Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld űrtere (Űrtér)
Föld űrtere
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2014-01-27, 15.35.40 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban

-Invázió-
(The Invasion)


5 órája   a  Föld vész adást kapott a  Mars elhárító osztagjától ,de  azóta semmi híre  annak hogy mi történhet ott..a  hosszú távú szkennereket blokkolják és  a legtöbb elhárító szkennert is..úgy tűnik valami nagy van készülőben..a  Csillagflotta  a  U.S.S. Brexton vészhívó adását kapták meg  pár percre  a Marstól úgy tűnik hogy megsemmisült..a  Csillagflotta  minden  csillaghajót amit csak lehet  behívott védelemre  mert nem tudhatják mi lehet az ami közelít a Föld védelmi hálózatához..



A U.S.S. Universe adást küldd ekkor  a Föld védelmi parancsnokságának hogy már alig bírják az első elhárító frontnál..L'tes  kapitány ,arról kezdd el beszélni hogy  egy teljes körű Querrariea  invázió van a  közelben  a  Föld ellen és  nem tudnak védekezni..ekkor  az adás megszakadt és az összes  első elhárító front maradéka  egyszerre robban darabokra..a U.S.S.Universe  súlyosan megsérült de  még próbál lőni amikor hirtelen egy akkora hajó jelenik meg az Universe  felett ,hogy árnyékot vett rá...a  Földi tanács  megpróbál védekezni,minden áron..



Az invázió el kezdődött mondta ki  a szavait Hauls Hammertown admirális, Flotta védelmi hivatalának a fő vezetője.

-Minden hajóval védekező pozícióba!Még számítunk  segítségre! tartanunk kell magunkat!

Ordította el magát  a férfi.Majd   a U.S.S.Churchill -t  súlyos károsodások érik (Hauls admirális vezér hajója)




-----------------------
-----------------------

Ekkor több hajó is kilépett a  szupbtérből és  tüzelni kezdett az ellenséges flottára..

A U.S.S.Phasteon ekkor már egy jó darabja  támadás alatt volt..az ideglenes  kapitánya akit oda helyeztek,Jason Remy Relson  ,próbálta  egy  katonai flottával tartani a  frontot ami már nem sokáig bírta az ellenség támadása alatt..szerencséjük volt hogy pár hajó megérkezett  a rendszerbe természetesen az volt a  gond  hogy nem volt elég még így sem...a  csata folytatódott és  a Querreriai harci masinák egyre jobban törték be  a  Föld utolsó védelmeit..ekkor pár  ellenséges hajó már átjutott a  Földre...ott is el kezdődtek a  védelmi mechanizmusok de nem volt elég ellenük civilek haltak meg percekről-percre.


A U.S.S. Enterprise válaszolt a  segítségére  a  Föld-nek de ahogy ki jutottak a  warp-ból,észre vették hogy nem kis harcról van szó..a pajzs  vörösen kezdett égni rögtön pár lövés után és jó néhány rendszer  rögtön kiégett.Ekkor  a kapitány kérdés nélkül kiadta  a tüzelést az ellenség ellen.

Destryt  a Föld egyik közeli bázisán töltötte fel  volna  a szállítmányait de ekkor  támadták meg a  Földet így  Jack Tucker,rögtön megpróbált koordinálni  a többi kapitányal,de  így is nehéz volt valamennyi hajót be venni.Csak  a  védekezés maradt.

 

A megszálló csapatok ellen San Fransisco-ban..(közben)

Pár kisebb Querreriai ,hajó át jutott ekkor az űrben lévő csatában egyhuzamban és  azok rögtön támadni kezdtek szétszórtan.Ahogy  a kisebb hajók leértek rögtön,ellenséges egységeket dobtak le  akik tizedelni kezdték a  civileket. Ekkor Nubet Throvson admirális és  Jerry G.Thomas pont  a Földön voltak egy átlagos megbeszélés után,szabad idejükbe amikor hirtelen ellenséges egységek tömege jelent meg és  rögtön szét lőtték,a közelben lévő akadémia elhárító fegyver rendszereit...Throvson admirális ekkor  a robbanás erejétől el esett és  Thomas is és neki vágódtak a  falnak ,Thomas az admirális hangjára ébredt fel ahogy mondta hogy menniük kell,és egy fegyvert adott a kezébe  Jerry-nek. Tovább kellet menniük és  valahogy fel tartaniuk,az ellenséget itt lent.

Sorrend:Smith-Jason-Jack


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2014-01-28, 22.37.36 | Üzenet # 2
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Universsel kezdődött az egész majd hirtelen segélykérő adások tömege adta le a jelét. Ez csak egyet jelenthetett. Smith kapitány is tudta. 
Mikor a nő kiadta a parancsot hogy induljanak a Föld védelméért, annak megsegítéséért nem érzett semmit. Se aggodalmat, se feszültséget.. a Vulkáni logika legtetején állt, az érzelmi spiritualitás legtisztább állapotában. 
De tizenöt perc múlva már az irodája ablakán át nézte a csillagokat, és kezdett mindent másképp látni. A Quwerreriaiak. 
Hiába, ez a nap is eljött, mikor neki és az Enterprise-nak szembe kell nézniük ezzel a fenyegetéssel. 
Pár hónapja a fegyverszünetnek és békének, de a Fehér-zónánál letett egyesség véget ért. Nemsokat várt ellenségük a csapásra: és a Föld most nem számított ilyesmire. 
Viszonylag béke volt, a támadás a semmiből bukkanhatott elő. Lehet mások miérteket kerestek. Vagy válaszokat, esetleg bosszúra gyanakodtak. De Smith már régóta nem keresett kérdéseket, nem voltam álmatlan éjszakái ezek miatt. 
Sokkal inkább másért: ez volt a nap amitől rettegett. 
A kapitány a naplófelvevőre pillantott... zöld szemein megcsillantak a csillagok sugarai.. majd megfordult és a hídra ment. 

Amint az Enterprise kilépett a szubtérből a főképernyőn látta hogy hatalmas csata dúl a Föld légterében. 
Jól mondta a hadügyes. Ez egy megszállás volt, egyértelműen. Pofátlan, közvetlen támadás, teljes erővel. 
Smith nem várt sokat. Vett egy lélegzetet, majd leült a kapitányi székbe.
- Vörös riadó! Kitérő manőverek, és minden fegyverrel tűz! Cél az admirális hajóját támadó osztag. Smith a flottának! Átveszem a parancsnokságot. Támadjanak az álltalam megadott koordinátákra.. bízzon bennem parancsnok.. - A képernyőre nézett, feszülten aztán megigazította az egyenruháját:
- Támadás!



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 18.50.38 | Üzenet # 3
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
U.S.S.Phasteon-on

Amikor  megtudtam hogy egy hatalmas ellenséges Querreriai ,armada közeledik rögtön tudtam hogy nekem itt a  Földön a helyem hogy megvédjem azt akár az életem árán is..de  ez nehéznek bizonyult..amikor  ,megérkezett az ellenség nem habozott sokáig  a maradék Föderációs,hajókat  szétzúzták vagy  direkt olyan pontra céloztak hogy megbénuljanak ..ekkor maradtak  a hadihajók ,amik nem sokáig bírták  a frontot de  megpróbáltuk őket  kiszorítani..ez nehéz feladat volt..inkább feltartásnak mondanám ..mint kiszorításnak de   úgy tűnt hogy  nem volt más választásunk ..vagy védekezünk..vagy elbukunk..

-Tűz az összes beszámítható fegyverrel!

Ordítottam el magamat mi közben  a kapitányi szék mellet ,több kisült rendszer is  oda esett majd  fel álltam a székemből és  oda léptem  a pilóta mellé.

-Nincs más választásunk..feltartjuk őket amíg ide ér az Enterprise..álljunk víz szintesen az ellenséges hajók elé..az összes energiát a  pajzsnak és  a  burkolatnak!..

Szóltam egyre hangosabban ahogy csak lehetett,majd  hirtelen az Enterprise lépett ki  ...rögtön koordinált támadást kaptunk..és én rögtön válaszoltam is..

-Kapitány ! itt Jason Remy Relson  beszél! megpróbáljuk vissza tartani az ellenséget ..ezért nem mozdulhatunk el a koordinációnk felől..próbálják a  támadást  a  Föld,elűső frontjánál kezdeni!..

Ekkor több támadás is érte  a hajót..


 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 18.55.55 | Üzenet # 4
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp feltöltések és szállítmányozás zajlott a  Föld háta mögötti űr bázisán amikor hirtelen megtámadtak minket..a  frontról nem igazán tudtunk hogy jönnek..de  sejthettük mivel,elég nagy védelmi flotta gyűlt össze..de ekkor még nem is  gondoltuk hogy mi történhet..ekkor kilépett egy hatalmas ellenséges flotta és  el kezdte szétszabdalni  a hajókat..a  Destryt megremegett és  pedig próbáltam,rögtön össze  szedni a legénységet majd  elindulni az űrbázisról..kellet  a segítség..ahogy le csatlakoztunk  a bázis dokjából ..rögtön  lövések érték  a hajót mi pedig próbáltuk a  védelemre  ,összpontosítani..

-Phaserek tűz! torpedók teljes szórás!

Mondtam ki a  szavaimat olyan gyorsan ahogy csak  tudtam,mi közben megpróbáltunk az éppen megérkező  Enterprise segítségével összpontosított támadást mérni.

-Itt Tucker kapitány..a Destryt csak limitált tüzelésre  képes mert megsérült a fegyver rendszerünk,de   a maradék fegyvereinkkel is  önöket támogatjuk!.

Szóltam túl ordítva  a  támadást.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szerda, 2014-01-29, 19.11.17 | Üzenet # 5
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A támadás nem állt le és az összpontosított támadás ugyan kilőtt egy nagyobb ,anyahajót de sajnos több hajó lépett ki ekkor mind ellenséges hajó volt és nem haboztak tüzelni sem..

Ekkor megsemmisítők léptek ki és összpontosított tüzelést kezdtek el lőni az Enterprise-ra.




A Phaseton -t ekkor a Birodalom anya hajója egy Kreat kezdte el tüzelni..a hajó nem sokáig bírta több rendszere is kiégett és ez csak olaj volt a tűzre..



A többi meglévő könnyű csatahajó ekkor már át törték a védelmi blokádot.



A Csillagflotta ekkor még mindig várt Agros védelmi egységekre..de nem jöttek..és tudta minden kapitány aki meghalt a fronton hogy nem is fog..

---------------
--------------

Ekkor  a Földön Jerry és  Nubet ,próbálták fentartani még mindig az ellenséget de  ekkor  hirtelen kommandós osztag érkezett meg  és  földre küldtek néhány ellenséges osztagot de  ekkor ,elit Birodalmi katonák jelentek meg akik tüzelni kezdtek..ekkor  a kommandósok vezetője  oda dobott egy-egy  kompressziós  puskát Jerry-nek és  Nubet-nak is külön majd  ők is fedezékbe  mentek.És tüzelni kezdtek tovább.

Sorrend:Smith -Jack-Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2014-02-01, 20.27.18 | Üzenet # 6
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány hallotta a beérkező adást, de annyi dolga volt és egyszerre annyi beérkező adás fogadta őt hogy csak nehezen tudott reagálni. Relson amúgy is katona volt, de Smith nem érdekelte abban a pillanatban a ranglétra. Ha Relsonék nem mozdulnak el meghalnak. A sorhajókapitány azonban a sokak érdekét többre tartotta mint az egyénekért. 
- Az ezredes dolga mit csinál. Ha nem tartja be a parancsomat, és egyhelyben marad meghal. Adják át neki. - Mondta a kommunikációs tisztnek. 
- Több energiát a pajzsnak. Folyamatos kitérő manővereket! - A nő leült a székébe és egyeztette a taktikai tiszttel a háborús helyzet jelenlegi térképét. Arra jutott hogy ha a Quwerreriai zászlóshajót kezdik el támadni, arra az egész flottányi hajóhad sem lenne elég. 
- A kisebb célpontokra lövünk, majd a végére összpontosított fegyverekkel a zászlóshajóra. - Felállt, kihúzta magát és a remegő híd közepén biztosan megállva kezdett el beszélni. 
- Itt Smith. Cél a kisebb hajók. Tisztítsák meg a zónát tőlük, majd célozzák be a zászlós hajót. Egyesített erőkkel kitakaríthatjuk a szektort. Smith kiszáll. - Mikor lekapcsolták az adást, a nő megigazította  gyorsan a rangjelzését.
- Tűz  a legközelebb hajó, cél az energia-elosztó rendszere. Tűz!



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Vasárnap, 2014-02-02, 11.22.06 | Üzenet # 7
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Értettük! tűz a  kisebb hajók!

Mondtam a  tiszteimnek a  Destryt-en mi közben,a  pajzsunk szinte teljesen lent volt már,el kezdtük  tüzelni a kisebb hajókat .A  megsemmisítők,nem igazán bírták ha  nagyobb hajók tüzelték őket így  reméltem hogy  a nagyját le szedjük a kisebb hajóknak ...viszont a  nagyobb hajók még mindig a  sarunkba voltak és  nagyon sokan voltak..úgy hittem,hogy ez elől nem igazán van kiút de bíztam Smith kapitányban és  a  tacticájában..

-Pót energiát át irányítani ,  a pajzsokba!

Szóltam ,kissé idegesen mi közben Chester-re néztem és  sóhajtottam egyet.

-Menjen az orvosiba..elég sok lehet a sebesült..most el kell oda  maga..

Mondtam mi közben alrébb toltam az első tisztemet majd  neki támaszkodtam  a  panelnek ami előttem volt.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2014-02-02, 11.29.06 | Üzenet # 8
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Phaseton már nem sokáig bírta  ,igaz hogy  a  burkolat és  néhány rendszer keményre volt tervezve  de nem örökéletűre..ahogy ott állt a  katonai hajó ,szinte alig bírta  már..de mg értettem Smith kapitány döntését nem volt más  lehetősége..

-Vonjanak el energiát  az al rendszerekből...mind  a burkolatra fordítsák ..hátha  ki tudunk tartani még amíg jön az Agros flotta..

Mondtam hangosan  a Phaseton legénységének,de  tudtam hogy  ebből egy szó sem igaz...de  próbáltam tartani bennük  a lelket..ahogy  a hídon próbáltam állni,oda léptem  a pilótához aki  a hajót vezette  majd  utasítottam hogy  adja át   a vezérlést majd  bele szóltam a kommba..

-Itt Jason Remy Relson ezredes...mindenki hagyja el a  hajót..ez nem gyakorlat!..

Szóltam ordítva  bele  a kommba mi közben,én próbáltam  kalibrálni néhány rendszert de  ez nehéz volt ebben  a helyzetben..nem akartam el hagyni a  hajót..kellet valaki aki itt marad..de nem tehettem kockára  a legénység életét sem..


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-02-02, 11.48.14 | Üzenet # 9
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Űrben

Az Enterprise zászlós hajó ,el kezdte tüzelni és még néhány megmaradt hajó a kisebb hajókat és a legtöbbet meg semmisítették ..viszont ekkor a Phaseton súlyos károkat szenvedet és a reaktorja megsemmisült..el kezdett a hajó percről-percre felrobbani..Jason pont az utolsó percben ,el kezdett futni így pont elérte az evakuáló kompot.. a Phaseton felrobbant..a romjai mind a közeli hajókba csapódtak..ezzel még több hajó semmisült meg és hatalmas lökéshullámot gerjesztettek..
Pár Föderációs hajó maradt csak ,és vissza kellet vonulni..Smith kapitányon múlt mit tesz..ekkor már el kezdődtek az inváziós csapatok vissza verése a Földön..de sok Országról csak hibás segélykérő hívást kaptak csak...Smith-nek kellet választania vagy le megy és megpróbál segíteni a lenti csapatoknak ,több csapattal vagy megpróbálja még valahogy tartani fent az űrben a frontot..Jack Tucker addig megpróbálta a Destryt olyan pontba hozni ahol nem éri el a lökéshullám ,de ez nehézkes. volt mert kilenget a hajó és több rendszere is súlyosan károsodott..

----------------
---------------

A Földön

Jerry és Nubet és a kommandós egységek,pár civilt sikeresen meg menekítettek de ekkor,újabb hajók szálltak le és inváziós csapatokat is küldtek le a Querreriak.
A kommandós egység vezetője ekkor súlyosan megsérült és Nubet és Jerry húzták egy biztonságosnak tűnő ,romos épület felé..ahogy le tették oda ellenséges egységek kezdtek el tüzelni úgy tűnt ezek elit katonák lehetnek az ellenségnél mert elég pontosan céloztak,több kommandós is elporladt az ellenség fegyverei miatt..ekkor került Jerry mellé egy Querreriai elit gyalogos aki megszúrta őt,de Jerry Vulkáni technikával a földre küldte őt. Nubet ekkor oda dobott neki egy segélycsomagot.Ekkor küldték földre ezzel párhuzamosan majdnem az összes ellenséges egységet is..egy Voin kommandós egység ,egy plazmakopterrel repült ekkor Nubet és Jerry fölé majd egy ismerős személy ugrott ki belőle a csapatával együtt.Dárius ekkor vedte le a Voin sisakát majd rögtön fedezékbe húzockodott mert újabb ellenséges egységek jelentek meg. Ekkor Jason már le ért a mentő kapszulával a felszínre és ahogy ki nyitotta azt rögtön ellenséges egységeket pillantott meg akik tüzelni kezdtek ,három ismerős alakra..gyorsan a kapszula mögé ment fedezékbe majd tüzelni kezdett onnan az ellenségre.


Sorrend:
Smith-Jack


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2014-02-08, 14.33.33 | Üzenet # 10
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány az Enterprise fedélzetéről látta ahogyan a Phaeston darabokra hullik. 
- Kitérő manővert. - Mondta a nő egyhelyben állva, hátra fűzött újjakkal. A hajó megremegett, de még bírta a lövéseket és a lökéshullámokat is. 
Visszafordult a parancsnoki székhez, leült, majd egyeztett pár adatot. Látta hogy illiónyi segélykérő adás fut be hozzá egyszerre, hogy némelyike akadozik, azt is hogy Barrimore kapitány vissza akar vonulni.
- Nem.. nem fogunk vissza vonulni.. - Mondta szinte suttogva saját magának. - Kapcsoljanak egy adást Barrimore kapitánynak,a Shuttle one-nak. - Adta ki gyorsan parancsba. 
Miután létre jött a kapcsolat gyorsan beszélni kezdett. Hangja vissza fogott volt, alig bírta vissza fogni a benne dúló érzelmeket melyeket akkor érzett, de fogott vissza.
- Nem vonulhatunk vissza. Nem, ameddig meg nem mentettük a flottát, nem ameddig meg nem hátráltatjuk őket. Nem engedhetjük hogy újabb kolóniát tegyenek tönkre, mert mi hagytuk hogy ez történjen majd visszavonultunk. Megint támadtak, megint visszavonultunk. De nem most. Nem, ameddig én vagyok a flotta parancsnoka. Itt kell meghúzni a határt, és ne tovább. - Farkas szemet nézett a másik hajó elgyötört kapitányával egy pillanatra.
- Smith kiszáll... - Mihelyst lekapcsolt az adás hátra nézett a kommunikációs tisztre.
- Küldjenek segélykérő adást mindenfelé. Szükségünk van segítségre, a logika azt diktálja. - Mondta.
Vissza fordult a kormányoshoz, majd a székére támaszkodva adta ki a parancsot.
- Megvédjük a mentő kompokat és felsugárzunk annyi embert amennyit csak tudunk. Cél a mentő kabinok. A többi hajók célozzák a legerősebb Qwerreriai hajót. - Adta ki parancsba.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Szombat, 2014-02-08, 14.49.09 | Üzenet # 11
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hatalmas nagy robbanás  keletkezett és  lökéshullámok tömege ,amikor felrobbantak hajók vele együtt a Phaseton is.

-A hajót teljes sebességgel irányítsák  a közeli aszteroida mezőbe most!

Ordítottam el magamat mi közben a  Destryt hídja  lángokban volt,gyorsan le vettem a falról egy  tűzoltó készüléket majd el oltottam egy  lángban égő zászlóst majd  bele szóltam  a kommba.

-Itt Tucker! orvost ide  de gyorsan!

Mondtam hangosan bele   a kommba majd  hirtelen  Smith kapitány hangját hallotam meg.Hogy nem vonolunk vissza és tartjuk a frontot.

-Értettük..

Sóhajtottam egyet  majd le kapcsoltam mert tudtam hogy ebből a csatából élve nem fogunk ki jutni ,persze megpróbáltam minél több emberemet megmenteni de  az invázió ellen úgy éreztem nem sok lehetőségünk van kilábalni..
Ekkor ért el minket a lökéshullám de már gyenge volt szerencsére  ahogy vége lett rögtön szóltam az embereimnek.

-Vissza  a tacticai alakzatba! nem hagyhatjuk hogy  a  Enterprise egy maga vegye fel   a  védekező pozíciót..


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2014-02-08, 15.14.44 | Üzenet # 12
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Földön:
Az ellenség még mindig támadott tovább de  ekkor  hirtelen az égből le zuhant egy  Querreriai csapatszállító majd amikor mindenki fel lélegzett volna hirtelen átlépett valami felette ami hatalmas volt és  rögtön Dárius  csapatából két embert le taposott.Úgy tűnt egy  Querreriai Oppungare volt az ,ahogy egy percig mindenki megtántorgott Jerry mögé vágott a  gép majd  újból taposni kezdett mi közben tüzelt tovább egy  Isolitikus  sugárral ami pont el találta   a Föderációs elit kommandósok vezetőjét..ezzel el is  porlasztotta   a  fegyver majd  csak a közeledő további ellenséges egységek zaját lehetett hallani és ordításokat .



------------------
------------------

Az Űrben

Hammertown hajója nem sokáig bírta még ,de  tartotta  a frontot néhány kisebb hajóval együtt és  az Enterprise illetve  a Destryt-el együtt. Ekkor  néhány Föderációs hajó lépett ki a  warp-ból úgy tűnt hogy  némi segítség jött de  ez kevésnek bizonyult ebben  a helyzetben.

 Selena Yokohama kapitány ekkor  a kommba szólt bele:

-Itt  Selena Yokohama kapitány! Uss Xanthus-ról,20 hajó várja  az utasítást  Smith flotta  kapitány!. 

Ekkor  a Excalibur osztályú csillaghajó tüzet kezdett nyitni ezzel le szedve  ,az Enterprise melleti kisebb támadókat.Néhány  Soveregin típusú csillaghajó rögtön megpróbált támadni de  a Querreriak zászlós hajója (Si-dias típusú)nem adta meg magát könnyen,tüzelni kezdett majd rögtön 3 Föderációs crusert ki is  ütött  a támadása..majd az ellenség támadni kezdett újból és  rögtön, 5 további hajót le szedtek.Ahogy megfordult az ellenséges  flotta   a kisebb hajókat még mindig  a Föld felé küldte.Ide csak  a  tactica  segíthetett volna és  még több segítség..de úgy tűnt ennyi maradt..





Sorrend:
Smith-Jack


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Hétfő, 2014-02-17, 15.32.09 | Üzenet # 13
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hiába jött segítség a helyzet kezdett egyre inkább kilátástalan lenni. 
A kapitány bólintott mikor Yokohama adása befutott a kommon. 
- Üzenjenek Yokohamának hogy elfogadjuk a segítséget, és hogy nyissanak tüzet az ellenség zászlós hajójára. - Szólt ridegen. Kezeit háromszög szerű alakba zárva maga elé tette a kapitányi székben miközben elgondolkodott.
- Egyeztessen a Yokohama tisztjével és háromszögeljenek..Kitérő manőver. Közel megyünk hozzá.. a jelemre bal forduló és tűz mindennel. - Az Enterprise közeledni kezdett elég gyorsan az ellenséges zászlós hajó felé.
Mikor a flotta már-már azt hitte hogy neki akarnak egymásnak menni frontálisan a hajók Smith hirtelen megszólalt:
- Bal forduló! Tűz! - Kiáltotta  a kapitány. 
Tudta hogy ez lehet talán az utolsó esélyük a győzelemre. Ha nem is a győzelemre, akkor is arra, hogy legalább vissza verjék a támadást.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Hétfő, 2014-02-17, 15.37.16 | Üzenet # 14
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsére megérkezett pár  szövetséges  Föderációs  csillaghajó ,így úgy éreztem hogy most kell bedobni az utolsó leheletét is  a  Destryt-nek.

-Az összes energiát irányítsák az elűső fegyvereknek a  jelemre tűz!

Mondtam fel emelt hangnemmel majd  vártam a megfelelő ,pillanatot.Majd ahogy láttam hogy   a  többi hajó is  az ellenséges zászlós hajóra nyitott tüzet ,rögtön elordítottam magamat.

-TŰZ!

Ekkor a  Destryt tüzelni kezdett  először az elűső phaser ágyúival majd  a  torpedóival,de úgy tűnt hogy rá látásra folytatni kellet  a  támadást mert ez kevés volt ellenük.

-Összes fegyverrel tűz  a kisebb hajók!elhárító ágyúkkal tűz  !


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2014-02-17, 16.31.07 | Üzenet # 15
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Földön

A Querreriai gépezet felrobbanva esett le  a földre,úgy tűnt  a tervük  bevállt de  ekkor  egy Querreriai tábornok az akadémia tetőjéről mutatott rá  a csapatra  majd  küldött ki Querreriai csapatokat amik a  tetőröl ugráltak le  majd kettő Oppugnare II ,típúsú mecha érkezett  a csatamezőre és tüzelni kezdtek.Pont Dárius kommandó helyettesét lőtte ki aki a  földre  esett  a robbanástól és  meghalt..majd Dárius idegességéből kirohant és tüzelni kezdett..e közben a fogoly megpróbált kiszökni..



Az Űrben

Yokohama kapitány és a csapatai megpróbáltak tüzelni ,Smith által kijelölt hajókra de  így is  csak a  kisebb hajókat tudták likvidálni viszont így még mindig a  nagyobb hajók és a  Querreriai zászlós hajó is  továbbb tüzelte   a Föderációs csillaghajókat.

-Itt Yokohama  a flottának! nem sokáig tudjuk fel tartani az ellenséget! további egységek szükségesek hogy tudjuk tartani a frontot!

A nő hajóját ekkor több súlyos  károsodás érte és  megszakadt az adás.A Querreriak közül ekkor kivált  kettő  óriásinak tűnő hajó a többi közül úgy tűnt hogy Qvemenin ,Nehéz csatahajó/anyahajó-k  azok akik több Soveregin hajót  a fegyverük betöltésükkor  szétlőttek .A romok pár méterrel az Enterprise-J -nek  a  pajzsa mellet ment el  ami miatt az Enterprise-J  bal oldalsó pajzsa lecsökkent minimálisra.Ekkor Voin csillaghajók léptek ki a  szuptérből és  tüzelni kezdtek  a Querreriai anyahajókra,amik tüzelni kezdtek  a Voin csillaghajókra amik nem sokáig bírták szusszal,Smith kapitány válaszhatott hogy mit tesz vagy  eléjük manőverezz és  megmenti ezzel  a megmaradt hajókat.Vagy új tacticát talál ki.




Sorrend:
Smith-Jack


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2014-02-28, 20.40.10 | Üzenet # 16
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith kapitány egész letét a logikára alapozta, amit soha nem dobott volna el semmiért sem. Hite ezen, és ezeken az elveken alapult, azonban azt nem felejtette hogy miért is harcolnak: A Földért. Az emberekért. A lényének egy darabjáért, az egyik olyan bolygóért ahol született.
Semmiért nem vesztette volna el ezt a csatát, de azokat a hajókat sem akik abban harcoltak. 
- Védjük a kisebb hajókat, akár a testünkkel is. - Mondta. - Eléjük navigálunk. Indulás! - Várt, de szíve a torkában dobogott. 
Legszívesebben már kiabált volna, de nem tette meg ezt. 
Megállt ekkor, mikor az Enterprise is. Kockára tette a saját hajóját a sikerért.
- Mindenre tüzeljenek akik a kisebb hajókat akarják megsemmisíteni! A súlyosan sérült hajókról kimentjük a sérülteket! TŰZ!



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Szombat, 2014-03-01, 00.11.21 | Üzenet # 17
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kisebb és nagyobb hajók is  támadásba lendültek...az esélyeink egyre jobban csökkentek ,és nem láttam értelmét a  további harcoknak..de  Smith kapitány parancsait követtem és a  flottájét...ha ez volt  a parancsuk akkor ezt kellet tennünk,nem akartam  a hajómat felrobbantani vagy épp bele vezetni a  legnagyobb flottába,de úgy éreztem hogy mindent meg kell tennünk a Föld védelme érdekében ha talán ez  véres úton is van,de  muszáj valahogy feltartani az ellenséges egységeket  mielőtt , a Földet teljesen lerohannának  a Querreriaiak..az ellenségről sajnos  tudtuk,hogy több mint okosak,erősek,és  intelligensek..nem ismernek határokat sem pedig  végleteket..

Úgy éreztem hogy talán itt a  karrierem vége talán még sem..de nem láttam hogy ebből a helyzetből élve,ki tudnánk jönni vagy épp azok  az emberek akik épp most a  fronton a  vérüket ontották és  próbáltak ezzel időt nyerni ,ahhoz hogy  mi megpróbáljuk le szedni   a kisebb hajókat hogy ne  tudjanak,le szállni a  Földre...persze ez még így is  lehetetlen volt..de nem akartam teljesen a  világvége  Chester  feelinget, sugározni magamból így  inkább követtem azt amit jónak láttam és persze  a parancsokat is.

-Álljunk a  kisebb hajók elé és tüzeljünk rájuk! egyeztesenek  az Enterprise-J tacticai  tisztjeivel .Ha odértünk szögleteljünk az összes bevethető kisebb és mozgékonyabb hajóval!


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Szombat, 2014-03-01, 23.42.11 | Üzenet # 18
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Földön

A hatalmas gépezetet egyik percről a másikra,több levegőből érkező cirkáló lőtte le  . A gép a földre  esett és hatalmas nagy port kavarva ,le zuhant Jerry elé aki nagyot esett tőle,de  épp el tudott ugrani. Ahogy  mindenki ,fel állt úgy tűnt hogy  a terep tiszta  lett viszont   a  messzeségbe és  a  közelekből végig ,fegyver  zúgás  hallatszódott úgy tűnt hogy  a közeli Akadémia  pár tanuljóa  próbálja magát megvédeni  a Querreriai elit katonák ellen de úgy tűnt hogy  nem sok esélyük volt. Ekkor  hirtelen ,két progenitor  le terítette   a  felét de   a Querreriai osztagosok nem adták meg magukat ilyen könnyen ,újabb osztagjuk érkezett és  egy földi egységük is. Nubet,Dárius,Jim és  a többieknek gyorsan oda kellet hogy fussanak   hogy  segítsenek . Persze  Jim,tudta hogy  ez a  "ideglenes szövetség",a Progenitorok másik fajával  nem sokáig fog tartani mert ekkor  rá jött hogy John Smith ugyan egy beépülő ügynök..közben a  Querreriai földi járművek ekkor  tovább folytatták  az ártatlan civilek és  Csillagflottások ölését..összesen ekkor már  két  földi  jármű (Oppugnare ,Oppugnare II ) egy  csapatnyi  ,elit Querreriai katona és  a vízből egy  Adispic kezdett el tüzelni a csapatra.Ide mindenképpen terv kellet.És szakértelem .



-------------------------------
---------------------------------

Az Űrben


Smith kapitány és  Jack Tucker kapitány próbáltak valamit kitalálni de  mindketten relaizálták hogy  maximum csak a  kisebb hajókat tudják le szedni és  lassítani a  teljes inváziót ami már bekövetkezett..ahogy   a többi szövetséges  hajók,kezdtek megtörni a  Querreriai katonai  cirkálók tömege  alatt . Mivel további szövetséges hajó nem érkezett így  úgy tűnt hogy  a  legjobb ha megpróbálják lassítani a  bekövetkeztetését a teljes inváziónak .Muszáj volt az  volt az egyetlen ,és az hogy  segítsenek azoknak akik épp a  Földön harcoltak .Választania kellet Smith kapitánynak mivel ő volt , a vezetője  a  flottának.Vagy Jack Tuckert küldi ,a  Földre  hogy segítsen  a túl élőknek vagy Smith kapitány megy le  vagy  úgy dönt hogy mindketten és mindegyik hajó inkább  a földi egységeken próbáljon meg segíteni. A  Querreriai hajók ,inkább már  áthaladtak  a  Csillagflotta  hajóin mint hogy fel tartotta volna őket valami.






Sorrend:Smith-Jack


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Smith
Dátum: Kedd, 2014-03-11, 19.08.53 | Üzenet # 19
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan beérkeztek a jelentések a csata új fejleményeiről, Smith realizálta hogy ez így már nem csata, csupán 
mészárlás. Az övéiket mészárolta az ellenség, akiket szinte nem tartotta már vissza semmi. 
A kapitány pár pillanatig elgondolkodott, és Spock tanait követve nem döntött hirtelen felindulásból. 
Úgy gondolta a csata elbukott, menteniük kell amit és akiket csak lehet... Felállt, lassan a pilóta
üléséhez ért, egy darabig hezitálva nézte  a helyzetet. A képernyőn kinézve megannyi roncsot, törmeléket
látott. Úgy érezte elbuktak, de feladni nem adta fel. 
- Smith a flottának. - Szólalt meg végül is érzelem mentes hangnemben. - Visszavonulunk a Négyes csillagbázis mögé. 
Én, és egy osztag lemegyünk a Földre segíteni a Kapitányi jackh-tal. A Destryt, és a maradék flotta tegye meg ugyan ezt. 
A Földön kell segíteni, az embereknek. A többiek vonuljanak vissza. Sok szerencsét. Smith kiszáll. - A nő 
lekapcsolta az adást, majd megfordult és az ajtóhoz indult.
Elsőtisztje kérdés nélkül követte őt oda. 
- Smith a biztonságiaknak. Jöjjön egy osztag azonnal a komp hangárba. Smith kiszáll. - A nő hirtelen ezernyi élet
súlyát érezte a vállán, de csak tűrte a megpróbáltatásokat. 
Vagy ő is meghal az embereket védve a Földi csatában vagy gyáván túléli. Ő inkább a nehezebb utat választotta.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Kedd, 2014-03-11, 19.35.07 | Üzenet # 20
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csata  eldőlt nem volt sok lehetőségünk a védekezésre  de  úgy tűnt hogy az ellenséget lassan már nem is érdekelte  az űrbeli ellentámadásaink mert nagyon kevesen voltunk hozzájuk képest..enyhén szólva is..
Ahogy tovább próbáltam asszisztálni a  sorban felrobbanó szinteket erőtérrel.....ekkor hallotam meg  Smith kapitány hangját meg a  kommba..úgy tűnt hogy  ő is  pont arra gondolt amire én hogy menteni kell amit lehet..nincs más  megoldás csak a  viszavonulás..aztán pedig  az  új támadás tervezése  ...nem volt más választásunk..ezt kellet tenni..mivel én követtem a parancsot és  elég sok volt a sérült és  a halott is  a  legénységem közül..ezért úgy éreztem hogy nem szégyen visszavonulni  a  fronton...

-Visszavonulás...irány a  négyes  Csillagbázis..teljes meghajtás!..

Ekkor érkeztek  a felháborodott hangok de  hát nem tudtam mit tenni muszáj volt ezt tennünk..

-Nem hallotta kormányos? indulás!

Szóltam hangosabban ekkor már  rá az ideglenes kormányosunkra  aki épp helyettesítette  a jelenlegit ,aki eléggé értetlenkedett majd    a  hajó elindult.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Föld űrtere (Űrtér)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: