Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » .S.P.B. (Superior prison base)
.S.P.B.
Mozgató
Dátum: Szerda, 2014-07-09, 20.01.46 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A szökés


1 órája egy  szupertitkos csillagflotta  létesítményből érkezett vészhívás.Rexton admirális,a  Defense Force segítségét kérte meg elsőként hogy   a foglyokat őrző létesítménybe  vissza állítsák a  rendet.A terv szerint ők mennek a létesítmény elűső részéhez és  biztosítják azt , a  hátsó részt pedig  a Csillagflotta  katonasága  fogja  biztosítani  a többi két bejáratot pedig  a  többi önként jelentkező kapitányokra bízták rá.


----------
---------

A superior börtön bázis (superior prison base),egy olyan  szupertitkos bázis volt ahol olyan szuper intelligens vagy  olyan szuper  erős bűnözőket és  hadifoglyokat tartott  a Csillagflotta katonai részlege akik már menthetetlennek voltak vagy éppen annyira veszélyesek voltak hogy  a   saját kormányuk is  jobbnak látja  ha  el vannak zárva örökre.

---------
---------

A Defense Force ,és néhány katona  akik saját belügynek tekintették az egészet hatoltak be  elsőként a bázisra.Később pedig csatlakoztak ,olyan hajóról tisztek és  önkéntesek is akik szerint veszélyes a  zóna így ők csatlakoztak  vagy  a Defense Force  csapatához vagy épp a  katonai osztagokhoz.

A Defense Force a  hátsó részről ,közelítette meg a  bázist  ahol rögtön észre vették hogy az energia ellátás kihagy  a bázison.E közben pedig  a katonai osztagok és a  halál osztagosok is munkának láttak ,ők mentek az elűső résznél és úgy tűnt hogy  rögtön ellenállásba  ütköztek......

Közben..

Kaeso kiszabadult és a  Voin elítéltek is.. a ki tagadott klán ...ekkor már özölöttek be a  Csillagflotta katonák vagy épp  a Federációs alap osztagosok ,kezdték őket körbe venni Kaeso csak  ,háttal ült nekik majd fel állt..és  beszéd nélkül támadni kezdte őket..néhányat  rögtön megölt vagy meg sebesített..

Ravos és Triso kihasználták az alkalmat amit amúgy  Ravos  talált ki egy  házi készítésű  cryo bombával,amit pont az egyik energia reactor közelébe dobott el  amikor  épp  napi sétát tartottak az elítéltek.Ravos és  Triso ezért menekülni kezdték mi közben a  civileket  kezdték el lőni azokkal a  fegyverekkel amiket ,az őröktől szereztek.Ekkor érkezett meg a  Defense Force is  akik először csak az energia kihagyásra,figyeltek fel  de  ekkor rajta kapva az alkalmon rögtön támadni kezdett Ravos és Triso vállvetve  néhány másik fegyenccel.

Sorrend:

Chazy-Jack Tucker-Corina-Jason-Dave-Kaeso-Dárius-Alan-Nubet-Lloyd-Blake Munro- Lily-Baird-Coulson-Dan


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Csütörtök, 2014-07-10, 21.40.47 | Üzenet # 2
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Napról napra élek. 
Gondoltam magamban. És nini, tényleg. Alighogy kilábaltam a tegnapi Kardassziai influenzámból, már másnap egy DF küldetésre megyek. Vagy nem vagyok normi, vagy csak megint agyamra ment a sztahanovizmus. 
Minden esetre megint azon kaptam magam hogy kommandós acélbetétesbe nyomom az ipart, és Tucker kapitány mellett várom hogy benyithassunk egy szuper cellába. Én rágóztam, és fújtam egy nagy lufit, de Tucker kapitány gyilkos pillantásától az kipukkant és az egész képem rágóba fürdött. 
Vágtam egy fejet, a csumpis kesztyümmel letöröltem magamról a ragacsot. 

Két nagydarab fószer előre ment, bevágták az ajtót mintha az pille könnyű lenne, és rohantunk is befele. 
Még szerencse volt hogy imádtam mindig is futni, és ahhoz képes hogy száz éves voltam még jó kondiban is voltam. 
- Uram.. ez tökre olyan mint abban a filmben... tudja amikor van egy baromi okos agyon plasztikázott fazon akinek ferdén áll a szája, és baromi okosnak van beállítva. Nem látta azt a filmet? Képzelje abban a filmben ez a marha fittyedt szájú ember.. - De mire végig mondhattam volna a storym már be is fogta a szájamat. 
- ÜÜ... - Ekkor észre vette mindneki hogy pislákolnak a lámpák. Tucker kapitány erre meghatódott és levette a tapaszt a számról.
- ... rosszalkodik az energia ellátás... - Forgattam a szemeimet hol erre hol arra. - mi lenne ha hazamennénk? - Kérdeztem cérna vékony hanggal.



 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Péntek, 2014-07-11, 19.21.54 | Üzenet # 3
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem egészen fél órája kaptunk egy vész hívást a Superior katonai fogoly bázis-tól,még pedig azzal hogy a foglyok valószínűleg ki fognak szabadulni mert üzem zavar lépett fel a rendszerükbe. A Destryt épp egy felfedező küldetésen volt,de mivel elég közel voltunk a bázistól így rögtön megfordítottam a hajót és utasítottam mindenkit hogy készüljön fel. Közben , a hajó találkozott néhány katonai és Defense Force elfogó hajóval így megbeszéltük a közös taktikát arról hogy mi legyen. Természetesnek láttam,hogy előbb a katonaság majd a Defense Force és utána mi szólhatunk hozzá a témához . Igazából, a lényege az volt a küldetésnek hogy lehetőleg ne öljünk meg senkit ,de ha muszáj akkor igen és minél kevesebb civilt küldjünk a fenyegető zónákba.A civilek és a ott dolgozó személyzet élete pedig,létfontosságú volt kimenekítő célból. Úgy tűnt ahogy elmondták hogy kinek-mi a feladta ,megadtak egy közös transzporter koordinátát majd ahogy felkészült az a csapat akik le jöttek velem le is transzportált a Defense Force-csapatával együtt.Ahogy megérkeztünk a bázis hátsó részéhez ,úgy tűnt hogy az energia nem volt a toppon persze Chester rögtön ,össze csinálta magát majd nem mert megint úgy tűnt hogy elég veszélyes zónába ütöttük magunkat.

-Nem Chester..most,mi jövünk..kérek egy szkent..

De amire ezt ki mondhattam volna rögtön támadó elítéltek kezdtek el minket megtámadni ,rögtön el ájultak ahogy a közelünkbe értek mivel altató löveggel pont az ellenség nyakát találtuk el . Rá néztem Chester-re majd ki néztem az egyik fal mellől aminek neki támaszkodtam .

-Úgy tűnik hogy az elítéltek jól tartják magukat ...és még fegyvert is szereztek..

Mondtam mi közben rá néztem Ravos-ra és Triso-ra akik vállvetve ,írtották a bázis személyzetét .

-El kellene kapnunk őket valahogy..tervek?

Kérdeztem meg a többieket majd vártam a Defense Force-s srácok parancsát.


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Péntek, 2014-07-11, 20.34.39 | Üzenet # 4
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise épp egy Andóriai-Tellarit diplomáciai megbeszélést védett meg a Querreriaiak orv támadásától mikor értesítettek arról hogy Rexton admirális keres egy vörös priorítású titkosított csatornán. 
Erről már tudtam hogy baj van. 
Rexton csak akkor keresett ha a katonaságnak emberre volt szüksége. Ugyanis nem csak a Csillagflottához volt kötelességem, de a katonasághoz is- és főleg nekik. 
Nem a kedvem, vagy a legénységem kedve szabta meg tehát hogy bele egyezzek-e vagy sem. Bele kellett egyezzek. 
Körübelűl tíz perccel később már meg is kaptam a részletes információt a börtönről, a szintjeiről és a benne dolgozó személyzetről. 
Általában bemagolom a tervrajzokat, így miközben átvettem a katonai egyenruhám, magamban azt ismételgettem hogy melyik ajtó honnan nyílik, és mi hova vezet. 

Negyven perc múlva a transzporternél várt Dave. Meg se kérdeztem tőle hogy mire vár, vagy kire. Sejtettem hogy nem a csajára. 
- Azt hittem ki maradsz a vad dolgokból. - Mosolyodtam el rá haloványan, fel léptem a dobogóra és kihúztam magamat. - Nem szeretem a nagy csinnyagradtát. Készen állsz? Lehet rázós lesz... matróz! Energiát! 
Kis kékes sugár után, már a randevú pontnál tartózkodtunk. Mind kiképzett és nagy becsben tartott katonák várták a
start-ot. Habár nem ismertük őket, én máris megbíztam a kinézetükben legalább is. 
- Nagy darab, talpra esett brigád. Nem kell félni. - Hátba vágtam játékosan Dave-et, azzal tisztelegtem az ezredesi rangban lévő férfinek. 
- Howel, ezredes. Maga, ezredes? - Kérdeztem tőle. Vártam öcsém pofa vágását. 

Aztán nem sokkal a fejmosás és bemutatkozás után elkezdődött. 
A börtönben voltunk ami sokkal inkább hasonlított egy kórházra mint egy börtönre. Rideg és jellemtelenség árulkodott a sokat látott falakról. 
Nem mintha egy hawai élvezeti helyet vártam volna...
A kezembe vettem a plazma shotgunom, csőre töltve vártam Relson mellett. Nem tagadtam meg magamat, most is készültem mindennel ami csak a nehéz fiúk ellen kelhetett. Dave tudta hogy szeretek pusztítani ha muszáj. 
- Eddig tiszta. - Jelentettem. Át állítottam altatóra a shotgunt, és megigazítottam a mesterlövészt a hátamon.
Tovább mentünk, majd hőjeleket fogtunk hirtelen. Egy csapatnyi elítélt hőjelét, melyek Voinok voltak. Szerencsénk volt hogy speckó szemüveget kaptunk, így az elől járó őrszem szólt hogy mi a nagy helyzet. A katonai sapkám tetejére csaptam vissza a szemüveget, de másodpercek múlva vissza is tettem azt az orromra mert szórakozott az energia ellátás, és ezzel egyetemben a világítás is.
- Mindenki vegye fel a szemüveget, mielőtt még a sarokból támadnának ránk. - Suttogtam. Az egyik tiszt ekkor megint beszélni kezdett arról hogy az elítéltek a fal túlsó részénél vannak.
A kar-holo térképemet néztem meg, és láttam hogy ahhoz hogy odaérjünk meg kellene kerülnünk a fél szakaszt.  
- Van egy ötletem, e hangos lesz. - Összegeztem. Szerintem Dave értette azt hogy mire akarok kilyukadni, mert vágott egy nagyon furcsa fejet. 
Odamentem a falhoz, közvetlenül ahhoz ami mögött az elítéltek lehettek, majd felszereltem arra egy detonátort. 

Aztán gyorsan hátra léptem két lépést, és mutattam a többieknek egy kéz mozdulattal hogy várjanak. 
Vissza számoltam ugyan úgy szavak nélkül az újjaimmal, majd robbantottam. A fal berobbant, mi pedig beözönlöttünk. 
A Voinok közül egyet nyakon tudtam lőni az altatóval, de annak nem ártott és felállt. 
- Nem árt nekik!- Ordítottam. Erősebbre állítottam lőttem még egyet. Ez már ártott neki, és a földre is esett. 
A kitaszított klán.. így hívták őket... Még jó hogy átolvastam az aktát. 
Nem mintha az akta olvasgatásom elöbbre vitt volna a csata téren. Ugyanis ezek ügyes kard forgatók voltak, és nem tudtam azt elképzelni hogy honnan kerítettek ilyen fegyvereket. 
Balra dőltem, lelőttem egyet, majd előbbre bukfenceztem, de amire feleszméltem és felnéztem a vezetőjük, egy bizonyos Kaeso Thiriellel nézhettem szemben aki a kardjával ketté vágta a védekezésképp használt shotgun-omat engem pedig el lökött.
A földre estem háttal, az utolsó percben arrébb bukfenceztem a suhintása elől... mert gyorsabb volt mint egy ember. Csak azt nem tudtam akkor hirtelen, mivel fogok védekezni ellene.. vagy hogy.


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2014-07-20, 13.38.52 | Üzenet # 5
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Defense Force akarta magának azokat a  kiszökött rabokat..de én személyesnek éreztem azt hogy mi szóljunk bele..ezért vagyunk mi katonai rendviselet ,nem pedig  Csillagflotta. Szerettem volna,ha  egyben elkapjuk őket öldöklés nélkül és  vissza állna  a rend,de úgy tűnt hogy még jócskán messze vagyunk mi attól hogy rend legyen. Ezért,felkészítettem azt a  csapatott amit lehoztam magammal,mind elit katonákat akik a  "kivégző" osztagom élén voltak.Ahogy  épp eligazítást tartottam  a legtöbb tisztnek,katonának  úgy tűnt hogy Dárius is köztük van.

-A taktika  a következő lesz ...én és  a katonai osztagom a  Defense Force-ellentétesen fogunk támadni ,és szeretném ha  mi mennénk be  először  megnézni a  területet.

Szóltam oda  az embereimnek,majd oda léptem Dárius mellé.

-Dárius azt szeretném ha velünk tartanál te is.

Mondtam a  férfinek,majd amikor bólintott oda  adtam neki egy  sorozat karabélyt  és oda léptem  a transzporterhez,amikor le transzportáltunk úgy tűnt hogy csak pár halott őrt láttunk meg.Intettem az embereimnek hogy vegyenek fel pozíciót,amikor ezt meg tették viszont egy  rabot láttunk meg aki nem csak  a rabtársait szabdalta le  hanem az őröket is,nem tűnt valami túl barátságosnak.

-TŰZ! teljes szórással!

Ordítottam oda  a csapatomnak,mert ez már közveszélynek számított de úgy tűnt hogy  a férfi rendkívül mozgékony és  képzett volt ,persze  ezek után jött csak a  rosszabb része a  dolognak mert úgy tűnt hogy több rab is  akik rendkívül hasonlítottak rá is  becsatlakoztak   a vérengzésbe.

-Fedezékbe!

Szóltam az embereimnek,és  próbáltuk a  fedezékből le szedni őket. 

-Ha  az őröket elintézték,akkor velünk sem lesznek kedvesebbek.

Dárius felé mondtam a  szavaimat  mi közben néha  kinéztem a fedezékem mögül ,megnézni  a helyzetet.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Szerda, 2014-07-23, 21.20.22 | Üzenet # 6
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lehet hogy egy fél militarista hajón szolgáltunk,de mi legbelül katonák voltunk azt tudtam és mindenki tudta úgy ahogy  a kapitány is... Cori mindig tudta hol a helye és  nekünk is.....igaz többször is ki akartam lépni a  katonaságból,mindig is  de legbelül ugyan az voltam mindig is,aki először lépett be  a seregbe.Persze nem éltetett az ha ,véres bevetésre mentünk vagy ha lőhettem de az amiért harcolok az egy olyan cél amiért érdemes,ez a dolog viszont mindennél jobb . Most hogy az új  feladattal el  látott minket a Flotta,úgy láttam hogy itt viszont lövések nélkül nem tudunk majd áthatolni ezeken az embereken muszáj lesz  lőni,és abban is biztos voltam hogy  valószínüleg az összes őrt megölhették a  rabok..ezért sem maradtam a hajón,törleszteni akartam nekik.Ahogy egyre  beljebb kerültünk a csapattal,úgy tűnt hogy nem elsz valami jó vége ennek..ekkor pillantottuk meg a  Voin-t meg a csapatát akik valószínűleg az összes őrt megölhették.Egy fedezék mellé szegődtem ,majd amikor   a csapat vezetője kiadta  a  lövésre a parancsot nem haboztam tüzelni. Kissé kaotikus kezdett lenni,az egész a  Voinok nem igazán akarta megadni magukat ,így hát egy sorozatot bele soroztam az egyikbe ,de úgy tűnt hogy elég szívósak.Mert ,nem igazán akartak lenyugodni.

-Hátra-hátra!

Szóltam oda  az egyik társamnak,de ekkor láttam meg hogy  Cori háta mögött volt egy Voin aki épp szúrni akart volna de  én  sikeresen le szedtem volna   róla  de így inkább csak felbosszantottam ,így  rám vetődött és el dobott jó messzire magától kissé be is ütöttem a fejemet de  ,nem volt vészes.


 (HU)
 
KaesoThiriel
Dátum: Szombat, 2014-07-26, 15.02.05 | Üzenet # 7
Voin Alpha (szakadár)-Kleitos Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már is tudtam hogy eljött az időm mihelyst,körbe néztem a celláim körében..tudtam hogy ki tudok innen majd szökni egyszer csak az idő kérdése...a szánalmas Federáció mind olyan,idegeneket és lényeket tett ezekbe a cellákba amik ha kiszöknek...biztosra vettem volna hogy ez fog megtörténni ,csak azt nem éretettem miért is kerültem ide..én voltam az egyedüli olyan Voin aki,megunta azt hogy a Federáció kutyái lettünk? úgy tűnik igen..amióta éltem soha nem voltunk egyik nagyobb Birodalom vagy éppen Szövetség része..nem hiába..de most hogy igen..úgy éreztem hogy ,ezzel nem csak a fajomnak állítok hátat hanem mindennek amiben hittem és tanított az apám ...igen az apám ,az akit Dárius a testvérem megöletett mert nem mentette meg és nem állt ki érte,szerinte csak egy szörny volt aki mindig ütötte őt..de szerintem pont más a helyzet..szerintem pedig,ő nevelt fel minket és tanított meg mindent..persze ezt Dárius nem érthette de még mindig szerettem a testvéremet akármennyire is utáltuk egymást..akkor is..nem kedveltem a Querreriai Birodalmat sem de a Federációt sem ,egyik sem volt ínyemre...se az erőszakos szövetség kialakítása sem az hogy lerombolják az otthonomat..amióta itt ez a háború ,sok fajtársamat mentettem meg és szabadítottam ki az ellenség kezei közül...ők büszkék lehetnek rám,de cserébe mit kaptam? nem többet mint cellát és becsület nélküli életet..hol van egy elzárt cellában a becsület? hol van a tanítás ezekben a helyekben? nem kerestem mert nem is találtam.Ezért akartam ,megszökni innen hogy az ugyan úgy megbecstelenített klántársaimat el tudjam vinni egy olyan helyre ahol majd vissza csaphatunk azokra akik nem így gondolják ezt .De szerencsére nem kellet sokat várni..pár perc alatt egy kisebb zűr kialakult.. a másik fogdákban valaki tönkre tehette a generátorok energia ellátását így nem volt gond azzal ,hogy szabaduljak ki..csak pár gyenge őr volt ott persze állig fel fegyverkezve de egyik sem értette úgy tűnt hogy valójában mit is jelent a közel harc jelentőssége..ahogy megszűnt ,az engem visszatartó energia pajzs rögtön átsétáltam egy laza mozdulattal a cellám ajtónak nevezett részén majd a velem szembe találkozó őrt megfolytottam ,majd a másik őrt pedig nyakon szúrtam azzal a kínzó eszközzel amit találtam az őr harci zsebébe.Ahogy át léptem a hullák mellet,ki engedtem egyenként a klántársaimat majd együtt szétvertük a közelben lévő fegyver raktárt hogy fegyverekhez jussunk..igen..a régi fegyvereinkhez...jaj de régen láttam már a kardjaimat és a fegyveremet..alig vártam már hogy újra megfoghassam őket,ahogy a helyükre tettem őket büszkén,oda léptem az egyik klán vezetőnek az árnyékában és utasítottam őket hogy biztosítsanak helyet ahhoz hogy el tudjunk szökni innen. Reméltem hogy a hajóm,is érzékelte és a legénységem is azt hogy mi zajlik itt..mertem remélni hogy a körzetben vannak..ahogy beértünk egy újabb terembe ami tele volt őrrel ,nem voltam rest mert én kezdtem el futni előre legelőször fel ugrottam az egyik vállán a háta mögé úgy szúrtam hátba majd a másikat le is fejeztem ,de sajnos pont ekkor jött meg az elitnek nevezett Csillagflotta brigád is..

-Ti itt fogtok meghalni..

Nyugodtan adtam ki a szavaimat ,de ekkor lőni kezdtek de én rögtön magam mellől egy katonát vágtam neki az egyik falnak ,aztán a másik rám támadót rúgtam el magamtól de legvégül..a szőke kapitány nőt fogtam meg és alrébb vágtam ,az egyik emberemtől.

-Nem ölünk nőket..

Csak szokásosan vetettem oda mi közben ,már ekkor meg is halt a klán társam..legszívvesebben erre meg tudtam volna ölni az összeset de most nem volt rá idő...így inkább csak azokat kezdtem el ,leszúrni vagy megsebesíteni aki a közelemben volt..utálom a Csillagflottát..
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szombat, 2014-07-26, 20.28.24 | Üzenet # 8
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rossz álmok gyötörtek. Megfogalmazni nem tudtam volna ugyan, mi az oka ennek de a hideg rázott tőle reggel.
A Fenrir méltóságteljesen lebegett az űrbe, de nekem mégse volt jó kedvem.
Megmosakodtam, (Vettem egy kiadós hideg zuhanyt ) aztán lassan szolgálatba álltam. Valami nem hagyott nyugodni. 
De mindegy is... nem gondolkodtam tovább. Soha nem vezetett még jóhoz ha elkezdtem olyan nagyon gondolkodni valami érzelmemen. Közben leültem a kantinba, és a gondolataimat elterelte hirtelen egy fiatal zászlós, kezében egy sürgős üzenettel. 
Amikor elvettem a nőtől az üzenetemet azonnal olvasni kezdtem. Abban egy incidens leírása állt egy börtönről ahonnan kiszöktek a rabok. Jason Relson személyesen kért meg arra hogy jöjjek el. 
Félre biccentett fejjel olvastam tovább az adatokat. A superior prison base-ről volt szó. Felpillantottam az adathordozóról és egy jó pillanatig a falat néztem semmibe meredő tekintettel, vegyes döbbenettel az arcomon.
- Kaeso. - Sziszegtem halkan, a fogaim közt, ökölbe szorított kézzel. Testvérem gondolatára is idegessé váltam. Egyrészt szégyelltem hogy egy olyan Voin, mint ő a fivérem, másrészt meg akartam kímélni az ártatlanokat a pusztításáról. 
Kaeso mindent képviselt ami számomra nem volt helyes... meg akartam állítani őt, ha tehettem volna azonnal.
Lecsaptam az asztalra az adathordozót olyan erővel hogy az majdnem szét is tört, és pár órával később már indultam is a találkozási pontra, Lauren engedélyével. 

Rég nem éreztem azokat az indulatokat mint akkor.
Kaeso apámra emlékeztetett. Egy szigorú, makacs, kegyetlen emberre aki engem soha semmiben nem segített előre. 
A hátamon lévő hatalmas heg minden nap arra emlékeztetett hogy ő milyen volt, mit tett velem. Nem akartam rá elékezni, ha kérdezték letagadtam. De sajnos nem tudtam elfeledni őt.
Félórával később Jason mellett álltam, aki felém fordulva mondta el a tervet, és megkérdezte hogy velük tartok-e.
Mivel inkább katonának éreztem magam mint Defence force tagnak ezért bólintottam.
- Az én helyem melletted van. - Mondtam neki. Átvettem tőle egy nagyobb karabélyt, majd a beszéde végén a transzporter dobogóra álltam. Hamarosan átkerültünk ez után a supeior prison base-be.

Egyszerű, egyenes folyosók álltak előttünk...
Előre mentem, lassan a fal mellett   miközben Jason-ra koncntrálltam azért amennyire tudtam. Ahogy közeledtünk egyre csak a zárt ajtó felé, a folyosó végéhez földön fekvő alakokat észleltem. Felvettem a fejemre a fél-vizoromat, legugoltam az egyik mellé és megnéztem van-e pulzusa.
Aztán felálltam, némán megcsóváltam a fejemet jelezve hogy halottak. Az egyik velünk lévő nő ekkor berobbantotta a válasz falat... arrébb ugrottam, és a fal mellett  álltam. Aztán berontottunk egyszerre.
A katonák egyik része a fedezéket keresett, a másik részüket azonnal lelőtték. Villámgyors, precíz célzással mintha tudták volna hova kell lőni...és tudták is, bár azonnal  észre vettem hogy a Száműzött klán tagjai lehetnek a támadók.
Ugyanis a robbatás okozta lyukon kresztül az eddig bujkáló rabok könnyű szerrel ránk támadhattak.
Kirohantam a fal mögül és leszedtem rögtön kettőt. Az egyiket lábon, a másikat hason lőttem. Vissza mentem a fedezékbe, és Jason mondatára gyorsan válaszoltam.
- Ezek képzett harcosok.... doren'mithe ( * nem örülök) - Tüzet eresztettem megint a fedezékem mögül, aztán futva elindultam előre.
Tüzeltem, majd hirtelen egy bukfenccel egy a földön fekvő tiszt mellé érkeztem akit a testvérem le akart szúrni. Mikor felálltam, eldobtam a karabélyom, és a kardom Kaeso kardjával ütközött.
- Hagyd őket békén! - hátra löktem őt erősen, rászegeztem a kardot és folytattam. - Akiran thés, Kaeso. ( * Add fel Kaeso) - Közelebb léptem feléje fenyegetően. - azok után hogy mit tettél még képes vagy ezt tenni?! Hát nem volt elég amit eddig tettél?!


 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Hétfő, 2014-07-28, 16.38.28 | Üzenet # 9
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Apámnál nyaraltam.. ültem a hűvösbe vagy úsztam a medencébe vagy ettem a fagyikat.
Ki is gondolta volna hogy a defence force és a jó öreg lámák rámtörik majd az ajtót.
Kinek  kellhet egy pszichológus?-   Mindig ez volt a költői kérdésem. Jó kérdés volt és jogos:  kinek kellhet? Rövid gondolkodás után rájöttem: annak akinek szüksége lehet rá.
Az okos gondolataim után nem sokkal már a börtön központban voltunk... amit valamelyik okos tervező közben szupernek nevezett el. Merthogy legfőbb, legszuperebb börtön bázis volt a kóceráj hivatalos neve.
Habár nem tudtam nagyon eldönteni hogy mitől olyan szuper: szuper nagy? Esetleg szuper ronda? Vagy szuper okos?
Idő közben felsorakoztam az öreg rókák  mögé és arra a következtetésre jutottam egy karabéllyal a  kezemben, hogy a börtön szuper buta lehet, csak egy olyan helyről szökhet meg egy csapat idióta. (Ez alatt rögtön Ravos ugrott be nekem a jelentéseket olvasva.)
Aztán követtem szorosan Nubetet, de öt perc séta után megálltam.Sötét lett hirtelen, olyan volt mintha valaki lekapcsolta volna a lámpákat.
- Ez... ez mi volt? - Kérdeztem halálra várt arccal, aztán eszembe jutott valami. Egyben morbid és nevetséges is volt, de mivel véletlenül ottfelejtettem a lámpát ezért a "nem-igazi" karom tenyér részéből világítottam ami úgy nézett ki mintha világított volna a kezem.
Az előttem lévők közül többen rosszallóan hátra néztek rám.
- Most mi van, csak kipróbáltam?!  - Kérdeztem homlokráncolva...

Hangot hallottam, és nem csak én így szinte egyszerre nyomtam magamat a falhoz a többi tiszttel.
Lövöldözés tört ki,még a fejemet is lehúztam, mert rossz volt hallgatni egész egyszerűen. Kinéztem az egyik bátor pillanatomban a fedezéket nyujtó fal mögül: Triso Hubrost azonnal felismertem, meg a Breen haverját is. Mindkettőnek nagyon jó napja lehetett, mert halomra öltek mindenkit az utolsó takarítóig. Le mertem volna fogadni hogy nem csak Triso vigyorog, hanem az idétlen búrás röfögő kis barátja is...
- Mi a terv? Előre menjek csalinak?  - Kérdeztem félősen.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "

Az üzenetet módosította AlanCromwell - Hétfő, 2014-07-28, 16.41.20
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-07-31, 20.08.19 | Üzenet # 10
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Defense Force vezetőjeként elsőként tudtam meg hogy mi történt itt..ezért is cselekedtem rögtön,összehívtam a Defense Force összes tagját és kiosztottam a küldetést, beszéltem arról hogy valószínűleg akik kiszöktek sokan lehetnek és szervezettek lehetnek hiszen ha teljesen egymás ellen lennének,akkor nehezebb lenne a számukra is a kijutás..kiosztottam mindenkinek, a küldetéshez fontos adatokat és az adatokban meg említettem azt is hogy muszáj lesz éles fegyvert használni ,a foglyok ellen mivel nem tudjuk hogy mennyire veszélyesek-e.De úgy ítélte meg mindenki,hogy ez jogos mivel valószínűleg a saját embereinket is támadhatják és több ,halott is lehet a bázison. Ahogy ezeket mind elmondtam,illetve olvasták azon amiket kiosztottam rögtön fegyverbe és teljes menet felszerelésbe kellet lenni mivel rögtön indultunk is ,a Superior bázis belső részéhez,kissé személyesnek is éreztem ezt az egészet mivel a Defense Force és én jó magam ,fejlesztettük ki a bázis teljes védelmét és úgy tűnt hogy még is hatástalannak bizonyult..nem szerettem bevallani,de most be kellet bizonyítani azt is hogy mi beszámíthatóak vagyunk és nem hagyjuk a társainkat hátra. De aki ismert az tudta hogy ,én soha nem hagyok senkit sem hátra..gondoltam magamban mi közben,fel készültem és épp már csak a kompressziós fegyveremet vettem a kezembe majd sóhajtottam egyet amikor,megláttam a komp oldalsó részéből hogy már közel vagyunk a dokkoló zsiliphez.Ahogy beértünk,kissé neki csapódott a komp hátsó része a dokkoló zsiliphez mivel nem átlagos kompokhoz volt tervezve a bázis hanem,csak is szállító hajókhoz amiken szállítják a rabokat azok pedig szűkebbek de hosszabbak is.Pár perc múlva ki nyílt ,az ajtó és már mehettünk is be egyre jobban előre nyomultunk de egyenlőre nem találtunk semmit sem amíg meg nem találtuk azt a részt ahol már kezdődtek a problémák,főként hogy több őrt meglőttek és úgy tűnt hogy az energia sincsen a helyén..

-Ellenőrizzék a bázis energia szintjét.

Szóltam az egyik Defense Force-s emberemhez ,majd visszafordultam a karabélyomhoz és azt előre tartva haladtam előre kissé lassan de megpróbálva előre tekintően menni. De ekkor láttam meg hogy ,lövöldözés van pár centire tőlünk rögtön mozgosítottam azokat akik velem voltak és előre haladtunk ,de ekkor pillantottam meg hogy a legrosszabbak szabadultak ki ...elsőként Ravost majd Triso-t pillantottam meg..rosszabb volt mint amire számítottunk mert mindegyik, őr már a földön hevert halottan így ránk hárult az hogy likvidáljuk a kiszabadultakat mert nem adtak más lehetőséget.

-Háromszög alakzat!

Ordítottam oda az emberimnek majd el vetődtem a földre és előre gurultam egyet majd félig gugolás pózból tüzelni kezdtem az első ellenséges tüzelőre.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Lloyd
Dátum: Szerda, 2014-08-27, 20.27.33 | Üzenet # 11
U.S.S.Endeavour Kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 43
Kitüntetések: 3
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp a környéken tartózkodtam, egyik pihenésem alkalmával és sajnos meghallottam az ügyet. a Superior Prison base-ről volt szó,és hogy vészhelyzet van. A Háború és békét olvastam, a negyedik fejezetnél de az nagyon is feltűnt hogy mindenki izgatott. Nem minden napi látvány volt a Kingstone bázison ami alapjáraton pihenő bázisnak számított ez.
Nem bírtam ki, felálltam kérdezősködésbe kezdtem. Lehet jobb lett volna ha ülve maradok.
Mert húsz perc se kellett és már a transzpoter állomáson álltam teljes menetfelszerelésben. 
Ha a Föderáció belügyéről volt szó mindig a szívemen viseltem annak a sorsát. 

A Superior Prison Base egy elég nagy létesítmény volt. Gondoltam hogy nagy lehet a gond.
Nubet Throvson csapatával tartottam, csak mert az admirális mellett kevésbé éreztem magamat "civilnek" úgymond a katonák közt. 
A bázis óriási volt, mondhatni ilyet még soha nem láttam. Falai magasak, és elég sterilek voltak. Végig nézve rajtuk nem lettem volna szívesen rab. Megálltunk és elhelyezkedünk védelmi formációba. Én a falhoz simultam szorosan és előre tartottam a standard föderációs fegyveremet és vártam a jelre.
Mivel nem sok ilyen akción voltam, úgy éreztem megfagy a vér az ereimbe a várakozástól. Ekkor felpörögtek az események, mert megjelent egy csapat szökött fegyenc köztük Ravossal és valami Trisoval és mindenki tüzet eresztett rájuk. 
Ekkor láttam meg a cryo bombát..
- Fedezékbe!- Amint elkiáltottam magamat már el is ugrottam. A bomba kis hijján bennem is kárt tett..


" A Sors rendez, sodor, leginkább embereket az életedbe anélkül, hogy azt kérned kellene. Hagyd, hogy tegye a dolgát, mert így még mindig okozhat meglepetéseket - és hidd el, imádni fogod."
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Hétfő, 2014-09-01, 15.18.25 | Üzenet # 12
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rögtön a fegyveremért nyúltam ahogy meg tudtam az egész ügyet..a börtön..a börtön..igen...tudtam hogy rengetegen lesznek,de azzal is tisztában voltam hogy rögtön oda is teszem magam ah ilyesmiről van szó mert nem akartam kimaradni az akcióból..persze azt már nem közölték velem először hogy ez egy tisztogató akció lesz..de mit is számított a Defense Force-al tartottam és tettük a dolgunkat..a vezér ...Nubet ...előre ment én pedig követtem őt előre ahogy előre ment,rögtön az energiával volt először baj majd mással is..meg gyűlt elég gyorsan a bajunk , a kiszökött rabokkal is..ahogy meg pillantottam ez egyik kiszököttet rögtön agyon lőttem aztán a fedezékemből le szedtem élből hármat de még mindig jöttek az egyik elég közel ért hozzám így,ököllel el kezdtem püffölni majd amikor már majdnem a földön volt megfogtam a nyakát és át dobtam a fejem felett és ezzel ki is törtem a nyakát..ezek után tovább kezdtem el lőni...nem akartam senkit sem kihagyni a "buliból"..

-Fedezékbe! TŰZ VAN A HÁZBA!

Teli torkomból ordítottam és el dobtam a gránátomat .




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Péntek, 2014-12-26, 13.03.43 | Üzenet # 13
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy érdekes küldetéssel  lepett meg minket a flotta, Nubet vezetéséve. Df gyűlést tartottunk, amiben elmagyarázta hogy mi lesz a feladatunk. 
- Szóval egy börtön? Hát, jó régóta nem jártam egy börtönbe sem.- Szólaltam fel egy hosszú sóhajjal miközben szívószállal ittam egy kólát az egész gyűlés alatt.- Voinok? Egy hadsereg nem lesz elég, csak szóltam. De gondolom ezért jönnek a katonák is velünk... Nem tetszik ez nekem. - Mondtam mert soha nem kedveltem a katonákat. 
A megbeszélés után kompba ültünk aminek én lettem a másodpilótája. 
~ De jó hogy kiskoromba csináltam ilyet utoljára. ~ Gondoltam magamban. Kissé aggódtam hogy jól fogok e koordinációs pontokat adni, de végül is bejutottunk a börtön bázisba, jól lekarcolva a komp tetejét.

Mikor lejöttem a rámpáról vágtam egy grimaszt Nubetre nézve.
- Tudom, lehetett volna jobb is.- Sóhajtottam. Elő vettem a karabélyom, és nagy léptekkel indultam ezek után komoly arccal el.Nem tudhattuk honnan kerülnek elő börtöntöltelékek. Alan Cromwell mögött jöttem lassan aki világítani kezdett a saját műkezével.
Ránéztem sokat mondó fejjel, mert legszívesebben leütöttem volna.
- Most tényleg?- Kérdeztem halkan. 
~ Mint egy kisgyerek. ~ Sóhajtottam. Sötét volt.. ekkor egy cryo bomba gördült elénk elég felismerhető volt.
- Félre!- Belöktem Alant a sarokba, aztán felálltam és Nubet parancsára alakzatba állva lőni kezdtem a Breent.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Baird
Dátum: Vasárnap, 2015-01-11, 11.41.08 | Üzenet # 14
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megpillantottam egyszerre hogy  hova is megyünk..hangosan olvastam fel mi közben a  többiek ,előttem mentek..

-SUPERIOR PRISON BASE..

Mosolyodtam el  majd  megráztam a fejemet..

-Nem mondom ,jó nagy  szarba kell legyen az ember ha ide kerül..

Mondtam  a kapitányomnak aki csak tovább ment szokásosan aztán pedig ,rögtön ellenséges területre tévelyegtünk..

-Hú apám ki sem tettük  a lábunkat de már ellensége sterületen vagyunk?!

Szóltam mi közben ki-ki lőttem a fedezékem mögül ami mellé be voltam ,"gubózva".

-Gránát!

Én is ordítottam el magamat mint  a  kapitányom ,aztán egyik okos  börtön lakó pont elém vágott,el csúsztam mellette aztán pedig azzal a lendülettem fel is áltam,és pont fejbe lőttem.Ahogy le esett  a hullája  tovább ,csúsztam amíg nem értem egy újabb barikádhoz aztán onnan kezdtem el megint lőni.

-Hát ezek nem adják egy könnyen magukat!


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Kedd, 2015-02-10, 15.45.25 | Üzenet # 15
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rossz volt az időzítés de most kellet be mennünk  a rab telepre ...kevés  volt,az amit tudtunk erről a bázisról mivel,ez egy teljesen titkos bázis volt és  még mi sem tudhatunk róla..viszont arról inkább hogy  kik voltak ide bezárva..mind olyanok akikkel leginkább  a padlót szagoltatnám egész nap nem pedig ,üldözném őket..ezért is féltettem  minmd azokat akik velünk jöttek..tudtam hogy ebből csak baj lehet..ezért megpróbáltam,óvatosan előre menni ahogy beértünk a bázisra néha intettem a többieknek hogy halkabban de  úgy tűnt ahogy beértünka z egyik nagyobb fogoly  eltartó területre  ,rögtön észre vettek minket így lövöldözésbe torkollodt  az egész..

-HÁTRA!

Ugrottam hátra egy bukfenccel ,aztán pedig próbáltam fedezéket keresni  a rengeteg hulla és  el esett tiszt között..

-Ez nekem nem tetszik ! nagyon nem!

Mondtam ,az egyik mellettem álló M.A.C.O.-s tisztnek de amire válaszolhatott volna már át is szúrták a fejét..Voin kard volt.,.fel ismertem..és az nagyon nem jó jel...főleg ha   aki tagadott klán vezetőjével találkozik az ember..


 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Kedd, 2015-02-10, 15.51.54 | Üzenet # 16
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előre nyomultunk többen is én pedig követtem őket..rögtön az első körnél már ellen állásba ütköztünk ,nehéz ellen állásba..

-A fenébe! ide több tűz erőre lesz szükség!  engedélyt kérek éles töltettel tüzelni!

Szóltam oda   a melletem álló feletteseimnek ,amire ők intettek így megkaptam a  parancsot hogy tudjak rájuk lőni amivel csak tudok..ahogy elnéztem jól ki csinálták a  többi tisztet a  bázisról..titkon reménykedtem hogy mi nem azoks orsára  fogunk jutni..megpróbáltam teret csinálni magamnak..így előre nyomultam és  állandó tüzelésbe kezdtem..gránát suhant el melletem de  szerencsére  az nem talált el engem ,nem úgy mint a  többi ellenséget..páran kiterültek tőle  ,de  nagyon sokan el szlalomoztak előle  ami nagyon fura volt a  számomra..úgy viselkedtek és mozogtak mint a nindzsák de  sokkal erősebbek és  öszetetteb erősségük volt..az egyik nekem ment karddal én pedig  a fegyveremmel hárítottam azt de az egyre jobban csak nyomott le   a földre . Ekkor le szedte  azt valaki rólam bár nem láttam ,de  azért megköszöntem és meg jegyeztem hogy lehetett volna gyorsabb is..tovább ,futottam és  gurultam a lövések zajtától messzebb hogy  valamiféle fedezéket találjak az egyik el hullott tiszt mellet.



 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Kedd, 2015-02-10, 16.29.40 | Üzenet # 17
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor megfordult a a csata ,mivel Kaeso még egy élő  börtön őrt szorított magához és  de  amikor látta hogy Dárius észre vette  a  cselt el engedte  azt majd  megölte  és  két karddal ment neki Dáriusnak..közben  a csapat újabb börtön,"lakókat" fogott ki még pedig 8472-eseket akik úgy tűnt hogy  Ravos és  Hubros mellet áltak..Hubros,kihasználva  a csapat meglepettségét rá ugrott Xiiyon-ra majd  püffölni kezdte  a nőt és kést rántott..

Hubros:
-NA EZT JELENTI  AZ ŐRÜLET FOGALMA!

Esett neki az utolsó szóvval  a nőnek majd Ravos egy újabb házi készítésű "csodát",dobott a csapate le amikor ki tértek az   elől Ravos meg lepődésével futásnak eredt majd egy osztagnyi  Breen osztagot állított  a csapat többi tagja ellen.

Sorrend:
Dárius-Kaeso- Lily-Nubet-Lloyd-Alan-Blake Munro-Baird-Coulson-Dan -Chazy-Jack Tucker-Corina-Jason


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szombat, 2015-04-04, 21.57.08 | Üzenet # 18
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyik kezemmel védekeztem a kardommal, a másikkal folyamatosan lövöldöztem egy kis Voin kézivel a foglyokra, altató töltettel. 
A falhoz léptem, kigáncsoltam az egyiket, elrúgtam a pisztolyát és a nyakához tartottam a kardom élét mikor az épp el akart menekülni.
- A helyedben elfelejteném.- Mondtam neki fenyegetően, rezzenéstelen arccal, aztán megrúgtam és gyors iramban lelőttem. Egy pillanatnyi gondolkodási időm nem maradt, az elszabadult foglyok folyamatos áradatától és a házi készítésű csodáiktól, melyeket nem sajnáltak használni.
Éppen lábon szúrtam egyet, és fordultam egyet mikor Kaesoval kerültem szemben. A bal kezemben, hátul, féloldalasan a kardot tartva, előre léptem a jobb kezemben a pisztolyommal és a testvéremre néztem aki egy ártatlan embert vonszolt magával. Az árny-alakjaikból láttam hogy az őr még élhet. Egyetlen lépést sem mozdultam, hangom már-már veszélyesen fenyegetően csengett.
- Hagyd békén azt az őrt. Ta'rathan Kaeso! - Nem akartam őt bántani, de kész voltam már rá. A levegő szinte vibrált kettőnk között...
A következő pillanatban azonban ismertem már őt annyira hogy tudjam hogy mire készül, így megfordultam félig és a kardomat előre nyújtva kivédtem a csapást, majd megint fordultam és lőttem rá nem mintha hatással is lett volna rá az.
Elhajítottam a pisztolyt, balra fordultam és gyors mozdulatokkal védekeztem.


 (HU)
 
KaesoThiriel
Dátum: Kedd, 2015-04-07, 17.16.38 | Üzenet # 19
Voin Alpha (szakadár)-Kleitos Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Dárius nem adott más lehetőséget mert el állta  az utamat,muszáj volt valahogy alrébb állítanom a férfit. El dobtam, azt akit fogtam magam mellől és  kitértem   a lövések elől egy-egy ugrással és  egy  bukfenccel.Ekkor Dárius megint el állta az utamat így   a két kardomat elő vettem a hátamról és  villodzó szemmel néztem Dáriusra..

-Azt hiszed hogy csak azért nem foglak megölni mert érdekellek ? ..nem.hiszem..

Ekkor neki estem ,a  kardjaimat előre tartva Dáriusnak,de ő csak hárította azt nem is támadott vissza..

-Csak ennyit tudsz?!el puhultál az évek folyamán..

Egyre hangosabban  a végén már ordítva  szóltam oda aztán,több kombinált kard  csapással támadtam  rá ,próbáltam levegő nélkül hagyni az ellen támadásait és a védekezési pozícióját ...a foglyom pedig aki a  földön tengődött ,még mindig nem ment el a helyszínről így  egy nagy suhintással  a jobb kezemben lévő karddal megszabadítottam a fájdalmaitól.
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Péntek, 2015-04-17, 12.02.10 | Üzenet # 20
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Fedezékem mögül hirtelen csak arra lettem figyelmes hogy már 8472-esek is jönnek és egyre többen vannak. 
- Ez nem valami túl bíztató! - Kiabáltam. Kereszt tűzben álltam. Párat sikerült elfognunk, akiket chip-belövővel automatikusan a hajóra transzortáltunk. Én is kilőttem egy párat, és úgy éreztem egész jó ütemben ritkulnak, mikor egy nem normális kinézetű őrült fickó rám ugrott, teljes testsúllyával a földre taszított és üvöltött mint valamit az őrületről. 
A hirtelen lökéstől kiesett a kézim a kezemből.. úgy védekeztem a kezeimmel ahogyan csak tudtam,majd elővettem a sokkolómat és gyomron sokkoltam vele Hubrost. 
- Akkor a sokkoló magának való! - Kiáltottam az arcába.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
AlanCromwell
Dátum: Hétfő, 2015-04-20, 16.13.01 | Üzenet # 21
Uss Beloiannisz Pszichológusa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 5
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A börtönfal oldalánál botorkáltam, és Lily háta mögött úgy éreztem talán senki nem támad majd rám. Kicsit önző voltam, de ha eltaláltak volna az száz százalék hogy nem élem túl... (vagy igen, de inkább nem próbltam ki a dolgot..
így nem is erőltettem )Mindenféle lény támadt a csapatra, a börtön változatos lakossága. Nekem meg hiába világított a műkarom, nem éreztem magam jobban tőlem, sőt ha lehet a zűrvaraban egyre inkább pánikoltam. A szívem a torkomba kalimpált, magamat késztettem arra hogy legalább meg mozduljak jobbra vagy balra. Olya voltam mint valami kimerevített felvétel...
Gyorsan balra pördültem a lövések elől, ugyanis Lily éő fedezéke már koránt sem tűnt olyan szilárdnak. Közben a lány aki már a a másik oldalon állt, odakiabálta nekem hogy a helyzetünk nem bíztató. Hamarosan meg is láttam mire gondolt, hisz óriás lények, 8472sek is ácsorogtak ott a Crio bombás breenek meg a nagyokos ferengiek társaságában.
- Nekem mondja! - Húztam be a fejemet.- Ha valamit utálok, az az amikor egy centire lövöldöznek rám! Éles töltetekkel!- Lehúztam a fejem, majd megint, aztán vissza támadásokat intéztem, de csak azért mert végre felfogtam hogy nincs mást tennem. 
Jópárjuk el is párolgott, egész ügyesen céloztam és lőttem. Lehet mert nem a legelső DF küldetésem volt amit már sikeresen befejeztem?

Lilyre ekkor Hubros teljes test súlyával ráugrott, és én próbáltam kilőni a dilist, de nem tudtam mert folyton mozogtak. 
- Lily! - Kézimet fel -le kaptam idegességemben és zavaromban. A visszapattanó fényektől, és a kereszt tűztől azonban nem igazán tudtam koncentrálni, gyorsan vissza is húztam a kezemet.
Gondolkodni kezdtem, nagyjából összeszámoltam hányan lehetnek balra-és jobbra, mikor valami koppanva gurult elém.
Lenézve egy újabb házi készítésű melléktermékkel szembesültem. Ha lehet lesápadtam, jobban mint alapvetően. Megfordultam a többiek felé akik mögöttem voltak és elkiáltottam magam élesen:
- GRÁNÁT!!  - Majd be vetődtem a bal folyosó padlójára arccal előre, ahogyan tanultam, kezeimet a fülemre téve.


"Azt mondták csendes lesz.. azt mondták nem lesz veszélyes... tévedtek.. "
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.54.38 | Üzenet # 22
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megálltam a kapuba és  rájuk néztem..csak egy  rakat csőcseléket láttam,nem szökevényeket...a szememben,ezek már csak  csőcselékek voltak..akik tiszteket ölnek,azokra is halál vár ..ez volt  a véleményem,így próbáltam időt nyerni a parancsnoknak és  a  többieknek is..

-Te maradj szépen ott ahol vagy!

El löktem, a földre  az egyik Voin lázadót és le tapostam a fejét . Amikor le  tapostam a fejét,bele néztem a  fegyverem mesterlövész puska célzójába és  kerestem egy ellenfélt,egy  lámpát felettem kilőtt az egyik Breen barátja  a másiknak nem nagyon ,szórakoztam sokat vele megvártam hogy érezzem a  második másodpercét a lélegezésemnek és annak hogy ennek hatására  a szakállam el kunkorodjon amikor ez megtörtént ,ezt felhasználva  tüzeltem le  a Breen-t és  a  többi társát irdatlan sebességel.. persze Baird megint nem azt csinálta amit kellet volna olyan volt mint egy ,felhúzott bábú ami nem áll le..kellet neki parancs..

-BAIRD! az isten szerelmére menjen előre! fedezzen minket!




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.57.41 | Üzenet # 23
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány addig bámult mint  a borjú az új kapura míg  a szakálla ide-oda kezdett el mozogni mintegy zsinór..

-Juj de jó ,idáig is eljutottunk.

Tüzeltem továbbra is  ,alrébb vágtam az egyiket az utamból a  másikat pedig lepuffantottam.

-Így kell ezt szépen és  folyékonyan ! nem pedig lassan és  komótosan ! öhm..már elnézést uram.de ezek a seggarcok,soha nem nyugodnak le!

Blake megint felrottyant hogy húzzak el ..

-Jó van-jó van kapitány! megyek én  rögtön nem kell kétszer mondani!


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 17.03.08 | Üzenet # 24
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Gránát!

Ravos eldobott egy  házi készítésű gránátot ami akkorát robbant hogy hátra estem pár métert megsérült a kezem,de  a fejem nem szerencsére  a sok cucc ami rám esett nem volt kellemes de az sem hogy  utána alig kaptam levegőt az ütődés  és  a páncélom ,nehézsége miatt ami nekem ütődött becsapódáskor.De gyorsan fel kellet állnom,ami nehezemre esett  be kúsztam egy közeli fedezékbe és  vettem pár jó nagy levegőt.

-Jól van semmi baj..

Mondtam saját magamnak bíztatás képen,és  fel nyitottam a páncélomat ..úgy tűnt hogy véreztem..nem lenne jó sok vért veszteni állapítottam meg magamban..de  egy  orvos sem volt a közelembe nagyon úgy nézett ki..


 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 17.07.53 | Üzenet # 25
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Coulson el ordította magát én meg vele együtt gurultam el  ,de tökre más helyre estünk..nem láttam  a nagy füstbe hova esett ,de  nem is kerestem tovább mert nem volt időm ezzel szórakozni..közel jött egy  a sok közül,és  le fegyvereztem egy  gyors alap katonai le fegyverzéssel .

-Itt  a fegyvered? hol a fegyvered!

Vettem el a fegyverét ,le fegyverző mozdulattal  tőle és  kilőttem azt.El ejtettem a karabélyomat valahol a robbanáskor ,de  a szememmel azt kerestem..nem láttam sehol ,így  a kézifegyverrel kellet bérnem.Gyorsan egy fedezéket kerestem és be ugrottam mögé,onnan fél kézzel lőttem ki persze tudtam hogy el árulom a  pozíciómat ezzel de  most a legfőbb feladat az volt hogy megállítsuk Dárius  kis testvérét ami nehéz ügynek tűnt ,mert sok embere volt és elég képzetnek tűntek nem csak  harcászat terén hanem közelharc terén is.



 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 20.51.32 | Üzenet # 26
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előre mentem az egyik tiszttel de közben eszembe jutott hogy van még egy Napolini a hátsó zsebembe. Fújtam egy buborékot, és Tenever-re néztem a szemem sarkából.
- Hehh nézze mit tudok!- Majd abba hagytam gyorsan mert valaki meglökött.. Hátra se néztem, tudtam hogy Tucker az... Elnyammogtam valamit félhangosan, behúztam a nyakam a sálam mögé miközben szorosan fogtam az egyik kezembe a kézim, a másikba a félig megolvadt csokim. Gyorsan vissza tettem a zsebembe, és a falnak csapódva kúsztam előre lassan.
- Fog.. fogják be, én vagyok a felderítő osztag!- Suttogtam oda előre téve a fekete lakkos újjam. De a másodperc elejéig se tartott ez, már tüzelni is kezdtek a házi ajándék készítő szadista Voin és Breen manók.
- VISSZA!- Ordítottam el magam. Közben kishijján szétzúzták az orrom úgyhogy magam elé kaptam a sálamat és lőttem vissza rájuk szorgosan. Nem mintha ért is volna valamit. 

 - Ezek.ezek olyan mintha szaporodnának...- Mondtam teljesen  visszahúzódva a fal mögé.- Az Istenit! Orvos vagyok nem katona!- A másik oldalon ekkor robbant valami bomba is, így oda kaptam a fejem.
Vettem egy mély lélegzetet, és nyeltem egyet. Sajnos láttam hogy egy embert elért a bomba hatása. Muszáj volt odafutnom.
-  fedezzenek! - Kiabáltam majd futni kezdtem Coulson felé.
-Ááá...! - Odaértem lefulladva és felsegítettem őt.- Jöjjön majd én segítek... ihh.. szééépen megsérült.. de ne aggódjon. Orvos vagyok. Segíteni fogok. Maguk pedig addig fedezzenek maguk szerencsétlen marhák!- Kiabáltam oda a többieknek.



 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 15.41.56 | Üzenet # 27
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Chester nyugodjon már meg!halkabban érti amit beszélek! és  ha lehet ne itt egyen nincs itt az ideje!Mozgás tovább!

De amire kimondthattam volna azt is hogy miért nem mozog és miért állt le ,addigra már meg is támadtak minket.

-Hátra Chester ! hátra! tűz!

Hiába mondtam ki a  szavaimat mert addigra eltűnt ,az elsőtisztem mint a kámfor..

-A  francba..

Szóltam,egész halkan és le vettem a nagyobb fegyveremet  a hátamról,oda  bukfenceztem az első  fedezék felé és  megpróbáltam ott is maradni ,nagyon nagy volt a kavalkád főként Dárius testvére miatt és  a kiszabadult közveszélyesek miatt is ,Ravos és Hubros miatt.

-Hasra!

Ekkor csapódott be  ,Hubros  házi készítésű cryo bombája ami  le fagyasztott egy  taktikai tisztet.

-Riverson!

A tiszt teljesen le fagyott nem tudott mozogni,így inkább megpróbáltam be ráncigálni  a fedezékem mögé és  beleszóltam a komm-ba.

Komm:
-Itt Tucker ,Chesternek! azonnali orvosi kimentés kellene ide ! mielőbb ,jőjjön a pozíciómba! Riverson megsérült csúnyán és eltalálta  a  cryo bomba is.Siessen Tucker kiszáll!


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Péntek, 2015-05-01, 14.23.50 | Üzenet # 28
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kezdett egyre zavarosabb lenni minden és gyorsan kellett cselekednem. Szerencsémre a Voinok lekoptak rólam, mert nem tudtam volna ellenük semmit sem tenni. De még így is, akármerre is próbáltam fordulni a fedezékem mögött, mindenhol a börtöntöltelékek hadával nézhettem szembe premier plánba. 
" Még pár ilyen és valakinek egész biztos hogy baja lesz. " - Gondoltam magamba, majd kilőttem a fedezékem mögül és követtem néha a pillantásommal Davet is, nehogy baja essen. Ez nálam ösztönös volt, bár tudtam hogy mások is a mi csapatunkban vannak és ők is fontosak lehetnek. Balra fordultam, és sikeresen lesnipeoltam egy 8472-est. 
" Már ilyenek is vannak! Több védelmis kéne ide az istenit!" - Tettem hozzá kusza gondolataimhoz.
Dárius e közben nekiesett egy másik Voinnal, akivel valószínűleg családi kapcsolatban lehettek. Jellemzően olyan volt mintha megkattantak volna, önfejűen egymásnak estek. 
" Tipikus Voinok.. törnek zúznak. " - Nem mintha aggódtam volna a parancsnokért. A folyosó másik oldalán ekkor valaki elkiáltotta magát, és többen is a földre estek egy gránát miatt. Az erős fényhatástól behunytam a szemem és egy lépést hátra léptem. 
" Dave!" - Gondoltam magamban idegesen, azzal futásnak eredtem átverekedve magamat egy csapat Haroginon. Testvérem valahol a másik oldalon lehetett, de sehol nem láttam őt, egyszerűen elvesztettem a szemem elől.
- DAve!!


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2015-05-24, 10.42.28 | Üzenet # 29
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Hátra-hátra! 

A gránát ekkor már becsapódott és a  férfi el ugrott ,olyan messzire  amennyire csak tudott,egy fedezék felé gurult be és le tette   a földre  a nagyobb fegyverét mivel az kifogyott ,elő vette  a kézifegyverét és  kilőtt a fedezéke mögül.

-Nem hagyhatjuk el menni őket ! mindenki irány ,a Voinok ! a Breenek csak elterelés!

Hangosan szólt ,oda a  többieknek és ezt követően át ugorta  a fedezéket és  kilőtt egy Breent ,tovább kezdett el futni amennyire  csak tudott a Voinok irányába  de  ekkor több Breen is  el állta az útját,át csúszott neki futásból a Breenek között és  mind-e közben tüzelt a fegyverével és a végén fel állt  a támadásnak.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2015-06-14, 09.43.14 | Üzenet # 30
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kaeso és Dárius harca tovább folytatódott ,de Kaeso sérülést okozott Dárius nyakán így  a férfi harcképtelen lett egy időre és ez pont időt adott  a férfinek hogy el tudjon menekülni ,mi után el menekült Ravost és Hubrost  a bázison hagyta ,így a beküldött Csillagflottás osztag köreb szorította őket és  le tudták fegyverezni ,ezek után Dárius el mondta társainak hogy nagyobb gond leselkedik most mindenkire mint hitték volna ...Kaeso kiszabadulásával ,az egész elfeledett klán újra éledt..

~Küldetés befejezve~


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » .S.P.B. (Superior prison base)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: