoh-t.
A félreértések tisztázása után szétváltunk, Delson parancsnok egy olyan helyet keresett ahonnan elérhetjük a hajót, míg én egy lehetséges komp leszállóhely vagy felsugárzási pont után kutattam. És végül mindezek után mind a kettőnknek sikerült épségben és egészben visszatérni a hajóra, a kolónián maradtak pedig megkezdték otthonuk újjáépítését így azt hiszem elmondhatom hogy a küldetés sikeres volt.
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Jelenlegi küldetés » Általános jelentések-(Régiek) ((ide is kell beírni ha adsz le jelentést))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: