Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Föld/San Fransisco
DeniseKirk
Dátum: Kedd, 2014-01-07, 17.15.32 | Üzenet # 101
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Én kérek köszi. Egy kólát. - Súgtam oda Adam-nek. Azt láttam hogy Lauren már megint szét unja a fejét, és hogy Adam Andóriai elsőtisztje is inkább arrébbment, de nem tudtam hova tenni a dolgokat. 
"Lehet untatom a népet." - gondoltam magamban. Kezdtem nagyon is feszengeni egyedül. Megfordultam, követtem Adam-et, majd mikor utol értem őt a nagy tömegben belekaroltam. 
- Úgy tűnik a lányod nem nagyon kedvel engem. - Mondtam neki szomorkásan. - Pedig hidd el, próbálok vele kedves lenni... - Lenéztem a földre, majd elvettem tőle a kólát, és egy húzással megittam az összes egészségtelen italt. 
- Ez most jól esett. - Vallottam be. Már nyitottam volna a számat hogy folytathassam a véleménykifejtésemet, mikor az admirális került oda. 
- Admirális asszony. - Tisztelegtem, majd pihentem köszönésképp és hallgattam csendben hogy miről beszélgetnek. 
Mivel nem volt több a beszélgetésük pár percnél ezért megvártam míg az admirális elmegy, aztán karba tett kézzel léptem Adam után. 
- Szóval.. a lányod, Lauren. Az a helyzet szerintem hogy... - Node megint csak nem tudtam teljesen végigmondani amit szerettem volna, mert hirtelen valami egészen nagyot robbant. 
Sajnos voltam már éppen elég olyan küldetésben ami a pusztításról volt híres, így azonnal felismertem hogy épp két másodpercre robbant ripityára valami. 
- Gondolom ez nem volt betervezve a küldetésbe. - Szóltam oda kissé emeltebb hangon. 
A színpadhoz futottam, de láttam hogy már az egyik katona intézkedik hisz Lauren volt az aki mellétalált valami új fegyverrel. 
Vettem egy mély lélegzetet, és megint Adam felé fordultam: 
- Semmi gond, csak a lányod. - Mondtam neki egy félmosollyal.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2014-01-07, 21.44.02 | Üzenet # 102
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Máris hozom, hölgyem! -válaszoltam egy mosollyal, majd elindultam az italért. Az igazat megvalva, én is szomjas voltam kissé, szóval jó ötletnek is bizonyúlt a dolog.
Alig indultam el egy fél perce, de máris valaki belémkarolt. Hirtelen meglepődtem, majd megláttam Denise-t.
-Lauren már csak ilyen... Ő általában mindenkivel ilyen aki más mint Ő. Velem is ilyen volt az elején, sőt... Még rosszabb. Majd megnyugszik, s megbékél kettőnkkel. -mondtam neki, majd mikor a pulthoz értünk, nyomtam egy csókot a homlokára, s megrendeltem a piát.
-2 kólát! -mondtam, s mindjárt jött is a frissítő. Egyiket Denise-nek nyújtottam, amit szinte rögtön be is nyakalt. Láttam rajta, hogy nagyon nyomja a lelkét a helyzet, de mikor folytathatta volna, egy admirális forma nő keveredett oda. Nem igazán volt most kedvem egy fejessel társalogni, fontosabb dolgokban kellett aszisztálnom az oldalamon, így megpróbáltam minél gyorsabban lerendezni.
-Admirális! -biccentettem kézfogás közben, majd egy újabbat, de ezt már hosszabban, poharamat enyhén megemelve, egyetértésem kifejezéseképpen, s hogy menjen már tovább útjára...
Nagy nehezen, pár perc monológ után, sikerült valószínűleg eluntatni, mivel tovább indult, így Denise-el foglalkozhattam újból.

Ismét a témánál voltunk, ám ismételten félbeszakadt a dolog, mivel egy bazinagy pukkanás és pár roncsdarab égbeemelkedése törte meg a csendet... éppen abba az irányba néztem, így láttam a "vörös gombát" ami valószínűleg egy parkoló kompból jött.... Kezdett rossz érzésem lenni a dologgal kapcsolatban.
-Hát, én legalábbis nem tudok róla... -adtam válaszul.

Denise szinte azonnal elindult a színpad felé, s én meg utána. Amint odaértünk, megláttam Lauren-t amint egy fegyverrel "pózol" s feltehetőleg tőle indult a lövés.

Denise megjegyzése kicsit elgondolkoztatott, hogy mit művelt már megint, ámbár rá kellett jönnöm, a direkt bajkeverés nála nem ölt ekkora mértékeket, szóval biztos volt oka, miért is történt az egész.
Amint megláttam, hogy valaki elveszi tőle a fegyvert, csak ennyit mondtam Denise-nek:
-Ideje közbelépnem... -majd adtam néki egy csókot, és akármennyire is a felettesem az admirális -aki közben ott termett-, odamentem, felmásztam a színpadra, majd kérdőre vontam... az admirálist.

-Mi folyik itt? És miért adnak egy ilyen fegyvert egy olyan kezébe, akit nem képeztek ki erre? -mondtam nyugodt, de burkoltan szemrehányó hangon, miközben Lauren mellé álltam, pont a másik oldalára, mint ahol az előzőleg bemutatkozott Relson ezredes állt.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Kedd, 2014-01-07, 21.53.37
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-01-12, 23.43.22 | Üzenet # 103
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
( Arms és Alan kimaradnak ) 

Az admirális szabadkozni kellett, de szerencsére a programok úgy is lezáródtak hamarosan. A Védelmi erők védőosztaga felvonult, majd elmentek. Órák múlva már a díszletből sem maradt semmi, csak ittas zászlósok és hadnagyok tömege. 
Adam és Lauren Cross a többiekkel együtt elég jól szórakoztak, bár az is biztos volt hogy ez a nap még sokáig beszéd téma lesz közöttük.
A kapitányok elbúcsúztak, és minden vissza tért a normális kerékvágásba, minden. 

A nap lement, a hajók eltűntek a horizontról.. Augusztus 20 tova szállt. 

( A "Tréning nap" c. küldetés lezárva. )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2014-01-27, 15.35.31 | Üzenet # 104
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Invázió-
(The Invasion)


5 órája   a  Föld vész adást kapott a  Mars elhárító osztagjától ,de  azóta semmi híre  annak hogy mi történhet ott..a  hosszú távú szkennereket blokkolják és  a legtöbb elhárító szkennert is..úgy tűnik valami nagy van készülőben..a  Csillagflotta  a  U.S.S. Brexton vészhívó adását kapták meg  pár percre  a Marstól úgy tűnik hogy megsemmisült..a  Csillagflotta  minden  csillaghajót amit csak lehet  behívott védelemre  mert nem tudhatják mi lehet az ami közelít a Föld védelmi hálózatához..



A U.S.S. Universe adást küldd ekkor  a Föld védelmi parancsnokságának hogy már alig bírják az első elhárító frontnál..L'tes  kapitány ,arról kezdd el beszélni hogy  egy teljes körű Querrariea  invázió van a  közelben  a  Föld ellen és  nem tudnak védekezni..ekkor  az adás megszakadt és az összes  első elhárító front maradéka  egyszerre robban darabokra..a U.S.S.Universe  súlyosan megsérült de  még próbál lőni amikor hirtelen egy akkora hajó jelenik meg az Universe  felett ,hogy árnyékot vett rá...a  Földi tanács  megpróbál védekezni,minden áron..



Az invázió el kezdődött mondta ki  a szavait Hauls Hammertown admirális, Flotta védelmi hivatalának a fő vezetője.

-Minden hajóval védekező pozícióba!Még számítunk  segítségre! tartanunk kell magunkat!

Ordította el magát  a férfi.Majd   a U.S.S.Churchill -t  súlyos károsodások érik (Hauls admirális vezér hajója)




-----------------------
-----------------------

Az Űr csatákban-ez közben

Ekkor több hajó is kilépett a  szupbtérből és  tüzelni kezdett az ellenséges flottára..

A U.S.S.Phasteon ekkor már egy jó darabja  támadás alatt volt..az ideglenes  kapitánya akit oda helyeztek,Jason Remy Relson  ,próbálta  egy  katonai flottával tartani a  frontot ami már nem sokáig bírta az ellenség támadása alatt..szerencséjük volt hogy pár hajó megérkezett  a rendszerbe természetesen az volt a  gond  hogy nem volt elég még így sem...a  csata folytatódott és  a Querreriai harci masinák egyre jobban törték be  a  Föld utolsó védelmeit..ekkor pár  ellenséges hajó már átjutott a  Földre...ott is el kezdődtek a  védelmi mechanizmusok de nem volt elég ellenük civilek haltak meg percekről-percre.
 

A U.S.S. Enterprise válaszolt a  segítségére  a  Föld-nek de ahogy ki jutottak a  warp-ból,észre vették hogy nem kis harcról van szó..a pajzs  vörösen kezdett égni rögtön pár lövés után és jó néhány rendszer  rögtön kiégett.Ekkor  a kapitány kérdés nélkül kiadta  a tüzelést az ellenség ellen.

Destryt  a Föld egyik közeli bázisán töltötte fel  volna  a szállítmányait de ekkor  támadták meg a  Földet így  Jack Tucker,rögtön megpróbált koordinálni  a többi kapitányal,de  így is nehéz volt valamennyi hajót be venni.Csak  a  védekezés maradt.

 
A megszálló csapatok ellen San Fransisco-ban..

Pár kisebb Querreriai ,hajó át jutott ekkor az űrben lévő csatában egyhuzamban és  azok rögtön támadni kezdtek szétszórtan.Ahogy  a kisebb hajók leértek rögtön,ellenséges egységeket dobtak le  akik tizedelni kezdték a  civileket. Ekkor Nubet Throvson admirális és  Jerry G.Thomas pont  a Földön voltak egy átlagos megbeszélés után,szabad idejükbe amikor hirtelen ellenséges egységek tömege jelent meg és  rögtön szét lőtték,a közelben lévő akadémia elhárító fegyver rendszereit...Throvson admirális ekkor  a robbanás erejétől el esett és  Thomas is és neki vágódtak a  falnak ,Thomas az admirális hangjára ébredt fel ahogy mondta hogy menniük kell,és egy fegyvert adott a kezébe  Jerry-nek. Tovább kellet menniük és  valahogy fel tartaniuk,az ellenséget itt lent.

sorrend:Jerry-Nubet


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2014-01-28, 00.16.27 | Üzenet # 105
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Horizon 6-ra hívás érkezik Nubet admirális hívott engem egy megbeszélésre.
Régen voltam a földön és már nagyon rég nem találkoztam Nubettel ezért indultam is.Pár óra múlva egy kis komp vitt le a felszínre,amint kiszálltam a kompból és mentem a megbeszélt helyre.Pont időben érkeztem igy a megbeszélés el kezdődött.A megbeszélés után a szabadidőnket töltöttük Nubettel épp beszélgetni akartunk amikor valami felrobbant és a földre estem és elájultam egy rövid időre...Nubet hangjára tértem magamhoz.Mennünk kell mondja nekem Nubet és egy fegyvert nyom a kezembe.Amint meg láttam az ellenséget rögtön rájöttem hogy nagy a baj,Ezt nem lesz könnyű vissza tartani mondom Nubetnek.El kezdtük együtt lőni a Querraiakat ezzel túl messzire mentek mondom Nubetnek közben folyamatosan lövőm le az ellenséget.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2014-01-28, 18.32.23 | Üzenet # 106
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már régóta terveztem azt hogy  ,kicsit vissza megyek a Földre pihenni de  úgy éreztem hogy az elmúlt napokba jutott rá időm..persze az admirálisok nagy része rögtön tacticai jelentésekkel bombázott a  defense force,miatt is. Persze próbáltam egy napra lerázni mindezt és  úgy gondoltam hogy  a  régi barátommal,Jerry-vel  igazán jó lenne már találkozni elég sok idő telt el ahhoz hogy  ránk férne  egy  kis sörözés és pihenés is.

Már napok óta itt voltam a  Földön ,de  amikor  Jerry megérkezett  rögtön beszélgetni kezdtünk majd több dolgot is megbeszéltünk . De ahogy sétáltunk,és felnéztünk arra kaptuk fel a  fejünket az egyik percről-a  másikra hogy itt valami nagy gubanc van..egy kisebb csatahajót pillantottunk ekkor meg ,de  én rögtön el löktem magamtól Jerry-t mert tudtam hogy támadni fog ekkor lőt is  és szerencsére  mellé..de   a lövés így is  el talált egy  másik épületet..a darabjai ripityára szedték azt a   épületet ,amiben épp voltunk..ekkor el vetődtem és  a  robbanás erejétől hátra  estem ,de  szerencsére nem lett nagyobb sérülésem csak pár ütés és véres,sebek a kezemen. Ahogy fel álltam rögtön oda  futottam Jerry-hez majd fel segítettem és egy fegyvert adtam  a kezébe.

-Jerry! Jerry!

Ordítottam majd  ahogy magához tért rögtön tudtam hogy mit kell tennünk...vagy megvédjük magunkat..vagy meghalunk..

-Gyorsan be  a  fal darab mögé ,fedezékbe!

Mondtam Jerry-nek mi közben egy  ellenséges  osztag ,tele Querreriai harcosokkal támadni kezdték  a  civileket..szerencsére  és  egyben szerencsétlenségemre is  csak egy phaser pisztoly volt  a kezembe ekkor így csak azzal próbáltam magunkhoz csalogatni őket. 

-Fedezzük a  civileket! nem halhatnak meg!


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Kedd, 2014-01-28, 18.41.43 | Üzenet # 107
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A támadás egyre keményebb kezdett lenni mivel,a támadók egyre többen kezdtek lenni és a civileket kezdték tovább lőni de ekkor Nubet és Jerry ,magukra hívták a figyelmüket úgy hogy tüzelni kezdtek egy kiégő kompra amiben nem volt senki és amikor ez fel robbant ,az rá esett a Querreriai harcosokra viszont a többi harcos ekkor észre vette ezt és rögtön rájuk kezdett el tüzelni.Meg kellet védeni ,magukat.

sorrend:Jerry-Nubet


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 02.05.16 | Üzenet # 108
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyet értek a civilek a legfontosabbak mondom Nubetnek.Be húzódtunk a faldarab mögé az ellenség egyre többen lettek.Magunkra kellett hívnunk az ellenség figyelmét ezért Nubettel egy ki égő kompra kezdtünk el tüzelni ami felrobbant és az ellenség közé zuhant.Természetesen a komp üres volt.Amint ezt az ellenség észre vette rögtön felénk kezdtek lőni.A  védekezés meg kezdődött.Remélem hogy nem jutunk a Bajor sorsára mondom ezt még  Nubetnek tüzelés közben.Szünet nélkül osztom a halált csak fézer pisztoly volt nálunk de több volt mint a semmi.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 18.39.24 | Üzenet # 109
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az ellenség egyre szervezetebé kezdett vállni,így  egyre  lassabban tudtuk őket visszatartani de ez volt az egyetlen esély arra hogy viszonozzuk  a  támadásukat.
Ahogy lőttek egyfolytába ,le hajoltunk  a  fedezék mőgé majd  Jerry-re néztem majd bólintottam.

-Sokan vannak és  elég jól szervezettek..de  meg tudjuk törni a támadásukat..

Szóltam ekkor és mondatom közepén kibújtam hogy le lőjem azt amelyik elég közel ért majd visszabuktam, a barikád mögé.

-Jól van..ahogy elnéztem..talán ,össze tudjuk őket zavarni  a támadásban..

Még mindig tüzeltek ekkor majd  egyre  nehezebbé kezdett válni  a fedezék,fedezése.

-3-ra  kibújunk és  tied lesz a  "jobb szárnya",az ellenséges osztagoknak az enyém pedig a bal.Háromra...

Ekkor be élesítettem a  phaser pisztolyomat  majd el kezdtem számolni.

-Egy ...kettő..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 19.12.08 | Üzenet # 110
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A támadás nem állt le és az összpontosított támadás ugyan kilőtt egy nagyobb ,anyahajót de sajnos több hajó lépett ki ekkor mind ellenséges hajó volt és nem haboztak tüzelni sem..

Ekkor megsemmisítők léptek ki és összpontosított tüzelést kezdtek el lőni az Enterprise-ra.




A Phaseton -t ekkor a Birodalom anya hajója egy Kreat kezdte el tüzelni..a hajó nem sokáig bírta több rendszere is kiégett és ez csak olaj volt a tűzre..



A többi meglévő könnyű csatahajó ekkor már át törték a védelmi blokádot.



A Csillagflotta ekkor még mindig várt Agros védelmi egységekre..de nem jöttek..és tudta minden kapitány aki meghalt a fronton hogy nem is fog..

---------------
--------------

Ekkor  a Földön Jerry és  Nubet ,próbálták fentartani még mindig az ellenséget de  ekkor  hirtelen kommandós osztag érkezett meg  és  földre küldtek néhány ellenséges osztagot de  ekkor ,elit Birodalmi katonák jelentek meg akik tüzelni kezdtek..ekkor  a kommandósok vezetője  oda dobott egy-egy  kompressziós  puskát Jerry-nek és  Nubet-nak is külön majd  ők is fedezékbe  mentek.És tüzelni kezdtek tovább.

Sorrend:Jerry-Nubet


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-01-30, 16.25.22 | Üzenet # 111
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szorgalmasan osztom a halált az ellenség meg csak nem akart fogyni minden lövés után le kellett hajolnunk nehogy eltaláljon minket egy ellenséges sugár.~igen ibarátom nagyon sokan vannak de egy valamivel nem számoltak ami ellenállásunkal.~újabb ellenség le ölése után Nubetnek volt egy ötlete hogyan mzavarhatjuk össze az ellenséget amint ezt elmondta egy mély gyilkos mosoly  húzódik a számra.~Rendben jó ötlet.~A jobb szárny volt az enyém.Nubet el kezd számolni.Egy...kettő...Három!Egyszerre kezdünk el tüzelni én a jobb szárnyra Nubet pedig a balra.Meg ereszteku egy gyors hármas sorozatott és vissza húzódom.Hirtelen transzportálást hallok meg a hátam mögtt meg pördülök és lövésre készen emelem a kezemet mert azt hittem hogy az ellenség került igy a hátunk mögé..De szerencsére nem az ellenség volt hanem egy kommandó osztag volt ami amint materializálódott azonnal lőni kezdte az ellenséget.Épp jókor jöttek mondom a kommandó vezetőjének aki azonnal adott nekünk egy egy kompressziós puskát.Köszöm!Mondom a kommandó vezetőjének és folytatom az ellenség írtását.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-01-30, 18.40.57 | Üzenet # 112
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Három!

Ordítottam el magamat és kibújtunk egyszerre  a fedezék mögül majd,néhány ellenséget sikeresen le szedtünk de  még mindig elég sok jött mivel újabb ellenséges osztag érkezett de ekkor láttam hogy  valami nincs rendjén mivel az ellenséges osztag ,úgy tűnt kezdett szét osztódni és másfelé lőnni..úgy tűnt van még  valaki..ekkor  lépett elénk egy kommandós vezető aki sisakban volt így nem igazán láttam őt de rögtön ahogy el vettem a kompressziós fegyvert amit kaptunk tüzelni kezdtem mi közben fedezékbe  vetődtem el,az egyik oszlop mögé.

-Kettőződés!

Szóltam oda  a kommandósnak ,ami azt jelentette hogy megpróbáljuk őket beszorítani úgy hogy  szét szórdódunk és külön fedezékekből lőjük ki őket így  szét szélednek és  be lesznek kerítve így csökken  a fegyver  erejük.

-Fedezékbe gyorsan!

Mondtam  a melletem álló Jerry-nek majd futás közben tüzelni kezdtem ,és  próbáltam minnél jobb fedezéket találni.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-02-02, 11.47.35 | Üzenet # 113
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Űrben

Az Enterprise zászlós hajó ,el kezdte tüzelni és még néhány megmaradt hajó a kisebb hajókat és a legtöbbet meg semmisítették ..viszont ekkor a Phaseton súlyos károkat szenvedet és a reaktorja megsemmisült..el kezdett a hajó percről-percre felrobbani..Jason pont az utolsó percben ,el kezdett futni így pont elérte az evakuáló kompot.. a Phaseton felrobbant..a romjai mind a közeli hajókba csapódtak..ezzel még több hajó semmisült meg és hatalmas lökéshullámot gerjesztettek..
Pár Föderációs hajó maradt csak ,és vissza kellet vonulni..Smith kapitányon múlt mit tesz..ekkor már el kezdődtek az inváziós csapatok vissza verése a Földön..de sok Országról csak hibás segélykérő hívást kaptak csak...Smith-nek kellet választania vagy le megy és megpróbál segíteni a lenti csapatoknak ,több csapattal vagy megpróbálja még valahogy tartani fent az űrben a frontot..Jack Tucker addig megpróbálta a Destryt olyan pontba hozni ahol nem éri el a lökéshullám ,de ez nehézkes. volt mert kilenget a hajó és több rendszere is súlyosan károsodott..

----------------
---------------

A Földön

Jerry és Nubet és a kommandós egységek,pár civilt sikeresen meg menekítettek de ekkor,újabb hajók szálltak le és inváziós csapatokat is küldtek le a Querreriak.
A kommandós egység vezetője ekkor súlyosan megsérült és Nubet és Jerry húzták egy biztonságosnak tűnő ,romos épület felé..ahogy le tették oda ellenséges egységek kezdtek el tüzelni úgy tűnt ezek elit katonák lehetnek az ellenségnél mert elég pontosan céloztak,több kommandós is elporladt az ellenség fegyverei miatt..ekkor került Jerry mellé egy Querreriai elit gyalogos aki megszúrta őt,de Jerry Vulkáni technikával a földre küldte őt. Nubet ekkor oda dobott neki egy segélycsomagot.Ekkor küldték földre ezzel párhuzamosan majdnem az összes ellenséges egységet is..egy Voin kommandós egység ,egy plazmakopterrel repült ekkor Nubet és Jerry fölé majd egy ismerős személy ugrott ki belőle a csapatával együtt.Dárius ekkor vedte le a Voin sisakát majd rögtön fedezékbe húzockodott mert újabb ellenséges egységek jelentek meg. Ekkor Jason már le ért a mentő kapszulával a felszínre és ahogy ki nyitotta azt rögtön ellenséges egységeket pillantott meg akik tüzelni kezdtek ,három ismerős alakra..gyorsan a kapszula mögé ment fedezékbe majd tüzelni kezdett onnan az ellenségre.


Sorrend:
Dárius-Jerry-Nubet-Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Vasárnap, 2014-02-02, 12.09.55 | Üzenet # 114
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután véglegesen belépett a Tanács a Földi szövetségbe, ebbe a Föderációba vagy mibe, és én csatlakoztam a Fenrir legénységéhez, segélykérő adást fogtunk. 
Kötelességem lett volna a hajón maradni egyrészről, de mivel tartozom egyrészről a Voin parancsnoksághoz is ezért 
kénytelen voltam a Földre indulni. Mégsem hagyhattam hogy a népemből azért haljanak meg jó katonák, mert én nem voltam ott. 
A landoló egységeket már közel voltak a Földhöz, kinézve az ablakon láttam hogy odalenn az épületek égnek, az ellenség invázióval fenyegeti őket. Az ablakra tettem a kezem. 
- Háborút akarnak ezek is. Hát legyen. - Gondolkodtam hangosan. Megfordultam, a kommandósokra pillantottam akik hadi egyenruhát viseltek, és kemény páncélzatot. 
- Ne feledjétek, amint leértünk a fontos hogy megvédjük a civileket, és fontosabb személyeket. Együtt mozgunk, senki nem csinál magánakciót. - Mondtam magabiztosan. A plazma ágyúhoz mentem ekkor, majd rávágtam a nyitózsilip oldalára. 
- Jól van, felkészülni. Egy a feladatunk. Hogy lenyugtassuk ezeket a lényeket, és megtanulják hogy ne húzzanak ujjat a szövetségünkkel. - Felvettem a rohamsisakomat, közben nem mutattam ki hogy mennyire utálom a helyzetet.
A nyitózsilip ekkor felnyitódott. Gondoltam már vagyunk olyan közel a landolópályához hogy tiszta célpontot kaphassak a Voin ágyutól ami amúgy egyfajta pszichikai műhold-berendezéssel rendelkezett, így tudtam hogy az ellenséges egységek hol állnak. 
Elég háborúban voltam már ahhoz hogy megbízzak és teljesen rá legyek utalva egy általunk fejlesztett technikára, bár jobban szerettem volna már kiugrani mint egy átkozott ágyut bűvölni. 
Az ágyú hangos volt, hangosabb mint gondoltam de a háttérzajok is. Éreztem hogy egyre csak közeledünk közben lefele, ahogy az ellenséges inváziós egységek nyüzsögnek alattunk mint valami megszálló hangyakolónia. 
- Ugrás. - Mondtam rá se nézve az embereimre, elég hangosan de még nem üvöltözve. 
Leugrottam a kopterről, bukfenccel érkeztem le, majd felálltam, ledobtam a földre a sisakom.
Csak zavart volna engem a koncentrálásba.
A karabélyommal tüzet eresztettem az ellenségre, éreztem a negatív akaratukat, hogy semmi másra nem vágynak csak a bolygóra. 
Tudtam hol állnak, és azt is hogy rám és csapatomra figyeltek. Bevetődtem egy romos oszlop mögé, a karabélyomat szorosan magam mellett tartva. Tudtam hogy egy Földi katonai vezető, valamilyen Relson is a közelben van, így rá se nézve csak odavetettem neki: 
- Szerencséje volt hogy véletlen erre jártunk. - Majd kiléptem a fedezékemből, lelőttem egy ellenséget, visszamentem a fedezékbe és folytattam. - Minő véletlen egybe esés. - Folytattam cinikusan.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-02-05, 02.20.28 | Üzenet # 115
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lövünk és lövünk...Nubetnek és a kommandósoknak sikerült pár civilt kimenekíteniük.Hirtelen újabb hajók szálltak le.Ekkor eltalálta az ellenség a kommandó vezérét,azonnal fedezékbe húztuk a vezért a fedezékbe ami bIztonságosnak tűnt...Alig húztuk be a vezért a fedezékbe amikor hirtelen több ember elporladt az ellenség talalataitól.Ez igy nem lesz jó jegyzem meg egyre pontosabban céloznak és lőnek...ám ekkor hirtelen éles fájdalom hasít a karomba oldalra nézek és egy Querreriai elit gyalogost pillantok meg.Rá Mosolygok az illetőre,majd azzal a hirtelen mozdulattal be vetve a,vulkáni technikámat a földre küldöm a szemetet.Nos kezdek bele a Külömbség kettőnk között az hogy nem ölöm meg magát,majd el kábítom az illetőt és gyorsan össze költözöm a kezét a fegyvereit Meg el teszem.Nubet egy elsősegély csomagot dob oda nekem.~köszönöm barátom!~köszönōm meg a csomagot de előbb a súlyosan sebesült vezért látom el aztán magamat is szerencsére a sebem nem volt komoly.A sebem körözése közben egy hajó kezd körözni kezd felettünk,és ki ugrik belőle valaki hozzánk és utána le dobja a sisakját a fôldre beszéd közben folyamatosan lövi az ellent.Egy újabb segítség jött.Amit be fejeztem a sebem be kötözését folytattam az ellenség írtását közben vigyázva a foglyomra nehogy valami baja essen tehát a küzdelem folytatódott és a kettőződés is ha menni kellett magam után húztam a foglyomat ha akarta ha nem...

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2014-02-05, 19.38.47 | Üzenet # 116
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tüzeltünk továbbra is is  de úgy tűnt hogy kevesek vagyunk hozzájuk képest..igaz hogy  a kommandós osztag a legtöbb ,osztagot elintézte de  segítség kellet hogy elintézzük  a  maradékot  mert kevés volt a  tűz erőnk ezekhez képest...
Egyik percről a  másikra,egyre  többen voltak de  ahogy  állandó tüzelést kezdtünk meg az ellenség pedig keményen válaszolt a támadásokra .Ahogy   a fedezékem mellől kijöttem egy percre,Jerry-t próbáltam meg fedezni aki éppen  közel harcban volt  az egyik ellenséggel.

-Fedezzék!

Ordítottam oda   a jelenlegi kommandós főnöknek ,mivel több kommandós is  súlyos állapotban volt a  földön. Úgy tűnt megtorpant  a támadásunk az ellenség ellen,kezdett  a védelem egyre gyengébb lenni és  egyre nehezebbé válni.
Ekkor érkezett egy  Voin ,csapatszállító plazmakopter úgy éreztem hogy talán szerencsénk lesz és ledob egy  löveget ami majd tüzelni fog de  ekkor  meglepődésemre  ,más történt  ki nyílt az ajtaja  a kopternek majd  tüzelni kezdett onnan egy Voin majd ahogy ki ugrott  a Voin elit csapatával együtt tüzelni kezdtek és percek alatt le szedtek minden ellenséges Querreriait.

-Köszönjük..

Szóltam oda  a  vezetőjüknek majd  ahogy tudtam volna  megszólalni újból,egy újabb ellenséges osztag érkezett meg...

-Ezek keményebbek lesznek..

Vetettem oda  mi közben fedezékbe mentem majd  újra táraztam  egy kompressziós töltetett.

-Oké mindenki maradjon a  fedezékbe!

Erős hangon ordítottam oda  a többieknek és  ahhoz is aki  a lezuhant mentő kapszula mögül lőtt. Majd megpillantottam őt.

-Ezredes? jó önt újra látni!. Valami katonai ötlet?

Kérdeztem mi közben,ki-ki lőttem párat.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szerda, 2014-02-05, 19.55.17 | Üzenet # 117
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy zuhantam a mentőkapszulámmal szinte  a semmibe percekig azt hittem hogy itt végem ,becsuktam a szememet majd  megragadtam a  székemet amihez oda voltam szíjazva  majd ahogy le érkezett  a mentőkapszula,egy hatalmas  dobódással estem el és szakadtam ki  a  szíjakból majd jó erősen be vágtam a  fejemet és ezután csak percekig sötétség vett körül..

Később..

Ahogy fel keltem legalább  egy órával később lehetett..a  fejem fájt vérzett is...és  megpróbáltam  kiszabadulni a  teljesen széttört kapszulából..ahogy ezt megtettem ,homályos  volt minden és  ahogy léptem ki a  kapszulából mi után nagy nehezen ,megtaláltam a vész nyitóját el esve  értem ki   a szénné sült területhez el esve..fel álltam majd  neki támaszkodtam egy kézzel  a kapszulának és  vér csordult ki a számból..valószínüleg belső vérzésem is lehetett az ütődésektől..de még magamnál voltam de  nehezemre esett járni ahogy..kitámolyogtam..fegyver ropogást és  több kompressziós fegyver hangját hallotam ,de nagyon halkan majd fel erősödve..gyorsan le vetettem magamat fedezékbe mert egy  ellenséges osztag kezdett el  tüzelni a semmiből majd   a fejem felett lévő kis rekeszből ami az űrkapszulában volt ki vettem a  harci tüzelésű fegyveremet és magamhoz szorítottam..még mindig rosszul láttam de  kezdett ki tisztulni  a kép előttem..rögtön egy rám mászó Querreriait találtam meg lelőni..majd  ki léptem egy másodpercre  és  párat le szedtem majd vissza mentem a fedezékembe.. a  kép ki tisztult majd megráztam a fejemet mert Throvson admirális  hangjára lettem figyelmes..

-Sajnálom admirális..de  sajnos  az Agros-tól nem  jön semmiféle  segítség..ezen kívül még Voin egységek jöhetnek még..

Ekkor pillantottam meg a  tüzelő Voint.

-Maga?jó látni téged  újból!

Ordítottam oda  Dárius-nak majd  tüzeltem tovább és  rá néztem az admirálisra.

-Van egy tervem..csak ez  a megoldás most..túl töltjük  a  kézi fegyvereket majd  állandó tüzeléssel le szedünk párat majd  a karabélyokkal tüzelünk tovább...aztán pedig szét válunk ,hogy nehezebbé tegyük az ellenség dolgát..ez a terv..

Lőttem ki a fegyveremmel  a kapszula mögül majd  vártam a választ.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2014-02-08, 15.14.54 | Üzenet # 118
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Űrben

Hammertown hajója nem sokáig bírta még ,de  tartotta  a frontot néhány kisebb hajóval együtt és  az Enterprise illetve  a Destryt-el együtt. Ekkor  néhány Föderációs hajó lépett ki a  warp-ból úgy tűnt hogy  némi segítség jött de  ez kevésnek bizonyult ebben  a helyzetben.

 Selena Yokohama kapitány ekkor  a kommba szólt bele:

-Itt  Selena Yokohama kapitány! Uss Xanthus-ról,20 hajó várja  az utasítást  Smith flotta  kapitány!. 

Ekkor  a Excalibur osztályú csillaghajó tüzet kezdett nyitni ezzel le szedve  ,az Enterprise melleti kisebb támadókat.Néhány  Soveregin típusú csillaghajó rögtön megpróbált támadni de  a Querreriak zászlós hajója (Si-dias típusú)nem adta meg magát könnyen,tüzelni kezdett majd rögtön 3 Föderációs crusert ki is  ütött  a támadása..majd az ellenség támadni kezdett újból és  rögtön, 5 további hajót le szedtek.Ahogy megfordult az ellenséges  flotta   a kisebb hajókat még mindig  a Föld felé küldte.Ide csak  a  tactica  segíthetett volna és  még több segítség..de úgy tűnt ennyi maradt..



---------------------------
---------------------------

A Földön

Az ellenség még mindig támadott tovább de  ekkor  hirtelen az égből le zuhant egy  Querreriai csapatszállító majd amikor mindenki fel lélegzett volna hirtelen átlépett valami felette ami hatalmas volt és  rögtön Dárius  csapatából két embert le taposott.Úgy tűnt egy  Querreriai Oppungare volt az ,ahogy egy percig mindenki megtántorgott Jerry mögé vágott a  gép majd  újból taposni kezdett mi közben tüzelt tovább egy  Isolitikus  sugárral ami pont el találta   a Föderációs elit kommandósok vezetőjét..ezzel el is  porlasztotta   a  fegyver majd  csak a közeledő további ellenséges egységek zaját lehetett hallani és ordításokat .



Sorrend:
Jerry-Dárius-Nubet-Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2014-02-10, 01.31.51 | Üzenet # 119
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A helyzet egyre rosszabb lett...Növelem szorgalmasan a hullákat de ez sem volt elég...Folyamatosan tüzeltünk időközben a Kommandó vezére is beszállt a harcba.Egyre többen lettek az ellenségeink...Hirtelen lezuhan egy Querriai csapat szállító a távolban.Mielőtt fellélegezhettünk volna hirtelen valami át lépet a roncs felett és rögtön rátámadt Dárius csapatára eltaposva két embert.Majd a hátam mögém csapódik és újból el kezd taposni és lőni megölve a kommandó vezérét.Meg ragadom a foglyomat ha rohanni kell nehogy itthagyjam...
Sajnos újabb veszteségeink lettek.Oda rohanok Nubethez majd elé vágom a foglyot.Ez nem néz ki jól mielőbb le kéne ezt a taposó gépet szednünk mielőtt el taposna minket mondom keserűen a barátomnak tüzelés közben.A helyzetünk elég kilátástalan volt már csak a csodában reménykedhettünk...


 (HU)
 
Dárius
Dátum: Csütörtök, 2014-02-13, 21.05.17 | Üzenet # 120
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kilőttem egy ellenséget egy fejbe lövéssel, majd tisztelegtem gyorsan egy rövidet az ezeredes úrnak.
- Jó látni téged is Relson, életben és rugdosva! - Ordítottam oda neki.
A háta mögé futottam, hallgattam a tervét.
- Hümm.. Földi létedre egész jó a terved... - Mondtam neki, majd nem számolva vissza, semmi jel nélkül tettem amit mondott..
Túlhevítettem a pisztolyom, eldobtam, neki az egyik ellenségre majd karabélyra váltottam és tüzeltem tovább.
- Szép volt! Egyre csak fogynak ezek a Trelserlek*! - Kiabáltam oda, majd másik fedezéket kerestem, hogy tudjam védeni az egyik emberem.

Már azt hittem nyerni fogunk de tévedtem. 
A csata keményebbé vált.. hirtelen.. nem is tudom hogyan egy mechanikus gépezet pottyant le le Qwuerreriai csapat szállítóból..
Hátra estem, de még mielőtt belőlem is palacsintát csinált volna egy hátra bukfenccel sikerült megúsznom a dolgot.
Felálltam, láttam két emberemnek vége.. a Földiek közben szétszoródtak és úgy estek mint a legyek.
Szomorúság fogott el az embereimmel kapcsolatban, hisz elég jól ismertem őket. A barátaimat vesztettem el. 
Kissé megremegtem az indulattól, de még nem vesztettem el a fejem.. meg kell őriznem a józan gondolkodásom - mondtam magamban. 
Persze egy hősi opusz sem szól arról hogy valójában milyen gyilkolászás folyik egy csatamezőn. És ezt senki nem is szokhatja meg.. pedig ha valaki hát én már láttam pár csatát akarva-akaratlan.

Vettem egy mély lélegzetet, majd a kommon Relsonnak üzentem. Benne bíztam még meg a legjobban. 
- Megölték két emberemet! Légelhárítás nélkül nem fogjuk leszedni ezt a taposót! - Hátra húzódtam. - Elterelem a figyelmét! Míg rám figyel ti tüzeljetek! - Majd kérdés vagy válasz nélkül kirohantam és azonnal tüzet eresztettem a túltöltött karabélyommal. 

Trelserlek : Óriás férgek


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2014-02-14, 19.14.36 | Üzenet # 121
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy el kezdtek tüzelni és folytatták a  harcot úgy tűnt hogy talán kezdenek megfogyatkozni..
Dárius csapata le szedte  a legtöbbet mi pedig be fejeztük a  többit.
Úgy tűnt hogy leszedték az összes támadót de  ekkor  fegyver zajok közepettén,valami le zuhant az égből valószínüleg egy kisebb támadó cirkáló lehetett ahogy le zuhant el ordítottam magamat ahogy csak tudtam..

-Fedezékbe!

Ordítottam el magamat majd ahogy le zuhant minden bele remegett ,füst és zajok közepettén figyelni sem tudtunk arra hogy mi "ássa",elő magát  a romok között.

-Mi a?

Kérdeztem furcsálkodva  amikor megláttam ,azt ami elő jött..elég sokat tanulmányoztam a  Querreriai fajt de  úgy tűnt hogy ez még nekem is új volt.Majd  hirtelen Jerry elém dob egy  fogjot..őszintén megvallva  nem tudtam mit kezdeni vele..

-Jerry! menj vissza  a fogojjal együtt   a fedezék mögé..ezzel csak később tudunk foglalkozni..gyerünk!

Mondtam Jerry-nek túl ordítva  ,a  fegyver lövések hangját majd  tüzelni kezdtem fél kézzel arra ami velünk szembe jött.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Péntek, 2014-02-14, 19.25.16 | Üzenet # 122
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Én ,Dárius és  a  csapat elintéztük  a  támadó egységeket azt hittem ez után már csak  a sima út lesz de nem így történt ...
Ahogy kiléptem  a fedezékem mögül hirtelen ,egy hatalmas morajjal zuhant  le egy kisebb űrhajó majd  ennek hatására el is estem majd  kissé be ütöttem a  fejemet  amikor el estem,de  szerencsésen  hamar fel tudtam rázódni majd  valami elő mászott a  romok közül..Ekkor nem tudtam mit tenni csak hátrálni ekkor  , a legtöbb fedezéken már ember volt így  be ugrottam Dárius mellé majd le hajtottam  a fejemet amikor tüzelni kezdett az ellenséges egység.Dárius ekkor kiment  a fedezékből és messzebb került tőlem.Kommba  szólt ezek után hozzám hogy nem tudjuk le szedni légi erő nélkül..és ebben sajnos igaza volt..mást kellet kitalálni...

Komm:
-Itt Relson..Dáriusnak!...az a  helyzet hogy igazad van..de  ha túl akarjuk élni a holnapot akkor ezen változtatnunk kell..új terv kell..

Szóltam bele  a kommba majd hrtelen arra lettem figyelmes  hogy Dárius  kirohan a túl töltött puskájával..nem akartam hogy  bele dögöljön ezért én is  kiugrottam a fedezékemből majd tüzelni kezdtem.

-Ezaz ember adjunk neki!

Ordítottam el magamat mi közben tüzeltem majd  egy fedezék mögé bújtam ahol Dárius  is volt.

-Valami terv? mert nekem csak az jutott eszembe hogy mi lenne  ha  ezt a  rohadékot közvetlenül intéznénk el? mondjuk azzal hogy  kirobbantjuk alóla  azt a  romot? 

Ekkor mutattam meg  Dáriusnak  azt a  két Querreriai gránátot amit a fedezékbeli halott Querreriai katonától vettem el .

-Mit szólsz?


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2014-02-17, 16.31.47 | Üzenet # 123
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Űrben

Yokohama kapitány és a csapatai megpróbáltak tüzelni ,Smith által kijelölt hajókra de  így is  csak a  kisebb hajókat tudták likvidálni viszont így még mindig a  nagyobb hajók és a  Querreriai zászlós hajó is  továbbb tüzelte   a Föderációs csillaghajókat.

-Itt Yokohama  a flottának! nem sokáig tudjuk fel tartani az ellenséget! további egységek szükségesek hogy tudjuk tartani a frontot!

A nő hajóját ekkor több súlyos  károsodás érte és  megszakadt az adás.A Querreriak közül ekkor kivált  kettő  óriásinak tűnő hajó a többi közül úgy tűnt hogy Qvemenin ,Nehéz csatahajó/anyahajó-k  azok akik több Soveregin hajót  a fegyverük betöltésükkor  szétlőttek .A romok pár méterrel az Enterprise-J -nek  a  pajzsa mellet ment el  ami miatt az Enterprise-J  bal oldalsó pajzsa lecsökkent minimálisra.Ekkor Voin csillaghajók léptek ki a  szuptérből és  tüzelni kezdtek  a Querreriai anyahajókra,amik tüzelni kezdtek  a Voin csillaghajókra amik nem sokáig bírták szusszal,Smith kapitány válaszhatott hogy mit tesz vagy  eléjük manőverezz és  megmenti ezzel  a megmaradt hajókat.Vagy új tacticát talál ki.




A Földön

A Querreriai gépezet felrobbanva esett le  a földre,úgy tűnt  a tervük  bevállt de  ekkor  egy Querreriai tábornok az akadémia tetőjéről mutatott rá  a csapatra  majd  küldött ki Querreriai csapatokat amik a  tetőröl ugráltak le  majd kettő Oppugnare II ,típúsú mecha érkezett  a csatamezőre és tüzelni kezdtek.Pont Dárius kommandó helyettesét lőtte ki aki a  földre  esett  a robbanástól és  meghalt..majd Dárius idegességéből kirohant és tüzelni kezdett..e közben a fogoly megpróbált kiszökni..




Sorrend:
Dárius-Jim-Jerry--Nubet-Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szerda, 2014-02-19, 20.42.04 | Üzenet # 124
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A falhoz simultam mert a robbanás miatt majdnem én is megsültem. 
Majd vártam egy kicsit. Az emberek nem érzékelték a vibrálását a levegőnek, nem tudták hogy mikor robbant fel véglegesen valami... Amikor a zúgás és az időleges forróság elmúlt, biccentettem Relson felé.
Elég vakmerő terv volt, de mégis bevált. Tisztelegtem egy félszeget, vissza fordultam a helyettesem felé akit pár pillanattal később ki lőtték. 
Társam a földre esett.. alakja még egy darabig életben lehetett a földre, de reflex-szerűen ugrottam fedezékbe. 
Ekkor már dolgozott bennem az ideg természetesen, éreztem ahogy a fejemben lüktet a vér. A csapatomat nem láttam, mert mindenki szét széledt...
Nem akartam vissza nézni halott társamra, nem akartam felfogni hogy ez épp az én osztagommal törtnéik. 

Ekkor nem is tudom.. talán sikerült kibiccenteniük a nyugodtságomból. 
Ha valami hát ez képes volt arra hogy előre fussak, mint egy agyatlan, logikátlan, szerencsétlen félnótás.
Semmi kétség, elgurult a gyógyszerem. Ahogy kifutottam a fedezékből mindenféle Voin káromkodásokkal illettem a másik mechanikus szerkezetet ami szinte a semmiből került elő, és tüzelni kezdtem. 
A komm-ból szinte egyszerre szólaltak meg az embereim, hogy ne csináljam... De nem tudtam magam kontrolizálni....


 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2014-02-26, 18.08.40 | Üzenet # 125
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kapitány el küldöd egy kis pihenésre a Földre hát éltem az ajánlattal mert elég kemény küldetések voltak.~Egy Kiss kikapcsolódás nem árthat.Gondoltam magamban.Egyenlőre itt minden nyugodtnak tűnt a Földön.Aztán hirtelen a hangos be mondón be jelentették hogy a Querreriai Birodalom megtámadta a földet és már nincs sok idő hátra hogy ne jussanak át a flottán a Földre és mindenki készüljön fel az ellenség érkezésére.~Ennyit a nyugis napról most nagy pácban vagyunk.Még szerencse hogy még nem volt lehetőségem leadni a fegyveremet de egy pisztoly kevés lesz.Gondoltam végig.Majd követem pár tisztet a fegyver raktárba és adtak nekem egy puskát ha le jutnak akkor tudjunk védekezni.Az egyik feletessem jelzet nekem hogy kövesem a bázisra mert minden bizonyal az lesz az első célpont. Azónal indultam is habozás nélkül egy szót sem szóltam csak sietem ne hogy le maradjak.Nem sokkal később már le is jutot egy bomba és hatalmas robbanást okozott és a falhoz csapódtam elégé el kapot a robbanás ereje és Querreriai csapatok is indultak.Elég fájdalmas volt a falhoz csapódás de megúsztam pár sérüléssel szerencsémre.Mivel nem túl komolyak a sérüléseim ezért tudok harcolni keresek gyors egy fedezéket és készültem az ellenség fogadására.Amikor el foglaltam a helyemet vettem észre hogy az egyik tisztnek nem volt szerencséje és meghalt.Amikor már jobban láttam hogy mi történt tűnt fel hogy nem a robbanás végzet vele hanem le lőtték.-Egek vajon most mi várható.Mondtam nem túl hangosan és előkészítetem a puskámat a harcra.Aztán szinte pár pillanat alatt megjelent egy mechanikus szerkezetet.~Fingom sincs mi lehet az de nagy valószínűségél veszélyes.Ekkor Dárius Parancsnok hírtelen ki ment és tűzelni kezdet az ellenségre.~Sokan biztos őrültnek nézhetik emiat de ő legarább cselekszik.Gondoltam aztán és is beszártal egy támogató tűzzelésel.~Hátha el tudom voni az ellenség figyelmét akkár egy rővid időre a Parancsnok-ról.

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2014-02-26, 18.25.11 | Üzenet # 126
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tudom hogy erre most nincs időnk válászolom Nubetnek tüzelés közben.De mintha egyre kevesebb lettek volna az ellenségeink de biztosat nem tudtunk...A,fedezékem használhatatlan lett azért jöttem ide "ezzel"utalok a foglyomra.A foglyom időközben el kezdett nagyon mocorogni kiakart szabadulni...lehajok hozzá na mi az nem érzed jól magad velünk?kérdezem a Querriait.Várj had segítsek és újra el kábítom a foglyot a vulkáni fogásommal.és hogy biztosra menjek még gúzsba is kötöm a szerencsétlent.Na az nemigen tud ebből kiszabadulni.És folytatom az ellenség likvidálását.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-02-27, 18.53.12 | Üzenet # 127
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Mindenki vissza!

Ordítottam el magamat mi közben egy újabb óriási gép ,lépett elő szinte  a semmiből és  újabb Querreriai egységek kezdetek ,el előre nyomulni ahogy az egyik előre nyomult rögtön tüzeltem rá majd  vissza mentem  a fedezékembe.

-Ezen nem fogunk át jutni ha  nem intézzük el!

Mondtam mi közben ,már egyre nehezebben lehetett meg lenni a  fedezék mögött ,mert egyre   többen ás  szervezetebbek lettek.

-Fedezékbe!

Megint ordítottam el magamat mi közben az óriási Querreriai gép tüzelni kezdett,ahogy kilőtt egy töltetett úgy verte  szét a  fedezéket ahol áltam így még időben sikerült el bukfenceznem egy  másik  fedezékbe mi közben ,tüzelt újra.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Csütörtök, 2014-02-27, 18.58.44 | Üzenet # 128
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Ne Dárius!

Teli torkomból ordítottam oda  a  férfinek mi közben ő megpróbálta  "megbosszúlni",az egészet de  amikor  az óriási  Querreriai gépezet elő lépett  a  másik romjai mögül,úgy láttam hogy itt csak egy  valami segíthet és  az biztos voltam abban hogy  nem  a fegyvereink lesznek. Mert abból nagyon limitált számú volt a  tüzelési  erőnk..Ekkor Nubet  admirális  intett mindenkit a  fedezékbe..ezzel egy  gond volt még pedig az  hogy  a gépezet képes volt akkorát lőni hogy  a fedezéket meg tudja semmisíteni.

-Dárius!

Szóltam a  férfinek majd  magam mellé intettem őt hogy gondolkozzunk egyes-máson.

-Nincs  a közelben még egy  Voin  csapatszállító?

Kérdeztem mi közben,fél kézzel kilőttem a fedezék mögül.

-Csak az tudná ezt le szedni..


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2014-03-01, 23.42.13 | Üzenet # 129
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Űrben

Smith kapitány és  Jack Tucker kapitány próbáltak valamit kitalálni de  mindketten relaizálták hogy  maximum csak a  kisebb hajókat tudják le szedni és  lassítani a  teljes inváziót ami már bekövetkezett..ahogy   a többi szövetséges  hajók,kezdtek megtörni a  Querreriai katonai  cirkálók tömege  alatt . Mivel további szövetséges hajó nem érkezett így  úgy tűnt hogy  a  legjobb ha megpróbálják lassítani a  bekövetkeztetését a teljes inváziónak .Muszáj volt az  volt az egyetlen ,és az hogy  segítsenek azoknak akik épp a  Földön harcoltak .Választania kellet Smith kapitánynak mivel ő volt , a vezetője  a  flottának.Vagy Jack Tuckert küldi ,a  Földre  hogy segítsen  a túl élőknek vagy Smith kapitány megy le  vagy  úgy dönt hogy mindketten és mindegyik hajó inkább  a földi egységeken próbáljon meg segíteni. A  Querreriai hajók ,inkább már  áthaladtak  a  Csillagflotta  hajóin mint hogy fel tartotta volna őket valami.






-----------------------

------------------------

A Földön


A hatalmas gépezetet egyik percről a másikra,több levegőből érkező cirkáló lőtte le  . A gép a földre  esett és hatalmas nagy port kavarva ,le zuhant Jerry elé aki nagyot esett tőle,de  épp el tudott ugrani. Ahogy  mindenki ,fel állt úgy tűnt hogy  a terep tiszta  lett viszont   a  messzeségbe és  a  közelekből végig ,fegyver  zúgás  hallatszódott úgy tűnt hogy  a közeli Akadémia  pár tanuljóa  próbálja magát megvédeni  a Querreriai elit katonák ellen de úgy tűnt hogy  nem sok esélyük volt. Ekkor  hirtelen ,két progenitor  le terítette   a  felét de   a Querreriai osztagosok nem adták meg magukat ilyen könnyen ,újabb osztagjuk érkezett és  egy földi egységük is. Nubet,Dárius,Jim és  a többieknek gyorsan oda kellet hogy fussanak   hogy  segítsenek . Persze  Jim,tudta hogy  ez a  "ideglenes szövetség",a Progenitorok másik fajával  nem sokáig fog tartani mert ekkor  rá jött hogy John Smith ugyan egy beépülő ügynök..közben a  Querreriai földi járművek ekkor  tovább folytatták  az ártatlan civilek és  Csillagflottások ölését..összesen ekkor már  két  földi  jármű (Oppugnare ,Oppugnare II ) egy  csapatnyi  ,elit Querreriai katona és  a vízből egy  Adispic kezdett el tüzelni a csapatra.Ide mindenképpen terv kellet.És szakértelem .



Sorrend:Flyn-Dárius-Jerry-Jim-Nubet-(Jim miatt muszáj volt átírnom )Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
FlynnZevol
Dátum: Vasárnap, 2014-03-02, 14.12.55 | Üzenet # 130
Kék Hold Fény Progenitor flotta / parancsnok
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épen a másik progenitor képviselővel és a főderációs diplomatával tárgyaltunk egy béke szerződésről a Sárgák képviserője John Smith akivel korrában meggyült a bajunk úgy gondolta hogy a fenyegetés miat jobb lene tűz szünetet kötni és segíteni. Eleinte gyanakodtam amikor ezel az ötletével jőt elő de szerintem komolyan gondolja.-Én támogatom a béke szerződést és egy ideiglenes szövetség őtletét a főderációval.Remélem ez a béke sokáig fog tartani.Mondtam majd a főderáció képviserője egy íratot tet elénk és mondta hogy írjuk alá.Mindketten alá írtuk majd a képviselő is ezel megkötetet a béke.Mondta és hogy fel kel vinie az iratokat a feleteseinek.-Nyugodtan mi itt várunk.Mondtam neki majd el is ment.-Remélem ezel végre vége lesz az év ezredeken át tartó visszályainknak.Mondtam neki és alig hogy válaszolni tudod hírtelen egy elég nagy robbanás miat remeget meg a talaj.-úgy tünik az ellenség máris támadást inditot gyerünk itt a lehetőség arra hogy segítsünk.Montam és fel segítenem Johnt aki le eset a székről.Aztán azonal rohantunk a robonás helyszinére látunk hogy egy csomo ellenséges katona van ott azonal nekik rohantunk és le tepertünk párat.-Bocs a késésért jötünk segíteni.Mondtam mosolyogva a tisztek meg olyan fejet vágtam hogy mi a franc folyik itt és kik ezek.
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szerda, 2014-03-05, 23.37.09 | Üzenet # 131
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben lövöldöztem a torkomba éreztem a szívem dobogását. Teljesen felidegesített az invázió. 
Életem folyamán csak párszor tudtak kibillenteni ebből az állapotból, és ez egyike volt az ilyennek. A társaim
mind halottak voltak, csak én maradtam az egész rohadt leszálló egységből. Talán soha nem fordult elő ilyen velem, 
talán még soha nem éreztem magam ennyi gyengének. 
Aztán mikor átfutottam a terepen a hatalmas gépet lőve, egy újabb fedezék mögé húzódtam mert Jason rámordított.
Igaza volt.. el kellett fogadnom hogy úgy viselkedtem mint egy gyerek. Az e féle arcon csapások szoktak jót tenni nekem. 
De abban a percben el voltam keseredve. 
- Lehet hogy van, lehet hogy nincs! Eléggé el lehetnek most foglalva de egy próbát megér! - Válaszoltam Jasonnek kiabálva a feltett kérdésére. Megérintettem a kommunikátort, majd beszélni kezdtem.
- Itt Dárius parancsnok! Delta osztag hallanak?! Vétel!.. - Statikus zörgés válaszolt; de ez nem jelentette azt hogy minden el van veszve. Attól még halhattak.
- Itt Dárius! Küldöm a koordinátákat! Légi - erő bevetése szükségeltetik! Egy QUwerreriai mehanikus egység támad minket, vétel! - Folytattam, de válasz akkor sem érkezett, hiba küldte el automatikusan a komm-egységem a koordinátáinkat.
- Ez így nem fog menni! - Ordítottam, miközben próbáltam a fedezékem mögött folyamatosan helyezkedni, hogy el ne találjon a monstrum amit ránk küldtek.

Abban a pillanatban viszont valami hatalmasat robbant; rögtön az cikázott át a fejemen hogy egy bombázó lőtte szét az ellenséges egységet.
Igazam is volt.. hallás alapján elég jól kellett tájékozódnom egész életemben... Az egység lezuhant a földre...
A fedezékemet szétverve. Én előre estem, le a földre, arccal.. de legalább túléltem pár karcolást és temérdek koszt leszámítva.
Feltápászkodtam, majd Jason-t kerestem, de nem érzékeltem a jelenlétét a közelben.  
- Jason jól vagy?! - Ordítottam el magam. 
Csöndet, és temérdek port lélegzetem be, aminek hatására köhögni kezdtem. A táj nagyjából ellenség nélkülinek tűnt, de én azért felvettem egy karabélyt a földről, majd egy újabb - ezúttal távolabbi - fedezék felé közeledtem. 
Ekkor azonban hangokat hallottam.. lehet pár Földi távoli hangoknak vélte őket, de sajnos vagy épp szerencsére én már méterekről meghallottam a fegyver ropogást. 
- Mi történik? - Kérdeztem az egyik Földihez odalépve. Az közölte velem, hogy az akadémiájukat támadják. 
- Akkor oda kell menni! Gyerünk! - Futólépésbe követtem a Földi katonát.. nehéz volt kevés látással így tájékozódni..
mikor odaértünk, szinte azonnal az ellenségre tüzeltem, védve a Földieket.. nehéz volt a helyzet mert ők túlerőben voltak..


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-03-06, 00.58.13 | Üzenet # 132
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folyamatosan Tűzelek írtva a szemetet.Bár a Querriai taposó géppel meg gyűlt a bajunk...Hirtelen a gép fel robbant hogy ki szedte le azt nem otudtam meg figyelni.A gép dőlni kezdett felém és a lábam elé esett én meg hátra a lökés hullámtól ami a be csatoláskor keletkezett.Fel állok és meg rázom a fejem mikor lesz ennek már vége?teszem fel a költői kérdést.Szerencsére a fogoly nak semmi baja nem volt.A távolban lövéseket hallottam arra felé nézek.Az akadémiát támadták.Nubetre nézek majd vissza az akadémiára.Ide egy terv kellett de előbb oda kellett érnünk mielőtt késő lenne...Barátom menjünk majd útközben ki találjuk mi legyen.Meg ragadom a fogoly kofelét és már mentünk is meglepően elég könnyen mivel nem igen zavart a foglyom...Majd vele is foglalkozunk ha lesz rá időnk de most a diákokat kell meg Meg mentenünk mert ők is fontosak voltak számunkra.

 (HU)
 
Jim
Dátum: Szombat, 2014-03-08, 11.06.50 | Üzenet # 133
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folyamatosan tüzeltek és jöttek jöttek mintha sosem fogynának el a löszereinkkel ellentétben.
Aztán a gépezet felrobbant az egyik parancsnok felé dőlve sikerült kikerülnie és jött az értesítés hogy az Akadémiát meg támadták a parancsnokok egyből intézkedni kezdtek hogy meg kel menteni az Akadémia Tanulóit.
A feletteseim útnak indultak én jobbnak láttam hogy fedezzem őket hogy el tudjanak menekülni.
~Másnem legalább eben legyen itt hasznom amíg van löszerem. Gondoltam magamba és indultak is én azonnal pozicióba álltam és elkezdtem őket fedezni úgy tűnt hasznukra van a segítségem mert így vissza tudnak vonulni és magukkal tudják vinni a fogjot.
-Ha nem jön ide valami erősítés el fogy a lőszerem és be özönlenek. - Mondtam halkan és közben tüzeltem az ellenségre.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2014-03-09, 17.56.26 | Üzenet # 134
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Ez talán megteszi..

Szóltam Jerry-hez mi közben,le néztem  az épp majdnem el menekülő fogoly-ra  majd  altatóval le lőttem és vissza mentem  a fedezékembe.

-Jerry  a fogolyt ,helyezd  olyan helyre  és  láncold oda  ahol meg találjuk majd..most nincs erre időnk..de  idővvel lehet majd  fontos információkkal szolgálhat..

Mondtam a  tisztnek majd tovább lőttünk de  ekkor szerencsére úgy tűnt hogy vissza tudtuk őket verni ,ezzel kizökkentve őket a  további egységek küldésében is.Legalábbis  annál a  résznél ahol voltunk,de  úgy tűnt nálunk le állt  a harc  egy időre  de  akkor megpillantottunk egy másik kisebb frontot ahol épp  a közeli akadémiából próbáltak jó pár embert megmenteni,és  fedezni próbálták saját magukat az ellenség ellen ami úgy tűnt túl erőben volt rá nézésre is.

-Segítenünk kell nekik! nyomás!

Ordítottam oda  a csapat többi tagjának mi közben előre futottam és  úgy tűnt hogy pár közelben lévő Föderációs tiszt ugyan ezt tette és  próbáltuk együttes erőkkel ,fedezni az akadémistákat.Ahogy oda értünk egyértelmű volt,mit kell tennünk de  túl erőben voltunk..füst ,por és  jó kora adag gáz volt a  levegőben a  rengeteg lövés és  halott miatt..úgy tűnt hogy  a Querreriak otthon vannak nem csak a  földi egységekben hanem a  vízi egységek küldésében is.

-Vigyázz!

Vetettem el magamat amikor  el kezdett tüzelni ,a  Querreriai  vízi egység..úgy tűnt hogy ezt nem tudjuk megnyerni ,ezért inkább védekezni kell mint hogy  azon gondolkozni hogy tudunk ellen támadást tervezni..ahogy behuppantam az egyik nagyobb akna robbanása után egy barikád mögé ,onnan kezdtem el lőni  a kompressziós  automata  puskámmal amit találtam,az egyik halott elit osztagos  Flottás tisztnél majd  megpróbáltam,parancsot osztani mivel úgy tűnt hogy ezen a  fronton nekem volt a  legnagyobb rangom ezért valamit tennem kellet,persze előbb ki kértem a  többiek véleményét is  mielőtt akcióznánk.Oda intettem a csapat tagjait aki tudott oda jönni egy perce majd elhadartam a tervet . 

-A terv a  következő..mivel nincs sok időnk ez maradt  csak...nem fogjuk hagyni hogy a  Querreriak ezt az akadémiát megszerezzék maguknak..így is nagyon nagy veszteségeink vannak ..de  muszáj lesz  megvédenünk magunkat..legutóbbi Querreriai támadásból elég sok információt szereztünk..és ezen  a fronton egyetlen megoldás maradt..őrült..de  bevállhat..az akadémia  védelméért muszáj lesz..elfoglalunk egy  Oppungare lépegető egységet..Dáriusz és Jason illetve  a többiek elterelik a  többi Querreriai egység figyelmét amíg Jim és  John elfoglalják a  gépet..muszáj lesz...aránylag 
úgy tudom hogy az ő fajuk gyorsan tanul meg más technikát..így  csak rájuk tudunk most  támaszkodni..addig tartjuk fel  az ellenséget amíg csak tudjuk..nincs más választás...Hajrá..!..

Az utolsó szót megnyomva  ,indultam vissza  a  frontra majd kezdtem el  le szedni   a  gyalogságot.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Kedd, 2014-03-11, 19.05.47 | Üzenet # 135
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy nagyon nehezen de  sikeresen le szedtük ,az ellenséges Querreriánokat ,úgy tűnt hogy  pár perc elteltével sem változott a helyzet mivel újabb csapatok érkeztek de  most éppenséggel a  szem közeli akadémiához . Úgy tűnt el kell oda  a segítségünk,mivel nem épp fel fegyverzet őrségről volt szó hanem rá látásra  tanárok,tisztek,és  néhány diák próbálta vissza verni a  Querreriai elit osztagosokat és   a  mecha  gépeket illetve  a vízi támadót..úgy tűnt hogy be vannak szorítva  és  minden képpen úgy éreztem hogy kell  a segítségünk.

-Gyerünk!

Mondtam mivel Nubet admirális már kiosztotta  a parancsokat majd  követtem a csapatot ahogy be vetettük magunkat az ellenség fojtogató  erejébe egyre  jobban éreztem hogy túl erőben vannak de  azért próbáltunk kitartani ahogy tüzeltem néha már időm sem volt,fel nézni arra az ellenséges  katonára akire tüzet nyitottam.Aztán Throvson admirális gyűjtött össze minket pár szóra ,és elmagyarázta  a tervet..nem volt  annyira rossz ötlet de  őrültség is  lehetett volna ...de  ilyen helyzetben...muszáj volt valamit tenni..ha nem harcolunk akkor meghalunk..szóval ahogy be fejezte  Throvson admirális  ,rögtön tudtam mi  a helyzet..el kelet terelnünk a figyelmet..

-Dárius!

Ordítottam oda Voin barátomnak,majd  bele bukfenceztem  az ellenséges  egységek közé majd  tüzelni kezdtem és  minden egyes  ,löveg mellől el ugrottam hogy minél jobban össze tudjam zavarni az ellenséget,Dárius ugyan ezt tette ..őrültség volt de  a  Voin-ok értettek az ilyesmihez..és nem mellesleg jó taktika volt..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-03-13, 22.26.34 | Üzenet # 136
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Invázió (Második rész)

A  Querreriak akkorra már javában támadták az akadémiát. Dárius és Relson ezredes szinte belefutottak az ellenségbe, így azok rájuk tudtak
figyelni. Jim, John és Flynn fel légezhettek, mivel így az ellenség Dáriusékra koncentrált.
Nubet és Jerry is tüzet eresztett a Querreriaiakra. Úgy tűnhetett elsőre hogy nyersére állnak hisz az akademisták is védekeztek.

Azonban örömük nem tartott sokáig: Querreriai leszállóegységek érkeztek.
Új taktika kellett, ezt az admirális látta a leginkább. Relson ezredest a falnak nyomták ekkor; Dárius pedig felfigyelt erre.
Azonban pillanatnyi késedelme ahoz vezetett hogy kiverték a kezéből a Voin kardot, és ő maga a földre került.
A Querreriai katona belerúgott Relson ezredesbe, aki így akár végig is nézhette volna Dárius halálát, akit agyba-főbe
ütlegelt az egyik Querreriai... A Voin férfit megfogta az ellenséges katona, majd átdobta őt
az egyik ablakon.

Abban a pillanatban egy kapitányi jacht suhant el elég közel a felszínhez.
Miközben a jacht tüzet eresztett a Querreriai szárazföldi egységekre, és csapat ugrott ki belőle Ashley Smith
sorhajókapitánnyal, és Blake Munroval az élen.

Smith kapitány nem sokkal a cselekmények előtt vette fel transzporter sugárral Blaket.
Amint kiugrottak
megkezdődött a helyre rakása a dolgoknak; mindenki rendre kezdte el védeni az akadémiát mely akkor lángokba állt.

( Dárius - Relson - Jerry - Nubet -  Smith -  Blake - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Péntek, 2014-03-14, 22.53.44 | Üzenet # 137
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szinte élveztem hogy csak rögtönzök, nulla haditerv nélkül és Jason csinálja amit én. És ráadásul az egész amit művelünk
az sikeres. Az ellenség ránk figyelt; ennek hála pedig alig kellett védekeznem vagy támadnom mert elegen voltunk ahhoz
bőven hogy mi álljunk nyerésre. A kezemből ekkor hirtelen kirepült a pisztolyom, de még ettől sem tudtam megijedni.
A rámtámadót karddal kezdtem viszont támadni. Hisz én mindig vissza adtam ugyan azt amit kaptam.
Szinte éreztem hogy nem tetszik neki, de nem izgatott. Ők támadtak először. És én meg akartam bosszulni az osztagomat.
Ahogy támadtam, csak a harcra tudtam koncentrálni. Ismeretlen helyen voltam, és mégis egész jól ment a tájékozódás.
Egy félmosoly ült ki az arcomra, úgy éreztem semmi sem tarthat minket vissza a nyeréstől.
És, talán mint mindig úgy megint elhamarkodott voltam és forró fejű. Mert csak arra lettem figyelmes, hogy lökéshullámok
söpörnek vissza pár embert a földre, és hogy ablakok törnek be a Querreriak leszálló egységektől.

Ahogyan a kardommal kivédtem a rámtámadó fegyver ütését úgy automatikusan balra néztem, mintha megéreztem volna
valamit. Jason bajban volt. Csak az ő sziluettje volt olyan katonás, csak rajta volt az az érdekes Földi sapka.
- Jason! - Arra gondoltam meg kell mentenem mielőtt őt is kibeleznének, csakúgy mint az osztagom, erre egy rúgást kaptam.
Amit hárítottam a kezemmel.. azonban abban a pillanatban repült is el a kardom. a földre.
A Querreriak a nyakamnál ragadott meg; felemelt én magam pedig estem is át a közeli épület ablakán valami folyosóra.
Elég keményen landoltam, ráadásul nem épp egy biztonságos helyen..
Valamennyi tagom fájt az üvegszilánkoktól, vagy az eséstől de nem ücsöröghettem ott várva a csodát. Egy hátrabukfenccel
felálltam. Megráztam a fejem.
"Tovább kell mennem." - Gondoltam magamban.


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Péntek, 2014-03-14, 23.13.48 | Üzenet # 138
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tudtam hogy ez lesz..tudtam hogy nem állnak le ennyivel a  Quereriak ..túl kevés lett volna..mondtam Dárius-nak aki már akkor  nagyban ölt éppen egy ellenséges elit osztagost..úgy tűnt hogy  az ellenség csak küldte   az osztagait megállás nélkül így egy idő után egyre többen kezdtek lenni és közel harcra  kellet át térni..nem volt más választásunk..ahogy épp egy fedezék mögül próbáltam lőnni ,rögtön  a földre terített egy  elit osztagos majd  ahogy  kizuhant a  fegyver  a kezemből rögtön utána  vetődtem egy bukfencel majd  egy  jó kora centis lyukat hasítottam  a fején az ellenséges osztagosnak de  ezzel nem állt le  a harc ,mivel egyre csak jöttek egy percre  figyeltem oda Dárius-ra  aki megint kifogta  a legnagyobb és  legerősebbet  a sok közül,de  ez olyan jellemző volt..megpróbáltam neki segíteni ,de  amire megmozdulhattam volna hirtelen egy újabb támadó lőtt mellém majd  ment nekem ..rögtön a földre  kerültem ,rögtönzött lövést  akartam volna le adni  neki de  erre  nem hogy ki ütötte  a kezemből a  nagyobb puskámat? de...ahogy ki esett ripityára  esett szét,a  földön..

-Ez egy  értékes fegyver volt..óvatosan kell vele bánni!

Ordítottam oda   a  Querreriai osztagosnak,aki természetesen egy kukkot sem értett belőle,majd  el kezdtem püffölni a  saját kezemmel és próbáltam védekezni a másik kezemmel nehogy megfolytson. Addig püfföltem míg egyre idegesebb lett ,ami nem túl a  szerencsémre hajazott mert azon nyomban alrébb dobott és  bevágtam a fejemet ,valami kisebb földi egységnek talán ,egy standard plasma  tank lehetett de nem láttam tisztán mert elég nagy füst volt ,ahogy  fel álltam nagy nehezen az osztagos teljes erejéből nekem ment amire én pedig ,megpróbáltam kivédeni ezt úgy hogy  előre nyomtam a  karjaimmal amennyire csak tudtam majd rugdosni kezdtem majd végül,lerúgtam magamról ,de  akkor fejbe is vágott   azzal  a érdekes eszközzel ami a kezén volt..jól megkarcolt vele..jó véres lett az arcom tőle  ,de  megráztam a  fejemet amikor  a földre  estem majd  fel vettem onnan egy  vas csövet és  meglóditottam ahogy csak tudtam majd el kedztem vele verni a  fejét ahogy le esett a  földre  tovább tettem ezt és végül le tapostam a fejét..ahogy ezt meg tettem azon nyomban el vettem a  fegyverét és  megpróbáltam rögtönözve  használni azt mi közben teljesen el terelődött a figyelmem Dárius  mellől,de  szerencsére találtam egy  fedezéket ami egy ház alapzatának  az egyik megmaradt része volt. Mivel nem igazán tudtam tovább menni keresni Dáriust a túlzott támadás miatt így onnan próbáltam záró tüzet le  adni az ellenségre.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2014-03-15, 21.53.13 | Üzenet # 139
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az akadémia közelében sikerült biztonságba helyeznem a foglyomat szökni nem tudott...Mentünk tovább.A lövések hangja egyre erősödött.Az akadémiát elêrve rögtön ellenséges egységekbe botlottunk.Amint meg láttak minket támadtak.Gyorsan fedezékbe húzódtam és onnan osztottam a halált.Úgy tűnt hogy hamar betudunk hatolni az épületbe...De újabb leszállóegységek szálltak le.-Valahogy be kéne jutnunk az akadémiára és kimenteni a bent lévőket mielőtt benégnének mondom Nubetnek.Sajnos az akadémia lángolt életem egyik helyszíne a pusztulás felé tartott.Mérhetetlenül szomorú voltam e miatt de nem mutattam ki tettem a dolgomat.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 00.01.08 | Üzenet # 140
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Querreriak támadásait megpróbáltuk vissza verni ,de ez nagyon nehéz volt és úgy éreztem hogy ez egyre nehezebb..

Már egy jó ideje  hogy  a harcok a Földön megindultak,nem volt sok választásunk vagy harcolunk..vagy meghalunk..ezért is  ki kellet  tartanunk..szövetségeseket kellet gyűjtenünk a háborúhoz,és  kitartani egymás közt..nem volt más esély nem volt más lehetőség sem arra hogy   a jövőjét a  Földnek megvédjük és azt a  milliónyi védtelen gyereket ,férfit  és nőt akik az életüket adják ezen háborúért . Ahogy  épp egy fedezékbe  egy másodpercre  sem gondolkodtam el ezen,azon nyomban kiugrottam a fedezékemből majd   a kompressziós  puskámmal le szedtem két  Querreriait ,akik a földre hullottak majd  tovább futottam egy másik fedezékbe. Fedezékbe kellet maradnunk ha túl akartuk élni,muszáj volt ..nem volt más  lehetőségünk..ahogy tovább próbáltam  lőnni ezzel védeni   a civileket,úgy tűnt hogy egyre  többen jönnek.....Relson ezredes és Dárius  pedig teljesen eltűntek a szemem elől..csak Jerry,volt az aki közel volt ...egy melletem harcoló Föderációs  katona hullot le  a földre  úgy tűnt fejbe lőtték,megpróbáltam nem pánikba esni hiszen erre képeztek ki minket persze  a látvány magáért beszélt..el vettem tőle  a gránátjait majd   a Jerry-vel szemben lévő másik fedezékbe bukfenceztem be  majd  rá néztem  a volt tisztemre.

-Jerry!..ha el dobom a  gránátot ,rohanjon előre és  szedje  le   a maradékot akik meg maradtak.. háromra!

Ahogy el kezdtem számolni ,elég nehéz tűzbe keveredtünk de úgy véltem hogy az egyetlen út az csak az lehet ha  megtisztítjuk az utat magunk előt.

-Három!

Ahogy  a számolásom véget ért el dobtam a  gránátot majd  az  ripityára zúzott néhány ellenséges Querreriai osztagost..Majd ahoyg elindult Jerry én is utána kezdtem el futni,mi közben tüzeltem és próbáltam ügyelni arra hogy hová  lépek.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2014-03-16, 19.49.05 | Üzenet # 141
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány a csapatára pillantott valamint Munro kapitányra. 
Utóbbit nem sokkal az események előtt vette fel, és kissé szkeptikusan állt hozzá a férfi tervéhez, mely Smith
kapitány szerint ősbarbári módszerek voltak. 
- Ha nem muszáj, nem gyilkolunk, ismétlem. - Szólalt meg a fél Vulkáni nő, aki a remegő jachton is biztonságosan
állt hátra fűzött kezekkel.
- Azért megyünk le hogy megvédjük az akadémistákat, nem azért hogy mészároljunk. Tudom hogy ön is csak azt 
akarja mint én, kapitány. De katonai tapasztalatai, úgy érzem elvakítják a helyes és logikus döntéshozatal elől. 
ha mi is, csak kérdések nélkül gyilkolni fogunk, lesüllyedünk majd az ő szintjükre. És úgy érzem mi inteligensebb
létformák vagyunk ezzel. Remélem.. nem csak én látom így. - Mondta, majd végig nézett a kapitányon, és
a kezébe vett egy kompressziós fegyvert. 
- Figyelem. Háromra kiugrunk. Egy..kettő. három! - Amint kinyilt a jacht oldala ő azonnal ugrott. 
Talpra ugrott, aztán Nubet Throvson admirálist megpillantva egy percet sem hezitált. 
Elindult, miközben az ellenségre támadt.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 12.11.50 | Üzenet # 142
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Föld...mondtam mi közben újra töltöttem  a sorozat nehéz fegyveremet mi után azt  le tettem  a két üres  komp ülés közé ahol volt hely .

-A francba..

Szóltam majd  rá néztem  Smith kapitányra  aki el kezdett nekem papolni arról hogy mit ne tegyünk és mit tegyünk..

-Vulkáni pap..

Mondtam mi közben beletúrtam egyet a szakállamba majd  újra töltöttem a kézimet ahogy egyre jobban közeledtünk,egyre jobban éreztem azt hogy meg kell bosszulni azt hogy  ezek a szemetek idejöttek..éreztem hogy nem fogok egyet sem kímélni ..de  ahogy megint papolni kezdett Smith egy kissé idegesen ,belevágtam a komp belső részébe..

-Látja ezt?

Mutattam oda  a komp belső ablakára ahol lehetett látni   a Földet ahol épp civileket öltek le halomra..

-LÁTJA?...maga szerint hogy tudnák kíméletes lenni ha   a saját  szülő bolygómat ölik meg?

Ordítottam rá és nem érdekelt megkora  a rangja vagy sem..

-Na jó ..készüljünk..hamarosan ott leszünk..

Mondtam oda  a  többieknek majd  ahogy kinyílt  a komp ajtaja  rögtön tüzelni kezdtem ,pedig még ki sem léptem azon majd  ordítani kezdtem és  rá ugrottam az egyik támadóra .

-Blake munro vagyok! és  ez az én otthonom! 

Ordítottam továbbra is mi közben az egyik idegen nyakát törtem el a  másiknak pedig az agyvelejét locsantottam szét.




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 12.34.00 | Üzenet # 143
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan leugrottak sorban a tisztek a két kapitány után, azonnal tüzet eresztettek az ellenségre
akik szemlátomást túlerőben voltak.
A tisztek egyik fele Nubetékhez indult, másik felük frontálisan ütközött meg az ellenséggel.
Jerry előre rohant, leszedve pár Querreriak, de ekkorra már ellenséges kompok is jöttek, és
Oppugnare osztályú földi járművek.

Smith kapitány nem akarta feladni.
A nő az úgy gondolta hogy be tudnának indítani az Akadémia fegyverzetét, és az ott tárolt kompokat
le tudnának szedni az ostromló Querreriak erőket.
Blake közben   ellenséget ellenségre szedett le. Mikor az egyik Oppugnare
elé került, a férfi nem gondolkodott sokat; lőni kezdte az irányító fülkét. Ahogy ez meg volt az
Oppugnare irányítás nélkül maradt, és bárki irányíthatta.

( Blake - Smith - Relson - Jerry - Nubet - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2014-03-19, 18.48.05 | Üzenet # 144
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy  katona akart volna elintézni ,de  én  le terítettem közelharcban ...addig ütöttem a  földön  a fegyveremmel amíg szét nem loccsant  a feje majd lőni kezdtem  a  többire.Ennyivel nem ússzák meg gondoltam magamba,mi közben egyre több ellenség jött erre  az utamba érkezett egy  hatalmas nagy  akármi ,bele vágtam  jó sok gránátot amim csak volt és  rögtön  az irányító fülkéjét kezdtem el lőni  a  rohadéknak..ez volt az egyetlen ami hatásos volt ellene ,nem kellet sok és ki is esett  belőle  az illető.. a pilóta akkorát eset hogy nem is tudott utána vissza mászni..szerencsére..mert adtam volna neki..ahogy ki ürült rögtön össze rogyott ,és megnyílt egy lehetőség arra hogy valaki irányítsa azt...

-Gyorsan!előre!

Ordítottam oda  a  társaimnak de  mindegyik nyápic volt ahoz hogy   elfoglalja  ..én sem tudom irányítani ,de  rögtön bele ültem..ahogy bele ültem gombok tömege fogadott..de  rá csaptam az egyikre  így  el kezdtem lőnni össze-vissza..de  úgy tűnt egész hamar rá jöttem mert  a másik pillanatba  már  ahogy el forgattam a kormányát, el mozdult  a  helyéről aztán már megtaláltam a  célzó berendezéseket is..olyan volt mint egy  hatalmas nagy tank..csak nehezebb volt annál és  úgy tűnt..hatásos is..ahogy lőttem  a gép kezén lévő ,sorozat fegyverrel  az ellenségre  minden felrobbant körülötte  aztán pedig ,rá léptem egy  tömeg "féregre",a  géppel és  folytattam a lövést amitől minden közelben lévő ,robbanó cucc felrobbant körülöttem és  pedig csak ordítottam mi közben lőttem..

-EZT NEKTEK TI SZEMETEK!




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2014-03-21, 21.56.15 | Üzenet # 145
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány mikor Nubet mellé vetődött a fedezékbe lehúzta a fejét. Nem számított arra hogy ennyien lesznek. 
A nő a karabélyával hol kinézett a fedezék mögül, és lőtt egy sorozatot, hol vissza bújt miközben beszélt.
- Jöttünk ahogy tudtunk. - Kezdett bele hangosabban. - De arra nem gondoltam hogy ennyien lesznek. Az esélyeink
elég kevesek.. 22% százaléknyi esélyünk van arra hogy vissza tudjuk verni ezt a támadást. .. A megmaradt százalékok
a halálunkat garantálják. - Magyarázta megrögzötten a nő, majd hirtelen leguggolt a fedezék mögé, a kezében a fegyverével
és gondolkodni kezdett. Zöld szemei megakadtak az akadémia épületének falain látható ágyukon. 
Miután Jerry is vissza futott hozzájuk biccentett feléje.
- Jobb időket! - Köszönt barátjának kissé szárazon. - Támadt egy tervem. - Kezdett bele. - Az ágyuk a falakon. Úgy
tudom működnek. - Nubet-re pillantott, és folytatta. - ha működésbe hoznánk őket nagyobb lehetőséggel szednénk le
a különböző ellenséges egységeket. Még a robotikusokat is. - Tette hozzá. 
- Ehhez viszont kell a segítségetek. 
- Nubet. neked és pár embernek el kellene terelnetek a figyelmet.. az enyémek szétszóródtak a tanácsaim ellenére
.. de ez ebben az esetben csak kedvezni fog nektek. Én addig és Jerry valamint ha el tudunk érni pár
másik osztagot közben odamegyünk az épület tetejére, és aktiváljuk az ágyukat. .. Vélemények? - Kérdezte.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2014-03-23, 20.16.10 | Üzenet # 146
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy tűnt hogy  a csata közben ,egy osztagnyi katona érkezett  a frontra  persze volt közte  olyan is aki nem volt katona,de  a nagyja  az volt így  rögtön felismertem a  fronton előre futó és mindent magával ragadó Blake Munro-t,úgy tűnt hogy pont jó kor jöttek persze így is  nagyon sok volt az ellenség összhatása  de  azért próbáltam hárítani az ellenséges egységeket a  fedezékem mögül. Ahogy  szedtem le  az ellenséges egységeket úgy tűnt hogy  nem akarnak elfogyni,a  Querreriai front ami a  Földön volt úgy tűnt teljesen kilátástalanná kezdett válni de  azért hittem abban hogy túl fogjuk élni ,még akkor is  ha  ez talán lehetetlennek tűnt .Ahogy viszont Blake,belépésekor  feltűnt hogy  egy kisebb védelmi lyukat hagyott az  ellenség így  előre tudtunk törni a  maradék emberekkel akik velem tartottak.

-Előre ! gyerünk-gyerünk!

Ordítottam előre mi közben előre bukfenceztem és  le szedtem kettő,Querreriai hadi osztagost..ahogy azok le estek  a földre  ,el rugaszkodva  a földtől ugrottam egyet az egyik üteg elől ahogy  ugrottam pont egy fedezék mögé sikerült   a landolásom ,majd  kinézve onnan úgy tűnt hogy  Blake  ,már elfoglalta  a mechát..úgy tűnt hogy  most már  csak tüzelni kellet az ellenséges egységekre..ahogy tüzeltem tovább ,egy  gránát landolt mellém én pedig reflexből elugrottam de  így is  alökéshullámtól elég nagyot estem és  rendesen be  is ütöttem a fejemet megint ,pont ugyan annál  a  résznél ,ahol az előző  közel harcban is be ütöttem azt....ahogy  megpróbáltam tovább tüzelni,az egyik fedezék mögül amit egy  nagy futás után tudtam csak  megszerezni..Smith kapitány mellé és  még jó pár  ember mellé sikerült oda vetődnöm,közte Nubet Throvson mellé is akik az ágyukról beszéltek és hogy  tereljük el a figyelmüket..de  erre muszáj volt bele szólnom  a tervbe..

-Már elnézést ..de  úgy tudom hogy  valamennyiünk között most  nekem van a legtöbb hadi tapasztalatom ..minden tisztelettel...de  én mást ajánlok..a  terv pedig a  következő..

Mondtam mi közben  egy-egy  pillanatra  kilőttem a  fedezékem mögül.

-A terv ennél egyszerűbb..és nem fogadok el nemleges döntést..maguk fel mennek a  toronyra önök azt fedezik ott és  aktiválják  a  fegyvert..mi addig pedig lent  fedezzük  magukat ...én és  Dárius..vagy legalábbis  meg keresem addig..de  arra számíthatnak hogy addig   a  lenti ellenséges csapatok nem fognak tudni  átjönni  amíg aktiválják   a fegyvert..bízzanak bennem..értem a  dolgomat..

Szóltam a  többiekhez mi közben újra töltöttem  a fegyveremet.

-Vélemények?


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2014-03-24, 23.54.53 | Üzenet # 147
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Három!Nubet el dobja a gránátot miután a gránát felrobbant abban a pillanatban ki rohanok a fedezékemből és le szedek pár Querriait és rohanok vissza Nubethez.A fedezékbe vissza érve egy ismerős arcot pillantok meg Smith kapitányt."Jobb időket!"Biccent felém a nő.-Jobb időket biccentek Smith kapitánynak.A kapitánynak volt egy terve ha az ágyúkat tudnánk aktiválni az akadémián akkor a legtöbb támadást vissza tudnánk verni a feladatom egy pár emberrel az ellenséges osztagok el terelése volt.De mielőtt a véleményemet el mondhattam volna Relson is ott termett és elmondta a saját tervét.Meg rázom a fejemet és Nubetékre nézek.Mind a két terv jó mondom mindhármuknak csak az a probléma hogy a bent lévőket ki menti ki?az épület ég.Majd el halgatok és várom a parancsaimat.

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2014-03-25, 00.24.30 | Üzenet # 148
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Szerencse hogy  jöttek! pont időben!

Szóltam Smith kapitányhoz mi közben el hajoltam a  gránátom eldobásából keletkező rengés miatt .

-Ami azt illeti..a  terv jó...ha nincs más terv ezt fogjuk csinálni amit Smith kapitány mond..

Mondtam  a többieknek,de  ekkor  Relson elugrott  a lövések elől ,mivel épp egy  elég nagy  osztag kezdte  lőnni és kezdett kínossá válni a fedezéke  ahogy mellém ugrott meg ütögettem a vállát majd  végig hallgattam amit mondd mi közben ,próbáltam leszedni pár  osztagost.

-Jól van..nem akarok "név adó "lenni,de  mivel ez egy  hadi front ...kövessük a  katonákat..őket erre képezték ki.....az összes logikus  megoldást csak ők tudhatják ..

Szóltam oda megnyugtatólag  Smith kapitányhoz,mi közben egyre  közelebb kerültek  a Querreriak ,ahogy az egyik már csak egy lépésre volt közelről leadtam  a fejébe egy lövést majd  vissza mentem a fedezékemből,ettől az osztagos  meghalt de  még volt elég ahhoz hogy  elintézzenek minket. Más esélyt nem láttam,mint hogy kövessük a katonai fejebbvalói parancsokat ebben a kínos  harci helyzetben.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Csütörtök, 2014-03-27, 21.46.58 | Üzenet # 149
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith először  ellenkezett   az ötlet ellen mint vulkáni az ellenkezését többször is elmondta ,de  a többiek mint egyet értettek így  elindultak ..Relson pedig  ott maradt feltartani , a többi ellenséges osztagot ..nem volt más választása  a csapatnak ...be kellet indítania  a fegyvert..viszont ahogy oda értek ,ellenségbe ütköztek..mivel a  Querreriai osztagok szinte mindenhol ott voltak így itt sem maradtak ki ...fedezékbe  ment mindenki ahogy csak tudott mi közben ,Relson rögtön megkapta  az első ellenséges csapatot akik el kezdték szinte szét szedni az egész fedezékét ahol állt..muszáj volt feltartani őket ...ekkor Smith úgy döntött hogy fedezzék a  többiek hogy ő gyorsan oda tudjon menni, a fegyverhez hoyg tudja aktiválni,de ahogy el kezdett futni úgy tűnt hogy az égből egy  hatalmas nagy  pajzs generátor zuhant le az égből amik gépiesen bekapcsoltak egyszerre így  Smith nem tudott átjutni  a pajzson viszont hátar  zuhant  az eszközök lökéshullámától amik lezuhantak pont elé..Smith  a földről észre vette  hogy egy megoldás van  a  pajzsok semmlegesítésére..még pedig az ha  felmászik  a pajzs generátorokra és egyenként  destabilizálja  a mezőket..de  ehhez fedezni kellet őt..mert sok időt vett igénybe...

Sorrend:
Smith-Jim-Jerry-Blake-Flyn-Nubet-John-Relson


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2014-03-28, 19.00.22 | Üzenet # 150
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan a kapitány hallgatta Relson ezredes ötletét egyre jobban ellenkezett ellene. Nem azért mert ellenszenves volt számára a férfi,
hanem azért is mert attól félt a terve nem elég logikus egy embernek, mint neki egy Vulkáninak. 
A nő a férfira figyelt, majd mikor az abbahagyta a beszédet azonnal közbe is szólt.
- A leglogikusabb az lenne ha követnénk a .. - De Nubet is közbe szólt az ő szavába, csakúgy mint az előbb ő Relsonéba. 
- Már bocsásson meg admirális, szerintem nem most kellene vakon bíznunk a katonaságban.. nem lenne túl logikus ha 
egy hirtelen elhamarkodott döntést hoznánk...Mi az hogy nem fogad el nemleges döntést Relson? Kinek hiszi magát? - Kérdezte
a jobb szemöldökét felhúzva. A kis vitatkozás után vett egy mély lélegzetet. 
- Igaza van, végül is nem sokat veszthetek. Csak azt hogy maga meghal. De ha mégis csak jobban szeretne hősködni, és
meghalni csak nyugodtan tegye azt. A többség akarata úgy is az egyén érdekét felülírja. - Felállt, és intett hogy induljanak. 

A következő métereket már szavak nélkül tette meg az épület azon szárnyáig aminek a tetején az ágyúk voltak. 
Már közel voltak, amikor Smith és a többiek is hirtelen egy nagy osztag ellenségbe ütközött. A félVulkáni nő
abban a pillanatban vetődött hasra. Utóbbit jól is tette, hiszen elég sokan voltak ott. 
A Vulkáni megállapította magában hogy tudhatták volna hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. 
- Maguk fedezzenek addig én megyek az ágyúkhoz! - Kiáltotta oda Jerrynek, és Nubetnek, aztán csak vett egy mély
lélegzetet és rohanni kezdett az épülethez. Remélte nem találják el. 

Átugrott egy árkot, közben az eső is eleredt így csurom víz lett. 
A nő tovább futott, átvetődött egy rácson, majd megérkezve a másik oldalra, lelőtt két Querreriait. Folytatva a futást, 
a rá tüzelő plazma fegyvereket kierülve balra-jobbra ugrálva közeledett egyre jobban az épület felé.
Talán Relson miatt volt, de ez volt élete egyik legvakmerőbb és leglogikátlanabb döntése amit valaha képes volt meghozni.
Már majdnem ott is volt mikor hirtelen elé esett, valahonnan az égből egy óriási pajzs generátor. Smith háttal
a koszos földre esett. Egyenruhája már annyira mocskos volt, hogy alig lehetett látni a rangjelzését. 
Hátra tolatott a földön, majd gyorsan felállt, közben megfordult, lelőtt két Querreriait. 
Tovább lőtt, miközben agya a generátorokon gondolkodott. 
- Fel kell másznom! - Ordította el magát a kommunikátorba a többieknek. - Fedezzenek! - Majd vett egy mély lélegzetet,
megkerülte a generátort, és a másik oldaláról kezdett el felfele mászni rá. Nem volt egy túl biztonságos, de nem volt
más választása. Óvatosan, lassan mászott. 
- Ha felérek.. tudom majd semlegesíteni.. biztos vagyok benne! - Ordította a komba, továbbra is. 
Biztos volt a dolgában.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld/San Fransisco (Egyesült államok)
Keresés: