Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Nepher
Uss Nepher
DeniseKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-10-21, 10.50.24 | Üzenet # 1
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Hatalmi harc"


Prológus : Egy boldog család

Mikor reggel felébredtem úgy éreztem ez a nap emlékezetes lesz.
A férjem születésnapja. Megpusziltam az arcát, majd játékosan megdobtam őt egy fehér párnával.
- Jó reggelt "bácsi"! - Vigyorodtam el rá. Ez persze csak egy rossz viccem volt hiszen Chad nem volt se öreg se fiatal; csak simán középkorú... persze persze, azt már meg se említem hogy mennyire de mennyire ugrott arra hogy öregem, vagy öreg apám.. nem akart megöregedni semmiképp sem.
Kiugrottam az ágyból majd kinyujtóztam, aztán elkaptam a felém közeledő kisgyermeket.
- Mondtam neked hogy nem ébreszthetsz fel. - Kaccsintottam kislányomra. - Még csak nyolc óra, az istenit te gyerek. - Összeborzoltam egyenes szálú szőke haját majd kiugrottam az ágyból mosolyogva.
Ahogyan elindultam az étkező felé megfogtam Jilly kezét és lassan kezdtünk el lépkedni. Minden annyira tökéletes volt.. egy hét a paradicsomban, a családommal.
Jilly, Anthonia, Chad és én. A család.
És az a hét volt a szabadhetem amikor se csillagflotta, se Uss Archer se semmi.
Persze sokat gondoltam a hajómra, melyik normális, gondoskodó kapitány nem de abban a helyzetben már vagy három hónapja nem láttam a családomat.
- Megvársz itt? - Kérdeztem Jillytől. Adtam egy puszit a feje búbjára, majd visszaindultam
Chad-hez aki még mindig az ágyban lustálkodott.
Kinyújtotta a kezét és átkarolt, én pedig csak néztem őt.
- Annyira csodálatos vagy. - Mondtam neki halkan. - Mindig bearanyozod a napomat..köszönöm. - Akkoriban voltunk túl a Romulán hadjáraton a Horizont visszafoglaltuk, szóval mondhattam volna azt hogy teljes mértékben elégedettnek érezhettem volna magamat... három nappal később azonban minden megváltozott...

*


A Nepheren:
A Uss Nepher hajón álltam egy hónappal később.
Úgy éreztem hogy ez az egyetlen lehetőségem arra hogy megmentsem a férjem, habár vagy egy tucatnyi szabályt szegtem azzal meg hogy egyetlen magyarázat nélkül hagytam ott a legénységem.. a vezérkar biztosan azt hitte megőrültem, de nem így volt.
Akkor voltam a legjobban eszemnél...
A Nepher kapitánya régóta a legjobb barátnőm volt, szóval tudatában voltam annak hogy ezzel előttem minden szívesség tartalékomat feléje, de végig azt bizonygattam magamnak hogy meg fogja érni.. meg fogja..
Ahogy ott ácsorogtam, morfondírozva azon hogy mit tettem és hogy mire is készülődöm most hirtelen valaki a vállamra tette a kezét, csak erre lettem figyelmes.
Hátra néztem és egy kék szempárral néztem farkas szemet; egy magas férfival kapitányi ruhába...
Egy pillanatra nem tudtam egy szót sem szólni annyira meglepődtem majd vettem egy mély lélegzetet és végre hangot tudtam kiadni magamból:
- Cross kapitány.. az admirális küldte gondolom.. gondolom aggódik értem.. - Szóltam oda félhangosan. - De ne aggódjon.. mindent meg tudok magyarázni. - Tettem hozzá miközben nekidőltem a hideget árasztó ablaknak. - Tudom hogy furcsán viselkedtem mostanában, tudom hogy nem értesítettem a flottát arról hogy ide jövök.. - Elhalkultam, aztán folytattam. - Szóval.. hadd halljam a kérdéseit.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-10-23, 13.30.16 | Üzenet # 2
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már délután felé járt, mikor a hajóra léptem. Nem sok hajón jártam eddig, ahol ilyen fegyelmezett lett volna a legénység mostanában. Sok minden történt az elmúlt időkben, így érthető, hogy mindenki nyugtalan. A transzporter platformról lelépvén, elindultam a folyosón. Feladatom szerint, Denise Kirk Kapitány-t kellett megkeresnem... Nem igazán tudtam semmit az ügyről így kérdésekkel felszerelkezve és nagy kíváncsisággal indultam el. Csak annyit tudtam, hogy Kirk Kapitány ezen a hajón tartózkodik.
Mindig én kapom meg a rejtélyes feladatokat... De nem bántam. Kirk Kapitányt viszonylag rég ismerem és volt már pár kalandunk így azonnal elfogadtam amint a neve elhangzott.

Haladtam a folyosón... Kissén megnéztek az emberek... de ez nem csoda. Miután kiderült ki is vagyok én, eléggé ismerté válhattam. Sose szerettem a feltűnést, de ezt most élveztem. Nem vagyok olyan mint mások... sose voltam, így ez pont kapóra jött.
Egy folyosó kereszteződés után, pont megláttam Denise-t... Ahogy állt és gondolkodott valamin. Már éreztem, hogy póker party készülődik.

Vállára tettem a kezem, vigyázva hogy a "karmaim" lehetőleg ne felé álljanak, majd megfordult. Karba tettem a kezem, majd bólogatni kezdtem, s amikor a kérdésekre terelődött a szó, a sok előkészített kérdés helyet csak ennyit mondtam:

-Mondja el mi történt....


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 18.59.14 | Üzenet # 3
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vártam hogy majd kérdez valami olyat ami esetleg kellemetlen lesz, vagy nem oda illő...
Azok után hogy az első tisztem akit ő is nagyon jól ismert meghalt a parancsnokságom alatt, hogy a hajómat is tönkre tettem.. ki tudja?
Talán még azt is hihette hogy valami őrültségre készülődöm. De ez nem így volt.
Ellenkezőleg: nagyon is jól tudtam hogy mit akarok és hogy az amit akarok az nagyon is etikátlan, de nem volt, egyszerűen nem volt más választásom.
Vissza fordultam tehát a kapitány érdeklődő szempárjától az ablakhoz, majd a bal kezemet oda tapasztottam az ablakhoz és tekintetem a fényesen csillogó jegy gyűrűmre terelődött. Pár percig csendesen merengtem azon hogy az a nap mennyire szép volt amikor megkaptam a gyűrűt... Amikor oda adta nekem Chad azt hittem egy álomba csöppentem.. de a valóság volt.. úgy ahogyan az a pillanat is az volt, ott az ablak előtt.
- Nem várom hogy megértse. - Szóltam halkan, majd az ablakra tapasztott karomra támaszkodva pillantottam Cross kapitány felé. - Ne értsen félre, de önnek nincs családja, gyerekei... nem tudja hogy én mit érzek most. Tudom, nem szokásom erről beszélni de meg kell valami alapvetően fontos dolgot velem kapcsolatban. - A férfi szemeibe néztem, úgy mondtam ki az igazságot amit egyébként még a hozzám legközelebb álló Nubet Throvsonnal sem árultam eddig el:
- Minden cselekedetemet. Mindent amit eddig tettem, vagy tenni fogok azt egy ember, egyetlen egy személynek köszönhetek: a férjemnek. Ő az én hajtóerőm, érti? Azért tudtam eddig is ennyi mindent megtenni egyszerre, család, munka, a hátamon hordani egy egész hajót, elviselni ahogy a kezeim közt hal meg egy ember mert ő velem van mindig. Ha nem lenne... nem tudom mit csinálnék... - Pillantásom hirtelen elsötétedett amint belegondoltam abba hogy mi lenne velem Chad nélkül. - És ezért is... amire most készülök az talán teljességgel erkölcstelen vagy ha nem is az de szabályellenes. Én mégis meg akarom tenni... - Vettem egy mély lélegzetet ahogy a lényegre tértem hirtelen.
- A Nepher kapitánya régi barátnőm... nem véletlenül kértem őt meg hogy vigyen engem az Orion űr szívébe... Tudja a férjemet direkt megbetegítették egy bizonyos vírussal... azt is tudom hogy ki volt, de azt nem hogy miért csinálta. A Flotta pedig keresi az ellenszert de vesztésre állnak.. értse meg kapitány. Nem akarom őt elveszíteni.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2012-10-29, 17.56.23 | Üzenet # 4
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Denise el gondolkodni látszott, így kicsit könnyedebb test tartást felvéve, háttal a falnak dőltem az ablak mellett és közben csak figyeltem. Egy fél perces, vagy nem is tudom meddig tartó csendes elmélkedés után, felém fordult majd bele is vágott. Legalábbis úgy tűnt... Az ablakhoz visszafordulván, gyűrűjére nézett és pár percen keresztül tartó némaság vette kezdetét, majd váratlanul megcsendült kedves hangja.
Felém fordult, én meg a folyosó faláról a tekintetemet rá irányítottam. Csendesen és türelmesen végig hallgattam, majd miután a mondandója végére ért, egy pillanatnyi szünetet hagyva megszólaltam.

-Igen, nincs családom, de van egy húgom akiért bármit megtennék... szerencsére tud magára vigyázni -vágtam közbe- de a lényegen nem változtat. Tudja, nem vagyok az a szokásos kapitány... már csak az előéletemre tekintve sem. Egy olyan hajón nőttem fel, ahol nem a hierarchia volt a legfontosabb, hanem egymás védelme. -magyaráztam majd egy mély lélegzetet vettem és újból bele kezdtem.
-Én is tisztában vagyok azzal, milyen az ha valakit szeret az ember és ha azzal a személlyel történik valami, akkor még a falat is lebontaná, ami a porhüvelyét elválasztja az űr hideg és sötét vákuumától. Mivel hasonlót átéltem, így meg tudom érteni és kegyed mellett állok, bármi merészségbe is vigye az útja. -mondtam majd újból elgondolkodtam s eszembe jutott, hogy mit tettek a Legacy-n a húgommal.

-Ha más nem, én ön mellett állok. -mondtam a mondani valóm végére biggyesztve.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Csütörtök, 2012-11-01, 13.14.56 | Üzenet # 5
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már-már azt hittem pár pillanat erejéig hogy Cross kapitány ideges lesz arra hogy egyetlen ember miatt kockáztatom a saját életemet, keveredek bajba de nem úgy viselkedett mint bármelyik más csillagflotta kapitány tette volna.. koránt sem.
E helyett türelmesen meghallgatott, majd elárulta hogy van egy húga és hogy tisztában van vele hogy mit érezek jelen helyzetemben.
- Köszönöm kapitány. - Válaszoltam neki pár pillanat hezitálás után. Nagyon meglepődtem, és az igazat magamnak megvallva nem erre a válaszra számítottam. - Tudja nehéz olyan barátot találni mint maga. - Néztem a férfira egy halovány mosollyal.
Még talán el szerettem volna mondani pár dolgot a férfinak mikor a Nepher kilépett a szubtérből egy zöld bolygó felett.
- És azt hiszem ide is értünk. - Szóltam halkan, majd vettem egy mély lélegzete és Cross kapitány felé fordultam. - Utálom ezt a hatalmas zöld almát, de vagy ez vagy ülhetek ölbe tett kézzel.. azt meg valahogy nem tudnám elviselni.. Kövessen.. - Megfordultam és gyors léptekkel indultam el a Saladin osztályú csillaghajó fedélzetén.
- Tulajdon képpen még időben materializálódott, mert akkor indultunk. - Mosolyodtam el, és még mielőtt beléptünk volna a komphangárba a férfire néztem. - De tudja megéri velem jönni, elvégre nem mindennap járhat az ember egy ilyen régi hajón. - Majd tovább indultam.

A komp hangár egy elég hatalmas terület volt, ahhoz képest hogy a hajó maga mennyire kicsinek is számított az akkoriban lévő formatervezésekhez képest.
A két komp ami rendelkezésre állt pedig egyenesen röhejes volt, de abba már nem akartam belemenni.
Miután beléptünk nem egészen indultam azonnal a kompok felé, hanem elmarkoltam két jól felszerelt, modern ugró-ruhát.
- Enyém az arany magáé ha nem baj a vörös. - Hadartam el.

(( Ilyen típusúak: Űr ruha )




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 15.56.56 | Üzenet # 6
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Látszott, hogy a Nő nem sok, mellette állóval találkozott mostanság így pont jó hogy ide küldtek győzködni... Szerencsére, sose követtem a parancsokat mint egy agy mosott zombi. Amikor csak lehet, a saját megítélésemre hallgatok. Mások ezt negatívumnak veszik egy ilyen foglalkozáskörben, ám vannak előnyei. Sose hízelegtem a feletteseimnek.. Engem a teljesítményem vitt felfelé és időnként elég csúnya dolgok kerültek a jellemzésembe.
Halkan végig hallgattam Denise, halk mondani valóját, és mikor elindult, melle, szinte futva mentem.

Beértünk a hangárba, és Denise mindjárt két űrruhát szedett fel.. Vajon hova megyünk? Ablakot pucolni? Miután elkaptam az űrruhám, ami elég furcsa színű volt... szerencsére az egyenruhám is ilyen színű, így már megszoktam a vöröset.

-Gondolom lemegyünk a "Zöld Almára"? kérdeztem egy kissé furcsa hangon.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Hétfő, 2012-11-05, 17.56.13 | Üzenet # 7
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Le bizony! - Szóltam a férfihoz immár egy kicsit izgatottabban, ahogyan magamra kanyarítottam az űrruhámat. - De nem akárhogyan.. - Tettem hozzá, majd miután megtettem a mutatványt és az űrruhában feszítettem nagy léptekkel a komp felé közeledtem.. érdekes volt, mert a szimulációban valahogy soha sem voltak ezek a cuccok ennyire könnyűek. - Gondoltam magamban, majd beléptem a kis kompba ami Uss Troya névre hallgatott.
Félúton az ajtóban még megálltam, majd onnan Adam-re néztem.
- Ezentúl tegezzen kolega, mert magázva nehezen lehet pánikolni! - Mosolyodtam el.

Zuhanás


Ahogy a komp-pal megkaptam az indulási engedélyt, sejtettem hogy Adam még nem tudja hogy mire is készülök, így automata, robot pilóta üzen módba állítottam a kompot, megfordultam a kényelmes forgós székbe és a mellettem ülőre néztem.
- Amire készülünk az a következő lesz. - Kezdtem bele a mondanómba, miközben összefontam magam előtt az újaimat. - Mivel ez a terület a Szindikátusé, így a Csillagflotta hajók bármelyike ki van innen szigorúan tiltva a 2745-ös intézkedések óta. A Nepher is csak különleges áthaladási engedéllyel tudott itt lenni. - Folytattam. - Mi pedig a légkörben lévő bázisra akarunk landolni, ami ugye lehetetlen.. ezért is egy bizonyos magasságban meg fogom állítani a kompot mi pedig kiugrunk egyenesen a bázisra. .. kérdés? - Elmosolyodtam, és tudtam hogy ez beteges de alig vártam már az ugrást.
- Szimulációban már egy rahedliszer csináltam, de így még nem.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-11-06, 18.15.50 | Üzenet # 8
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az eddigi elmerültsége, rögtön el is tűnt. Most már mint aki, egyenest fejest ugrana a nagyvilágba, mit sem törődve a külvilággal... Hát igen... Vannak még ilyenek.
-És még le is megyünk... De jó nap ez... -gondoltam magamban, majd k9vettem a komp belsejébe, ami nem volt éppen egy tág helység a termetemnek, hisz nem vagyok egy kinövésű egyén...
Leültem, majd hangjára megfordultam, miközben az ajtóban állt.
-Hát, Oké... Denise! -mondtam vigyorogva... majd leült és a komppal kisvártatva el is indultunk. Pár pillanat múlva, a Robot pilóta szépen átvette az irányítást.
Mikor elmondta a kis tervet, a szemeim elég furcsa formát vettek fel... Mindig is szerettem ejtőernyősödni, de valahogy nem a légkörben tanyázó állomásokra.....

-Kérdés nincs, de elég kevés időnk lesz az ernyő nyitásra... Már ha azzal és nem valami újdonsággal akarunk landolni...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 21.25.56 | Üzenet # 9
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy tűnt hogy mivel Adam is teljes mértékben benne volt a dologban így gond nem volt; legalább is eddig.
- Így van ahogyan mondod kedves kolega. - Mosolyodtam a férfira miközben a kijelzőt látva egyre idegesebbé és idegesebbé váltam, így kínomban játszani kezdtem a forgós székkel és ide-oda kezdtem el benne dölöngélni. - Hamarosan azt hiszem készülődhetünk is az akcióra... és igen, a kérdésre a válasz. - Felálltam, majd az időlegesen beálló turbolencia miatt ide-oda dölöngélve az ajtóhoz léptem. - Ejtő ernyőt fogunk használni! - Kiáltottam el magamat miközben kinyitottam a komp hátsó részét és a jég hideg majdhogynem dúsított levegő az arcomba fújta a hajamat.
Ezek után már nem tudtam mit tenni... Adamre néztem, majd a fejemre tettem a szkafanderemet, vettem egy mély lélegzetet és kiugrottam a mélységbe.. nem is nagyon gondolkodtam.. de az is biztos hogy azok után már nem néztem vissza.. csak azt reméltem nagyon hogy Adam is kiugrott mert ha nem ...
Még hallottam ahogyan a Troya magától neki navigál egy hegységnek és kismillió darabra hullik széjjel a távolban......




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-11-13, 21.27.47 | Üzenet # 10
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az egész pillanatok alatt zajlott le... Az egyik pillanatban még repültünk, a következőben Denise már a tubulencia miatt, az zsilip felé tántorgott.... Hát, ez se lesz semmi...
Kinéztem gyorsan az ablakon és láttam, hogy a kompnak nem sok esélye van a túlélésre, mivel a hegyek felé tart...
-De jó.. -mondtam magamban, majd sietve kiugrottam...
Menet közben, próbáltam kinyitni az ernyőm, de nem nyílt... zuhantam. Végül nagy nehezen az utolsó pillanatban, sikerült kinyitnom de így is elég durván értem földet...
Régebben a szabad futás (parkour) volt a hobbym így ki tudtam védeni a becsapódás erejét de így is fekve végeztem a mutatványt pont Denise lábai előtt...
-10 pontos mutatvány.... -nyögtem be kínomban, de szerencsére bajom nem esett....


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Szerda, 2012-11-14, 20.33.01 | Üzenet # 11
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:

"Torirn, Orioni bázis" c. topicban




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Nepher
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: