Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Iss Rising
Iss Rising
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-10-22, 22.51.33 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Tükör, tükör"


A Horizont hat űrállomásról átlépve az Iss Risingra valahogy a megszokott túlzsúfolt bázis még nyugodt helynek számított.
A Rising folyosói habár a legmodernebb technológiával voltak felszerelve, azokban a percekben az Arcadia tisztjei folyamatosan dolgoztak a végső simításokon.
" A portál rendszer hamarosan ide ér." - Jelentette a Proxima típusú hajó tudományos főtisztjének egy fiatal zászlós.
Senson tisztában lehetett továbbá még azzal is hogy az információk szigorúan titkosak, de ha azt akarta hogy időben készen legyen a hajó, neki is be kellett vallania hogy muszáj közölnie a többiekkel azt hogy hol, melyik szinten kell ell a segítség valamint hogy mit kell majd tudni a hajóról; hogy ez a hajó nem csak az időben lesz majd képes utazni, hanem az univerzumok közt is.


( Stenson - Ian - Dorothy - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Kedd, 2012-10-23, 14.31.26 | Üzenet # 2
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beléptem az érdekesen kinéző hajóra és egy percig csak megfigyelni tudtam a sok eszközt és tömérdek állásokat és tiszteket akik valamin dolgoztak viszont ahogy elmagyarázták már kezdtem jobban megérteni mire is képes ez a hajó..képes utazni a térben és az időben ami azért vált furcsává mert eddig nem tudtam róla..persze nem voltam egy túl nagy beosztású tiszt de gondoltam megosztják velem de úgy tűnik mégsem..körül néztem majd odaléptem az egyik tudományos részleg vezetőjéhez aki épp egy szenzort próbált koorigálni..megütögettem a vállát majd rám nézet én pedig szalutáltam egy gyorsat..Stenson vagyok..akiről beszélt az a parancsnokhelyettes...mutattam a jó húsban lévő Ian-ra és közben próbáltam nem röhőgő görcsöt kapni..
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2012-10-25, 17.09.48 | Üzenet # 3
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kisé pökhendi is voltam talán, de nem véletlenül mentem úgy végig a folyosókon.
Az igazság az volt hogy nagyon szimpatikus volt a Rising, szívesen maradtam volna ott mint aktív szolgálati tiszt.
- Ehhez a hajóhoz profibb tisztek kellenének szerintem. - Jegyeztem meg kellemetlenkedő hangnemben. - Nem mintha nem végeznének jól a melójukat, nah nehogy már félreértse, de szerintem én azért vagy ötvenszer jobb vagyok bármelyiknél is Stenson. - Tettem hozzá.
~ Nagyon remélem hogy magára ismert ez a balfék, mert róla beszélek. ~ Gondoltam magamban.
~ Az én tudásom az övééhez képest jóval jobb. ~

Aztán végre megálltunk valahol azon a barmi nagy folyosón.
- Csak azon vagyok meglepődve hogy ennyi modern technika és nincs önépítési funkció? - Vigyorogtam mert bizony ezt viccnek szántam.
A furcsa az volt hogy a panelnél szerelő tiszt bizony bizony egy kukkot sem mondott, de Stenson szerint ő már beszélt rólam.
- Nah ez érdekes megint csak. - Szóltam oda egy sóhajtással mint aki unja a dolgot. - Nem tudtam hogy maga hasbeszélő is hadnagy. - Néztem az Arcadiáról érkezettre. - De ha rólam beszélt.. biztos igaza van.
~ Ez is olyan buggyant biztos mint a kedves kapitányom. ~ Tettem hozzá a gondolataimhoz. ~ Csak az a baj hogy ő nem csak más gondolatát hanem hangokat is hall ami már több mint fura, de ezt hagyjuk másra... ~
- Jah amúgy én lennék az a Loughman. - Szóltam, majd a kezemet nyújtottam a férfi felé. - Mert bemutatni már ugye elfelejtettek...




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
DorothyDellyon
Dátum: Csütörtök, 2012-11-01, 12.51.22 | Üzenet # 4
A U.S.S Arcadia főgépésze
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Dorothy úgy érezte hogy nem csak ő őrült meg teljesen de Stenson is.. a férfi úgy viselkedett mintha most járt volna életében először a Risingen de nem baj, gondolta Dorothy magában majd csak vissza szokok újra ide..
Habár a nő teljesen tudatában volt annak hogy mi hol van, és hogy mit hogyan kell javítani a Risingen nem örült annak hogy most majd Loughmant is be kell mindezekbe avatni.
Eddig úgy érezte hogy kiváltságosak lehetnek (Ő és még pár ember) hogy segíthetnek a hatalmas időhajó tökéletes beüzemelésében, de ezek szerint nem csak ők lehettek azok a kiváltságosak...

A nő vetett egy rideg tekintetet a férfiakra majd nekivetette a hátát a falnak és nem szólt egy kukkot sem.
~ Majd csak feltalálják magukat valahogy ~ Tette hozzá a gondolataihoz.



-Viszonyunk a halálhoz olyan, mint a viszonyunk az élethez.-
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 22.12.32 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Üdv" - Mosolyodott el a férfi miközben kezet rázott a Horizon tudományos főtisztjével. Már folytatta is volna a mondatát mikor hirtelen majdnem minden elkezdett a vörös riadó fényeiben úszni..
" BEHATOLÁS VESZÉLY, ISMÉTLEM BEHATOLÁS VESZÉLY. A HÍD LEZÁRVA, VÖRÖS RIADÓ, ISMÉTLEM VÖRÖS RIADÓ!"

E közben Ruby Belmore, Dom Baird, és a többi lázadónak sikerült egyenesen a Rising hídjára transzportálnia ahhol még épp csupán pár gépésztechnikusra találtak.
Azonban amikor Ruby elkezdte feltörni a kódokat a kapitányi irodából még kitódult egy pár jól felfegyverzett Birodalmi tiszt.


( Belmore - Baird - Genere - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2012-11-13, 20.01.13 | Üzenet # 6
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hamarosan dematerializálódtunk is, és még mielőtt kismillió darabra bontotta volna szét, majd rakta volna újra össze a molekuláimat a transzporter arra gondoltam hogy nagyon valószínű lesz hogy nem lesz ez annyira könnyű mint ahogyan az ismeretlen "barátom " írta.. hisz azt se írta meg hogy majd üldözni fognak minket a transzporterig a Destryten, meg hogy majdnem ránk fogják törni az ajtót, akkor meg miért bízzak meg benne?
Ezen kérdéseken morfondírozva transzponáltam el, majd materializálódtam a Rising hídjának közepén ami majdnem ugyan úgy nézett ki mint az én általam ismert idő hajó belseje.
" Remélem nem John a kapitány ezen a hajón, nem lenne kedvem lepuffantani őt, hiába csak az alter egójáról lenne szó." - Tettem hozzá a gondolataimhoz miközben gyorsan átléptem az enyhe lejtésű lépcsőn, lelőttem altatóval a karbantartót, majd gyakorlottan feltörve a kódokat az operációs panelon lezártam a hidat, minden jeffries- csövet elszigeteltem, és a turbólifteket is.
- A bejutás ide kilőve, most kellemes a transzportereket. - Szóltam oda Bairdnek, csak mert közölünk hiába én mondtam az alapvető tervet, mégis csak ő volt a katona.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Szerda, 2012-11-14, 13.28.40 | Üzenet # 7
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még szerencsésnek éreztem magam hogy nem út közben lőttek szét minket mert akkor elég rosszul értünk volna a hajó hídjára..ahogy materolizálódtunk már biztos voltam abban hogy riadózni fognak ahogy ezt félhangosan ki is mondtam rögtön pár jól felfegyverzet egység kezdett el lőni ..-FEDEZÉKBE! ordítottam el magamat mihelyst az egyik panel árnyékolásába húzódtam és onnan kezdtem el lőnni ahogy csak tudtam mivel nem volt sok időm kifundálni bármit is így maradt az a terv hogy elintézzük a maradékot aztán pedig a lezárt helyen úgysem tudnak többen átjönni..gondoltam mi közben újra töltöttem a kompressziót a fegyveremben.-Ó a francba..ahogy újra töltöttem a fegyveremet rögtön tüzelni is kezdtem nem sok idő után egy gránátot dobtam be amiért cafatokra robbantak a biztonságiak..-Na ezzel meglennénk..vetettem oda a parancsnokhelyettesnek kissé félvállról de már hozzá voltam szokva az erőszakhoz..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Szerda, 2012-11-14, 22.42.45 | Üzenet # 8
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hideg is kirázott hogy arra a konzevdobozra megyünk a Risingre vagy mire.
Lehet hogy a Birodalom legjobbja volt, lehet hogy egy cápa alkotta (Egy nagy fejes az én szótáramban) de még az is lehet hogy az időben tudott repeszteni; nem érdekelt.
Valahogy soha nem voltam oda annak a gondolatától hogy én majd az időben is képes leszek gázolni egy hajóban így bánatomban felnyögtem amikor átsugároztunk a másik oldalra.
Úgy éreztem magamat mint egy rossz ember rossz időben, mert az is voltam.

Mikor aztán átérkeztünk és Bairdék mint egy vadbarom mindenkit lelőttek, engem csak félre taszítottak a sutba a fájós lábammal mintha valami rongybaba lennék.
- Nem baj hogy már teljesen ki vagyok, nem igaz?! - Kérdeztem elhaló magas hanggal.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-11-16, 21.38.36 | Üzenet # 9
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben a Rising elindult lassacskán az űrben a hídra transzportált valahogy egy felül író kód segítségével pár ember: Jerry G. Thomas és Willow Hedgett admirálissal.
Azonnal lövöldözés kezdődött, de egyetlen egy valamire nem számíthattak: hogy az én csapatom is betranszportál... őszintén szólva már a dobogóra lépésemkor sokat gondolkodtam azon hogy vajon ezek a lázadók úgy tulajdonképpen mit is akarhatnak.. folytattam az alatt az egyetlen egy perc alatt valószínűség számításokat, osztásokat, statisztikákat de a legvégén egyetlen egy megfogalmazható gondolat jutott csak ezembe és ezen gondolat sem a számítások segítségével született:
" A lázadók át akarnak kelni egy másik univerzumba hogy ott békésebben élhessenek." - Csak ez lehetett az egyetlen logikus magyarázat... hisz ha jobban belegondoltam abba hogy a titkosított fájlok szerint létezik egy másik, egy tükör univerzum, akkor az bizony azt jelenthette hogy odaát, a másik idősíkba minden másképp van: És nincs birodalom.. lehet ott soha nem is létezett ilyesmi..

Őszintén átgondolva ezeket - a másodperc töredéke alatt - arra jutottam hogy logikusan igazuk van a lázadóknak...
És mikor át transzponáltam a saját magam kódját írtam felül a Risinget körül vevő pajzzsal együtt...
A fegyvert Baird-re tartottam, de nem lőttem. A férfi szemeibe néztem, majd azonnal megfordultam és lőni kezdtem a sajátjaimat, a saját Birodalmi társaimat.
E közben hátrébb és hátrébb léptem, miközben egyre csak arra gondoltam hogy amit teszek az a jó megoldás, azt kell tennem nem mást.
Vajon ezt nevezik az emberek bűntudatnak?
Nem tudhattam de azt igen hogy Belmore paneljére néztem.
- A számítások majdnem helyesek de ezt kihagyta! - Lebuktam majd lőttem egyet, és telibe találtam Hedgett admirális karját. Két átirat volt az egész, és a következő pillanatban már egy női hang szólalt meg :
ÖNMEGSEMMISÍTÉS KÉT PERC MULVA! FIGYELEM EZ AZ UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS.

Belmore-ra néztem aki értetlen arccal nézett rám, a másik gombbal azonban kisugároztam Jerryt és WIllow-ot és Generét egy mentőkompba majd kilőttem őket.
- Ez az egyetlen megoldás hogy vissza kerülhessünk onnan ahonnan maguk jöttek! - Előre néztem, majd vettem egy mély lélegzetet habár nem is lélegeztem. - Nem akarok meghalni úgy hogy közben mindent megtettem egy erkölcstelen fajért. Magukkal akarok menni!


( Jerry - Willow - Baird - Belmore - Genere - Szingu )

MEGJEGYZÉS: Utolsó hsz-k a "Tükör. tükör" c. küldetéshez




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-11-17, 22.08.42 | Üzenet # 10
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Rising hídján materializálodtunk egy pár emberrel és az admirálisal.
Azonnal lőni kezdtek ránk a lázadó viszonzom a tűzet a harc hevében nem vettem észre hogy egy másik csapat is a hídra sugárzott.Egy kis szünet következett a tűzharcban nem sokra rá a másik csapat ha jól láttam birodalmi egyenruhában volt el kezdte öldösni az embereimet a saját társait..védekezésre kényszerültem de a vezetőt nem sikerült el találnom.
Hirtelen az admirális fel kiált a fájdalomtól oda pillantok és látom hogy a nő karját el találták gyorsan elé állok nehogy meg öljék a nőt.A harc ki menetele világos volt egy emberem se maradt csak én egyedül fel készültem a halálra.Fél füllel meg hallom hogy az ön megsemmisítőt be kapcsolták dehát két percünk marad az életünkből.El rakom a fegyveremet és vártam a halált.Úgy tűnik ennyi volt mondom ki hangosan.És pár másodperc után életre kell a transzporter és egy mentő kabinban találtam magamat az admirálist és egy férfit akit nem ismertem.A komp idő közben kilökődótt az űrbe esélyt se adva a hajó vissza foglalására.Gyorsan meg kersem az első segélyből doboz és el látom az admirális sebét,némán le ülök le hunyom a szemem ezért ki fognak végezni gondolom magamban.Ki nyitom a szememet és meg kérdezek mindenkit hogy jól vannak e.Majd újra el halgatok.A jövőmel kapcsolatban nem voltak valami jók a kilátásaim de bár mi is lesz nem érdekelt.


 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Vasárnap, 2012-11-18, 16.41.42 | Üzenet # 11
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor letranszportáltunk a mellettem álló Thomas-ra néztem.
A biztonsági tiszt kellő képp elszántnak tűnt, a gond viszont az volt hogy ezek a lázadók is.
- Álljanak félre a paneloktól vagy tüzet nyitok! - Kaptam elő a karabélyt amit magammal hoztam fenyegető tekintettel. - Esküszöm!
Azonban a szó elszállt, és hamarosan azon kaphattam magamat hogy én lettem a célpont.
Reflexből beugrottan az egyik beugró mögé, bár az vajmi kevés fedezéket jelenthetett, majd kinéztem és tüzeltem.
AZ akadémián még lehet hogy a bajnoki címet is megnyertem, de akkor nem úgy tűnt hogy tizenévesen tényleg képes voltam ilyesmire.

Az egyik szerencsétlen lépésemkor ezt ki is használták, és nem kis meglepődésemre a karomba is találtam.
Felkiáltottam fájdalmomban, majd vissza vonultam a fedezékbe.
Segélykérően Thomasra néztem, aki a következő másodpercben ki is segített. Ekkor vettem észre a nőt aki a vezetője lehetett annak a Birodalmi csapatnak akik ránk támadtak.
Becéloztam és le is lőttem volna, ha nem bukik le.
- Áruló! - Kiáltottam el magamat idegességemben, mire a következő másodpercben azon kaptam magamat hogy egy transzporter sugár fog körbe.
Szólni akartam volna valamit, mert abban a pillanatban tudtam hogy a lázadók kezére került az idő- hajó és hogy fel fogják azt robbantani de nem tudtam mi és amikor materializálódtunk az egyik mentőkompban már késő volt.
Leültem és csak a fejemet tudtam fogni... Ezért az alelnök vagy esetleg maga a császár biztosan személyesen fog velem számolni.. már akkor rettegtem a jövőmet illetően.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2012-11-19, 16.36.14 | Üzenet # 12
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tűz tüzet követett a fegyverpárbaj kezdett eldurvulni én pedig egy kicsit sem ámultam el hogy pár ügyes bajos köztük ebben az univerzumban lévő Willow Hedgett kapitány is el akart intézni..na persze nem úgy mintha egyébként is a mi univerzmunkban is egy nagy stratégosz lett volna ,de mivel sokat olvasok így mindenkinek tudtam a gyenge pontját ,volt időm a börtönbe ahonnan kihoztak át tanulmányoznom sok mindent erről az univerzumról és tudtam hogy az egyetlen mencsváram csak a Rising lehet ami talán vissza tud végre vinni oda ahova való vagyok.... a fedezékből persze két gondolkozás közepettén csak a kezemet nyújtottam ki a fegyveremmel együtt és azzal lőttem pár vaklövést persze egyik sem talált nagyon de legalább el tereltem a figyelmüket amíg eltűnnek végre...

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 19.17.11 | Üzenet # 13
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudtam mit tenni csak hol a sarokban kémleltem hogy mit tesznek, hol pedig a lábamat meg magamat védtem attól hogy nehogy megint belém lőjjenek a vadmarhák akik egymást ölték.
Néha- néha fel szerettem volna kiáltani hogy elég legyen de tudtam hogy úgyse hagyták volna abba így értelmetlen volt igazából minden egyes cselekedetem.
Az ráadásul csak a hab volt a torta tetejére hogy az andorid nő a társai ellen támadt.
- Ezért van az hogy minden android selejt! - Tettem hozzá idegesen de még mielőtt folytatni tudtam volna mindezt a fejembe visított hogy a hajó önmegsemmisíteni fogja saját magát.

- Maguknak vagy elment az eszük vagy mind megőrültek! - Süvítettem magas hangon ám a következő pillanatban eltranszportáltak egy siránkozó admirálishoz így csak egy fejet tudtam vágni mert szinte száz százalék volt az hogy a lázadók valamiféle nevetséges önmártírkodás gyanánt magukra robbantották a hajót.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 21.35.38 | Üzenet # 14
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben a mentő kompok lassan távolodtak az Iss Risingtől csak arra lettek figyelmesek hogy a hajó az oldalára fordult majd megremegett és egy hatalmas robbanással rommá vált; azonban ami maradt utána az nem csak egy rom mező és lökéshullám volt; egy örvényt is maga után hagyott...

A mentő kompok őrült sebességgel száguldottak tova az űrben majd mikor megálltak valamiért sejtették:
Ennek az incidensnek még jelentősége lesz a későbbiekben is.


- A "Tükör,tükör" c. küldetés lezárva. -




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Iss Rising
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: