Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A.M.S Hraise (Agros hajó)
A.M.S Hraise
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-04-21, 12.30.49 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Megérzések"

Hraise

A Fenrir lassanként bedokkolt a hatalmas hajó belsejébe.
Egyes tisztek legnagyobb meglepetésére kényelmesen be is fértek oda. Lauren, Nikki, Dárius és Meridios így hamarosan az Agros hajó belsejében, a dokkcsarnokba állhattak.
A Fenrirt a csarnok pillérélőr gyönyörűen be lehetett látni. A hajó kívülről, és ráadásul ennyire közelről olyan volt mint egy óriás, mégis kicsi a Hraise-belső (és egyépkénti) méreteihez képest.
Miközben várakoztak a Hraise kapitányára, Eran Nasel- re, Meridios szólalt meg aki kissé pökhendi volt és flegma. Úgy tűnt a férfi a helyett hogy csodálta volna a technikát, csak karba tett kézzel méregeti azt.
- Gyönyörű ez a hajó, elismerésem Cross. Milyen érzés ilyen fiatalon hivatalosan is kapitánynak lenni? - Kérdezte a nőtől. - Remélem nem bánja ha megkérdezem. - Lauren még mielőtt válaszolt volna, a távolból már látta hogy Eran Nasel nagy léptekkel igyekezik feléjük.
- Nem kell válaszolnia. - Folytatta Meridios, majd megütögette Lauren vállát lazát, és még odasúgta félhangosan neki:
- Remélem hogy az admiralitás jól választott kapitányt. - Ekkor érkezett meg Nasel.
A magas férfi kezet rázott Laurennel.
- Eran Nasel kapitány vagyok. Üdvözlöm önöket. - Biccentett, a többieknek is köszönés képp. - Örülök hogy találkozunk személyesen is. Bárcsak több időnk lenne a beszélgetéshez. Kérem kövessenek.
- Hát persze. Csak ön után. - Válaszolta Meridios.
- Ez meg ki? - Kérdezte Laurent Nasel, majd a férfi-re pillantott, majd intett Laurennek hogy kövesse őt.
Miután elindult a csapat követte őt. A rámpáról egy lift nyílt. Miután beszálltak a liftbe folytatta.
- Sürget minket a helyzet, és sajnálom hogy ilyen messzire kellett utazniuk e miatt, de úgy gondoltuk jobb ha nem verjük nagy dobra ezt az egészet. Egy titkos projectről van szó. A Föderáció projectje, a Klingon perem vidéken. Titkos. - Átadott egy adathordozót miközben elindultak felfele.
- Fekete lyuk project-nek hívják. Egy bizonyos Max Benson nevéhez fűzhető. Nem lepődnék meg ha nem hallottak volna róla. - Ekkor megállt a lift, és Eran kiszállt belőle.
- Erre tessék. - A férfi elindult, majd egy hosszú, kék fényes folyosón átvágtázva egy hatalmas tárgyalóba lépett be.

- A fekete lyuk projectet senki nem engedélyezte. - Kezdett bele abban a pillanatban megint, miközben valamiféle gombot nyomott az egyik falon. A fal felső része lecsukódott és egy képernyő lett belőle. A képernyőn részletezve volt a Fekete-lyuk project, a hely és mindent amit elmondott. - A Föderáció titokban kezdett neki, pedig mi elleneztük azt. A lényege az lett volna hogy egy nap körül keringő, bázisról próbáltak kivonni szín tiszta energiát egy fekete lyukból. Igen, tudom mit gondolnak. Ha elsül a project mindenki aki ott van felrobban, és meghal. De ez még mind semmi. A Flotta állítólagos önműködő szervezete, akik harmincegyesnek hívják magukat, elraboltak egy embert egy alternatív univerzumból, ezt a bizonyos Bensont, hogy hozza létre a technikát. A hírszerzőnk aki kinn van adta át mindezt. Azonban a hírszerzőnk hat napja elhallgatott, és nem ad jelet magáról. Ráadásul van velük egy tudós, közülünk akit elfogtak és kényszerítették hogy segítsen nekik. A feladatuk tudom nem egyszerű, de át kell verekedniük magukat a KLingon fennségűrön, a bázishoz, meg kell azt találniuk, és be kell hatolniuk. Meg kell menteniük Nor Selent a hírszerzőnket, akit a fogoly után küldtünk és nem jelentkezik, és Helen Namori tudóst. És ha tudják mindenki mást is aki ott lehet. Le kell állítanunk a bázis működését. Nem kockáztathatunk még egy háborús fenyegetést a Klingonokkal. Vissza kell szereznünk az embereinket.

(Lauren - Nikki - Dárius - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Péntek, 2014-04-25, 20.30.20 | Üzenet # 2
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Közeledtünk a hatalmas hangárkapú felé, ami közben ki is nyílt, majd belekezdtünk a dokkolásba.
Egyesekben igencsak megfordulhatott, hogy miként fér be ez a nagy hajó abba a nagy hajóba, de nem volt ott semmi gond. A Fenrir gond nélkül úszott be a szinte a méreteihez készült hangár belsejébe, s még maradt is bőven hely két oldalt. 
Az mondjuk igaz, hogy ritkán úszik be ilyen termetes hajó...

Amint a hajó elérte a hangár csarnokot a járat végén, a dokkoló karok megragadták azt, majd rögzítették a fő dokkban.
A dokkolás végeztével Nikki-t és Dárius-t lehívtam magammal a 3-as (Jobb oldali, perem) zsiliphez. Noha csak kettejüket hívtam, ez a marha is jött velünk aki Meridos-nak hívatja magát.
Miután megérkeztünk, kiléptünk a közben nyomás alá helyezett dokk térbe, s a csöppet sem tériszonyosoknak való rámpán végig sétálva, végre kívülről is megbámulhattam az újdonsült hajómat... Nem mintha nem láttam volna már kívülről, de nem így... Nem élőben, saját szemmel... 
Hatalmas volt. Még az eddigi legnagyobb hajómnál, a L'espoir-nál is hatalmasabb...

Miközben csodálkoztam, s nem mellesleg vártunk ennek az Agros óriásnak a kapitányára, Meridosra terelődött a figyelmem, amint az egy csöppet sem a méreteken csodálkozva próbálta azt felmérni... Mint aki mindjárt zsebre vágja, s elfut vele.
Alapvető ellenérzéseimet a kérdése sem változtatta meg, s csak megerősítette bennem, hogy egy bunkóval állok szemben. Mielőtt azonban válaszolhattam volna ama kedvesség-teljes kérdésre, hirtelen megpillantottam a hajó kapitányát, Eran Nasel-t.
Kiskoromban sokat hallottam róla... Nem csak azért mert elég neves családból származik, hanem mert az akkori tettei nagyon is híresek voltak... Mindig is találkozni akartam vele.

Közben az előbbi pökhendi figura a válaszomat inkább megelőzve kis megjegyzést tett arra, hogy alkalmas vagyok-e erre a feladatra... Én csak néztem rá, majd előre léptem Nasel kapitány felé.
Bemutatkozott, majd én is ugyan így tettem röviden.
Meridos megint adta a formáját, s úgy kotyogott bele a dologba, hogy kedvem támadt átlökni a korláton... Esett volna egy 200 métert biztosan...
A kapitány kérdésére pedig csak egy halvány sóhajjal jeleztem, hogy ne is akarja tudni, majd elindultam utána.

Beléptünk egy liftbe a rámpa végén, majd ott jött az informálás következő lépcsője.
Nem hangzott túl biztatóan a helyzet, s a kapott adathordozó sem sugallta azt, hogy piknik meghívást kaptunk volna...
Valami fekete lyuk projectről kezdett el hadoválni, majd a liftből kilépve egy a tárgyalóhoz mentünk.

Belépve folytatta a dolgot, s egy képernyőt nyitott le a plafonról amin a project szerepelt.
Ahogy elmondta az egészet, a napom azonnal átment egy újabb rémálomba... Fogtam a fejem, majd csak ennyit tudtam mondani:
-Emberek... Már megint.... -tettem tanúbizonyságot a nem épp pozitív tapasztalataimról.

-Gondolom erősítést semmilyen formában ne várjunk? -tettem hozzá kérdésem, majd nekitámaszkodtam az egyik üveg asztalnak.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Nikki
Dátum: Szombat, 2014-04-26, 19.54.19 | Üzenet # 3
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan a hajó meg is érkezett a hangárkapúhoz, és magabiztosan be is jutottunk oda. Amin egy kicsit meg is lepődtem, azt hittem alig fogunk beférni, és még a hajó is lehet hogy megsérül.
-Ez szép volt.. - Gondoltam magamban majd tovább figyeltem az eseményeket, vagyis csak egy eseményt, mert ezután a dokkoló karok megfogták a hajót, és rögzítette azt, megérkeztünk.

A kapitánnyal ezután elindultunk a 3-as zsiliphez. Csak egy kicsit lassan reagáltam le a helyzetet, gyorsan a kapitányék után eredtem.
Egy kisebb út után meg is érkeztünk oda. Mikor leértünk a dokktérbe a látványtól elállt a lélegzetem, olyan nagy volt. Mi egy kis hangyának látszanánk oda kintről. És most így kívülről nézve bőven befértünk a hangárba, pedig azért a  Fenrir se egy olyan pöttöm hajó.
Amíg vártunk a Hraise kapitányára, Eran Naselre, Meridios szólalt meg. Aki az se tudom mit keresett itt, hiszen a kapitány csak engem illetve Dáriust hívott magával. De egy kicsit bunkó stílusa kitört belőle. Szinte köpni nyelni nem tudtam olyanokat kérdezett.

Én ilyen ranggal meg se mertem volna tenni. Mivel nem volt kedvem rá figyelni emiatt, inkább elfordultam, és elkezdtem szétnézni. És megláttam a közeledő kapitányt is.
Megigazítottam közbe a ruhámat is.

Amint ideért Eran Nasel bemutatkozott, és üdvözölt minket. A köszönést a mi kapitányunk is viszonozta. De nem jutott sokáig, mert ez az agyalágyult Meridiosnak sikerült megint belekotyognia.
Nasel fel is tette a kérdést ki ez az ember, és Cross kapitány reakciójából ítélve már kezdett neki is elege lenni ebből a Meridiosból.
Majd tovább is indultunk. És útközbe elmondta, hogy valami Fekete lyuk projektről kell megbeszélést tartanunk.
Mikor a tárgyalóba értünk akkor el is kezdte jobban kifejteni a dolgokat.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."



Az üzenetet módosította Nikki - Szombat, 2014-04-26, 20.09.52
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Péntek, 2014-05-02, 17.06.53 | Üzenet # 4
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor megálltam a híd közepén csak azt éreztem hogy hirtelen lassítunk és a legénység izgalomba jön. Nekem is voltak empatikus képességeim, bár nem olyan erősek mint mondjuk egy betazedinek. 
Hátra fűzött kezekkel pillantottam a főképernyőre, amin csak azt érzékeltem hogy egy nálunk nagyobb hajóba akarunk bedokkolni.
Kíváncsi voltam hogy sikerülhet-e egy ilyen manőver. Az is igaz volt hogy akkora hajót, mint amilyen a Hraise volt még soha életemben nem láttam.
- Mondja hadnagy - Kérdeztem egy fiatalabb tiszttől. - ez épp olyan lesz mint amikor egy anyahajóba bedokkolnak a kompok? - Kérdeztem nyugodt hangnemben. " Valami olyasmi." - Válaszolta nekem a tiszt.
- Hümm... - Elgondolkodtam, és egy pillanatig még az is végig suhant az agyamon hogy vajon szám mértékben mekkora óriással állhatunk szemben. 
Nem is tudtam elképzelni.. de nem is kellett, mert pillanatokon belül megállt a hajónk és mi már benn is voltunk. 
- Nem rossz. - Szólaltam meg miután rögzítettek minket a karok. Lauren-re pillantottam, aki jelezte nekem hogy vele jöhetek. Reméltem hogy ezt fogja mondani, mert kíváncsi voltam milyen egy ilyen Agrosi hajó. 
" Egy biztos,"- Gondoltam magamban miközben elindultam. -  "Biztos hogy nagyon nagy lesz belülről is." - Magvas megállapításaim egyike volt...
Látszott hogy már fáradt voltam. Mikor a liftbe beléptem Lauren után még odaszóltam neki félhangosan:
- Nálatok ez minden napos? - Kérdeztem tőle. 

Hamarosan a dekompressziós zónából a másik hajóba léphettünk. 
A rámpa amin Lauren után szorosan mentem elég keskeny volt, és talán még soha nem érzékeltem ilyet, de a mélység kissé húzott le olykor, így inkább annyira szorosan követtem kapitányom amilyen szorosan csak tudtam. 
Aztán megálltunk. Én egyhelyben álltam, akár egy rendíthetetlen cövek, kihúztam magam, hátra fűztem a kezeimet és csak hallgattam... volna.. de amikor a katonai felettesem megszólalt egyre kényelmetlenebbül idegesen éreztem magamat. 
Rá-rá kaptam a fejem, azon gondolkodva hogy megvédjem-e Laurent. Úgy éreztem hogy ha folytatja, ezt előbb-utóbb meg is fogom tenni.
De csak folytatta, Lauren pedig nem reagált..
- Szerintem nem kellene éppen most ilyesféle kérdésekkel zargatni a kapitányt. Tudja Meridios.. van egy mondás.. - Pillantottam a férfire, vissza fogott hanggal. - ... jobban tette volna .. ha csend.. - A mondatomat nem is tudtam befejezni, mert megérkezett a hajó kapitánya, Nasel kapitány. Röviden bemutatkozott, én csak egy biccentéssel üdvözöltem őt, majd Lauren után indultam. 
Egyre rosszabb kedvem lett ettől a Meridiostól, szerettem volna megszabadulni tőle minél előbb...

A liftbe lépve bocsánatkérően néztem Laurenre, miközben hallgattam a mesét a feladatunkról. 
Ami nem tűnt épp egyszerű dolognak. A tárgyalóba értünk mindeközben, és miközben helyet foglaltam kapitányom mellett - jó messze Meridiostól - csak hallgattam. 
Nem ismertem annyira az emberi lényeket hogy általánosításba essek velük kapcsolatban - bár volt pár barátom közülük.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-05-04, 19.14.51 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nasel kapitány a falnak dőlt, miközben hallgatta az egyetlen kérdést ami eddig lehangzott. 
- Sajnos segítség nem várható. De ez még változhat. - Mondta a férfi. - Legyünk optimisták, lehet csak elromlott az intercommjuk. - sóhajtott, majd pillantása Meridios-ra terelődött, aztán Dárius-ra. 
- Még valami kapitány... mától kezdve az AIda Dárius parancsnokot helyezte ki magának első tisztnek. Ezt nemrég közölték, a helyzetre való tekintettel. A közleményük visszavonhtatlan. Nem is tudom mi ütött beléjük.. lehet ön győzte meg őket ilyen hamar. Vagy ő... - Szólt. 
- Nekem van kérdésem. - Vágott közbe Meridios a témától teljesen eltérően. - Kihagyta azt hogy a mi embereink is ott vannak.
- Igaza van.- Pillantott hirtelen a férfi a felszólalóra. -  Egy csapat Voin katona is ott volt.- Bólintott. -  Úgy tudom a miatt hogy kimenekítsék az ottaniakat.
- Valóban. - Dőlt hátra Meridios a székében. - A közelben lévő egyik hajónk épp vette az adást.. de ők se tértek vissza. Mit gondolnak, minek jöttem volna el idáig magukkal, a két szép szemükért? - Kérdezte vállvonogatva. 

- Értem. - Válaszolta neki a kapitány kissé lehangoltabban. - Nos, ha van valami kérdésük még utoljára azt kérem ne habozzanak feltenni. 

Kis gondolkodási idő után aki akart megszólalhatott. 

( Nikki - Lauren - Dárius- Szingularitás) 

MEGJEGYZÉS: Utolsó kommentek ehhez a küldetéshez.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nikki
Dátum: Hétfő, 2014-05-05, 17.28.07 | Üzenet # 6
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kezdtem magamat a szó légszószórósabb értelmében baromira unni. Sose szerettem az ilyen megbeszélősdit.
Gondolataimból végül is a kapitány hangja ébresztett hogy megkérdezte várhatunk-e bármiféle erősítést.
De kiderült, hogy ilyet ne is várjunk, csak talán később. Ez nem hangzott valami túl biztatóan.
Majd elmondta, hogy Dárius mégis itt marad a hajón. Erre azt gondoltam, hogy ezek is jó, hogy eltudják dönteni, hogy most mit akarnak.
Majd mielőtt bárki bármit szólhatott volna az az idegesítő Meridios megint beleszólt.
Megvártam míg levágtak egy traccspartit, majd kérdéseket tehettünk fel. Nekem nem volt, már így is vártam, hogy vége legyen végre, azért megvártam a többieket hátha nekik lesz.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."

 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Szombat, 2014-05-17, 14.09.55 | Üzenet # 7
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem igazán tetszet az amit Nasel mondott... Állítása szerint, rendkívül kicsi az esély a segéd csapatokra. Optimistasággal akart minket feltölteni, de nekem rossz érzésem volt az egésszel kapcsolatban. Nem hangzott túl nyugtatóan a "lehet elromlott az intercommjuk" duma.

Szerensére amit utána mondott, kicsit megnyugtatott... Az AIDA Dárius-t nevezte ki első tisztnek a Fenrir-re.
Senki sem tudta, mitől ez a hirtelen döntés, de örültem neki... Rá is mosolyogtam Dárius-ra mint egy gratulácóképpen.
Következő ami történt azonban kezdte elvenni a kedvem még az élettől is... Meridios újból megszólalt. Ám a mondanivalójában volt némi lényeg is... Voin katonák is lesznek ott, ahova megyünk...

Kezdet tvilágossá válni, miért volt ez a nagy hajcihő, hogy velünk jöhessen..

Szerintem nincs kérdés... Nekem legalábbis nincs.. -vágtam rá rögtön.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-06-12, 19.28.19 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat nem tudhatta mi vár rájuk, de mindannyian érezték hogy nem egy egyszerű esettel lesz dolguk. 
A tárgyalást követően Lauren és a többiek egy fél órám belül újból a Fenrir-en voltak és indultak el az ismeretlen felé. 
Vegyes érzelmek keringtek a fejükben. Vagy a derű látóknak volt igaza, és csak kommunikációs hiba volt az egész: vagy a realistáknak és a veszély valódi. 

Akárhogy is hamarosan ezt mindannyian megtudták.... 

( A " Megérzések"  c. küldetés lezárva; folytatása olvasható a "Sötét kis titkok" c. küldetésben  )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A.M.S Hraise (Agros hajó)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: