Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Regulus kolónia
Regulus kolónia
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-11-29, 19.50.58 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Regulus incidens


A Regulus kolónia.
A Csillagflotta egyik talán legkisebb, ám egyik legfontosabb orvosi létesítménye található itt,
2750-től.
A regulus kolónia biztosította az orvosi ellátás 66%-alékát, valamint a titkos részleg itt fejlesztette a különféle bio fegyvereket, persze titokban. Mivel a Föderáció több fajjal is hadba áll így ennek a létesítménynek a védelme életbevágóvá vált, a 2775-ös évektől.

2775, ugyanezen év Szeptembere:
A Querreriai birodalom sikeresen átkelt a Tükör univezumban, ahol fajuk kihalt, így kapcsolatkoat építhettek ki a Birodalommal.
Így elérve kellő hatalomhoz, és befolyáshoz jutottak.

2777:
A Querreriai térhódítás nem állt le, még több területet akartak. Megkezdték a haderő gyártását a Tükör-világban, míg rákészültek a másik megszállására.

2801:
A Querreriai haderő és a Birodalom összhangban megépíti az Iss Rising-et mely segítségével mér nem csak az időben de más univerzumokba is eljuthatnak így kimeríthetetlen erőforrásokra lelve.

2801: Novembere:
A Querreriaiak és a Birodalom haderőket küld a Regulus kolóniára hogy el tudják foglalni a fontos orvosi létesítményt.

2801 November 29:
A megszállás megkezdődött.
Narcia Lexington ezredes mikor megérkezett egy sereggel lépett ki a kolóniára. A nő kezében egy mesterlövész puska volt, majd előre rohant az osztagával. A Birodalomnak a mai napon mindenképp győzelemre volt szüksége.
Arra azonban nem számítottak hogy ez a "Csillagflotta" majd védekezni is fog. Márpedig Adam Cross és Ashley Smith,Arms Hidgon, Willow Hedgett és a Destryt legénysége épp ott voltak a kolónián az eset történtekor...
Olyan volt mint egy fura álomban a tiszteknek; mikor az égre néztek több Flottás konstrukciójú hajó szállt épp le majd katonák indultak neki elfoglalni a békés kutató telepeket.
Azonban védekeztek, és egy kisebb front keletkezett ennek hatására.

Nubet Throvson alelnök egy domboldalról figyelte az eseményeket. Meg volt teljesen elégedve még; túlerőben voltak.
Ekkor lépett oda egy fiatal robot karú, félszemű tiszt. Arcán látszódott hogy valamikor jól nézett ki de ennek mára már csupán torz árnyéka.
A tiszt tisztelgett a szokásos Birodalmi tisztelgéssel majd kihúzta magát.
- Uram a kolónia Keleti része a mienk! - Jelentette mereven. - Az Északi része folyamatban!
Jack Stroggos és osztaga is hallotta ezt akik nemrég érkeztek meg..

Chris Oviedo a Birodalom egyik legpéldásabb kapitánya azonban a front közepén volt, csakúgy mint Jerry G. Thomas és csapata...
A Birodalmi erők előre nyomultak.

( Adam - Smith - Arms - T'ellar - Nubet - Jerry -Stroggos - Chaz - Chris - Tucker - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Adam
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 13.32.26 | Üzenet # 2
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy feladat miatt épp a Regulus kolónián tartózkodtam, több másik tiszt társammal együtt. Szép nap volt önmagában a bolygón, de ez nem számított, mert a következő események igen csak elrontották a napomat.
Az eget beterítette a flotta hajókhoz hasonló hajó had árnya. Már-már azt hittem, hogy valami buli készül és azért rendeltek ide ennyi hajót. Viszont amit még álmomban sem mertem remélni, egyszer csak megtörtént. Kész invázió. Egyszerre egy rakás kisebb szállító hajó landolt a bolygó felszínén ameddig csak a szem ellát és egyik sem party díszletet hozott, hanem megszálló katonának látszó Humánokat és más fajú lényeket.

-Valami itt nem stimmel. -mondtam fél hangosan. Szinte ledermedtem egy pillanatra.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 18.37.11 | Üzenet # 3
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitányi székben ült mikor megtudta hogy tudományos értekezlet lesz.
Az érdeklődését ez azonnal felkeltette, majd úgy határozott hogy kivesz pár napot és meglátogatja a Regulus kolóniát.
Nem is csoda,hisz Smith kapitányt mindig is a tudomány éltette, nem nevezhette volna a nő magát tudósnak ha nem értesül mindig az újabb és újabb Flottás technikai újításokról.

Így került tehát ő a kolóniára.
Az a nap sem indult másnak,és a kapitány abban remélkedett hogy hamarosan meditálhat egyet. Szülő bolygójára gondolt, és arra hogy milyen régen nem járt ott...
A magas nő az üvegfalon keresztül nézte a Regulus kolónia szépségeit, majd egyszer csak arra lett figyelmes hogy a nap aranysárga sugarait hajók árnyékai takarják el.
A félig Vulkáni nő zöld pillantása az égre terelődött, miközben közelebb lépett egy fél lépéssel a korláthoz, a bal kezével meg is fogta azt.
Úgy tűnt flotta hajók... vagy mégsem? Ash kissé össze is zavarodott. Érezte hogy valaki - Cross kapitány - mellé áll és ugyanolyan csodálkozással bámulja a jelentet mint ő.. mikor azonban elkezdődött a "megszállás", a megannyi katonával és fegyverekkel Ash valamiért tudta: ez nem gyakorlat.
A kapitány a mellette álló Adam-re nézett, majd közelebb lépett hozzá egy kis lépéssel és folytatta:
- Cross kapitány. Valamiért úgy érzem hogy ez nem egy Csillagflottás gyakorlat, és minél előbb értesítenünk kell a Flottát.- A nő tett egy pár lépést a falon lévő vész-karabélyhoz, majd megfogta azt és dobott egy egyszerű phazert kapitánytársának.
- Jöjjön! Meg kell találnunk a kommunikációs központot a B épületben. - Mondta.
Hangja nyugodt volt, és letisztult, azonban legbelül ő is tudta hogy az egész helyzet olyan bizarr, és olyan nem megszokott ugyanakkor olyan baljóslatú mint amit még eddig nem volt egyszer sem alkalma átélnie.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Arms
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 19.48.48 | Üzenet # 4
U.S.S. Temeraire-kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mi a fene ? motyogtam magam elé amikor az eget elsötétítő megszálló erők kezdtek urrá lenni az egész területen.Valamit tennünk kénne kapitány..amire viszont kimondtam a mondatomat a kapitány már előre is gondolkozott. Úgy tűnt hogy talán tényleg ez a leg logikusabb módja annak hogy túl éljük ezt a helyzetet?..igen ez inkább harci helyzet mint túl élő gyakorlat fejtettem ki rideg hangon magam elé beszélve majd felnéztem a kommunikációs központra ami jó messze volt. Kapitány,meglehtősen nem ismerjük itrt ki magunkat de ajánlom hogy gyorsan induljunk el mert nem sok esélyünk van ha beindulnak ezek a "fiúk". Szóltam halkan a kapitányomhoz mi közben próbáltam Cross kapitányra is figyelni.

 (HU)
 
Tellar
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 20.48.15 | Üzenet # 5
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még javában tartott a tudományos tanácskozás mikor T'ellar felállt és kapitányára nézett.
A Vulkáni nő mintha érzett volna valami remegést egy pillanattal ezelőtt de úgy hitte ez csupán a sok itt töltött időnek valamint a burjánzó növényzet allergiás reakciója okozza.
- Minden tiszteletével uram. - Kezdett neki a Destryt tisztje halkan mikor Tucker kapitányhoz lépett és kihúzta magát. - Nem érzem jól magamat. - Vallotta be.
- Mi Vulkániak habár háromszor erősebbek vagyunk mint az emberek és inmunisabbak is, ezen bolygó atnoszférája meg kell valljam; túl allergén.



 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-12-01, 12.03.53 | Üzenet # 6
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A megszállás elkezdődött
~A megszállás ugyan elkezdődött de tudtam hogy nem lesz egy könnyű dolog főleg ha a Birodalom katonáinak a fele olyanokból áll mint akik azt sem tudják hogy hol vannak..épp Brevak kapitánytól vettem el az életet egy folytogatással akiről tudnillik hogy az átjutó lázadóknak egy kisebb osztagát irányította.~
-Hol vannak a lázadók? vannak még lázadók ebben az univerzumban? és ha még mennyien?
~Kérdeztem a lázadótól de egy választs em mondott így inkább meghalt ,mi közben tartottam a férfit a nyakánál keresztül a robotikus karommal,láttam ahogy kihunny az utolsó szánalmas élet is a szeméből majd alrébb dobtam és egy kar mozdulattal jeleztem az új iráynítomnak hogy kezdjék el a felszín támadását,később én is csatlakoztam hozzájuk úgy tűnt hogy a bolygón csak pár szánalmas kolonista vesz részt az ellentámadásban így nem elsz nagy ütközés a csapatainkkal,azért a biztonság kedvéért ki küldtem pár Birodalmi légiós csapatokat a térségbe és pár egyébb fegyverest hogy intézzék el a lakosságot ha támadni mernek,persze először kértem a katonáimat hogy szólitsák fel őket hogy hódoljanak be a Birodalomnak vagy különben kénytelenek leszünk aggreszív támadásokra főleg hogy megannyi megszálló egységünk volt így nem is reménykedtem abba hogy megadják magukat csak abban hogy végre megszálhassuk a bolygót utánpótlás gyanánt,távcsővel figyeltem az eseményeket és egy központi bázist amit gyorsan fel tudunk húzni onnan adtam ki a parancsaimat mi közben a fegyverzési tactikákat is parancs formájába adtam ki,de úgy döntöttem hogy egy domba megyek pár katonávval és egy nagyobb üteggel hogy megfigyeljem abeszerelését a dombra és meg tudjam figyelni távcsővvel az északi támadási frontot,ahogy oda értem és megfigyelni kezdtem a térséget közben a Birodalmi mechanikus egységeim szerelték be az üteget ,és mit nem mondjak nem hiányzott még egy android álnok hangja de hát Alpha 44 es egység mindig megzavart,rá néztem lenézően majd a robot karjára~
-Fiam..maga csak android vagy cyborg?...
~Kérdeztem undorodva majd közelebb engedtem a távcsővemhez ~
-Tessék nézze ahogy a Birodalom szétrombolja és magávévá teszi ezt a világot,mienk lesz minden és maga pedig kapitány lesz ha persze nem úgy végzi mint az elődjei ...
~Mondtam a tisztnek akit annyira szerettem mint afiamat bár tudtam hogy cyborg,bár mondható androidnak is, a férfi aki egy ütközet során elvesztette majdhogynem a teste 45 % át ,mindig kedveltem ,ő volt a legértelmesebb és a legjobb emeberem is ,persze mindig megpróbáltam Birodalmi vicceket hozzá csapni amiket persze nem értett de mit is várok..de valahogy most csak a front érdekelt..~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 23.49.25 | Üzenet # 7
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A megmentésünk után új feladatot kaptam részt kellett vennem a Regulus kolónia meg szállásában.A bolygó gyönyörű volt de a feladatra összpontosíttam.Az ellenállás nem volt nagy de erős volt.Oda fordulok az embereimhez.Nos lassan megyünk előre ék alakzatban mindenki figyeljen mert a front közepén vagyunk.Az a épület a célunk mutatok egy torony szerű épületre.Ha azt el foglaljuk nyert ügyünk van.Indulás! Adom ki a parancsomat.

 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Péntek, 2012-12-07, 18.11.35 | Üzenet # 8
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Támadás előre! ordítottam el magamat amikor a Birodalmi egységek előrenyomultak,és közben esőleg előre nyomultam néhány Birodalmi katonával együtt fegyveresen és ahogy ezt tettem meg győződtem róla hogy nem igazán volt ellen támadás vagy védelmi taktika inkább úgy tűnik hogy menekülőre fogták,mert egy katonát sem láttam a közelbe oda intettem néhány Birodalmi kivégzőnek hogy menjenek előre majd fegyveremet előre tartva mentem előre sétálva lassan.

 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Szombat, 2012-12-08, 20.39.35 | Üzenet # 9
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A nyavajgásra amit T'ellar hangja okozott megszeppenve kaptam fel a fejemet.
- Nicsak tán vissza tértek az elsuvasztott érzelmei?! - Kérdeztem a nőtől felhúzva a szemöldökömet majd felálltam, megigazítottam az övemet nehogy leessen a nadrágom majd T'ellar után indultam.
- Ugyan már nekem ne mondja hogy annyira rosszul van.. - Kezdtem volna el de ő csak tovább ment egyre, nekem pedig kötelességem volt elkapni őt az üveg falas folyosón.
Megfogtam a karját óvatosan, amiről persze rögtön a feleségem puha érintésének az érzése vágódott belém, majd félre néztem a földre kerülve a nő rideg pillantását.
- Az istenit maga zöld vérű kobold! Én vagyok a hajó főorvosa! Legalább azt engedje meg hogy valamelyik eldugott kis terembe megvizsgálhassam! - Motyogtam, bár az inkább kiáltozás volt magas hangon mint motyogás, majd felnéztem a nő szemébe mert nagyon csendben volt és már kezdtem azt hinni komolyabb baja is van mint a rosszul lét, de abban a pillanatban ahogy felnéztem feléje észre is vettem azt ami a háta mögött folyt; mintha egy megszállás készülődött volna.

- Mi a fene folyik itt?! - Kérdeztem, majd elengedtem ezzel egy időben a nő karját és közelebb léptem az ablakhoz.
- Életemben nem láttam ilyet... ez most etetés vagy vajon komolyan ekkora a gáz? - Kérdeztem majd Tucker kapitányra néztem aki T'ellar háta mögött közeledett felénk.
Odaléptem a férfihoz és abban a percben beszélni is kezdtem.
- Uram, azt hiszem a mai napon mindenki megőrült nem csak T'ellar. - Jegyeztem meg csípősen, és a hátam mögé mutattam. - Nagyon nagy a gáz ha komolyan gondolják ezt és nem csak cirkuszolnak. Gázban vagyunk, és leszünk nagyon rövid időn belül.



 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 15.00.35 | Üzenet # 10
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ezaz! ordítottam fel harci ordítással és előre tartottam a kezet hogy a csapatai a Birodalomnak induljanak előre.
-Előre! ne ismerjetek kegyelmet!
Ordítottam továbbra is mi közben egy birodalmi kardot tettem a hátamra amivel támadni szoktam és közben megpróbáltam körül nézni..alaposan..de úgy tűnt nincs ellenállás.
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 15.23.48 | Üzenet # 11
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Tudományos konferencia ...soha nem szerettem őket ,mert nem igazán tudtam hozzá szólni de úgy éreztem hogy végre megállapodásra tudsok jutni hogy néhány fontosabb tudományos rendszerünket is fel tudják majd turbózni ,bár ezekre mostanába nem iagzán lesz szükség de még jól jöhetnek.Már majdhogynem meg egyeztem de úgy tűnt hogy T'ellar -al van valami gond,még soha nem láttam így őt..páylafutásom alatt már láttam 2 x er összesen boldognak és többször felsőbbségi komplexusba szenvedőnek,persze kedveltem a nőt ezért is érdekelt hogy van ezért megszakítva amegbeszélést utánna mentem én is és az első tisztem már rajta volt hoyg megérdeklődje hogy mia helyzet vele de úgy tűnt hogy nagyobb gond is van...két gond egyszerre imádom ezt..mondtam ki félhangosan majd rácsaptam a kommunikációs jelvényemre~
-Itt Jack Tucker minden Destryt legénység tagnak aki a bolygón van mindenki jöjjön a pozíciónkba mert...úgy tűnik hogy valamiféle támadást szerveztek ellenünk..
~Mondtam a kommunikációba majd a hajót próbáltam elérni de nem ment ~
-Úgy tűnik hogy blokkolták a felszín feletti kommunikációt...
-Chester..maga és T'ellar vissza mennek egy védett épületbe amíg én megpróbálok megfigyeléseket tenni hogy ez most komoly -e...mert annak tűnik..
~Mondtam az elsőtisztemnek majd elő vettem a kézi phaseremet és kerestem egy kibúvó helyet ahonnan fedezékbe voltam majd elővettem a kézi távcsőmet ami mindig a bal zsebembe volt és el kezdtem megfigyelni a helyzetet ami kialakulóban volt ~


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 18.29.25 | Üzenet # 12
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Cromwell ezredes ( a kiborg tiszt) belenézett a távcsőbe majd biccentett.
- Igaza van alelnök úr! Nem sok esélyük van. - Jegyezte meg egy kaján félmosollyal az arcán, majd kihúzta magát és tisztelegni kezdett. - Azonnal neki kezdünk az ágyuk bevetésének engedelmével! - Tisztelgett egyet a Birodalom szokásainak és elveinek megfelelően, majd előre rohant mutatta két-két tisztnek kézjelekkel hogy hozhatják az ágyukat.
Abban a pillanatban mozogni is kezdtek az ágyuk amik automatikával szinte sétáltak a front vonalon, a tankokkal együtt amik letarolták a fákat - a növényzetet út közben.

A tudományos épület- ahhol Adam Cross, Ashley Smith és a Destryt legénysége voltak - a legelső épület volt amit támadás alá vettek.
Cromwell ezredes valamint Stroggos csapatai,Jerryvel indultak támadni, Nubet alelnök és Chris viszont más vonalon kezdték meg a támadást; a Kommunikációs épületet szemelték ki.

( Nubet, Chris folytatása olvasható; "Regulus kolónia Déli része" c. topicban )

( Stroggos - Jerry - Adam - Smith - Tucker - Chaz - T'ellar - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 09.39.42 | Üzenet # 13
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Támadást megkezdeni fegyvereket kibiztosítani.Szóltam oda az egyik gárdistának és rá néztem meredten majd bólintottam.Kezdhetjük.Szóltam oda neki és elkezdtük a teljes körű támadást.Ahogy viszont beljebb haladtunk ellenállásba ütköztünk.Ellenállás!ordítottam el magamat és az egyik közeli kő mögé vetődtem onnan kezdtem el lőni.De úgy tűnt sokan vannak ezért elő vettem egy plazma gránátot és bedobtam nekik hagy egyék. Gránát! ordítottam el magamat mi után bedobtam a gránátot.

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-12-13, 00.44.06 | Üzenet # 14
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Igen is uram válaszoltam a telettesemnek.Ki biztosítom a fegyveremet és meg kezdjük a támadást.Követve a felettest kisebb ellenállásba ütköztünk,pár másodperc múlva meg nallom hogy "gránát!".Azonnal fedezéket kerestem.Miután fel robbant a gránát folytattuk az épület el foglalását.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 22.42.05 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(* Adam kimarad * )



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 22.49.51 | Üzenet # 16
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány lassan, de kellően jó ütemben igyekezett végig a folyosón.
Bár elsődlegesen nem a hideg terelte el a figyelmet, de magában megjegyezte hogy a kmmunikációs épület belső felépítése nem éppen a leg tökéletesebb.
Mikor a nő a hátsó ajtóhoz készülődött azonban egy halk, pittyenő vészesen fenyegető hangot hallott.
Először nem tudta mire vélni, de mivel az agya részben Vulkáni volt ezért a másodperc töredéke alatt megállapította hogy az eszköz ami az ajtó túlsó felén leledzhet egy gránát.
Hátra nézett, hosszú befont fekete haja a válla felett a tulsó oldalára röppent mikor elkiáltotta magát.
- HÁTRA! - Lehet hogy a többi tiszt akik feléje közeledtek meg tudtak állni, de ő maga a lökéshullám miatt arccal lőre a földre kényszerült.

Az ajtó egy hangos durranással csapódott ki, miközben megannyi ismeretlen egyenruhás tiszt özönlött befele karabélyokkal a kezükben.
Ash nem nézte meg őket; épp fedezéket keresett.
Odakúszott a földön csúszva az egyik nagyobb oszlop mögé majd felguggolt nehézkesen és megpróbált csendben maradni.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Csütörtök, 2012-12-20, 10.21.37 | Üzenet # 17
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Talán kevés ember aki most rögtön háborús helyzetbe képzeli magát ,de velem ez történt hiszen veterán pályafutásomnak köszönhetően szinte a harcok már mindennnaposak lettek ,és nem lepődtem meg ha esetleg inváziós flottát vagy talán földi csatát kell vívnom...ami viszont furcsa volt az ,pont az volt hogy nem rögtön támadtak...utasítottam a környezetembe lévő tiszteket hogy menjenek vissza az épületbe hiszen több esélyünk van bent mint kint . Ahogy viszont beléptünk az épületbe,méterekkel alrébb hallotam valami zajt de ez a zaj nem egészen nem más volt mint az hog yvalami robbanhatot ami elég erős és éles hangú hogy meghalljam ez nem lehetet más csak egy gránát vagy valamiféle robbanó eszköz....gyorsan a fal mellé mentem és oda húzodva utasítottam az én tisztjeimet hogy menjünk előrébb az épületbe mert tudtam hogy baj lesz ebből és valaki biztosra meg fog sérülni még akkor is ha nem akarjuk,mert a harcokban mindig vannak sérültek..tovább lépve egy kommandós osztagba botlotunk viszont akik állig fel voltak fegyverezve ~
-HÁTRA!
~ordítottam el magamat amikor hátráltam és közben próbáltam lefegyverezni az egyik katonát úgy hogy magam elé tartottam a katonát és hagytam hogy a katonát lőjék majd becusktam az orruk előtt az ajtót ,majd rá néztem az elsőtisztemre~
-Ide más tactica kell..és erősebb fegyverek..


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Csütörtök, 2012-12-20, 14.07.21 | Üzenet # 18
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány szavak nélkül megfordult majd nagy erőkkel elkezdett menni a folyosón.
- Tudom hogy zavaró a helyzet uram, de tényleg az a terv hogy kimegyünk és leülünk goofrit sütni velük?! - Kérdeztem majd ránéztem T'ellar-ra és futni kezdtem utána a kapitány után. - Maga induljun a toronyba, polcolja fel a lábát és dőljön le vagy úgy KI fog dőlni mint egy fa! - Majd hátra se néztem csak szaladtam Tucker után aki úgy tűnt felfedezett valamit.
Félúton elő kaptam a kis phazeremet amit mindig a tűk mellett hordok a térdem feletti kis tartóban, majd neki vetettem a hátamat lendületből az egyik beugrónak és csak figyeltem arra hogy mi történik vagy hogy mi lehet a parancs.
Habár világ életemben utáltam a harcot és a lövöldözést, mivel orvos voltam, nem tehettem mást sem mint ahogy jó multkorjában sem....
A Destryt már csak ilyen volt. Mindig meg volt a magunkhoz méltó "szerencsénk"...

Mikor azonban a kapitány elkiáltotta magát, nem is jöttem elő nagyon csak azt vettem észre hogy ő mint egyfajta kommandós fedezi magát az ellenséggel.. nem hiába.. mindig is meg volt a kapitányba a katona vér de kellett is ha túl akartuk élni mindazt ami eddig a nyakunkba szakadt hol a flotta vezetés miatt, hol meg amúgy is..
Aztán gyorsan kirohantam a fedezékből, lőttem párat a fekete ruhás ismeretlenekre majd bezártam az ajtót és a kapitányra néztem idegesen.
- Honnan tudjam... ORVOS VAGYOK NEM KATONA!



 (HU)
 
Tellar
Dátum: Vasárnap, 2012-12-23, 17.00.09 | Üzenet # 19
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
T'ellar egy darabig követte a parancsnokot és a kapitányt ám amikor a férfi rárivallt hogy azonnal induljon valami biztonságosabb területre hogy pihenje ki magát ezt válaszolta:
- Úgy hiszem hogy ebben a pillanatban a leglogikusabb az lenne ha önökkel tartanék. Pihenésnek nincs helye. - Foglalta össze, majd gyorsan követni kezdte Tucker kapitányt.



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-12-28, 22.47.46 | Üzenet # 20
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben a Destryt legénysége és Smith kapitány tovább folytatták harcukat a túlerő ellen a folyosón a kijárat felé Adam Cross kimászott az ablakon - azonban amit látott az elképesztette...
Jerry abban a pillanatban tört előre Tucker kapitányék ellen, miközben kardos osztagok lepték el a folyosót.
A túlerő egyre vadabbul akarta bevenni az épületet.

( Jerry - Tucker -Smith - Chaz - Tellar - Jerry - Szingu )

Adam; Stroggos itt




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-12-29, 22.59.46 | Üzenet # 21
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gyerünk előre!adom ki a parancsot ne kíméljetek senkit kivéve őt mutatok egy kapitányra őt én veszem kezelésbe majd el indulok a kapitány felé.A többiek tették a dolgukat.Mi a fenét kezdjek majd a ki szemelt áldozattal? Tűnődö el.Lassan el érem a kapitányt nyugodtan meg állok előtte.Adja meg magát vagy meg hal mondom ki mért nyugodt hangon.

 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Vasárnap, 2012-12-30, 17.01.48 | Üzenet # 22
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csak pár másodperc sem telhetett el azon események között,ahogy megláttam hogy mi történik és maga az események felgyorosulása pedig egyre nagyon tendencíával nőtt meg. Még szerencse nem vettek észre de muszáj volt lépnem,gyorsan tovább mentünk ahogy egy kissé alrébb mozogtak a támadók.Majd Smith-hez oda léptem,és behúztam egy elég védett sötét szobába közben természetesen a többieknek ki adtam a parancsot hogy maradjanak a helyükön csak Chester jőjjön velem mivel ő Orvos és már méterekről megláttam Smith kapitányt és a sérülését,ami szerencse volt hiszen bármikor nagyobb baja is eshetett volna a nőnek.

Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2013-01-01, 13.36.28 | Üzenet # 23
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány nem tudott sok mindent tenni.
A robbanás következtében elég erősen megütötte magát amint védekezni próbált a kemény padlóra zuhanás ellen, majd mikor megpróbált felállni még egyszer elesett.
A hátán súlyos égési sérülés volt, de természetesen érzelmeit elrejtette így talán nem tűnhetett fel Tucker kapitánynak hogy a nő mennyire is szenved a ráégett egyenruhától.

Mikor beérkeztek a sötét szobába és őt felfektették egy asztalra nehézkesen és lassan fordult át a másik oldalára.
- Így.. jobb.. - Tette hozzá majd Tucker kapitányra nézett. - Az illető egyenruhájáról ítélve nem flotta tisztek. - Szóltam halkan de jeges hanggal. - Ha azok is nos, mentalitásukból ezt elég jól rejtik, mivel flotta tisztek nem szoktak alkalmazni íj nemű szertelenséget, és agressziót. - Állapította meg, majd vett egy mély lélegzetet.
- Tanácsolom hogy hagyjanak magamra. Csak lassítanám magukat, így nem logikus segíteni nekem. - Tette hozzá, ezzel várta a reakciót.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Csütörtök, 2013-01-17, 16.36.39 | Üzenet # 24
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Még csak az hiányozna ha magát itt hagynánk az lenne aztán a mondhatni leg logikusabb kedves kapitány! - Idegeskedtem majd beadtam neki egy nagy adag fájdalom csillapítót. - Minek néz engem?! látszik hogy Vulkáni miért is lepődtem meg.. mindig csak hogy mi hány százalék meg hogy mi logikus vagy mi nem.. - Dörmögtem félhangosan majd miután úgy ahogy tudtam elláttam aztán a kapitányomra néztem és lecsuktam a trikorderem tetejét.
- Kész. Javaslom tegyük magunkat végre hasznossá és lépjünk a tettek mezejére ugyanis az idő pénz és a betegnek ágymelegre valamint egy jó nagy bögre nyugtatóra van szüksége nem erre a frontra vagy hogy is mondjam mire.. -Jegyeztem meg. - És remélem hogy Tellar is beteg csak hogy két szenvedő Vulkánim legyen egy helyen!



 (HU)
 
Tellar
Dátum: Péntek, 2013-01-18, 15.41.33 | Üzenet # 25
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
T'ellar már intézett volna pár szót az ellenségeskedő Vulkánival aki roppantul hasonított Jerry G. Thomasra, de szerencsére Tucker kapitány berántotta őket egy terembe és be is csukta az ajtót ami miatt valószínűleg még egy darabig senki sem tudott bejönni.
T'ellar gyorsan be is írt egy kódolást amit csak ő tudhatott és jegyzett meg így senki se be se ki hacsak ő nem nyitotta az ajtót...
Ekkor Mr. Mccoy nekilátott gyógyítani a sérült Smith kapitányt.
- Legyen gyors és óvatos doktor. - Szólt oda érzelmek nélkül a nő. - Smith kapitány elég fontos stratégiai alakja a flottának. Zokon venném ha egy ilyen fontos Vulkánit vesztenénk maga miatt. - Felhúzta a szemöldökét majd egy darabig hallgatott.
Aztán odalépett ucker kapitányhoz, a kezét a falnak támasztotta és adott egy puszit a férfi ajkaira, gyengéden.
- Jó ötlet volt ide hoznod minket. - Jegyezte meg. - azonban hamarosan ránk törik az ajtót. - Egy darabig elnézett az ajtó felé majd vissza. -Van bármilyen ötleted a szabadulásra egy sérült személlyel?



 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-01-19, 00.45.05 | Üzenet # 26
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Zajt hallottam ezért elfordulok de nem láttam semmit Vissza fordulok a célpontomhoz de az el tűnt.Sok szerencsét mondom nagyon halkan.Vissza indulok az épületbe nem tudom meddig tartott az út az épület belsejébe mert elgondolkodtam ahogy csendben lépkedtem egy nyitott ajtót látok meg oda megyek és be nézek rajta csillag flottásokat pillantottam meg de valaki be csapta az ajtót és az ajtó eltalálta a homlokomat.Meg próbáltam kinyitni azt de nem tudtam kinyitni.El önt a düh neki rohanok az ajtónak egyszer majd másodszorra is úgy tűnt engedet az ajtó majd egy jó nagyot bele rúgok az ajtóba az ajtó be tört.Körül nézek de az embereim nem voltak sehol gyorsan be megyek a szobába fegyverrel a kezemben.Aki meg mozdul le lövőm mondom a szobában lévőknek közben be csukom úgy ahogy az ajtót.Kicsit le nyugszom .Mit kezdjek én magukkal?kérdezem tőlük.Csak semmi hirtelen mozdulat figyelmeztetek mindenkit.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-01-22, 19.35.23 | Üzenet # 27
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor hirtelen ahogyan a tisztek egymásra néztek a félhomályban és csöndben, hirtelen Nubet Throvson admirális hanga érkezett be az intercommon: És az admirális nem mondott mást mint hogy a flotta visszavonul.
Hosszú pillanatok következtek, és bizony azt lehetett hinni pár másodpercig hogy SMith kapitány, és a destryt tisztjei a Regulus kolónián ragadtak.
De nem így volt: hirtelen dematerializálódtak majd a Uss Enterprise transzporter dobogóján találták magukat.


Jerry G. Thomas hadnagy a Birodalom tisztje habár egyedül maradt a helyiségbe de tudta:
A Birodalom győzött. A Regulus kolónia az övék már.


( Jerry - Szingularitás)

Többet folytatása olvasható: 'ENterprise/ transzporter szoba"

MEGJEGYZÉS: Utolsó hozzászlós a "Regulus incidens" c. küldetéshez




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2013-01-22, 23.25.58 | Üzenet # 28
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben figyelem a tiszteket akiket meg találtam.Az egyik Vulkáni tiszt súlyos sérült volt.El kezdtem gondolkodni hogy segítsek a sebesült tisztnek.Arról fogalmak se volt hogy mit tegyek velük.Kis idő múlva a foglyaim el tűntek a szobából fel transzportálták őket a flottások.El rakom a fegyveremet majd fújtam egyet a megkönnyebbüléstől.Vége hát a kolónia a miénk lett a foglyaim meg élnek.Ki nyitom az ajtót és kilépek rajta.A folyosón az emberei be botlottam mind örültek a győzelemnek,én csak némán érzelem mentes arccal figyeltem őket.Csendben tovább megyek ki az épületből és távol mindenkitől leülök elmélkedni a jövőmel kapcsolatban...

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2013-01-27, 20.28.21 | Üzenet # 29
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalomé lett a Regulus kolónia szó se róla.
Nubet Throvson alelnök hamarosan a Tüköruniverzumból érkező Birodalmiakat és a Quverreriaiakat fogadhatta miközben letekintett a kolóniára egy dombtetőről:
Tudta; egy új korszak köszöntött a Birodalomra.


= " A Regulus kolónia" c. küldetés lezárva. =




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Regulus kolónia
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: