Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A Regulus kolónia déli része
A Regulus kolónia déli része
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 20.36.39 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"A Regulus incidens"
A Regulus kolónia déli része

A Thunderstorm legénysége amikor kilépett a fás- füves mezőre még nem tudhatta hogy egy megszálláshoz érkezett.
Larsen kapitány előre indult, majd átvágtak az erdőn. A hosszú gyaloglás valahogy felderítette a kis csapatot, ám mikor a fák szét nyíltak előttük valami egészen bizarr tárult a szemük elé;
A halk hangokat is azon nyomban elmúltak; megannyi csillagflotta konstrukciójú hajó szállta meg a kolóniát, aminek a békés és tudományos kolóniája már szinte majdnem elmúlt; leginkább egy háborús fronra hasonlított most.

Emberek, és különféle Csillagflotta-szerű tisztel mászkáltak feketébe egy hatalmas két lábon közlekedő aoutomata ágyúval a közelben...
Egy pár flotta tiszt beásta magát a front vonal mögé, és onnan lőtte a fél szemű-fél karú ezredes vezette csapat támadását.


( Matt - Josh - Jerry - Lily - Vali - Yemegez - Ian - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 21.38.14 | Üzenet # 2
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megnyugtató látványt kaptam mikor materializálódtam; egy gyönyörű erdőt.
Elmosolyodtam mikor a fákra néztem, csillogó szemekkel néztem fel a napsütésre. Kezdtem már elfeledni hogy mennyi minden nehezedik a hátamra, kezdtem egy kicsit felderülni, megnyugodni.
" Majdnem mintha egy kiránduláson lennék." - Gondoltam magamban, majd előre indultam.

- Mit gondol hadnagy, szerintem gyönyörű ez a hely. - Szóltam oda Jerrynek, miközben teleszívtam a tüdőmet a friss, oxigéndús levegővel.
- Jajj kicsengett a fülem! - Összeborzoltam a saját hajamat, majd átpillantottam a vállam felett a parancsnokomra. - Fogja fel ezt egy diplomáciai kirándulásnak parancsnok. - Mosolyodtam a férfira, aztán direkt lemaradtam hogy bevárjam őt.
- Mit szól ehhez? Lehet új dolgot fogunk tanulni, soha nem tudhatjuk hogy mit tervez a flotta tudományos kara. - Tettem hozzá, majd hirtelen döbbenetemben megálltam.

Az erdő napos része eltűnt, az öreg fák szétdúltan nyíltak szét előttem, és ami mögötte volt nem volt más mint letarolt stratégiai övezetek, egy letarolt, öreg háborús zóna...
- Itt meg mi történt?! - Húztam fel a szemöldökömet, majd megragadtam a phazeremet, és a tisztjeimre néztem komoly arccal.
- Jerry, Josh! Menjenek óvatosan előre és jelentsenek arról hogy mi történik odakinn! Jelentsenek tizenöt percenként hogy mi történt, és próbálják meg elérni a szövetségi vonalakat... van egy olyan érzésem tudják hogy az nem a fekete félszeműéké.. ha értik... rajta! - Majd gyorsan oda fordultam ezek után a többiekhez. - Lily, Ian. Próbáljanak meg megfelelő búvóhelyet találni. Azt hiszem kelleni fog ha így állunk.. nem tudom mi itt a helyzet pontosan de egész biztosan lőttek a diplomáciai megbeszélésnek. - Sóhajtottam, majd intettem Yemegeznek és Valerinek hogy kövessenek.

Óvatosan előre léptem, majd elindultam a fák mögött.
Megpróbáltam úgy mozogni hogy lehetőleg ne essek el a saját lábamba, és ne reccsenjen meg egy levél sem alattam.
Lassan folytattam az utamat az erdős résznél, majd megálltam egy tölgyfánál, odasimultam hozzá, ki-ki nézegettem onnan a frontra.
- Ez biztos nem gyakorlat. - Suttogtam Valerinek. - Értesítenünk kell a flottát mindenképpen. Látják azt a hatalmas nagy információs tornyot? Szerintem az a kommunikációs egység. Nah oda kéne eljutnunk. - Tettem hozzá.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 22.12.50 | Üzenet # 3
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pontosan 10 perc 3 perc múlva 12 másodperce

Leértünk a bolygó felszínére és úgy tűnt első ránézésre hogy abolygón valami furcsa történhet hiszen a füstök és a külön féle gépi zajok erre utaltak,nem igazán volt nálam fegyver vagy bármi amivel tudtam volna valamilyen erőkifejtést tenni ha megtámadnak ,így először inkább követtem a kapitányt akinek a gondolatai valahányszor ütköztek az enyémmel és úgy éreztem hogy lassan már vissza tartani sme tudom ezt afurcsa érzést ami körül vesz ilyenkor,ahogy beértünk látó távba az egyik fa mögé mentem én is és követtem a kapitány parancsait de mielőtt elindultam volna azért meg jegyeztem Kirk-nek.

-Én meg mondtam..

Mondtam ridegen a nőnek majd elindultam gyors iramba a szövetséges vonalak mögé ami körübelül még több méter is lehetet,majd mielőttz neki kezdtem volna a vágtámba oda fordultam a melletettem álló Jerry-re teljesen érzelem mentesen úgy ahogy épp ő is megpróbált annak tűnni de igazából az agáyból könnyne kivehető volt hogy nem az.

-Az én testfeléppítésem sokkal hatékonyabb és gyorsabb,így könyebben tudok futni nagyobb távokat és több ideig bírom a fájdalmat vagy épp a stresszzet vagy a futást.Ezért felhívom a figyelmét hogy engedelmével mivel ön félig Vulkáni úgy hiszem hogy ön is képes hasonlóképp gyorsan követni engem ,de ha kifárad akkor szóljon mert maga nem gép..

Szóltam a férfinak majd elindultam olyan gyorsan futva mintha turbó sebsségre kapcsoltam volna és közben az agyaba szinte láttam az egész hely térkép rendszerét és minden zugát,hiszen szerencsére meg jegyeztem landonlás előtt 11. perc és 12 másodperccel előtt.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2012-12-05, 01.33.09 | Üzenet # 4
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bolygón materializálodtunk.Derűs napsütés fogadott minket be hunyom a szememet és mélyet szívok a friss levegőből.A kapitányom kérdésére válaszolva,Igaza van uram tényleg gyönyörű hely nézze a fákat tele vannak élettel a mezőről nem is beszélve,kis mosoly jelenik meg a számon.El indulok a kapitányom után pár lépés után az erdő szét nyílt és csak pusztulást lehetett látni és csillagflottára hasonlító hajó típusokat.A pusztítást látva el tűnik a mosoly az arcomról.Mi az isten...Csúszik ki a számon.A kapitányom azonnal parancsot ad hogy menjünk előre és jelentsük hogy mi folyik itt.Joshal találom magam szemben majd figyelmesen végig hallgatom őt.Nos ha futni kell akkor futni kell válaszolom ha lehet egymás mellet mondom Joshnak.Fedezni foglam mert nálad fegyver.eló veszem a pahsert és be állítom indulhatunk mondom a férfinek.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szerda, 2012-12-05, 18.30.29 | Üzenet # 5
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rossz kedvemben követtem a többieket majd út közben belerúgtam egy nagy kőbe idegesen.
- szép szép erdő.. - Motyogtam. A régi általános iskolai éveim jutottak eszemben a szülőhazámban.
Akkor mindig az erődben voltunk nyáron és tavasszal a panda medvéket lestük a bokrok mögül. Szép régi napok amikor még nem ismertem Valerit...
Magamban arra gondoltam hogy eljön még az én napom, amikor újra Nubettel leszek, és elfelejthetem Valerit mikor hirtelen mindenki megállt.
Nem igazán érdekelt hogy miért állunk, de gondoltam ha már így le vagyunk maradva akkor csak megnézem hogy mi történt.
Odaléptem Larsen mellé, majd hosszasan elnéztem a a lepusztult terepre, és a megannyi csillagflotta szerű leszálló egységre.
- Ez vagy egy nagyon rossz hadigyakorlat vagy egy vicc. - Mondtam idegesen majd Mattre néztem is biccentettem. - Jól van. - Előkaptam a kardomat a hátamról miközben intettem Iannek. - Jöjjön parancsnok helyettes. De csak halkan és stílusosan ha kérhetem. - Tettem hozzá, majd hátra néztem és elindultam a bozótosba.
- Régi teknika. A népem találta ki a Második viágháború idején.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-12-05, 22.23.17 | Üzenet # 6
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mosolyogva követtem a csapatot, de persze közben kerestem a füves területeket és kerültem Lilyt.
A transzporteres beszólása után sejtettem hogy valamire készül a nő, és pedig arra hogy megbosszulja azt hogy Nubet engem választott végtére is.
De ez van, arról nem tehettem hogy végtére is én nyertem el az admirális szívét. Miközben gondolataimba merültem szinte csak úgy sugároztam a napsütésben amit mindig is imádtam. Imádtam a nyarat, a napsütést a gyönyörű fákat, a természetet.
Ha tehettem minden pillanatát kiélveztem ennek a helynek... sajnos azonban a hely nem maradt egész úton ilyen...
Hirtelen minden szépség eltűnt a szemem elől mintha csak egy illúzió lett volna, majd következett a nagy kopár valóság és egy megszállás közeli bolygó.

Mattre néztem akiért egy kicsit aggódtam hogy hogyan fog majd reagálni, de mivel egész jól tette a dolgát ezért csak biccentettem a férfi felé és elővettem a kézimet.
Lehajolva kezdtem el őt követni.
A fához lapult amúgy is olyan girnyó volt, szóval persze hogy meg tudta tenni miközben Yemegez csetlett botlott a hátam mögött.
- Nah remek. - Suttogtam félhangosan. - Itt ragadtam egy csata téren két girnyó pasival... Jöjjön már Aqwuim. - Intettem neki majd odapofátlankodtam Matt mellé.
- Igen az a kommunikációs torony biztos vagyok benne uram bár térképet sajnos nem hoztam..de.. ahhogy látom azon a kis mellék utcán ha óvatosan megyünk és nem bukunk le simán bemehetünk a hátsó bejárathoz. Ha persze van egy kis eszünk.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 19.42.08 | Üzenet # 7
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Tudja hadnagy a Bajoron ha egy ilyen gyönyörű mezőhöz érünk, megháláljuk a Prófétáknak hogy ebben a látványban lehet részünk. - Szóltam komoly hangnemben, majd előre léptem. - Regén járta már ennyire természetes helyen. - Meghallgattam mindeközben Xiiyon parancsnok helyettes szavait arról hogy gyerek korában miket látott.
- Érdekes lehetett sokat a szabadban lenni. - Mondtam a nő felé fordulva. - Az én gyerek korom nagy része templomokban zajlott, nem erdőkben. Szerettem azokat az időket. Sokat tanultam belőlük. - Vallottam be, majd megálltam a "peremnél", ott ahhol már jóformán minden eltűnt és helyette a nagy letarolt üresség bambult velem szembe.
- A Prófétákra. - Motyogtam magam elé, ám innentől kezdve a dolgok felgyorsultak.
Larsen kapitány mindenkit "beosztott" valahova hogy hova, és mit tegyünk.

Úgy tűnt azonban hogy nekem őt és Valerit kell követnem.
Futni kezdtek én meg kénytelen voltam utánuk teperni de nagyon gyorsan. Hát, soha nem voltam a futás nagy mestere de azt hiszem ez látszott is. Lemaradva, botladozva követtem Valerit mire az megjegyezte hogy girnyó vagyok és lassú.
Lihegve értem a kapitány és a nő mellé.
- Sajnálom Mis Kirk. Nem futó bajnoknak szerződtettem. - Mosolyodtam el halványan.


 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 22.37.53 | Üzenet # 8
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan és elmélázva lépkedtem előre.
- Mit gondolnak vajon van itt a közelben almafa? - Kérdeztem miközben elnéztem hosszasan a távolba. - Na ha van azért szóljanak mert jó lenne már enni valamit. - Tettem hozzá majd majdnem elestem a saját lábamban, majd megálltam.
Bambultam mert már rég nem láttam ekkora pusztulást. Aztán mivel Lily elfutott utána kezdtem el rohanni.
- De..de.. de ugye tudja hogy nem vagyok egy túl sportos alkat!.. Várjon! - Kiáltottam utána majd majdnem elcsúsztam egy fadarabon. Kétségbe esetten kalimpáltam egy darabig, majd mikor kimásztam a sárból folytattam utamat a nő mellett- után. - Jajj.. fáradt vagyok.. nem lassíthatnánk egy kicsit?!




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 18.29.22 | Üzenet # 9
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat szétszóródott.
Ki hol állt és közben azon tanácskoztak hogy a tőlük távolban álló kommunikációs épületet hogyan foglalhatnának el mikor a fekete ruhások nagy erőkkel indultak el tankokkal, valamint ágyukkal pont arra a pozícióra ahol a Horizon 6 tisztjei álltak.
A csapatot egy ismerős férfi vezette; Nubet Throvson, vagyis teljes úgy nézett ki az illető. Ami azért is volt érdekes mert Throvson admirális abban a percben a Földön tartózkodott - legalább is tudtukkal.

A fák és bokrok közt lopódzó tiszteket azonban abban a pillanatban hamar kiszúrta Chris Oviedo százados; és fenyegetésnek vette... megkezdődött az erdei üldözés.

( Chris - Matt - Josh - Ian - Valeri - Nubet - Lily - Jerry - Yemegez - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Chris
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 09.48.31 | Üzenet # 10
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mozgó célpontok a láthatáron! mondtam ordítva ahogy megláttam több alakot az erdők mélyén én pedig mint egy vadász elindultam közben nem célozva csak lőve ,és úgy futottam ahogy a lábam csak tudott tovább vinni.Közben ordítottam mint egy őrült. Elkapunk titeket ! elkapunk! az istenit is de alkapunk! nevettem el magamat mivel imádtam az üldözéseket főleg ah erdőről volt szó így inkább csak sprinteltem tovább előre tartott fegyverrel és gyors fegyver szórással.
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 22.57.44 | Üzenet # 11
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Kötelező így kiabálnia, Valeri? - Kérdeztem suttogva a nőtől miközben féloldalasan ránéztem, majd vissza az egész kis kialakult incidensre. - Ha ezt megírom a jelentésemben mindenki azt fogja hinni hogy megbolondultam, vagy elment az eszem. - Sóhajtottam, majd elővettem a távcsövemet és beközelítettem vele a távolban mászkálókat.- Hűű.. ezek nem kis piskóták.. ágyújuk is van! - Aztán lassan balra fordultam és ekkor ettem észre azt amit nem akartam; azt hogy bizony lebuktunk és most egy nagy csapat "jól öltözött" úriember közeledik felénk nagy sebességgel.

Halálra váró fejjel néztem rá a többiekre, majd szokás szerint nem szóltam semmit csak ennyit;
- Srácok.. futás... nem viccelek.. futás, FUTÁS! - Elindultam maximális sebességgel az egyik közelben lévő épület felé, oda ahhol a tisztjeim álltak akiket arra kértem hogy keressenek valami féle búvó helyet.
- remélem ez megfelelő búvó hely mert nem szeretnék kutya kajává sülni! - Kiáltottam el magamat majd oda álltam Lily mellé a sarokba, és vissza tüzeltem természetesen csak altató fokozaton a phazeremmel.
- Állítsák altatóra ez parancs! - szólaltam meg hadarva. - Mégis csak embereknek és csillagflotta állam polgároknak tűnnek.. mi van ha csoportosan őrültek meg vagy ez egy hadi szimuláció?



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD


Az üzenetet módosította MattLarsen - Szerda, 2012-12-19, 22.57.54
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 23.04.03 | Üzenet # 12
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megfigyelések..
Ezek azok a tények amik az emberek 95 % nak elenyészően sikerül..úgy tűnt ahogy a megfelelő helyre érkeztünk ami nem volt egy nagy tűv úgy tűnt hogy eléggé fel fyegverzetnek tűntek a megszállók és valamiféle primitív ágyujúk is volt,vissza fejlett mesterséges intelegenicával..megfáradt arccal rá néztem a melletem álló hadnagyra és felhúztam a szemöldökömet..
Úgy tűnik hogy a megfigyelés nem az erőssége igaz?..majd én segítek.. a csata téren nem egészen 76 katona és 20 darab katonai jármű van,ami azt feltételezi hogy az emberek szavával élve.."végünk van"....persze ha nem optimistán nézi a tényeket..de ezen felül..ahogy viszont folytattam volna Larsen kapitány hangját hallotam meg.Ez úgy tűnik hogy bajlós gondolatokra ad okokat..mondtam ki a szót nyugodtan majd követtem a kapitány lassan de odafigyelve..


 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2012-12-20, 22.14.49 | Üzenet # 13
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megálltam nevetgélve Lily mögött.
- Hát igen, tudom hogy mennyire vagyok én girnyó. - Kezdtem bele a mondókámban. - Képzelje a múlthéten fogytam két kilót a mérleg szerintem bár szerintem az biztos csal és van vagy hét-nyolc is! mit gondol erről... - Majd hirtelen felfedeztem a kapitány háta mögött rejtező ágyut ami épp előre közeledett a frontvonal kellős közepén. - Jajj ne! - Fagyott le hirtelen az arcomról a mosoly. - Az egy.. az egy.. jól látom egy ágyú?! - Nyögtem fel, majd mire körbe nézhetem volna lassacskán, felfedeztem hogy körülöttem mindenki köddé vált egészen hirtelen.
- VÁRJATOK MEG! - Futni kezdtem a többiek után olyan gyorsan ahogyan csak tudtam, majd bevetődtem az ideiglenes búvó helyünkre a kapitány mellé.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Péntek, 2012-12-21, 15.38.54 | Üzenet # 14
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tartott sokáig a terv sajnos mert lebuktunk.
Futásnak eredtem Matt mellett közvetlen, miközben hátra- hátra nézegettem át a vállam felett a minket üldözőkre.
Az így a távolból egyikük nagyon hasonlított, tulságosan is valakire. hunyorogva néztem már hátra, kissé lemaradva az avarba futva, miközben a többiek már teljesen máshol voltak mint én.
- Az ott nem.. Nubet.. - Suttogtam magamnak is elgondolkodva félhangosan, majd előre néztem, és észre ettem hogy máshol vagyok ahhol a többiel... valahol az erdőben...
Azonban a nevetgélő fickó, aki szintén ismerős volt valahonnan nekem még mindig a nyomomban volt..
~ Majd meglátjuk mennyire fogsz örülni annak hogy találkoztunk. ~ Gondoltam magamban majd felkaptam egy nagyobb faágat, beálltam egy odvas fa mögé és.. és vártam..

Mikor aztán hallottam hogy a fickó arra fut, előre léptem és rávágtam egy hatalmasat és erőset az ággal.
Mikor felkelt, még egyet de akkor mér védekezett is...




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2012-12-21, 22.09.51 | Üzenet # 15
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Közelebb és még közelebb értünk a győzelemhez,persze nem szerettem elsíetni a győzelmet világ életemben katonai életet választottam hiszen a Birodalomért,mindent megtettem volna mint most is...mivel pár magán akciózó lázadó mit sem ér a fegyvereink ellen így inkább nem firtattam az erősítést..a melletem álló Cromwell -re néztem és meg ütögettem avállát barátságosan ~
-Nézze..ahogy majd alábunk előtt fognak könyörögni ezek a mocskos lázadók..mindenkit le fogunk írtani mind egy szállig..és aztán pedig el jöhet az én időm hogy én legyek a teljes körű vezetője a Birodalomnak..igen..
~Mondtam a megbízható tisztnek aki lassan már olyan volt mint a fiam ,és közben avattam be a tervembe is ~
-Ha végre egyszer és mindenkorra elintézzük az itteni életet ,akkor be telepíthetjük az ásványi anyagok kiszívó bányáit és végre lesz nyers anyag utánpótlásunk ebbe a világba is..úgy tűnik hogy nem számítottak a látogatásunkra..ez csak jó ..de lehet akadnak majd ellentétek is..de úgy hiszem hogy nem kell félnünk ha iylen masinákkal vagyunk felszerelve....ez egy hatalmas lehetőség ..egy lehetőség hogy elfoglaljuk és kiterjedhessünk a másik galaxisba és erősebbek elgyünk egyszer és mindenkorra..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 12.51.51 | Üzenet # 16
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan előre futottam a másik épület mögé a kardommal a kezemben már tudtam hogy baj van. Ugyanis nem csak a parancsnokhelyettes de a többiek is lefutottak a domboldalról a hátam mögé.
- Mi történt? - Kérdeztem suttogva, de amikor a kapitány megszólalt hogy állítsuk a fegyvereinket altatóra sejtettem hogy lebuktunk.
- Lebuktunk.. mi? .. A fene.. - A másik kezembe vettem a fegyveremet altatóra állítva, miközben ki-ki néztem a fal mögül.
- Valeri megint hol van? - Pillantottam hirtelen körbe. - Lemaradt... meg kellene keresni még mielőtt ezek levadásszák őt... akármivel is lőnek, ha painballal is.. nincs kedvem arra hogy túsz drámát is játszunk egy aktív front közepén. - Vallottam be. - Ha ezt tudtam volna lehozom a kommandós csapatomat.. még jó hogy Thomas itt van. - Böktem a helyettesemre a fejemmel.

- Viszont lenne egy tervem uram. A beleegyezésével természetesen... Thomas foghatná Yemegezt és előre nyomulhatnának ezzel elterelve a figyelmüket. Én addig visszamennék a parancsnokkal Valiért. És ha a miatt aggódik hogy nem fog sikerülni a dolog.. megbízom a helyettesembe maximálisan. Thomas jó katona tőlem tanult mindent... Szóval? Mehetünk?


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2012-12-24, 01.37.30 | Üzenet # 17
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Majdnem helyes a meg látásmod Josh mondom a férfinek futás közben.Én nem igen tudom futás közben számolni az ellenséget de a fegyvereiket el nézve tényleg végünk majd hirtelen el akad a szavam mert egy ismerős alakot pillantottam meg ez nem lehet szorul el a szívem,az ellenséges csapat felénk indult Josh futás innen! Mondom a férfinek le buktunk majd vissza futunk a kapitányhoz.Valamilyen tervről volt szó de nem hallottam az elejét csak a nevemet.Uram kezdek bele a jelentésbe Josh számítása szerint 76 katona és 20 katonai jármű van az ellenségnek.De van itt még valami az egyik katona igen csak hasonlít Nubet Throvsonra fejezembe a jelentést várom a parancsot uram.

 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Kedd, 2012-12-25, 20.16.40 | Üzenet # 18
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A Prófétákra azért erre nem számítottam kapitány a helyzetünk nem.. - Mondtam volna tovább is de ők elfutottak.
Gyorsan elengedtem a fa rücskös testét és futni kezdtem utánuk amilyen gyorsan csak tudtam hiába gondolta Lily hogy girnyó vagyok és gyenge.
Odabukfenceztem a csapatom mellé, és a nőre néztem.
- Ha azt akarja hogy legyek csali vagy valami ilyesmi abban mondhatom hogy van gyakorlatom. - Vallottam be félhangosan majd a kapitányra néztem és Jerryre. - Lehetséges hogy a terv rizikós de nekem úgy tűnik hogy olyan nagyon nincs más választásunk. Uram... nem szívesen ebszélek erről de amikor a Kardassziaiak elfogtak olykor én voltam a csali mivel gyorsan tudok futni, mert könnyű voltam és vagyok. Engedélyt kérek előre futni. - Néztem bizalom teljesen Larsen kapitányra, bár megigérni nem tudtam neki hogy majd nem-e lesz bajom.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-12-28, 22.40.24 | Üzenet # 19
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lily és Josh elindultak tehát miközben Jerry, Yemegez és Ian elindulhattak figyemet elterelni a csapatok ellen.
Az ellenséges csapatok e közben egyre közelebb és közelebb értek Larsen kapitányékhez tehát most, és akkor csinálják az elterelést, vagy soha...
A csatamező egyenlőre elég egyhangúan nézett ki; fekete ruhás alakok haladtak fegyverekkel - erőszakkal - előre miközben a csillagflotta erői folyamatosan hátráltak és próbáltak védekezni.
A fekete ruhás egységek egyesültek, így - úgy tűnt - Jerry, Larsen kapitány és a többiek körbe vannak fogva.
Miközben Throvson kapitány Cromwell ezredesnek beszélt a férfi megállt az alelnök mellett, majd bólintott.
- Nem kel szabadkoznia uram. Tudom hogy mi fogunk nyerni. ez nem háború igazából már egy teljesen megnyert front. A kolónia a mienk. - Elnézet a távolba ahhol egyre több komp érkezett a felszínre, majd arcán halovány mosoly jelent meg miközben belenézett a távcsövébe.

( Matt - Jerry - Ian - Nubet - Szingu )
Lily, Josh, folytatás: A tudományos épület c. topic
chris: Regulus kolónia erdősége c. topic




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2013-01-01, 13.21.35 | Üzenet # 20
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Valeri?! - Néztem körbe értetlen arccal, majd vissza a taktikai főtisztemre. - Valeri! .. Mindig az a Valeri! - Majd ledöbbent arccal folytattam.
- Mi?! - Hördültem fel hirtelen félmagas hanggal Lilyre nézve miután meghallottam a tervét.
Öngyilkosságnak, öngyilkosság volt, de - hát gondoltam - hogy ő a taktikai tisztem, ezért szinte gondolkodás nélkül megbíztam benne, és tudtam hogy ha a nő valamit elhatároz akkor az be is fog következni - kérdés hogy hogyan.
- Jó... - Vettem egy mély lélegzetet majd folytattam. - Mivel nincs más lehetőségünk nagyon ezért háromra... Jerry, Ian. Amint elszámolok háromig futás! Lily.. maga tudja. - Néztem a nőre, majd behunytam a szememet és előre tartottam a kezemet, számolni kezdtem hangosan, még az újaimat is mutattam e közben.
- 1...2....HÁROM! FUTÁS! - Kiugrottam az álca mögül majd szét tettem a kezeimet és elkiáltottam magamat a hatalmas hadsereg láttán.
- ITT EGY CÉLPONT! - Majd belelőttem az egyik katonába aki ájultan esett össze, és futni kezdtem valami búvóhely mögé.
Csak remélni mertem hogy embereim követik majd a példámat, mivel a túlerő szinte tapinthatóvá vált.
Gyorsan lehúztam a fejemet, majd viszonoztam a tüzet.. habár a távolból észre vettem hogy Throvson admirális a csatamező mögött áll úgy gondoltam hogy csak rosszul, nagyon rosszul gondolom. ..
Megfordultam és hátra pillantottam Jerryékre de ekkor vettem észre hogy be vagyunk kerítve.
- Hajj jajj... - Gyorsan megérintettem a kommjelvényemet és beleszóltam;
- Larsen a legénységnek. Próbáljanak meg a romok alá bújni, de semmiképp ne jöjjenek elő vagy ne adjanak jelet magukról. - Suttogtam majd kikapcsoltam a kommot.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2013-01-02, 23.23.16 | Üzenet # 21
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A meg beszélés rövid volt a fedezékben.Redben uram.Mi magunkra vonjuk az ellenség figyelmét addig remélem lesz elég idő Valeri meg keresésére,rá nézek Ianre sokan vannak itt egy taktika jó a gerilla harcmodor készen állsz barátom?Vissza nézek a kapitányra én készen állok.A kapitány oda mutat ahova futnunk kell majd.A kapitány el kezd számolni egy...kettő...három.."Itt egy célpont!" Kiáltja a kapitány majd abban a pillanatban futni kezdünk a mutatott irányba,egy ellenséges katona össze esett mert Larsen kapitány lelőtte.A futás nem tartott sokáig mert az ellenséget hamar fel fedeztük ajjaj ez igy nem lesz jó gyere bujjunk oda mutatok egy rom félére itt talán nem vesznek észre ha mégis akkor el kábítjuk őket mondom Iannek.Meg szólal a kommjelvényünk a kapitány azt mondta hogy körül vettek minket és hogy ne adjunk jelet magunkról,Igen uram suttogom vissza a kapitánynak.

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Szombat, 2013-01-05, 22.37.17 | Üzenet # 22
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy pillanatra elgondolkodtam hogy a kapitány mit is akar nekem azzal mondani hogy induljak el előre.
rettentő nehéz volt megemésztenem hogy még ennél is többet kell majd futnom és miután Lilyék is elmentek a helyzet sajnos egyre inkább beigazolódott: futnom kell majd.
- Hát jó hát jó. - Mondogattam nagy levegőket véve mint hogyha valami olimpiai cuccra indulnék, majd a kapitányra kaptam a fejemet szenvedő arccal.
- Most biztos? Ahh-- nah jó! - De mire véglegesen eltökéltem volna magamat a következő percben már kinn találtam magamat a nagy front közepén.
Követtem Jerry Thomast úgy ahogy csak tudtam hisz nem értettem se a stratégiához se a fegyverekhez. Össze vissza kezdtem el lövöldözni majd a végső elkeseredésembe beugrottam egy nagy fedezékbe és csöndbe maradtam félő arccal...
- nem.. nem vagyok katona.. b- bocsi...




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2013-01-06, 12.24.04 | Üzenet # 23
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Belenéztem a távcsőbe még egyszer ami most Cromwellnél volt és össze szorítottam a kezemet ,mi közben össze szorítottam a nézésemet,egy helyre fókuszált ahol pár lázadó volt..persze nem mondhatjuk lázadóknak őket..inkább őslakosoknak..de úgy tűnt hogy nem volt nagy ellenállás...tudtam hogy a mienk lesz a bolygó...szükségünk is volt rá mielőbb..de azért több egységet is hívtam nehogy esetleg valamiféle ellen támadást próbáljanak ki eszközölni ezek az emberek ezen bolygón..a távcső mellől kinéztem és le hajtottam a távcsőt ami csillogása letükrözött a közeli folyóra ami pár méterre vagy talán inkább kilómétere lehetett tőlem és Cromwell mellet..rá néztem a férfira majd bólogatni kezdtem..~
-Igen...tudom..de érzem hogy még meg gyűlhet abajunk ezekkel az átkozott ellenállókkal..
~Mondtam ridegen majd karba tettem a kezeimet úgy néztem a frontot ami kialakulóban volt...nem bíztam senkiben..de Cromwell-ben megbíztam mert ő volt az egyetlen aki talán meg is értette a parancsaim lényegét..~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2013-01-10, 18.50.06 | Üzenet # 24
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A dolgok kezdtek nagyon rosszul alakulni.. nem elég hogy túlerőben voltak még körbe is voltak véve a Csillagflotta tisztjei, és ezek közül is Matt Larsen kapitány járt a legrosszabbul.
A férfi a kör közepén "bújt el", de ezzel együtt is mindenki tudta azt, hogy hol van, hol bújhatott el.

Hosszú pillanatok következtek megfeszült csendben eltelve, és ekkor "megtört a jég".
Cromwell birodalmi ezredes elfogta és lefegyverezte Larsen kapitányt.
A férfit keményen megszorították és Nubettel állították szembe.


(Matt - Nubet - Jerry - Ian - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2013-01-10, 20.11.53 | Üzenet # 25
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Láttam ahogyan egyre csak közelednek és közelednek felénk én pedig behúzott nyakkal a kezemben a fegyverrel gondolkodtam azon hogy mi egyen.
" Ha elkapnak legalább engem kapjanak el, és ne a tisztjeimet." - Gondoltam magamban, majd félő tekintettel pillantottam a romok-búvóhelyek felé ahol valószínűleg valahol a tisztjeim lehettek.
Nem tudtam mihez kezdjek hisz soha nem voltam valami túlzottan nagy taktikai zseni, és azt sem tudtam hirtelen hova tenni hogy mindez ami történik velünk "igazi" vagy csak egy ócska katonai kiképzés vagy teszt a flottától.
Hallottam ahogyan közelednek felénk, és megpróbáltam mindazon érzelmeket elfojtani amiket éreztem a körzetben lévők felől: idegesség- rémület - düh- fájdalom.
Persze mondanom sem kell hogy megint csak a sírás kerülgetett mert egyre nehezebb volt elviselnem azt hogyhiperérzékennyé váltam mostanság.

De vettem egy fájdalmas lélegzetet ami ólomnehézségű volt, és próbáltam elfeledni azt hogy mi nehezedik a vállamra: az érzelmek, a felelősség ami a kapitányi rangjelzés jelent, a tisztem életei.. Ezek mind-mind kétségeket vontak a magamba vetett hitembe.
Képes leszek minderre, képes vagyok arra hogy kapitány legyek?
Már azóta foglalkoztatott a kérdés mióta megkaptam a kis arany színű négyest. Rápillantottam ezért is jelvényemre majd mikor már a nyakamba lihegve éreztem hogy a hátam mögött lehetnek a fekete ruhások gyorsan megfordultam a kezemben a fegyverrel és egy percig a két férfi egyikére tartottam azt.
Farkas szemet néztünk hangtalanul, majd sóhajtottam és egy kis időnyi gondolkodás után ledobtam a földre a fegyveremet.
- Ha elengedik a tisztjeimet a maguké vagyok. - Biccentettem, majd engedtem a szorításnak és hogy vigyenek ahova akarnak.
Nem is tudom hogy gondoltam ezt.. hogy felelőtlen döntés volt vagy csak túlzott hősködés? Nem tudom..
Minden estre akkor és ott dühös voltam magamra és legszívesebben ordítottam volna annyira felidegesített a tudat hogy én most az ellenség karmai közt fogom végezni, akár ez gy harci szimulációs izé akár nem.
Odataszigáltak elég bántóan és csúnyán Nubethez Throvson elé. Vagyis a férfi elé aki úgy nézett ki mint jó barátom, de nem tudhattam akkor még hogy az az ember nem az a Nubet akit én ismerek.
- Admirális mi a fene folyik itt! - Néztem rá idegesen.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2013-01-11, 12.59.20 | Üzenet # 26
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Hát igen..mienk lesz és nem lesz olyan aki az utunkba állna főleg most..
~Szólaltam fel Cromwellnek aki még jobban össze szorította a vas öklét,és rám nézett...ahogy megszólalt volna viszont valami furcsát kezdtem érezni a levegőbe..mintha valaki a közelembe lenne vagy épp a hátunk mögött somfordálna..mivel telis-tele volt Birodalmi erőkkel az egész hely ,így nem volt nehéz kitalálni hogy valaki figyel minket..Larsen volt az..ahogy viszont el futhatott volna,a gépiesitett kezemmel megfogtam a lábát majd Cromwell egy jó bevált gánccsal és lefegyverzéssel le fegyverezte teljesen a férfit ...aki később a földre esett..rá néztem karba tett kezekkel az egyik Birodalmi tisztre majd alrébb löktem az útból és fel emeltem az acél kezemmel a férfit a nyakánál keresztül majd ahogy jobban szemügyre vettem pár perc után a földre vágtam ,ahogy le csattant a földre rá néztem pár percig ahogy levegőért szenved majd rá néztem Cromwell-re..~
-Vigye ezt a férget a legutolsó cellába...de ne öljék még meg..egy csatát csak foglyokkal lehet megnyerni..és ha nekünk van már egy akkor kénytelenek lesznek egyezkedni..Vigyék innen..
~Mondtam egyre jobban lecsökkenő hangfekvéssel majd visszaálltam a helyemre magabiztosan ~
-Ez a csata csak a kezdet..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-01-12, 21.24.51 | Üzenet # 27
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Semmi gond barátom meg értelek,Mondom Iannek.
Ne félj bármi is történjen rám számíthatsz és természetesen mindenki teszem még hozzá.Azt hiszem körül vettek minket majd meg hallom a kapitány hangját meg próbált egyezkedni velük de nem sok sikerrel.Rá ütök a kommjelvényemre és suttogva bele szólok.Figyelem mindenki a kapitányt elfogták ismétlem a kapitányt el fogták Jerry vége.Nos úgy néz ki a dolog barátom hogy a helyzetünk még rosszabb lett.El kezdtem gondolkodni hogyan szabadítsam ki a kapitányt..


 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Hétfő, 2013-01-14, 17.15.25 | Üzenet # 28
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mondták hogy ne beszéljünk és én meg is próbáltam így tenni de hát mikor kinéztem a kis búvó helyünk mögül többen voltak rá mint hogy számítottam.
- Ó a fene. - Hadartam végig majd Jerry közölte velem hogy nem baj az ha félek csak legyek lehetőleg nyugodt.
- Jó, de hogy ha.. ha... látod hogy túlerőben vannak. Egy kis hiba aminek a lehető legnagyobb eshetősége van és nekünk végünk. - konstatáltam idegesen, majd vettem egy mély lélegzetet és arra gondoltam hogy ennél már csak az lehetne rosszabb ha a kapitánnyal lenne valami..
de nem sokkal később így is lett sajnos...
A kapitányt nyilvánosan elkapták én jómagam pedig kővé dermedten néztem végig a jelenetet.. Teljesen lemerevedtem a tehetetlenségemben és Jerryre néztem mivel ő traktikai főtiszti volt.. vártam a reakciót, vártam de válasz nem jött... Hosszú percek telltek el..




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-01-29, 23.12.57 | Üzenet # 29
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalmiak hamarosan a kommunikációs épület felé tartottak és nem kíméltek senkit.
Miközben Jerry és Ian azon gondolkoztak hogy mit tehetnek azonban eltranszportálták őket a Uss Icarus egyik kompjára.
- Jól vannak? - Kérdezte egy nő mihelyst odalépett Thomas hadnagyhoz. - Mi történt? Hol a kapitányuk?


(MEGJEGYZÉS: UTOLSÓ HSZ A "Regulus incidens" C: KÜDLETÉSHEZ)

( Jerry - Ian - Matt - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-01-31, 00.25.21 | Üzenet # 30
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Próbálok ki találni valamit hogy ki szabadítsam a kapitányt de arra jöttem rá hogy egyedül nem menne.Hát barátom mi ehhez kevesen vagyunk.Próbáld meg hívni a Thunder stormot.Kérd hogy mérjék be a kapitányt és sugározzák fel ha tudják fejezembe a mondandómat.Az ellenséges katonák már nagyon közel jártak a búvóhelyünkhöz.Barátom ha ezek ide érnek itt elszabadul a pokol.De nem adjuk könnyen magunkat.Fel emelem a fegyveremet hogy ha kell lőhessek,de abban a pillanatban be fogott egy transzporter minket egy kompra.Egy nőlép elém időm se volt rá hogy el tegyem a fegyveremet igy rá szegeződöt.Jól vannak?mi történt?hol a kapitányuk?".Kérdezi tőlem a nő mindet egyszerre.Le eresztem a fegyveremet és el rakom.Igen jól vagyunk köszönöm,a bolygót meg szállták,a kapitányunkat el fogták.Válaszolok a nőnek.A többi társunkat meg találták?kérdezem a nőt.Oda megyek Ian barátom hoz.Jól vagy?tudom mit érzel nekem se tetszik ez a helyzet de Reménykedjük hogy ne essen baja a kapitánynak amig a flotta ki nem talál valamit mi után befejeztem a mondani valómat leülök Ian mellé.El nézést hölgyem ha tud replikáljon valami édességet a barátomnak ha lehet.Majd nem szólok többet.Le hunyom a szemeimet és mély álomba zuhanok.

 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Péntek, 2013-02-01, 13.55.44 | Üzenet # 31
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kicsit megremegtem mert soha nem voltam egy katonás alkat.
- Most mi lesz? Egyre közelednek Jerry egyre közelednek. - Mondtam félig suttogva-félig pedig hadarva. - Ha ide érnek nekünk lőttek de ne aggódj! ha ideérnek márpedig ide fognak érni harc nélkül nem fogom feladni hohó de nem ám! Van karabélyunk és azzal majd szépen kilőjjük őket! - Legalább is ez nagyon jó terbek tűnt addig amíg tényleg nem kerültek túl közel.
- most mi lesz? - Folytattam ám a következő pillanatban eltranszportáltak minket.

A kompon félg megnyugodtam félig pedig nagyon ideges voltam: Matt Larsen kapitány lenn maradt azokkal a tuskókkal.
- Figy Jerry ne aggódj.. a kapitányt valahogy vissza fogjuk szerezni. És habár én nem vagyok olyan nagy taktikai zseni menni fog a dolog... valahogy. Tudom hogy ez kevés bíztatás de csak ebben tudok bízni. Bíznunk kell ebbe. - Szóltam oda neki.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Péntek, 2013-03-01, 13.59.35 | Üzenet # 32
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel Nubet nem akart nagyon reagálni kezdtem azt hinni magamban hogy egy nagyon rossz vicc hatása alatt vagyok, és nem vagyok képes felébredni belőle még mindig. 
Semmit nem értettem és minden olyan volt hirtelen mintha egy lassított filmet néztem volna. A kolónia lángokban állt én pedig csak abban tudtam reménykedni hogy az embereimnek még vol elég ideje elmenekülni. 
Ha volt szerencsések, és én magam jól cselekedtem. Ha nem akkor nem vagyok normális és semmire nem volt jó az akcióm. 
Előbb a fekete ruhás admirálisra néztem, hátha az válaszol de ő nem ismert engem fel és kérte az embereit hogy vitessenek engem el a fogdába.
Akkor már tudtam hogy ő nem lehet Nubet. Az az ember akit én ismertem nem tett volna soha de soha ilyet. 
- Nagyon rosszul dönt! Majd meglátja! Ez nem jó semmire hogy lángokba borít mindent! Hallja, hallja! - Majd a férfire néztem miközben elvitettek. 
A szél az esős vizet a hajamba fújta majd az égre néztem ahol már megannyi hajó masírozott befele.
Ők nyertek.. a jövő sötét homályba burkolózott..... Ki tudja hogy mi lesz velünk?



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-03-29, 20.30.00 | Üzenet # 33
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalomé lett a Regulus kolónia szó se róla.  
Nubet Throvson alelnök hamarosan a Tüköruniverzumból érkező Birodalmiakat és a Quverreriaiakat fogadhatta miközben letekintett a kolóniára egy dombtetőről:  
Tudta; egy új korszak köszöntött a Birodalomra.  

= " A Regulus kolónia" c. küldetés lezárva. =

Hozzáadva (2013-03-29, 20.30.00)
---------------------------------------------

"Villámháború"
 

A csapat tagjai futni kezdtek az épületek felé amik nem messze voltak az erdőségtől. Habár attól tartottak hogy utol érik őket gyorsan látták meg a kommunikációs épületet, mely szerencsére teljesen lakatlannak tűnt- vagy legalább is az a része amin Belmore hadnagy belépett. Odabenn sötét volt, a lépcsőkön fellépve pedig Baird lőtt le egy épp közeledő Quverreriait. 
Miután ő és Genere lereteszelték az ajtót Munro kapitánynak furcsa volt hogy akkora a csönd... viszont Belmore figyelmeztette rá hogy meg kell találniuk az épületen belül a kommunikációs tornyot ahonnan erősítést kérhetnek. 
A kommunikációs torony az épület negyedik szintjén volt található, mint ahogy jelentette az ezredes egyik embere. 
- Nem, nem... - Csóválta a fejét Turos majd hátra lépett... Torus az egyik embere volt az ezredesnek de úgy tűnt teljesen pánikba van esve. Pedig épp hogy csak megmenekültek a Quverreriai tábornoktól... most kellett volna össze tartaniuk. De Turos egyre csak lépett hátra. 
- Nem! Meg fogunk halni mind.. Jézusom! - Kiáltotta majd hátra menekült, a folyosó bal oldali részébe ahhol viszont felordított és valami megölte őt. 
- Mi volt ez? - Kérdezte suttogva Joseiil.
 

(Blake - Belmore - Jim - Baird - Genere - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2013-03-29, 20.51.39 | Üzenet # 34
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Futottunk és  csak futottunk megállás nélkül ,nem nagyon volt idő megállni mivel  egyfolytába csak jöttek..nem volt más választás egy helyi,helyre  ugrottunk be  ami közel volt ..nem volt sok választásunk..ahogy  futottam,célozni sem volt időm csak lőttem tovább ,célozni ugyan nem tudtam tovább de  legalább párat el tudtam még így is találni..ahogy be ment mindenki utoljára  ugrottam be mert még megvártam,Turos is..
BEFELÉ..
ordítottam rá és  amikor betolta  a seggét végre,utasítottam az embereimet..
Torlaszt kérek!..jól van...mindenki üljön itt én megnézem mi a helyzet  a felső..
De akkor  Turos  begolyózott és  elfutott ,de valaki megölte..ki a  fene?!..mondtam halkan és  vissza utasítottam az embereimet akik előre akartak törni..
Ez nem megoldás..jól van..muszáj lesz külön válnunk hogy elintézzük azt ami itt benn van..
Baird..Jim..Belmore..itt maradtok..Genere..gyere  velem..
Suttogtam el és  a szakállamat megpróbáltam közben le tisztítani ami tiszta vér volt,de  nem volt rá időnk főleg most..
Van egy tervem..mondtam nyugodtan,az elsőtisztemnek..
Ha meglátjuk aki ott van gyors futásba kezdünk és  megpróbáljuk valahogy,kiszedni innen ezt a akármit ,fegyverekkel..ha nem vállik be..maradt a  B terv..azt pedig nem akarod megtudni..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-04-08, 22.00.20 | Üzenet # 35
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Befutottunk a kommunikációs épület belsejébe ami állítólag biztonságos volt.
De mire magunkhoz tudtunk volna térni, vagy esetleg fel tudtam volna dolgozni hogy mehalt az ezredes, vagy hogy mennyien voltak valami történt.
Én megálltam hátul és Generére és Bairdre néztem ahogyan bezárták a fő ajtót hogy senki ne tudjon rajta bejönni mire a következő történt: Turos megbuggyant és befutott a kanyarba aztán meghalt.. valami megölte őt. 
Mindenki azonnal elkussolt beleértve engem is. Ahogy hátul álltam  azonnal megmarkoltam a karabélyom és a lehető leg fegyelmezetten teljesítettem a parancsot:
- Várunk. Értettem. - Szóltam halkan. Tudtam hogy Blake parancsától akár az életem is függhet, úgyhogy csendbe kellett maradnunk. Mindünknek.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Jim
Dátum: Kedd, 2013-04-09, 18.40.05 | Üzenet # 36
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Befutottunk a kommunikációs épület belsejébe amiről úgy éreztük biztonságos.A csata után hogy be értünk az épületbe mindenki csendben volt és igyekezet össze szedni magát ahogyan én is az események után mint amikor az ezredes meghalt ami elégé fel dúlta tett minket.Körül néztem én is hogy mindenki egyben van e és ahogy láttam igen és nem kellet sokat várni hogy a kapitány ne adjon parancsot ami az hogy Várunk.én továbbra is maradok csendben hiszen attól függ az életünk de ahogy észre vetem a többiek is így gondolják.

 (HU)
 
Baird
Dátum: Szerda, 2013-04-10, 12.02.16 | Üzenet # 37
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Futottunk megállás nélkül,és én pedig néhol vissza-vissza lőttem azért ..

-Hú baby!

Ordítottam utána mi közben az egyiket  meg utoljára el találtam,aztán be mentem a többiek után..a  kapitány  erre nem hogy oda tolta volna  a  seggét hogy segítsen ,az el torlaszolásban hanem már  gondolkodni kezdett..mondjuk ez nem volt baj,csak az izmom bánta..ahogy ott pakolgattunk,egyszerre ez a seggarcú Turos,el futott mert be pánikolt ahogy meghallotam hogy megölte rögtön hátrább léptem pár  lépést..

-Jézusom..

Mondtam mi közben nagy vércsíkot húzott maga után a lény  akit csak egy percre  láttunk és rögön le csitítottam  amelletem állókat..

-Shhhhht!...ez egy  vérszomjas lény..ez hall minket..ez kiszagol minket..

Nagy nehezen el totyogott  a lény,de  addigra  persze már úgyis mindegy volt Turosnak..rá néztem a kapitányra majd ahogy kiadta  a parancsot hogy maradjunk itt,rögtön bólogatni kezdtem hevesen mivel nekem sem volt más ötletem..


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Péntek, 2013-04-12, 17.39.32 | Üzenet # 38
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány ordított, Baird ordított és ami azt illeti én is.. a jobb karom valami iszonyatosan lüktetett de én csak futottam és futottam. És kezdtem úgy érezni hogy már soha nem érünk doda, az allitólagos menedékbe mire hirtelen ott teremtünk. 
Odabenn nem volt semmi, Baird meg Belmore Jimmel alig tudták becsukni az ajtót. Nah mondom: 
- Ezt a szívást öregem.. ezt a..! - Mire volt valami lény benn és mindenki befogta. Még én is mert mondtam volna tovább... az a balfék Turos meg elfutott és megették.... remek...
- Soha jobbat.. - Motyogtam halkan. - Nagyon félek... - Tettem hozzá..de a kapitány akarta hogy vele mennyek.. 
- De jó! Miért pont én ott volt az okos seggfej is erre én.. - Dünnyögtem. Persze Baird-re gondoltam de nem volt más választásom. A nagy szakállas mikulás után mentem a jobbik kezemben fogva a karabélyomat halkan.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-04-15, 17.33.03 | Üzenet # 39
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Blake és Tom előre mentek, a többiek pedig várakoztak. 
Belmore talált egy konzolt, amit ő és Jim közösen feltörtek. Belmore rájött hogy van a bolygó körpályáján egy műhold ami tud túltöltésre kilövellni egy igen erős lézer sugarat. Ha egy hajóról lett volna szó az semmit nem ért volna ellene (Annak pajzsa miatt.) azonban ez a helyzet teljesen más volt. 
Genere és a kapitány tudták hogy hatalmas bajban vannak, így Belmore jelentette is hogy ha nyílt területre csalogatják a lényt - bármi is legyen az - akkor van esély az elpusztításáre a műhold segítéségével. 

E közben Blake és Tom elindultak. 
Odabenn Turos maradványain kívül egy olyan mutáns lény volt amit még egyikük sem látott. Vagy két méter magas volt, látszólag vak, a teste olyan erős és kemény volt hogy szinte mindennek ellenállt, hatalmas karmokkal. 
Genere megmozdult mire a lény feléje kezdett el futni. A férfi egy bukfenccel úszta meg azt hogy ne szedjék őt szét darabokra... ekkor kapták meg Belmore jelentését a műholdról... 
A terem másik végén volt a kijárat mely egy udvarra vezetett... oda kellett kicsalniuk a lényt.. aki gyors volt, és hiába vak- de okos is.

(Belmore - Blake - Genere - Jim - Baird - Szingularitás) 




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 17.24.26 | Üzenet # 40
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vettem egy mély lélegzetet mert féltettem a kapitány életét. 
Nem tudtam mit tenni, és ez irritált a csend hallgatásával egyetemben. A hideg szél átfújta a hajamat amitől kirázott a hideg: és éreztem hogy valamit tennem kell. Minden áron. 
Lassan, óvatosan lépkedtem a fal mellé a sötétben. Habár lámpám nem volt a kezemet a falra tettem hogy megtudhassam hogy mi csillant fel előttem nem sokkal ezelőtt a falon.. a tapintásom még a helyén volt. 
Éreztem hogy valami kiemelkedő, valami téglatest alakú valami olyan ami..
- Egy panel! - Suttogtam. - Jim segítsen kérem. - Tettem hozzá. A kérésemet teljesítve ő és még Baird is odajöttek mellém és segítettek. Habár utóbbit nem kértem, teljesen jó érzés volt hogy egyre jobban együtt tudtam működni még egy olyasvalakivel is mint Baird. 
- Kösz. - Szóltam oda Jim-nek mikor feltörte a rendszert... - Tehát egy műhold van a bolygó körül.. ezzel ha jól értelmezem le tudnák küldeni egy célpontra egy lézersugarat.. de csak akkor ha a célpont nyílt területen van. - Hadartam el... majd hátra fordultam csak hogy ne viszhangozzanak úgy a szavaim és rácsaptam az intercomm-egységemre: 
- Belmore Munronak... kapitány.. ha kicsalják a lényt én rá tudok engedni egy lézer sugarat. De csak akkor ha kicsalják, ismétlem, csak akkor ha kicsalják. - Suttogtam.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2013-04-23, 16.28.34 | Üzenet # 41
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elindultam Baird szerencsére nem lihegett  a hátam mögött ,így egyszerű volt alrébb ugrálnom a  lény elől aki egyre jobban közeledett..úgy tűnt vak lehetett..Genere,is egyszerre ugrált velem együtt így el tudtuk kerülni az ellenséges lényt..ahogy ugráltunk úgy tűnt haszontalan ellen bármilyen fegyver..na tényleg jól mondta  ezt az egyet Baird..ha több igazat nem is szokott mondani,aztán hirtelen a kommunikációs főtisztem női hangját hallotam meg..rögtön válaszoltam is neki  a rádión.. 
Itt Blake..Értettük..benn vagyunk  a tomb-ban...megpróbáljuk valahogy kicsalni  a  lényt ,addig is  menjenek ki  ahogy csak tudnak a felszínre hogy tudják küldeni a  sugarat..
Vágtam oda  a mondatom végét ,és egy jó nagyot ugrottam el  a lény elől aki be döntötte  a falat..
EL INNEN!
Ordítottam rá Generére  akit majdnem elkapott a lény de szerencsére még sem..aztán tovább haladtunk valami egész fényes helyre kerültünk,ami tele volt növényzettel..a  végén egy fal volt ami gyengébnek tűnt..úgy tűnt meg van hova csaljuk..a lényt..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Hétfő, 2013-04-29, 14.42.04 | Üzenet # 42
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan indultam el, de amire már tettem egy lépést arra már el is indult a nagy troll és majdnem elkaszált. 
- Nah ne! - Elbukfenceztem és a kapitány szakállát követtem ami előttem lobogott természetesen. Ekkor kaptuk meg az adást Mis Belmoretől hogy merre kell menni, és erre Blake persze követte is az elvet hogy kifele. 
Úgy ugráltunk mint két smarties figura ide-oda, de ez meghozta az eredményt és kiérkeztünk az udvarra hamarosan már ha az az volt. 
- nah de jó! Jupiié! - Ordítottam el magamat fejhangon de a lény megin elindult erre lőttem csak hogy ne szakítsa le a kapitány szakállát de az az undorító banya most felém futott. 
Elbukfenceztem idegesen majd lőttem. 
- Jó lenne most már az a lézer! - Kiáltottam a kommba.


 (HU)
 
Jim
Dátum: Kedd, 2013-04-30, 16.06.34 | Üzenet # 43
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A toronyban nem sokáig élvezhetünk a nyugalmat mert egy szörny támadt lánk. Belmore azonban talárt egy konzolt és kélte a segítségemet a feltörésében.A konzolt amikor feltöltök és be léptünk az irányításába meg tudtuk hogy egy lézeres műholdat vezérel amíver el intézhetjük a szörnyet de ehhez nyírt területe kel csalni.Belmore azonal szólt a kapítánynak aki Tomal kicsalta a szörnyet nyírt területre.Nem volt könnyü nekik aztán Tom üzent hogy jöjön a lézer.-Oké küldjük a lézert de vigyázatok ne legyetek túl közel mert titeket is el találhat.Mondtam Tomnak a választ a komon majd be inditotuk a lézert.

 (HU)
 
Baird
Dátum: Csütörtök, 2013-05-02, 13.22.27 | Üzenet # 44
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Na persze..mondtam magamban..az okos seggfej maradjon itt, a JackASS pedig menjen előre...ez jellemző..mondtam,Jim-nek meg Belmore-nek,mi közben előre sétáltam szinte egy helyben majd  ahogy  Belmore rájött hogy ki tudjuk füstölni ,ezt a szemétládát rögtön tanácsoltam pár  régi trükköt..

-Oké..ha ez a lézer tényleg működni fog akkor  viszont  a felszínre  kell mennünk,mivel nekünk kell várnunk  a lényt..

Persze  Belmore volt  a felettesem,így rá hajtottam..akarom mondani hangolódtam..mi közben,elindultam  a többiek után,Belmore  helyettes utasítást követően..


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2013-05-09, 21.03.29 | Üzenet # 45
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A lény már az udvaron volt.. kis hiján fellökte Generét, majd letarolt egy régi oszlopot és magával vitt egy nagyobb kő darabot. 
Blake arca csurom víz lett az izzadtságtól, de a percek egyre csak teltek és teltek így tenniük kellett valamit ha nem akartak mindketten Turos sorsára jutni. 
Genere elesett, majd Blakere nézett aki viszont abban a pillanatban értesítette Belmoret..
Belmore pedig cselekedett.. 
A bolygó körül kerengő műhold működésbe lépett és a következő pillanatban eltalálta  a lényt.. a lény felordított, majd elpárolgott.. sikerült..

( Genere - Blake - Belmore - Jim - Baird - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Csütörtök, 2013-05-23, 17.11.35 | Üzenet # 46
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
HIába futottunk úgy mint az eszementek, a lény egyre csak közeledett és közeledett sőt mi több az a vén paraszt még intelligens is volt. 
Odabukfenceztem tehát az udvarra, majd felálltam és ekkor láttam meg hogy űberkék az ég. 
- Nah.. király. - Sóhajtottam egyet, és szerettem volna élevezni a nap sütését, meg elénekelni a sundance-ét de nem tudtam mert má megin itt volt hulla jó..!
A lény majdnem letarolt engem is, szerencse hogy jók voltak a reflexeim.. mert ha ne.. nah de azt inkább hagyjuk hogy mi lett volna ha nem lettek volna jók a reflexeim, mivel hogy űberjók voltak. 
Futottam má megint, kezdtem baromira unni, nagy oszlop darabokat döntött le az a banya, de milyeneket..
- Kengyel futó gyalog kakukk leszek uram! - Ordítottam Blakenek aki törölgette az undorító pamacsát, a helyett hogy agyalt volna valamint. 
Pofára estem, felkiáltottam a lény felettem volt és akkor bUMM!
Hirtelen elpárolgott...
- Azta.. mint a Harry Pottoerben.. - Motyogtam.


 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Csütörtök, 2013-05-23, 19.26.24 | Üzenet # 47
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
GENERE! 

Ordítottam el magam amikor  a nagy vak lény oda futott ezzel letarolva  az oszlopokat mert többet is  szétvert,Genere meg csak vigyorgott mintha tejbe papi lenne  a szájában..de lehet hogy ezek után csak azt fogja majd tudni enni..motyogtam magam elé mereven aztán engem talált meg  a lény én pedig  el ugrottam,az utolsó percben és  ordítani kezdtem..
 
IDE TE ...

Mondtam a lénynek  a lény pedig átvervre   a másik falat  ,kijutatott  egy teljesen másik helyre  ahol végre  szét lőtték ketté..és elpárologtatták..csupa vér lett a szakállam....................megint..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2013-05-24, 15.37.54 | Üzenet # 48
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nem tudom.. - Motyogtam oda a hátam mögött halomra izguló többieket. - Ez a műhold az se biztos hogy működő képes... - Tettem hozzá..
ami azt illeti valaki nagyon lekódolta mert már tíz perce én is és Jim is folyamatosan a kódolásokkal voltunk elfoglalva.. pedig nekem ez volt a szakterületem, Jim pedig Progenitor volt. 
- Nem is értem hogy mi a fene lehet olyan érdekes ebbe a műholdba... - Szóltam, ám ebben a percben be is léptem a műhold alhálózatába. 
- Jól van, megvan... - Sóhajtottam. - Azt hiszem benn vagyunk, szép csapat munka volt Jim.. most már csak át kell írnunk az alszekvencert és kész.. a felülíró kódot pedig mondom hogy mikor Jim...3...2...1.. MOST! - Átküldtem a felülíró kódot, és egyszerre Jimmel. 
A következő pillanatban pedig be is mértem a lényt ami épp Genere parancsnokkal akart volna végezni.
- Csak egyszer fog működni, de menni fog. - Mosolyodtam el. - Most! - Jim megnyitotta a műholdból eredő lézersugarat... így a lénynek vége lett.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Jim
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 11.10.16 | Üzenet # 49
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A lényt sikkeresen el intéztük Belmore segítségével meg a müholdal aminek a konzolját feltörtük hogy be lépjünk vissza számolt tüzeltem és a lényt el intéztük.-ez jó munka volt és most mi lesz?Kérdeztem egy kicsit megkönyebülve hogy a szörnynek vége.Oda mentem a többiekhez hátha kell valami segítség.

 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 15.13.32 | Üzenet # 50
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Huhú..végre talán tényleg ki csináljuk,ezeket? vagy csak ez is valami szakállas  legenda marad? na mindegy  csináltam amit mondanak  a  feletteseim aztán tettem is  amit csak lehetet,rendesen oda is  vágott az hogy  körübelül csak én fogtam fel hogy  percek alatt löncshúst csináltunk egy  vak szörnyetegből...de persze..miért is hallgassanak az okos seggfejre? mindics csak a  Jack Ass..de azért folytattam a  dolgaimat és végtére  a hatalmas lézer el találta  a lényt amiből vacsorát csinált pár lövés után  fincsi szaga lett utánna  a környéknek..én csak oda álltam a  maradékhoz,és böködni kezdtem a  lábammat  a maradékot mi közben  rá néztem a  szakállas  kapitányra és vártam  a  további fejleményeket.
 
-Ja..remélem máskor nem fogunk extra  burgert csinálni néhány óriási nagy lényből..mert ez rendkívül Jack ass stílusú volt..akár  a fejünket is  elvihették volna ha nem lettünk volna ügyesek!
 
Mondtam egy  kicsit felháborodva pattogva  a  többieknek.


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A Regulus kolónia déli része
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés: