Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » New Oklahoma city (Hold 2)
New Oklahoma city
Mozgató
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 12.58.28 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Ha hív a háború..."



Előzmények:

6:23 perc...New Oklahoma city...

A Csillagflotta vezetőssége épp egy megbeszélést tartott a Romulánokkal baráti megbeszélés gyanánt amikor hirtelen egy alak lépett be a terembe ,ahogy az összes vezetősségi tag rá nézett egyszerre meredtek kővé ahogy meglátták ami az alak kezében volt egy thermo bomba volt a kezében ahogy rá néztek és bármit tehettek volna bekapcsolta és minden szinte egyszerre a levegőbe robbant..

Egy nappal később..

Egy Csillagflotta hajót és még egy Romulán hadi hajót is ki küldtek hogy vizsgálják ki mi okozhatta a támadást és vajon ki lehetett az elkövetője...

Nem sokkal később a Csillagflotta nem sokat habozzva ,úgy döntött hogy a legjobb diplomáciával rendelkező kapitányokat és tiszteket küldi ki a konfliktusokat elkerülve,hogy meg tudják hogy vajon mi is történhetet...legelőször a hírt hogy a megfelelő koordinátákra kell menni a U.S.S. Sao Paulo kapta meg így ők is értek oda elősnek ,úgy tűnt hogy a Romulánok is eljöttek megvizsgálni a lehetséges támadások okát..ahogy Anna Helstrom oda ért a hajójával ő kapta meg legelőször az "üdvözlő",üzenetet meg a Romulánok vezér hajójától..úgy tűnt hogy nem voltak túl szívélyesek a kapitánnyal hiszen azzal a meg győződéssel jöttek ide hogy szerintük egy Flotta akcióról van szó ami igazából egy teljes össze esküvésen alapszik és a Romulánokat csalták tőrbe..persze a kapitány csak egy ideig hallgatta a Romulán vezér hajó vezetőjének a szövegelését de úgy tűnt hogy még ő sem volt teljesen meg győződve arról hogy mi is történhetet így ahogy a többi hajó is megérkezett egymás után értek be a megfelelő koordinátákra és utánna pedig mindegyik a megbeszélt elvek szerint mint a Romulánok mint a Flottás hajók a kapitányokat leküldve egy-egy cadet-uhlan segítségével felmérhetje hogy mi is történhet..mivel elég kényes mostanába a Romulán<-->Flotta viszony így ha kiderül hogy valamelyik fél volt a hibás akár kisebb harcok is ki alakulhatnak belőle mivel a Hold 2 a Romulán-Flotta határon húzódik el mint bolygó.

Elősnek akik leérkeztek csak egy nagy pusztaságot véltek fel fedezni és megannyi porladó hullát ,amik a halott vezér kar volt mindkét féltől..

Anna Helstrom-Willow Hedgett-Ashley Smith-Denise Kirk-Mozgató


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Anna
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 15.52.07 | Üzenet # 2
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
= Hajónapló Csillagidő 478974.27 =
A Sao Paulo hamarosan kilép a szuptérből ahhol majd találkozónk lesz a romulán követséggel, és a sajátjainkkal is hogy meg tudjuk beszélni a New Ocklahoma cityben történteket és ki tudjuk majd vizsgálni. Őszintén kissé kétes érzelmei vannak egyenlőre az egésszel kapcsolatban hiszen nem tudhatjuk hogy a Romulánok keze mennyire lehet-e benne a dologba ugyanakkor nem feltételezhetjük azonnal azt hogy ők tehetnek erről mert az már előítélet lenne.
Hajónapló vége. =

Kinyilt a turbólift ajtaja én pedig kiléptem azon.
A kerek híd ugyan olyan csendes volt mint általában, a szótlanságot csak a panelok kék-piros fénye, búgása valamint a sárga riadó halk hangja törte néha meg.
Végig sétáltam a rámpán majd leültem, és nyugodtan elterültem a székembe amit túlzottan kényelmesnek is tartottam.
Dalmatiára néztem. Elsőtisztem most is olyan volt mint aki szolgálat közben kővé dermedt.
- Ez egy szolgálati hely Egyes... nem muszáj mindig úgy ülnie itt mint aki kővé dermedt. - Jegyeztem meg, majd mikor meghallotta hogy adás érkezik azonnal rávágtam;
- kapcsolja. - A képernyőn a az egyik Romulán vezérkari tiszt jelent meg. A férfi nem köszönt csak rágalmazni kezdete a csillagflottát, hogy miről tehetünk és hogy miről nem, és hogy neki mennyi elvesztegetett idejébe tellik az hogy itt vagyunk, hogy ide kellett jönnie.
Mikor azonban még valószínűleg a mondandója felénél sem volt vettem egy mély lélegzetet, és kapva kaptam az alkalmon így azonnal közbe szóltam.
- Magának is szép napot! Anna Helstrom kapitány vagyok a Sao Paulo kapitánya. - E közben felálltam, és kihúztam magamat.
- Kedves uram, még nem tudhatja hogy valójában mi is történt a megbeszélésen hogy ki tehet mindazon szörnyűségről ami akkor történt. Egyet viszont mondhatok. Ki fogjuk deríteni. Természetesen én nem vádolom azonnal magukat, nem nem. Lehetséges hogy emberek felelősek ezért a szörnyűségért, de tegye fel magának a kérdést maga szerint saját magunkat akartuk volna eltenni a lábunkról egy fontos diplomáciai előrelépés közepén? - Tettem egy kis hatás keltő szüntet, majd egyenesen a Romulán férfi szemeibe néztem a képernyőn keresztül aki erre azonnal csöndbe is maradt.
- Mi minden esetre most lemegyünk a bolygóra és elkezdjük a vizsgálatot. Ott majd találkozunk.. minden estre gondolkodjon uram. Adás vége. - Ahogy ezt ki is mondtam szerencsére szétkapcsolt az adást én pedig a turbólift felé vettem az irányt.
- Egyes a híd a magáé! Mr. Selroth maga jöjjön velem egy biztonsági csapattal kérem.


 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 19.55.45 | Üzenet # 3
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp álmomban kapott el az admirális hogy feladatot ad nekem. És mivel épp a közelben voltunk az Arcdiával gondoltam elvállalom a küldetést.
Nem sokkal később a kijelölt ponton is voltunk ahhol a Csillagflotta hajóin kívül még pár Romulán hajó is összegyűlt.
Sóhajtottam egy mélyet, majd intettem tisztjeimnek hogy kövessenek, pár vörös ingesnek is hogy indulunk, és hogy álljanak körpályára.
Mikor beléptem a liftbe vettem egy mély lélegzetet és magabiztosan mondtam ki az uticélomat:
Transzporter állomás.
Szerencsére hamarosan le is érkeztünk így a következő pillanatban már a bolygón találhattam magamat. Mikor azonban körbenéztem, nem láttam mást csak az elszomorító pusztítást.

Egy pillanatnyi megdöbbenés után intettem tisztjeimnek hogy kezdjék meg a vizsgálatot, majd lassan előre léptem az antik hangfelvevőmmel a kezemben és beszélni kezdtem:

Hajónapló. Csillagidő 478974.27 Willow Hedgett kapitány jelentése.
Nem tudom hogy minek hívtak le minket is, hisz már egy pár hajó vizsgálja a tragikus incidenst, de megérkeztünk a bolygóra.
Idelenn minden elszenesedett, kopár , és halott. - Megálltam beszéd közben a pusztaságban, és a derekamra tettem a szabad kezemet. - Nem tudom mennyi ideje lehetnek halottak ezek a tisztek itt lent. - Hunyorogni kezdtem a napfénybe. - És vajon ki tehette ezt? És miért?



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2012-12-23, 14.42.42 | Üzenet # 4
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise talán másodikként futott be a szektorba, ahhol a New Oklahoma city található volt.
A kapitány ha ember lett volna a hallottak alapján valószínűleg már fel lett volna dúlva, de ezzel ellentétben nyugodt volt és kimért.
Nem tudta hogy ki lehetett a felelős még az egészért, de eltökélte hogy meg fogja találni a személyt aki erről tehet.
Miután a magas nő az elsőtisztjére hagyta a hajót lesugárzott a bolygóra, majd tanulmányozni kezdte az elégett maradványokat.
Leguggolt majd odahivatta maga mellé a már-már sokkos állapotban lévő Mariann Hoopert.
- Nézze zászlós. - Szólt a nő teljesen érzelem mentes hanggal. - A koponya arra enged következtetni hogy ez az egyed valószínűleg valahol a tanács terem legszélén állhatott. Ember volt, még évekkel ezelőtt lehetett fejsérülése a koponyáján, ami itt látszódik meg rajta. - Ashley rámutatott egy halovány repedésre, majd felállt a koponyával a kezében.
- Szerintem az egyed Nokara admirális lehetett. - Folytatta elmélázva. - Kis koponya, volt törés... ez csak ő lehet... - Elmerengett majd felidézte magában a néhai nőt. - Egyszer találkoztam vele Brestonban egy találkozón... kár érte... - Elmélázásából egy barna hajú kapitány nő hozta vissza a jelenbe.
- Áh, Hedgett kapitány. Hosszú és eredményes életet önnek. Mi szél hozta erre? Tán ön is az esetet jött el tanulmányozni, és tényt felállítani az elkövetőről? - Kérdezte.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Csütörtök, 2012-12-27, 21.20.27 | Üzenet # 5
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális külön kérésére fordítottam meg a hajómat...
Azon a napon már megígértem a gyerekeknek akik nemrég maradtak apjuk nélkül hogy most az egyszer velük fogom tölteni a kis időt amit szabad napnak vettem ki, de mivel annyira fontosnak tűnt az eset erőt ettem magamon és megfordultam a New oclahoma city nevezetű helyiség felé az űr másik végéhez.
Egyenruha helyett feketében voltam a hídon és a képernyőt bámultam.. azokban az időkben nagyon magam alatt voltam, olyannyira hogy még beszélni sem nagyon voltam képes... úgy éreztem nagyon nincs miért élnem, hacsak a két gyerekemért...
Miközben csak a nemrégiben elhalálozott férjemre tudtam gondolni a hajóm megérkezett a küldetésünk céljához ahhol mit ne mondjak kevéssé vendégváró fogadtatást kaptam.
Azonnal lekapcsoltam az adást majd vettem egy mély lélegzetet és felálltam.
- A híd a magáé. - Álltam fel, de nem néztem elsőtisztem szemébe.

Gyorsan végig sétáltam a folyosókon a transzporter állomás felé, majd végtére is a szobámba kötöttem ki ahol egy gyerekcsősz mellett a lányaim voltak.
Átöleltem őket még egyszer majd puszit adtam nekik és csak ezután sugároztam le a bolygó felszínére a csapatommal.
Egy jóformán pusztasághoz érkeztünk le.
- Nézzenek körül, keressenek bármilyen nyomot.. de csak óvatosan. - Adtam ki moforván a parancsot majd előre indultam.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2012-12-30, 17.24.19 | Üzenet # 6
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Leérkeztek a kapitányok ugyan de a Romulánok is,az egyik Romulán csoport már azon kezdett el morfondílozni hogy vajon milyen fajta Flottás fegyver tudja ezt okozni,de Denise Kirk,oda lépett ahhoz a Romulánhoz aki ezt mondta majd meg nyugtatta arról hogy nem lehet Flottás viszont ebben a percben felgyorsultak az események,egy Bajori komp szinte a semmiből ( Romulán eltűnő technikával),előtünt és tüzelni kezdte a maradványokat .Pár Flottás tiszt megpróbált ellenkezni de pár Romulán a Romulánok away csapatából ,le lőtte a Flottásokat és a sajátjait is elkezdte lőni..az egyik Romulán hajóról érkező nő ' S'trak' csak ordítani tudott ahogy el ugrott egy distruptor lövés elől.
"-EZ EGY CSAPDA!"
Ordította el magát a nő mi közben próbálta a fejét védeni.

Sorrend:
Hedgett-Anna-Denise-Smith-Mozgató


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Hétfő, 2012-12-31, 12.11.30 | Üzenet # 7
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előre léptem az egyik kezemet csípőre téve a másikkal a hangfelvevőt fogva mikor egy magas Vulkáni nő lépett elém és szalutálni kezdett.
- Áh Smith kapitány. - Mosolyodtam rá, miközben rátérdeltem egy nagyobb kőhalomra, majd gond terhes arccal körbe néztem, és a hátsó zsebembe vissza helyeztem a hangfelvevőt.
- Magának is... - Szóltam szenvedő képpel még mindig hunyorogva a túl nagy fényességtől. - Bár ezen a helyen nem mondhatnám hogy túl örömteli vagyok. - jegyeztem meg majd leugrottam a kőhalomról és a sorhajó kapitányra néztem, majd pillantásom a kezében lévő koponyára terelődött.
- Szóval talált valamit. - Kezdtem bele. - Az embereim épp szétnéznek. Az ott egy ember koponyája? ... Nem bíztató. - Jegyeztem meg majd egy dörrenésre oda is kaptam a fejemet.
Pár másodperccel később jöttem rá hogy egy Bajori komp kezdte el tüzelni a maradványokat.
- Fedezékbe! - Szóltam oda Smithnek majd elvetődtem hasra a porba és odakúsztam egy nagyobb kőrakás mellé.

- Torpedó ágyukkal tüzelnek. - Állapítottam meg gyorsan. - De nem nagyon látom.. Várjon itt... - A nőre néztem, majd megpróbltam kicsillapizálni hogy vajon hol lehetnek a tisztjeim.
Azok valahol elől lehettek így fogtam magamat, és előre futottam majd két vetődés után mikorra már a lehető legkoszosabbá váltam odagurultam az egyik vörös ingesem mellé.
- Mit.. mit lát?! - A tiszt körbenézett és csak ennyit mondott;
" Azt hiszem látom a.."- Erre elnyelte egy torpedó lövés.
Szemeimet kigúvasztva néztem a lyuk felé.
- ZÁSZLÓS?! - Fújtattam egyet majd előre néztem. - Meg kell várnunk míg elmennek. Így nem tudunk felsugározni.. van valakinek valamilyen ágyúja?! - Néztem az egyik szőke kapitányra hátra.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Anna
Dátum: Csütörtök, 2013-01-03, 15.10.50 | Üzenet # 8
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután lesugároztunk valami olyan került a szemünk elé amit jobb soha nem látni egy csillagflotta kapitánynak, de egyetlen tisztnek sem... a pusztítás.
Intettem Mr. Selroth-nak hogy induljon azonnal el miközben én jómagam az egyik Romulán tiszt elé léptem.
- Anna Helstrom kapitány vagyok a Uss Sao Paulóról. - Mutatkoztam be neki udvariasan. - Azért vagyunk itt hogy felderítsük a baleset vagy merénylet okát ami ezen a helyen történt... - Mondtam volna tovább is mire a Romulán nő durván közbe vágott és a fejemhez vágott pár sértő dolgot, semmilyen alátámasztás nélkül.
Csípőre tettem a kezemet és homlokomat ráncolva, kimért hang nemben válaszoltam neki.
- Lehet hogy arra gyanakszanak hogy mi voltunk ezért felelősek de csak nézzen körbe kérem. Minden por és hamu. Tényleg ezt tettük volna? Tényleg megérte volna hogy ezt tegyük a sajátjainkkal? Hümm.. - A nő szemeibe néztem biztosan ám ridegen de mire ő is válaszolhatott volna és megoszthatta volna a gondolatait egy különös komp szállt alá.
Nem is tudtam hogy mit gondoljak erről, hisz az volt a legelső gondolatom hogy a komp valószínűleg csak zuhan vagy épp le akar szállni engedély nélkül.
Fel is néztem mert rendesen felkavarta a port maga körül ám tüzelni kezdte a felszínt.
"EZ egy csapda!" - Üvöltött fel ekkor a Romulán mire én csak behúztam őt egy ideiglenes fedezékbe ami egy nagyobb rakás kőt jelentett.
Ráütöttem ekkor a kommjelvényemre és megszólaltam.
- Itt a kapitány beszél! Sao Paulo sugározzanak fel engem és azokat akik körülöttem vannak most! Energiát!


 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Szombat, 2013-01-05, 19.33.22 | Üzenet # 9
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megálltam majd a gondolataimba merülve néztem el a meszeségbe.
Tulajdonképp az én lelki világom is épp ugyan ilyen elpusztult volt mint a hely... láttam a távolból ahogyan pár kapitány a romokon tétlenkedik.
Szomorkodva néztem le a lábaim elé, majd belerúgtam egy összeégett fadarabba.
" Ilyen vagyok én is. "- Gondoltam magamban, bár általában optimista, most még is pesszimistán. - " Ócska, régi és megkövült.. a dolgok már soha nem lesznek olyanok mint régen, soha nem fognak megjavulni:" - Vissza néztem a kövekről az embereimre. - " Egyedül maradtam.. és ezért is kell sokkal kitartóbbnak és erősebbnek lennem. Kell lennem. Muszáj. "- Vettem egy mély lélegzetet és határozottan indultam el Mr. Vendelshoz aki jellemzően ráncolva a homlokát szennelte a köveket.
Odaálltam melléje és beleszippantva a levegőbe kérdeztem meg tőle:
- Valami, érdekes? - Kérdeztem hátorozottan tőle majd megütögettem a vállát barátságosan. - Szeretném kideríteni mielőbb, tudja nem kedvelem a tisztázatlan helyzeteket. - Vallottam be mire azon kaptam magamat hogy - ki tudja miért - robaj morajlik fel valahonnan Dél felől.
Hunyorogva néztem hátra bár azonnal felfogtam hogy mi történt.
- Gyorsan, mindenki fedezékbe! - Ordítottam el magamat rekedtesen én is, majd a következő pillanatba az egyik komp mögé bújtam, aztán gyorsan arrébb is tereltem onnan mindenkit.
- ha felrobbantják véletlenül a kompot azzal mi is elégünk. - Jelentettem ki.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2013-01-15, 15.46.49 | Üzenet # 10
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány a nem épp költői kérdésre amit Hedgett kérdezett tőle csak ennyit válaszolt:
- Nos, ez valóban egy koponya. - Majd pillantása követte a magas nőét. Valami mintha megmozdult volna a távolba: nem egy hatalmas madár volt, nem valamiféle furcsa égi teremtmény mint a nagy mítoszokban és legendákban... csak egy komp.
A kapitány felvonta a szemöldökét... a komp túl közel vándorolt a felszínhez.. és túlságosan is szokatlanul repült.. túl szokatlanul. Már meg is jegyezte volna felettébb okoskodó hangnemben a véleményét mikor az tüzelni kezdett.
A Vulkáni gyorsan hasra vetette magát és ezek után már csak szemlélője lehetett az eseményeknek.
Mindenki pánikolt míg ő magányosan felmérte a helyzetet és annak fontosságát, tisztjeit nyugalomra intette.
- Majd ha elült a vihar akkor vizsgáljuk meg hogy pontosan mi is folyik itt. - Szólt kissé hangosabban a szó szerinti égzengésben tisztjei felé és odakúszott az ő-és Hegdett emberei mellé.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2013-01-16, 10.52.09 | Üzenet # 11
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csatázók ,egy szempillantás alatt el is tűntek..a csapat ki tudott nézni a kövek mellől de csak a Romulánok,distruptorjaitól rodhadó hullát találták csak meg pár megmaradt Romulán kíséretében...a város elhárítása valószínüleg már intézkedett ,mivel az a támadó komp romokban volt lehullva a földre... a pilótát még Smith kapitány sem tudta megítélni hogy milyen fajból származható lehet,mivel úgy szétéget zuhanáskor az arca..pár perc múlva már a határőrség is kijött ,és megpróbálták össze szedni amit lehetet.. a kapitányokat egy biztonságosabb helyre hívták be inkább a New Oklahoma város központi épületébe..mivel találtak elég gyorsan egy kényes tényezőt ..az pedig az volt hogy egy Flottás egyenruhában lévő tiszt ülhetet a kompba..viszont a komp designje nagyon idegesítően hasonlítot egy Bajori kompra..legalábbis ezt a részét csak Anna Helstorm tudta észre venni,az éles szemével...viszont volt még valami ami még jobban nagy gond lehetet..az pedig az volt hogy ,a Romulánok vajon miért támadhattak egymásra?...senki nem tudta a választ ...még a Romulánok sem..ez a feladat hogy erről megkérdezze és kivallasa őket,Hedgett kapitányra maradt..Denise Kirk viszont észre vett valami olyasmit ami talán a Romulánok ügyét erősítheti arról a félről hogy nem ők tették ezt az incidenst..

Sorrend:
Anna-Smith-Denise-Mozgató


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Anna
Dátum: Csütörtök, 2013-01-17, 14.53.34 | Üzenet # 12
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Sugározzanak fel! Sao Paulo! most! hallanak? Sao Paulo! - Válasz nem érkezett.
- Gondolom nem hallanak. Lehet túl nagy az inter ferencia. - Szóltam kissé letargikusan és mereven. Odébb lépem guggolva de mire észbe kaptam addigra már el is szállíngózott a komp- mintha csak a föld nyelte volna azt el.
Felegyenesedtem és megigazítottam az egyenruhámat.
- Elült a vihar. - Jegyeztem meg bár hangomban lehetett észlelni némi megkönnyebbülést mégis a nyugtalanság pecsételte meg. Bántott hogy a hajómról nem érkezik válasz. De abban is biztos voltam hogy egyben vannak csak valami blokkolja vagy zavarja a kommunikációt.
Ne sokkal később már a város másik végén voltunk egy sokkal biztonságosabb helyen.
Kiderült hogy a kommunikáció a helyi kelbonit bányák bűsége okozza és csak egy nagyobb teljesítményű kommunikációs toronnyal lehet beszélni.

Az első dolog amit tettem az engedély kérése hogy beszélhessek a tisztjeimmel akik a hajómon voltak.
Tudni akartam mindenek felett hogy jól vannak-e. Miután meggyőződtem róla hogy jól vannak vissza indultam az egyik nagyobb terembe ahhol történetesen bevonszolták a kompot és jobban szemre tudtuk venni hogy ki vagy mi vagy kik akartak eltenni minekt láb alól az elmúlt pár órába míg a felszínt bámultuk nyomok után kutatva.
Tettem egy jó nagy kört a szerencsétlenül járt komp körül hátra fűzött kezekkel gondosan leplezett idegességgel az arcomon majd végül megálltam és gondolkodni kezdtem.
- Sok ilyen hajót láttam amikor a perem kolóniákra kellett mennem diplomáciai küldetésekre. - kezdtem bele majd homlokráncolva néztem fel Smith kapitányra. - Ez minden esetre egy Bajori komp egy Csillagflotta egyenruhás holt testtel. Ami kételyeket vethet fel az egymásra újjal mutogatásban. - Vallottam be.
Nem akartam a Romulánok érdekeit védni hisz őrültség lett volna azt állítani hogy mi, flottások tettük ezt a szörnyűséget ami a bolygón történt, de azt mondani ugyanakkor hogy mi voltunk csak azért mert egy flottaegyenruha van a kompba még nagyobb őrültség lett volna.
- Lehet mi voltunk.. - Kezdtem bele félhangosan. - De az is lehet hogy valaki be akar mártani minket.. anyám mondta ezt mindig..


 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2013-02-09, 20.32.48 | Üzenet # 13
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány első dolga az volt hogy közelebb merészkedett a komphoz.
A határőrség már kinn volt, de mivel tudták hogy a nőnek elég nagy a rangja (Nah meg az esze) hogy szemlélődjön, és hogy közelebbről megnézhesse a kompot, ezért nem szóltak.
Ashley lehajolt, és megnézte a hamut. Semmi különöset nem látott benne, így felállt és megnézte a pilóta holt testét.
A látvány ami fogadta valószínűleg más tisztet elrettentett volna, de a kapitány hosszú ideig tanulmányozta még a torz arcot.
Egyszerűen nem tudta, nem tudta mire vélni a dolgot.
- Egy boncolás többet elárulhat. - Tette hozzá végül ridegen, majd elengedte a holt testet mely erőtlenül zuhant vissza a pilóta ülésbe.

Nem sokkal ezek után mindenkit össze hívtak a központi épületbe hogy együtt derítsenek fényt a rejtélyre.
A kapitány egyszerre de nem egy irányba járta a köröket Anna Helstormmal a komp körül.
Azonban hiába furta az oldalát a kíváncsiság, nem talált értelmes magyarázatot sehogy sem, se az incidensre se a kompra.
- Nem hinném hogy mi voltunk. De azt se hogy ők. - Válaszolta kimért hangnemben. - Azonban mindkettőre bizonyíték kellene amivel nem szolgálhatok...és azzal még senki nem ért el sokmindent hogy egy roncs komp előtt tanácskozunk. - Tette hozzá érzelem mentesen.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Kedd, 2013-02-12, 20.24.58 | Üzenet # 14
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsénk volt hogy biztonságosabb helyre "kergettek". Persze nem is kellett kétszer mondaniuk hisz már magamtól is alig vártam hogy ne legyenek veszélybe az embereim meg persze én jómagam. 
Az égzengés után aztán szokásomhoz híven gondolataimba merültem a védettebb kommunikációs épületben egy forró bögre teával.
Nem mintha fáztam volna, épp de ez tudott csak megnyugtatni abban a pillanatban, és nem különben lehet hogy épp erre is volt szükségem.
Zsongott a fejem már a sok gondolattól, olyan dolgoktól amik vagy zavartak vagy nem értettek.
Azóta volt ez hogy lesugároztam erre a bolygóra, és szembesültem a helyzettel.
A Csillagflotta biztos nem volt, nem volt rá indítéka és elég jól ismerem az enyémeket hogy tudjam hogy ez lehetetlen. - Gondoltam magamban, majd kortyoltam még egyet a jó forró citromos teából. - De a Romulánoknak sem lenne jó üzlet szétrombolni az ideiglenes békét...és ha nem ez, és nem is akkor mi?

Felálltam, majd megmostam az arcomat és abba a csarnokba indultam ahhol tudtam hogy a többi kapitány is jelen van.
Köszönés nélkül léptem be, hisz már aznap egyszer köszöntünk egymásnak és nem fogok minden egyes másodpercben köszöngetni, lehet udvarias vagyok de az már azért idegesítő lenne.,.. Majd ránéztem mind Smith-re mind pedig Helstromra akik járták a végtelen köröket...
- Szerintem nem a Romulánok voltak. - Kezdtem el majd karba tettem a kezemet, és test súlyomat a bal lábamra helyeztem. - Miért, mi indítékuk lenne? - Mosolyodtam el, majd hátra simítottam egy kósza szőke hajszállamat. - Szerintem ennek nincs értelme... de ezzel nem is azt akarom mondani hogy mi voltunk, csak egész egyszerűen így nem lenne túl sok értelme, nem igaz? - Vettem egy mély lélegzetet a helyiség áporodott szagától, majd folytattam és a kissé merev Smith-re néztem aki mintha megállt volna az "orbitáris pályában".
- Nem, nem mi voltunk... és tudják mit? Szerintem vagy egy kívül álló terrorista csapat vagy csak egymás ellen akarnak ugrasztani minket már megint. Én csak ezt tartom az egyetlen lehetséges magyarázatnak. Csak nehogy azt mondja hogy maga szerint a Csillagflotta élvezné ha egymással vesződnénk már megint? Vagy hogy a Romulánok örülnének.. ugyan már Smith ne legyen paranoiás!




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2013-02-23, 18.23.14 | Üzenet # 15
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A megbeszélést egyszerűen nem lehetett itt folytatni így  az egyik közelben lévő vezető Valos-Talos behívta  az összes tisztet bele értve  a pár megmaradt Romulánt is hogy megtanácskozzák mi a nagy helyzet.

A helyzet az hogy  a  hosszas megvizsgálások eredménye  az volt hogy  egyikük sem tehet az egész incidensről..az eredményke magukért beszélt..Bajori volt  a nyom egyértelmű..sőt...a  robbanó hatást Bajori görbületivel érték el..úgy tűnt hogy egy régi Bajori terrorista szervezet áll mindezek mögött..a  tény le volt téve..már csak az volt a kérdés hogy  fogják megvédeni magukat egy olyan támadástól amit nem ismernek eléggé.. fel kellet készíteni  az embereket és be kellet biztosítani  a terepet hogy  egy  következő támadásnál ,el tudják kapni az illetőket mivel rögtön megbeszélés közben is egy újabb támadás érte  a bolygót..úgy tűnik hogy az összes kapitányra pályáznak vagy épp másra aki  a bolygón van.. Valos -Talos bevallota hogy Triso Hubros  sok mindent adott neki és még pár embernek feketén és nem kért érte fizetséget de amikor,egy nap visszatért követelte aranyba  a jussát amit nem adhattak oda  az előírás miatt..

Anna-Smith-Denise-Mozgató


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Anna
Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 22.34.22 | Üzenet # 16
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Volt érv és ellen érv, de senki nem értette a dolgot, és a rejtély megoldása még mindig ránk várt. Karba tett kezekkel álltam meg majd Kirk kapitányra néztem.
- Lesz még megbeszélni valónk. Azt hiszem hosszú lesz ez a nap. - Szóltam majd egy pillanatra vissza repültem a gondolataimba de biztosat, olyat ami a tényekre és nem a feltevésekre alapult elég nehezemre esett mondanom vagy gondolnom. És mivel nem volt szándékomban paranoijásnak lenni, ezért nem szóltam semmit sem. 
" Néha jobb hallgatni, mint beszélni." - Gondoltam magamban. Nem sok idő telt el, és mi mindd nem lehettünk nyugodtak mert Valos-Talos Romulán vezető hívta be az övéit, meg még pár flotta tisztet. 
- És itt a bizottság. - Jegyeztem meg félhangosan. - Valos-Talos, üdvözlöm. Nem lepett meg előkerülése, még inkább hogy közösen óhajtja megbeszélni ezt a kínos témát. - Tettem hozzá egy biccentéssel köszöntve a férfit aki leginkább egy savanyú citromra emlékeztetett, vagy legalább is az arckifejezése.

Valos-Talos  röviden beszélt, néha a kiégett kompra, néha rám, néha meg másra nézve miközben pár szóval összefogta a dolgok lényegét, és valahogy mindenkit észbe térítettek a szavai. 
De nekem akkor sem tűnt valahogy kézen fekvőnek ez a Bajori-terrorista szervezet dolog. 
- Már elnézést uram, de honnan gondolja hogy pont Bajoriak voltak? Ezzel az alapozással akár Kardassiaiak is lehettek volna, elvégre nekik is vannak még mindig régebbi Bajori kompjaik. - Szavaimra kitört egy újabb tanácskozási roham mire Valos-Talos kormányzó úr kérte hogy hagyjam hogy fejtse ki a véleményét. Akkor volt egy sejtésem hogy az nem fog tetszeni nekem..

Valos-Talos fel akarta készíteni a várost egy újabb terrorsita támadás ellen.
- Lehet hogy igaza van, de a miértekre is meg kell találnunk a választ kormányzó úr. - Szóltam oda kimérten. Kissé ráncoltam a homlokomat mert ugyanakkor ez már korántsem volt vicc. 
" Hadi készültség vagy mi más?" - Az is megfordult a fejemben hogy hívjam a hajómat, de a megbeszélés csak folytatódott tovább.
Én kihúztam magamat ám egy újabb robbanás rázott meg így kénytelen voltam a falnak dőlni.
- Ez már több a soknál... vagy az ön életét akarják ennyire, vagy a mienket.  - Szóltam oda Kirk kapitánynak, majd Valos-Talosra néztem aki hadarva megmelített valami Triso Hubros-t. 
Soha nem hallottam a névről és soha nem is akartam volna.
- Triso Hubros?! - Húztam fel a szemöldökömet majd megismételtem. - Triso Hubros?! - Kissé ideges és egyben kíváncsi is voltam így azonnal Smith kapitányra néztem, hátha ő tudja a választ.
- Akkor lehetséges hogy ennél a Triso Hubros-nál kellene keresnünk talán a válaszunkat! - Szóltam kimérten de árnyaltan idegesen.


 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-03-11, 20.10.45 | Üzenet # 17
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány hosszú hallgatás után lépett oda Valos-Taloshoz. 
A férfi szemébe nézett és már épp arra készült hogy kimondhassa a véleményét, ám ekkor a férfi kezdett el arról beszélni hogy szerény véleménye szerint se a Romulánok se a Flotta nem tehet arról ami történt. 
A fél Vulkánia nő biccentett. Egyet értett a kormányzóval de nem tudta igazolni a tényeket- se ő se a kormányzó. 
A fekete hajú nő ujfenn karba tette a kezeit hogy gondolataiba mélyedjen ám ekkor majdhogynem kicsúszott a föld a lába alól.

Ash gyorsan a fal mellé lépett Anna Helstrom kolegája mellé, majd nekidőlt annak a stabilitás érdekében. 
Nem szeretett volna se elesni, se esetlegesen a nyakát törni. A nagy remegés és felfordulás közepette még meghallotta Triso Hubros nevét. 
Smith úgy kapta a kormányzóra vissza a fejét mint akinek elment az esze. A nő szép arcába hullott az egyenes, kékesen csillogó fekete haja mikor megszólalt.
- TRISO HUBROS?! - Kiabálta túl a rengés okozta hangokat. - Én ismerem őt. - Tette gyorsan hozzá miközben kisöpörte a haját a szeméből. - Körözött bűnöző... biztos benne hogy jó névről értesült? - Kérdezte a kormányzót erősen megnyomva a biztos szót. Egyszerűen nem akart hinni a fülének.
Triso Hubros volt az akit az egyik - öt évvel ezelőtti - küldetésükkor ki kellett menteni, majd kiderült róla hogy tényleg bűnöző és hogy -ezek szerint - mindenre képes. 
- De hát hogyan tudott kimenekülni? - Kérdezte majd maga elé nézett elgondolkodva. - Igen.. meg kell találnunk Hubrost... ha lehet mihamarább...



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » New Oklahoma city (Hold 2)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: