Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Earth spacedock
Earth spacedock
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 21.07.07 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" A fehér zóna mögött"


Cím: A fehér zóna mögött
Év: 2802, Augusztusa
Hajó: Uss Enterprise

Az "Egyes csillagbázis" pontosan az a hely volt amit bolygóközi találkozónak lehetett használni. Tágas, és hatalmas, olyan körgyűrűkkel amikbe szinte el lehetett tévedni.
A tizes szinten várakozott Genewive Drenner. A legújabb szolgálati helye az Enterprise-J lesz, és úgy volt hogy hamarosan találkozik kapitányával, Ashley Smith-el.
Gene alig bírt már várakozni. A padon ült a megannyi idegen lény és flottatiszt közt és egyre csak az időt és a pad-jét nézegette.
Kisvártatva aztán odaült mellé egy Vulkáni férfi is. Gene felismerte Jerry Thomas-t akivel még anno a Bajor-i küldetésen találkozott össze.
Jerry nemrég érkezett meg és ő is csakúgy mint Gene az Enterprise legénységére várakozott.
Két nappal ezelőtt Jerry kapott egy adást Smith kapitánytól. A kapitány közölte benne hogy hamarosan régészeti expedícióra indulnak és mivel Jerry már jó ideje a kapitány barátja ezért nem-e lenne kedve vele tartani.
Mivel Jerry kimondottan szerette szülőbolygóját és érdekelték az e féle küldetések kétségkívül csatlakozott, így két nap múlva már ő is a Földi bázison várakozott csakúgy mint Gene.
Hamarosan aztán odalépett hozzájuk Smith kapitány, Arms és Stroggos, bemutatkoztak és köszöntötték őket. Relson ezredes is csatlakozott hozzájuk nem sokára. A férfit Hutchinson admirális kérte meg azzal hogy figyelje meg majd Smith kapitányt a régészeti expedíción, hogy reagál a nő bizonyos helyzetekben.
Jason-nek nem tetszett a kérés de muszáj volt megtennie.. és azzal az indokkal hogy titkos céllal a régészeten kell lennie csatlakozott a legénységhez.

( Smith - Gene - Jerry - Jason - Smith - Stroggos - Xaliv - Arms - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2013-08-26, 20.44.57 | Üzenet # 2
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ash aznap talán izgatott volt, már amennyire egy Vulkáni izgatott lehetett. 
Korán felébredt, és azokra a szavakra gondolt amiket az admirális mondott neki legutoljára: az elveszett város. 
Lehet egyike azoknak amiket még a Vulkániak a megtisztulási évek előtt építettek. A nő tele volt kérdésekkel, de próbált uralkodni magán. Semmiképp nem mutatta ki a benne dúló újjongást a következő küldetésük után, ugyanakkor el sem akarta hinni hogy az Enterprise végre ugyan azt teheti mint még a háború előtt: kutathat egy tudományos küldetésen. 
Az egyike volt azoknak a dolgoknak amiket a kapitány el sem tudott volna hinni ezekben a nehéz időkben, és mégis valóra vált. Miután felvette magára az egyenruháját és kifésülte hosszú egyenes szállú haját, azt úgy hagyta és nem fogta cofba. 
Talán azon a nap kevésbé volt szigorú önmagához... A főtiszti karral hamarosan az egyes bázisra indultak fogadni az új főorvosukat, és Jerry G. Thomast. 
Ash csupán két hete tudta meg hogy végre lesz egy biztos főorvosuk. Miután elment a hajóról C'ayann azok után kétes volt a főorvos kérdés már egy jó ideje, miközben a kapitány tudta hogy egyszerűen a Flotta zászlóshajójának szüksége van főtisztre. 
Sürgetése azonban szavakra talált és most hogy egy időre visszatértek a Tejútrendszerbe fel is tudták venni Mis Drennelt. 
A kapitány útközben elolvasta az aktáját. Ígéretesnek találta, bár ő az első benyomásban jobban hitt. 
Mikor odaértek a kapitány kihúzta magát és tisztelgett az új főorvosának:
- Ashley Smith kapitány. - Kihúzta magát és utána az emberek szokása szerint kezetfogott a nővel. - Üdvözlöm az Enterprise legénységtagjai között. - Szólt hozzá színtelen hanggal. Aztán oda fordult Jerry G. Thomas fele és Vulkáni szalutált.
- Hosszú és eredményes életet Mr. Thomas. Örülök hogy csatlakozik hozzánk barátom. - köszöntötte.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
GenewiveDrenner
Dátum: Csütörtök, 2013-10-24, 11.17.54 | Üzenet # 3
U.S.S.Enterprise-J-Főorvosa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Földi űrbázist az egyik kedvenc helyemnek tartottam. Sok lény és megannyi érdekes hely köszöntötte itt a látogatókat. 
Mosolyogva ültem le hát az egyik padra.
~ Smith kapitány és az Enterprise... az előző gazdatestem szerette volna ezt nagyon. Megtiszteltetésnek könyvelte volna el hogy az Enterprise legénységének szerves tagja lehet. Azt hiszem én is így gondolom ezt. Nem szabad elszúrnom ezt a küldetést.. semmi áron nem. ~ Gondoltam magamban. 

Épp egy szép Xinid párt figyeltem meg voltak vagy négyen egyszerre amikor valaki mellém ült. Először fel se tűnt hogy ki az, de amikor már másodszorra odanéztem észre vettem hogy mégis csak van végre egy ismerős alak:
- THOMAS HADNAGY!! Öm.. elnézést hangos voltam. - Elmosolyodtam. Thomas hadnagyot a Bajoron töltött pár hetem óta nem láttam, meg is örültem így neki hogy egy ismerős arccal találkozok.
- Milyen szerencse. Hogy van? - Kérdeztem.
~ azért próbáld meg féken tartani a nagy szádat. ~ Gondoltam magamban saját magamra mielőtt szegény Thomast elképesztettem volna a világ össze badarságával.
~ szeretek beszélni na ez új ~

Miközben várakoztunk és Jerry válaszolt egy egész kis tömeg közelgett felénk akikből a leendő kapitánynőm nagyon kirítt. 
Egy másik Vulkáni. Bár mit lepődök meg ezen sejtettem hogy Smith is félig az. 
~ Elárasztanak minket ezek a zöldvérű idegenek ~ 
*Felálltam, kezet fogtam vele*
- Geneviwe Drenner, főorvos, szolgálatára. - Mutatkoztam. 
~ Rettentő hideg a keze ~
- Már alig várom hogy berendezhessem a nippjeimmel a kabinom Smith kapitány. - Szóltam jókedvűen oda a rideg falnak. 



 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2013-10-27, 23.40.08 | Üzenet # 4
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy nap üzenet érkezik a kabinomba.Rég nem látott barátom Smith kapitány volt az.El mondta hogy lenne egy vulkáni küldetés lényegében régészetről van szó.Mivel szerettem a szülő bolygómat és érdekelt a vulkáni történelem igy igent mondtam.Miután az adás meg szakadt össze pakoltam és mivel nem mentem nagyon szabadságra igy tetemes szabadnapom gyűlt össze igy kivettem egy párat.Szerencsémre egy hajó ment a földre igy el tudtak engem vinni.Két nap múlva az egyes bázison voltam.Leülök az egyik padra várva Smith kapitányékat,Kis idő múlva leül mellém valami de nem igazán tűnt fel hogy ki.Aztán egyszer csak Hangosan meg szólalt."THOMAS HADNAGY!"Rögtön felismertem Dr Genewive volt az.Hosszú eredményes életet köszöntöm vulkáni szalutálással is."Milyen szerencse hogy van?"kérdezi.Köszönöm jól vagyok ehhez a találkozás hoz nincs köze a szerencséhez.Haza megyek a Vulkánra egy régészeti küldetésre válaszolom a nőnek.Közben meg érkeztek Smith kapitányék.Fel állok a padról és ki húzom magam.A kapitány be mutatkozik a doktornak.A kapitány felém fordul és vulkániul köszönt.Hosszú eredményes életet barátom megtiszteltetés és öröm hogy mehetek válaszolom a kapitánynak.

 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Péntek, 2013-11-01, 14.30.07 | Üzenet # 5
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A  Föld körül voltam megint..talán túl sokat is mostanában..és  egyre jobban nem tetszett az  amivel szemben találtam magamat.. a túlzott biztonság kérdése és  az elhárítás,küldetései...

Hiába mondtam elég sokszor  hogy  az elhárításra  nem vagyok kíváncsi mindig megkaptam a  "fekete levest"...most is megkaptam az admirálistól..mivel közvetlen  a Flotta  parancsa volt hozzám így  nem tehettem mást...meg kellet figyelnem Smith kapitányt  a közeledő  régészeti expedición.. nagyszerű..gondoltam magamban ,majd  az utolsó kortyot is  megittam ami a poharamban volt mi közben már fél lábbal  a bár  előtt voltam..ahogy sétáltam tovább oda adtam ,az egyik zászlós kezébe    a poharamat majd  el iszkolva  tovább mentem ,és  Smith kapitányt pillantottam meg..pár tiszttel együtt..igazából elég sok tiszt vette  körül de  nem igazán néztem meg őket ,egyesével..én is be mutatkoztam a  kapitánynak,persze nem mondtam meg  a teljes identitásomat  a küldetésemmel kapcsolatban..

-Üdvözlöm kapitány..szerintem már párszor találkoztunk..Jason Relson vagyok..én fogom felügyelni , az expediciót amire mennek..ha esetleg szükséges lenne fegyveres védelem..

Szóltam a  nőhöz mélyen a  szemébe  nézve  majd  vártam a válaszát ,amit már előre  sejthettem..


 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2013-11-02, 20.43.55 | Üzenet # 6
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány biccentett Jerry felé, ami az ő esetében ugyan olyan örömet jelentett, mint amit Jerry érezhetett azzal kapcsolatban hogy vele dolgozhat, csak épp a kapitány ezt az örömöt se nem mondta, se nem mutatta ki.
Ezek után a tisztjei elé állt, és beszélni kezdett: 
- Az expedíció elég hosszas lesz, így ne lepődjenek meg ha esetleg nem érnek haza egy hét múlva várhatóan. Hosszú időre készülődjenek. Sok érdekességet tartogathat számunkra az Elveszett város. - Szólt a nő fagyos de tejesen érthető hangnemben. Ekkor egy magas férfi lépett oda eléje. 
Smith kapitány egyszer csak átfutólag találkozott Relson ezredessel, bár igazság szerint azt sem tudta hogy valójában ez a neve a férfinek, csak azt hogy katona és a Föderáció nagyobb felvonulásain mind ott van ő is. 
- Üdvözlöm. - Köszöntötte mondata közben ridegen Smith a férfit. Áthatoló zöld szemei az ezredesébe fúrta, kissé félre biccentett fejjel. 
- Nem kértem fegyvereseket. A küldetésem csakis diplomáciai jellegű, valamint katonai megfigyelésre sincsen szükségem. Van még más bejelenteni valója is, mert folytatnám az eligazításom.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackStroggos
Dátum: Hétfő, 2013-11-04, 17.55.46 | Üzenet # 7
Atlantis- biztonsági főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 181
Kitüntetések: 11
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány hamar üdvözölt mindenkit,természetesen végig  a háta mögött áltam nehogy valaki azért megpróbáljon  idegeskedni vele szemben mivel mostanában a  Földön is  elég sok terror cselekmény volt,főként a  Bajor egyik alszektája miatt akik utálják  a  Federációt..

-Természetesen uram egyet értek önnel és ha kell fegyveres én itt leszek ön mellett.

Szóltam Smith kapitányhoz ,a  vitathatatlan igazát  elfogadva és megerősítve.


 (HU)
 
Xaliv
Dátum: Hétfő, 2013-11-04, 18.00.48 | Üzenet # 8
A U.S.S Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 166
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem akartam le jönni , ide  mert a hajón több dolgom lett volna...

Az Enterprise-J -n sok mindent kellet javítani és  kiszerelni ,is...sok mindent kellet ,már  kicserélni az alkatrész pótlásról ne is  beszéljünk..morogtam magamba aztán  tovább mentem Stroggos után..számolgattam..számolgattam ..néhány számítást amikor egyszer hirtelen ki kelltem magamból mert fegyveresekről kezdtek el beszélni..

-Hogy az  a  Omar..

-Fegyveresek? az Omar mindenit?  nem kellenek ide fegyveresek  csak Omar  "tűz lopó banditák"!

Ordítottam oda aztán vissza álltam a helyemre.

-hogy  az a Omar..........mindenit...hogy az  a  Omar..

Dörmögtem az orrom alatt...



{"A biotechnológia csúcsa az Omar")
 (HU)
 
Arms
Dátum: Hétfő, 2013-11-04, 18.06.36 | Üzenet # 9
U.S.S. Temeraire-kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány  már alap járaton tudta  a  küldetésünk minden jogát és értelmét is hogy miért is vagyunk itt..velem is közölt minden információt így baj nem lehet belőle gondoltam magamban,de még így  sem voltam biztos abban hogy talán  a  Flotta  teljes körű  fegyveres  légkörétől meg  tudunk szabadulni..hát az volt a helyzet hogy nem is..ahogy sétáltam Smith kapitány után ,megpillantottam egy  magas  izmos embert aki valószínüleg  a katonaság küldött..nem igazán örültem neki,de  ahogy  elnéztem Smith kapitány sem..fel néztem a férfire majd  Smith kapitány szavaira bólogattam. Majd  Smith kapitányhoz szóltam mintha az előző  beszélgetés meg sem történt volna,közvetlen  a kapitány elé  léptem hogy véletlenül sem legyen azon férfi légkörében.

-Szóval kapitány..szerintem inkább pár tudóst kéne magunkkal hozni..biztosra veszem hogy érdekelnének őket   ezek  a "feltárások".

Szóltam a  kapitányhoz minden tisztelettel majd  vártam a válaszát.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2013-11-07, 11.33.24 | Üzenet # 10
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány- sorhajó kapitányi rangja ellenére - nem parancsolhatott Relsonnak aki egy kisebb biztonsági teammel indult el a nő mögött a Danubia űrkomphoz, melynek minden tagja katona volt nemkülönben.

Folytatása olvasható: "Uss Danubia" c. topicban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Earth spacedock
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: